עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by raiman1,

יש לי עבודה לחופש (שתמות המורה) ואני לא זוכר איך עושים את החרא הזה.. אם מישהו יודע ויכול לעזור אני אודה לו מאוד Xו-Y הם שני מספרים המקיימים X+2Y=8. מה צריכים להיות שני המספרים כדי שמכפלתם תהיה מקסימלית?

• 9 תגובות
    • 935 צפיות
  2. פשוט כשרוני http://www.mako.co.il/news-specials/click/Article-60fb27c13a18a21004.htm&sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=1575680455

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. אני יודע שזה נשמע קצת מיושן, אבל איפה קונים ברזלים כאלה. אני צריך משהו כמו 20-30. אני יודע שיש באתרים בחו"ל, אבל חשבתי שאולי יהיה מישהו שמוכר בארץ. גם ברגים כמו ברגים משושים או ברגים למארז מעניין אותי לדעת איפה לקנות.

• 9 תגובות
    • 4.3k צפיות
  4. אני רוצה (ממש ממש ממש חח) לקנות תאוזניות האלה של מטליקה מאמאזון אבל לפני שאני שם כרטיס אשראי אני לא יכול לדעת מה עלות המשלוח והבנתי שהוא יכול להיות מאוד ממופקע מישהו יכול בבקשה לברר לי ? באמת תודה למי שעוזר :-) http://www.amazon.com/gp/offer-listing/B001CN0KWW/ref=dp_olp_new?ie=UTF8&condition=new יש שם את כל החברות שאפשר לקנות מהם אני רוצה רק מאלה שעולה אצלם 14 דולר תודה על העזרה..

5. Started by davidcohen,

היי אני רוצה לעשות קורס פסיכומטרי אבל אני לא יודע איפה נחשב טוב. גבע , לחמן היי קיו ? אפשר בבקשה המלצות ? תודה לכולם

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום לכולם שמתי לב שלאחרונה יש הרבה בעיות עם חנויות מחשבים, לדוגמה :TMS, שיש פה דיון על שירות גרוע וכד'. ראיתי שלא נוהגים להמליץ פה על חנויות כמו KSP, פנדה ושאין בכלל מה לדבר על אייבורי. היום אני לפני קניית מספר חלקים (כמעט מחשב), רציתי לשמוע דעות בקשר לחנויות. מאיפה לדעתכם כדאי לקנות מחשב? כרגע באזור פולג, יש חנויות כמו א.א מחשבים, KSP, TMS שנוח לי להגיע לשם ולקנות משם (בהתחשב בעובדה שאני באזור כל יום). כרגע TMS מציעים את המבחר חלקים והמחירים הכי נוחים, אבל לאחר הדיון אני לא יודע אם באמת כדאי לקנות משם. אז אשמח לשמוע מה דעתכם ולקבל עצות.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. http://www.youtube.com/profile?user=tippexperience&annotation_id=annotation_820885&feature=iv fuck tickles play eats מה עוד מצאתם? ;D

8. רציתי לבדוק אם מישהו יודע אם יש איסור על חתימת ימי ד' ביום ראשון? במקרה שלא - אם המפקד האישי שלי אישר לי יום ד' ביום ראשון, האם גורם שלישותי ביחידה, או מפקד שמעליו יכול לקבוע באופן גורף שאי אפשר לחתום על יום ד' ביום ראשון? אשמח אם מי שעונה יוכל גם להפנות אותי לאיזה מסמך\נוהל שכתוב בו על זה. תודה!

• 9 תגובות
    • 10.7k צפיות
  9. Started by Tomerb1,

שלום לכולם לפני כמה ימים קניתי עם כמה חברים בקבווק של Bad Apfel (לא במטרה של להשתכר ולעשות בלאגן אם זה מה שעובר לכם בראש). שמנו לב שהבקבוק עם מדבקה אדומה וכתוב עליו בגרמנית, הוא נקנה מ"דרינקס סנטר" בפולג (מול המתחם ביג פולג). ראיתי באינטרנט שכתוב עליו " Extra strong premium apple liqueur, 41%vol " לעומת זאת שמתי לב שרוב הבקבוקים שנמכרים הם עם מדבקה לבנה וכיתוב באנגלית. מה שקנינו נראה ככה: http://beowein.eshop.t-online.de/WebRoot/Store8/Shops/Shop538/4726/4E74/30D8/F58C/0495/0A80/03BD/FCA3/26110_0020_Bad_0020_Apfel_0020_07.jpg לעומת ככה: http://www.dorbanot.com/wp-content/uploads/2008/11/bad-apfel.jpg יש אולי איזה הסבר לדבר הזה? אולי זה באמת גרסה מחוזקת? (יום לפני שתינו מב…

