עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. היי ההייתי רוצה שתמליצו לי על אומנים/אלבומים/אוספים של הסגנון מוזיקה הזה, New Age , כמו אמביינט - דאב כזה, רגועה אומנים כמו Louie andreas ,Enya, Blackmore Night , Hans Zimmer , secret shores , Lisa Lynne , medwyn goodall או כל אחד אחר שיוצר מוזיקה כזאת מדהימה! (על אומני אמביינט/דאב אין צורך להמליץ, כי כבר יש לי כמעט כל אומן שאני מכיר.. ) רוצה המלצות לNew Age בלבד. בסגנון האומנים שהזכרתי. ואשמח גם אם קיים אתר עם כל השיחרורים של האלבומים/אוספים מכל השנים כמו למשל פסיישופ(psyshop.com) ששם יש את כל השיחרורים של המוזיקה הפסיכדלית החל מגואה טראנס, עד פולאון לילי דרום אפריקאי כבד, עד לדארק, פרוגרסיב משובח, אמביינט, והשאר. * אגב, רצוי מאוד שיהיה מדובר על מוזיקה נטו בלבד, ב…

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. טוב, אני מתגייס ביום רביעי, ואני מתלבט אם לקנות טלפון (N97).. כי אני מפחד שיגנבו לי אותו בטירונות או משהו. (תותחנים, אם זה משנה משהו) יש לי מה לעשות עם טלפון כזה בטירונות בכלל?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שלום לכולם, לאחרונה התחלתי לעבוד בעבודה חדשה אשר בחלקה יש לי שעות לא מעטות ללא עבודה כמעט וגישה למחשב פשוט עם אינטרנט. אז כמובן שאפשר לראות סרטים וסדרות או סתם לשוטט באינטרנט... אבל חשבתי אולי איך לנצל את הזמן הפנוי הזה בצורה יותר מועילה ופורייה וללמוד משהו דרך youtube או לצפות בהרצאות ב TED שכמה שרציתי לא יצא לי עד עכשיו, או אולי לקרוא ספר (אני לא אוהב סיפורים אלה ספרי ידע כמו ספרים פסיכולוגים\כלכליים\מדעיים). אשמח אם תשתפו אותי בדרכים נוספות שאוכל לרכוש ידע דרך אפיקים נוספים או המלצות על הרצאות ב TED, קורסים טובים ב Youtube או ספר טוב... תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by HoLy4EvEr,

אני מעוניין לרכוש משחק מחשב...לא עולה על 50$...הם עושים משלוחים לארץ?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום, לאחרונה התחלתי לעבוד, ולקראת כך פתחתי חשבון בנק וקיבלתי כרטיס דביט (דירקט, ללא אשראי). שמתי לב, שהספרות על הכרטיס מודפסות בפשטות, ולא מוטבעות כמו בשאר כרטיסי האשראי ה"רגילים". בנוסף, העבודה שלי כוללת התעסקות מרובה עם אמצעי תשלום, ואני בא במגע עם הרבה כרטיסי אשראי, וכמובן אני רואה את המגמה של כרטיסים מודפסים לנוער וצעירים. יש לזה סיבה מסויימת? מה תפקיד ההטבעה מלכתחילה? תהיית off-topic רנדומלית שלי...

6. http://www.flixxy.com/speed-bump.htm ;D

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by fuck off,

יש כזה בכלל? ואם לא, אז זה אחלה רעיון :]

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. נסיך מצרים ראיתי כבר וממש נהנתי. יש עוד איזה סרט המדבר על עשרת המכות ויציאת מצרים וכדומה ?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  9. דבר ראשון כל מי שחושב שאני איזה ילדון או סתם טמבל מתבקש לא להגיב ולא לרשום שטויות, כל מי שחושב שזה לא ילך וזה טיפשי לחשוב על זה בכלל אותו הדבר... אני מחפש עצות לעזרה ולא אנשים שליליים, אחרי הכל לא מעט אנשים הצליחו ככה. אז ככה את הרעיון מן הסתם אני לא מתכוון לחשוף, אבל יש לי רעיון כלשהו שאני חושב שיכול להימכר בצורה טובה מאוד אם רק אני אדע איך להריץ אותו, לרשום אותו על שמי ולקחת בלעדיות, ולשווק אותו נכון. כל מי שיש לו טיפים או יכול לעזור בדרך כלשהי אני אשמח אז תודה מראש....

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by klayton,

http://www.youtube.com/watch?v=q5Sx5NhIElk

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by RGod,

ראיתי את הכתבה ,רציתי לדעת עם מישהו ניסה להתקין ,העם בכלל שווה להתקין את התוכנות הנ"ל . http://mymoney.nana10.co.il/Article/?ArticleID=516053&sid=130 :s05:

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. לפני כחודש + גנבו לי את האגזוז לחץ מהאופנוע שלי ומאז עוד אין לי אגזוז.. בעופר אבניר נתנו לי הצעת מחיר על אגזוז לחץ של חברה איטלית ב811 שח + מעם שזה יוצא 950.. קצת יקר לי המחיר הזה ולא מצאתי בינתיים אגזוז במוסכים.. אם מישו יכול להמליץ לי על מוסך שמתעסק באגזוזים אפילו לא חייב לחץ רק שיהיה אגזוז נורמלי שירשום לי פה או כל כיוון אחר אם מישו מוכר או משו כזה.. אגב האופנוע זה ג'ילרה ראנר 50 סמ"ק.. תודה מראש בנצי =)

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Shasoosh,

אני לא יודע כמה זמן השירות הזה קיים, יכול להיות 5 דקות ויכול להיות שלא שמתי לב אליו בשבועיים האחרונים, בכל אופן, http://www.google.co.il

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. ידוע לי שכשקונים מאורנג' או סלקום מכשיר דור 3, חייבים לרשות גם חבילת גלישה של דור 3 (גם אם לא נשתמש בה). מישהו יודע כמה מידע מקבלים כאן? 30MB? 100MB? וזה לרוחב פס של 1.8Mb? וכמה זה עולה? תודה למי שיודע...

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. אני מחפש סרט בשבילי ולחברה להיום בערב שיש ברשת באיכות טובה. ז'אנרים מועדפים - קומדיה-רומנטי אימה-מתח מתח קומדיה לא נעורים. תודה

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. הכוונה היא לדוגמא אני ניכנס לשולחן שם הימור ואחרי כמה זמן זה פשוט עושה לי לבד פולד, כאילו שהמשחק מתקדם בלעדי יש פתרון?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Milford Cubicle,

For roughly ten years, the Jokers Cards have slowly revealed themselves to all, bringing with them their magical messages. Many have been waiting in agony at the approach of the Sixth Jokers Card. Their waiting is now at an end. http://www.insaneclownposse.com

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלחתי דיסקמן במסגרת האחריות למעבדה בירושלים לתיקון. יש להם אותו מה-9/12, ועד היום אומרים לי שהוא בתיקון. ונראה לי שהם סתם מחפפים אותי. אז יש לכם מושג כמה זמן מותר למעבדה להחזיק מוצר פגום שדרוש לו תיקון? וזה במסדרת האחריות.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by amd man,

שלום כולם... היום אני קניתי את המחשב החדש שלי. המחשב נועד בשביל משחקים עבודות והעסק של אבא שלי, המפרט הוא: מעבד: AMD XP 2800+ BARTON לוח אם: Asus A7N8X Deluxe NVIDIA nForce 2 זיכרון: CORSAIR DDR-RAM 512MB 3500 דיסק קשיח: Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer כרטיס מסך: Gigabyte RADEON 9700 Pro 128MB DDR כרטיס קול: Hercules Game Theater XP 7.1 Sound Card רמקולים: Logitech Z-640 50W 5.1 די וי די: DVD-ROM Liteon 16/48 צורב: Lite-On 52/24/52 צורב די וי די: Pioneer DVR-105 4/2/12//16/8/32 מסך: 19" LG Flatron F900B NEW Flatron Monitor + USB Hub מארז: Thermaltake Xaser II 6000A Plus Aluminium Tower Case + Window + 5 fans ספק כוח: Enermax 430W (465VE) Power Supply מקלדת ועכ…

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. האם אפשר למצוא פנס באיכות סבירה המוציא אור לבן ב100 שח ? מצאתי כל מיני חבילות שכאלו שמציעות פנס קסנון משטרתי + בטריות + מטען ... השאלה היא כמה הפנסים האלה באמת עמידים בפני מים או מוציאים אור מספק ? כמה לומן אני צריך בשביל לעוור מישהו טוטאלית וכמה לומן כדי להאיר בצורה מספקת את המטרים הקרובים ? אם אני רוצה להאיר על המנוע ברכב בשעת לילה מאוחרת נגיד .. כמה לומן אצטרך ?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. אני רוצה להתחיל לתרגל קריאה באנגלית וחשבתי שלקרוא פופולר סיינס בנגלית זאת דרך מצויינת, אבל הבעיה היא שאני לא יודע איפה מוכרים את המגזין הנ"ל באנגלית. מישהו אולי יודע איפה ניתן לקנות באנגלית באיזור חיפה ?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. לפני כמה זמן ירדתי מהבית , אני בא לצאת מהכניסה עוצרת לידי ניידת אומרת לי לעצור בצד , עצרתי בצד הכל טוב ויפה מתחילים לשאול אותי שאלות , ובדיוק קבעתי עם חבר על השעון... אם אני לוקח מספר ניידת או משהו כזה אפשר לעשות איזה משהו?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Ameralis Zaiir,

אני מתכנן פרוייקט קטן, ובכל מקרה תהיתי אם למישהו יש ספק כוח (ישן ככל שיהיה) לתרום לי, כל עוד הוא עובד, הוא בסדר... ואיזשהו מארז, לא חייב אפילו של מחשב, סתם משהו קופסת מתכת מוזרה שנסגרת בברגים ויש לה מקום לספק ולהעברת כמה כבלים (אני כנראה יוציא את של הספק). תודה מראש, ליאור.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. עשיתי היום בנקודת אורנג' תוכנית חיילים וקיבלתי מכשיר מתנה דור 2.5. ציינתי בפניו שאני לא מעונין באינטרנט. ביקשתי בפני המוכר שיראה לי את הקטע לאיזה חבילות אני מחובר, ולא הופיע שם אינטרנט כיוון שהוא לא ירד מספיק - בכוונה. צירפו אותי לחבילה של 30M ב23 שקל!!! גיליתי את זה הרגע בטעות! מה עושים במצב כזה :s07: :s07: :s07:

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים