כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
אני עומד לגשת למבחן התיאוריה בנהיגה והחומר פשוט הורג אותי משיעמום ולכן זה עושה את זה יותר קשה מבי''ס יש למישהו הצעות איך ללמוד לעבור את זה כבר בצורה הטובה ביותר ? איך וכמה זמן אתם למדתם ?
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עדיף מסלולים עם הרבה נוף ירוק...
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם ישנה מערכת פורמים לבנייה שיש לה כבר עברית מלאה? אם כן אשמח לשם שלה. בנוסף, איזה מערכת בכללי מומלצת לבניית פורומים?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי סכום של כ 6000 וקצת שקלים ואני מתכוון לקנות מערכת מבוססת AMD 64 ביט הקטע הוא האם שווה לקנות בתקופה זאת של השנה מחשב או שצפויות ירידות מחירים בפסח כי אני לא רוצה לקנות עכשיו ועוד שבועיים המחשב שלי יעלה בחצי פחות.. מה לדעתכם התקופה הכי טובה שבה אתם מוציאם סכום לכזאת קניה. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נו טוב, זה לא בדיוק התעללות, אבל יש לי לינק עם משהו תלת מימד שעושה שימוש של 100% במעבד. אפשר לשחק איתו הרבה כדי לבדוק טמפרטורה של מעבד בfull load. ;D ;D ;D http://man.aaronclinger.com
-
אם יש לי דיאמטר (קוטר) 180 מיל כמה זה בעצם בס"מ? וכמה זה 202 מיל? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם. הפורום החדש שלנו זקוק לסמיילים חדשים. פה נכנס התפקיד שלכם. אתם מוזמנים להציע לנו סמיילים שתרצו שיהיו בפורום ואנו נבחר חלק מהם. אתם גם יכולים להציע סטים של סמיילים. יש המון אתרים שתוכלו לבחור בהם סמיילים. חשוב מאוד שהסמיילים לא יהיו מעליבים או קיצוניים יתר על המידה ויהיו בגודל סטנדרטי (לא להציע סמיילים בגודל FHD). תהנו!
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חבר'ה שמעתי שיש בתוך השחור של העין זה חור זה נכון תגובות....
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כמה מכם באמת משתמשים בקלטות הוידאו הישנות להקלטת דברים?? ובכלל, מישהו כיום משתמש בקלטות וידאו, ומי?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה ראשי תיבות של משהו? HARDWARE שקר כלשהו?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איפה אפשר לקנות דגלים של ישראל לאוטו באיזור חיפה? למכור שתיה יזרום טוב ? זה חוקי בכלל למכור משו בכמויות ביום עצמאות סתם ככה ? תודה רבה לעונים
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים האם מישהו יודע מאיזה קב"א מתקבלים לקורס אוויוניקה בחיל האוויר?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.dailymotion.com/cluster/tech/tag/computer/video/x109zf_computerimmersionhigh :silly:
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני טס לגרמניה עוד שלושה שבועות והבנתי שיש מקומות שאפשר להשכיר רכבי ספורט בשביל נהיגה במסלול. מישהו מכיר דבר כזה בגרמניה?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
משהו שקרה לי לפני שעה, רק עכשיו סיימתי לקחת תמונות ולארוז את כל החלקים (זכרונות, מעבד, לוח, כרטיס מסך). הספק השאיר לי חוויה לא נעימה כשהפעלתי את Counter Strike: Source: לוח אם כבל: אני אפילו לא יודע איך זה קרה, הפעלתי את המשחק, התחברתי לשרת ופתאום שמעתי "פאק" כזה והמחשב עשה restart ולא עשה יותר boot. כנראה אחד החוטים היו רופפים וקיצרו.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
עברתי את המבחנים של פרוייקט גאמא,וחושבים שאני מתאימה רק למסלול מסויים שבו עוסקים בQA, בדיקת תוכנה אני אמורה לעשות ריאיון בזמן הקרוב אז יש לי כמה שאלות דבר ראשון למי שיודע, פרשתי בדיוק השנה ממגמת פיזיקה, עשיתי בעצם רק יחידה אחת מכניקה עם ציון 79.. עוד לא עידכנתי את הצבא לגבי זה, האם בהמשך, אם אני אעבור את הריאיון, יכולים להעיף אותי כי לא כל כך מעדיפים מועמד שעושה רק חמש יחידות מחשבים ויחידה של פיזיקה? דבר שני, בדקתי קצת באינטרנט מה זה QA והבנתי שמדובר בבדיקת תוכנה, וזה לא היה נישמע לי משהו שמתאים לי, זה נישמע לי כמו להעיף לצד את כל מה שאני מחבבת יחסית בתכנות, שזה ללמוד איך לכתוב תוכנית, ולהתחיל להתמחות רק בדברים השוליים שתכניתן לא מתעסק איתם..אז QA במסגרת פרוייקט גאמא ז…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איפה אני יכול למצוא את הכתוביות לסרט "טיפשים בלי הפסקה 2"
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חברה צהריים טובים אני מחפש בנרות פס קול של טנק שיורה פגז, חשוב שיהיה באיכות טובה . אני יהיה רב תודות למי שיעזור לי , תודה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני נמצא בזמן האחרון המון במחשב...אם אני ישים משקפי שמש זה יכול לעזור קצת נגד הנזק שנגרם או ההתעייפות? ומה עוד אפשר לעשות? העיינים שלי מציקות לי רצח...יש לי מסך lcd אם זה משנה
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני חבר בצוות ההפקה של תוכנית נוער בערד שתעלה לאוויר בטלוויזיה הקהילתית. יש לנו כבר את רוב התכנים, אבל אין שם. אנא זרקו את כל הרעיונות שעולים לכם בראש. אפשר אולי לשחק איכשהו עם המילה ערד. תודה, עדי.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מזל טוב לנער המתבגר שלנו IMAC שמלאו לו 14 שנים,מי יתן וימשיך להיות כמו שהוא ;D אה ד"א לא שחכנו אותכם BigT , xzibit ,Decktor,SlimShady מזל טוב לכולם :dance:
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב, אז אחרי שמצאתי בספרייה עותק מעלה אבק של הסרט המופתי אקסמן 2 עלו בי געגועי נוסטגליה עזים לסדרה המצויירת ששודרה בערוץ הראשון ( כל יום בשעה שלוש וחצי). מישהו יודע את מספר העונות של הסדרה המדוברת ( אני זוכר מספר עצום של פרקים כולל כמה בחלל עם חייזרים וכמה שמשלבים מסעות בזמן ) ואם יש מקור טוב לראות את כל הפרקים ברשת? חוץ מזה אין ספק שמגנטו שולט
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-