עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Stealth,

מישהו יודע על תאריך הגעת הסרט Alien Versus Predator לארץ? בארה"ב זה יצא כבר ב13

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by MishaK,

אל תבהלו..

3. שלום, יש לי חבר שטס בחורף לאירופה ולא יודע בדיוק איזה יעד לבחור...הוא מתכנן על גרמניה, צ'כיה והולנד בכללי אבל פתוח להצעות... הוא טס לשבועיים והוא גם רוצה לקנות כל מיני דברים אבל רוצה לדעת מה באירופה יותר זול מארה"ב ששווה לקנות (וגם כמובן יותר זול מבארץ), הארדיסק חיצוני? מחשב נייד? בגדים? אוכל מומלץ? מסעדות? אתרים ופסטיבלים טובים? אשמח לשמוע המלצות ליעדים בחורף, תודה

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by waizman,

קבלו ;D

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by ^HocK^,

מישהו מהפורום היה בזמן האחרון ביוון? באיזה מטבע משתמשים שם? יעני אני מתכנון לטוס לשם..מה אני צריך לקחת..דולר או יורו? תודה נ.ב לא מעניין אותי לשמוע סיפורים/חוויות שלכם... אני רק רוצה לדעת בקשר לשאלה..

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. אחרי מילוי הפרטים כתוב שביטלו את הכרטיס קשר ואשר את כרטיס האשראי או החיוב שלי ביטלנו את האפשרות להשתמש בכרטיס זה ב-PayPal‏. תוכל להוסיף כרטיס אחר. אם עדיין תרצה להשתמש בכרטיס זה באמצעות PayPal, שלח לנו מספר מסמכים. איך אני מחדש את החשבון ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. Started by ben060,

מאחר ויצא המטבע של השני שקל

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by fatalico,

ישבנו בחדר ופתאום הילד התחיל לשיר ולרקוד, הוצאתי מצלמה, אח"כ במחשב הוספתי תמונות ושמתי את השיר המקורי ברקע. תגידו מה דעתכם, ותדרגו אם אתם חושבים שזה חמוד ו/או מצחיק. http://www.flix.co.il/showVideo.asp?m=922505 וכמובן אם אהבתם, ספרו לחבריכם.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Guy King,

מה לדעתכם האתר החשוב ביותר שהוקם בעשור האחרון? אתרים כמו גוגל, יאהו ואמזון לא ברשימה, כי הם נוסדו בשנות ה-90. אני בוחר בויקיפדיה. ויקיפדיה הוא אחד האתרים שהופכים את האינטרנט לכל כך חשוב. בעזרת ויקיפדיה אפשר למצוא מידע עדכני ביותר, מהימן, ובחינם. לפני ויקיפדיה אנשים היו צריכים להחזיק אנציקלופדיות בבית, שהכילו מספר ערכים מוגבל, היו לא עדכניות, יקרות, לא ניתנות לנשיאה ובעלי תוכן מועט ביותר (בויקיפדיה אפשר לקשר לאתרים רבים רלוונטים אחרים ולמידע נוסף).

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. הסרטים, סדרות הטלוויזיה, משחקי הווידיאו ואפילו אתרי האינטרנט המפורסמים ביותר כוללים ביצי פסחא – הפתעות מוכמנות שאין בהן כל תועלת מלבד ההנאה של המטמין ותחושת הנעלות המתקבלת אצל זה שהצליח לאתר אותן. מה הייתם מוכנים לעשות כדי לזכות בקרדיט המגיע לכם? וורן רובינט, מתכנת משחקים, החליט לחתור תחת אטארי, אשפית משחקי הווידיאו שהיתה במקרה גם מקום העבודה שלו, ולהצפין את השם שלו באחד משלבי המשחק אותו תיכנת. זה קרה בשנת 1979 – ימים בהם כל עניין זכויות היוצרים לא בדיוק היה מפותח כמו היום, ולא היה נהוג להעניק קרדיטים למפתחים, בטח שלא במשחקי ווידיאו. רובינט, שהתבאס על כך מאוד, החליט להתחכם ולהצפין את שמו בתוך אחד השלבים של משחק הווידיאו Adventure, על אפה ועל חמתה של אטארי. "נוצר…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Kurt,

סוף סוף מכל הזבל שיש בטלויזיה יוצא סדרה איכותית כזאת עם עלילה עם דמויות והכי חשוב עם ישראליות. אחרי 2 פרקים אני יכול בוודאות לומר שזו לא עוד סתם סדרת דרמה אלא משהו ברמה. מה שמעניין שבגיל 50+ ההורמונים של פרנקו עדיין משתוללים ;D

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. למישהו יש מושג איך עובדת הטכנולוגיה הזאת ? הולכים עם הכרטיס המקודד למכונה ומשלמים את החניה איך אחר-כך המחסום יודע לזהות את זה ולהתרומם אוטומטית מבלי שמכניסים לו את הכרטיס ?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by gtabak_37,

שלום לכולם! היום קיבלתי בדואר מכתב מחיל הים, זימון למיונים לגדנ"ע חובלים בתל השומר. אני אשמח לדעת מה יהיה ביום הזה, אילו מבחנים, כמה טיפים וכד' תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. ראיתי שיש להם מחירים טובים וזה קרוב אליי יחסית... מישהו שמע מכיר איך הם מה הם? תודה שבוע טוב

15. Started by pure perfection,

מה קורה ???? יש לי שאלה בקשר לכסף שמקבלים החתן והכלה בחתונה , אם הם רוצים להפקיד את זה בבנק אז הם צריכים לדווח על זה למס הכנסה אוו שיש פטור בנושא הזה ?? תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by JohnnyBravo,

http://gotopless.org/gotopless-dayhttp://gothamist.com/2012/08/16/save_the_date_august_26th_is_toples.php

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Black Knight,

שלום בתחילת החודש הבא אני אמור לקבל משכורת על עבודה שעבדתי בחופש, ואני רוצה לקנות טלויזיה בחדר.. אני לא מחפש משהו מפוצץ.. חשבתי על משהו רגיל.. 21" בערך. יש לי כבר את השקעים בחדר, ככה שאני רק צריך לדאוג לטלויזיה עצמה + המבנה הזה שמחזיק אותה למעלה (היא לא תהיה על שידה או משהו דומה). יש למישהו רעיונות על טלויזיות נורמליות + המבנה הזה במחיר שלא עובר את ה800-900 שקל? תודה

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by kurrizzaa,

זה לא ת'ראד טיפוסי שאפשר למצוא בפורום חומרה, אבל בכללי נראה לי שגם זה נכנס. בעקרון אני עושה את זה בשם בדוי, כי אני מעדיף לעשות את זה ככה, זאת ההודעה הראשונה והיחידה שאני רושם בשם הזה בפורומים אני ידוע בכינוי אחר. בדיוק הגיע הצמד כרטיסי מסך שהזמנתי 7900GT ב SLI, הגיעו, ומרוב דכאון וחוסר חשק לכלום, הם עדיין בקופסאות.. לא נגעתי בהם יומיים. (פתיח טוב הא, עכשיו אין לכם מושג מה יכול לגרום לבן אדם להיות בכזה דכאון...) אני בן 24 והגעתי למצב עצוב בחיים, שבו אין לי חברים טובים. יש לי חברים, שיצאו איתי, שיזמינו אותי לשתות, לעשן, לצאת, לאכול. אנשים שאני מוכיר ואוהב, וכיף לשבת איתם. אפילו לא מעגל אחד כזה, אלא כמה מעגלים שונים של חברים. אבל אין לי חברים טובים. לכל אחד יש 1-2 חברים טובי…

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. http://www.cnn.com/2005/TECH/internet/06/30/file.swapping.crackdown.reut/index.html מצאו להם מקום,נקווה שיש להם מספיק מקום בבתי הכלא כי כל המדינה שלנו תהיה בכלא גם כמה קבוצות warez ביניהם boozers שמשחררים DVDR's נתפסו אבל זה לא בארץ. http://www.timesleader.com/mld/timesleader/business/technology/12023610.htm

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by zedisdead,

מישהו יודע מה הסימנים האלה?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by liram21,

שלום לכולם, אני בן 16, החלטתי שבשנה הבאה אני נכנס לאחד הקורסים של ומשם להמשיך (כבר הוצע לי בכמה וכמה מכללות). אבל בינתיים אני לומד לבד, רואה איך זה ומשם כבר נראה לאן זה ילך(אם אני יאהב או לא). ברשותי ספר של מייקרוסופט: MCITP 70-647 Second Edition אבל אני מחפש ספר של סיסקו שעוסק ב- CCNA (במידה וקיים). אשמח לקבל מכם עזרה, זה ממש חשוב לי (:

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. שלום .. ברצוני להזמין כמה מוצרים מחו"ל (ארה"ב) מאתרי אינטרנט כדי שאוכל לשלוח את זה לאח של גיסי שגר שם... ושהוא יביא לי אותם... כידוע רוב האתרים בחו"ל לא תומכים בכרטיסי אשראי בנלאומיים.. ושמעתי שהפתרון הפשוט ביותר הוא חשבון ב PAY PAL אז ככה... יש לי כמה שאלות... 1) מה העלות של פתיחת חשבון כזה ? 2) אני פותח אותו עם כ.אשראי של אחותי אבל רוצה שזה יהיה רשום על שמי אפשרי ? 3) האם כל האתרים מכבדים את זה ולא עושים יותר מדי בעיות ? 4) אין מצב שירמו אותי ואני אמצא את עצמי מסובך עם כמה גרוזינים צהובי שיניים ? 5) מישהו כבר ניסה את זה כאן ? הכל הולך חלק ? 6) איך מתחילים ואם יש דברים שאני צריך לדעת לפני שאני מתחיל ? תודה רבה מראש לעוזרים

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by iem,

מישהו יכול להמליץ על מקצוע שקל לשפר בבגרויות של התקופה הנוכחית דבר אשר יגרור העלאת רמת הסכם בנק' או 2 ?? הכוונה אינה לאנגלית או מתמטיקה אלא למקצועות אחרים \ לא שגרתיים... תודה !

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by SupeRnovA,

סרטים מפחידים כמו הצלצול 2 ולא סרטי אימה זולים. תודה לעוזרים

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by iakovl,

בלי להיכנס ליותר מדי פרטים הנה השתלשלות מקרים מהירה: 1. בתאריך ה28.2.11 הגיעה חבילה מארה"ב לישראל כשחלק מהחבילה הזאת מיועד אלי 2. ב28.2.11 בערב קיבלתי לידי את החבילה ואחרי בדיקה מהירה מסתבר שהמכס גרם נזק לחבילה בעזרת הפתיחה ה"חכמה" שלהם באמצעות סכין יפני שחתך את מה שהיה בחבילה כמעט ל2 3. ב2.3.11 הגעתי לסניך הדואר הקרוב אלי בשביל להגיש תלונה מקומית, באותו הסניף אמרו לי לגשת לסניף המרכזי ולהגיש תלונה נפרדת בדבר החבילה מחול (להגיש תלונה נוספת בהליך אחר) 4. ב3.3.11 הגשתי תלונה בסניף המרכזי היום, 8.4.11 קיבלתי מכתב מה4.4.11 שמודיע לי שבגלל שלא בדקתי את החבילה בעת הקבלה שלה אלא רק לאחר מס' ימים אז הם לא נושאים באחריות על הנזק הבעיה היחידה שלי היא שאני מנסה לברר את "זמן הת…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.