כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
היי.. צריך את העזרה שלכם, ומהר!!.... עבודה בזה"ב..:-(( 1. מהיא דרך עירונית? כתוב 10 מאפיינים. 2. מהיא דרך שאינה עירונית? כתוב 10 מאפיינים 3. מהיא דרך מהירה? כתוב 10 מאפיינים. 4. מהוא רחוב משולב.? הסבר 5. איזה תמרור יופיע בכל אחת מארבעת הדרכים- הסבר.. 6. מה המהירות המירבית המותרת לרכב פרטי בכל אחד מארבעת סוגי בדרכים? 7. מה המהירות המותירבית לטרקטור.? לאופנוע 50סמק, בכל אחד מסוגי הדרכים ? אם יש הגבלות ציין אותם. 8. מהיא מהירות מירבית ? מהיא מהירות סבירה, על ידי מי נקבעת מהירויות אלו. 9. מהיא חובת האטה? כתוב 10 מצבים בהם יש חובת האטה 10. מהיא חובת הזהירות הכללית, כתוב 5 סעיפים של חובה זו כל פיסת מידע תעזור.. תודה :-)
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם אפשר לקנות מחשב ללא דילר ישירות מהמשווק? אם כן, איך? באיזה אתר?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקי, 6 שנים חלפו מאז הבר מצווה שלי ומאז לא נגעתי בהם..אבל פתאום..לאדע מה קרה. בקיצור מישהו יכול לרענן את זיכרוני בבקשה ולהסביר לי איך להניח תפילין? מי שלא יכול להסביר לי אני מבקש בלי תגובות מיותרות, את הדעות שלכם תשאירו לעצמכם. תודה יהב.
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
נעזוב את כל הסיפור של למה וכמה וכו' וכו'... קיבלתי עונש אידיוטי להכין עבודה (מהיום, למחר) שחלק ממנה עוסק בחיישנים. אני צריך בקצרה (מקס' עמ') לכתוב אילו סוגי חיישנים קיימים (את רובם אני מכיר) ובקצרה על דרך פעולתם (ואת זה, לא אצל כל החיישנים אני מכיר). אם מישהו מכיר חיישן ויודע לכתוב ב-2 -3 שורות על אופן פעולתו ומבנהו, אשמח לשמוע. חיישנים שאני מכיר - (עדיין צריך את דרך פעולתם) חיישן קול חיישן מרחק חיישן חום חיישן UV חיישן פס לבן
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הוא נצר למשפחה מוזיקאית ... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תחשבו איך זה להיות קטן, חסר אונים ללא אוכל, מים, בית חם, קורת גג ואהבה. ככה מרגישים אלפי כלבים, חתולים, וחיות נוספות שביתן הוא הרחוב. השנה אנו נעזור לחיות אלה לעבוראת החורף ונציל אותם ממות. ביום שבת הקרוב יום התרמה ענקי, זכרו קליק אחד מצלי חיים!!! לחצו על הלינק הבא: לחצו כאן תצילו חיים של אלפי גורים החיים ברחוב
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בספר לגבי ASIC (מי שמכיר, ומי שלא, מה זה המושג הזה?) אולי משהו כמו benchmark?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אשמח לפתרון של סעיפים א',ג'. (מצ"ב). הפתרון הוא עבור סטודנטית שירקה על זה דם, אני לא ממש מבין בזה ולכן גייסתי את אנשי המילואים באיזומטריות בפורום תודה מראש אנשים ! [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3816817,00.html FYI
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בעידן של הסמארטפונים והטאבלטים עדיין קיים פתרון של מכשיר יעודי לGPS? אני שוקל לרכוש מכשיר יעודיי רק לGPS שיריץ iGO offline. איזה מכשירים טובים קיימים (ללא הגבלת תקציב) ואיזה מערכות הפעלה הם מריצים? אשמח להמלצתכם. תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
הניסיון היחידי שיש לי כרגע הוא שנה בתמיכה טכנית במוקד כלשהו. ראיתי שכמעט לכל משרה זוטרה בתחום דורשים ניסיון של שנה/שנתיים + הסמכות כלשהם. אני לא מעונין לקחת קורס, אילו הסמכות רצוי או כדאי לעשות, בשביל להתקבל לעבודה בתור HELP-DESK מתחיל?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עניין אותי האם יש כאן מישהו שהישתתף במיזם הנהדר הזה?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.gnd.co.il/Temp/lior/shrekbymosheshabah.wmv נקרעתי מזה
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, לאחר שראיתי אתמול חלק מן הסרט האחרון בטרילוגיה החלטתי להתעמק בסרט מעבר לפעלולים המרשימים. לכן אני מחפש ספרים שקשורים לנושא(עשיתי חיפוש בגוגל אבל לא מצאתי משהו רלוונטי) שמעתי שהשחקנים נדרשו לקרוא 4 ספרים ''כבדים'' שקשורים לנושא ,כאשר אחד מהם הוא 1984 של ג'ורג' אורוול אם אני לא טועה. אם מישהו שמע על הנושא ויודע על הספרים. שתפו אותי בבקשה. תודה על העזרה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם השארת המחשב פתוח במשך 4-5 ימים עושה רע למחשב?? אם כן מה המקסימום שכדאי להשאיר את המחשב פתוח?? :- ???
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה פשוט מרתיח!!!! בלי קשר לכוננים הקשיחים.. לפני כמה חודשים i5 2500 עלה בחנויות האלה 850 ועכשיו הוא עולה 960.. i5 2400 עלה 800 ועכשיו לפחות 900.. היה ניתן למצוא gtx 570 ב1300 ועכשיו ב1500.. amd 6850 עלה 600 ועכשיו 650.. גם הבאנדלים של מארזים וספקים התייקרו.. הכל מתייקר!!!!! למה?!!?!?!?! מה אנחנו מתקדמים או הולכים אחורה?? אני שואל פה כי אולי יש משהו שאני לא יודע.. אולי הם לא סתם מתאמים מחירים כמו בני זונות..
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אנשים, אני מחפש כרטיס פשוט עם תוכנה נורמלית להרכיב במחשב החדש של ההורים. הוא צריך לקבל וידיאו ממצלמת CCTV בודדת בכניסה לדירתם ולהקליט אותו באופן שוטף. צריך לתמוך ב-Win7 64bit ולא לעלות הון עתק, אם גם יהיה ניתן לראות את המצלמה ב-Android זה יהיה פלוס. מצד שני לא להיות זבל סיני זול כמו שניתן למצוא ב-DX ו-EBAY בכמויות כי התוכנות שם בטח בקאנטים. כבר היה במחשב הישן כרטיס של Provision (דגם DVR98EX) שהיו דיי חזקים בעניין בזמנו, אבל עכשיו אני לא רואה באתר שלהם בכלל כרטיסי לכידה, וגם לא דרייברים לכרטיסים הישנים, שזה דיי מעצבן, בכל אופן הוא מבוסס על שבב Conexant CX25853, ומכרטיסים דומים שמבוססים על אותו שבב נראה שהוא אינו תומך ב-64bit. הדבר היחידי שנתקלתי בו בינתיים הוא כרטיסי G…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני יודע שזה אמור להיות פשוט עם אאוטלוק וזה אבל הבעיה זה שהם לא מסודרים נכון. יש שם כללי שתופס שתי תיבות LastName [השם שלו] Phone [המספר שלו] יש דרך או סקריפט או משהו שיעשה את זה?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לכול חברי הפורום המכובדים שלום, וגם לשמאלנים. שאלתי להיום: יש לי פלאפון סמסונג 770, עם אוזניות עינאיר של סמסונג, ואני משתמש בו בתור אמפישלוש בזמן אימונים בחדר כושר וכאלה, ואני מעביר את האוזניות בתוך החולצה כדי שהחוט לא יפריע- לא יתפס במשקולות (יכול להיות לא נעים...) עכשו, רציתי לדעת אם הזיעה יכולה איכשהו לפגוע בכבל של האוזניות או שזה בסדר להמשיך לעשות את מה שאני עושה, כי החיבור של האוזניות האלה קטן יותר מהחיבור הסטנדארטי, ולא באלי להסתובב עם מתאם במקרה ואני אצתרך להחליף את האוזניות. תודה מראש, בברכה IG.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי לכולם. מחקתי את חשבון המייל הישן שלי ופתחתי מייל חדש. לצערי אני רשום לאתר HWzone עם חשבו המייל הישן שלי. איך אפשר לעדכן את כתובת המייל באתר??? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אישית, הסרטונים פה קרעו אותי. הרבה ימצאו אותם מפגרים אבל.. טוב.. זה מצחיק... בעיקר למי שמכיר את הלהקות והז'אנר. http://www.youtube.com/watch?v=loVzAPwXldk אלה מחברים D: + ברוטאל דת' = מצחיק קניבל קורפס היפים D: מתבקש מאוד בצורה קיצונית. http://www.youtube.com/watch?v=HKGiOY72ru4&feature=related וזה הדבר הכי מצחיק מכולם אולי.. כן.. אז זה ת'רד רשמי. אם יש לכם עוד סרטונים חסרי תוכן של אנשים לא קשורים עושים דברים לא קשורים עם דאבינג גרוע של המון גראולים ודרופ טיונינג, זה המקום.
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קודם כל שמתי לב שהוא מקפיץ "נושאים דומים" שאתה מסתכל באשכול מסויים. הבעיה היא שלא הגדירו את זה כמו שצריך וזה מקפיץ אשכולות מלפני 10 שנים. דבר נוסף, שעורכים הודעה, הרווחים בין פסקאות (תג P ב HTML) מוגדרים כנראה לפי ברירת מחדל (10PX מעל ו 10PX מתחת במקום להיות מאותחלים ל- 0) ונוצרים רווחים ענקיים כל פעם. אם רוצים לתקן צריך לערוך את ההודעה כמעט פעמיים כל פעם. מאד מציק. שמתי לב שגם יש בעיות עם העורך. הוא מסתבך בקלות ומסוגל לחרבש את הפרמוט של פוסט שלם בשניה, וזה במיוחד מעצבן אם זה פוסט גדול (כמו ביקורת). חוץ מזה, אחלה פורום, מאד נהנה פה, אבל קחו לתשומת ליבכם את הנ"ל. ייתכן וכדאי לשדרג את הגרסה של הפורום לגרסה יותר מתקדמת שעובדת עם AJAX ומקלה על המשתמש. להלן ההבדלים (לאח…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-