כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
המורה שלי נתנה לנו דפי תירגול על מנת להכין אותנו למגן. יש שם את התרגיל הבא (איך אני יכול לעשות ניקוד באותיות כדי שתראו גם את הניקוד?): 16. א. הם נוכחים לדעת זאת. ב. אתם נוכחים בחדר. הפעלים נבדלים זה מזה: 1. בבנין ובגוף 2. בשורש בלבד 3. בשורש ובבניין 4. בגוף ובזמן אחרי שבדקתי כל אחד מהפעלים יצא לי ש: 1. הראשון השורש שלו הוא י.כ.ח הבניין נפעל הגוף נסתרים והזמן הווה 2. השני השורש שלו הוא נ.כ.ח הבניין קל הגוף נוכחים והזמן הווה כפי שניתן לראות, אף אחת מהאופציות לא מתאימה למה שיצא לי מכיוון שיצא לי שהפועלים שונים זה מזה בשורש, בבניין ובגוף. עיזרו נא לי :<
-
- 12 תגובות
- 832 צפיות
-
-
just lol http://www.youtube.com/watch?v=VVPCz0W7Rm0
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
-
אני בזמן האחרון הפסקתי ליראות פרקים של האבקות היתי רואה תתוכניות של WWE אבל אחרי שכניראה הקברן פרש או החליף אירגון או משהו ולפני הקברן עזבו מיתאבקים שיודעים מה זה בידור בהאבקות בידורית כמו STONE COLD\הרוק\YTJ \ועוד ועוד NWO מישהו? הפסקתי ליראות ואני מיסתפק בסירטונים באתר של WWE בזמן האחרון דיברו על ECW ואני אף פעם לא צפיתי בפרק מלא של ECW אני חושב שראיתי קרב של RVD פעם בECW באיזה ערוץ ערבי או משהו אבל חוץ מיזה כלום אבל לפני כמה ימים היה ECW-ONS ורציתי ליראות על מה היתלהבות אז הביקורת שלי על ONS הקהל מצוין מאוד אהבתי תברבריות של הקהל ואיך הם זרקו לסינה תחולצה בחזרה קראו לאורטון פוסי וכו וכו ממש מרענן ליראות קהל כזה מגניב וסך הכל היה נחמד אבל לא יותר מיזה פשוט חסר גם ל…
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם קיים אתר ישראלי שניתן דרכו להזמין דברים מחו"ל שלא מגיעים לארץ! במקרה שלי IAUDIO x5l כיסוי סיליקון?
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
(לעניות דעתי המוזיקה הקאלסית הישנה משוחררת מזכויות יוצרים, במידה שלא, ראו את השורות מטה כמבוטלות) איפה אפשר להוריד יצירות של מלחינים מפורסמים, באך ויואלדי רחמנינוב צייקובסקי וכאלה? עדיפות להורדות רגילות לא אימיול ושאר שטויות רב תודות
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום שלום, אז לאחרונה החלטתי שהגיע הזמן להחליף את משקפי השמש המצ'וקמקות שלי, שעברו איתי 4 שנים בנאמנה. והחלטתי שמכיוון ויש לי כסף, ואני יכול, אני רוצה לקנות משקפי ray ban [אם להיות יותר ספציפיים - אני מחפש משקפי טייסים שנראות טוב, מכל מה שחיפשתי בחודש-חודשיים האחרונים, רק דגמים של רייבן ישבו עליי יפה] והבעיה? וול...פשוט לכו לסניף מקומי של אירוקה ותבינו בעצמכם. זוג משקפי rayban עולה מחיר לא פרופורציואנאלי בן 4 ספרות. ואם נדבר ספציפית - הדגם שאני רוצה עולה 1065 ש"ח. מחיר שנראה בעיניי פשוט לא הגיוני בעליל. http://www.erroca.co.il/manage-pages/RAY-BAN.aspx תסתכלו על הדגם RB3025. [מופיע בלינק כ-09RB3020XXX כאשר הX מייצג מספרים שונים של צבעים שונים ועדשות שונות של הדגם הנ"ל] בכ…
-
- 13 תגובות
- 7.1k צפיות
-
-
אני מנהל שני פורומים בוואלה, לפני זה ניהלתי בתפוז ולפני זה בIOL. תופעה של משתתמשים שבאים ומפרסמים שטויות תמיד הייתה, כבר מזמן מנהלי פורומים הפסיקו להתרגש מכל פלצן קטן ששולח איזה הבטחה מוזרה לכמה אלפי שקלים תוך מספר ימים (היום כל אותם פלצנים מקבלים פיצה הביתה, שילמדו לא לפרסם את הכתובת שלהם) עכשיו יש תופעה חדשה, נענע חסמו אותה אבל היא עדיין קיימת. גולשים ישראליים משתמשים במערכות הפורומים בתור השרתים הפרטיים שלהם. בסוף השבוע האחרון העברתי למנהל וואלה מעל ל40 שמות שמנהלים אחרי (ואנוכי) אספנו. 40 אנשים שהחליטו להפוך את הפורומים לשרת הפרטי שלהם. היום הגיע לשיאו עם איי מייל שקיבלתי, כבר חשבתי שקרה משהו חשוב שבאמת דורש את תשומת ליבי בשעת לילה מאוחרת, אבל לא. זה היה ספאם. אבל מ…
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טימיייייייייייייייייייייייייייייייי :lol:
-
- 6 תגובות
- 645 צפיות
-
-
היי מישהו מכיר במקרה אתר/תוכנה (גם בתשלום) שמלמד ומתרגל רק אוצר מילים בספרדית ולא את כל הדיקדוק ?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כפי שכתוב בכותרת.. לא משנה לי אם יש משלוחים לארץ, אבל אם בחנות אין משלוחים לארץ -חשוב לי שיהיה משלוחים לארה"ב -כדי שאוכל להשתמש בשירות של MUSTOP. תודה רבה לעוזרים, עמית
-
- 6 תגובות
- 735 צפיות
-
-
-
-
-
http://www.yetisports.org/yetisports8/?PHPSESSID=vLWXTeK88hRxBc8BHebdVKBFDMAZBHMXr9nLEzSuN4wCnW4HRS
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
מאחר ואין ערוץ (רשמי) לאתר חשבתי שאני אפתח אחד, לדעתי יכול להיות נחמד אם יהיה ערוץ שיהיה לחברי הפורום איפה לבוא ולבקש עזרה בנושא כלשהו (למשל בנושא תקלות וכו'), לדבר על הנושאים השונים בפורום או סתם לדבר. מה שאני לא בטוח לגביו זה השרת, אני חושב שהרבה מהאנשים פה גיימרים אז בטח מלא משתמשים בquakenet... אז אני חושב שזה שרת טוב לפתוח בו את הערוץ, בנוסף לכך יש לQNET את כל הבוטים והנוחות הנדרשים כדי לנהל שרת וכו'... אם יש לכם הצעות וכו' אז תציעו ואל תתבישו (אולי לעבור לשרת אחר, הצעות לשיפור וכו') הערוץ הוא hwzone# וכולם מוזמנים להצטרף. בנתיים מה שעלינו לעשות זה לגייס כמה שיותר אנשים ולהשיג Q. (אולי יהיו שם אנשים שלא קשורים לקהילה או סתם אנשים, זה כדי שנשיג Q יותר מהר). irc://irc.…
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
תגיד למה אני הופך את המשפט הזה he likes is job so he doesnt want to quit הפכתי את זה ל- if he liked is job he wont quit זה נכון?
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
-
היום ב2 (בלילה כמובן)אני נוסע לנתב"ג, אני לא יודע מה המחירים ואיך זה הולך שם, אז רציתי לשאול אנשים עם ניסיון מה משתלם וכדאי לקנות בדיוטי פרי?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחותי ניסרף הארד דיסק..... מה לעשות איתו? : לשרוף,לשבור,לרסק................
-
- 11 תגובות
- 811 צפיות
-
-
היי, משום מה מתחילות אצלנו שמועות רבות על ביטול המיקוד למבחני הבגרות, פלוס שמעתי אתמול שבאמת מבטלים, אבל בנוסף מגרילים איזה מקצועות ללמוד. אני פה מבולבל בצורה מבהילה ביותר, מישהו יודע מה לכל הרוחות והשדים הם הולכים לעשות איתנו?!
-
- 4 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש הדום לרגליים- ולמי שלא יודע, הדום זה פשוט מעמד בשפה נורמאלית (כנראה) אני מחפש הדום כזה שמיועד לשים עליו את ה"סוליה" של הרגל (לא את השוק...), בלי מסז'ים וכל מיני חרטא, וכמה שיותר גבוה. מחיר עד 300 ש"ח, נגיד... אם יש משהו טוב ב-400 גם אפשר... מצאתי כמה דברים אבל אני צריך פרטים עליהם- אני מתכוון להתקשר מחר לחנויות ולברר, אבל אשמח להתיעץ עם מישהו עם ניסיון... 1. http://www.pastel.co.il/shop/product.asp?product=787 כנראה זה מתאים מבחינת הגובה, אבל אני לא בטוח לגבי זה שהוא רק ממתכת... אני חושב שאם אני ארצה להשעין את הקרסוליים על זה זה יכאב... 2. http://www.pastel.co.il/shop/product.asp?product=778 נראה איכותי, אבל אני לא בטוח בגלל הגובה... נראה נמוך…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אשמח לשמוע חוות דעת על המקום, אם יש לחץ או שלא צריך לחכות בתור ועד איזה משקל הדמבלים שם. תודה מראש [br]פורסם בתאריך: 18.08.2010 בשעה 15:10:28 ZING
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
חסרה לי שאלה אחת להשלים את העבודה שלי ולא הצלחתי לפתור אותה אני משתגע ממנה :'( מישהו יכול לעזור לי לפתור אותה כי ניסיתי כל מיני מש' והגעתי די לפלונטר מעצבן.... תודה מראש ! [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 852 צפיות
-
-
החוק בשורה האדומה למה היתכוון המשורר ? https://accountservices.msn.com/pphmagreement.srf?vv=30&id=9&lc=1037
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-