עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by idan1836,

אני רוצה לדעת מאיפה אפשר לקנות צמידים צהובים או כל צבע אחר של ארמסטרונג. תודה

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. השאלה הכותרת ושאני אומר טובה אני לא מיתכוון לגורמה -אני רוצה מנות נורמליות ולא פירורים אפשר לשלוף איזה סיגנון אוכל שאתם רוצים הכי חשוב שתיהיה פתוחה בשבת בצהרים ושתיהיה באזור השרון תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. http://www.flixxy.com/speed-bump.htm ;D

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Devil Servant,

באשכול ניתן לשאול שאלות על כל מה שעולה ברוחכם. אך ישנם כמה חוקים: 1. כל השאלות כשרות 2. לפני שאתם שואלים שאלה אתה חייבים לענות לזה שלפניכם על השאלה שלו,במידה ואתם לא יודעים (לא חייבים לענות ברצינות כן?) תעתיקו את השאלה שלו להודעה שלכם שלא יצא מקרה שפשוט כל אחד ישאל את השאלות שלו בלי שאף אחד יענה לו... 3. הבאתי אותה בכותרת אה? ;D יש לי שאלה שעלתה לי עכשיו: למה בפרסומת של XI הוא אומר "לא כל מה שבא מאמסטרדם בא בדרך שאתה חושב" ואז מראים אחד עם כפפה? זה כאילו לבדוק סמים בתחת?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by POPSTAR,

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by YAIR,

לראשונה מכרתי בחצי יום 20 מחשבים ולא למוסדות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Teknik,

שלום, יש לי אופניים חשמליות עם סוללה 36V אך אין מטען. ואני מתקשה למצוא מטען מתאים(מצורף תמונה) או יותר נכון במחיר נורמלי. -מה שמצאתי זה 250 ומעלה (לפני משלוח) . וגם לא הכי נוח לממש אחריות במידת הצורך - זה עוד תשלום למשלוח וזמן המתנה של המשלוח הלוך וחזור + זמן הטיפול. רוב המטענים בשוק הם עם 3 פינים בפנים(מצורף תמונה). לאחר בדיקה הפין שאני צריך במטען הוא 5.5x2.5 מ"מ (שזה למעשה קיים בהרבה מחשבים ניידים - לנובו, טושיבה, אסוס, פוג'יטסו ועוד) ומטען הנפוץ עם ה 3 פינים (שהכי זול שמצאתי זה 180 ש"ח והחנות ממש קרובה לבית !). 1. האם אני יכול לחתוך את הפלאג המקורי ולשים את הפלאג המתאים? לפי הציור עם ה 3 פינים, יש שני מינוסים…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by jambo222,

שלום אלי מישהו יודע מה עושים. בבניין שלנו יש 18 דיירים ו 22 חניות . לפני כ20 שנים רוב הדיירים רכשו חניה ונשארו כמה חניות פנויות שלא שייכות לאף אחד. עם הזמן נוסף למשפחה רכב נוסף . כעת אני רוצה לרכוש את אחת החניות הפנויות . איך עושים את זה ?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  9. Started by cleric,

פתאום קלטתי שלא ראיתי אותה המון זמן בפורום, לפי הפרופיל שלה הפעילות האחרונה שלה הייתה לפני קרוב לחודשיים (23.09.07) קצת מוזר לא? אולי קרה לה משהו

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Aviko,

תחשבו איך זה להיות קטן, חסר אונים ללא אוכל, מים, בית חם, קורת גג ואהבה. ככה מרגישים אלפי כלבים, חתולים, וחיות נוספות שביתן הוא הרחוב. השנה אנו נעזור לחיות אלה לעבוראת החורף ונציל אותם ממות. ביום שבת הקרוב יום התרמה ענקי, זכרו קליק אחד מצלי חיים!!! לחצו על הלינק הבא: לחצו כאן תצילו חיים של אלפי גורים החיים ברחוב

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום, לאחרונה התחלתי לעבוד, ולקראת כך פתחתי חשבון בנק וקיבלתי כרטיס דביט (דירקט, ללא אשראי). שמתי לב, שהספרות על הכרטיס מודפסות בפשטות, ולא מוטבעות כמו בשאר כרטיסי האשראי ה"רגילים". בנוסף, העבודה שלי כוללת התעסקות מרובה עם אמצעי תשלום, ואני בא במגע עם הרבה כרטיסי אשראי, וכמובן אני רואה את המגמה של כרטיסים מודפסים לנוער וצעירים. יש לזה סיבה מסויימת? מה תפקיד ההטבעה מלכתחילה? תהיית off-topic רנדומלית שלי...

