עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. מה כבר ביקשתי??????.. מישהו מכיר מקומות? הדיון הזה זה החבל האחרון שאני נאחז בו לפני שאני פונה לנתיב העבודה המועדפת בבית מלון כלשהו.. מישהו מכיר ספקי אינטרנט\מוקדי שירות אחרים שמחפשים אנשים באיזור ירושלים?? (התחייבות ומשכורת זה לא כזה מעניין אותי, מה שאני רוצה זה את הניסיון - אין לי שום ניסיון)

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Respect,

היי אני מחפש כבר הרבה זמן אתר קניות מחול שמוכר גם חלקי מחשב ותומך בשיטת קנייה של PAYPAL אם למישו יש אתר להמליץ אשמח תודה

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by MODY69,

שלום רב, יש לי מספר שאלות פתוחות לגבי הזמנת מוצרים מחו"ל מאתרים כמו eBay. 1) שמעתי שהחל ממחיר מסויים צריך לשלם על המוצר מסים כלשהם. האם זה נכון? אם כן, אשמח לפירוט קצר לגבי זה. 2) במידה ואני מזמין מוצר ב- 2$ מ- eBay, האם המדינה תדע מזה? בגדול, מעניין אותי לדעת האם המדינה תעשה בעיות אם אני מזמין המון מוצרים מחו"ל. תודה, MODY.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. ובIQPC, Skypc וNewegg כתוב לכל החיים? ואל תגידו לי טריק שיווקי, כי יש גם מוצרים של 3 שנים וגם של כל החיים, אז זה פרסום מטעה אם זה "טריק שיווקי". ואל תגידו לי שגם שלוש שנים זה מספיק, אני רוצה לדעת למה על חלק מהמוצרים שצריכה, על פי החברה, להיות להם אחריות לכל החיים אין בTMS. תודה רבה לעונים

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by 1nstall,

היי ניסיתי אתמול לשמוע כמה שירים של Lp (קצת באיחור... :-\) וממש אהבתי, אז הורדתי את האלבומים Meteora Collision Course Hybrid Theory אם יש לכם המלצות לעוד אלבומים שלהם (אני בטוח שיש...) אז תכתבו פה מה כדאי לשמוע... תודה מראש Install

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. איפה אפשר לדווח על הכתובת אימייל שממנה נשלח הוירוס. זה לא מאף אחד שאני מכיר ולא סתם משהו של gmail. המייל נראה ככה: Dear Customer, As you requested, we are sending you this report with details on your account transactions made between 1/1/2008 and 10/1/2008. At your service, Stan למייל מצורף קובץ זיפ שמכיל EXE עם וירוס (בדיקה עם AVAST מראה שזה וירוס Win32:Spyware-gen [trj] או לפי הבדיקה אונליין של קספרסקי - Worm.Win32.AutoRun.qzg)

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום בניתי טבלה באקסל ואני רוצה להגדיר כזה דבר: שבלחיצת כפתור אם תא מסויים בשורה שווה ל- 0 שימחוק את כל השורה עצמה. בניתי מחירון עם הרבה שורות אבל אני רוצה שימחוק לי את השורות שלא מלאתי בסוף המילוי. יש למישהו רעיון ? אשמח לעצות תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. אוקיי אז יש לי את הטלפונים הבאים (כולם נוקיה) 3100 - 8310 - 3510 - 6120 - ועכשיר לבעיה - המטענים. חיפשתי מידע באתר של נוקיה אבל הוא סותר את עצמו וממש לא ברור יש לי מטעים מדגם 1. ACP-7E שנותן 3.7V 350mA 2. AXP-9E שנותן 6.2V 720mA 3. מטען שכנראה קיבלתי עם ה-3510I שקניתי מסלקום שלא כתוב עליו נוקיה או מספר דגם והוא נראה כמו ה-AXP-7E רק שהוא 8.5V 750mA עכשיו המטען השני שונה ממה שרואים באינטרנט, הצורה של המטען היא בדיוק אותו דבר אבל בפלאג שלו יש 3 מגעים (אחד בפנים ו-2 חיצוניים) והשאלה שלי היא מה מתאים למה?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by lion03,

אני רוצה להמשיך ללמוד אלקטרוניקה ואולי מיקרו אלקטרוניקה ורציתי לדעת האם 5 יחידות פיזיקה זה חובה או רצוי או בכלל לא משנה?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by דודי הסטלן,

שלום לכולם, היום בשעה טובה סיימתי טירונות 02, היה שוק היה כיף למרות קצת קשיים בהתחלה, השאלה שלי היא לגבי הצו שקיבלתי למחר, לפי מה שרשום אני אמור לעבור במדור קורסים והשיבוץ שלי הוא כללי מקצוע 0040, אני אמור להתייצב מחר בבקו"ם ואני לא יודע למה, אם למישהו יש מושג או יכול להגיד מה הולך להיות התפקיד שלי בשלוש השנים הקרובות אני מאוד אשמח ויודה לו, בתודה רבה, דודי הסטלן!

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אורח RnGKay

מישהו יודע איפה יש בארץ בתי קברות או מזבלות למחשבים? אני פשוט חייב למצוא אחת כזאת! אני כל כך מת על מחשבים וחומרה ישנה, זה אוצר! תודה מראש, R.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by SixKiller,

כמה זה עולה מאיפה קניתם ורק את הראש(כאילו את הכוס עצמה) לא נראה לי שזה עולה הרבה כי מקדח עולה 400 שקל והכוס כולה 50 (הערכה קבוצתית) כמה עולה תודה על התשובה

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by ביצה קשה,

שלום,נתתי מלפני כמה חודשים לחבר NFS MSW ועכשיו הוא לא מחזיר לי אותו הוא אומר שהוא נתן אותו לחבר והוא לא יודע מה עם זה :pissed: מה לעשות

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by night-fire,

מהו עמוד הבית שלכם? לי יש שניים: 1.Walla בשביל האימייל 2.HWZone (איך לא )

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by tom123,

אצל אורי גלר.... אולי הוא מעפן אבל הוא מביא את בי ג'ז

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by stone cold,

אני לא כזה עצוב פשוט כי בשנים האחרונות היתה סיעודית וסבלה מזה גם הביקורים אפכו להיות ביקורים של כבוד ורחמים -והיא לא היתה מטומטמת היא גם לא רצתה בית אבות אז היתה מאוד בודדה בשנים האחרונות היתה לה עוזרת ופה ושם ביקורים מהמשפחה הסבא נפטר לפני הרבה זמן -והחברות שלה חלקם אפכו סיעודיות חלקן מתו אני חושב שיש בעיה עם הרפואה בארץ שרוצה להציל חיים בכל מצב גם במיקרים שהבן אדם יסבול עד המוות וחבל שלא נותנים אפשרות כמו בשוויץ במקרים מסוימים לעשות המתת חסד -(כמובן עם החולה מבקש את זה ) כי עברתי 2 סבתות וסב אחד שמתו אחרי שנים של סבל רק אחד מת בלי לסבול יותר מידי ושהוא עוד תיפקד וזה היה בגלל שהוא לא אהב רופאים (התקף לב ) בכל מקרה לפחות עכשיו לא תיהיה בודדה ועם כאבים זה מה שרצית…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. לעיונכם : http://law.co.il/news/copyright/2008/10/28/german-court-ruled-against-rapidshare/

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שבוע? שבועיים? חודש? יש איזה משהו שמחייב את החנות (והיבואן) להחליף את המוצר תוך זמן מסויים?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. ממ אהלן אנשים לאחורנה אובחנתי כסובל משברי מאמץ בשני הרגלים. האורטופד אמר שאסור לי לרוץ למשך 4 חודשים יש דרך לזרז את זמן ההחלמה?? שמעתי משהו על מכשיר אוקסג'ן רק לא הבנתי מה הוא עושה בדיוק.. נראה לי שכדי להזכיר שאני מתגייס חודש הבא ליחידת חי"ר (דיברתי עם לשכת גיוס על וועדה רפואית).

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by ToMeRv32,

אני גולש עכשיו דרך האפליקציה בiPhone, וזה הרבה יותר נוח מאשר מהדפדפן! ממליץ לנסות למי שלא מכיר

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by NoobTubeOmer,

אני מקווה שזה המקום אז אני אשאל פה: איך קוראים לשיר שבהתחלה? - 15 שניות ראשונות?: http://www.youtube.com/watch?v=TmwOgzYm3R4

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. עולה כסף? אם לא אז איך אני יכול להפוך את שלי לכזה? או אולי יש למישהוא אחד שהוא לא צריך?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אמרו לי לא להתקרב ל LEXMARK. אני בכיוון BROTHER 115C(לא יודע מה ההבדל בין 115C ל 115). או HP 380F. הHP קצת יותר יקרה והדיו שלה מזערי. מה אתם ממליצים בתווך מחירים עד 450 שח. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by POPSTAR,

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. מחר אני עושה המתכונת ראשונה שלי, ולמזלי זה באנגלית (מודול E), וזה גם הכי קל לי. המבחנים שעשינו הם כמו בחינת בגרות בדיוק, מבחינת הזמן והשאלונים עצמם, והמתכונת היא אותו דבר עד כמה שידוע לי, ככה שאני לא ממש חושש. זה גם המבחן ה"באמת חשוב" (עד כמה זה באמת חשוב?) הראשון שלי, אז אני אשמח לקצת הרגעות מכאלה שעברו את זה... נקווה שילך טוב!

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.