• 9 תגובות
    • 5.7k צפיות
  10. שלום באיזה חנויות אני יכול לקנות http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=133170&section=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7%D7%99%D7%9D אני מכיר את זיג זג ואת לוג'יק פי סי מה דעתכן?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. כל המקינטוש למיניהם? חוץ מהיבואן עצמו מי עוד מתעסק בארץ עם המחשבים של אפל?

12. היי! לאימי התחשק ליהיות בעליה של שרקן\ית קרחת, משהו כמו הדבר הבא- http://ounce.su/uploads/2009/10/%D0%BB%D1%8B%D1%81%D0%B0%D1%8F-%D0%BC%D0%BE%D1%80%D1%81%D0%BA%D0%B0%D1%8F-%D1%81%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%BA%D0%B0.jpg חיפשתי בגוגל ורוב התוצאות לא קשורות, אשמח אם יפנו אותי לאתר שיוכל לעזור לי עם השם המדוייק למין השרקנים הזה, ואיפה משיגים אחד כזה. תודה מראש וחג שמח נ.ב. נודע לי הזן hairless Baldwins דרושה המלצה לחנות חיות אמינה(שמוכרת שרקנים) באזור תל אביב. מהיצריתיים שבינכם אשמח למפרט של שרקן ללא OC

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. חבר'ה קיבלתי היום מכתב בו דחו לי את השירות ל24 לאוקטובר ושיבצו אותי במערך הטכני של חיל האויר "והחלל"... העניין הוא שחיפשתי באתרים ופורומים קצת פרטים אבל שונות בכל מקום.. בבקשה מי שיכול לתת לי קצת פרטים על התפקיד אני מאוד מאוד מאוד יעריך את זה!! תודה!!!

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. חג שמח אז בהשראת לייפהאקר (לינק) שלקחו את ההשראה של מהסט תמונות הזה (לינק) אני רוצה להכין גם מעמד לפטופ ממגש דפים שולחני שכזה. (תמונה למי שאין כח ללחוץ על לינקים) למה? כי זה גם מגביה את הלפטופ כך שלא צריך להסתכל עליו למטה (עכבר ומקלדת מחוברים חיצונית) גם מאוורר אותו מלמטה ונותן לך הרגשה שקרית שכזו שהוא מאריך חיים גם יעיל מבחינת מקום לאחסן דפים שבתהליך עיבוד או צריך לטפל בהם (ברוח GTD כמובן, אחרת מה הייתי עושה בלייפהאקר) אז עכשיו הבעיה שלי היא למצוא דבר כזה. הסתובבתי קצת בקרביץ ואופיס דיפו והדבר הכי קרוב שמצאתי היה זה: שהוא קצת בעייתי גם בגלל שלמעלה יש את הזה (ניתן להוציא אותו בהברגה, אך אין לי מושג בקשר ליציבות אחרי זה) וגם כי הוא מקומר בקצוות ואם הלפטופ שלך ה…

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. שלום למבינים קצת בחוק רכשתי לוח אם חדש כולל התקנה לאחר יום גיליתי שהלוח פגום : לא ניתן להתקין RAID כרטיס רשת בלוח פגום ולא עובד רעש חשמל מהלוח בזמנים שונים . מקלדת USB לא נותנת הרבה פעמים להיכנס לביוס כי הלוח קולט את האות רק לאחר 10 -15 שניות בדרך כלל בכניסה לווינדוס הבאתי לחנות שמכרה לי עכשיו אמרו תמתין שבועיים אני לא מבין את הטמטום לא נהנתי ממנו יום אחד , המחשב מושבת אצלם למה צריך לחכות שבועיים ? מה אומר החוק ? האם אני יכול לבקש את כספי חזרה על הלוח ? שוב השאלה מה אומר החוק ?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. אני מעוניין לקבל מהאדם עדכונים שוטפים אבל לא מעוניין שהוא יתייג אותו. אפשר לעשות דבר כזה? לחסום רק תיוג?

