עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שמעתי על איזה ממיר שיגיע לארץ שמשדר ערוצים בחינם באיכות דיגיטלית....מישהו יודע מתי זה נכנס לתוקף? אני חושב שקוראים לזה DVB-S

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by IG,

לכול מי שמכיר ומשחק- שאלה: האים זה רק אני או שרשימת "fight" וה"ROB" לא התעדכנו מאתמול?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by tz2000,

אני חושב על ללמוד מדעי המחשב.. אין לי ידע קודם בתחום. חשבתי ללמוד במכללה שנחשבת "טובה", במרכז הארץ.. האם אריאל נחשב מוסד אקדמי טוב במדעי המחשב? אשמח גם לשמוע על המלצות למוסדות נוספים גם..

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. צילמתם את החתול נופל? את המחשב מקלל? סבתא רוקדת? בקיצור הכל הולך! יש לכם אפשרות לקבל על זה כסף! למי שרוצה לקבל יותר פרטים נא לפנות למייל contentmanager1@gmail.com לרציניים בלבד!

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by 3emi,

כבר תקופה שאני רוצה להוציא כמה דברים בעניין אבל אין לי את היכולת לבטא הכל בצורה השלמה, אז כל פעם נמנעתי ועדיין כנראה שאני לא מספיק במקום לבטא הכל כמו שצריך אבל צריך להגיד משהו שיהיה. אני בא במגע יומיומי עם הציבור החרדי בתחום העבודה שלי כבר כמה שנים. מדובר בציבור שאפשר להכניס אותו לקטגוריה העצובה של נכה וחולה צורות הפעולה ההתנהגות והדיבור שמופיעות אצל החרדים יעוררו עצב וסלידה אצל כל אדם בריא בתחום החינוך ההורים לא פחות ואף יותר גרועים מהילדים אי אפשר לגשת להורה ולדבר איתו כמו בוגר היות ורואים תגובות זהות לאלו של הילדים, מדובר באוכלוסיה שסגורה בעולם צר ומצומצם, מקדשת את העוני והבערות. ועוד מתוך החולי שבו היא נמצאת חושבת עצמה לפסגת הקיום הראוי בעיוורונה ומנסה להנהיג. האוכלו…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  6. הדור המשודרג של מעבדי ה-Core Ultra 200S Plus צפוי להציע שיפור משמעותי במערך הליבות ובתדר העבודה במטרה לסגור את הפער מול המתחרה האדומה בשוק המעבדים השולחנייםלכתבה

7. ערב טוב ידידים יקרים. בשעה טובה ובמזל טוב התחדשנו ברכב i35 2012 חדשה. אני זקוק לעזרה - רכישת גופיות לרכב, כיסוי עור להגה ועוד מוצרים שלבטח לא חשבתי עליהם. אין לי בעיה לקנות מכל אתר/מקום בארץ או eBay. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by The_overclocker,

אני כבר יודע שקנו אותם G4 (שד"א זה ערוץ כ"כ מפגר !! יש להם כל היום סדרות כמו "!Cheat" שזה רק צ'יטים למשחקים בעעע. לעומת טק טיוי שידעו לגוון ולשמור על באלאנס..) עכשיו הם פיטרו את כל הצוות (חוץ מחלק מהמגישים) והם עומדים להחזיר את Call for help. השידורים שיש שם עכשיו הם שידורים שהוקלטו מראש כמו ה The Screen Savers אני הורדתי כבר כמה פרקים של TSS, וראיתי מה הולך שם.. לדעתי G4 הרסו את הערוץ ... איזה בעאסה... עכשיו אני גם קראתי באיזה פורום שלא יהיו יותר שידורים לחו"ל, כי G4 סגרו את זה. עכשיו, אנחנו הרי יודעים שYES קונים כל פרק ופרק והם בוררים סדרות וחלק הם לא משדרים וחלק כן, אז האם הם הולכים לעשות את אותו הדבר גם כאן ? עכשיו, אני עדיין לא ראיתי רפקים חדשים ב YES והייתי רוצה לד…

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by kurrizzaa,

זה לא ת'ראד טיפוסי שאפשר למצוא בפורום חומרה, אבל בכללי נראה לי שגם זה נכנס. בעקרון אני עושה את זה בשם בדוי, כי אני מעדיף לעשות את זה ככה, זאת ההודעה הראשונה והיחידה שאני רושם בשם הזה בפורומים אני ידוע בכינוי אחר. בדיוק הגיע הצמד כרטיסי מסך שהזמנתי 7900GT ב SLI, הגיעו, ומרוב דכאון וחוסר חשק לכלום, הם עדיין בקופסאות.. לא נגעתי בהם יומיים. (פתיח טוב הא, עכשיו אין לכם מושג מה יכול לגרום לבן אדם להיות בכזה דכאון...) אני בן 24 והגעתי למצב עצוב בחיים, שבו אין לי חברים טובים. יש לי חברים, שיצאו איתי, שיזמינו אותי לשתות, לעשן, לצאת, לאכול. אנשים שאני מוכיר ואוהב, וכיף לשבת איתם. אפילו לא מעגל אחד כזה, אלא כמה מעגלים שונים של חברים. אבל אין לי חברים טובים. לכל אחד יש 1-2 חברים טובי…