12. Started by iem,

אשמח לפתרון של סעיפים א',ג'. (מצ"ב). הפתרון הוא עבור סטודנטית שירקה על זה דם, אני לא ממש מבין בזה ולכן גייסתי את אנשי המילואים באיזומטריות בפורום תודה מראש אנשים ! [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by ariel-ro,

שלום לכם, לכל המשפחה נגמרו השבוע התחייבות בסלקום, והגיע הזמן להשתדרג. עכשיו הם אומרים שלמנוי שלי(עיסקי) יש התחייבות לעוד 18חודשים, למרות שעשיתי את החבילה הם אמרו בפירוש שזה ללא התחייבות, מה אפשר לעשות עם זה? בנוסף, שני מנויים הם מנויים עיסקים, ואני רוצה להעביר אותם לפרטיים לטובת חבילות טובות יותר(חיילים, ועוד חבילה), הבעיה שזה עולה 500ש"ח למספר, יש מה לעשות עם זה? כי אם הם לא מוותרים לי על זה כנראה שאני פשוט אעבור חברה(עם כל חמשת המנויים). אריאל

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by tulicooli,

שלום יש לי גיטרה רגילה בבית אז אני רוצה להתחיל ללמוד לנגן עליה ואחר כך אני רוצה גם לקנות גיטרה חשמלית... אז תוכלו להביא לי הוראות איך לנגן וכאלה? אני מעדיף שזה יהיה בעברית.. תודה לעוזרים..

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שאני מסתכל על פורום מפרטים לא רואים בכלל מפרטים מבוססים על מעבדי AMD אפילו המפרטים הבסיסים לעבודה משרדית וסרטים מבוססים על מעבדי אינטל (ובצדק) אין כמעט טאבלטים או סמארטפונים שכוללים שבבים של AMD וכעת הם דחו השקת סדרת מעבדים חדשים ל 2016 http://news.softpedia.com/news/AMD-Won-t-Release-a-New-Desktop-APU-Until-2016-FM2-Will-Have-Time-to-Grow-Old-452087.shtml

16. שמעתי על איזה ממיר שיגיע לארץ שמשדר ערוצים בחינם באיכות דיגיטלית....מישהו יודע מתי זה נכנס לתוקף? אני חושב שקוראים לזה DVB-S

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by ביצה קשה,

שלום,נתתי מלפני כמה חודשים לחבר NFS MSW ועכשיו הוא לא מחזיר לי אותו הוא אומר שהוא נתן אותו לחבר והוא לא יודע מה עם זה :pissed: מה לעשות

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום, נניח אני מתקשר מסקייפ לפלאפון כלשהו, זה עולה לי כסף? כי מתי שדיברתי היה מצויין באירו את העלות השיחה פר דקה. מצד שני, לא נתתי פרטי כרטיסי אשראי או משהו כזה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by PhP dUdE,

דיברתי עם חבר מגרמניה והוא שלח לי לינק לסרטון הזה http://www.pwned.nl/ תהנו!!! סרטון קורע http://www.pwned.nl/

• 29 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by giloman,

אני עומד לגשת למבחן התיאוריה בנהיגה והחומר פשוט הורג אותי משיעמום ולכן זה עושה את זה יותר קשה מבי''ס יש למישהו הצעות איך ללמוד לעבור את זה כבר בצורה הטובה ביותר ? איך וכמה זמן אתם למדתם ?

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. פתחתי פייסבוק פיקטיבי. השאלה שלי. אני לא רוצה להוסיף חברים אבל בכל זאת רוצה לראות פוסטים מעמודי פייסבוק. הבעיה? הוא נותן לראות רק 3 פוסטים בערך ומנסה להכריח אותי לבהוסיף חברים. מה אפשר לעשות נגד זה?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by askme,

לא, לא מתכוון למעבדים ושאר ירקות. אבל מי שלא אהב את מופע הרחפנים המאירים בטקס יום העצמאות - אין לו לב ! היה חבל"ז ! וכשמגיע, מגיע ! לתפארת מדינת ישראל ! חג שמח לכווווווולם !

23. Started by zxc1301,

אוקיי אז ככה ,הבעיה היא כדלקמן !!: אני מחפש ג'ל שיחזיק מעמד רוב היום וישאיר את השיער עומר יציב ומלא ברק גם אחרייייי נסיעה של רבע שעה בקטנוע מה שהורס לי את כלללללל התסרוקת בגלל הקסדה הצעות ? ;D

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by nadavshalom12,

פוגע בקבלה למקום עבודה או לא?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by iakovl,

בקיצור יום חמישי הזה נסעתי לתל אביב בשביל למכור 2 כונני COOL DRIVE 6 שיש לי (נשאר 1 אם מישהו מעוניין) בקיצור, נפגשנו בעזריאלי בטיילת חיפה (מרכז ריכוזי הפורומים של ישראל) קונה אחד, בא, קנה, הכל הלך סבבה הקונה השני בא , קנה, וליוויתי אותו ליציאה. חברים של הקונה הזה (מעתה ל' ) היו אמורים לאסוף אותו במכונית לבנה. אמרו לו להיות ליד הגשר (אם אתם מכירים את המקום) אז ליוויתי אותו. עכשיו למען ההמשך אתם צריכים להבין, הוא קטן ממני בגודל, או כמו שהוא תיאר אותי " גדול ולא מגולח " LOL אז בקיצור, ירדנו במדרגות בצד המנוגד לעזריאלי, וראינו מכונית לבנה חונה כמובן של' מאחר ולא ראה טוב, הניח שזאת המכונית שבא לאסוף אותו אז... הוא הלך וניסה להיכנס ונאבק לשווא בדלת הנעולה, הנהג... עד…

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.