כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
בא לי לגוון קצת מלבד מוזיקה שחורה וטראנסים. אני שמעתי לאחרונה כמה שירים יפים בטלוויזיה משנות השישים בערך כמו " only you" "a mans love" וכל השאר.. מישהו יכול להמליץ לי פה על שירים יפים וישנים? תודה.
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
-
שבת שלום חברים חשתי צורך להעלות חיוך אצל מי שפיספס את הלהיט מהפרק האחרון של ארץ נהדרת . . . http://www.youtube.com/watch?v=tWC4-nCZ7G4&feature=player_embedded#!
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני איש תקשורת ומתעסק בתחום כבר שנתיים ומעוניין להתחיל לימודים אקדמיים. אני מתלבט איזה תואר ללמוד כי כל תואר שאני מסתכל, לא בדיוק מתאים למקצוע ולא יתרום לי קיים מקום אחד ויחיד עם תואר מתאים באוניברסיטת בן גוריון תואר בהנדסת תקשורת אך זה רחוק ואני לא יכול ללמוד שם לכן מקומות שהם מחוץ למרכז לא כל כך מתאימים. בדקתי גם מדעי המחשב אבל הוא יותר מתרכז בתכנות. תודה,
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Skippy and Slappy are at Woodstock. Roger Daltrey is onstage singing... SLAPPY: Skippy, what is the name of that group playing on stage? SKIPPY: Who. SLAPPY: The name of the group. SKIPPY: Who. SLAPPY: The group on stage. SKIPPY: Who. SLAPPY: The group playing on stage. SKIPPY: Who. SLAPPY: You're starting to sound like an owl, Skippy. SKIPPY: Who is on stage! SLAPPY: That is what I'm askin' ya', who is on stage? SKIPPY: That's what I said. SLAPPY: You said who? SKIPPY: I sure did. SLAPPY: So tell me the name. SKIPPY: Who. SLAPPY: The name of the group. SKIPPY: Who. SLAPPY: The group on stage. SKIPPY: Who. SLAPPY: The name of the band on stage! SKIPPY: Who! SLAPPY: You're…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כל הכבוד לנבחרת הצעירה של ישראל, עלתה לגביע אירופה. כל הכבוד :yelclap: :yelclap:
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא מי שיצא מהפייסבוק או יצא מחשבון אחד ופתח אחר אלא נשאר באותו חשבון והוריד אותך.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי שאלה די פשוטה איפה אני יכול לצפות במישחקים של הליגות האלה באינטרנט ?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למכנסיים יש SIZE/WAIST SIZE שהוא מתחיל בערך ב28 ונגמר איפהשהו באיזור ה50 (לגברים). הכוונה היא בעצם באינצ'ים? איך אני מודד את זה? זה בעצם כמו למדוד את האורך במותניים ואז לכפול ב-2? (כשהמכנסיים מונחות על משטח ולא לובשים אותן)
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ערב טוב! היום הזמנתי טכנאי להתקנה של ציוד כלשהו שלא אפרט כאן. קבענו לשעה מסויימת. לאחר איחור של שעה התקשרתי אליו והוא אמר שהוא מתעכב וזה יקח עוד שעה שעה-וחצי. לאחר שעתיים מהמועד שנקבע התקשרתי פעם שניה והוא אמר שוב שהוא יתעכב לעוד כשעה שעה וחצי. לאחר כמעט שלוש שעות התקשרתי אליו פעם שלישית ושאלתי אותו מתי הוא מגיע, הוא אמר שהוא יתעכב שוב, לא הופתעתי, ואמרתי לו שאני רוצה לבטל את ההזמנה. הטכנאי אמר שאי אפשר לעשות זאת כי כבר הזמנתי טכנאי ואני אמור לשלם על הזמנתו. מה הוא החוק לגבי משך זמן ההמתנה לטכנאי והאם אני אמור לשלם משו למישו בכלל? (כל העיסקה נסגרה בטלפון). תודה רבה רבה לכל העוזרים!!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שבוע הבא אני מגיע לרמת הגולן וחשבתי לעשות גיחה לחרמון.. סקי אני לא יודע לעשות אז זה סתם ככה בשיל לגעת קצת בשלג לכמה שועת ולחזור לצימר באזור. יש בכלל שלג שם כרגע?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמה סרטונים חמודים שלהם: פרק 1: פרק 2: פרק 3: פרק 4: http://www.youtube.com/watch?v=u14Yq0gHnC4 פרק 5:
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כאשר חיפשתי לאחרונה את האתר של TMS לצורך בדיקת מחירים ראיתי שזה מפנה אותי לאתר לא מוכר. וכאשר פעם שניה ניכנסתי אליו ראיתי את לוגו החברה יחד עם השועל של FOX .באתר של FOX מופיע הלוגו של TMS וכתוב שלאחרונה החברות אוחדו.האם זה מראה על שינוי כלשהו בשוק?? אובדן תחרות לא טוב לנו בכל מיקרה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.gnd.co.il/Temp/lior/shrekbymosheshabah.wmv נקרעתי מזה
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם :] יש קשירה כזאת שלהרבה חיילים יש, וזה חוט שתלוי עם שאקל על הדברים האלה שתופסים את החגורה בצד אחד, ובצד השני הוא ניכנס לכיס. אבל החוט בין השאקל לכיס הוא לא רגיל הוא בצורת קשר מיוחד. אני מקווה שאתם מבינים למה אני מתכון, אשמח עם מישהו יביא לי מדריך איך עושים את זה, או שינסה להסביר לי. תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
סתם שאלה: מי פה חבר ברוטר (באקסקלוסיבי אני מתכוון)? חוץ ממני... :
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לכם עוד דברים מעניינים לשתף? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראיתי את הכתבה ,רציתי לדעת עם מישהו ניסה להתקין ,העם בכלל שווה להתקין את התוכנות הנ"ל . http://mymoney.nana10.co.il/Article/?ArticleID=516053&sid=130 :s05:
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בספר לגבי ASIC (מי שמכיר, ומי שלא, מה זה המושג הזה?) אולי משהו כמו benchmark?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזור חיפה והקריות וכאלה או שרק במרכז הארץ? רוצה לראות אוואטר...
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אתם יכולים בבקשה לכתוב לי ברוסית את הדבר הבא? סשה אני אוהב אותך. תודה רבה
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם אני לא יכול, ואתן לאבא שלי להשקיע במקומי. איך אני עושה זאת? אני רוצה להשקיע במשהו מסויים, לא לתת ליועץ שם לשחק עם הכסף
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-