עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by uzi_sch,

מעניין אם הוא גם עושה ספונג'ה: http://www.gametrailers.com/player/usermovies/292485.html

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  2. Started by uzi_sch,

קלטו קטע:

• 5 תגובות
    • 837 צפיות
  3. Started by Avishee,

שלום לכם! אני לא זוכר אם תמיד פרסמתי את הוידאובלוג פה או באקטואליה, אבל ניחא, אני בטוח שאתם לא באמת תיפגעו מזה בכל אופן, פרק חדש צץ לו של הוידאובלוג המרשים והאיכותי שלי - הגיגיימינג. הפעם אני מדבר על דברים טיפה פחות ממוקדים ויותרי "בלוגיים" - היום שעבר עלי. אם להרחיב טיפה - נעילת פסטיבל אייקון עם אירועי גיימינג מגניבים, הקמת תא כתבי הגיימינג בישראל, והמסיבה הכי מגניבה בעולם של ערוץ ביפ. אתם מוזמנים לצפות, להגיב, וללמוד שלא כדאי להשתכר לידי כי דברים מביכים קורים אחר כך תהנו! http://www.avishee.com/

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  4. הוי הוי הוי! אז הפעם אני שוב יורד על המשחקים של האייפון, כי... מה לעשות... זה גרוע... אבל כל זה לא משנה, כי העיקר הוא שאני מחזיק חציל במשך כל הפרק! כפי שהבטחתי! וקוראים לו גרג אז יאללה, תהנו. בסוף אפילו היטלר מסכם לכם את הפרק :ם http://www.avishee.com/

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. קניתי מחשב חדש ואני רוצה לודא שמה שקיבלתי תואם אחד לאחד את מה שהזמנתי. איך אני יכול לעשות את זה? אני מניח שיש מספר תוכנות\אפשרויות פיסיות אז בבקשה תתנו כמה אפשרויות, כדאי שאהיה בטוח. תודה.

• 5 תגובות
    • 684 צפיות
  6. Started by DisCus,

נתון כי המתח על הנגד R1 הוא 38V והמתח על R2 הוא 91.2V. כמה יצא לכם R5, UT והזרמים בכל הנגדים במעגל? לתשומת לבכם: לפי התגובות בדיון הקודם, אני מצהיר בזאת שאיני מהנדס חשמל אלא התחלתי ללמוד את החומר הזה לפני כשבוע. תבינו אותי ותתייחסו בהתאם.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. רכב נוסע במהירות של 120 קמ"ש. הנהג מחליט לעצור בפתאומיות ולוחץ על הבלמים, התאוטה היא 4 מטר/שנייה בריבוע. תוך כמה זמן יעצור הרכב ואיזה מרחק יעבור עד לעצירה מוחלטת? מה יצא לכם? X = ? T = ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by sashakrik,

וידיאו קליפ של חבר:

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  9. Started by imber,

יש לי ויזה אקשן עד גיל 18 כבר איזה חודשיים יש לי משהו כמו 1500 שקל ואבא שלי מכניס לי 400 כל חודש. האם אני יכול להזמין מוצרים דרך אתרים ישראלים? וכמה אני יכול להוציא בחודש? כי אבא שלי לא הסביר לי כל כך טוב , הוא אמר שאני לא יכול ביום יותר מ-400 או משהו כזה. תודה.

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  10. Started by compman12,

שלום. אני באמצע דצמבר טס לארה''ב. נאמר לי שאם יש לי דרכון צרפתי איני צריך לפנות לקונסולה לקבוע ראיון ולשלם אגרה של 500 ש''ח. התהליך מתבצע בעצם בנתב''ג ששם אני ממלא טופס. האם זה נכון? יש לי דרכון צרפתי חדש + דרכון ישראלי מחודש. האם כל מה שאני צריך לעשות זה רק לנוח ורק בנתב''ג למלא טפסים או שהטעו אותי? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  11. Started by ranyr,

במילוי הטפסים באתר VISAPOINT תחת U.S. Contact Information מבקשים את שמו של ה US CONTACT ואת מספרי הטלפון שלו למה הכוונה ב US CONTACT והאם מומלץ לתת שם או לרשום NONE???

