כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
-
שלום רציתי לדעת כמה יקחו לחבר שלי במכס על קנייה ביפן של פלסטיישן 3 שמכירו בישראל 5000 שקל. תודה
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום.. אשמח לדעת איזה סוג של כלב זה מה שיש בתמונה פה..: תודה וחג שמח, :alcoholic: עודד ב.
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאמא שלי יש HUNDAI ATOS PRIME שעושה בערך 13 ק"מ לליטר והיא לא מוכנה לקנות אוטו שהוא פחות מזה ואם כן אז שיהיה באיכות חבל"ז. עד כה המועדמות הן TOYOTA YARIS ו MAZDA 2 הקטנות. אני מחפש אתר שייתן עוד מועמדות וייתן איזו טבלת השוואה של צריכת דלק וכו' . . . כמו כן אתר כמו זאפ רק למכירי מכוניות חדשות יישמח ללבי גם כן. תודה חברה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ראיתי באחת התוכניות ב-techtv על אתר שנקרא hot or not בו אתם הגולשים נדרשים לדרג אנשים אשר שלחו את תמונותיהם. הדירוש הולך בין 1 ל-10 כאשר 10 זה לוהט ו-1 זה לא לוהט כלל. אתר די חמוד אבל שיטחי מאוד. אפשר גם לשלוח את התמונות שלכם ולקבל פידבק. www.hotornot.com
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בספר לגבי ASIC (מי שמכיר, ומי שלא, מה זה המושג הזה?) אולי משהו כמו benchmark?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז זהו, בקרוב שנת הלימודים מתחילה (22.10), חשבתי שיהיה מעניין לראות אם יש פה אנשים שמתחילים ללמוד ואיפה, מי יודע, אולי נפגש בקמפוסים ויהיה נחמד. אני מתחיל שנה שלישית בת"א הנדסת חשמל. עוד מישהוא מת"א? ;D
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות שידרוג רציני למחשב שלי או בכלל לקנות מחשב חדש... באיזו חנות הכי כדאי לבצע את הרכישה? (איזור חיפה) אני מכיר שם את החנויות: נועה מחשבים, KSP, אקסלנט , פנדה... באיזו מבין החנויות האלו או אחרות הכי כדאי לקנות? שמעתי שהשירות בפנדה וKSP ממש לא טוב, אז מה אתם אומרים?
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הו ערנב אכזר, מרושע, מפחיד את שמך אשא תמיד אם - למענך - אצטרך להחריב מקום ישוב כך אעשה שוב ושוב הו ערנב מבעית, מזעזע, מוזר אימת כל מושבה וכפר הו ערנב זורע בהלה והרס הופך גורדי שחקים לחרס כורה קברי אחים וממלאם בחלשים תן לנושאי שמך כוח להכות ללא רחם באלו שאת דתך לא אימצו ועושים כל העולה על רוחם הו ערנב לא תעצור - לא בדרזדן לא בהאג תגדע חיים בחול או חג כך תמשיך עד יום הדין למין האנושי את כוחך תדגים ותצמצם ערים שלמות לכדי גלעד חסר משמעות הו ערנב עזור לי להמשיך כשנהרות הדם מתפתלים והכל כך נראה ללא תקווה טע בי הרגשה של שליחות של חובה הו ערנב כארבעה מטרים גובהך ושלושים טון משקלך פרוותך עוטה שריון טיטניום בכפתך חנית, ליבך עשוי דרדרי מתכת מחוסמת על ראשך אנטנה לוויינית אעקור משפחות…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.dailymotion.com/cluster/tech/tag/computer/video/x109zf_computerimmersionhigh :silly:
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים, בעל עסק שאיתו ניהלתי בימים האחרונים תכתובת דוא"ל טען כי לפי הרישומים שבידיו איני פותח לקריאה הודעות דוא"ל שנשלחות אלי ממערכת ניהול הדוא"ל שמותקנת באתר האינטרנט שלו (תא הדוא"ל שלי יושב ב'וואלה!'). לפי דבריו, משמעות הדבר היא שיש מערכות ניהול דוא"ל שיכולות לחדור לשרתי הדוא"ל של הנמענים ולבדוק האם הנמענים פתחו את הודעות הדוא"ל שנשלחו אליהם (או לחלופין, שיש הודעות דוא"ל שבעת שהן נפתחות הן שולחות באופן אוטומאטי 'הודעת אישור פתיחה' לשולח). 1. האם אכן קיימת טכנולוגיה אזרחית שיכולה לבצע דבר כזה? 2. במידה ויש (ובהחה שמדובר באפשרות הראשונה) - האם זה בכלל חוקי? האם אין כאן חדירה לצנעת הפרט? תודה מראש לכל מי שירחיב את אופקיי בסוגיה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים, לא יודע אם זה המקום אבל אנסה. שאלה שקשורה יותר להוט, ישנו מנוי מסויים שיש לו כמה ממירים בבית ואחד מהממירים חובר ליום 1 לבית אחר אשר נמצא מחוץ לעיר מהמנוי המקורי, התקשרו מהוט והודיע לבעל המנוי שאחד מהממירים משדר ממקום אחר ונתנו לו את העיר (הזוי שלאחר יום כבר התקשרו אז לאחר שיטוט באינטרנט הבנתי שיש להוט מחלקה מסויימת רק בשביל הדברים האלו) והסבירו שבעל המנוי חשוף לתביעה מספקי התוכן על כל יום שידור 480 ש״ח. לאחר השיחה והבהרה מהנציג שהתקשר נותק הממיר מהחשמל ששידר מחוץ לבית של המנוי המקורי (אף אחד לא רוצה להיות חשוף לתביעה כמובן) הסביר הנציג שבכך שנותק הממיר ושיוחזר לביתו של המנוי המקורי הבעיה לא נפתרה עדיין כי המנוי עדיין חשוף לתביעה על הפצת תוכן פרטי מספקי התוכן …
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הפזמון ולדימירסקי צינטרל... וטר סוירני(רוח צפונית..) שר אותו אחד שם סוג המוסיקה זה שנסון שיר די ישן אבל מאוד טוב.... מי שיודע איך לרשום שיגיד לי
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כשאני נכנס לאתר KADMAN דרך הפיירפוקס אני רואה שהכל כתוב שם בשפה מוזרה(מצורפת תמונה). אבל דרך האקספלורר הכל טוב... איך אפשר לסדר את זה?? תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה דיקן עושה?... הוא מדקן? יש כזאת מילה? זה בכלל אפשרי לדקן משו? - "המבחן שלך שגוי, בוא נדקן אותו - או מאידך, בוא נגבה עוד כסף". מה בדבר מדיקון ופדיקון?... נשים נהנות מבעלים דיקנים? מה בדבר נשים דיקניות, מה טווח הגילאים? עד כמה העבודה הזו נחשקת? אשמח לתשובות מקיפות.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם יש לכם את התופעה הזאת שאתם מסתכלים שעה או רבע שעה על מסך המחשב . ואז מסתכלים לכיוון אור החדר , ואז אתם רואים אותו פחות מואר כמו שנכנסתם לחדר בפעם הראשונה . האם יש אצלכם תופעה כזאת?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעלה גירסה מוגמרת (אך באיכות ירודה) של קטע אמביינט חדש, אשר ישבתי עליו במשך יומיים... לא יותר מדי מסובך, אבל מה שדרש הכי הרבה עבודה זה המקצב, תיכף תשמעו... בהחלט לא אחד המשוגעים שלי, אבל יצא די חביב. כרגיל, אשמח לשמוע את דעתכם. :-* http://s20.yousendit.com/d.aspx?id=354SGVK7ENFEF2UOJK6TX82YOY
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי לכולם, אחרי נסיון גרוע במיוחד של כל המשפחה שלי עם אופטיקנה שהמשקפיים שלנו פשוט נהרסות מרגע לרגע, החלטתי לקנות זוג חדש של משקפי שמש אופטיות בחנות אחרת. לא מזמן קיבלתי במתנה משקפי טייסים נדירות של רייבאן, וחשבתי שאני כבר אקנה עדשות בשבילן. הבעיה היא המחיר- 800 ש"ח בזגי שאול, באופטיקה דורון העדשות עולות 2000 ש"ח לעובי רגיל ו2800 ש"ח לעדשות דקות שמתאימות למסגרת. עכשיו, בארוקה עדשות עולות 200 או 400 שקל. הייתה שם מסגרת שאהבתי שיחד עם העדשות ב200 הכל יעלה 600, וכנראה שלרייבן אם הם יסכימו למכור לי רק עדשות זה יעלה לי רק 400 שקל. הבעיה היא שהלכתי לסניף בגראנד קניון, ואין להם שם אפשרות לעשות בדיקת ראיה. אני לא יודע אם יש להם בדיקות ראיה בסניפים אחרים בחיפה ועד כמה החנות הזא…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הזמנתי מגזין ממוכר באיביי לפני חודש וחצי. באתר של USPS רשום: Processed through Sort Facility June 22, 2011, 7:30 pm עדיין לא הגיע אליי \ האתר של הדואר הישראלי לא מכיר את הטראקינג נאמבר.זה נורמאלי?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.chesscube.com/play/app/ מישהו משחק שם? ניתן להמיר קיוביטס בחזרה לכסף?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
בא לי לגוון קצת מלבד מוזיקה שחורה וטראנסים. אני שמעתי לאחרונה כמה שירים יפים בטלוויזיה משנות השישים בערך כמו " only you" "a mans love" וכל השאר.. מישהו יכול להמליץ לי פה על שירים יפים וישנים? תודה.
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. אני טס עם השפוחה בחופש הגדול ל22 יום לארה"ב-לוס אנג'לס,סן פרנסיסקו,סאן דיאגו,לאס ואגס וניויורק. רציתי לדעת איזה מקומות ממלצים. איזה מ4 קניונים הכי ממלצים. (אנחנו רוצים לעשות רק 2 גראנד קניון ועוד אחד). יש חופים ממלצים? סטייל לגונה ביץ'. פארק שעשועים חוץ מהדיסנילנד יש? ובכלל איזה אתרים ממולצים יש במדינות האלו? תנקס'
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2500855,00.html במקרה נפלתי על הכתבה....
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.google.com/googlegulp/product_line.html
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-