כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני חייל וברצוני לדעת איזה סוגי הלוואות ניתנות לחיילים והאם למישהו יש ניסיון עם הלוואות מבנקים? שוק אפור והלוואות מהצבא אני פוסל מראש
-
חברה השבוע יש 25% הנחה על רוב תיקי Swiss Gear ! אני קניתי את דגם MYTHOS ב 290 במקום 389.. שזה בערך המחיר שלו באינטרנט וממש מרוצה ממנו!! המבצע עד חמישי כולל.. מומלץ!
-
- 9 תגובות
- 9.9k צפיות
-
-
יכול להיות שזה לא קשור לפה אבל אני באמת לא יודע לאן זה קשור כשמורידים את הנייר הירוק הזה מתגלה ספוג דביק שלאחר הדבקה שלו בלתי אפשרי להוריד אותו (או שאפשרי עם איזשהו חומר?) איך קוראים לזה אתם יודעים? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
תוכנית של נשיונל גיאוגרפיק שבה חוקרים את השפעות הטבע על גוף האדם או משהו כזה ,ויש שם איזה אחד שהוא יוצא שייטת 13 ואחד שהוא מה nevy seals והם עוברים סידרה של מבחנים כאלו ואחרים בכדיי לבדוק איך הם מסתדרים כל אחד בסביבת העבודה שלו . עם מישהו יודע את שם התוכנית זה יעזור . תודה .
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הוי הוי הוי! אז הפעם אני שוב יורד על המשחקים של האייפון, כי... מה לעשות... זה גרוע... אבל כל זה לא משנה, כי העיקר הוא שאני מחזיק חציל במשך כל הפרק! כפי שהבטחתי! וקוראים לו גרג אז יאללה, תהנו. בסוף אפילו היטלר מסכם לכם את הפרק :ם http://www.avishee.com/
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צמח ראשון (עץ) העלים של העץ יותר מקרוב צמח שני איך קוראים לצמחים האלה?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני פשוט אחרי 2 החלפות של מזרונים (קפיצים) בחנות החלטיתי ללכת על הכי טוב .. יכול להיות שטעיתי שוב ..
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ערב טוב אני מחפש אתר שיאפשר לי להעלות אליו קבצי וידאו במשקל 100-200 מגה (אחרי כיווץ מכמה ג'יגות טובות) כדי שאני אוכל לקשר אותו לאתר אחר . יש משהו מומלץ? תודה .
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי, קניתי מהם כונן לפני שנה ואתמול הוא שווק חיים, עכשיו החנות פשטה. האם יש אפשרות לממש אחריות דרך יבואן ואם כן איזה? תודה מראש לכל העונים
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי, נשלחה אליי חבילה מארצות הברית בשווי של 47 דולר(כולל משלוח) בדואר usps priority, החבילה מכילה טלפון סלולארי. *החבילה עצמה נשלחה ב22/11/09 *הגיע למכס ב3/12/09 *נבדקה ונשלח מכתב ובקשה לשיחרור החבילה ב 7/12/09 *ב9/12 שלחתי אליהם פקס עם חשבונית הקנייה. *ב11/12 נשלח שוב הפקס. מאז אין עונה ואין מענה, ניסיתי המון פעמים להתקשר אל מכס חיפה בשעות 13:00-15:00 שבעצם בזמנים הללו יש מענה אנושי, אך כמובן הטלפון תמיד תפוס. אז איך אפשר לשחרר את החבילה מבלי להגיע לחיפה(מה שמבחינתי בלתי אפשרי להגיע לחיפה)?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני חודש רכשתי מוצר מסויים דרך ebay. שילמתי ב-paypal, אבל בלי להיכנס לחשבון עצמו. (אחרי שלא מצליחים להזין סיסמה נכונה מספר פעמים יש אפשרות לשלם למוכר ללא כניסה לחשבון). שילמתי וקיבלתי את המוצר. הכל טוב ויפה. אחרי מספר ימים החלטתי שלא מתאים המוצר, יצרתי קשר עם המוכר וביקשתי אישור לשלוח בחזרה. קיבלתי אישור. המוצר נשלח והתקבל בארצות הברית. המוכר שלח זיכוי דרך paypal. עד כאן הכל טוב ויפה. יש בעיה בחשבון שלי. אני לא זוכר את הסיסמה וכל ניסיון לשחזר את הסיסמה נכשל. כאשר אני מבקש לשחזר סיסמה באמצעות המייל, המייל אף פעם לא מגיע. לעולם. ניסיתי אולי שמונים פעמים. היום קיבלתי מייל מ-paypal מודיע על זיכוי. ניסיתי באמצעות כתובת, אבל הכתובת שאני מזין לא מתאימה. ניסיתי באמצעות מספר טלפו…
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
לעיתים רחוקות אני מדבר תוך כדי שינה ואנשים סביבי מגלים דברים שאני רוצה לשמור לעצמי. ודווקא את הדברים הכי חשובים אני מספר.. יש למישהו בעייה דומה/יודע איך להתמודד עם זה? זה מאז שאני זוכר את עצמי
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אני וחברים שלי תכננו לטוס לפני צבא לתאילנד ואז באו עוד שני חברים שלי ושכנעו את חלקנו לטוס איתם לאמסטרדם.. עכשיו כשאני חושב על אמסטרדם אני לא יודע כמה אני מתלהב. לאן עדיף? מי שהיה באמסטרדם או תאילנד אני אשמח לשמוע איך היה ומה דעתכם בכללי
-
- 9 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
ספרים בנושאי צבא, מוסד בסגנון - כצל ציפור, המתנדב. או ספרים שעוסקים בזוגיות בסגנון - חוכמת הבייגלה
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הופה, הנה נעלמה לה 2009 והגיעה 2010 ! שתהיה שנה מוצלחת מלאת אתגרים ותגמולים כיאות.
