עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום לחברי הפורום. חבר שלי שמע שבפרק האחרון של המומינים סנופקין מתעורר וזה בעצם היה הכל הזיה בIMDB כתוב משהו דומה שהפרק האחרון לא הופץ בגלל תכנים לא מוסריים או משהו... יש למישהו את הפרק להורדה?או דרך לאמת את זה?

• 9 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. Started by TermiNal,

אז ככה... מאוד מושך אותי לתקלט ורציתי לנסות להתחיל.. אז מה בעצם אני צריך לעשות? איזה ציוד אני צריך? מאיפה אני מביא כאלה כמויות של מוזיקה ובכלל איך להתחיל למקסס ועם אילו תוכנות או מכשירים?! אשמח אם תתנו לי מדריכים רצוי בעברית או אם יש פה מישהו בפורום שעוסק בתחום אני אמשח אם יתן לי תאייסיקיו שלו ויתדרך אותי... אני אשמח לכמה שיותר טיפים תודה לעוזרים...

• 9 תגובות
    • 5.2k צפיות
  3. Started by SHOOTER8,

בפרק האחרון של רמזור מופיע הספר "חד וחלק מאת שלומי סרנגה". מה המשורר רצה לומר? תודה

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by eladbu,

שלום לכולם פתחתי חשבון באיביי לפני יומיים ואני עדיין מחכה לאישור של הכרטיס ע"י PAYPAL ראיתי באתר PS3 ו-XBOX360 במחירים של 300 350$ במצב מעולה עם יוזרים וחוות דעת טובות עליהים רציתי לדעת שלושה דברים: 1.האם כל המכירות באיביי הם מכירות פומביות??? 2.האם ניתן לשלוח כל דבר לישראל מבחינת המוכר??? 3.כמה יחייבו אותי מיסים במקרה ואני אביא את המוצר במחיר של 350$??? בתודה מראש...

• 9 תגובות
    • 877 צפיות
  5. אני חושב שמישהו שיחק יותר מידי בGTA

• 9 תגובות
    • 3.6k צפיות
  6. כל פעם שאני מתקשר בקשר לציונים במתמטיקה הם טוענים שמחר יהיו ציונים ולא מפסיקים לנפנף אותי משרד החנוך צריך לשרת אותנו לא הפוך, או שאני טועה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by ravenclock,

שלום רב לאחר כמה שנים ברצוני לעדכן את מלתחת הבגדים שלי ואני מחפש חולצות (tshirt) זולות בסביבות החמישים שקל לחולצה. בעבר הייתי מזמין מthreadless אך מאז שהם עברו לייצור אישי של חולצות רמת בקרת האיכות שלהם ירדה פלאים. בערך רבע מכל הזמנה חוזר להחלפה והאמת? נשבר לי כבר מזה. ניסיתי לבדוק בארץ במשביר לצרכן וH&o אך תמיד נתקלתי במידות הזויות וצורות תפירה משונות (צווארון רחב / צר בכתפיים, רחב עד בלתי נסבל בשאר הגוף/ אורך מטורף) או במידה וישנה חולצה טובה אז מחיר מטורף ולדעתי מחיר של 150 שח לחולצה שתהפוך במהרה לזבלה נראה לי מוגזם מחפש חולצה שמצד אחד תהייה זולה אך מצד שני תשרוד יותר משתי כביסות ואם אפשר אז גם הדפס יפה. אם מישהו מכיר אתר טוב ואמין אז גם אין בעיה תודה

• 9 תגובות
    • 3.4k צפיות
  8. Started by elif744,

שלום לכולם , לא מזמן קניתי אופניים (פתחתי תארד פה לפני שקניתי) , ושמתי לב שהם לא מתאימות לי ; הכוונה היא שאני עכשיו קופץ עם האופניים וכל הזמן נשברים לי חלקים כי האופניים לא מיועדות לקפיצות . עכשיו השאלה שלי היא ככה : אני מעוניין לקנות אופניים לקפיצות (קפיצות גדולות !) יש למישהו הצעות ? אבל שהיו בערך גג 8 אלף ש"ח (וכמובן לא יד שנייה ) אני חשבתי על Kona coiler , נראות לי ושנשמעות לי אחלה אופניים , הן נכנסות לתקציב ?(אם 2006 נכנס אז בסדר , אבל מינימום 2004 ) תודה מראש, אלי.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Born2Kill,

http://www.youtube.com/watch?v=G0o8hFAQ1Z8&feature=player_embedded :lol:

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by MilkMan,

תמליצו לי על שירים כמו gorillaz. אגב מה זה הסגנון הזה?

• 9 תגובות
    • 843 צפיות
  11. איך לעזאזל אני מגיע לשם מחיפה עד 7:45? עריכה: כדי להיות קצת יותר ברור, אני צריך להגיע לחטיבת ביניים גוונים בישוב קדימה בעזרת תחבורה ציבורית...

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום, אני צריך בדחיפות גרפים מספריים על כל חברת מחשבים באינטרנט שיכולה לספק אותם [רק חברות מהארץ בעלות סניפים, ושיהיו בעלות רישיון יבוא מחברות יצור כמו הרקולס וכדומה]. הכוונה היא לגרפים מהחברות - פנדס, פיסיאיץ', זיגזג וכדומה. גרף אחד או שניים יספיקו... לא משנה מה נושא הגרף....רווח / הפסד / השוואות וכו' מטרת הגרפים היא לעבודה. תודה מראש, אבי.

• 9 תגובות
    • 722 צפיות
  13. Started by SweeT_EviL,

בעקבות הטרד הקודם שלי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=237759.0 בא טרד זה אז בלי מילים מיותרים - הגרסה החדשה http://www.mytempdir.com/1216488 איך זה עכשיו? והאם יש באגים חדשים?

• 9 תגובות
    • 741 צפיות
  14. נערך בעקבות תוסף חדש שעושה את העבודה היטב. https://addons.mozilla.org/en-us/firefox/addon/color-that-site/ לצערי התוסף קיים רק לFIREFOX. עמכם הסליחה. כאן(בהודעה הראשית) תמיד תהיה הגרסה האחרונה של הקוד. רק צריך לעשות IMPORT בתוסף ולהעתיק. אתם מוזמנים ליצור ערכת צבעים משלכם ולהעלותה (לא חייבת להיות DARK). golden gray גרסה 5.6 Style 'HWZONE' for co.il GOLODEN GRAY 5.6 The following part is for use by the Firefox Add-on 'Color That Site!' See: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/200730/ ColourThatSite_Export(1,0.16.1-signed)[ ewogIm9yaWd1cmwiOiAiaHR0cHM6Ly9od3pvbmUuY28uaWwvY29tbXVuaXR5L3RvcGljLz U1Nzc2NC…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by zag_zag,

אני עומד לקנות מחשב חדש, והחלטתי לחסוך קצת כסף על ההרכבה. יש לי מספיק ניסיון בחיטוט בקרביים של המחשב שלי, אבל אף פעם לא הרכבתי מעבד על לוח אם, ואף פעם לא הרכבתי לוח אם על מארז. עד כמה שתי הפעולות האלה מסובכות (אם בכלל), ומה יכול להידפק בהרכבה ?

• 9 תגובות
    • 828 צפיות
  16. היום, בערך בסביבות השעה 15:00, חיכיתי בתחנת האוטובוס זבולון/קריית פרוסטיג בקריית אתא, לקו 23. במהלך ההמתנה נוכחתי לשים לב לכך כי השילוט הסולארי של התחנה מטעה בהקשר לזמני הגעת קווי האוטובוסים. מבין הליקויים שאני ראיתי: קו 25 שעבר בתחנה, לא הופיע בשילוט, ובכללי השילוט הציג תכופות קווים שאמורים להגיע בעוד כמה דקות ככאלו שברגע זה אמורים להגיע. התקשרתי למוקד 109 של קריית אתא, ענה לי בחור בשם איציק. אמרתי לו את התלונה שלי, והוא החל להרים עלי את הטונים ולהתחצף כלפי שהם לא אחראים על השילוט הסולארי אלא שאגד אחראים עליו, כאשר ידוע לי במפורש שהשילוט, אשר הותקן גם בתחנות האוטובוס בחיפה, הותקן ע"י חברת יפה נוף, ושהרשויות אחראיות לטפל בבעיות איתם, מהניסיון שלי עם המוקד העירוני של …

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. Started by approx,

לא יודע אם יצא לכם ליראות או לא http://www.youtube.com/watch?v=Jag7oTemldY

• 9 תגובות
    • 974 צפיות
  18. אני כבר מבולבל מכל השינויים. חלק אומרים לי שמגיל 24 מותר לשתות שליש. ומתחת לגיל הזה אסור לשתות כלום. בקיצור כדי לעשות סדר בבלאגן - מה מותר, אם בכלל?

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by shedox,

האוטו זה רנו מגאן משנת 2000, אני רוצה להחליף את הרדיו כי אין לו אפילו CD , עכשיו איך אני ידוע לאיזה רדיו יש חיבור מתאים לאוטו הזה ?

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by Kidney_stonE,

(עריכה - העונה השישית התחילה, כבר יש 4 פרקים) ולהודעה המקורית : עונה שישית בפתח טריילר חדש פתח את הבוקר, באתרי הטורנט האהובים עליכם, וגם ב : http://www.24trailer.com/ http://en.wikipedia.org/wiki/24_(season_6)

• 9 תגובות
    • 988 צפיות
  21. Started by asili,

עוד 3 חודשים אבא שלי טס למזרח לתיאלנד ולהונג קונג רציתי לדעת מה מחירי החומרה שם לעומת הארץ? והאם שווה לקנות שם פריט חומרה כמו זכרון או כרטיס מסך?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by iakovl,

אוקי, אז למי שלא יודע קוראים לי iakovl ואני מכור כבד של אנימה. עד כמה כבד? תוך חודש אני חוצה את קו ה 1T (לאלו שלא מבינים = 1024 גיגה) כלומר יש לי הרבה מאוד אנימה... את כל העסק הזה אני שומר על המחשב ועל דיסקים של DVD העניין הוא שמרוב DVD אני לא מצליח לשמור על סדר שלהם בשביל מעקב אחרי כל האוסף שלי יש לי את ANIDB עם בסיס הנתונים שלי בפנים (בלי זה אין לי מושג מה הייתי עושה) אבל מרוב דיסקים שמסתובבים בין מס' קייסים אני כבר מבולבל קייס אחד של 144 מלא לגמרי קייס שני של 188 מתמלא במהירות אני אפילו לא יודע כמה יש בו. אני צורב תוך כדי שאנחנו מדברים בשביל להוריד קצת חומר גמור מהמחשב שלי לDVD השאלה שלי היא איך אני יכול לעקוב אחרי כל זה אשמח לקבל רעיונות מכם

• 9 תגובות
    • 813 צפיות
  23. היי, בשעה טובה ומוצלחת אחגוג בסופ"ש יומולדת 21. אני מחפש מקום מגניב (לא, לא מועדון חשפנות ) באזור תל אביב/הרצליה/רמה"ש לחגוג בו את היומולדת עם החברים שלי.. המלצות יתקבלו בשמחה

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by MishaK,

;D

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.