כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
אני זקוק להמלצה עבור חנות או רשת שתחליף לי את הערכה המלאה של הפאנל לסלולר Nokia N95 8GB : א. שהפאנל יהיה מקורי.? ב. שההחלפה תתבצע בצורה מקצועית ואמינה. מכירים חנות כזו בעזריאלי / התחנה המרכזית החדשה או בכלל בבאר שבע? תודה ושבת שלום.
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות שולחן מחשב חדש כאשר המגבלות/דרישות הן: -מידות שלא עולות על 120 ס"מ רוחב * 50/60 ס"מ עומק (עדיפות ל-50). -עדיף שהמחיר יהיה מתחת ל-1000 ש"ח. -שיהיה עמיד ויציב. -שיכיל לפחות 4 מגירות (או שלוש כאשר אחת מהן גדולה/גבוהה במיוחד) -שיכלול משטח נשלף לעכבר ולמקלדת (או לא נשלף, העיקר שיהיה נמוך יחסית ונוח לשימוש). -*-שיראה טוב. (עדיפות לעץ בגוון של אורן מיושן/אלון/חום בינוני-כהה) -מומלץ מאוד שיכלול עמדה למחשב עצמו. -שהמיקום משטח המקלדת יהיה בצד שמאל או באמצע, רק לא בצד ימין. בתודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 920 צפיות
-
-
כמו בכותרת אני מחפש שירי גאז' ובלוז. ושירי פאנק משהו בסיגנון של ג'יימס בראון. תודה מראש!!
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
היי, אני זקוק להמלצה לשרת להעלאת קבצים ,כמו RapidShare אבל שניתן להעלות קובץ ששוקל יותר מ-250 מגה ושאין הגבלה למספר המורידים [או שהוא גדול מ-25]. והכי חשוב, שיהיה חינמי. דברים חשובים נוספים: שיהיה קל להוריד את הקבצים ושקצב ההורדה [וגם ההעלאה אם אפשר לבקש] יהיה כמה שיותר מהיר. בתודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעוניין לקנות כמה חלקים שם, שימו לב שהחנות לא קנדית אלא אמריקנית (נוח יותר אם היא תהיה ב NY).
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום לפני כשבוע נתתם לי מפרט, המפרט נבנה בRSM ניסתי לתפוס אותם בטלפון כבר כמה ימים ללא הצלחה וזה קצת ערער את האמינות שלי בהם. האם יש חנויות נוספות באיזור השרון עליהם אתם יכולים להמליץ וגם יוכלו להרכיב לי את אותו המפרט? שאלה נופסת, האם אני זכאי להנחה ברכישת מערכת הפעלה ואופיס בעת רכישת המחשב בחנות הנל ובחנויות האחרות שתמליצו? שאלה אחרונה, האם כדאי להשקיע בחברה יקרה יותר בזכרונות הRAM או שזה לא קריטי ואין בעיות עם Transcend? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך אחריות טובה על חלקים בעיקר. כלומר למשל אם לוח אם/זיכרון/מעבד לא תקינים - החלפה ללא חקירות/בלבולי שכל מיותרים. אני סטודנט שגר בעיר ואני מעדיף אחריות מחנות קרובה יחסית. יש להדגיש שאני לא זקוק לאחריות בסגנון "לא עולה לי הווינדוס"/"יש לי וירוס", אלא תקינות חלקים בלבד. ידוע לי על סניפי KSP ו-IVORY אך לפי הבנתי הם מעט בעייתים. אשמח לשמוע על ניסיונות אישיים עם חנויות בבב"ש.
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שיתן תמיכה לגב במיוחד כי זה חשוב לי.
