עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by y_a_n_i_k,

חבילה שעוברת דרך DHL ומוכרזת כמוצר מסויים עדיין עוברת שיקוף בארץ?

• 7 תגובות
    • 935 צפיות
  2. Started by danielzy,

שלום לכולם, ראשית אני מתנצל אם זא המקום לדיון שכזה, לא מצאתי פורום יעודי לעניין. בכל מקרה, לדיון: לפני כשבועיים יצרתי קשר עם חברת Steelseries העולמית, בנוגע לניצול אחריות עבור אוזניות Siberia v2 שברשותי, מכאן לשם לאחר שהנציג תמיכה הורה לי לחתוך את כבל האוזניות בשלוש מקומות וצלם לו את העסק ליד פתק עם שמי, נשלחו אלי אוזניות חדשות. להפתעתי התקשרתי היום לחברת Fedex וגיליתי שהחבילה מעוקבת במכס בלוד. האם דבר כזה אמור לקרות ? זה ניצול אחריות... אפילו לא קנייה. גם האוזניות עצמן עולות בסביבות ה 70$ בחנות ממוצעת בחו"ל. החבילה נשלחה מדנמרק ועברה דרך צרפת.

• 13 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. Started by hck,

ישנן חבילות חדשות עם UPLOAD גבוה במחירים מדהימים. אני לא יודע אם פירסמו את זה כאן (הרצתי חיפשו לפי המילים "YNET","UPLAOD" וכ"ו ולא מצאתי), אז צירפתי לכם קישור. וכן, ;D, אני כבר עברתי ל1.5/512 קישור: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3254288,00.html

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by YTZ,

בחודש האחרון הזמנתי יותר מ10 חבילות, רובן קטנות. משום מה לא קיבלתי אף חבילה, בחלק מהמקרים נאלצתי לעשות refund ולסכם עם המוכר שאשלם ברגע שאקבל את החבילה (מדובר ב10-20$) והשאר עדיין בגדר ה45 יום. אין עליהם מעקב. אתמול הגיעה פתק מהדואר והיום אספתי את החבילה שהיא נרתיק שהזמנתי לפני שבועיים בלבד... משהו פה מסריח, או שמישהו מהדואר חוגג לי על החבילות, או שגונבים מהתיבה (פחות סביר כי יש מצלמה בכניסה-לא עובדת ורק אני יודע על זה, אבל ניחא) או שיש בעיה/עיכוב איפשהו בשרשרת הדואר. מה אפשר לעשות?

• 12 תגובות
    • 5k צפיות
  5. האם יש מבצעים כאלו? ואם כן, מהי החברה הכי מומלצת?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אני מנוי היום עם תשתית בזק+אורנג' במהירות 4 מגה ומשלם בערך 200 שקלים. רוב התשלום הולך לבזק, כולל דמי תשלום חודשיים לקו טלפון קל, והם בשום אופן לא מוכנים להוריד את המחיר. הרשת החדשה שלהם NGN, שכוללת מחירים זולים יותר, גם לא הגיעה אליי וייקח שנה או שנתיים במקרה הטוב לפי מה שהבנתי! אז חשבתי לעבור להוט, והם הציעו לי חבילה של 12MB ב-119 שקלים, ובמקביל הספקית בזק בינלאומי הציעה את אותה החבילה ב-93 שקלים. עם התחייבות לשנה לכל חברה בנפרד. מבחינת התשלום הנוכחי, כבר רואים שמשתלם לי לעבור להוט ולבזק בינלאומי, אבל השאלה היא אם בכללי נתנו לי מחיר טוב ללקוח חדש? אין לי שירותים נוספים של אף אחת מהחברות, אז אני לא יכול לקבל הוזלה מסויימת. דרך אגב, אורנג' משום מה מציעים רק 10MB ב-95 שקלים…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. היי אתמול שאלתי באורנג' לגבי חבילת גלישה בבלולארי, הציעו לי חבילה של 30mb ב 26 שקל לחודש. למה מספיקים 30mb ?? נשמע ממש מעט... איך החבילות ברשתות אחרות?

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. Started by gtabak_37,

שלום, אני מנוי ב-012 סמייל וברצוני לעבור לבזק בינלאומי. כמה אמורה לעלות לי החבילה אצלהם? נא לציין גם את המהירות. תודה רבה גל

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. היי הם מציעים 2.5/150 במחיר 65ש"ח + שלוש חודשים בלי לשלם לבזק על התשתית ואחר כך עולה ל (לבזק תשתית)70 ומשהו ככה שאחרי שלושה חודשים יוצא לשלם 135 ש"ח בחודש נראה לי תמוהה יש פה מישהו שיש לו חבילה דומה?? יש שינוי באפלוד של 150??