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  12. התכנון הראשוני שלי היה לטוס עם ההורים אבל זה כנראה לא קורה ואני כנראה אטוס עם עוד שני חברים. בכל אופן,גם אם אני נמצא שם רק שבוע עליי להוציא ויזה נכון? פשוט שמעתי יותר מידי סיפורים שזה קשה וזה בעיה להוציא ויזה לארה"ב.. יכולים לעשות לי עם זה בעיות? אני תלמיד תיכון (י"ב) ומין הסתם מתחת לגיל 18 אם זה משנה. תודה רבה ואשמח לשמוע מאנשים שניסו\יודעים

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. היי, מכיוון שכל הזמן הנהלים לקבל ויזה לארה"ב משתנים, רציתי לדעת בדיוק מהם הצעדים שעושים כדי לקבל ויזה, כמה זמן לוקח, כמה עולה ומה זה בדיוק "ויזה"? זה כרטיס שמשמש כמו כרטיס אשראי לקניות או שאתה חייב ליצור עוד כרטיס אם אתה רוצה לטוס עם חשבון מסויים לארה"ב? ובנוסף, איך מאשרים רישיון נהיגה בארה"ב? יש אנשים שעברו את התהליך כאן לא מזמן? תודה לעונים

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. Started by Blue Cheese,

אני מעוניין לרכוש ויזה נטענת,אבל יש לי רק שאלה אחת- האם אני יכול ישר להזמין איתה דברים מאתרים בחו"ל? או שאני צריך להרשם ל PAYPAL,ולהעביר את הכסף לאתר שלהם..? זה די סיבוך בשבילי...

• 2 תגובות
    • 927 צפיות
  15. אני צריך לקנות מבליזארד עוד שלושה חודשים למשחק World Of Warcraft ואין לי ויזה בינלאומית . ראיתי שיש כמה שירותים שמאפשרים לעשות את זה כמו : http://www.isracard.co.il/Pages/IsracardWebArticle.aspx?PageID=1191&mp=4,48,1183,1191 או https://www.cal-online.co.il/he-IL/Cal/prepaid/Pages/welcome.aspx יש עוד אפשרויות ? איזה הכי מומלצת ? תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by freesoul23,

לשמחתי גיליתי שהתחילו לייבא לארץ את ויינשטפן גם בבקבוקים, אז ישר רצתי לחנות וקניתי לעצמי כמה בקבוקים. אבל גיליתי שלבירה יש טעם לוואי מוזר. האם מישהו כבר ניסה ויינשטפן בבקבוק וגם נתקל בטעם לוואי? האם אמור להיות הבדל בטעם בין הבקבוק לחבית?

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. התווכחתי אם חבר מה שם הסיגרייה הזאת ( אנחנו לא מעשנים סתם ויכוח דפוק חח) http://hotimg21.fotki.com/a/79_181/133_66/sigaret.jpg נקסט כחול ארוך ( הוא טוען שלא קיים ארוך ) נקסט כחול

• 4 תגובות
    • 868 צפיות
  18. אני אומר שהדרך הנכונה להגיד "בכל העולם" היא "In the whole wide world"', בעוד שחברי לספסל הלימודים טוען שניתן גם להגיד "In the all wide world". מי מאיתנו צודק? מאוד חשוב לי לדעת, מכיוון שזה התפתח לויכוח גדול מימדים.

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. רציתי לדעת אם נגיד יש לי 1.5 בעין אחת ו1.25 בעין השניה כמה פרופיל יורידו לי אם בכלל?

• 8 תגובות
    • 699 צפיות
  20. Started by Skid,

הוא אומר שאי אפשר לדעת בצורה חדש משמעית אם השלט גבוהה יותר מהגשר בגלל זווית הצילום. אני אומר שהוא גיי. רואים בבירור שהשלט גבוהה יותר בהשוואה למיליון אלמנטים אחרים בתמונה,יש לכם דרך לעזור לי להוכיח?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. אני אומר ורוד, היא אומרת כתום. החלטנו שהרוב קובע, אז... איזה צבע זה?

22. Started by DAVIDD,

מישהו יודע מה יהיו בערך הדרישות מינימום?

• 2 תגובות
    • 444 צפיות
  23. Started by the king2006,

יש לי כמה שאלות ... מתי יגיע וינדוס ויסטה לארץ גרסת ה RETAIL???? ומה עדיף 32 או 64??? תודההה

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  24. Started by iveco,

4 משחקים 800 שקל - אני צריך הכול תיקו :

25. Started by Guy King,

בעקבות הכתבה שהייתה עכשיו ב"עובדה", אם ראיתם. מה אתם חושבים על ויפאסנה (סדנה שבה עושים מדיטציית שתיקה במשך 10 ימים)? בסדנה גם אסור לייצור קשר כלשהו עם אנשים אחרים ואוכלים מעט מאוד אוכל צימחוני. הייתם שוקלים לעשות דבר כזה? איך אתם תופסים את זה?

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.