כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,554 דיונים בפורום זה
-
יש לי mp4 שקורא סרטים רק עם סיומת של avi... למישהו יש תוכנה מסוימת לשינוי סיומת של סרט מ- TV ל - avi ? וגם הסברים לשימוש בתכונה .. אשמח לקבל עזרה .. תודה
-
- 0 תגובות
- 461 צפיות
-
-
העם סמסטר חורף במכללות מתחיל גם מחודש אוקטובר , כמו באונברסיטאות?
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
יש לי הרבה ניסיון עח מחשבים, חומרה, תוכנה, התקנת רשתות ביתיות וכל מני דברים קטנים כאלה. אבל לא יצא לי עדיין לצאת עם זה לשוק, אלא בעיקר לשכנים, חברים, חברים של חברים וחברים של דודים של שכנים של חברים, ודברים כאלה אבל בגדול, יצא לי להתעסק עם המון מחשבים ונתקלתי בהמון תקלות חומרה / תוכנה ואני די בטוח שאני יכול להתמודד עם כל מה שאני יתקל בו. אז חשבתי (אני ועוד חבר) להוציא פלאיירים של טכנאי מחשבים ולהתחיל לצאת לשוק הרחב |: אני לא מצפה להרויח מליונים, אבל סתם כהכנסה צדדית (לא יכול להזיק). אז יש לי כמה שאלות לאלה שכבר עשו את הפריצה שלהם. 1. קודם כל, מה כדי לעשות, לפאיירים שירוצו בדואר, בתוספת של מדבקות שיהיה אפשר להדביק בכניסות וכאלה. או שאולי עדיף להוציא מגנטים ולפזר על …
-
- 30 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
אני ממש חלוד בחומר ולא זוכר כולכך איך עושים את התרגילים האלה: F(w, x, y, z) = w'* x' * y * z + x * y *z + w*x * z ' מייצג שלילה. איך למשל אני מצמצם כזאת פונקציה.. תודה לעוזרים..
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני יודע שטחנו כבר את הנושא הזה, אבל זה כל הזמן משתנה. נכון לעכשיו, איזה חנות הכי מומלצת? אני מחפש חנות מקצועית, זולה, עם מגוון רחב מאוד של חלקים, ושיש לה סניף באיזור חיפה...
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-קניתי כונן חדש, מדוע התבקשתי לעשות לו פרומט? -מה ההבדל בין quick format ל format ? תודות!
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
מה ההסבר הפסיכולוגי לרצון של אנשים להיות מפורסמים?אני לא מוצא בזה שום הגיון. שמתי לב שחלק מהאנשים רוצים להיות עשירים לא רק בגלל הכסף אלא גם(ולפעמים בעיקר) בשביל ההשתייכות לקבוצה, למה?
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://my.spill.com/profiles/blog/show?id=947994%3ABlogPost%3A355506
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עדכון: לקרוא עדכון בסוף ההודעה, הכי חשוב. שלום אני לא יודע מה הזמן התקין שבו מחשב אמור להגיע אבל הזמנתי מחשב(טוב מאוד ויקר!) לפני חודש (ואולי טיפונת יותר) מחנות מאוד ידועה - שכרגע אני לא רוצה לפרסם את שמה, אך בהחלט מי שרוצה יכול לשאול אותי בפרטי, או שאפרסם פה בהמשך (או בפורומים מתאימים אחרים) החנות הבטיחה לי שהמחשב בגלל החלקים המורכבים וכו', יגיע תוך שבועות ספורים. (3-4) כאשר המסך שהוא הזמנה מיוחדת מארה"ב יגיע תוך חודש. כאמור עבר כחודש, כאשר במהלכו דברים מסויימים כמו מארז שאמרו לי "כן כן יש את זה במלאי, ויש ליבואן וכו'" לא הגיע ולא יגיע! (הוחלף למשהו אחר) המעבד - גם אמרו שיש במלאי ותוך שבוע מגיע וכו' - עד היום לא הגיע! כנ"ל גם לגבי כרטיס הקול. לגבי שאר החלקי…
-
- 88 תגובות
- 7.7k צפיות
-
-
