כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
http://yad-vashem.org.il/exhibitions/album_auschwitz/air_photo/air_photographs_964_15.html
-
- 7 תגובות
- 758 צפיות
-
-
חלקנו זוכרים את המערכת הזו כאילו היא שוחררה אתמול, אך חלק גדול מאד מהמשתמשים היום בחלונות לא יודעים מאיפה הכל התחיל ומקבלים את תוכנות הווינדוס השונות שיוצאות כל כמה שנים כאילו זה היה ככה מאז ומתמיד.. אז אחסוך במילים כי הסרטון הבא מצליח להמחיש בצורה הטובה ביותר איך כל הדברים הטריוויאלים האלו התקבלו פעם בפה פעור וממש היה מדובר בפריצת דרך. תהנו : ואם כבר בהסטוריה עסקינן - אז יש עוד סרטונים הזויים לא פחות : עצוב? מצחיק?? קשה להחליט..
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש יותר ויותר רשתות (שבהם הום-סנטר, אייס ורוב הסופרים שאני מכיר) שדורשים לראות קבלה ביציאה מהחנות ומחתימים עליה "ביטחון", למרות שיצא לי לחשוב על העניין כמה פעמים לא מצאתי את ההגיון העומד מאחורי זה, מילא לראות קבלה ע"מ להוכיח ששילמת (למרות שעל-פי החוק על החנות להוכיח שלא שילמת ולא ההפך) אבל מה ההגיון מאחורי החותמת?
-
- 5 תגובות
- 824 צפיות
-
-
הצגת תוצאות רק של מוכרים שמאפשרים משלוח בינלאומי. כלומר, יש את האפשרות בADVANCED SEARCH אבל אחרי כמה פעמים זה מתחיל לעצבן, האם יש אפשרות כלשהי בהגדרות הפרופיל שלי או כל דרך אחרת שאפשר להגיד לא להתעלם ממוכרים "לא רלוומטים"?
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לבנות מדפסת תלת מימד. אני מחפש קיט (עד 1500 ש"ח אם יש בפחות אשמח לדעת) יש לי ידע בסיסי באלקטרוניקה וידע בתוכנה. מה אתם מציעים לקנות? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מי שלא יודע או עדיין לא ראה יצא ספיישל מיוחד של טופ-גיר עם הצוות מאנגליה + אוסטרליה אני חייב לציין שהוא אחד הספיישלים הטובים! אני מחפש טריילר ביוטיוב אבל לא מוצא
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אני בדרגת 2 כוכבים (סגן) כבר משנת 2002.... הקידום באתר יותר גרוע מצבא גרמנייה... אי אפשר להגיש בקשה חריגה לקיצור פז"מ לסרן ? נמאס :
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שתיתי מספר פעמים רדבול (הרגיל, לא הדיאט או מה שיהיה הבהיר), לא עשה לי כלום. לא החיה שום גוף ושום נפש.
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני עוסק בשאלה הזו זמן רב. למה אני חי, מה המטרה שלי בחיים, מהו יעשה אותי מאושר וכו'. לכל אחד יש תשובה שונה לסוגיה הזו, את התשובה שלי עוד לא גיליתי. מה שכן גיליתי לאחרונה, זה שאני עשוי להיות מאושר יותר אם לא אתחתן ואקים משפחה. זה ישתלם לי מבחינה כלכלית, לא אצטרך לפרנס אישה וילדים, ואוכל במקום זאת להשקיע את הכסף שאמור ללכת על משפחה. בנוסף, לא אהיה מוגבל לאישה אחת, כי אם אתחתן, אין סיכוי שלא אבגוד. אני פשוט יודע שאני אשתעמם מאישה אחת ובטח נתחיל לריב כל הזמן. רווקות היא חופש מבחינתי, וחיי משפחה הם, לפחות בשבילי, כלוב. כשאני מוזמן לחתונות של קרובי משפחה וחברים, אני תמיד חושב לעצמי ''הם כל כך מאושרים עכשיו, יש להם מושג למה הם הכניסו את עצמם?'' אני גם לא מוטרד מהמשכיות, גידול יל…
-
- 33 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום אני עשיתי פירמוט למחשב ששכחתי לרשום את הסידיקי של COD 4 אבל שמרתי את תיקית הפרופיל של המשחק יש מצב איכשו למצוא את הסידיקי??
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
למה אני מקבל הודעת שגיאה לכבות את ה ADBLOCK
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
חברים אני דיי נואש , מזמן פורסם כחדשה ב-PC-SPOT אני חושב ע"י ORAC על איזה אוברקלוק רצחני ששני אנשים עשו (אם אני לא טועה הם היוא רוסים וכך גם היה האתר) לראדון 9500 והפכו אותו לכרטיס מסך חזק יותר מ9800XT . אני מחפש כבר 4 ימים את אותו פרויקט ואני באמת כבר נואש אז לכל מי שיוכל לקשר אותי לפרויקט שצינתי אני אודה לו מאוד.
