כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,653 דיונים בפורום זה
-
אשמח לקבל תדריך מלא כייצד עלי להתנתק מפלאפון בדרך המהירה ביותר. אשמח אם זה לא יהיה טלפונית, נמאס לי כבר מהם בטלפון. הבנתי שיש מרכז באשדוד [יש המון] אפשר כתובת ספציפית איפה ממוקם המרכז ששם אני מגיע מבקש להתנתק ומנתקים אותי? לבקש אישור ניתוק? אם נותנים דבר כזה בכלל. מה לעשות אם יאמר לי שלא היתה פניה ממני לניתוק, או כל דבר שיחזיק אותי? ואיך אני יודע מתי לבטל את הוראת הקבע? החשבונית יוצאת כל חודש 22 החיוב נעשה ב 7 כל תחילת חודש. אם אני אתנתק החודש, איך אני מבטל את הוראת הקבע ככה שהם יקבלו את המגיע להם על החודש שלא יהיו לי בעיות עם העו"ד שלהם? * אין התחייבות למכשירים, אין התחייבות לחבילות, יש אך ורק דמ"ש [דמי שימוש] שלא מסכימים להוריד לי - "כי יש שימוש בפלאפונים, לא רואה סיבה …
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני חושב לקנות מחשב נייד והדבר היחידי שמציק לי זה נושא האינטרנט. אין לי מושג איך אפשר לחבר את הנייד לאינטרנט ללא חיבור wifi. אז איזה שיטות חיבור יש? מה העלות שלהם? וכו'... תודה
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
אולי נארגן איזה מפגש (לא חייב גדול) ביום רביעי? משהו כזה לאיזה שלוש שעות בערב
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ובדיוק ביום דיברו על שמירה על האתר מפני פרצות ....
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי שיר שאני רוצה לפרסם אותו ברדיו. איך אני יכול לגרום להם לקבל אותו ולהשמיע אותו ברדיו?
-
- 9 תגובות
- 8k צפיות
-
-
-
הציעו לי לעבוד בניו אורלינס שבטקסס בעגלות,יש למישהו מושג אם הולך שם טוב? כי אמרו לי שיש שם הרבה כושים תפרנים
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
WTF?!?! בלי מילים, פשוט תראו את הדבר ההזוי הזה. http://www.gametrailers.com/player/usermovies/111400.html
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי קיבלתי SONY W800i זה--->http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=il&lc=en&ver=4000&template=pp1_loader&php=php1_10245&zone=pp&lm=pp1&pid=10245 כשיו אני מחפש "סקין" (נרתיק שקוף שמחסה את הפלאפון) בשביל לשמור עליו בזאפ לא מצאתי אחד לנייד הזה רציתי לדעת אם יש מישהו שיודע איפה אני יכול לקנות אחד תודה
-
- 9 תגובות
- 815 צפיות
-
-
זאת הרשימה שלהם: [table][tr][td][/td][td] [/td][/tr] [tr] [td][/td][td] [/td] [/tr] [tr] [td][/td][td] [table] [tr] [td][/td] [td][/td] [td] BOLIVARBUNDLE SELECTIONCOHIBADAVIDOFF CIGARSH.UPMANNHOYO DE MONTERREYJOSE LA PIEDRAJUAN LOPEZMONTECRISTOPARTAGASPRIVATE STOCK MED.FILTERPUNCHQUINTEROROMEO Y JULIETATHE GRIFFIN'STRINIDADZINO PLATINUM[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table] תודה. http://www.dutyfree.co.il/%D7%A1%D7%99%D7%92%D7%A8%D7%99%D7%9D_%D7%A4%D7%A8%D7%99%D7%9E%D7%99%D7%95%D7%9D_%D7%99%D7%95%D7%9E%D7%99%D7%93%D7%95%D7%A8?d=0&BrandID=
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השבוע בחידון - כדי שהמעבד יהיה קר והארנק לא ריק, אנחנו מגרילים בין העונים נכונה קירור מים של אנטק, שיצנן אתכם עד בוא החורף לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%97%d7%99%d7%93%d7%95%d7%9f-%d7%a9%d7%9c-%d7%94%d7%96%d7%95%d7%9f-%d7%a4%d7%a8%d7%a1-%d7%a2%d7%a8%d7%9b%d7%aa-%d7%a7%d7%99%d7%a8%d7%95%d7%a8-%d7%9e%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%9e%d7%a2%d7%91/
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני עכשיו ראיתי את הטריילר של הסרט Domino: http://www.thezreview.co.uk/comingsoon/d/domino.shtm זה נראה כסרט ממש יפה, וכתוב שתאריך היציאה שלו היה ב-12 לאוגוסט. למה הוא עדיין לא הגיע לארץ? או בעצם הוא הגיע? אם אתם יודעים איפה מקרינים אותו אז בבקשה תגידו, אני אולי אלך היום עם ידידה לראות.
