כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,653 דיונים בפורום זה
-
ואללה אחים שלי תמיד יש לי ספקות כמה מרוויח עובד אלביט טכני רשתות (זה שמחחזיק שמה את כול המחשבים ואחרי שמה) יש מצב שאתם יודעים אולי או משו כזה..?
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז האחריות על האזעקה היא במוסך. התקשרתי לסוכנות שממנה קניתי את הרכב והם אומרים שעל האזעקה אין 3 שנים אחריות כמו לרכב. זה מוזר, הרי אני יכולתי להתקין אזעקה לבדי ולא ע"י הסוכנות...עכשיו, עברה שנה וחודש ונדפקה לי האזעקה. במוסך אומרים שהאחריות נגמרה, האם כך הדבר? נ.ב. בקבלות של האזעקה לא כתוב כמה זמן אחריות. רק בספר הרכב כתוב 3 שנים אחריות.
-
- 9 תגובות
- 761 צפיות
-
-
יש למישהו מושג מהוא המחיר הממוצע לשיעור נהיגה בימינו? בנוסף רציתי לדעת מה הן ההגבלות ומה מותר ואסור לבן 20 שמקבל רישיון... תודה
-
- 9 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום, אילו פורומים בנושא מילואים אתם מכירים? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יוצא לכם לפעמים לפנטז על כאלה דברים? http://www.metacafe.co.il/watch/62283/incredible_fishing/
-
- 9 תגובות
- 918 צפיות
-
-
כל מי שאני מדבר איתו אומר לי שהוא מת"א- צפונה מה אין פה אף אחד מהפריפריה?!? אשקלון? באר שבע? אשדוד?
-
- 9 תגובות
- 744 צפיות
-
-
מצאתי משהו קורע על ההצגה שפיפוש ראה עוד כשהיה ילד קטן קוראים לזה "צ'ימים הדובה" זה קרע אותי בהתחלה.. תהנו www.piposh.co.il/basan_dooba.zip
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ענק הבחור מטורף!!! נראה לי שמייקרוסופט פיטרו אותו או משהו חח וואי וואי כמה תגובות ביוטיוב אחרי שפירסמתי! חחחחחחח אני רק רואה אותו זורק את הקופסא על הריצפה אני מתהפך...
-
- 9 תגובות
- 935 צפיות
-
-
קראתי בכל מיני פורומים (לא רציניים) שלימודי מדעי המחשב לפחות בשנה א' מתקיימים כל יום מהבוקר עד אחרה"צ-ערב יש לי הצעה להתחיל תהליכי מיון לעבודה מסוימת שדורשת מסטודנטים יומיים עבודה בשבוע אבל לא 8 שעות (כמו משמרת) אלא משהו לא קבוע, יכול להיות 5 שעות ויכול להיות גם 20 שעות. האם למישהו פה ידוע על תכנית הלימודים של השנה הראשונה והאם לדעתכם אני אוכל לשלב בין השניים? נראה לי קצת בעייתי פתאום לעבוד 20 שעות בזמן לימודים
-
- 9 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
-
-
מה עדיף? להקצות יותר כסף למעבד וכך להרוויח מחשב יותר מהיר, או לחילופין להקצות יותר כסף לכרטיס מסך כדי שנקבל ביצועים חזקים יותר במשחקים לטווח הקצר... אולי בכלל עדיף לאזן ולצאת מגולחים משני הצדדים בצורה כזאת שהמחשב יהיה בינוני במקום חזק במשחקים או מהיר בתוכנות.... מה דעתכם? בהתחלה חשבתי שכדאי לרכוש INTEL חלש לעשות OC של איזה 60-70 אחוז ולהינות מזה... ולקנות כ. מסך חזק... כעת דעותיי השתנו - אני חושב שכדאי להשקיע במעבד חזק ולעשות לו OC להגיע לתוצאות טובות מאוד ולקנות כ. מסך בינוני (700-600) וכך עוד שנה-שנתיים להחליף כ. מסך ולהמשיך להינות ממעבד חזק לאורך זמן.
-
- 9 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
למישהו יש אתר לקניית חומרה כזה כמו ksp ו Pach בארצות הברית?? בבקשה אם למישהו יש אתר יחסית זול לקניית חומרה למחשב בארצות הברית אז תגידו לי ומי שרוצה ממש לעזור אז אם למישהו יהיה אתר חומרה בניו יורק זה יהיה קטלני תודה מראש {"_"} נדב
-
- 9 תגובות
- 903 צפיות
-
-
יש אולי מישהו מבת ים שנוסע מחר למפגש באוטו ובא לו להקפיץ שני ילדים?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אתם מאמינים שקיימים כאלה בכלל דברים באינטרנט? http://www.icba.org.il/atin/daflavn31.htm
-
ערב טוב אני מחפש אתר שיאפשר לי להעלות אליו קבצי וידאו במשקל 100-200 מגה (אחרי כיווץ מכמה ג'יגות טובות) כדי שאני אוכל לקשר אותו לאתר אחר . יש משהו מומלץ? תודה .
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות צ'יפ שיאפשר ל-PS2 לקורא משחקים צרובים + סרטי DIVX ו-XVID. אני מחפש חנות אמינה, מומלץ מאזור המרכז, שתעשה את ההתקנה בצורה מקצועית ולא תיעלם עם פרטי כרטיס האשראי שלי.
-
- 9 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום באיזה חנויות אני יכול לקנות http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=133170§ion=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7%D7%99%D7%9D אני מכיר את זיג זג ואת לוג'יק פי סי מה דעתכן?
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איפה אפשר לקנות בארץ את הThe Art of War המקורי של סאן טצו?
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
שלום לחברי הפורום, חשבתי שלא יזיק לי להתחיל ולחזק את שפת האנגלית שלי שהדרדרה יותר מידי במהלך השירות הצבאי. יש איזשהי תוכנה אטרקטיבית ללמוד השפה האנגלית? משהו בסגנון של התוכנה של הלימוד תאוריה שאיתה בזמנו. לפני שאני הלך להירשם לWALLSTREET או הקח מורה פרטי שיש לי מזה כבר טראומה מהילדות [יותר מידי מורים ]. יש חיה כזו? גם ככה אני יושב הרבה זמן מול המחשב ביומיום אז לפחות לעשות משהו באמת מועיל. תודה מראש לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה אני וחבריי תל אביבים ואנחנו רוצים קצת לגוון ביציאות שלנו והחלטנו לבדוק מה יש לירושלים להציע. משהו מכיר ברים טובים בירושלים? עדיפות לברים עם מוזיקת רוק וכמובן כאלו שפתוחים בשישי-שבת. אני זוכר שרח' יפו, איפה שעוברת הרכבת הקלה ממש יפה ועמוס מסעדות וברים- זה ככה גם בשבתות? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
אני רוצה לקחת קורס שמלמד את המשחק בשוק ההון וההורים שלי שמחים לממן אותו הייתי שמח אם מי מכם שיש להם מידע על קורסים כאלה יוכל לנדב מידע עליהם, איך הם מתקיימים, מה נלמד, מה המחירים וההבדלים בין קורסים שונים. אני במיוחד מתעניין בהשקעות לטווח קצר, ומה שנקרא daytrading תודה!
-
- 9 תגובות
- 797 צפיות
-
-
קיים אתר או תוכנה שניתן דרכה לכוון מיתרים של גיטקה אקוסטית?
-
- 9 תגובות
- 824 צפיות
-