עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by pringles,

פשוט שרות זבל אחרי שעושים הזמנה אין מי לדבר לא יודע עד היום מה עם ההזמנה שלי לא עונים בשום טלפון ולא במייל פשוט שירות בזיון וזה כבר פיעם שניה חשבתי זה היה משו מקרי בגלל חגים אבל זה פשוט אופי החנות חוסר אחריות וזילזול

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by ag43,

קיבלתי הרגע לפלאפון את ההודעה הנ"ל: congratulations, your phone number won 800,000 in the GLOBAL GSM LOTTO,your money is ready to be paid to you. for details,contact mr.taylor xxxx@ymail.com ההודעה היא מGLOBAL. ממתי הספאם הPHISHING הגיע לפלאפון?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Greenburger,

שלום, לפני כמה זמן קיבלתי מכתב בדואר מחברה בשם hackeru שמאתרת עובדים להייטק ומכשירה אותם בקורסים שלה (ואח"כ מתחייבת לתת להם עבודה). עברתי את הראיון ונרשמתי לקורס תכנות של net. ו- java. כל הקטע הזה של מקומות כאלה חדש לי ורציתי לשאול אם מישהו מכיר אותם ויודע אם כל הקטע הזה אמיתי או שהם סתם רמאים?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. מישהו יודע איפה אפשר למצוא את הדגם M574LKW? ראיתי מישהו שלבש אותם ומצאו חן בעייני, רציתי למדוד וחיפשתי היום בדיזנגוף סנטר ולא מצאתי. כמו כן אם יודעים מה אמור להיות המחיר..

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by x-dude,

בחיפה ארלוזורוב,אמא איזה פחד רצחו מישהו נראה לי שהוא מת. מלא משטרות,אמבולנסים,זקא ובלאגנים...תרמילים של אקדח לאורך כל הרחוב. שמעתי את היריות ונראה לי זה חיסול חשבונות. :-\

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. http://games.flabber.nl/parkeergarage/

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by ActVisioN,

שלום, רציתי לקנות מוצרים מהאתר של פנדה בסכום לא קטן. אך לפני כך רציתי לדעת אם המוצרים שמגיעים אליכם הביתה מגיעים באזירות RETAIL. אם לא אז באילו אריזות? האם המוצרים מגיעים באיכות טובה? תודה

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. אם יש איזה חשמלאי שיוכל לומר את דעתו בנידון - אשמח! המקרה: התחברתי למת"ב טלויזיה בכבלים לשני טלויזיות בביתי. לאחר זמן איכות השידור התדרדרה, ולאחר עוד כמה שבועות התצוגה של הטלויזיות עוותה ממש. (באחת צבעים מוזרים, בשניה יש מעין ZOOM קבוע כזה). בתחילה חשבנו כי הטלויזיות נהרסו, אך לאחרונה התחברנו דרכן לאינטרנט, וזה גרם לניתוקים רבים. התלוננו במת"ב על הניתוקים, והתברר שכל התשתית ששמו לנו הייתה לקוייה (כולל זו של הטלויזיה)!! האן יתכן שהטלויוזיות שנהרסו באותו הזמן, ניזוקו מהתשתית הלקוייה של מת"ב?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by darkman,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2886856,00.html אני מקווה שזה יעבור כי 90% ממי שמעשן באוטו זורק את הסיגריה דרך החלון ומלכלך תסביבה וזה סתם דבר מגעיל שונא שעושים את זה

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Gil28,

http://www.google.ps/ - a bomb google logo... :yelclap:

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום. אני טס עם השפוחה בחופש הגדול ל22 יום לארה"ב-לוס אנג'לס,סן פרנסיסקו,סאן דיאגו,לאס ואגס וניויורק. רציתי לדעת איזה מקומות ממלצים. איזה מ4 קניונים הכי ממלצים. (אנחנו רוצים לעשות רק 2 גראנד קניון ועוד אחד). יש חופים ממלצים? סטייל לגונה ביץ'. פארק שעשועים חוץ מהדיסנילנד יש? ובכלל איזה אתרים ממולצים יש במדינות האלו? תנקס'

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by MeTaLhAmMeR,

במקום שאני עובד, נכנס שותף חדש והוא החליט לשנות את כככללל הסדרי השעות וכל הסדרי התשלומים. בהתחלה הייתיי עובד מ 10 בבוקר עד 8 בערב ועכשיו אני עובד מ8 עד 8 (12 שעות!!!) ובזמן האחרון קשה לי להתעורר מוקדם כי אני לא רגיל (אני לפני צבא) לקום מוקדם אז יוצא שאני מאחר רבע שעה ביום או חצי שעה ולעיתים רחוקות שעה... עכשיו ככה, לפני שהשותף החדש הזה הגיע היה לבוס הקודם שלי 1925 שקל לשלם לי, וכשהשותף של הבוס שלי הגיע הוא שילם לי 1000 שקל ואמר לי שזה בינתיים ושהוא ימשיך לשלם לי על זה בעוד שבועיים או בעשירי לחודש (תאריך קבלת המשכורת)בינתיים הזמן עבר והגיע העשירי לחודש והשותף החדש שהוא אחראי על הכספים מהיום, וחשוב להזכיר שהכל אצלו "לפי הספר" שילם לי רק על החודש הראשון שעבדתי איתו ולא שיל…

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by kewl,

כשאומרים על מישהו שהגובה שלו הוא 11`6, כמה זה בסנטימטרים? ו-lbs זה כמו פאונד? 0.4? תודה לעונים.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. ווואייי הפעם המתנחלים ממש הצחיקו!!! [attachment deleted by admin]

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by yossi21,

היה לי חשבון בלינקדאין ומחקתי אותו כי לא השתמשתי בו יותר. כשאני מחפש את השם שלי בגוגל באנגלית מופיע שם תמונה שלי שהייתה בחשבון לינקדאין, עכשיו אין לי מושג איך אני מוחק את זה. מישהו יודע?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by almog1620,

היי לכולם. מחקתי את חשבון המייל הישן שלי ופתחתי מייל חדש. לצערי אני רשום לאתר HWzone עם חשבו המייל הישן שלי. איך אפשר לעדכן את כתובת המייל באתר??? תודה.

17. אני מנסה להבין ולא מצליח.. מבין שזה קשור לטישטוש ... תיסתכלו באמצע התמונה כמה שניות והיא תעלם.. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by MasterDK,

שלום. הסיפור שלי כזה. לפני החגים, בתאריך ה 7 לספטמבר, הזמנתי 2 חבילות מ EBAY משתי מוכרים שונים שנמצאים בסין. שניהם בעלי פידבק מעל ל 99.5% ומעל ל 40000 אנשים שנתנו להם פידבק. הדד ליין של החבילה הראשונה היה אמור להיות לפני 4-5 ימים, ושל השניה יהיה מחר. את החבילות טרם קיבלתי. ב 13 לספטמבר, הזמנתי שוב שתי חבילות מאותם המוכרים, כאשר חבילה אחת הגיעה כבר בתחילת החודש (הקדימה את התאריך המשואר בכשבועיים), כי מסיבה מסויימת נשלחה עם מספר מעקב (אני משאר שזה הסיבה שבגללה היא הגיעה מוקדם כל כך). חבילות ממכור א' נשלחו עם Standard International Shipping וחבילות ממכור ב' נשלחו עם Economy International Shipping (כאשר שוב אני מציין, שחבילה אחת נשלחה עם מספר מעקב, מסיבה לא ידוע לי). אני עומד…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. חבל היה אתר טוב

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Nirel_Cohen,

איזה טווח של קב"א אני צריך כדי להתקבל לדברים כמו "תלפיות"..?

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by nadav275,

אהלן. מחפש לקנות OAKLY שישמשו אותי כל היום לעבודה (טרקטוריסט) וגם לנהיגה באוטו. חבר שלי "השאיל" לי את שלו לשבוע וממש נהנתי איתן. מחפש לקנות אוקלי כאלה (או rudy project ששמעתי גם עליהן רק דברים טובים, או כל משקפיים איכותיות אחרות- תמליצו!) בארץ ובמחיר סביר. מה ומאיפה?! תודה לעוזרים. נדב

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by asmon,

זה יכ8ול להשמע טיפשי אבל האם יש דבר כזה קולט\בולם רעשים, מהשהו שיעזור בהתמודדות עם רעשים המגיעים מחוץ לחלון?

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. אני אישית לא יכול לכלול סגנון שלם להגיד עליו שהוא לא איכותי לדוגמא אני שמעתי ושומע הרבה רוק : jimy hendrix, doors, led zeppelin, pink floyd, iron maiden ועוד ועוד אבל ממש לא אוהב את הרוק של רררר ואאאא אני אוהב לשמוע הרבה טראנס כמו : tsuyoshi,yahel planet b.e.n.,transwave ועוד אבל יש טראנס גרוע שאני לא מוכן לשמוע דקה אחת אפילו מזרחית שנוהגים לרדת עליה הרבה. יש זמרים שאני אוהב כמו זוהר ארגוב,דקלון או פייטנים של הדת אבל זמרי מזרחית "בכיינים" או "כבדים " לא אוהב אז רבותי בבקשה לשמור על תרבות הדיון ועל אינטלגנציה גבוהה וכל אחד ינמק סיבותיו

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by tamar,

שלום אנשים אני וכמה חברים מעוניינים ליסוע בחופש לאחד מהפארקים הללו מה שמוביל לשאלות הבאות: 1. האם אלו 2 הפארקים היחידים בסיגנון הנ"ל בארץ? 2. מי לדעתכם כדאי יותר אם אנו מחפשים פאר עם מתקנים מפחידים/מעוררי אדרנלין ככל האפשר?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.