-
- 9 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אני צריך הצעות לכמה שיותר שירים ישראליים, אני פשוט לא שומע מוסיקה ישראלית אז אני לא מכיר בשיט. אני לא מתכוון לזבל שמשמיעים היום ברדיו, אלא למוסיקה הטובה של שנות ה60-90 (אין לי אפילו מושג באילו שנים השירים האלה יצאו) של שלום חנוך וכל אלה (פתאום קם אדם בבוקר וכו'...) בקיצור מוסיקה טובה, שירים שמחים/קצביים כמה שאפשר, אבל לא יותר מדי, בקיצור משהו לשמוע בכיף. תודה
-
- 9 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
כבר זמן רב אני מתלבט בבחירת שם חדש לאתר שלי, "ננעלתי" על השם SPECTRUM אך מתברר שהדומיין תפוס. מה שנשאר לי הוא לבחור שמות דומיין חלופיים, וכאן אני זקוק לעזרתכם. איזה מבין השמות החלופיים שמוצעים כאן נראה מתאים? ואני מתכוון לשם דומיין שיהיה קל לזכור וגם לכתוב אותו.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שיר חדש שהמצאתי. תהיו חופשיים להמשיך אותו אי ךשאתה רוצים. אחד מי יודע? אחד אני יודע! אחד מעבד. מעבד, מעבד, מעבד, מעבד, שנמצא עם לוח האם. שתים מי יודע? שתיים אני יודע! שני סטיקי זיכרון.(או כפולי ליבה) אחד מעבר, מעבר, מעבר, מעבר ,מעבר שנמצא על לוח האם. שלושה מי יודע? שלושה אני יודע! 3 מאוררים שני סטיקי זיכרון... לא יודע עכשיו... 13 מי יודע? 13 אני יודע! 13 מכפלה 12 ... איך זה??
-
- 9 תגובות
- 687 צפיות
-
-
ב 1.06.2009 קניתי רמקולים של LOGITECH מדגם Z-5500 שעולים 2100 ש"ח ! תוך 4 ימים הם היו כבר אצלי בבית ולא פתחתי אותם בגלל שזו מתנה וחיכנו לבנאדם שיגיע לארץ ! אתמול סוף סוף סיימנו לשפץ את כל החדר העברנו כבר חוטים הכל טוב ויפה מדליקים את המערכת ופתאום ! תקלה הסאב לא מנגן הוא משמיע קול מוזר מאוד ! מחרחר והמעמד של הבקרה שאיתו מחליפים כל מיני ערוצים הגלגל שלו נתקע באמצע הדרך כשרוצים להגביר ! בקיצור מוצר בלאי ברמות !! היה כבר מאוחר והיום צלצלתי לחנות שממנה קניתי את הרמקולים יש לי אחריות לשנתיים מטעם חברת "מעתק" הסברתי לחנות מה קרה וכו'... והחנות נמצאת בצפון ואני מר"ג ולכן אין מצב אני אסע עד לשם לצורך החלפת המוצר הפגום ! לכן ביקשתי שיבררו חנות המחשבים וחברת מעתק אם אני יכול להג…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב יש לי פרופיל 64 וקב"א 56, אני מחפש תפקידים מעניינים, לא משנה מה העיקר שיהיה מעניין, כיף, מאתגר במידה. עם עדיפות למודיעין ודברים כאלה... מאיזה תפקידים גם כדאי לי להתרחק? ומה כדאי לחפש? תודה זאפ
-
- 9 תגובות
- 813 צפיות
-
-
סירטון של מוד לסורק משהו ממש יפה אני אהבתי אני לא יודע לאיזה פורום זה ממש מתאים אז שמתי פה.. דרך אגב מישהו יודע איך עושים את זה? http://www.dumpalink.com/media/1137582889/F%FCr_Elise_Scanner_
-
- 9 תגובות
- 572 צפיות
-
-
לא לשאול למה אני צריך זה בשביל חברה שלי...LONG STORY
-
- 9 תגובות
- 8.5k צפיות
-
-
אני לא יכול לומר לכם מה עשיתי בצבא, אבל את חבר שלי שהיה ברמה נמוכה יותר, זימנו לצו 8(שנינו משוחררים) בשעה 1:30 בלילה. יש דבר כזה צו 8 מידי? אמרו לו תבוא עכשיו, יש לך שעה להגיע... עכשיו אני מפחד(אני בתקופת מבחנים) שיקראו לי לצו 8...? מה אומר החוק?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום . לי עוד כחודשיים יהיה 18 ויש לי חשבון בבנק הפועלים מגיל 15 (או 16) . אני רוצה לקחת הלוואה מבנק הפועלים של 4000-4500 שקל . יש לי חשבון סגור שיש שם עכשיו 1000 שקל (לפני כמה זמן היה יותר) . במשך שנתיים+- נכנס לי משכורת לחשבון של 2000 שקל . כפי שהבנתם אין לי 18 . השאלה היא אם אני יכול ללכת (רוצה השבוע הזה) לבנק ולבקש הלוואה? תודה לעוזרים .
-
- 9 תגובות
- 951 צפיות
-
-
-
אני רוצה להזמין מהאתר של ADIDAS ואני לא מצליח כי הוא אומר לי לרשום זיפ קוד נכון - ZIP CODE, אני רושם את הזיפ קוד שלי (המיקוד) של הבית והוא אומר שהוא לא מתאים לSTATE שהוא IL. מה אני אמור לרשום בזיפ קוד? אולי שגיתי
-
- 9 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום, אני חושב שהמושג zimabu eter כן קשור באופן ישיר לטכנולוגיה. האם מישהו מכיר ויודע מה מקור המילה והאם מקורה בשפה שומרונית? אם כן, האם מישהו יכול לשפוך אור בנושא? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-