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רואה לדוגמא את הנגן הזה: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.30486 30 שקל בזאפ הכי זול עולה 60 ומשהו יש קאץ?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה להתחיל ללמוד באוקטובר באוניברסיטה (ב-2010, עם פתיחת שנת הלימודים האקדמאית הבאה). הבעיה היא שאני מתלבט בין מדעי המחשב להנדסת תוכנה. יותר מכך, אני עוד לא יודע איפה. התחלתי בדרך השלילה ופסלתי כבר את רוב האוניברסיטאות, כשרק הטכניון, ת"א ועברית נשארות אופציות. הכיוון המקצועי שאני רוצה לעסוק בו זה פיתוח משחקי מחשב, בפרט בעבודות ה-gameplay programming, קרי, לקיחת המודלים, המנועים הגרפים, מפות, מה שלא יהיה, לעבוד בצמוד ל-designer וליצור את המשחק עצמו. אני אוהב להסתכל על זה כמו על החוטים במריונטה שמחברים את החלקים השונים והופכים אותה מאוסף חתיכות ארעי לבובה. אני לא רוצה לעשות תואר סתם בשביל לצאת ידי חובה, אני מחפש תואר שבאמת יתן לי כלים להיות טוב במה שאני עושה. פחות…
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לקראת סוף קורס קצינים , אני עובד על מאמר שבתכליתו אני מעוניין להעלות את דילמת איוש המחסומים - מה עדיף ? חיילים בסדיר או מילואימניקים . הדעות לשני הצדדים רבות והתייעצתי עם מביני עניין . אשמח לשמוע גם את דעתכם על בסיס ניסיון אישי או דווקא מנקודת מבט נטרלית . מה דעתכם ?
-
- 9 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום, יש אצלי וירוס ונכנסתי לאתר הזה: http://www.help2go.com/index.html שם הציעו לי להוריד ComboFix ולשלוח להם את הלוג, הבעיה שנראה לי שהלוג הזה מלא בפרטים שאם יגיעו לידיים הלא נכונות זה עלול לסכן את הפרטיות שלי. 1. האם התוכנה הזו אכן מוציאה לוגים עם מידע רגיש על המחשב (סיסמאות למשל)? 2. האם מישהו מכם מכיר את הפורום הזה? אפשר לסמוך עליהם? תןדה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
באתר שלהם אין שום מקום לכתוב הצעות, לאן לפנות? כי יש לי מילה עברית למילה לועזית, המורה שלי ללשון (שהיא בעלת תואר ראשון או שני) אמרה שזו מילה ממש "יפה" והברקה, ושאני צריך להיות באקדמיה :-X מי רוצה לעבוד באקדמיה הזאת ANYWAY
-
- 9 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
אנחנו מתכננים ללכת לשם, אבל לא סגורים על מה הולך להיות שם. מישהו היה שם או מתכנן להיות שם? כי אני לא יודע מה לעשות בקשר ללינה. הם הביאו באתר שלהם רשימה גדולה של מלונות, אבל יש רק טלפונים בלי שום מידע מה המרחק בין הפסטיבל למלונות, ובאיזו רמה הם.
-
- 9 תגובות
- 859 צפיות
-
-
-