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  10. Started by JHONLEV,

תכתבו באיזו חפיסת קלפים אתם מעדיפים להשתמש כדי לשחק ולבצע קסמים בקלפים ! אני אישית אוהב את חבילת הרוחות GHOST DECK וגם JUMBO INDEX

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by ben222,

רקעים איכותיים (HD) המותאמים למסך רחב... סתם במשך שעות ישבתי וסיננתי בסוף בחרתי את ה 13 שהכי אהבתי אשמח לתגובות על הטעם [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]לינק 1 : http://upload-il.net/he/3C76F41126 לינק 2: http://www.fileflyer.com/view/zUde8AT[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]

• 1 תגובה
    • 3.4k צפיות
  12. Started by rednit,

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by evman007,

http://dcplanet.hosol.net/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=4732#4732 :screwy:

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by J.allmighty,

http://www.dsy.co.il/goodnews.htm

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. http://www.youtube.com/watch?v=AXOymInsHPY&eurl=

• 5 תגובות
    • 727 צפיות
  16. Started by captaincaveman,

והכל בשביל כמה SAVE GAMES ו-EMAILS http://www.deadharddrive.com/

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  17. Started by abr328,

שלום רב, בעת ניסיון פריצה לדירתו של בני פרקו הפורצים את פס המתכת שבתחתית הדלת וכנראה זרקו אתו. האם ניתן ללא הזמנת מומחה להשיג את הפס שחסר ולהתקין אותו? בתודה ראש אברהם

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  18. Started by sh2006,

יש לי חבר טוב כמו אח. אנחנו מכירים מהתיכון, יוצאים כל שישי רואים משחקי ספורט ביחד על האש אני והוא תמיד מארגנים לכל החברה אתם יודעים חבר הכי טוב . אבל הוא מאכזב! אני זה שתמיד מביא את הבחורות והוא תמיד לוטש עיניים ונוגע בזאת שהוא יודע שאני רוצה, כל שישי אני מסיע אותנו ברכב שלי נסיעות ארוכות שעולות ים כסף( דלק) אני לא מבקש ממנו כלום...לא מדבר על הנושא הזה בכלל...הוא אפילו לא מציע לעזור!, הוא לא מחזיר דברים שאני מלווה לו(סרטי די וי די וכו). הוא מפונק! כל דבר צריך שיעשו בשבילו ,לא מפסיק להתלונן. אתמול זה היה השיא בנוסף שהוא בוהה מול העיניים שלי בבחורה שלי מכף רגל ועד ראש בצורה לא נסתרת ,הייתי צריך לבלום לפני רמזור הוא החזיק כוס וודקה ונשפך עליו טיפה התחיל לקלל אותי . התעצבנתי…

• 46 תגובות
    • 6k צפיות
  19. שלום שלום.. אני כבר כמה חודשים תקוע בלי מחשב שולחני ודי קצר במוזמנים עכשיו הבעיה שלי היא כנראה נובעת מהכ.מסך שהלך לעולמו (9600GT OC2) ואני זקוק לכרטיס חלופי לצורכי בדיקה מציע להחלפה הוגנת זכרונות DDR2, DDR, צורב DVD, כרטיסי מסך AGP. ספקי כוח ג'נריים זה הדברים שעולים לי לראש אבל יש עוד הרבה אני גר באזור הצפון (נהריה) אני בחפשש ככה שיש לי חוגר אז אני זמין לכל הארץ מחפש רצון טוב אנשים. אם עברתי על אחד מחוקי הפורום אני מצטער מראש פשוט לא הייתי פה הרבה זמן

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום, יש לי חבר שטס בחורף לאירופה ולא יודע בדיוק איזה יעד לבחור...הוא מתכנן על גרמניה, צ'כיה והולנד בכללי אבל פתוח להצעות... הוא טס לשבועיים והוא גם רוצה לקנות כל מיני דברים אבל רוצה לדעת מה באירופה יותר זול מארה"ב ששווה לקנות (וגם כמובן יותר זול מבארץ), הארדיסק חיצוני? מחשב נייד? בגדים? אוכל מומלץ? מסעדות? אתרים ופסטיבלים טובים? אשמח לשמוע המלצות ליעדים בחורף, תודה

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. הי, נגמר לו החוזה אתמול, יש לו חנות + מעבדה בבת ים רוטשילד 60, הוא מחפש דחוף מקום אחר וגם שותפים / משקיעים. אני מנסה לעזור לו פה. שחר - 0544795245 תודה

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  22. קראתי כתבה בmako ורציתי לשאול אותכם מה דעתכם על זה: http://www.mako.co.il/news-world/international/Article-d371a4598451d21004.htm&sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=1575680455

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by ביצה קשה,

שלום,נתתי מלפני כמה חודשים לחבר NFS MSW ועכשיו הוא לא מחזיר לי אותו הוא אומר שהוא נתן אותו לחבר והוא לא יודע מה עם זה :pissed: מה לעשות

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. חבר שלי עזר לי למתמטיקה למבחן. שעתיים הוא רק הסביר לי. הוא אמר לי שתכלס אני לא חייב לשלם לו, למרות שאני כבר החלטתי בכל מקרה שאני אשלם לו, כי זה נראה לי סוג של ניצול אחרת. אפילו שהוא חבר שלי, אני מתכוון לשלם לו כמה שהוא לוקח לשעה של שיעור פרטי (שזה מחיר מגוחך של 30 ש"ח בכל מקרה). מעניין אותי בכל אופן מה אתם הייתם עושים - הייתם מחשיבים את זה כעזרה מחבר או משלמים לו בלי קשר? בהנחה שהוא מסביר דיי טוב והוא מקדיש לכם את הזמן רק ללימודים

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. הוא לא רוצה לגלות יותר ולי אין סבלנות התמונה מצורפת [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.