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אשמח לעצה מבעלי ניסיון על מלון/צימר/דירת נופש באיזור זיכרון יעקב לזוג+3 ללילה אחד ביום ו' הקרוב. לא צריך פאר או הגזמות אבל משהו איכותי ומושקע במקום שאפשר לצאת ממנו בערב עם הילדות ברגל למסעדה ו/או טיול קטן. אפשרי גם בסביבה הקרובה (נאמר טווח יקנעם-חוף-דור) אבל שלא יהיה חור ושיהיה ברמה. תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! לאחרונה (כן, אני איטי אני יודע) סיימתי לצפות במיני סדרה המשובחת- BAND OF BROTHERS ואני עדיין צופה בTHE PACIFIC שעדיין לא ניגמרה, רציתי לשמוע הצעות לסדרות באותו סדר איכות וסגנון. תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום, בעקבות פרויקט קטן (די גדול למען האמת ) שאני משתתף בו אני נדרש ללמוד קצת על נושא. אני אשמח אם מישהו עם ניסיון יוכל להמליץ לי על ספר שיקנה לי ידע בסיסי בחשבונאות. תודה
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום בזמן האחרון כל שיר שאני מחפש אתם מוצאים לי בלי בעיה. לכן החלטתי להטיל עליכם משימה לא כל כך קשה ולהגיד לי מה השם של שיר מסוים (דיי מפורסם). השיר הוא של מדונה. אני חושב שעד כה הוא הכי חדש שלה. אחד מהמשפטים שחוזרים בו הרבה הוא every little thing that you say or........ i gonna ***** on you פשוט אני לא זוכר את כל המילים. השיר עצמו הוא דיי קיצבי וכאילו בשיר מדונה כל הזמן מדברת על כמה שהיא חושבת על איזה דפוק אחד (כמו 60% מהשירים שיש היום). אשמח אם תגידו לי מה השם שלו.(אני חושב שבזמנו תמיד ESC עשו לו פירסומת או משהוא דומה) ועוד דבר. שמעתי את השיר feel allright של sean paul ועוד איזה DJ ששר איתו שם. אני דיי אהבתי אותו. מה אתם חושבים עליו?
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
זה לאיזה מצגת שאני עובד עליה, שירים רגועים כמו KNOCKIN ON HEAVEN DOORS משהו רגוע... תודה מראש
-
- 26 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני רוצה לתרגל אנגלית במקלדת אז חשבתי אולי להתחיל לכתוב בפורומים אמריקאיים. יש לכם פורומים טובים להמליץ לי עליהם? תודה
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם ב25 אני כבר אהיה בצרפת. רציתי לדעת על אילו קליפים אתם ממליצים לי לקחת לשם. משהו לשמוע ברכבת, בחדר, ואפילו בטירות. אני אוהב רוק קל-בינוני (כגון RHCP, FOO-FIGHTERS,GREEN DAY) בינתיים מה שיש לי זה ככה: Wake Me Up By The Way Otherside Can't Stop Best Of You The Pretender Road Trippin (מתכנן למחוק) Learn To Fly Portal ואם אפשר גם לעזור לי למצוא את הקליפ של RHCP אם אני לא טועה, דיי ישן, ובקליפ רואים בחור שהולך ביום יפה והורס את כל השכונה. בתודה רבה, אור כהן
-
- 9 תגובות
- 752 צפיות
-
-
בקשר לאר קלי, הורדתי את: burn it up fiesta giggilo hotel i believe i can fly slow wind remix - מומלץ מאוד (: world's greatest thats that ignition והם ממש אחלה, על איזה עוד אתם ממליצים? ובקשר לרמיקסים של שירי היפהופ, הכוונה לגרסאות יותר קצביות אבל שעדיין נותן את הסגנון של ההיפהופ, ה SLOW WIND REMIX הוא דוגמא מצויינת כי מצד אחד הם שמרו על האיכות של השיר, מצד שני הקפיצו אותו הרבה יותר בקטע של המיקס... תודה רבה!!
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה יש לי את כל השירים של METALLICA לצורך העניין - קניתי את הDISCOGRAPHIA שלהם בינתיים מצאתי כמה שירים שאני אוהב : NO LEAF CLOVER THE UNFORGIVEN THE UNFORGIVEN II WHISKEY IN THE JAR ONE WHO YOU ARE אני שומע בין השאר גם EVANESCENCE LINKIN PART קיצר תוכלו להמליץ לי שירים לפי מה שאתם אוהבים וגם אולי לפי הסגנון שלי?
