עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Bose,

יש בניו גראוונד משחק ששמו דראג רייסר 3 ואני לא מוצא תנייטרוס!!! מישהו יכול לכוון אותי איך להשיג אותו??? http://www.newgrounds.com/portal/view/160660

2. Started by אוריפ,

רק רציתי לאחל לכול מי שנבמן ביחידה אחת בבגרות בערבית! בהצלחה (או בערבית בילנג'ח!).

• 9 תגובות
    • 850 צפיות
  3. יש ברשותי נגן נייד אמפי3 , 512 מגה .. השאלה היא האם יש אפשרות לשפר לזיכרון בנפח ג'יגה? תודה.

• 9 תגובות
    • 650 צפיות
  4. Started by imac,

יש לי דומיין מגניב וגם שרת אחסון.. מה לדעתכם אפשר לעשות עם זה? סתם כדי להעביר את הזמן, בלי להשקיע יותר מדי.. ואם אפשר לעשות מזה כסף מה טוב...

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by imac,

היה לי ריב עם המורה... אני זוכר שמחנות ההשמדה היו רק מחוץ לגרמניה (הכוונה לאוסטריה, פולין וכו'..) ולא בגרמניה עצמה.. והמורה התעקשה שזה לא נכון.. האם אני צודק? או המורה ?

• 9 תגובות
    • 733 צפיות
  6. Started by pyro_man,

טוב זה האתר שלי אני עיצבתי אותו והכל ואת רב התוכן אני מכניס לתוכו עם עוד מנהל שהוא עוזר בהכנסת חומר. התפקידים שלי באתר מנהל ראשי מעצב ואיש תכני וכתב כמובן דעתכם על האתר בהנחה שזה ASP כן?? לא להשוות לאתרים של PHP או מערכות אחרות אני רוצה השוואה לגבי אתרי ASP אחרים דעתכם הכללית על האתר על המראה והתוכן זה האתר: www.autorace.ios.st תודה

• 9 תגובות
    • 731 צפיות
  7. Started by raiman1,

כנ"ל

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by MODI,

מצאתי כמה דברים במחיר מדהים!!!!!!!! עכשיו רציתי להירשם ולשאול שאלות אבל צריך לרשום את הכ. אשראי ואני לא רוצה יש פה מישהו שיש לו חשבון ולא אכפת לו שאני ישאל דרכו את השאלות? ועוד משהו, המשלוחים רק בארה"ב, אפשר גם לשלוח לארץ?

• 9 תגובות
    • 603 צפיות
  9. הזמנתי מחשב בחנות מחשבים לפי מפרט ושלמתי מקדמה 10% . לאחר שבוע וחצי התקשר נציג מהחנות והודיע לי שהמחשב הורכב והוא מוכן למשלוח . שלמתי לו דרך הטלפון בויזה על המחשב ובזה הסתיימה השיחה . למחרת נכנסתי במקרה לאתר האינטרנט של החנות וראיתי שבשני פריטים מהמפרט שהזמנתי היתה ירידת מחיר .עכשיו במידה והירידה היתה בשבוע וחצי שבין ההזמנה לתשלום האם החנות הייתה צריכה להוריד לי את זה מהמחיר הסופי ואם התשובה היא חיובית האם זה גם במקרה ולחנות אזלו שני פריטים אלו בתוך השבוע וחצי והם הביאו מלאי חדש ובעקבות זה היתה ירידת המחיר .

• 9 תגובות
    • 790 צפיות
  10. שלום. אני צריך להגיש למחר מלא תרגילים ויש כמה דברים שנתקלתי בהם ולא הבנתי איך אני פותר. לדוגמא, יש לי את המשוואה: mx²+(m+2)x+4-m=0 והם מבקשים ממני למצוא שני שורשים ממשים, עשיתי את זה (דלטה > 0) ואז הם מבקשים ממני: מצא לאילו m שני השורשים הממשיים שליליים, איך אני עושה את זה? תודה!

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  11. הבעיה לקוחה מתוך הפרק על משפט פיתגורס, אז בבקשה, הסתמכו בפרון שלכם על המשפט, ולא על חומר שמעבר לתחילת כיתה י' (סינוס, טנגנס וכו'). תודה.

