כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
אם לא נרשמתי למרתון ואני רוצה לרוץ בכל זאת, יש להם דרך לאכוף את זה שרק מי שנרשם ירוץ? או שאני פשוט יכול לבוא ולרוץ גם בלי להירשם?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום ! אני מנוי עכשיו ל Yes ובעל ממיר Yes Max HD, קניתי אותו מהחברה... אני רוצה להיתנתק מהם ולשים צלחת לווין פרטית. השאלה היא, האם אפשר להשתמש בממיר של Yes לצורכי קליטת שידורים או שחייבים לקנות ממיר אחר ?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי לאחרונה Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands ורציתי להתקין אותו ב SSD אחר לא של C והוא לא נותן לי הוא כאילו רוצה את C כברירת מחדל ואין לי שם מקום וגם אין לי שם מה למחוק זה הכל תוכנות חשובות שם שאין לי אופציה למחוק. נסיתי למחוק את האוריג'ין ולהתקין אותו ב SSD הרצוי אבל גם זה מפנה אותי ישר להתקין אותו ב C. איך שהוא אם אני בא להתקין משם משחק אחר הוא כן נותן לשים אותו ב SSD שאני רוצה. תודה מראש לעוזרים ואם למישהו יש תשובה אשמח כמובן לדעת
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות דיסקמן mp3 שנצרב על גבי סי די 8 מ"מ מישהו יודע איזה אתר טוב של דברים כאלה? ועדיף בישראל תודה, אלעד
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
כרגע חזרתי משרפה שקרתה שתי בניינים מאיפה שאני גר (רחוב רוטשליד בתל אביב), השרפה פרצה בבית משרדים כנראה מקצר או פלילים, אבל לא על זה פתחתי את התרד. אלה בגלל תפקוד המשטרה בזמן האירוע. לאחר שהגיעו הכבאיות, הגיעו גם החלמאים בכחול. כמובן הם הגיעו עם שאגות סירנות, אבל לא בשביל להשליט סדר, אלה בשביל להסתכל על השרפה. מכוניות עוברות באדום מאחורי הגב שלהם בשביל לראות את השרפה, אבל הם בשלהם, הם לא רוצים להפסיד את כל האקשן, קטנועים נוסעים על המדרכות או על הכביש אבל נגד כיוון התנועה, והשוטרים אפילו לא ענידו עפעף. והשיא היה כאשר רוכב קטנוע מסכן החליק על הכביש (במהירות יחסית גבוהה) ונכנס ברמזור בחוזקה 10 מטר מאחורי השוטרים, לא קרה לרוכב משהו רציני, הוא קם ישר על רגליו, אבל לשוטרים לקח א…
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. מישהו מכיר רולרבלייד שמתלבש על הנעליים? (נעלי vans off the wall רחבות ) אני צריך דבר כזה בשביל שינוע למרחקים בינוניים רצוי גלגלים מגומי (לא סיליקון קשה) בשביל נסיעה על מדרכות. ומה החוק אומר? קסדה לא קסדה? תודה לעונים.
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות שולחן למחשב שלי, עד היום כל מה שראיתי בכל מיני מקומות זה הדברים המגעילים האלה http://www.ganganit.co.il/files/products/234232.jpg זה שהמחשב תקוע שמה בצד ונחנק מחום ולא רואים אותו ואני שונא את זה... אני מחפש משהו בסגנון מה שיש לי, שהמארז עצמו והמסך באותו הגובה אני רק לא יודע איך קוראים לזה, אבל מה שיש לי זה מה שצירפתי בתמונה שתיראו רק למה אני מתכוון. אני מחפש משוה בסגנון הזה רק שלא יהיה בצד שמאל ארונית כזאת גבוהה, שיהיה פשוט שולחן כזה עם מגירות אפילו אפשר או בלי זה לא משנה... יש לכם המצלמה שראיתם איפשהו לדבר כזה? (כן אני יודע אני צריך לסדר את החטים שמה ואת החדר) [attachment deleted by admin]
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כמה סרטונים חמודים שלהם: פרק 1: פרק 2: פרק 3: פרק 4: http://www.youtube.com/watch?v=u14Yq0gHnC4 פרק 5:
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לפתוח דף לעסק של המשפחה שלי מי שלא חבר שלי, יוכל לדעת שאני פתחתי את העמוד? ומי שחבר שלי? יש אפשרות להשאיר אותי מאחורי הקלעים בלי לפתוח יוזר חדש? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2953343616&category=1469
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי התקנתי Debian 10 gnome על המחשב הנייד ו- touchpad לא עובד שאני מריץ: cat /proc/bus/input/devices הוא בכלל לא מופיעה אם אני מעלה ubuntu 18.04LTS LIVE עובד בסדר גמור אני מניח שמדובר על דריבר קניני השאלה איך אני מאתר אותו ומתקין? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
זה לא "עוד" סרט על כלבים, זה משהו אחר. זה סרט שמעלה לדיון את הסוגייה הלא פשוטה שמלווה אותנו, בעלי הכלבים, שאנחנו מאמצים מלאך קטן: תוחלת החיים הקצרה כל כך, של המלאכים הקטנים האלה, ביחס לשנות אדם. ועל כך שכל אחד מאיתנו נאלץ להחליף כמה מלאכים כאלה בתקופת חייו ולהיפרד מהם כל פעם מחדש, ולהתחיל מחדש עם אחר.והאמת, היה לי ממש לחלוחיות בעיניים במהלך הטריילר ( נזכרתי בכלבה המתוקה שלי שהלכה לאחר יותר מעשור שביליתי את כל הילדות שלי איתה), אז כנראה הוא השיג את המטרה.עריכה מעולה, מוזיקה מתאימה בול. אגב, השיר הראשון זה של היוצרת יעל נעים הישראלית, בהחלט כבוד שיוניברסל הגדולים החליטו לבחור בה לטריילר הרשמי. הסרט עצמו מבוסס על ספר באותו שם, שיצא ב2010 ושזכה להרבה תשבוחות בקרב הקוראים והמב…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה בדיוק עכשיו סיימתי תפרק האחרון של העונה הרביעית כל השבוע אני חורש על הסדרה זה ארוך... בכל זאת עד שחשבתי שמשהו מסתדר זה נהרס וכמעט קיבלתי התקף לב.... מישהו יודע באיזה תאריך תצא העונה החמישית?
