כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
שלום שלום.. אני כבר כמה חודשים תקוע בלי מחשב שולחני ודי קצר במוזמנים עכשיו הבעיה שלי היא כנראה נובעת מהכ.מסך שהלך לעולמו (9600GT OC2) ואני זקוק לכרטיס חלופי לצורכי בדיקה מציע להחלפה הוגנת זכרונות DDR2, DDR, צורב DVD, כרטיסי מסך AGP. ספקי כוח ג'נריים זה הדברים שעולים לי לראש אבל יש עוד הרבה אני גר באזור הצפון (נהריה) אני בחפשש ככה שיש לי חוגר אז אני זמין לכל הארץ מחפש רצון טוב אנשים. אם עברתי על אחד מחוקי הפורום אני מצטער מראש פשוט לא הייתי פה הרבה זמן
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים, בעל עסק שאיתו ניהלתי בימים האחרונים תכתובת דוא"ל טען כי לפי הרישומים שבידיו איני פותח לקריאה הודעות דוא"ל שנשלחות אלי ממערכת ניהול הדוא"ל שמותקנת באתר האינטרנט שלו (תא הדוא"ל שלי יושב ב'וואלה!'). לפי דבריו, משמעות הדבר היא שיש מערכות ניהול דוא"ל שיכולות לחדור לשרתי הדוא"ל של הנמענים ולבדוק האם הנמענים פתחו את הודעות הדוא"ל שנשלחו אליהם (או לחלופין, שיש הודעות דוא"ל שבעת שהן נפתחות הן שולחות באופן אוטומאטי 'הודעת אישור פתיחה' לשולח). 1. האם אכן קיימת טכנולוגיה אזרחית שיכולה לבצע דבר כזה? 2. במידה ויש (ובהחה שמדובר באפשרות הראשונה) - האם זה בכלל חוקי? האם אין כאן חדירה לצנעת הפרט? תודה מראש לכל מי שירחיב את אופקיי בסוגיה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לברר מחירים של מוצרי אלקטרוניקה(לפטופ,PS,פלאפונים) ובגדים בארה"ב אייביי כאמור זה לא מחיר "אמיתי" ואני אשמח לקבל אתרים שיתנו לי פחות או יותר טווח מחירים של מוצרים שונים בארה"ב (נניח כמו זאפ) תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בילי המשתולל היה בארץ ולא בא לבקר אותי הכיצד ? לדעתי צריך ללכת בדיוק בדרך שהוא הלך מהמטוס אולי נפל לו איזה מליון או שניים מה אתם אומרים?
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לראשונה מכרתי בחצי יום 20 מחשבים ולא למוסדות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
אני לא מבין איך לקבל תשובה ומה אני צריך למצוא כשנותנים לי פונקציה לפתח לתור לורן חיפשתי בסיכומים ובויקי ובגוגל אבל אין שם תאכלס אני לא מבין מה צריך למצוא בבקשה תסבירו לי במילים פשוטות שלב שלב מה לעשות דוגמא לתרגיל: פונקציה: סינוס בריבוע Z לחלק לZ לעשות פיתוח לורן עם מרכז Z0=0 דוגמא 2: פונקציה: 2 לחלק לZ בריבוע פחות 1 לעשות פיתוח בטבעת הבאה: 1 > Z+2 > 3 אחד קטן מZ פלוס 2 קטן מ 3 תודה ענקית
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום הזמנתי כמה מוצרי חומרה מחו"K (בלוקי קירור) ב100$ (עם משלוח יוצא 127) השאלה שלי היא איך החבילה תגיע לארץ ? כלומר הבנתי שאני אצטרך לשלם מע"מ בלבד (מהשאלות באתר-תקנו אותי אם אני טועה), אבל איך אני אמור לשלם את הסכום הזה? צריך לאסוף את זה מאיפה שהוא או שאני משלם את זה כשחבילה מגיע לדואר? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום בניתי טבלה באקסל ואני רוצה להגדיר כזה דבר: שבלחיצת כפתור אם תא מסויים בשורה שווה ל- 0 שימחוק את כל השורה עצמה. בניתי מחירון עם הרבה שורות אבל אני רוצה שימחוק לי את השורות שלא מלאתי בסוף המילוי. יש למישהו רעיון ? אשמח לעצות תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב חבר'ה אני יודע שזה נושא רגיש אבל בכל זאת אני מקווה שהנושא לא אסור כי לא כתוב בראש הפורום שום דבר אז אני מקווה שאפשר וכן אלה שמתכוונים להגיב בלי תיאורי מין מפורטים בבקשה...... נ.ב אם יש עוד אפשרויות לסקר- תציעו. אני כתבתי נשבא לי לראש באותו רגע
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
והנה בגירסת הילד השמן המקפץ http://www.youtube.com/watch?v=esPS86pjAL8&mode=related&search= ;D
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני עוד מעט טס לאוקראינה והולך להיות משעמם שמה ואני לא יודע מה אני יכול לקנות שיעביר לי את הזמן ? יש הצעות ?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שמעתי שהוא עשה דברים לא בסדר וקרא לעובדים שלו לפעול להשמת המתחרים או משהו כזה מישהו יודע? בתחרות בין חברות הם גם נלחמות אחת בשנייה (כמה שעסק א יותר חלש יותר יבואו לעסק ב) או שזה רק בפוליטיקה?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בקיצור יום חמישי הזה נסעתי לתל אביב בשביל למכור 2 כונני COOL DRIVE 6 שיש לי (נשאר 1 אם מישהו מעוניין) בקיצור, נפגשנו בעזריאלי בטיילת חיפה (מרכז ריכוזי הפורומים של ישראל) קונה אחד, בא, קנה, הכל הלך סבבה הקונה השני בא , קנה, וליוויתי אותו ליציאה. חברים של הקונה הזה (מעתה ל' ) היו אמורים לאסוף אותו במכונית לבנה. אמרו לו להיות ליד הגשר (אם אתם מכירים את המקום) אז ליוויתי אותו. עכשיו למען ההמשך אתם צריכים להבין, הוא קטן ממני בגודל, או כמו שהוא תיאר אותי " גדול ולא מגולח " LOL אז בקיצור, ירדנו במדרגות בצד המנוגד לעזריאלי, וראינו מכונית לבנה חונה כמובן של' מאחר ולא ראה טוב, הניח שזאת המכונית שבא לאסוף אותו אז... הוא הלך וניסה להיכנס ונאבק לשווא בדלת הנעולה, הנהג... עד…
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
הוא הולך ככה : ! MOVE! BICH , GET OUT THE WEY ואיזה כושי שר אותו מה השם שלו?
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
יש לי דומיין מגניב וגם שרת אחסון.. מה לדעתכם אפשר לעשות עם זה? סתם כדי להעביר את הזמן, בלי להשקיע יותר מדי.. ואם אפשר לעשות מזה כסף מה טוב...
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היה משעמם, אז עשיתי משהו שיצא לדעתי דווקא די נחמד.. בכל אופן
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
פתחתי פייסבוק פיקטיבי. השאלה שלי. אני לא רוצה להוסיף חברים אבל בכל זאת רוצה לראות פוסטים מעמודי פייסבוק. הבעיה? הוא נותן לראות רק 3 פוסטים בערך ומנסה להכריח אותי לבהוסיף חברים. מה אפשר לעשות נגד זה?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כשאני נכנס לאתר KADMAN דרך הפיירפוקס אני רואה שהכל כתוב שם בשפה מוזרה(מצורפת תמונה). אבל דרך האקספלורר הכל טוב... איך אפשר לסדר את זה?? תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני כמה זמן ירדתי מהבית , אני בא לצאת מהכניסה עוצרת לידי ניידת אומרת לי לעצור בצד , עצרתי בצד הכל טוב ויפה מתחילים לשאול אותי שאלות , ובדיוק קבעתי עם חבר על השעון... אם אני לוקח מספר ניידת או משהו כזה אפשר לעשות איזה משהו?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
17.05.2007 - מופע "מרוסיה באהבה" בפארק הירקון (ת"א), כניסה חינם. מישהו מתכוון להגיע?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, ניסיתי לחפש טלויזיה לחברה שלי שתהיה בחדר שלה ויש פשוט כמות כל כך גדולה של דגמים שזה פשוט מבלבל ותהיתי האם אפשר לקבל המלצה לדגמים מעניינים באזור ה1500(אפשר לחרוג אם יש שיפור משמעותי), עד כמה שאני יודע רוב התכנים יהיו מממיר אבל גם מדי פעם ממחשב. אני יודע שזה אולי לא הפורום הכי מתאים אבל אני סומך על חלק גדול מהאנשים כאן והייתי שמח לעזרה. תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מצטער על הבלאגן של ההודעה הקודמת, היא ננעלה וכאן נוכל להמשיך בגודל קצת יותר נורמאלי ! ואני מזכיר - 253 תמונות... כולן ברזולוציה של 1600\1200 אני חושב כמאה ומשהו מגה בייט... הנה עוד כמה וקצת...
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, בתקופה הקרובה אני אהיה הרבה בת"א ורציתי לברר אם יש מקומות באזור המרכז (לא חובה ת"א) שבהם ניתן להעביר לילה או 2 פה ושם במחיר סביר. לשכור דירה זה לא בא בחשבון כי אני לא אגור שם, אלא פשוט אצטרך מקום לישון פעם-פעמיים בשבוע. המחיר שאני מחפש הוא באזור ה- 40 ש"ח ללילה. האם זה מחיר הגיוני לאכסניה או משהו דומה לאמצע שבוע ללילה? לחילופין, האם אתם מכירים מישהו פרטי שמארח במחירים כאלה? חשוב לציין שאין לי בעיה לחלוק חדר עם מישהו. כמו כן, אם מישהו יש רעיון אחר שלא חשבתי עליו, אני אשמח לשמוע. אני לא מפונק ואין לי יותר מדי דרישות, אבל שזה לא יגיע לאוהל בים. תודה רבה, MODY.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-