עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני מעוניין לקבל מהאדם עדכונים שוטפים אבל לא מעוניין שהוא יתייג אותו. אפשר לעשות דבר כזה? לחסום רק תיוג?

• 9 תגובות
    • 5.7k צפיות
  2. Started by pergola,

אני משחק במשחק אסטרטגיה civilization.. והרבה פעמים אני מגיע למצב שיש לי אינפלציה גדולה במדינה.. זה דופק לי את כל הכלכלה ומאט את התפתחות המדינה.. מישהו יודע מה גורם לזה? איך אפשר להימנע מאינפלציה.. ואם כבר יש לי אינפלציה במצב חמור איך אני משפר אותה?

• 9 תגובות
    • 887 צפיות
  3. Started by stingeR-,

מרחק נגיעה, הסדרה החדשה יחסית בערוץ 2... לפי דעתי זו סדרה ממש טובה, שחקנים מ-ע-ו-ל-י-ם עלילה מאוד מאוד טובה ומתאימה כמובן לארצנו הקטנטונת, אני לעומת הרבה אנשים אחרים מוצא בסדרות כגון אלו עניין רב יותר מאשר סדרות כמו "נמלטים" או "אבודים" וכ'ו(למרות שכמובן אלו לא סדרות רעות כלל וכלל) רק מעניין אותי לדעת אם גם אתם חושבים כמוני.. או יותר נכון.. - תנו חוות דעתכם על מרחק נגיעה לעומת סדרות אחרות שעברו כאן במהלך השנים בארץ..(סדרות ישראליות)

• 9 תגובות
    • 961 צפיות
  4. נפל לי בורג בחלק האחורי שלו, לתוך הפלסטיקה. אני שומר אותו מרשרש כשאני מזיז את המסך, ניסיתי לנער כלפי מטה בשביל להוציא אותו מהחור שהוא נכנס, אחרי 5-6 דקות הבנתי שזה מקרה אבוד ואני חייב לפרק לגמרי את המסך. פירקתי את ה 8 ברגים מאחורה שהחזיקו אותו אבל לצערי אני לא מבין איך הפלסטיק מתפרק או אם יש לו עוד תפיסה מעבר לזה. תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  5. מקרה קשה של רמזור תמים שבמקרה נח לו .... [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 883 צפיות
  6. שי לי\לנו להקה ואנחנו מעוניינים להקליט שיר (פרומו\דמו ) באיזור האיכות הסבירה ומחפשים מישהו נחמד שאולי יוכל לעזור לנו... (הסגנון זה מטאל ) יש כאן מישהו שיודע לעשות הקלטות? (אנחנו רוצים גיטרה וקלידים ושירה ותופים שיהיה מכונת תופים .) רצוי מאיזור המרכז _________________________ יש לנו אחד שהסכים לעשות לנו הקלטה הבעיה הוא מהדרום

7. הפריטים הם [יד שנייה כמובן]: -אוזניות SHURE SE102 [במצב מעולה - לא ניתן לזהות כי היו בשימוש] -DVD נייד KOSS PDVD-450 [ממש כמו חדש] -פלאפון סוני אריקסון K530I [משומש במצב סביר - המסך שרוט קצת עקב שימוש] -קריסטלים בטכניקת צריבה [הדמויות צרובות בתלת-מימד] של: שור בגובה של כ-20 ס"מ, של דב באותו הגודל, של ציפורים בגודל של כ-10ס"מ על 10ס"מ וקרסיטל של אלוויס [אל תשאלו למה יש לי את הקריסטלים האלה, סיפור ארוך] בגודל של כ-15 ס"מ על 7ס"מ. [כמו חדשים, אולי יש עליהם 2 שקיטות בתחתית שבקושי נראות] כמוכן אף אחד מהפריטים לא בא באריזה המקורית, אבל כל האביזרים עימם הגיע שמורים. תודה לעונים.