קיבלתי את זה במייל: מידע בנושא מים או קולה כולנו יודעים שמים חשובים אבל אף פעם לא שמו את הדברים בצורה כזו מול עינינו: מים: 1.כוס אחת של מים תעצור את תחושת הרעב הלילי של כמעט 100% מעושי הדיאטות. 2.מחסור במים הוא הגורם מס' 1 לעייפות במשך היום. 1.75%.3 מכל האמריקאים סובלים מהתייבשות כרונית. 4.אצל 37% מהאמריקאים מנגנון הצימאון כל כך חלש עד שהם טועים וחושבים שמדובר ברעב. 5.אפילו התייבשות קלה יכולה להוריד את המטבוליזם של האדם עד 3%. 6.מחקרים מראים ש 10-8 כוסות מים ביום יכולות להקל באופן משמעותי על כאבי פרקים וגב עד ל- 80% מהסובלים. 8.ירידה של 2% בכמות המים בגוף יכולה לגרום לבלבול בזיכרון הטווח הקצר, בעיות עם חשבון פשוט וקושי ביצירת מיקוד על מסך המחשב או דף מודפס. 9.שת…
-
- 58 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
אהלן חברה... את השאלה שלי אני מפנה לגיטריסטים בינינו... יש לי FENDER STRAT HIGH WAY 1 ואני פשוט לא יכול כבר... אני מחליף מיתרים פעמיים בחודש כי יש לי ידיים שמזיעות כמו לא יודע מה... אני מסנה לנקות אותם אפילו עם נייר לטש עדין אבל לא עוזר... לא מזמן שמעתי שיש מיתרים מחברת ELIXIR עם ציפוי סיליקון... רציתי לדעת האם הם יותר עמידים בלכלוך וחלודה ואיך הצליל שלהם? כי אולי אני ארכיב אותם גם על הסטראט האמריקאי שלי.... תודה מראש.
-
- 46 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
בכיתה ט' לא עברתי בערבית (המקצוע היחיד) ולאחר סיום הכיתה נאמר לי שחובה לקבל במקצוע ציון עובר כדי להיות זכאי לתעודת בגרות, עכשיו זה לא נשמע בכלל הגיוני כי יש המון בתי ספר שבהם לא לומדים ערבית וגם אצלנו בבית הספר יש תלמידים שחברו בצרפתית למשל ואצליהם זה לא משנה. אז איך זה יכול להיות ? גם ככה לאחר כיתה ט' ערבית זה כבר כמגמה ויש רק 5 ילדים בכיתה של הערבית.. חיפשתי בגוגל קצת ולא מצאתי מידע בקשר לציון עובר בערבית ולזכאות לתעודת בגרות מישהו כאן מבין בזה קצת ? תודה !
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני מדבר על אישי (לא בקבוצה) וכמה זה עולה?
-
- 24 תגובות
- 8.5k צפיות
-
-
היי חיפשתי כבר בכמה חנויות ולא מצאתי המעביר הוא ממקלדת בעלת USB (הזכר) ולחבר למחשב לחיבור הPS2 הסגול אני מחיפה ואולי אתם יודעים איפה אפשר לקנות כזה מתאם או אולי למישהו פה בפורום יש כזה שהוא לא צריך ומוכן לתרום אותו תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם יש אמת\היגיון בדבר? פיפסתי את הקטע הזה, ראיתי את המשחק של ארגנטינה-רוסיה, אבל בתחילת התוכנית כאשר הציגו את הנושאים שהתוכנית תעסוק, אז אחד מהם היה כך שהטכניון ישנה את השפה הרשמית הנוכחית [עברית] לאנגלית. למה, מתי והאם זה בכלל אמיתי? חיפשתי באינטרנט מידע על כך אבל לא מצאתי דבר :-X
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף תמונה לפרופיל שלי באתר הזה אבל אני לא יודעת איך, ראיתי שצריך לעלות תמונה לאתר אינטרנט, אבל אין לי מושג איך עושים את זה אשמח לעזרה מורן
-
- 8 תגובות
- 694 צפיות
-
-
התרגיל: "נתונה סדרה חשבונית. שבה מספר זוגי של איברים. הפרש הסדרה הוא 4. סכום האיברים במקומות האי זוגיים הוא 120 וסכום האיברים שבמקומות הזוגיים הוא 152. א. חשב את מספר איברי הסדרה ואת a1 [איך כותבים במקלדת שה1 יצא קטן כזה מתחת לאות ד"א?] ב. מצא את הנוסחה לאיבר הכללי an. ג. מצא את הנוסחה לסכום Sn." ותעשו טובה ואל תזרקו סתם מספרים כי את התשובות יש לי גם בספר. אני צריך שתראו לי דרך ותסבירו איך הגעתם לפתרונות תודה
