כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
נפתח ערוץ אגו ביס היום. גם קראתי ויש עידכונים!!! סוף סוף כל התכניות לשנת 2006. הנה האהובים: XPLAY 2006 יש יש יש יום הדין(אחת הסדרות הכי יפות) 2006 גיימפלי לא בטוח. אני לא יודע אם זה היה בכבלים אבל לדעתי זה שווה! כמו שילוב של אגו וGAMEONE
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אנשים, מישהו פה שאל קודם שאלה טובה לגבי מכס אז רציתי לשאול עוד, אם אני קונה מחשב שלום במארז ומזמין אותו אז אני משלם מכס ? כי קודם אמרו שעל מארז לא משלמים אבל השאלה היא האם הם פותחים את המארז עצמו ? ועוד שאלה, האם משלמים מכס על חומרה בכלל? בבקשה רק אבל רק תשובות מאנשים שיודעים מה הם אומרים ולא סתם זורקים שטויות באוויר, תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם יש לי דיאמטר (קוטר) 180 מיל כמה זה בעצם בס"מ? וכמה זה 202 מיל? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3816817,00.html FYI
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יכול להיות שזה רק אני וחוש ההומור המוזר שלי אבל נורא אהבתי את ההצעה(הרצינית לגמרי)ללכת ולפגוש כוסיות ארופאיות בעזה וג'בליה... [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קיבלתי הרגע לפלאפון את ההודעה הנ"ל: congratulations, your phone number won 800,000 in the GLOBAL GSM LOTTO,your money is ready to be paid to you. for details,contact mr.taylor xxxx@ymail.com ההודעה היא מGLOBAL. ממתי הספאם הPHISHING הגיע לפלאפון?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לחברי הפורום שלום, אני מחפש מצלמת IP לבית ומצאתי באתר הזה את המצלמות האלה http://www.geovision.co.il/109368/dome-ip-camera http://www.geovision.co.il/109368/cmos-ip-camera ורציתי לדעת מה ההבדל ביניהן כי המצלמה השנייה זולה יותר. תודה מראש על העזרה, איתי
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
-
מה דעתכם על SONATA ARCTICA?
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2886856,00.html אני מקווה שזה יעבור כי 90% ממי שמעשן באוטו זורק את הסיגריה דרך החלון ומלכלך תסביבה וזה סתם דבר מגעיל שונא שעושים את זה
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
-
יש לי מלא מחברות עם חומר משנת הלימודים שעברה, וחשבתי שאולי מישו יצטרך את זה וחבל לזרוק. יש לי מחברות בהיסטוריה (מעולה), מתמטיקה 3 יח"ל (חומר ככה ככה), מיתוג ומערכות סיפרתיות (מעולה), ואולי גם חשמל - תלוי אם נתצטרך את זה בשנה הבאה. היסטוריה יש לי של י"א (אולי גם י', אני צריך לבדוק) במחברות וגם במחשב, מתמטיקה של כיתה י"א וקצת י', מיתוג של י' אבל זה חומר של שנתיים שגמרנו בשנה, חשמל של י"א. אני מאיזור ירושלים אבל אני יכול לשלוח למי שרוצה ויבקש ראשון ללא תמורה. כמובן שאת החומר שעל המחשב כל מי שירצה יקבל. מי שמעוניין שיצור איתי קשר דרך האתר או האייסי...
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קודם כל שמתי לב שהוא מקפיץ "נושאים דומים" שאתה מסתכל באשכול מסויים. הבעיה היא שלא הגדירו את זה כמו שצריך וזה מקפיץ אשכולות מלפני 10 שנים. דבר נוסף, שעורכים הודעה, הרווחים בין פסקאות (תג P ב HTML) מוגדרים כנראה לפי ברירת מחדל (10PX מעל ו 10PX מתחת במקום להיות מאותחלים ל- 0) ונוצרים רווחים ענקיים כל פעם. אם רוצים לתקן צריך לערוך את ההודעה כמעט פעמיים כל פעם. מאד מציק. שמתי לב שגם יש בעיות עם העורך. הוא מסתבך בקלות ומסוגל לחרבש את הפרמוט של פוסט שלם בשניה, וזה במיוחד מעצבן אם זה פוסט גדול (כמו ביקורת). חוץ מזה, אחלה פורום, מאד נהנה פה, אבל קחו לתשומת ליבכם את הנ"ל. ייתכן וכדאי לשדרג את הגרסה של הפורום לגרסה יותר מתקדמת שעובדת עם AJAX ומקלה על המשתמש. להלן ההבדלים (לאח…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חבר'ה שמעתי שיש בתוך השחור של העין זה חור זה נכון תגובות....
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה פשוט מרתיח!!!! בלי קשר לכוננים הקשיחים.. לפני כמה חודשים i5 2500 עלה בחנויות האלה 850 ועכשיו הוא עולה 960.. i5 2400 עלה 800 ועכשיו לפחות 900.. היה ניתן למצוא gtx 570 ב1300 ועכשיו ב1500.. amd 6850 עלה 600 ועכשיו 650.. גם הבאנדלים של מארזים וספקים התייקרו.. הכל מתייקר!!!!! למה?!!?!?!?! מה אנחנו מתקדמים או הולכים אחורה?? אני שואל פה כי אולי יש משהו שאני לא יודע.. אולי הם לא סתם מתאמים מחירים כמו בני זונות..
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני הולך על קילו/ שניים וזה יוצא בסופי יותר מ-100 דולר. במידה וייתפס במכס יעשו עם זה בעיות?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. הסיפור שלי כזה. לפני החגים, בתאריך ה 7 לספטמבר, הזמנתי 2 חבילות מ EBAY משתי מוכרים שונים שנמצאים בסין. שניהם בעלי פידבק מעל ל 99.5% ומעל ל 40000 אנשים שנתנו להם פידבק. הדד ליין של החבילה הראשונה היה אמור להיות לפני 4-5 ימים, ושל השניה יהיה מחר. את החבילות טרם קיבלתי. ב 13 לספטמבר, הזמנתי שוב שתי חבילות מאותם המוכרים, כאשר חבילה אחת הגיעה כבר בתחילת החודש (הקדימה את התאריך המשואר בכשבועיים), כי מסיבה מסויימת נשלחה עם מספר מעקב (אני משאר שזה הסיבה שבגללה היא הגיעה מוקדם כל כך). חבילות ממכור א' נשלחו עם Standard International Shipping וחבילות ממכור ב' נשלחו עם Economy International Shipping (כאשר שוב אני מציין, שחבילה אחת נשלחה עם מספר מעקב, מסיבה לא ידוע לי). אני עומד…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני וחברים שלי טסים ליוון בחופש הגדול לאיוס ואנחנו רוצים להשכיר אופנועים שם לכולנו יש רישיון וכולנו בני 18 זה מספיק?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קיבלתי מנילה לאינטרנט אני ממש לפני גיוס.. אני צריך לבחור כמה שיותר מהר את אחד מאלה חיל האוייר תקשוב חימוש טכני ותיאום וקישר ולמערכת הבטחון לתקשוב יש עדיפות כי זה ליד הבית אבל לאן כל הנראה ישבצו אותי שם? עם לא עברתי מיונים ?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חברים (: ב3 לדצמבר עולים על מדים (סוףסוף!) אוקיי, בנתיים קניתי: תרמיל 80 ליטר של חברת Outdoor. גופיות קצרות/ארוכות בצבעי לבן וירוק זית. גרביים, תחתונים. כלי רחצה ותכשירים הגיינים למיניהם. שעון יד של קאסיו. אולר רב שימושי. אשמח אם תאמרו לי מה עוד עליי לקנות, ומה עוד עליי להביא ליום הגיוס(כמו שהבנתי מסמכים מן הסתם, סדין מגבות וכו'...) תודה רבה :smile1: נ.ב.: אם יש פה עוד חבר'ה שמתגייסים ב3 לדצמבר, השמיעו קול
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נניח יש לי מחלה X ומחלה Y ששתיהן אמורות להוריד לי פרופיל ל82.. על מחלה X מקבלים 82 וגם על מחלה Y מקבלים 82 אז אם יש לי את שתיהן, אני אקבל פחות מ82 או 82? תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני עומד לגשת למבחן התיאוריה בנהיגה והחומר פשוט הורג אותי משיעמום ולכן זה עושה את זה יותר קשה מבי''ס יש למישהו הצעות איך ללמוד לעבור את זה כבר בצורה הטובה ביותר ? איך וכמה זמן אתם למדתם ?
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא חושב שאתבע מישהו למרות שיש לי קצת ניסיון בבית משפט מהסוג הזה, אבל מעניין לדעת איזה אופציות קיימות. 1) ספאם - למיטב הבנתי מחוק הספאם מדובר על 1000 ש"ח ללא הוחכת נזק על כל הודעה. כבר חברתי לכמה אנשים בפייסבוק בשביל זה 2) סלקצייה במועדונים - הסכומים פה גבוהים (רוב הפסקי דין שקראתי מדובר על מעל 10,000, גם לאנשים שהתכוננו מראש ותבעו רק בשביל הכסף) 3) לשון הרע. סכומים מטורפים, לא בעיה לגרום לאנשים להתבטות בצורה מתאימה. 4) תביעות ייצוגיות - אין לי מושג בנושא, אבל ממה שהבנתי X אנשים תובעים בשביל 10X אנשים ומתחלקים בינהם ברווחים ה-X הראשונים מתחלקים)
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-