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אני רוצה להזמין נעל זאת דרך BUY2USA. השאלה שלי היא האם יש מסים על נעליים לניו ג'רזי? אבקש ממי שהזמין נעליים דרך השירות לכתוב אם הוא שילם מסים לניו ג'רזי או לא. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי איך בדיוק אני עושה את זה? יש לי מזגן ריצפתי מפוצל את החשמל ניתקני מהיחידה החיצונית , הכשיו יש את 2 הברזים שהצינורות נחושת מתחברים אליהם , אני פשוט פותח אותם? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הסבר נדיר וראשוני על מהו אימייל וכיצד משתמשים בהלכה בדואר האלקטרוני. שודר בתכנית המחשבים זומביט ב - 1996. לאחר המתנה של שנים, משיקה מיקרוסופט את מערכת ההפעלה החדשנית ופורצת הדרך - ווינדואס 95. צפו בהסבר הראשון על גירסת הבטא שלה, מתכנית המחשבים זומביט. נוסטלגיה במיטבה.
-
- 22 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
יאללה חברה עוד מאט שוברים שיא http://www.spreadfirefox.com/en-US/worldrecord http://twitter.com/mozillafirefox תשחקו נקי, אל תורידו יותר מגרסא אחת למחשב ותעזרו לקבוע שיא חדש בספר השיאים של גינס
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם כבל סריאלי יכול לשחרר SIM חסום או קוד PUK?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו יודע מתי יגיע ההארד קנו 12 לחנויות? תראו איזה יופי:
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
חחחח זה אומנם ישן, אבל נתקלתי בכתבה וזה פשוט ענק!! :lol: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2643095,00.html
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אני מלש"ב ובחודשים האחרונים היו לי הרבה זימונים למיונים למסלולים שונים בצבא. היו לי כמה זימונים שלא קיבלתי בהם שוברי נסיעה למרות שאני זכאי להם (הייתה גם פעם אחת שקיבלתי בדואר שוברים ביום של הזימון, אחריו ). בזימון האחרון שהיה לי לתל אביב יצא שהפסדתי 50 ש"ח, ואני מבין שאפשר לשלוח את הכרטיסים שמעידים ששילמתי לאנשהו ויזכו אותי. השאלה היא לאן אני צריך לשלוח? צריך לכתוב משהו, הסבר כלשהו? יש טעם לעשות את זה, או שסתם ינפנפו אותי ולא יצא לי מזה שום דבר? אשמח אם מישהו שמכיר את המערכת יענה.
-
- 7 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
-
יצאו להם pre-air DVDrip. משהו לא מסתדר לי עם הסדרה, אולי הפרקים היו "מתישים" פשוט לא זה, אולי קצת פחות מעניין לראות את דקסטר אימפוטנט, אבל לא היה את המתח של העונה הראושנה. בהתחשב שכמו כל סדרה של Show Time היא לא תשרוד יותר ממספר עונות והעונות קצרות, 2 הפרקים הללו נראו כמו בזבוז מיותר של זמן אוויר, הייתי צריך לכפות על עצמי להשאר "ער" בחלק מהזמן וזה דיי הרס את הטעם הטוב שהעונה הראשונה השאירה. כמו כן כל ההצגה של דקסטר בתור אימפוטנט לאחר מה שקרה בסוף העונה הקודמת וכל החפירה בשביל להראות שהוא "אנושי" קצת הורסים את הדמות, במיוחד בהתחשב בלחץ שהם מנסים לדחוף את כל הדברים האלה על הצופה. אבל בהתחשב שכל הגופות שדקסטר זרק לים התגלו והביאו את ה-FBI בשביל למצוא את "הרוצח" אולי המתח יחז…
-
- 4 תגובות
- 997 צפיות
-
-
-
אתם יודעים מה קרה לי היום בבית ספר. חילקו תפוחים בדבש לכולם באמצע שיעור מדעים, ואז פיתאום התחילה מלחמה וילד אחד זרק תפוך על המורה שלי למדעים בפרצוץ, וזה התפוצץ לה על הראש.ואז כל הפנים שלה נהיו אדומים. ושלחו אותה לאחות. איזה פתיחת שנה הא-מעולה!!!!!!!!!!(לפחות לנו, המבחן שלנו לרבעון יתבטל). הביעו דעתכם.
-
- 32 תגובות
- 1.9k צפיות
-