• 9 תגובות
    • 931 צפיות
  8. למה אחרי שבני אדם מחרבנים הם צריכים לנגב את התחת וחיות לא? קחו לדוגמה את הכלב שלי - הוא עושה מה שהוא עושה וזהו, לא נמרח לו כלום

• 9 תגובות
    • 4.1k צפיות
  9. Started by artyom,

סתאם כדי לשעשע אתכם אני יספר לכם מה קרה לי היום... חבר שלי מחפש תחליף ל440MX שלו אז חיפשו בחנויות בעפולה כרטיס קצת יותר טוב (כמו 9550 או משו בסגנון) אז קיצר בחנות ה-4 שנכנסנו אני שואל: איזה כרטיסי מסך יש לך עד ה400 שח... טכנאי P4: יש לי את הFX הרגיל... אני: מה זה FX רגיל.... יש הגדרה לדבר כזה? הוא: מוציא לי 5200 של לידטק ואומר: זה מריץ לך את כל המשחקים החדשים בלי שום בעיה... אני: אין לך שומדבר יותר רציני? הוא: אם אתה רוצה יש משו יד שניה רציני למשחקים ב1000 שח אני לעצמי בראש: מה כבר יכול להיות רציני ב1000 שח הוא: מראה לי FX5990 ULTRA של ASUS.... ואומר: כרטיס כזה עולה בימינו 4 אלף שקל... אני: *נופל על הריצפה מצחוק* אומר לו: אין מצב.... זה כרטיס ישן שלא מסוגל להריץ משחקים חד…

• 9 תגובות
    • 924 צפיות
  10. Started by Fkl0ster,

לשיפוטכם:

• 9 תגובות
    • 910 צפיות
  11. Started by tomer861,

שלום לכולם אני מנסה לתכנן את המערכת שעות שלי לשנה הקרובה באונבריסטה ואני מחפש תבנית או משהו של מערכת שעות שאני יכול להעזר בה האם יש דבר כזה באופיס כי אני לצערי לא הצלחתי למצוא תודה רבה לכל העוזרים

• 9 תגובות
    • 12.8k צפיות
  12. Started by kinggil,

אני צילמתי. ;D http://img387.imageshack.us/img387/407/dscf08330ur.jpg :lol: :lol:

13. Started by kinggil,

חג חנוכה שמח

• 9 תגובות
    • 633 צפיות
  14. הסרט נקמה בוערת עם דנזל וושינגטון פשוט סרט מעולה...ממש אהבתי אותו... ולמעוניינים הנה תקצירמי שלא רוצה תקציר שלא יירד למטה ויקרא) לקרייסי (וושינגטון) אין הרבה סיבות לקום בבוקר. מאז שעזב את המארינס. לאחר קריירה שהתאפיינה בבעיות מזג, הוא יושב בבית ולא ממש עושה כלום. טלפון מחבר (ווקן) מסדר לו עבודה במקסיקו. מכת החטיפות שרצה בערים הגדולות, מצריכה את עשירי הערים לשכור שומרי ראש כדי להגן על ילדיהם. קרייסי מוצא את עצמו שומר על פיטה (פאנינג). מה שמתחיל כמשימת בייבי סיטר מעצבנת עבור החייל הזועף, הופך אט אט לחברות אמת למרות הבדלי הגילאים. כשפיטה נחטפת, קרייסי לא מצליח למנוע את המבוכה ואף נפצע במהלך ניסיון ההגנה על הילדה. כשהוא מתוסכל בבתי חולים, חברו הטוב בא כדי לחלץ אותו מבית החו…

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by Xsender,

http://il.youtube.com/watch?v=dpgsU-iRXfU אין רצח אותי מצחוק הם טובים

• 9 תגובות
    • 818 צפיות
  16. Started by kinggil,

זה הולך משהו כזה: you call me crazy tell me all tell me all זה מוזיקה שחורה, שיר מלפני שנה ככה. TNX