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחלה דבר, עזר(ועוזר) לי אישית. זה וידאו (אודיו) באורך 67 דקות, באנגלית, שמקריין ג'ון רייסה שהוא מליונר והוא מסביר את אבן היסוד שלו להצלחה (זה יכול לעזור לכל אחד בכל תחום). - אולי זה לא מתאים במיוחד לצעירים שאין להם הרבה דברים על הראש בחיים אבל אולי גם כן... - עוזר "לארגן" את החיים. - מתאים במיוחד לאנשים מאוד לחוצים שכל הזמן במתח. לינק: http://www.marketingsecrets.com/newblog/?p=8 אם אין לכם כוח לזה או משהו, תדעו שזה אחד הדברים שיכולים לשנות את החיים שלכם , באמת מומלץ, אל תתעצלו! בהצלחה! ואם זה עזר לכם תעבירו לאחרים שיעזור גם להם הנה תקציר של השיטה אבל למי שלא הקשיב לווידאו זה ייראה כשטויות אז אל תסתכלו ,רק אחרי... Why You Must Reboot Your Brain - you…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם אני מכיר מישהו ששם טיפה טהורה ואחרי זה הלך לישון ישר זה נראה לכם הגיוני? מה קרה לו בדיוק אחרי זה? תודה יאללה ביי
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני כחודש בערך ההורים שלי רכשו רכב חדש (הונדה סיוויק 2008). ורציתי לשאול, אני יודע שכשקונים רכב חדש המוכרים אומרים לא להביא את האוטו לידיי מאמץ, ולא לעשות Kick-Down (אוטומט נו..) לפרק זמן מסויים.. כי המנוע חדש וזה לא בריא בשבילו.. האם זה נכון הדבר או סתם קשקוש?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הקלטתי כמה קטעים מהשידורים ממעבורת החלל קולומביה ערכתי ושמתי מוסיקה מתאימה . אתם מוזמנים לצפות: חלק 1 חלק 2 חלק 3 חלק 4 חלק 5 חלק 6 חלק 7 חלק 8 חלק 9 חלק 10 מצטער על אי הנוחות של ההורדה פשוט האתר לא נתן לי לעלות קבצים גדולים יותר סה"כ הסרט בסביבות 4.5 מגה. תהנו.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חיפשתי ומצאתי רק סרטונים אני צריך את הפס קול להוריד למחשב
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה השאלה היא: מי זה? http://e-noar.tau.ac.il/volymp2006/html_version_bet/html_version_bet/www.nndb.com/people/089/000027008/walt-disney.jpg ומה הקשר שלו אל הדמות הזו: http://e-noar.tau.ac.il/volymp2006/html_version_bet/html_version_bet/www.newlaunches.com/entry_images/070605/mickey_mouse.jpg תודה לכל מי שיעזור לי, זה חשוב מאודדדד
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בטעות נכנסתי לאתר של הספקית שלי (iServ) בשביל לבדוק מה הpop3 והsmtp למייל ואז אני נכנס לsupport ואני רואה שהספקית שלי מאפשרת לכל הלקוחות איכסון :cool2: :cool2: :smile1: :smile1: אני הולך לחגוג עם ה"שירות" הזה קיצר קשה לי להאמין איזה שירות, לא להאמין.... הנה ה"אתר" שלי www.iserv.net/~ashdod בנתיים יש שם רק קובץ אחד מוצפן מ25 מגה שעשיתי נ.ב מצטער על הדבאל-טופיק, לא יודע מה קרה אבל הטופיק השני לא מציג את התוכן :\
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי. כולם מכירים את כל קלפי הסופרגול וכול האלבומי קלפי מדבקות. אז אני חשבתי מה דעתכם על אלבום איסוף של קלפים בנושא כל מה שקשור למחשב חומרה\תוכנה.? כל מי שיודע לערוך תמונות יכול להכין לי דוגמא של קלף הומוריסטי (דוגמא AM486 #56 )
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ואיך מפעילים את התרגום על איזו תוכנה???
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו נתן לי את הלינק הבא, מצחיק בטירוף ! עשו את זה על STEAM אבל אני בטוח שזה גם תופס לפה HF http://images.webrivesud.com/post.htm
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, היום בשעה טובה סיימתי טירונות 02, היה שוק היה כיף למרות קצת קשיים בהתחלה, השאלה שלי היא לגבי הצו שקיבלתי למחר, לפי מה שרשום אני אמור לעבור במדור קורסים והשיבוץ שלי הוא כללי מקצוע 0040, אני אמור להתייצב מחר בבקו"ם ואני לא יודע למה, אם למישהו יש מושג או יכול להגיד מה הולך להיות התפקיד שלי בשלוש השנים הקרובות אני מאוד אשמח ויודה לו, בתודה רבה, דודי הסטלן!
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-