-
- 37 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי... אני מעוניין לקנות מכשיר DVD ואני זקוק להמלצות... אין תקציב מוגדר, אבל אל תגזימו עם המחיר.. תודה מראש..
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום, ניסיתי לחפש טלויזיה לחברה שלי שתהיה בחדר שלה ויש פשוט כמות כל כך גדולה של דגמים שזה פשוט מבלבל ותהיתי האם אפשר לקבל המלצה לדגמים מעניינים באזור ה1500(אפשר לחרוג אם יש שיפור משמעותי), עד כמה שאני יודע רוב התכנים יהיו מממיר אבל גם מדי פעם ממחשב. אני יודע שזה אולי לא הפורום הכי מתאים אבל אני סומך על חלק גדול מהאנשים כאן והייתי שמח לעזרה. תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש סמיילים טובים אחרי שראיתי שמה שיש בפורום הזה ובאחרים, לא מספיק לי ובעידכון האחרון של הסמיילים לא נוספו דברים טובים ועכשיו לעיקר אחרי שביקשתי עזרה בפורום בחו"ל קיבלתי את הקוד הבא javascript:(function() { var textToAdd = %22[img=***]%22; var ta = document.getElementsByTagName(%22textarea%22)[0]; var v = ta.value, ss = ta.selectionStart, se = ta.selectionEnd; ta.value = v.substr(0, ss) + textToAdd + v.slice(se); var newIP = ss + textToAdd.length; ta.selectionStart = newIP; ta.selectionEnd = newIP; })(); אחלה של קוד פשוט שימו את המיקום של הסמיילי במקום ה***. הפכו את זה לBOOKMARK וזהו כשאתם רוצים להכניס את הסמיילי לת'ראד שאתם כותבים, לחצו על הBOOKMARK …
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
Metalcore, Hardcore, Screamo, Emo Core משהו בסגנון Bullet for my Valentine... אולי גם קצת Punk, כמו Green Day. תודה.
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
קראתי לי להנאתי את המאמר בוויקפדיה על דויד בואי - ובו היה כתוב משהו על Bowie Bonds. נכנסתי למאמר על אותם בונדס ובאמת שלא הבנתי כלום... מה זה לעזאזל? מישהו יכול להסביר? רוב המושגים שם הם כלכליים ולא מוזיקליים - אני ממש לא מבין מה זה. חוץ מהשם. המאמר המדובר: http://en.wikipedia.org/wiki/Bowie_Bonds
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי מתכוונים לעשות לנו שני מבחנים ביום, ואני מחפש את זכות התלמיד שאסור לעשות שתני מבחנים ביום אם מישהו מכיר את האתר של זה אז בקשה בקשה בקשה אני חייב דחוף!!! תודה מראש Install
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום לכולם. קרובים מארה"ב אמורים להגיע לארץ וחשבתי לנצל את זה לצורך קנייה של כמה חלקים. אני מעוניין לקנות את החלקים הבאים מאחת מהחנויות המוכרות למחשבים בארצות הברית: (ידוע לי כי אין אחראיות על המוצרים בארץ) הפרש המחירים עומד על כ 1000 שקלים(חו"ל לעומת הארץ). CPU Core i5 750 2.66GHz 8MB Motherboard Gigabyte P55A-UD3 Memory CORSAIR XMS3 4GB (2 x 2GB)1600 MHZ DDR3 GPU XFX HD-577X-ZNFC Radeon HD 5770 1GB 128-bit DDR5 אבקש את עזרתכם בבחירת החנות לקנייה וכן הבהרות לגבי תשלומים נוספים שעלולים לצוץ מעבר למחירם. בנוסף אבקש חוות דעת על המוצרים הנ"ל... תודה מראש לכל העוזרים...
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-