17. Started by imac,

ישנתי קצת צהריים ונזכרתי בסרט שראיתי לפני המון המון זמן, אני זוכר כמה דברים במעורפל.. התקופה של הסרט היא פרימטיבית, יש איזה שליט שמן מאוד והדבר שהכי הזוי שהוא הוציא איזה רגל של עוף מבושלת מהתחת שלו חחחח כןן סרט הזוי מישהו יודע למה אני מתכוון?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. מארזים פתוחים לבדיקות חומרה. כמו Lian Li PC-T60 http://www.lian-li.com/v2/en/product/product06.php?pr_index=519&cl_index=1&sc_index=25&ss_index=134 או Cooler Master Lab http://www.daily-hardware.com/index.php?page=review&id=27 הCooler Master הזה נראה לי הכי מתאים גם בגלל המחיר וגם בגלל הנוחות. תראו איך הוא בנוי, ניתן לשלוף את הלוח תוך שנייה. מישהו מייבא דברים כאלה לארץ?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. בזק: 98 ש"ח בזק בינלאומי: 39 ש"ח ביחד 137 ש"ח על חבילת 8MB. המחיר הוא סטנדרטי או שבאמת קיבלתי מחיר מוזל?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. לא ייאמן כל שעה , אני מקבל אימייל שמכיל את הוירוס מזל שהנורטון שלי מעודכן אני לא זוכר כזה וירוס מציק

• 9 תגובות
    • 725 צפיות
  21. Started by hezi508,

שלום לכולם, מקווה שאני בפורום הנכון ואם לא אודה למנהלים שיעבירו אותו לפורום הנכון. אני צריך לבנות למשרד של כ70 מ"ר מערכת אבטחה, המשרד מחולק לשני חלקים עיקריים חדר ישיבות בגודל של 15 מ"ר (3X5) וחדר נוסף בגודל של 35 מ"ר (5X7) שמשמש עמדת מזכירה וחלל עבודה משותף. אני רוצה תיעוד של אודיו ווידאו (עדיפות לרזולצית וידאו הגבוהה ביותר האפשרית HD ו-30FPS) בחדר הישיבות מועברות פרזנטציות בחושך יחסי אז אני צריך מצלמה שתוכל לצלם ברמה סבירה גם בתנאי תאורה בעייתיים. העדיפות היא למצלמות נסתרות עד כמה שאפשר (אם לא נסתרות אז מצלמות רשת ולא מצלמות אבטחה ענקיות). עד כאן הדרישות הבנתי שיש שלוש אופציות מבחינתי אחד מערכת נפרדת (DVR) שהיא בעצם מחשב לכל דבר שאליה יתחברו המצלמות, אופציה שניה להתקין …

• 9 תגובות
    • 2.9k צפיות
  22. Started by Merrymoon,

Who else likes mushroom hunting? I been out shroom hunting today and had lodsa fun, the hangover didn't bother me, mushroom we're gonna dry.almost at all, and I got arround 1.5kg or something and here's me and the girl I'm watching over with stringfull of

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Chymes,

ברצוני לשפר את ממוצע הבגרויות. מאחר ואני עדיין לא יודע מה ללמוד החלטתי לעשות קורס פיזיקה באנקורי כי פקולטות רבות דורשות פיזיקה. (בעיקר הנדסה) לצערי קורס בפיזיקה לתלמידים שסיימו תיכון לא יפתח מחוסר ביקוש והיועצת באנקורי המליצה לי להצטרף לקורס פיזיקה תיכון. מדובר בקורס שנתי ואלמד ביחד עם תלמידי כיתה י"ב. המחיר 3,700. מה דעתכם? ללכת על זה?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by anisarsor,

איפה צטים פה לדבר אם כולם ביחד לא מצאתי

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  25. היה עכשיו בערוץ הקניות על מחשב פנטיום 4 2400 וכרטיס GF4 (ככל הנראה דגם עלוב שלו) והמצגת היה 3DMARK והיה אפשר לראות שהכרטיס מציג בין 18-38 FPS בבדיקה עם המכונית!! פשוט גול עצמי והמחיר הוא מחיר מבצע במקום 9700 בערך רק 5500 כולל מדפסת EPSON42 ומסך 17 אקסטרים וצורב ימהה 40*20*10 ומקלדת ועכבר א6לחוטיים של מיקרו סופט השאלה אם זה כרטיס מסך OB והזיכרון אם הוא DDR או SDRAM

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.