כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,653 דיונים בפורום זה
-
הרכב הדאנס הבריטי - The Grid, שחרר בשנת 1994 את "היצור מהביצה", אחד מהקטעים שיותר השפיעו עלי באותה תקופה... הייתי בסה"כ פרח כיתה ד', כ 4 שנים לאחר ההתמכרות המוחלטת שלי לסצינת ה"יורודאנס" והאלקטרוניקה. בנוסף ל Crystal Clear ו Out of range (קטעים מוכרים נוספים מבית היוצר של The Grid), ראיתי לנכון לשתף אתכם בגירסה המלאה של Swamp Thing. למי שיש זכרון וויזואלי מוצלח, בוודאי ייזכר בקליפ של הדבר הזה, אשר כיכב ב M.T.V לא מעט. אותה ספינת חלל מעופפת דמויית גיטרה חשמלית, אותו תינוק סקרן ואותו קלידן שמתחרע כמעט לכל אורך הקליפ. משובח. http://s23.yousendit.com/d.aspx?id=33WR90IKF3WLG1NZ1QJ36JAQFM האזנה איכותית.
-
- 9 תגובות
- 853 צפיות
-
-
עכשיו יצא החוק החדש שאסור לנסוע ולדבר בפלאפון אלא אם יש לך דיבורית. אם אני מדבר באוזנייה(BT או רגילה) אז אני עדיין יכול לחטוף קנס? תודה
-
- 9 תגובות
- 13.6k צפיות
-
-
אני בן 17וחצי כמעט וקבלתי היום צו ראשון דחוי (יענו שלחו לי אותו עוד פעם) והפעם הוא הגיע לי בצורה שונה... אני יסביר: קבלתי רק דף אחד במכתב ויש שם 6 כרטיסים של "אגד".. הבנתי שזה לנסיעה (מוזר, פעם ראשונה שאני מקבל כזה) ושם רשום "שובר נסיעה מלש''ב"... הכוונה שזה רק נסעיה מתל השומר הביתה יענו? מצטער על הבורות ותודה.
-
- 9 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלומות לכולם... חזרתי מארה"ב עם הרמקולים החדשים שלי (X2) ולצערי גיליתי ששום חנות לא מחזיקה שנאי חזק מספיק... אז אולי אתם מכירים חנויות רשת או אפילו חניות רגילות שמוכרות שנאים חזקים מאד, באיזור שבין 650 VA ועד ל 800 VA שזה מאד חזק! לצורך העניין הדבר הכי חזק שמצאתי זה 300 VA... מאד מאד אודה לכם אם תוכלו לעזור לי
-
- 9 תגובות
- 947 צפיות
-
-
היי! מישהו יודע אם גובים מכס על חלקים שמזמינים מחו"ל, נניח מ ebay או amazon? לאו דוקא חלקי מחשב - אפילו דברים כמו זיכרונות compact flash למצלמה דיגיטלית. מישהו הזמין פעם ?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.neowin.net/images/uploaded/hotmail-israel.jpg http://www.neowin.net/images/uploaded/hotmail-israel1.jpg לא מבין איך זה ככה כבר חצי שעה ואף אתר חדשות לא דיווח על זה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בקיצור זה הסיפור אחרי איבחון פסיכודקקטי יצא שאני זכאי למבחן מותאם בלשון. אז היום באתי שאלתי את המורה שלי איזה חומר יורד אחרי שאתה מקבל מקבל מותאם והיא אמרה שאך ורק תורת ההגה יורד כאילו גזרות ותופעות לא אמורות לרדת גם<? גם בגלל שיש בהם ניקוד וזה כול המטרה של מבחן מותאם וגם כי קשה לדעת את הגזרות ללא תורת ההגה.. בקיצור השאלה היא איזה חומר צריך לדעת למבחן מותאם
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בעקבות בדיון שפתח ליאור על המכונית שהוא רוצה לצבוע אז יש לי שאלה: כמה עולה כל השיפוצים האלה, תחתיות, ספויילר, גלגלי מגנזיום וכו'...? אגב, תראו מה זה מכוניות: הנה המכונית של אייל אחרי שיפוץ: בערך... בת זונה!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך רכב לערב אחד(מקסימום יום אחד), אבל לפי מה שהבנתי הרבה מהחברות הגדולות לא מוכנות להשכיר רכב למישהו בגילי (20) . אני כבר לא נהג חדש ועברו יותר משנתיים מאז הוצאתי את הרישיון. האם מישהו יכול להמליץ על חברה שתסכים להשכיר רכב? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.rio.com.br/animation/transito.htm פשוט גדול!
-
- 9 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אני רוצה להציג תמונה מסויימת מתוך האלבום שלי בוואלה, בפרופיל, אבל אני לא מצליח. תסבירו לי בבקשה איך אני עושה את זה, כמה שיותר מפורט... תודה.
-
- 9 תגובות
- 668 צפיות
-
-
היי מישהו מכיר את המיני דיסק MZ-R500 של סוני? הוא תומך ב MP3???? מישהו הזמין פעם מהאתר www.minidisco.com ??. אם אני מזמין משם יש על זה מכס בהנחה שהמיני דיסק עולה 173 דולר????. תודה אלון
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם העיצומים פוגעים בכם ? בתיכון שלי לפחות כולם יצטרכו לעשות את 005 לבד מכוון שאין לנו הרבה שעות לימוד, ואסור לעשות השלמות אחה''צ או בפסח, שישי וקיצר מותר ללמד בשעות מקוצצות וככה בחיים לא נסיים תחומר, הולכים להגיש אותנו שאנחנו יודעים עשירית מהחומר אני תומך במאבקם, אבל זה בא על חשבונינו, אז מה עושים ? נכון זאת בעיה כלל ארצית אבל עדיין אני זה שיצטרך לשבת מאוחר יותר ולהשלים תבגרויות.
