כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע על לינק איפה יש את המשחק ישראל לטביה היום (שבת)??\ באיזה אתר? כי אני עובד היום בערב
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.google.ps/ - a bomb google logo... :yelclap:
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אין לי מושג איך כותבים את זה אבל אני מחפש את המכונית שמופיעה לרוב בקליפ הזה: http://www.youtube.com/watch?v=DPymn0XmTlQ אני כמעט בטוח שזה CHEVROLET אני צריך את הדגם המדוייק
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
גם אתם קיבלתם את המייל הזה? אם זה אכן אמיתי - מה במילים פשוטות הם רוצים להודיע?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יכול לארגן לי כתוביות באנגלית? כמובן אם זה לא עובר על החוקים של הפורום תודה רבה
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, לאחר שקיבלתי מספר הצעות למפרטים בפורום (תודה רבה ) הגיעה שעת הרכישה. הבעיה היא (כמובן) היכן. KSP, IVORY קיבלו בפורום ביקורות מאוד שליליות על טיב השרות ועל מקוריות החלקים (בKSP אישית נתקלתי ברכיבים לא מקוריים ולכן ירדו מהפרק) הבעיה היא איפה כן? מרדנית ? באג? OMC? אחר? בתודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אתמול איזה שכנה שלי התחילה לקרוא איזה סיפור בשם "פנינת האהבה" של הרברט ג'. וולס והבנתי שהוא מבוסס על הסיפור של המבנה שהוא אחד משבעת פלאי תבל שבהודו ונקרא "הטאג' מהאל", עכשיו הבנתי שיש גירסה יותר "נכונה" לסיפור והייתי רוצה למצוא את הסיפור האמתי. תודה מראש, slim_shady
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כן שמעתם נכון, איך אני הורס מחשב נייד? יש לי מחשב נטבוק 10" של חברה סינית מעצבנת ואני רוצה להרוס אותו בלי לפגוע באחריות, ככה שהטכנאי במעבדה לא ישים לב ויחליפו לי את המחשב לידע כללי... לחברה הזאת יש רק טכנאי אחד והוא עמוס בעבודה, ככה שלא יהיה לו הרבה זמן לחטט במחשב המטרה היא שהמחשב לא ידלק בכלל תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזו מעצבנת המטומטמתתתתתתתתת הזאת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אוף היא משגעת אותי! אם הייתי לידה הייא מוריד לה כאפה כסעמק!!! היא פשוט מעלה את הסעיף! הפרצוף שלה דורש להביא מכה לאגרוף שלי! בלעטטטטטטטטטט המפיקים מטומטמים כי הם שכרו מעין קריינית של כתבות ושל תחזיות שלא יודעת להגות ס' בבירור! היא גם קריינה את הכתבה על החתולים והחזיקה את הספינקס שהגיע לארץ מרוסיה לפני חמישה ימים... את מי היא גם מעצבנת?!?!?!
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני ב-4 יחידות מתמטיקה אז חשבתי אולי יהיה אתר עם פתרונות שיעזור לי בספרים של בני גורן -005 ויואל גבע 003 תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם! אני רוצה להוריד מהאלבום תמונות של חבר שלי בפייסבוק משו כמו 1000 תמונות , ברור מאליו שאני לא אוריד תמונה תמונה... יש דרך להוריד את כל התמונות בפעם אחת?? תודה מראש!! עדכון: בתגובה הבאה שלי יש שאלה נוספת...
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם עוד כ-3 חודשים אני מתגייס ונותר לי זמן פנוי. חשבתי להתחיל לעבוד כפרילנסר והתחלתי לחפש באינטרנט מקומות שונים למצוא עבודות שאכן יתאימו לי. לאחר שמצאתי גיליתי שבכול האתרים השונים בשביל שאשלח קורות חיים אני צריך לשלם מנוי חודשי. באופן אישי אין לי שום בעיה לשלם מפני שאני עוד 3 חודשים מתגייס ולשלם למשל 44 שקלים בכדי לקבל תמורה גדולה יותר זה לא בדיוק הבעיה, אך לפני כן רציתי לשאול כמה שאלות כאן למנוסים. קצת עליי: מנוסה עם השפות הבאות: C#,VB .net, VB6, PHP, Javascript,CSS,HTML אציין כי בעבר הציעו לי עבודות פרילנס אך דחיתי אותן מפני שהייתי בתקופת בגרויות. 1. מה לגבי מס הכנסה (אני בן 18)? ומה עליי לבצע לפני כן? 2. איפה עליי לחפש ואיזה אתרים מומלץ? אישית אין לי …
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חרשתי את האינרנט ולא מצאתי כתוביות בעברית לסרט מינכן החדש של ספילברג אם מישהו יכול לעזור לי ....
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כרגע יש לנו סוזוקי בלנו שנת 97, גיר אוטומט, 70 אלף קילומטר, יד שנייה (2 בעלים כולל אותנו), 1600 סמ"ק. אמא שלי רוצה למכור אותו ולקנות טיוטא קורולה 2001, 1600 סמ"ק אוטומטי ממישהו שקנה אותו חדש. מה המחיר מחירון של כל אחד מהרכבים, ובכמה אפשר למכור את הסוזוקי שלנו? האם הטיוטא יותר טוב ושווה להחליף את הסוזוקי?
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו זוכר את הסקאדים?? את האזעקות ונחש צפע ???? ובכן יש בשבילכם סרטון של חייל אמריקאי מצלם 2 עירקים בלילה עושים חיים..... ממש חוויה משעשעת לצופה חובה לראות.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נלקח מרוזנפלד ה**** נתונה הפונקציה א. כמה אסימפטוטות מקבילות לצירים יכולות להיות לפונקציה הנתונה? ב. כמה נקודות חיתוך עם ציר ה-X יכולות להיות לפונקציה fx במקרה שיש לה נקודת אי רציפות סליקה אחת ? ג. נתון כי גרף הפונ' FX מקיים את התנאים הבאים: 1. חותך את ציר הX בשתי נקודות שונות 2. אינו חותך את הישר y=a 3. יש לפונ' בדיוק אסימפטוטה אחת המקבילה לציר ה-Y 1.חשב את C 2.מצא את התחום בו נמצאים הערכים של a (פה נתקעתי .. איך עושים את זה?!) ד. המשיק לגרף הפונ' בנקודת החיתוך של עם ציר ה-y יותר עם הקרן החיובית של כל אחד מן הצירים משולש ששתחו 2.25 יח"ר. מצא את a ו b ה. מצא את האסימפטוטות של הפונקציה המקיבלות לצירים , את נקודות החיתוך של גרף הפונ' עם הצירים ואת תחו…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
למישהו יש מושג? (למי שלא הבין: הגיע תאריך הגיוס, לא התייצבתי, מה קורה עכשיו מבחינתם? נא להתייחס לזמנים) תודה! עדכון: אולי הייתי צריך לציין, אבל שאלתי היפותטית, עדיין (עם דגש על עדיין) לא הגעתי אל זה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. לפעמים קוראים לתוכנות - תוכניות, למה? האם זה נכון? מה הקשר וההבדלים אם יש? אני כבר שבועות לא ישן בגלל שהשאלה הנ"ל מטרידה אותי.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
סליחה מראש עם לא כתבתי אותם נכון וסליחה עם לא כתבתי את כולם =] כתבתי מה שעלה לי בראש
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אתם תהיו שופטים לזה... דבילי בטירוף
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מנוי ב-012 סמייל וברצוני לעבור לבזק בינלאומי. כמה אמורה לעלות לי החבילה אצלהם? נא לציין גם את המהירות. תודה רבה גל
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רשת ABC האמריקאית הוציא היום אתר חדש שמציא את הסדרות החדשות של החברה דרך streaming, רק יום אחרי שידורם. האיכות מדהימה, אפילו יכסית ל"הורדות". ובכל פרק יש בערך פחות מ-2 דקות של פרסומות הסדרות הם LOST, Desperate Housewives, Commander in Chief, ו-Alias כרגע האתר בנסיון, והוא יהיה כך לפחות לחודשיים. הבעיה היא שאנשים מחוץ לארה"ב לא יכולים להכנס לאתר, אבל כבר מצאו דרך לעקוף את זה. http://www.ghacks.net/2006/05/01/howto-watch-abc-tv-streams-outside-the-usa/ והאתר http://dynamic.abc.go.com/streamin
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מאז שהחא*** בליונטוורק הביאו את הגירסה החדשה שלהם,ספקית האינטרנט שלי (netvision) חסמה את שרת הפרוקסי ככה שאני לא יכול להשתמש באופציית ה webcache. עוד מישהו שבnetvision סובל מהבעיה?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-