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני עולה ל י"א ואני רוצה לקנות לי מילונית אלקטרונית באנגלית. מישהו יכול להמליץ לי על מילונית טובה ולא יקרה. שהיא לא תיהיה כאילו עוד שניה הולכת להתפרק. משהו איכותי! תודה
-
- 20 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
עיר הנוער בחיפה 2008... קצת פרטים- מה מרכזית תכלול מופעי אמנים מהשורה הראשונה בארץ: להקות נוער צעירות, שבק ס` , התקווה 6, אלכס, יוני בלוך, אביב גפן, רן דנקר ועילי בוטנר, אינפקטד משרום, DJ VOID . מתחמי פעילות המרחב בו יתקיים האירוע יחולק לרחובות של פעילות עפ"י נושאים, וביניהן מתחמים מרכזיים של אטרקציות שונות. "הכפר הירוק" - מתחם איכות סביבה: · פיסול סביבתי - קבוצתי מחומרי פסולת. · הצבת פחי מחזור - ענקיים לפקקים, פחיות ובקבוקים. · עמדת אומנות ממוחזרת - יצירת תכשיטים מחומרי פסולת, כגון פקקי בקבוקי זכוכית. "שימושונוער" - מתחם מידע: דוכנים של ארגונים המספקים פעילות ומידע רלוונטי לנוער - ארגוני נוער וארגונים חברתיים וסביבתיים, תוך התמקדות בבני הנוער בחי…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני צריך לקבל כסף מח'ול אבל אני צריך לתת את הפרטים הבאים IBAN Swift/BIC or Routing Number אני בבנק דיסקונט מישהו יכול להסביר לי מה זה 2 הדברים האלה שהם מבקשים?
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
טוב, מצטער מראש אם זה לא הפורום המתאים, פשוט אין לי מושג איפה לשים את זה... (תוכנה זה לא. רשתות זה גם לא ממש. וינדוס זה לא) בכל אופן, יש אתרים כאלה שאתה יכול להזין בתוכם כתובת של אתר אחר ואז אתה יכול לגלוש לאתר השני דרך האתר הראשון, כלומר בעצם האתר הראשון מהווה כמעין shell שדרכו אתה גולש לאתר השני אז למישהו יש כתובת לאתר שכזה? אם זה מעניין מישהו, לאמא שלי בעבודה יש firewall ארגוני שחוסם כל מיני אתרים (youtube למשל) ובתקווה באמצעות אתר כזה היא תוכל לגלוש לאתרים חסומים תודה מראש...
-
- 6 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אוקי חברים אני מספר לכם עכשיו משהו באמת מוזר שקורה עם הטלויזיה שלי. אז ככה... מדובר בטלוויזיה רגילה של lenco 29 אינץ מלפני איזה 3.5-5 שנים בערך. המקרה המוזר הוא מתי שאני רואה טלוויזיה ב yes או ב dvd ומתי שבסרט שרואים בטלוויזיה יש איזה קטע מתח מאוד אז הטלווזיה שלי נכבת! בדקקתי כבר טיימר הכיבוי לא פעיל. כלומר... כל פעם שיש איזה קטע מתוח מאוד ומפחיד הטלוויזיה שלי פשוט נכבת ולא מראים מה קרה בקטע מתח הזה. זה ממס נס!, היא כבר כבתה לי עשרות פעמים במהלך השנים שראיתי בה, וזה לא במקריות! בדיוק שיש מתח!. לפני איזה שבוע או שבועיים אני ראיתי את הסרט אייר פורס 1. ובסוף הסרט ממש בסוף איך שהכל כבר טוב, פתאום מישהו מהחברה הטובים מוציא אקדח ובא לירות. אבל בדיוק איך שהוא הוציא את האק…
-
- 28 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
היי חבר'ה, אני עומד בפני הרחבת החור הנוכחי שלי באוזן שמאל ( שכעת עומד על איזה 1.6ממ אולי יותר , סתם ממשחקים והכנסת דברים לשם) לחור בגודל של 5/6 מ''מ. רציתי לשאול האם בטוח ישר לעבור ל5 או שעדיף להתקדם לאט ? ( זאת אומרת קודם 4 והלאה..) כמו כן, האם ערכות הרחבה עצמית (בעזרת TAPER) הינן בטוחות? תודה :]
-
- 4 תגובות
- 800 צפיות
-
-
הבנתי שמסיימים תיכון באמצע השנה או משהו כזה, עכשיו, בלי קשר לבגרויות, מתי בערך מסיימים להגיע לבי"ס בי"ב?
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-