• 9 תגובות
    • 880 צפיות
  12. המקום - סאבליים היום- רביעי השעה 21:00 מחיר 30 ש"ח הופעה חגיגית לקראת הוצאת הסינגל השני אירוע פייסבוק המייספייס של מונסון

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. שלום כולם האם מישהו יודע איך קוראים לטראנס אופרה הזה במטריקס רבושליון בקרב האחרון שבו סמית נלחמם נגד ניו בגשם ויש מלא סוכנים מסביב והאופרה נשמעת בסגנון כזה עם מילים בעברית "מזל טוב מזל טוב מאיה" ככה זה נשמע ויש אחרי זה מעין טראנס קצבי ויש שירה הודית או יפנית ברקע מישהו יודע איך קוראים לזה זה גם מופיע בקרדיטים מתי שמראית את כול האנשים שעבדו על הסרט

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. שימו לב לפה: http://www.pcchip.co.il ושימו לב פה: http://www.skypc.co.il כל המחירים זהים וכל האירגון

• 9 תגובות
    • 662 צפיות
  15. Started by redti,

אהלן אני ממש בימים אלה רוצה ללמוד תיאוריה ויש בבעלותי את הדיסק למידה של 2005 האם זה רלוונטי ללמוד מיזה ולגשת .. אחרי הכל אנחנו ב2006

• 9 תגובות
    • 827 צפיות
  16. המורה נהיגה שלי אמר שהוא לא קיבל טסטים ולכן אני לא יכול לגשת לטסט (לא רק אני גם כל מי שלומד אצלו) העם מישהו יודע על זה? יש איזה שביתה או מהשהו כזה ?3 אני ממש מבואס זה כבר יהיה שבוע 2 שאני מחכה לטסט

• 9 תגובות
    • 784 צפיות
  17. אני רוצה שאוכל להעלות תמונה, וגם למחוק אותה לאחר זמן מה שאבחר אפשרי או שזה רק פינוק לאדם שיש לו שרת אחסון משלו? או אם יש לכם אתר אחר, אשמח תודה רבה

• 9 תגובות
    • 3.5k צפיות
  18. Started by emil57,

אנשים מי שיכול שיוריד בקשה תשיר של שגיב כהן "אלייך" ויעלה את זה לפורום כמה שיותר מהר..!! זה דיי דחוף.. תודה רבה..!! (מי ששואל למה אני לא מוריד את זה לבד או כל דבר שיצוץ לכם בראש, זה מכיוון שהאימיול נידפק אצלי וגם האיי סיי אז ככה שאין מצב שאני מצליח לארגן תשיר הזה ללא עזרתכם..!! תודה רבה לכול העוזרים..!!!

• 9 תגובות
    • 723 צפיות
  19. שאלה בכותרת תודה מראש לכל מי שיענה.

• 9 תגובות
    • 648 צפיות
  20. אפשר המלצות לסרטים טובים (גם חדשים וגם ישנים..אבל לא ממש ישנים.) אני אוהב סרטים כמו מטריקס וסרטי סוף העולם במיוחד..כאלו כמו "היום שאחרי מחר" "ארמגדון" וכו.. דיי דחוף ..כל המלצה שאתם חושבים תרשמו ..אל תתביישו P: תודה!

• 9 תגובות
    • 835 צפיות
  21. Started by ztahie,

רק רציתי לדעת אם יש עוד מישהו שמתגייס בתאריך שלי? :AR15: :AR15: :AR15:

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום אנשים, אני שוקל לרכוש מחשב מחברת TMS. התרשמתי מהמבחר באתרם ומהמחירים. אני מתגורר באיזור המרכז, ואני מתלבט האם לרכוש מחשב מחנות שנמצאת בצפון. אני מודע לכך שיש להם מעבדה בת"א (איני תל אביבי, אך זה קרוב יחסית). - האם השירות, החלפות רכיבים והתיקונים, במקרה הצורך, יהיו נוחים למרות שהחנות בצפון (המרכז עם כל הרכיבים)? - כמה זמן לוקח להחליף / לתקן רכיבים? - מה בנוגע לאחריות, האם עדיף לרכוש רכיבים מהיבואן המורשה? אודה עבור משובים על החנות ממי שכבר רכש אצלם. אם יש לכם המלצות אחרות - גם אלה יתקבלו בברכה. תודה רבה! 8)

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by eliav-peretz,

כן כן, הקטיושות דפקו לאנשים פה את הראש... פשוט הייית חייב לשתף, מצטער על האיכות הגרועה. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 859 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.