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by g2c,

שלום, מחפש לאטום ממי גשם את הגלאים ir שעל קיר חיצוני עם שפריץ. מצאתי חומר שמשמש לאריזות אבל לא יודע איפה לקנותו מצרך תמונות הקיר והחומר תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by ariel-ro,

שלום לכם, לכל המשפחה נגמרו השבוע התחייבות בסלקום, והגיע הזמן להשתדרג. עכשיו הם אומרים שלמנוי שלי(עיסקי) יש התחייבות לעוד 18חודשים, למרות שעשיתי את החבילה הם אמרו בפירוש שזה ללא התחייבות, מה אפשר לעשות עם זה? בנוסף, שני מנויים הם מנויים עיסקים, ואני רוצה להעביר אותם לפרטיים לטובת חבילות טובות יותר(חיילים, ועוד חבילה), הבעיה שזה עולה 500ש"ח למספר, יש מה לעשות עם זה? כי אם הם לא מוותרים לי על זה כנראה שאני פשוט אעבור חברה(עם כל חמשת המנויים). אריאל

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. איפה אני יכולה להוריד את הכתוביות של הסרט אמריקן פאי החתונה??? ???

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Kurt,

14. Started by fatalico,

ישבנו בחדר ופתאום הילד התחיל לשיר ולרקוד, הוצאתי מצלמה, אח"כ במחשב הוספתי תמונות ושמתי את השיר המקורי ברקע. תגידו מה דעתכם, ותדרגו אם אתם חושבים שזה חמוד ו/או מצחיק. http://www.flix.co.il/showVideo.asp?m=922505 וכמובן אם אהבתם, ספרו לחבריכם.

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. אהלן. אני מחפש מקום טוב לשבת בו עם חברים, כרגע המקומות האיכותיים היחידים שאני מכיר מוגבלים מגיל 21 לפחות. דרוש מקום עם מוסיקת רוק, אוכל טוב ומבחר של משקאות איכותיים. פאבים/ברים למיניהם. מישהו מכיר מקום שעומד בדרישות? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by eliav-peretz,

http://www.youtube.com/watch?v=rsom99Ds43U אם זה ישן אז מצטער, פשוט זה כזה מצחיק! קורס לשליטה בכעסים, עליי במתנה!

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by avivhhaviv,

:lol:

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. ת'רד מרמור! אתם מוזמנים להתמרמר איתי אולי מישהו מאגד יראה את זה ויעשו עם זה משהו

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by evy,

מחפש אתר הממליץ על סרטים מהשנים האחרונות ועד היום. רצוי שלאתר תהיה אפשרות בחירה של קטגוריות לסרטים והצגת טריילרים . תודה!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. איך כותבים חדרה,והרב קוק באנגלית? באיזה איזור חדרה? יענו Region ?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. לפני כחודש + גנבו לי את האגזוז לחץ מהאופנוע שלי ומאז עוד אין לי אגזוז.. בעופר אבניר נתנו לי הצעת מחיר על אגזוז לחץ של חברה איטלית ב811 שח + מעם שזה יוצא 950.. קצת יקר לי המחיר הזה ולא מצאתי בינתיים אגזוז במוסכים.. אם מישו יכול להמליץ לי על מוסך שמתעסק באגזוזים אפילו לא חייב לחץ רק שיהיה אגזוז נורמלי שירשום לי פה או כל כיוון אחר אם מישו מוכר או משו כזה.. אגב האופנוע זה ג'ילרה ראנר 50 סמ"ק.. תודה מראש בנצי =)

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by The Dom,

אני יודע שזה ספאם טהור אבל הייתי חייב להראות את זה. :lol:

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. http://www.flixxy.com/speed-bump.htm ;D

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by J0n1,

מה קורה חבר'ה, כבר הרבה זמן שלא פירסמתי פה משהו... מישהו יודע איך הולכת הפרוצדורה של הכרטיסים למונדיאל? הבנתי שצריך לקנות כמה שנים לפני ויש אפילו הגרלה לזה. למישהו יש פיסת מידע?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים