עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by kewl,

כשאומרים על מישהו שהגובה שלו הוא 11`6, כמה זה בסנטימטרים? ו-lbs זה כמו פאונד? 0.4? תודה לעונים.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. אוקיי אז יש לי את הטלפונים הבאים (כולם נוקיה) 3100 - 8310 - 3510 - 6120 - ועכשיר לבעיה - המטענים. חיפשתי מידע באתר של נוקיה אבל הוא סותר את עצמו וממש לא ברור יש לי מטעים מדגם 1. ACP-7E שנותן 3.7V 350mA 2. AXP-9E שנותן 6.2V 720mA 3. מטען שכנראה קיבלתי עם ה-3510I שקניתי מסלקום שלא כתוב עליו נוקיה או מספר דגם והוא נראה כמו ה-AXP-7E רק שהוא 8.5V 750mA עכשיו המטען השני שונה ממה שרואים באינטרנט, הצורה של המטען היא בדיוק אותו דבר אבל בפלאג שלו יש 3 מגעים (אחד בפנים ו-2 חיצוניים) והשאלה שלי היא מה מתאים למה?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. ניסיתי *123 אבך אומרים שהם לא פולים יום שישי > איך אני גורם לכך שלא ייתקשרו ממנו ?? מישהו נתקל בכזה מצב ?? PLZZ אני חייב עזרה דחוף !!

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. אם יש איזה חשמלאי שיוכל לומר את דעתו בנידון - אשמח! המקרה: התחברתי למת"ב טלויזיה בכבלים לשני טלויזיות בביתי. לאחר זמן איכות השידור התדרדרה, ולאחר עוד כמה שבועות התצוגה של הטלויזיות עוותה ממש. (באחת צבעים מוזרים, בשניה יש מעין ZOOM קבוע כזה). בתחילה חשבנו כי הטלויזיות נהרסו, אך לאחרונה התחברנו דרכן לאינטרנט, וזה גרם לניתוקים רבים. התלוננו במת"ב על הניתוקים, והתברר שכל התשתית ששמו לנו הייתה לקוייה (כולל זו של הטלויזיה)!! האן יתכן שהטלויוזיות שנהרסו באותו הזמן, ניזוקו מהתשתית הלקוייה של מת"ב?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by demonshlomo,

יש לי חדר עם מחשב והחדר לידו זה החד שלי שהוא ללא מחשב לבינתיים... אתמול בלילה פתאום שמתי לב שיש מין קול של הד ריק באוזניים(כמו שאם שמים באס על גבוה ושומעים כזה הד!) בחדר שלי... ובחדר מחשב לא שומעים כלום! זה משהו חדש ואין לי מושג מה הולך?! אז מה הולך פה?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. שאני מסתכל על פורום מפרטים לא רואים בכלל מפרטים מבוססים על מעבדי AMD אפילו המפרטים הבסיסים לעבודה משרדית וסרטים מבוססים על מעבדי אינטל (ובצדק) אין כמעט טאבלטים או סמארטפונים שכוללים שבבים של AMD וכעת הם דחו השקת סדרת מעבדים חדשים ל 2016 http://news.softpedia.com/news/AMD-Won-t-Release-a-New-Desktop-APU-Until-2016-FM2-Will-Have-Time-to-Grow-Old-452087.shtml

7. Started by ag43,

קיבלתי הרגע לפלאפון את ההודעה הנ"ל: congratulations, your phone number won 800,000 in the GLOBAL GSM LOTTO,your money is ready to be paid to you. for details,contact mr.taylor xxxx@ymail.com ההודעה היא מGLOBAL. ממתי הספאם הPHISHING הגיע לפלאפון?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Michael_e,

יש מלא אתרים שמצעים כסף על גלישה בכך שאתם מורידים תוכנה אשר רצה בצד ( כמו איי סי קיו) ורצים בה פרסומות והם משלמים לכם על זה!יש כאלה שמשלמים על קריאת איי מיילים!(אנא אל תפיצו פה אתרים- אני בטוח שכל מי שצריך יודע איך למצוא אנחנו לא צריכים את עזרתכם!) :asthanos:

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by darkman,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2886856,00.html אני מקווה שזה יעבור כי 90% ממי שמעשן באוטו זורק את הסיגריה דרך החלון ומלכלך תסביבה וזה סתם דבר מגעיל שונא שעושים את זה

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Vlad3,

אני רוצה לקנות מוצרים בEBAY במעל ל1000 שקל הבעיה היא שהכרטיס אשראי שלי מוגבל ל500 שקל האם זה אפשרי לבצע העברה בנקאית דיגיטלית\פיזית ישירות לצד השני?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. אני מנסה להבין ולא מצליח.. מבין שזה קשור לטישטוש ... תיסתכלו באמצע התמונה כמה שניות והיא תעלם.. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by gggilad13,

אני רוצה לעשות שידרוג רציני למחשב שלי או בכלל לקנות מחשב חדש... באיזו חנות הכי כדאי לבצע את הרכישה? (איזור חיפה) אני מכיר שם את החנויות: נועה מחשבים, KSP, אקסלנט , פנדה... באיזו מבין החנויות האלו או אחרות הכי כדאי לקנות? שמעתי שהשירות בפנדה וKSP ממש לא טוב, אז מה אתם אומרים?

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. יכול להיות שזה רק אני וחוש ההומור המוזר שלי אבל נורא אהבתי את ההצעה(הרצינית לגמרי)ללכת ולפגוש כוסיות ארופאיות בעזה וג'בליה... [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by yagodin,

צץ לי רעיון , דיון שיעורי בית כל אחד שיש לו שיעורי בית אז שיכתוב פה ומי שידע אז הוא יענה לו וככה נעזור אחד לשני בקשר לשיעורים . אני חושב שזה יהיה מאוד מועיל . עריכה: שיעורי בית שלי . 1.הגדר את המילה "גאוגרפיה" 2.אילו היית גאוגרף איכן היית מתמקד ? הדגם .

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. היום עשיתי בזה בגרות שאלון 805202 אם זה משנה. איפה אני מוצא את הפתרון של הבגרות למה ביואל גבע אין זכר למקצוע הנ'ל. יש לי את המבחן פה לידי אפשר גם להביא לפה תמונות של המבחן ואתם תפתרו במידה ואין בשבילי פתרון כזה ברשת.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  16. מי שראה עכשיו את הקטע של שלום אסייג בתוכנית של יאיר לפיד,פשוט קרע אותי :lol: כמה דברים שהוא אמר הייתה ידיעה בעיתון על איזו אחת כוכבת פורנו מקרואטיה שתשתתף באירווזייון אז הוא אמר לאן נגיע שנה הבאה ישלחו קוקסינל אחר כך אמרו שהיא שומרת על מיתרי הקול שלה ובולעת 2 ביצים כל יום הוא דיבר על ל"ג בעומר ועל הילדים בהרצליה פיתוח הוא אמר שהם מזמינים קרשים מאיקאה קיצר הבן אדם ענק מי שראה את ההופעה שלו על הערסים גם אחד הדברים הכי חזקים שיש

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Milk-Inc,

היי אנשים, מה קורה? כ"כ הרבה זמן שלא יצא לי להיות פה... לאלו שעדיין לא יודעים, אני עזבתי משום שהייתי צריך לעלות על מדים ולתרום קצת גם במקום אחר זאת הייתה עזיבה מהירה, משום שהיו לי כמה דברים לא צפויים(גיוס מוקדם), לכן לא יצא לי להגיד שלום כמו שצריך. ובנוסף לא יצא לי להתחבר בכלל מאז, כי לא התאפשר לי מבחינת זמנים. בכל אופן, אני מקווה שהקהילה כאן פורחת והתווספו עוד אנשים איכותיים לזון. אז שיהיה לילה טוב לכולם! (כן כן, שעה הזויה, אבל בשעה הזאת מצאתי את הזמן להיכנס קצת..)

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by DS,

נפתח ערוץ אגו ביס היום. גם קראתי ויש עידכונים!!! סוף סוף כל התכניות לשנת 2006. הנה האהובים: XPLAY 2006 יש יש יש יום הדין(אחת הסדרות הכי יפות) 2006 גיימפלי לא בטוח. אני לא יודע אם זה היה בכבלים אבל לדעתי זה שווה! כמו שילוב של אגו וGAMEONE

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by payback,

http://www.clalit20plus.co.il/clalit/sex/index1.asp?id=5

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. אני משתגע מרוב שיעמום אני פשוט שונא את יום שבת!

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Milford Cubicle,

Greetings. Welcome to the gypsy of fortunes Your coin was very much appreciated And now I shall grant you your future It seems my cards of tarot have dealt you a very odd hand A hand of six jokers card, this is very rare And suggest something neusant is approaching You should be visited by a dark circus A circus that holds pain and anguish This travelling mass of evil will leave you corpse to rot While entrapping your soul to displayed at future stops Oh yes, you should also be aware that it is your own evil doings That have brought about this carnival's visit All of the sins and hatred you have cast during your life Have whipped and spun into form, the form of one One wh…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. טוב, אני מתגייס ביום רביעי, ואני מתלבט אם לקנות טלפון (N97).. כי אני מפחד שיגנבו לי אותו בטירונות או משהו. (תותחנים, אם זה משנה משהו) יש לי מה לעשות עם טלפון כזה בטירונות בכלל?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by ActVisioN,

שלום, רציתי לקנות מוצרים מהאתר של פנדה בסכום לא קטן. אך לפני כך רציתי לדעת אם המוצרים שמגיעים אליכם הביתה מגיעים באזירות RETAIL. אם לא אז באילו אריזות? האם המוצרים מגיעים באיכות טובה? תודה

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. השאלה הכותרת ושאני אומר טובה אני לא מיתכוון לגורמה -אני רוצה מנות נורמליות ולא פירורים אפשר לשלוף איזה סיגנון אוכל שאתם רוצים הכי חשוב שתיהיה פתוחה בשבת בצהרים ושתיהיה באזור השרון תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים