כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
שלום לא רשמתי פה די הרבה זמן... יש לי בערך 3000 ש"ח, ואני מתלבט מה לקנות, מחשב חדש בשביל המשחקים שעומדים לצאת הקיץ או PS2 /XBOX מה דעתכם?
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר למצוא את הדגם M574LKW? ראיתי מישהו שלבש אותם ומצאו חן בעייני, רציתי למדוד וחיפשתי היום בדיזנגוף סנטר ולא מצאתי. כמו כן אם יודעים מה אמור להיות המחיר..
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקי רק השנה התחלתי ללמוד פיזיקה וביום ראשון הבא יש לי בוחן מישהו יכול לתת לי הסבר מהם ה3 דברים הבאים: 1.תרשימי כוחות (מלבנים + חיצים) 2.כוחות מגע 3.שאלה : כיצד יודעים שעל גוף מופעל כוח אין צורך בהרבה טקסט אבל אם יש אני אשמח אני מבין פחות או יותר תודה :xyxthumbs: [ההיתי חולה סעמק לא ההיתי בשיעור,למרות שאני מבריזן לא קטן=]]
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שאלת נייוב . אם אני שולח אי מייל מאתר של וואלה . יש אפשרות לאתר את ה IP ?? ואתרים כמו זה הם שומרים אימלים שנשלחו ממנו ונמחקו ע"י המשתמש ?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש מלא אתרים שמצעים כסף על גלישה בכך שאתם מורידים תוכנה אשר רצה בצד ( כמו איי סי קיו) ורצים בה פרסומות והם משלמים לכם על זה!יש כאלה שמשלמים על קריאת איי מיילים!(אנא אל תפיצו פה אתרים- אני בטוח שכל מי שצריך יודע איך למצוא אנחנו לא צריכים את עזרתכם!) :asthanos:
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
לכול חברי הפורום המכובדים שלום, וגם לשמאלנים. שאלתי להיום: יש לי פלאפון סמסונג 770, עם אוזניות עינאיר של סמסונג, ואני משתמש בו בתור אמפישלוש בזמן אימונים בחדר כושר וכאלה, ואני מעביר את האוזניות בתוך החולצה כדי שהחוט לא יפריע- לא יתפס במשקולות (יכול להיות לא נעים...) עכשו, רציתי לדעת אם הזיעה יכולה איכשהו לפגוע בכבל של האוזניות או שזה בסדר להמשיך לעשות את מה שאני עושה, כי החיבור של האוזניות האלה קטן יותר מהחיבור הסטנדארטי, ולא באלי להסתובב עם מתאם במקרה ואני אצתרך להחליף את האוזניות. תודה מראש, בברכה IG.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה נתן לי רעיון, למה שלא נעלה את הת'רדים ההזויים ביותר שהיו פה?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אם מישהו יודע אם כדאי לקנות Seat ibiza , או שיש רכב יותר משתלם מבחינת נוחות\ביצועים\חיסכון בדלק עד סכום של 140k? אשמח לתגובות של מי שמכיר את הרכב או מבין ברכבים באופן כללי. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נו טוב, זה לא בדיוק התעללות, אבל יש לי לינק עם משהו תלת מימד שעושה שימוש של 100% במעבד. אפשר לשחק איתו הרבה כדי לבדוק טמפרטורה של מעבד בfull load. ;D ;D ;D http://man.aaronclinger.com
-
קיבלתי את זה היום במייל ופשוט נדהמתי מוצ"ש מתקבל קריאה על רכב שנפל לבור 50 מטר ... ליד מלון נובוטל כביש 1 ירושלים. כוחות רבים של כוננים ואמבולנסים זרמו למקום.. בדיווח הראשוני דובר על מס' אנשים בתוך הרכב.. מתנדבי הצלה שהגיעו ראשונים למקום לא האמינו למראה עינהם... משהו שנראה כמו רכב מונח בתחתית בור עמוק.. ועובדי המלון צועקים בהיסטרייה שהוא נפל למטה.. החברים יורדים במדרון תלול לעבר הרכב ומוכים שוב בתדהמה.. הנהג יושב בתוך הרכב חי נושם בהכרה ו... מדבר. נס!! בינתיים מגיעים כוחות נוספים .. הפארמדיק אייל זהבי לוקח פיקוד.. ולאחר התארגנות הכיבוי (ממזרח העיר) הועלה הפצוע מקובע על קרש גב לכיוון האמבולנס.. פונה במצב בינוני לעין כרם. 3 צלעות שבורות. 3 חוליות צוואר שבורות ו…