• 9 תגובות
    • 5.7k צפיות
  17. שלום לפני כשבוע נתתם לי מפרט, המפרט נבנה בRSM ניסתי לתפוס אותם בטלפון כבר כמה ימים ללא הצלחה וזה קצת ערער את האמינות שלי בהם. האם יש חנויות נוספות באיזור השרון עליהם אתם יכולים להמליץ וגם יוכלו להרכיב לי את אותו המפרט? שאלה נופסת, האם אני זכאי להנחה ברכישת מערכת הפעלה ואופיס בעת רכישת המחשב בחנות הנל ובחנויות האחרות שתמליצו? שאלה אחרונה, האם כדאי להשקיע בחברה יקרה יותר בזכרונות הRAM או שזה לא קריטי ואין בעיות עם Transcend? תודה.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by jackofalltrades,

בשעה טובה ובאיחות של כמה שנים, אני מתחיל לימודים אקדמיים! עקב הקרבה של המוסד לביתי, החלטתי לרכב על גביי האופניים אל המכללה וחזרה (כמובן בהתחשב בתנאי מזג האוויר). יש לי אופניים (Merida MTB m90, מעצורי רפידות) בני שנה וחצי פחות או יותר, אבל רכבתי עליהם פעמים בודדות ורק בשטח. אני מחפש הסבר קצר (ומעמיק ) לגביי אחזקה שוטפת של פעם בשבוע: - ניקוי אבק בעזרת מטלית ומברשת. - שימון השרשרת. באיזה שמן\גריז כדאי להשתמש? - קראתי שיש לשטוף במים וסבון כלים, זה לא יגרום לקורוזיה?

• 9 תגובות
    • 3.1k צפיות
  19. Started by WildFire,

למישהו יש מושג מה קורה עם האתר של המרכז הארצי לבחינות והערכה? למעט הדף הראשי, האתר לא עובד, וציוני הפסיכומטרי הועלו אליו אתמול, השרתים שלהם קרסו? למישהו יש מושג אם משהו נעשה בנדון כדי לסדר את העניין הזה? אתם חייבים להודות שזה מאוד נחמד מצידם לפרסם בעמוד הראשי שיש ציונים, בלי לתת לאף אחד לראות אותם.

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by shaithebest,

שלום לכולם אני לא יודע אם זה קשור לכאן אבל אני בפייסבוק עוד מהיום הראשון שיצא ולאחרונה התחילו בעיות. מפרסמים דרך החשבון שלי על הקיר שלי פרסומות כמו סרטון לוהט של בר רפאלי ושאר ירקות. האם זה וירוס שיש לי במחשב? כי עשיתי סריקות ואין לי וירוסים....האם אפשר להגדיר בפייסבוק שלא יפיץ דרכי דברים? זה נורא מעצבן לראות בפרופיל שלי שיצאו דברים דרכי

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by shalomelbe,

שידרגו לי את מהירות האינטרנט ל-5 מגה מה מומלץ להוריד? אני אוהב בעיקר סדרות קלילות ומצחיקות (לדוגמא חברים) אבל אם זה ממש ממש איכותי, אז אפשר גם גאנרים אחרים (למרות שאני בעיקרון לא רואה דברים כאלה). לדוגמא הסופרנוס.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Kidney_stonE,

http://i.imgur.com/2VOhC.png

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by ymss69,

קיבלנו תרגיל בלימודים (תואר ראשון במינהל עסקים) ליצור דף בפייסבוק למוצר שהיה כושל מבחינת מכירות בארץ ולמתג אותו מחדש או למוצר שהוא פרי המצאתנו והציון נקבע לפי כמות הלייקים שאתה מקבל, עכשיו המוצר לא חייב להיות של חברה ספיציפית אלא לדוגמא יכול להיות SSD שזה מוצר שהרבה חברות שונות מיצרות, או לדוגמא סטארבאקס בארץ שגם כשלה. יש למישהו רעיונות למשהו שימשוך אנשים?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. הם עומדים בזמנים?

• 9 תגובות
    • 970 צפיות
  25. Started by asiofjiojqwr,

מישהו יכול להמליץ לי על חברות לפסיכומטרי שפועלות באיזור ירושלים?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.