כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
יש למשהוא מושג?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב, בהתחלה חשבתי לקנות באייבורי, אבל התברר לי שהאמינות שלהם שואפת לגרוע, ושהשירות שלהם באיכות ירודה.. אז חיפשתי חנות טובה יותר לקנות, ומישהו שמבין הפנה אותי לחנות קיי.אס.פי.... ksp.co.il רציתי לדעת עד כמה הם אמינים, ואם אפשר לסמוך עליהם בקניית מחשב...
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.room404.net/?p=24178
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חיפשתי ומצאתי רק סרטונים אני צריך את הפס קול להוריד למחשב
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי , אני בקרוב מחזיר את הלפטופ לעבודה ואני מתלבט אם לקנות לפטופ או טאבלט מה שמפריע לי בטאבלט (ויכו ללהיות שאני טועה) זה 2 דברים א. בגלישה באינטרנט נראה לי לא נוח לגלוש במספר אתרים במקביל ב כל האתרים המותאמים המעצבנים האלה.. ואני לא חובב גדול של אפליקציות ישראליות כמו לדוגמא יד 2 / זאפ וכדומה .. ג. OFFICE והקלדות בלפטופ .. נראה לי לא נוח לכתוב מסמכים ארוכים בטאבלט מה אתם אומרים? מצד שלישי לא בא לי להוציא עכשיו 2500 שקל מינימום על לפטופ נורמלי
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לפתוח דף לעסק של המשפחה שלי מי שלא חבר שלי, יוכל לדעת שאני פתחתי את העמוד? ומי שחבר שלי? יש אפשרות להשאיר אותי מאחורי הקלעים בלי לפתוח יוזר חדש? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הבנתי שזה מחליף ,עבור מטריצת התמרת פורייה, את הרביע הראשון בשלישי ואת השני ברביעי אבל לאיזו מטרה?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שמעתי על פיצה שממה שהבנתי היא יחסית חדשה בפ"ת (או לפחות מקום שעושים בו משלוחם לאיזור) והפיצריה עצמה היא של רוסים, שמעתי מ-2 אנשים שניסו ונורא אהבו ואמרו שהבצק מאוד עבה ושהם שמים הרבה גבניה אבל בלי קשר זה מאוד טעים ואני רוצה לנסות, אני חושב שיש להם בתור תוספת גם נקניק ואולי גם שרימפס או קלמארי. מישהו מכיר? שמע משהו? אני מאוד מאוד רוצה לנסות שם.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חבר'ה שמעתי שיש בתוך השחור של העין זה חור זה נכון תגובות....
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז זהו, בקרוב שנת הלימודים מתחילה (22.10), חשבתי שיהיה מעניין לראות אם יש פה אנשים שמתחילים ללמוד ואיפה, מי יודע, אולי נפגש בקמפוסים ויהיה נחמד. אני מתחיל שנה שלישית בת"א הנדסת חשמל. עוד מישהוא מת"א? ;D
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חשבתי על זה... ולמה לא להרכיב איזה מחשב לאוטו ככה... לסרטים מוזיקה בלבד.. משהוא אולי יודע איך או ניסה? תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
All your base are belong to us ומאיפה הוא?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני יודע שבאיביי לפעמים מוצאים דברים מוזרים,אבל אם זה לא מתיחה,זה הדבר הכי מוזר שמכרו שם מעולם. http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2450501898&category=26432
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם 8). אז ככה אני לומד 5 יחידות מחשבים ויש יחידה אחת שהיא תכנות בסביבת האינטרנט והיחידה מסתכמת בבניית אתר אינרטנט . לבנות אתר אינרטנט אין לי בעיה, הבעיה היא על מה לעשות ?!?! :-\ אני צריך נושא מעניין פחות או יותר, אבל העיקר שיהיה עליו הרבה חומר ושיהיה קל להבנה ולכתיבה. כמובן שחשבתי לעשות אתר אינטרנט על חומרת מחשבים, אבל משום מה לא מצאתי חומר עזר מתאים . אז לסיכום אם למישהו יש רעיון נחמד לאתר והוא לא מסובך כל כך לביצוע אני אשמח אם תשתפו אותי ברעיון. תודה מראש (אני חייב נושא למחר !!! :-X).
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לא רשמתי פה די הרבה זמן... יש לי בערך 3000 ש"ח, ואני מתלבט מה לקנות, מחשב חדש בשביל המשחקים שעומדים לצאת הקיץ או PS2 /XBOX מה דעתכם?
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
היי אנשים, מה קורה? כ"כ הרבה זמן שלא יצא לי להיות פה... לאלו שעדיין לא יודעים, אני עזבתי משום שהייתי צריך לעלות על מדים ולתרום קצת גם במקום אחר זאת הייתה עזיבה מהירה, משום שהיו לי כמה דברים לא צפויים(גיוס מוקדם), לכן לא יצא לי להגיד שלום כמו שצריך. ובנוסף לא יצא לי להתחבר בכלל מאז, כי לא התאפשר לי מבחינת זמנים. בכל אופן, אני מקווה שהקהילה כאן פורחת והתווספו עוד אנשים איכותיים לזון. אז שיהיה לילה טוב לכולם! (כן כן, שעה הזויה, אבל בשעה הזאת מצאתי את הזמן להיכנס קצת..)
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך כותבים חדרה,והרב קוק באנגלית? באיזה איזור חדרה? יענו Region ?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השיר המצליח "בדד" שכולם מכירים מפי זוהר ארגוב. עבור מי השיר נכתב במקור? יש לי איזשהו קונפליקט קטן עם חבר ללימודים שטוען שהשיר נכתב עבור להקה כלשהי.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מאיפה אפשר להוריד את הפרקים החדשים? למה אין סיקורים שלהם בשום מקום? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחר אני עושה המתכונת ראשונה שלי, ולמזלי זה באנגלית (מודול E), וזה גם הכי קל לי. המבחנים שעשינו הם כמו בחינת בגרות בדיוק, מבחינת הזמן והשאלונים עצמם, והמתכונת היא אותו דבר עד כמה שידוע לי, ככה שאני לא ממש חושש. זה גם המבחן ה"באמת חשוב" (עד כמה זה באמת חשוב?) הראשון שלי, אז אני אשמח לקצת הרגעות מכאלה שעברו את זה... נקווה שילך טוב!
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2500855,00.html במקרה נפלתי על הכתבה....
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איפה אפשר לדווח על הכתובת אימייל שממנה נשלח הוירוס. זה לא מאף אחד שאני מכיר ולא סתם משהו של gmail. המייל נראה ככה: Dear Customer, As you requested, we are sending you this report with details on your account transactions made between 1/1/2008 and 10/1/2008. At your service, Stan למייל מצורף קובץ זיפ שמכיל EXE עם וירוס (בדיקה עם AVAST מראה שזה וירוס Win32:Spyware-gen [trj] או לפי הבדיקה אונליין של קספרסקי - Worm.Win32.AutoRun.qzg)
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
גגגגררררררררעעעעעעעעעעעעעפפפפפפפפפפפססססססססססססססססססססססססססס אאאאאוווייייייייייייייייייייייייייי :-X נ.ב, היבבה ברקע זה ה Vantec Tornado מסורס ב 7 וועלט (רק שתבינו עד כמה הדבר הזה רועש - למי שעדיין שוקל ת'קניה של הדבר הזה). http://s33.yousendit.com/d.aspx?id=339IOZI16OSJ01JKJQ75E0TM3X
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-