עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. מישהו יכול לארגן לי כתוביות באנגלית? כמובן אם זה לא עובר על החוקים של הפורום תודה רבה

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. סיפרתי כבר באיזה תראד פה ...שקניתי מוצר ואחרי 5 דקות רציתי להוסיף למוכר כסף ולקנות משהו יותר טוב ... לא רק שלא ענה לי אלא שלח לי מה שקניתי בראשונה . עכשיו קניתי איזה מוצר חשמלי , ושכחתי להגיד למוכר שיתן לי את גרסת ה 220-240 V וגם כל המשלוחים שלו הוא עושה EMS אז גם ביקשתי ממנו שישלח לי רגיל ולא EMS עברו 18 שעות ועדיין לא ענה מה נסגר איתם ?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Dark_Phantom,

משפטי מפתח שיקסימו את בת זוגכם על המקום... 1. יש לך שפתיים מדהימות, רק חבל שהאף מסתיר אותם 2. בחורה גזעית, כל גל זגע 3. יש לך שיער מדהים רק חבל שהוא על הידיים 4. יש לך עין שמלית מדהימה, העין הימנית מסתכלת עליה בהערצה 5. את יפה כמו שמש, אי אפשר להסתכל עליך וקצת שוביניזם: האישה האידיאלית במאה ה20: 1. גובה- מטר- בדיוק למקום 2. ראש שטוח- לשים את הבירה 3. שן אחת- לפתוח את הבקבוק 4. אוזניים גדולות- לקונטה במאה ה21: גובה-2 מטר- שתתכופף הבת **** הזכויות שמורות לפורומים בנענע.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. היי אני יודע את הכיוון הכללי, אבל הייתי שמח לקבל הסבר מפורט יותר בשביל לא להתחיל להסתבך עם עצמי... נניח שאני מגיע מכיוון מזרח (על כביש 85).. אז לפני הכניסה לעכו אני לוקח ימינה לכיוון נהריה. מה עכשיו ? תודה !

5. העדפתי לשים פה ולא בפורום מסכים כי זה יותר יעוץ "אישי" מאשר "מקצועי" לטעמי. בקצרה - יש לי כמה אופציות למסכים על השולחן, אני לא יכול לנסות פיזית את כולם כדי לבחור אלא צריך להחליט מראש על מה אני הולך: המשאבים הנגישים: מסך 22" אחד, מסכי 19" ו17" בשפע. שימושים: תצוגה וכתיבה של מסמכים טכניים, אופיס, אאוטלוק, קצת מטלב. הגבלת מקום - עד שני מסכים על השולחן אופציות: 1. שני מסכי 19" צמודים. יתרון- הכי "גבוהים", מציגים יותר מ22" בודד. חסרון - "פס" באמצע. 2. מסך 22" בודד. יתרון - אפשר יהיה להציג חלון אחד גדול, אין הפרדה שדי מעצבנת. חסרון - נמוך יותר ופחות מקום מ2 של 19" 3. מסך 22" צמוד למסך 17" (הם באותו גובהים). נהיה קצת ארוך מידי לדעתי, היתרון ב3 חלונות במקביל לא כזה מועיל…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Coca Cola,

היום ב2 (בלילה כמובן)אני נוסע לנתב"ג, אני לא יודע מה המחירים ואיך זה הולך שם, אז רציתי לשאול אנשים עם ניסיון מה משתלם וכדאי לקנות בדיוטי פרי?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. איך לנצח בחיים / את החיים (השראה ומוטיבציה) איך לנצח בחיים? או איך לנצח את החיים? מקווה שתאמצו מהסרטון הזה משהו ותפנימו את מה שאמרתי. - כאן הייתי עדן - ILockHiM. - https://www.youtube.com/watch?v=VrWNU1uws7

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by x-dude,

מאז שהחא*** בליונטוורק הביאו את הגירסה החדשה שלהם,ספקית האינטרנט שלי (netvision) חסמה את שרת הפרוקסי ככה שאני לא יכול להשתמש באופציית ה webcache. עוד מישהו שבnetvision סובל מהבעיה?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. http://video.google.com/videoplay?docid=-196770868214562445&q=crash

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by omri_ro,

הפעם אני כן מחובר...

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Teknik,

שלום לכולם, אולי תוכלו לעזור לי למצוא איפה אפשר לקנות את זה. אני צריך רפידות כמו בתמונה. גם ב ebay לא הצלחתי - יש כ"כ הרבה סוגים... ו\או אותו פריט אצל 1000 מוכרים.. תודה מראש! עריכה: מצאתי

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Merrymoon,

אתם תהיו שופטים לזה... דבילי בטירוף

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by shuy,

http://www.nrg.co.il/online/10/ART1/568/385.html

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by kinggil,

יש לי אותו מקורי שווה לצפות?

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by lion03,

אני רוצה להמשיך ללמוד אלקטרוניקה ואולי מיקרו אלקטרוניקה ורציתי לדעת האם 5 יחידות פיזיקה זה חובה או רצוי או בכלל לא משנה?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Boxter + 110 mph + bird =

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by PrefaceAlumni,

באתר שלהם כתוב שאם אמצא פרסום של מוצר יותר זול מאצלהם, הם ימכרו לי במחיר שמצאתי. יש מוצר מסויים שאני רוצה לקנות, ומצאתי חנות שמוכרת אותו ביותר זול. מישהו ניסה לבוא אליהם פעם עם המודעה ולנסות להוריד להם את המחיר?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by FTP,

אני אישית מעשן L&M אדום...

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Gil28,

http://www.google.ps/ - a bomb google logo... :yelclap:

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שלום למבינים קצת בחוק רכשתי לוח אם חדש כולל התקנה לאחר יום גיליתי שהלוח פגום : לא ניתן להתקין RAID כרטיס רשת בלוח פגום ולא עובד רעש חשמל מהלוח בזמנים שונים . מקלדת USB לא נותנת הרבה פעמים להיכנס לביוס כי הלוח קולט את האות רק לאחר 10 -15 שניות בדרך כלל בכניסה לווינדוס הבאתי לחנות שמכרה לי עכשיו אמרו תמתין שבועיים אני לא מבין את הטמטום לא נהנתי ממנו יום אחד , המחשב מושבת אצלם למה צריך לחכות שבועיים ? מה אומר החוק ? האם אני יכול לבקש את כספי חזרה על הלוח ? שוב השאלה מה אומר החוק ?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. שלום, קודם כל, אני מקווה שזה הפורום המתאים... אני מברר בשביל קרוב משפחה. אשמח לקבל המלצה לחברה/יחיד שנותנים שירותי הקמה ותמיכה של מחשבים ורשתות (קטנות, מבוססי ווינדוס). שלוש דרישות עיקריות כדי שיהיה מובן במה מדובר: 1. הקמה של רשת מחשבים (כ-4 מחשבים +שרת + מדפסות, כולם ווינדוס) במסגרת מעבר למשרד חדש שיתבצע בקרוב. 2. שירות שוטף למחשבי ורשת המשרד. כלומר, אם יש תקלה כלשהי, להיות מסוגל להגיב בקבועי זמן קצרים כדי שהעבודה במשרד לא תושבת לפרק זמן ארוך. 3.המשרד הוא בתל אביב, אז אני מניח שרצוי שהחברה/טכנאי יהיו גם הם באזור גוש דן. בעיקרון זה לא אמור להיות משהו מסובך מדי, אבל החברה הקודמת שהמשרד הזה עבד איתה אכזבה בכך שלא היו זמינים מספיק, לא החזירו טלפונים, הגיעו באיחור לטפל בבעיו…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  22. Started by dbx22,

תגידו מישהו פה היה בכלי זמר בזמן האחרון? אתם זוכרים איזה חשמליות היו שם? אם כן תגידו איזה מחירים גם... תודה

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. http://www.southparkstudios.com/

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by IG,

האואטאר שלי מאוחסן בוואלה תמונות, ומשום מה עכשו כל פעם שאני טוען דף באתר נדרשת ממני איזה סיסמה (ומשום מה הסיסמה שלי בוואלה לא עובדת), ואני לא רואה את התמונות שלי בשום מקום באתר... מישהו נתקל בה או יודע מה לעשות ??? (וכן, אני יודע שצריך להעביר את התמונות לאימג'שוק...) תודה על העזרה.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by shynet,

שלום לכולם עוד כ-3 חודשים אני מתגייס ונותר לי זמן פנוי. חשבתי להתחיל לעבוד כפרילנסר והתחלתי לחפש באינטרנט מקומות שונים למצוא עבודות שאכן יתאימו לי. לאחר שמצאתי גיליתי שבכול האתרים השונים בשביל שאשלח קורות חיים אני צריך לשלם מנוי חודשי. באופן אישי אין לי שום בעיה לשלם מפני שאני עוד 3 חודשים מתגייס ולשלם למשל 44 שקלים בכדי לקבל תמורה גדולה יותר זה לא בדיוק הבעיה, אך לפני כן רציתי לשאול כמה שאלות כאן למנוסים. קצת עליי: מנוסה עם השפות הבאות: C#,VB .net, VB6, PHP, Javascript,CSS,HTML אציין כי בעבר הציעו לי עבודות פרילנס אך דחיתי אותן מפני שהייתי בתקופת בגרויות. 1. מה לגבי מס הכנסה (אני בן 18)? ומה עליי לבצע לפני כן? 2. איפה עליי לחפש ואיזה אתרים מומלץ? אישית אין לי …

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים