כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,557 דיונים בפורום זה
-
ביום רביעי הצלחתי למצוא וגם לקנות Wolfenstien 3D המשחק הראשון והמקורי!!!! רציתי לדעת אם כדאי לפתוח אותו מהאריזה או לא, כי אני יודע שהוא שווה ערך מה אתם הייתם עושים? שומרים אותו כItem שווה ערך, או משחקים בו ונהנים (אין בעיה למצוא אותו באנטרנט)? D:
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת כמה יקחו לחבר שלי במכס על קנייה ביפן של פלסטיישן 3 שמכירו בישראל 5000 שקל. תודה
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אין לי מושג איך כותבים את זה אבל אני מחפש את המכונית שמופיעה לרוב בקליפ הזה: http://www.youtube.com/watch?v=DPymn0XmTlQ אני כמעט בטוח שזה CHEVROLET אני צריך את הדגם המדוייק
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיי, כבר הגיע חצות ונעבור לתראד הזויי 8) http://news.walla.co.il/?w=//1094187 לאן התדרדרנו, שפל המוסר.... :screwy: :s07: :-\ :-\
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלחתי חבר שלי להתקין בבית אימו את המחשב החדש שקנתה. הוא מתקשר אליי באמצע ההתקנה לשאול שאלות ולראות אם הכל בסדר. שאלתי אותו אם התקין את הדריברים של הכל. הוא אומר: אין דיסק של דרייברים, מאיפה אתקין? אני אומר: בטח שיש רקתסתכל ותחפש, כתוב על זה HP! הוא אומר: לא ולא. עברו שבועיים -שלושה, והמחשב שהותקן בלי תמיכה בכרטיס קול/רשת/ וכו' היה חייב כבר דרייברים - הרי אין גישה לרשת וכו'. החבר מתקשר לחברת ארדיטי (נהריה). ושואל למקום דיסק ההתקנה של הדרייברים. שמנו את הדיסקים של הדרייברים בתוך המארז. בתוך הקרטון? לא, בתוך המארז של המחשב! מה מצחיק פה? שזה מחשב של HP!!! מקורי, מחנות של HP. פשוט בושה. מישהו שמע על דבר כזה? ;D
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכוווולם בדקות האחרונות גיליתי בי כישרון גדול! אני מקליד בצורה עיוורת בעיברית כמעט ללא טעויות ובמהירות גבוהה מאוד! ;D (לפעמים מחליק פה ושם לאות השכנה, אבל זה יפסק ברגע שאני אהיה מאומן טוב) עכשיו אני תוהה אם זה טוב או לא טוב לעיניים: יש לי מסך 19" ואני יושב במרחק של 1.1 מטר ממנו, המקלדת נמצאת כ-40 סנטימטר מהעיינים. לפני ההקלדה העיוורת הייתי מסיט את העיינים שלי כל פעם למקלדת וכך משנה את מיקוד הראיה. ועכשיו רוב הזמן מיקוד הראיה שלי יעמוד על המסך. האם זה טוב או לא טוב לעיניים?
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היום אחותי שאלה אותי שאלה שלא ידעתי לענות עליה אולי מישהו פה יכול... שאלתי חברים שלי בבית ספר יש כאלה שאומרים כן ויש כאלה שאומרים לא... השאלה היא "אם קוראים להומו סטרייט הוא יעלב?"
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני נרשם ללימודי תואר ראשון במתמטיקה (ו/או מדעי המחשב) בשנה הבאה, והבנתי שיש תכניות מצטיינים (אמירים מדעי הטבע באוניברסיטה העברית, ותכניות המצטיינים החד-תחומית והבין-תחומית בתל אביב). מישהו מכיר את התכניות האלה ויכול לספר קצת עליהן?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום תגידו...אתם שמים לב להבדל משמעותי בין גרסאות 64 ביט ל32 של VLC ו-winrar?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בלי להיכנס ליותר מדי פרטים הנה השתלשלות מקרים מהירה: 1. בתאריך ה28.2.11 הגיעה חבילה מארה"ב לישראל כשחלק מהחבילה הזאת מיועד אלי 2. ב28.2.11 בערב קיבלתי לידי את החבילה ואחרי בדיקה מהירה מסתבר שהמכס גרם נזק לחבילה בעזרת הפתיחה ה"חכמה" שלהם באמצעות סכין יפני שחתך את מה שהיה בחבילה כמעט ל2 3. ב2.3.11 הגעתי לסניך הדואר הקרוב אלי בשביל להגיש תלונה מקומית, באותו הסניף אמרו לי לגשת לסניף המרכזי ולהגיש תלונה נפרדת בדבר החבילה מחול (להגיש תלונה נוספת בהליך אחר) 4. ב3.3.11 הגשתי תלונה בסניף המרכזי היום, 8.4.11 קיבלתי מכתב מה4.4.11 שמודיע לי שבגלל שלא בדקתי את החבילה בעת הקבלה שלה אלא רק לאחר מס' ימים אז הם לא נושאים באחריות על הנזק הבעיה היחידה שלי היא שאני מנסה לברר את "זמן הת…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כאשר חיפשתי לאחרונה את האתר של TMS לצורך בדיקת מחירים ראיתי שזה מפנה אותי לאתר לא מוכר. וכאשר פעם שניה ניכנסתי אליו ראיתי את לוגו החברה יחד עם השועל של FOX .באתר של FOX מופיע הלוגו של TMS וכתוב שלאחרונה החברות אוחדו.האם זה מראה על שינוי כלשהו בשוק?? אובדן תחרות לא טוב לנו בכל מיקרה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אנשים, מה קורה? כ"כ הרבה זמן שלא יצא לי להיות פה... לאלו שעדיין לא יודעים, אני עזבתי משום שהייתי צריך לעלות על מדים ולתרום קצת גם במקום אחר זאת הייתה עזיבה מהירה, משום שהיו לי כמה דברים לא צפויים(גיוס מוקדם), לכן לא יצא לי להגיד שלום כמו שצריך. ובנוסף לא יצא לי להתחבר בכלל מאז, כי לא התאפשר לי מבחינת זמנים. בכל אופן, אני מקווה שהקהילה כאן פורחת והתווספו עוד אנשים איכותיים לזון. אז שיהיה לילה טוב לכולם! (כן כן, שעה הזויה, אבל בשעה הזאת מצאתי את הזמן להיכנס קצת..)
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בילי המשתולל היה בארץ ולא בא לבקר אותי הכיצד ? לדעתי צריך ללכת בדיוק בדרך שהוא הלך מהמטוס אולי נפל לו איזה מליון או שניים מה אתם אומרים?
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב לכולם! הייתי שמח לקבל כל מידע שיש לכם אודות כל ספק / יבואן של חומרת מחשב, כל רכיב מחשב. בעיקר הייתי שמח לקבל מידע אודות היבואנים של: ASUS GIGA-BYTE LG INTEL AMD
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2500855,00.html במקרה נפלתי על הכתבה....
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מי שראה עכשיו את הקטע של שלום אסייג בתוכנית של יאיר לפיד,פשוט קרע אותי :lol: כמה דברים שהוא אמר הייתה ידיעה בעיתון על איזו אחת כוכבת פורנו מקרואטיה שתשתתף באירווזייון אז הוא אמר לאן נגיע שנה הבאה ישלחו קוקסינל אחר כך אמרו שהיא שומרת על מיתרי הקול שלה ובולעת 2 ביצים כל יום הוא דיבר על ל"ג בעומר ועל הילדים בהרצליה פיתוח הוא אמר שהם מזמינים קרשים מאיקאה קיצר הבן אדם ענק מי שראה את ההופעה שלו על הערסים גם אחד הדברים הכי חזקים שיש
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
איזה קו הכי מהיר ובתדירות הכי גבוהה, מגיע לתל השומר מתחנה מרכזית חדשה בתל אביב? וכמה זמן זה בערך לוקח לו?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני משוגע על זה! אז אם יש טופי יש גורילה והרפקתאות מתקתקות!!
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בתחילת ינואר השנה הזמנתי רכיב מוזל (מעודפי ההחזרות המחודשים), מיבואן גדול לציוד-מחשב בארץ, שנמצא במיקום-גיאוגרפי שהנו מרוחק-יחסית. בגוף ההזמנה, שנשלחה כמקובל אצלי, באמצעות הדוא"ל, כתבתי במפורש : "אציין כי הזמנה זו מיועדת בעיקר לשיריון הציוד בעבורי, שהרי מלאי קבוע ממנו איננו זמין בחברתכם", ובנוסף ציינתי כי ברצוני : לשלם באמצעות כרטיס-אשראי (שאת פרטיו צירפתי), ולהגיע לאיסוף ההזמנה בעצמי. ההזמנה הוכנה לאיסוף (כולל חיוב כרטיס-האשראי בסכומה) למחרת היום. כשבועיים לאחר מועד ההזמנה, יצרה עמי קשר האחראית על המשלוחים, ובשיחתנו סוכם כי אשתדל למצוא פתרון לאיסוף הזמנתי בהקדם - ותו לא. בתחילת פברואר שלחתי, באמצעות הדוא"ל, הזמנה נוספת, וביקשתי "להעמיס" על המשלוח גם את ההזמנה הקודמת, אך …
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.hadash-hot.co.il/story/34665
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה להתחיל לרכב. אין לי מושג מה מחיר סביר לאופניים, אבל כמה שצריך אני אשלם (בגדר ה"סביר"). אני צריך אופניים גבוהות (אני מטר 87) למתחילים, אבל לא אופניים "ג'נריות" מגעילות שרואים בחנויות צעצועים זולות. משהו מחברה אמינה, שיהיה יפה גם כן, נוח , ועמיד. תודה
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בהקשר של אונברסיטאות. הבנתי שהציון מורכב מציוני הבגרויות ומציון הפסיכמוטרי, אבל איך הוא בדיוק נקבע?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני יביא את המחשב הנייד שלי איתי ? הכוונה שלא יתחילו לחטט בו ולבדוק מה יש בו וכל זה.. כי אני נוסע לארה"ב ואני לא רוצה להשתעמם במשך 12 שעות.. למישהו יש פרטים? חשוב לי...
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מי שזוכר היה לי קטע שחשבתי שהם עובדים עלי וניבהלתי.... כשקניה נימשכה קצת יותר מדי זמן... הם אמרו לי שהם הזמינו לי כבלים על חשבונם ושהם מרכיבים לי על חשבונם.. ולא האמנתי.... בסוף סתם יצאתי טמבל.... לא רק שקיבלתי מחשב מורכב שעובד פיקס... הם עשו לי אותו ככה שתיהיה לי זרימת אוויר מושלמת... כולל כבל מאריך שלא הספיק והכל על חשבונם... יצא שסתם הייתי לחוץ והוצאתי להם שם רע... אז קבלו תיקון... אני באמת ממליץ בחום
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-