-
- 9 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אחותי קנתה לי משקפיי OKALEY, הייתי רוצה רק בשביל הסקרנות לוודא שהם מקוריות, למרות שאין סיבה שהם לא יהיו כך. על המשקפיים קדימה באמצע בין העדשות יש את הלוגו השמי, על ידית אחת רשום MADE IN USA, ובשני הצדדים את הסמל של החברה. האם יש סימני זיהוי שקיימים בכל המשקפיים של OKALEY שעוזרים לזהות את מקוריות המוצר?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לצאת כדי להרחיב את הידע שלי יותר בתוכנה שלאחרונה גיליתי עד כמה מדהיהמה היא... השאלה היא - מה הרמה של הקורס הזה בצה"ל אם מישהו היה? את כל הבסיס אני כבר יודע, אני מעוניין להתקדם להשתמש בקוד (SQL ו VB).. הקורס הזה יכול לתת לי משהו, חוץ מזה שאני יקבל בטח תעודה..
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ולא, זה לא נקיון רגיל. לא מדובר בפירורים אלא במשקאות ממותקים שנשפכו מספר פעמים ועכשיו המצב הגיע שחלק מהמקשים (לשמחתי מדובר במקשי המספרים, ובהם לא משתמשים הרבה) לוקח זמן להשתחרר, ועד שזה קורה המקש עובד בערך 10 פעמים רצוף. א מה אפשר לעשות? להוציא את המקשים לא בא בחשבון כי מקלדת חדשה עולה גרושים. חשבתי אולי אפשר להטביל אותה בדלי עם מים וסבון ולתת לה להתייבש בשמש. מותר לעשות דבר כזה?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למי שלא מבין, מגיעים אנשים שעבדו איתו ויורדים עליו קשות זה נקראה בפשטות Comedy Central's Roast to Bob Saget חפשו את זה זה מצחיק
-
- 9 תגובות
- 921 צפיות
-
-
אנשים איפה יש איזה קורס טוב לאלקטורניקה/רובוטיקה? באזור המרכז>חולון והסביבה...... עדיף קורס כמה שיותר ארוך ורציני...[אפילו 2-3 שנים]
-
- 9 תגובות
- 689 צפיות
-
-
מחר מתכונת בהיסטוריה ב.. יש למישהו כמה סיכומים שאני יוכל לקרוא?
-
- 9 תגובות
- 829 צפיות
-
-
..כל הכיתוב ירד מן השפורפרת.. מה אתם אומרים, בטוח להשתמש בה? (רציני)
-
- 9 תגובות
- 779 צפיות
-
-
יש לי 2 שאלות: 1.על מה הסרט Taxi Driver ? (שמעתי סרט טוב) 2.לא הבנתי מה הולך עם kill bill יש את Volume 1 ו2 , זה המשך ? תודה מראש לכולם!
-
- 9 תגובות
- 823 צפיות
-
-
פתחתי חשבון חייל בבנק הפועלים וקיבלתי כרטיס אשראי "דירקט". אפשר לקנות בתשלומים עם הכרטיס הזה? (תהיה לי משכורת צבאית צנועה אחרי הכל...)
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הכוונה זה ששואלים שאלות על מה לעשות אם... ולא הכרויות. אני מחפש לשאול כל מיני שאלות והפורום שהייתי בו בד"כ קרס אז עכשיו אין לי איפה לשאול... וזה ניראה לי מותר כי זה לא פרום מתחרה זה על נושא אחר...
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בקיצור אני מעצב מתחיל ואני רוצה לפרסם עבודות שלי ולקבל עליהן תגובות... באיזה פורום אני יכול לעשות את זה?
-
- 9 תגובות
- 846 צפיות
-
-
פתחתי את הת'רד לכל אלה שהם מוכרים / טכנאים או סתם יצא להם לשמוע סיפורים מוזרים ומשונים על מקרים מעניינים/מצחיקים/שבא לבכות בעולם האלקטרוניקה. אתחיל בסיפור משלי : בתור טכנאי פרטי (כרגע לא עובד בתור טכנאי) , יום שישי אחר הצהריים , טלפון מלקוח פרטי באיזור כפר שמריהו. האיש מפוצץ בכסף - אני מדבר על מסך פלזמה 50 ומשהו אינץ' , רמקולים שטוחים מוטבעים בקיר ומחשב הכי חדיש שהיה בזמנו..... ומדפסת לייזר צבעונית (כן - לייזר צבעונית). "י. - אתה חייב לבוא , אני צריך לקבל עידכונים מהאינטרנט והמדפסת לא מדפיסה" ללקוח כזה לא אומרים לא - ואז עבדכם הנאמן יוצא לדרך בתקווה לחזור בזמן לסרט עם חבריו (מטריקס הראשון - סרט נהדר , מישהו הבין את השני ??? GO ZION). אני מגיע וישר ניגשים לחדר העבודה (שכ…
-
- 9 תגובות
- 954 צפיות
-