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני פריק של יד 2 והתוודתי לכך ששוק היד 2 בישראל מאוד פעיל ולא חסר מציאות בהרבה תחומים למה אין איביי ישראל ?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הוא נצר למשפחה מוזיקאית ... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מנסה להבין ולא מצליח.. מבין שזה קשור לטישטוש ... תיסתכלו באמצע התמונה כמה שניות והיא תעלם.. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אתמול הייתי טיפש והפלתי את הפלאפון שלי (NOKIA 3100) לתוך כוס בירה קיצר ייבשתי אותו ואני מכניס תבטריה וכתוב על המסך LOCAL MODE אבל אין אורות או משהו והפלאפון לא נדלק נראה לכם שאני יכול עוד להציל אותו"? פשוט זה מכשיר חדש....לפני שבועיים נדפק לי המסך והחליפו לי למכשיר חדש בתשלום...ואין לי עליו אחריות או ביטוח תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפתע צדע את עיני הגדרה "בירתה של אשור".... LOL :silly: :jump: :jump: :jump: לא יודע מה איתכם אבל אותי זה הצחיק! מי שלא ראה Monty Python and the Holy Grail לא יבין כלום
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כדורסל כחול צהוב גודל 5 עם חתימות של שחקני מכבי תל אביב.. הקבוצה מעניינית לי תאחוריים והכדור הזה לא אומר לי כלום אני מת להעיף אותו בשביל קצת כסף כמה דבר כזה שווה לדעתכם?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מזל טוב! בתמונה למטה שיר לפני מודינג ואוברקלוקינג. יש למישהו רעיונות למודינג?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום שלום.. אני כבר כמה חודשים תקוע בלי מחשב שולחני ודי קצר במוזמנים עכשיו הבעיה שלי היא כנראה נובעת מהכ.מסך שהלך לעולמו (9600GT OC2) ואני זקוק לכרטיס חלופי לצורכי בדיקה מציע להחלפה הוגנת זכרונות DDR2, DDR, צורב DVD, כרטיסי מסך AGP. ספקי כוח ג'נריים זה הדברים שעולים לי לראש אבל יש עוד הרבה אני גר באזור הצפון (נהריה) אני בחפשש ככה שיש לי חוגר אז אני זמין לכל הארץ מחפש רצון טוב אנשים. אם עברתי על אחד מחוקי הפורום אני מצטער מראש פשוט לא הייתי פה הרבה זמן
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אהלן חברים מישהו יכול להסביר את התהליך של הזמנת מוצר כולשהו מחו"ל מה צריך ואיך לדעת על מה לשלם מכס מעמ וכו. אשמח לעזרה תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני והחברה מתכננים לטוס לארה''ב. השאלה היא מה עדיף, לטוס באוגוסט, או לטוס לאחר החופש הגדול? כמה עולה טיסה לניו יורק למשל? כי חלק מהאנשים אומרים 999 דולר, וושאני מחפש עכשיו באינטרנט רשום 789 דולר ובמחיר הסובב לו. אנחנו נגור בבית של חברים בערך שבועיים-שלושה בניו יורק ליד הסנטרל פארק, אז הוצאות של לינה אין לנו אלא אם כן נרצה לנסוע למקום רחוק פעם אחת. תחבורה ציבורית, יציאה למקומות בילוי, הצגה בבורדווי, לא יודע כל מיני אטרקציות וכו' - מה הסיפור שזה אמור לצאת לי מבחינה כספית? חוויות ודעות של אנשים שעשו טיול כזה יתקבלו בברכה , תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום הזמנתי כמה מוצרי חומרה מחו"K (בלוקי קירור) ב100$ (עם משלוח יוצא 127) השאלה שלי היא איך החבילה תגיע לארץ ? כלומר הבנתי שאני אצטרך לשלם מע"מ בלבד (מהשאלות באתר-תקנו אותי אם אני טועה), אבל איך אני אמור לשלם את הסכום הזה? צריך לאסוף את זה מאיפה שהוא או שאני משלם את זה כשחבילה מגיע לדואר? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
האם בתיאוריה אפשר לסוע את כל כביש הערבה באוטו ידני מבלי ללחוץ על הגז... זמן הנסיעה לא עקרוני... רק האם אוטו יכול לסוע מרחק כזה (וכמובן גדול יותר) מבלי ללחוץ על הגז.. רק מי שיודע שיענה! ורק מי שבטוח בתשובתו, אל תכתבו מה שאתם חושבים! רק ע"פ ידע מכני... תודה..
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מאז שהם הופיעו בדודו טופז שהם שרו את פרחים בקנה אני לא מפסיק לראות את זה. הורדתי את זה בקאזה וזה כבר קרוב לחצי שנה בערך מאז שהם שרו את זה בדודו טופז{זה היה לפני שהם הוציאו את הדיסק שלהם החדש}. ואיך שאני מתחיל לראות את הקליפ אני ישר מעביר לקטע שהצל שר לא יודע המילים שם ממש ממש מדברות אלי משהו מפחיד ואחרי שהוא מסיים שוב אני מעביר לקטע שלו שהוא שר. זה שיר עם מילים ממש חזקות!!במיוחד בקטע של הצל המילים שם עשות לי פרפרים בבטן ברצינות התרגשות כזו כאילו אני רואה את זה פעם ראשונה והוא משלב גם תנועות מתאימות לאאלה כאילו הוא שר מכל הלב. אני לא יכול להספקי אני כבר מכור לזה.
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-