עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. איפה ניתן למצוא גרסה נוחה לקריאה (pdf,ספר ממשי) עם ההוכחה המלאה?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. היי , אני בקרוב מחזיר את הלפטופ לעבודה ואני מתלבט אם לקנות לפטופ או טאבלט מה שמפריע לי בטאבלט (ויכו ללהיות שאני טועה) זה 2 דברים א. בגלישה באינטרנט נראה לי לא נוח לגלוש במספר אתרים במקביל ב כל האתרים המותאמים המעצבנים האלה.. ואני לא חובב גדול של אפליקציות ישראליות כמו לדוגמא יד 2 / זאפ וכדומה .. ג. OFFICE והקלדות בלפטופ .. נראה לי לא נוח לכתוב מסמכים ארוכים בטאבלט מה אתם אומרים? מצד שלישי לא בא לי להוציא עכשיו 2500 שקל מינימום על לפטופ נורמלי

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by SpLiNtEr,

שלום לכולם, כמה שאלות לי אליכם: * ממה גדל איבר המין הזכרי? יש משהוא מיוחד שממנו הוא גדל או שהוא גדל בטבעיות? * קרה פעם שלמישהוא לא גדל איבר המין? * האם יש משהוא שמאיץ את גדילתו? בתודה רבה.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by ShAuLiN_pRiEsT,

אני לא יודע אם מישהו יוכל לעזור לי אבל אולי מישהו מכם מכיר אתר עם פירוט לגבי טבליות הרזיה או מקום באינטרנט שניתן למצוא טבליות הרזיה. בתודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by iem,

מישהו יכול להמליץ על מקצוע שקל לשפר בבגרויות של התקופה הנוכחית דבר אשר יגרור העלאת רמת הסכם בנק' או 2 ?? הכוונה אינה לאנגלית או מתמטיקה אלא למקצועות אחרים \ לא שגרתיים... תודה !

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. טוב אז כמו שאמרתי לכם אני יפרסם רשימה של חנויות שאיתם יבואן סי.די.לוג,עובדים איתם... ירושלים: אלוף מחשבים תל-אביב: ענק מחשבים דרום,באר-שבע: מימד אחר באזור הצפון,קיסריה והסביבה: ברנד בוקס כל החנויות שהזכרתי כאן,נילקחו ממה שהיבואן אמר לי. הוא לא אמר לי טלפונים של היבואנים,אני מניח שכל אחד יכול ליצוא את הטלפון של החנות הרצוייה לו.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by SixKiller,

כמה זה עולה מאיפה קניתם ורק את הראש(כאילו את הכוס עצמה) לא נראה לי שזה עולה הרבה כי מקדח עולה 400 שקל והכוס כולה 50 (הערכה קבוצתית) כמה עולה תודה על התשובה

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by i.k,

קניתי רמקולים בבאג ,ובסוף התאכזבתי מהם והחזרתי אותם כעבור יומיים ודרשתי את הכספי בחזרה? עכשיו לחנות יש שלט שמגדיר את מדיניות החזרת המוצרים שלהם ושם כתוב שהם נותנים רק זיכוי. עכשיו השאלה שלי היא ,האם לפי החוק,אני יכול לדרוש מהם החזר כספי בחזרה ? * הרמקולים כבר החוזרו אליהם והמוכר קיבל אותם, אבל לא לקחתי ממנו זיכוי ,אלא קבלה שהוא חתם עליה שהמוצר הוחזר.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by lipa,

זה סוג של מלח ? יש את זה בהרבה מוצרי מזון

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by someone,

תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. http://www.facebook.com/IntelIsrael?v=wall#!/video/video.php?v=184947714870925&oid=131422793581121&comments הוא משתתף בתחרות הסרטונים.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. בסירטון הזה תוכלו לראות באמת את הכוח שיש לה בDRAG . מומלץ לשים לב למד הסל"ד והמהירות . בבקשה , מקווה שתהנו (גם מי שחושב שזו היא סתם הונדה ערסית או כל השמצה אחרת) http://s34.yousendit.com/d.aspx?id=1MCLWOA8FRJ2C0AZ8KCRVTDMWF כפיר

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. איך כותבים חדרה,והרב קוק באנגלית? באיזה איזור חדרה? יענו Region ?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by ofirr,

השיר המצליח "בדד" שכולם מכירים מפי זוהר ארגוב. עבור מי השיר נכתב במקור? יש לי איזשהו קונפליקט קטן עם חבר ללימודים שטוען שהשיר נכתב עבור להקה כלשהי.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by guycnaan,

אני יודע שבאיביי לפעמים מוצאים דברים מוזרים,אבל אם זה לא מתיחה,זה הדבר הכי מוזר שמכרו שם מעולם. http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2450501898&category=26432

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by IG,

לכול מי שמכיר ומשחק- שאלה: האים זה רק אני או שרשימת "fight" וה"ROB" לא התעדכנו מאתמול?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. אני משתגע מרוב שיעמום אני פשוט שונא את יום שבת!

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by IG,

זה כדאי (לא לילדים מתחת ל18 ) the white niga is Cool... 8)

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלום .. ברצוני להזמין כמה מוצרים מחו"ל (ארה"ב) מאתרי אינטרנט כדי שאוכל לשלוח את זה לאח של גיסי שגר שם... ושהוא יביא לי אותם... כידוע רוב האתרים בחו"ל לא תומכים בכרטיסי אשראי בנלאומיים.. ושמעתי שהפתרון הפשוט ביותר הוא חשבון ב PAY PAL אז ככה... יש לי כמה שאלות... 1) מה העלות של פתיחת חשבון כזה ? 2) אני פותח אותו עם כ.אשראי של אחותי אבל רוצה שזה יהיה רשום על שמי אפשרי ? 3) האם כל האתרים מכבדים את זה ולא עושים יותר מדי בעיות ? 4) אין מצב שירמו אותי ואני אמצא את עצמי מסובך עם כמה גרוזינים צהובי שיניים ? 5) מישהו כבר ניסה את זה כאן ? הכל הולך חלק ? 6) איך מתחילים ואם יש דברים שאני צריך לדעת לפני שאני מתחיל ? תודה רבה מראש לעוזרים

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by evy,

מחפש אתר הממליץ על סרטים מהשנים האחרונות ועד היום. רצוי שלאתר תהיה אפשרות בחירה של קטגוריות לסרטים והצגת טריילרים . תודה!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by mrraz,

עכשיו חזרתי מכיוון צפון בכביש 6 לפני מחלף ניצני עוז, Waze מתריע על תאונת דרכים עם שוטר אוטומטית אני מוריד מהירות בקרוז קונטרול. צריך להזהר, מי יודע מה קורה. האיזור שטח עבודות להרחבת מסלול נוסף ופתאום אני רואה כמה מכוניות חונות באמצע עם שוטרים לבושים בבגדים זוהרים ואז אני רואה שבכלל לא מדובר על תאונה אלא על מלכודת מתוחכמת. הרדאר כנראה מתחבא כקילומטר לפני והשוטרים עסוקים בתפיסת "הלקוחות" רואה בראי את השוטרים יוצאים ועוצרים מכונית מאחורי. מפחיד.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. לאחר שאני כבר שנה + בעסקי האופני הרים , החלטתי שהאופניים שלי לא מספיקות לי . אז החלטתי להתייעץ עם אנשי מקצוע ולהחליט מה הכי עדיף לי . אני מחפש פורומים ולא מוצא . אז אשמח אם מישהו יעזור לי ויתן לי קישור . תודה .

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. אם ישות כלשהי , אלוהים , השטן , תנשמת פסיכופטית עם נטיות מוזרות , הייתה מתגלה אליכם , ואומרת לכם לעשות משהו , הייתם עושים את זה ?

24. Started by Bug2000,

שלום לכולם 8). אז ככה אני לומד 5 יחידות מחשבים ויש יחידה אחת שהיא תכנות בסביבת האינטרנט והיחידה מסתכמת בבניית אתר אינרטנט . לבנות אתר אינרטנט אין לי בעיה, הבעיה היא על מה לעשות ?!?! :-\ אני צריך נושא מעניין פחות או יותר, אבל העיקר שיהיה עליו הרבה חומר ושיהיה קל להבנה ולכתיבה. כמובן שחשבתי לעשות אתר אינטרנט על חומרת מחשבים, אבל משום מה לא מצאתי חומר עזר מתאים . אז לסיכום אם למישהו יש רעיון נחמד לאתר והוא לא מסובך כל כך לביצוע אני אשמח אם תשתפו אותי ברעיון. תודה מראש (אני חייב נושא למחר !!! :-X).

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים