עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

;D [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by DOR_2911,

הוא הולך ככה : ! MOVE! BICH , GET OUT THE WEY ואיזה כושי שר אותו מה השם שלו?

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. http://www.dumpalink.com/media/1141898588/Jerking_Off_To_World_Of_Warcraft

• 28 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אהלן, אני ממש ממש צריך הרבה מוסיקה עכשווית ולא עכשווית בשביל מסיבת ריקודים של תיכוניסטים ובאמת שכל תרומה שלכם יכולה לעזור לי לצאת שאקל-שפיץ-פלייר במסיבה ולמסמר את הערב, ולכן אודה לכם מאוד שתשתפו אותי בשירים שעונים על הקריטריונים הבאים: מה כן: - מוסיקה שכיף לרקוד לה, לא משנה מאיזה תקופה, מרגאיי עד האוס הכל תופס. מה לא: - פסיכודאלי, גואה, טראנסים 'כבדים', אפשר בקטנה איזה טיאסטו או משהו סטייל daft punk וכדומה.. תחשבו בעצמכם מה מתאים ומה לא... שוב פעם, תודה רבה לכל מי שתורם לי ולדיון, באמת שכל תגובה עוזרת!! אבינועם. [glow=red,2,300]נא להמנע מתגובות לא ענייניות.[/glow]

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. האם בתיאוריה אפשר לסוע את כל כביש הערבה באוטו ידני מבלי ללחוץ על הגז... זמן הנסיעה לא עקרוני... רק האם אוטו יכול לסוע מרחק כזה (וכמובן גדול יותר) מבלי ללחוץ על הגז.. רק מי שיודע שיענה! ורק מי שבטוח בתשובתו, אל תכתבו מה שאתם חושבים! רק ע"פ ידע מכני... תודה..

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by X-_PLOSIVE,

נפצים וגרזנים הם הפיתרון

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by ooopsi,

טוב, זה די ברור...

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. בתומי, לפני כשעה הרמתי את השפורפרת ונשאלתי לגבי סקר קטן למשתמשים במחשב ובאינטרנט. לאחר מספר שאלות כמו: כמה אתה גולש באינטרנט? גיל...בלה בלה.. הם שאלו שאלות לגבי : "האם לדעתך אתר לקניה/מכירה של משחקים ישנים או יד שניה יעניין אותך ואם תרכוש בו משחקים? " "כמה משחקים/ DVD/ Playstation / מוסיקה - דיסקים מקוריים יש לך שתרצה למכור " , "האם תפרסם באתר הנ"ל ? " (לא הוזכר שם) "כמה אחוז לדעתך צריך המחיר לרדת למדיה (משחק/סרט/מוסיקה) משומשת - במצב של "כמו חדש" ? " כל מיני שאלות כאלו, נשמע כמו פרוייקט מעניין. מישהו קיבל טלפון לגבי הנושא הנ"ל עם שאלות דומות ? ??? 8)

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by idok,

קישור לכתבה לקניית מחשב http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2783498,00.html האנשים שם לא יודעים מהחיים שלהם! בטח עכשיו האנשים העשירים המסכנים ירוצו לקנות את ה"RADEON 9900" החדש, או את הGF4 MX-440 ב200 דולר... ולא יבינו למה אין אותם בחנויות....הרי YNET אמרו שיש! :-\ ציטוט המכתבה: "איזה כרטיס לקחת - זו שאלה שאפשר להפליג בתשובות עליה בלי סוף. כל התשובות, כמובן, נגזרות משתי שאלות המפתח: למה אתה זקוק וכמה אתה מוכן להוציא. מי שמחפש כרטיס שיעניק לו את חוויית המשחק האולטימטיבית, ומוכן לשלם, ימצא את מבוקשו באחד הכרטיסים האחרונים מבוססי Radeon 9700-9900 או GeForce FX 5600-5900. מי שהדרישות שלו צנועות יותר, יכול בהחלט להסתפק באחד הכרטיסים מסדרות Radeon 9500 או GeForce …

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. יש לי מבחן יום ראשון, ואין לי את הספר ואני צריך את הסיפור Mudd Lark בעמודים הראשונים שלו.. זה ספר של תלמידי תיכון של אנגלית.. מי שיכול לסרוק לי אני אודה לו מאוד!! זה 4-5 עמודים

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Andrey22,

האם מחר (יום ראשון) יש שביתה?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by sevenX,

משהו לפנים תורידו http://www.lala.co.il/FILES2/AssaFrishman%20&%20The%20Pioneers%20-%20UNasrallah.mp3

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. http://www.dailymotion.com/cluster/tech/tag/computer/video/x109zf_computerimmersionhigh :silly:

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. אשתי פתאום גילתה שהיא חייבת לנסוע לאשדוד ולצערי אני חייב להשאר בי-ם עד הערב ואז כבר לא יהיו אוטובוסים, אז חשבתי אחרי זה לקחת מונית שירות לת"א ומשם לאשדוד. הבעייה היחידה זה שאני לא יודע אם בכלל יש מוניות שירות לאשדוד ואני לא רוצה להגיע לת"א ולגלות שאני תקוע.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. מה דעתכם על SONATA ARCTICA?

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. סתם שאלה: מי פה חבר ברוטר (באקסקלוסיבי אני מתכוון)? חוץ ממני... :

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Xilver,

אם אני לא יכול, ואתן לאבא שלי להשקיע במקומי. איך אני עושה זאת? אני רוצה להשקיע במשהו מסויים, לא לתת ליועץ שם לשחק עם הכסף

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by ofirr,

השיר המצליח "בדד" שכולם מכירים מפי זוהר ארגוב. עבור מי השיר נכתב במקור? יש לי איזשהו קונפליקט קטן עם חבר ללימודים שטוען שהשיר נכתב עבור להקה כלשהי.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. http://www.abum.com/?show_media=3522&file_type=Movies חזק ביותר!

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. צילמתם את החתול נופל? את המחשב מקלל? סבתא רוקדת? בקיצור הכל הולך! יש לכם אפשרות לקבל על זה כסף! למי שרוצה לקבל יותר פרטים נא לפנות למייל contentmanager1@gmail.com לרציניים בלבד!

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by H3zi,

אהלן חברה בשעה טובה עברתי שבוע שעבר טסט (ראשון) ביררתי לגבי הביטוח בחברה שאחותי מבוטחת בה וגם שאר המשפחה (אני נוסע באוטו של אחותי, פיאט פונטו 2001) עכשיו המחיר שהציעו לי הוא אחד השערוריות הגדולות ביותר צריך לציין שלאחותי יש ביטוח חובה(דהה) + ביטוח מקיף המחיר שהציעו לי הוא להוסיף805 לביטוח החובה + 2550 להוסיף לביטוח המקיף חברים שיש להם רישיון ויודעים כמה הם משלמים לביטוח אנא מכם תעזרו לי!! ותגידלו לי שזה לא הגיוני

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. טוב,אז כמו שניתן להסיק מהכותרת,אני רוצה להרשם לאיביי. וכמו שניתן להסיק מהכותרת אני לא מעוניין לתת את כרטיס האשראי שלי. מה אפשר לעשות? בעיקרון אני מוניין לקנות\למכור בEBAY,פתחתי חשבון ב PAYPAL(ללא הכנסת כרטיס אשראי כמובן) והכל,אבל לאיביי אני לא מצליח לעשות registration בלי כרטיס. מה אתם עושים? או שלכולם פה יש כרטיס אשראי? תודה!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by gevAA,

שלום לכולם :] יש קשירה כזאת שלהרבה חיילים יש, וזה חוט שתלוי עם שאקל על הדברים האלה שתופסים את החגורה בצד אחד, ובצד השני הוא ניכנס לכיס. אבל החוט בין השאקל לכיס הוא לא רגיל הוא בצורת קשר מיוחד. אני מקווה שאתם מבינים למה אני מתכון, אשמח עם מישהו יביא לי מדריך איך עושים את זה, או שינסה להסביר לי. תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by klayton,

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by adi518,

קודם כל שמתי לב שהוא מקפיץ "נושאים דומים" שאתה מסתכל באשכול מסויים. הבעיה היא שלא הגדירו את זה כמו שצריך וזה מקפיץ אשכולות מלפני 10 שנים. דבר נוסף, שעורכים הודעה, הרווחים בין פסקאות (תג P ב HTML) מוגדרים כנראה לפי ברירת מחדל (10PX מעל ו 10PX מתחת במקום להיות מאותחלים ל- 0) ונוצרים רווחים ענקיים כל פעם. אם רוצים לתקן צריך לערוך את ההודעה כמעט פעמיים כל פעם. מאד מציק. שמתי לב שגם יש בעיות עם העורך. הוא מסתבך בקלות ומסוגל לחרבש את הפרמוט של פוסט שלם בשניה, וזה במיוחד מעצבן אם זה פוסט גדול (כמו ביקורת). חוץ מזה, אחלה פורום, מאד נהנה פה, אבל קחו לתשומת ליבכם את הנ"ל. ייתכן וכדאי לשדרג את הגרסה של הפורום לגרסה יותר מתקדמת שעובדת עם AJAX ומקלה על המשתמש. להלן ההבדלים (לאח…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.