כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
כיצד ניתן לשלב מספר מחשבים ( למשל 3 מחשבים פנטיום 4 ) שיתנו כח עיבוד כאילו הם מחשב אחד בדומה למחשבי העל הבנויים ממספר גדול מאוד של מחשבים ?
-
- 9 תגובות
- 919 צפיות
-
-
קרואים לי איתי, אני מקווה שיהיה לי כאן כיף הן מבחינת העשרת הידע בנושא מחשבים, והן מבחינת חברותא. אז שיהיה לכולם חג שמח! :-)
-
- 9 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אז ככה זה התחיל לפני כ 3-4 חודש בתאריך ה 11\27 בזמנתי מערכת רמקולים של ADA880 ב 650 זה עלה לי 735 כלל דמי מישלוח העיסקה התבצעה בטלפון יום או יומיים למחורת ביטלתי את העיסקה גם בעמצאות טלפון כמה שבועות לאחר מכן הגיע דף עם סיכום ההוצאות שלי מהאשראי והחיוב של ה 735 היה שם , התקשרתי ל EIM לבדוק למה הורידו לי אמרו לי שלא יודעים כי בכלל הייתה להם בעיה עם הכרטיס אז אמרו לי שהם יתקשרו לחברת האשראי וידברו איתם ויטפלו בבעיה לאחר כמה ימים התקשרתי ל EIM אמרו לי שדיברו אם חברת האשראי לשאני צריך לפנות אליה , אז התקשרתי לחברת האשראי שלי והם ביקשו ממני לשלוח להם פקס לבקשה לזיכוי ,שלחתי את הפקס יום למחורת הכל היה בסדר קיבלו את הפקס והתחילו בהליכים שלהם ,קיבלתי גם מכתב והכל על זה שהם קיב…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני קניתי אצלם את הרמקולים של לוגיטק z640 ופתאום גיליתי שרשום בכתב אחריות שאין אחריות על מוצרים כגון: אין אחריות ל מאווררים של מעבדים ומארזים, מארזים, ספקי כוח, מקלדות, עכברים, רמקולים, ג'ויסטיקים,דיסקים לצריבה, ציוד מתכלה, ציוד להדפסה, תוכנה, אוזניות, מגירות נשלפות וכבלים. כל תקלה במחשב שנובעת מתקלות ברכיבים אלו לא תטופל כ"תיקון באחריות". http://www.pch.co.il/docs/warranty.htm גועל נפש! אני במשבר וגם קניתי אצלם את העכבר שלי אז בכלל... ברור שמחר אני נותן טלפון עצבני עליהם. אז רציתי לדעת אם באמת אין לי אחריות כי זה עוד יגרום לי לבטל את ההזמנה תודה לכולם...
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא PLUG IN שמתלבש על המדיה פלייר או על הווינאפמ אלא אתר שאני רושם את שם השיר ומקבל את המילים. יש משהו כזה?
-
- 9 תגובות
- 715 צפיות
-
-
-
תעזרו לי בבקשה אני צריך המלצה לחנויות זולות לרכיבי חומרה וגם אני צריך עזרה בייבוא מחו"ל: איך עושים את זה? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
- 9 תגובות
- 664 צפיות
-
-
http://secure.webpoint.co.il/subaru/Automotor2004.wmv צפיה נעימה 71.3MEGA
-
- 9 תגובות
- 782 צפיות
-
-
יש פה כמה דלוקים כמוני על B5,מישהו כבר הזמין את העונה החמישית? אמאזון כבר שלחו לי,כל מה שנותר הוא לחכות (סעמאק אני שונא את הקטע הזה ) יש לי את כל העונות ב DVD,באמת סדרה מדע בדיוני טלויזיונית הכי טובה שנוצרה אי פעם. חבל שחלק מהעונות (במיוחד השנייה),לא ישבו על איכות ההעברה ל DVD,הרבה התלוננו על הקטע הזה,אבל עדיין שווה. הדבר הבא שיש לחכות לו הוא קופסת בבילון 5 עם הסרטים הבאים: Thirdspace River of Souls A Call to Arms לא בטוח לגבי In the Begining ו The Gathering מאחר שהם כבר ישנם בDVD,אבל JMS (יוצר בבילון 5) הבטיח לשחרר אותם מחדש עם תוספות וכו'... Crusade למרות הפסקת הסדרה רק לאחר 13 פרקים,אומרים שגם הוא ישוחרר לDVD ואולי (ממש לא נראה לי) זה ייתן איזה בעיטה קטנה להח…
-
- 9 תגובות
- 797 צפיות
-
-
להפועל אין גביע!!!!!!!!!! ולמכבי חיפה יש אליפות! אז לכל המתלהבים... זוכרים מה שאמרתי... מה לעשות, זהו גורלם של שחצנים. אבל אני מבין אותם, לנצח את מכבי חיפה, ועוד הפועל ת"א, כנראה שאנחנו באמת גדולים עליהם וכל ניצחון שלהם פעם ב-7 שנים עלינו ועוד בפנדלים משמח אותם לפחות כמו תואר אליפות או גביע. אז הנה, אני חגגתי עד אור הבוקר אליפות ביום ראשון, אוהדי הפועל לכו לים אין לכם מה לבוא יותר למשחקים חכו עד העונה הבאה. ובפעם הבאה שתבואו לעצבן אוהדים אחרים סתם ככה בשביל הכיף, תיזכרו מה קרה השנה. תרשו לי בהזדמנות זו לברך את הקבוצה שלי, מכבי חיפה, על זכייתה ה-8 באליפות המדינה, מספר 3 ב-4 שנים. ורק שנמשיך ככה...! תודה לכם ושבוע טוב !!!
-
- 9 תגובות
- 753 צפיות
-
-
טוב זה קצת ישן אבל עדין איזה פאשלה. אני לא ראיתי שום פרק, אבל חבר שלי בא ורצה לראות את הסוף בקיצור הייתה להם כזאתי פשלה למי שלא שם לב הם החזיקו מדלית ערד אחת שתי כסופות ואחת זהב בקיצור הגיעו שלושה לגמר שני אנשים, אחד אחד וזוג אחד אז כאשר החריזו מי השלישי ידעו מי לקח מקום ראשון ושני איזה בושה. (לפי המדליות)
-
- 9 תגובות
- 778 צפיות
-
-
למישהו יש אתר לקניית חומרה כזה כמו ksp ו Pach בארצות הברית?? בבקשה אם למישהו יש אתר יחסית זול לקניית חומרה למחשב בארצות הברית אז תגידו לי ומי שרוצה ממש לעזור אז אם למישהו יהיה אתר חומרה בניו יורק זה יהיה קטלני תודה מראש {"_"} נדב
-
- 9 תגובות
- 874 צפיות
-
-
-
שלום אני חייב דחוף להעלות לרשת קובץ של 30 מגה מישהו יודע איפה אפשר בחינם? תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 692 צפיות
-
-
באתר החנות אני לא מצליח לראות את המפה .. אימייל הם לא החזירו לי .. אז הייתי שמח אם תוכלו להסביר לי איך מגיעים לסניף ksp בגעש . תודה מראש !
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
-
אני ניסיתי להקטין אותה בפוטו שופ אבל לא הצלחתי. אני בעצם רוצה לשים אותה כסמל אישי, זה שנמצא מצד ימין. אם מישהו יודע איך מקטינים אז בבקשה תקטינו אותה כך שהיא תתאים לסמל האישי, איכפת לי רק מהתינוקות שבתמונה.
-
- 9 תגובות
- 635 צפיות
-
-
היום בצהרים, בסביבות השעה 14:30 אני פונה אל כיוון המטבח בשביל למצוא משהו לנשנש אחרי ארוחת הצהרים. הלכתי לארון, הוצאתי 3 וופלות וחזרתי לחדרי. לא הלכתי ישירות למחשב כי לא היה לי כח לכתוב עם יד אחת (וופלה בשניה) אז כפי שאני עושה מדי פעם הסתכלתי מהחלון בצפייה לראות את הפועלים שבונים את הבניין ממול צועקים אחד אל השני כתמיד ואולי מכונית חולפת. אבל... משהו משך את עיני כשהבטתי מהחלון; זה לא היה הבניין שבונים, גם לא העננים בשמים אלא להבה! בשדה מול הבית שלי (השכונה בקצה עיר) אני רואה להבה אדומה ורצינית! ישר אמרתי:"אבא, יש אש בחוץ" והוא באדישות אפילו לא הגיב. הלכתי לחדר של אח שלי כדי להראות לו ולתפוס זווית שונה ואז הוא התלהב מזה גם. לבסוף גם אבא שלי בא להסתכל והופתע למראה עיניו. אחר…
-
- 9 תגובות
- 904 צפיות
-
-
http://www.apple.com/trailers/fox/i_robot/trailer3/ap_me.html אתם יודעים איזה סרט זה מזכיר לי ?
-
- 9 תגובות
- 942 צפיות
-
-
אין טעם יותר מידי להרחיב במילים, חוץ מכך שהם פשוט חיות אדם ! *אזהרה - המראות בסרטון קשים, לא לבעלי לב חלש.* לסרטון
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני שוקל להעלות פריטים למכירה באיביי, כמו העתק של עיתון (עמוד ראשי בלבד) מהיום שלאחר הקמת המדינה (הכותרת היא "STATE OF ISRAEL IS BORN") והעיתון נקרא The Palestine Post (היו ימים :-\), ובכלל כל מיני שטויות שיש לי בחדר. האם יש לכם ניסיון ממכירות שעשיתם באיביי, אם כן, אז מה מכרתם ובכמה, ומה גם לא הצלחתם למכור? איך העברתם את הכסף (ודאגתם שלא יעשקו אותכם)? תחלקו חוויות... נ.ב. בבקשה לא לשאול אותי פה בפורום בקשר למכירה של העיתון מכיוון שזה יהווה הפרה של חוקי הפורום.
-
- 9 תגובות
- 837 צפיות
-
-
רק רציתי לאחל לכול מי שנבמן ביחידה אחת בבגרות בערבית! בהצלחה (או בערבית בילנג'ח!).
-
- 9 תגובות
- 831 צפיות
-