כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,653 דיונים בפורום זה
-
טרמינל 3
-
- 9 תגובות
- 32.4k צפיות
-
-
כמה שווה הדבר הזה אם אני מוכר את זה ? [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום. רציתי לקבל עזרה בתרגיל הבא: חשבו את: א. ההתנגדות השקולה במעגל (RT) ב. הזרם בכל נגד. ג. ההספק על כל נגד. ד. ההספק הכולל במעגל (PT) תודה רבה, אשמח אם תוכלו להסביר לי את הדרך לפתרונות!
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום ב - 19 תערך הטיסה הגורלית לסין. רציתי לקבל מכם המלצות למקומות שכדאי לבקר במהלך הטיול, חנויות זולות לביגוד ואלקטרוניקה (בניתי על קניית תיק, כפכפים, ג'ינס, וטלוויזיה 21 דקה). כל המלצה תתקבל בברכה, תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 772 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת במקרה ורכיב מחשבים שהתקלקל אך הוא נקנה ממישהו האם יש את הזכות לדרוש החלפה (הרכיב עדיין בתוקף האחריות)???
-
- 9 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום, עוד חודש אני טס לארגנטינה. עכשיו טסים קודם למדריד וממדריד לארגנטינה..סה"כ זה יוצא שאני בשדות תעופה+טיסות כ-24 שעות :-\ בינתיים אני לוקח לטיסה את הנגן E250 שלי. אבל אני רוצה לקנות עוד משהו שיעסיק ויעביר את הזמן (הסרטים במטוסים לא מי יודע מה). חשבתי אולי תוכלו לתת לי רעיונות... כי לא הצלחתי לחשוב על משהו מעניין. התקציב הוא נגיד 500 שקל. אני לא רוצה שישמש אותי באופן חד פעמי וזהו אבל לכבוד הטיסה יש תירוץ לקנות משהו חח...
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מתעניין בלהיכנס לעסק עם 2 שותפים זרים כשותף, הרעיון שלהם והם מתעסקים בכל הבירוקרטיה ואני יוצר את המוצר(תוכנה), מתחלקים ברווחים שווה בשווה בין שלושתנו. זו לא חברה, אלא רק 2 חברים עם רעיון. אני לא משקיע כסף אך משקיע זמן, הם משקיעים כסף - לא השקעה גדולה כל כך - גג 10000 אני מעריך כולל הכל, ובנוסף הם מתעסקים בקידום המכירות. חתמתי על הסכם סודיות, אבל שום חוזה אחר לא נחתם. רציתי לשאול מה דעתכם בנושא הזה ומה לבדוק לעומק. כמה תהיות שעלו לי: אלו אנשים זרים שפירסמו מודעה וכך פניתי אליהם, מפגישה עמם נראה כי הם רציניים, אבל לא ניתן לדעת לעולם. אילו דברים מומלץ להקפיד להכניס לחוזה? אני חשבתי למשל שמכירת המוצר תתבצע אך ורק כאשר שלושתנו נוכחים בזמן המכירה(אך כיצד ניתן לאכוף דב…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הדומיין www.maidenisrael.co.il איפה ואיך אני עושה את זה ומה המחיר בערך תודה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בשר לעשות אותו על האש [המבורגרים,קבבים וכו'].
-
- 9 תגובות
- 911 צפיות
-
-
בעידן של הסמארטפונים והטאבלטים עדיין קיים פתרון של מכשיר יעודי לGPS? אני שוקל לרכוש מכשיר יעודיי רק לGPS שיריץ iGO offline. איזה מכשירים טובים קיימים (ללא הגבלת תקציב) ואיזה מערכות הפעלה הם מריצים? אשמח להמלצתכם. תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מכל אחת משתי נקודוצ הנמצאות מחוץ לאותו מעגל במרחיקים שונים מהמרכז יוצאים שני משיקים למעגל. מבין שני המיתרים המחברים את שתי נקודות ההשקה [של אותה הנקודה כמובן] איזה מיתר גדול יותר זה של הנקודה הקרובה יותר למרכז המעגל או זה של הנקודה הרחוקה יותר מהמרכז? הוכח. חשבתי על זה כמה שעות היום בשיעור תנ"ך ולא הצלחתי. אשמח לעצות תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא יודע אם זה קשור לכאן אבל אני בפייסבוק עוד מהיום הראשון שיצא ולאחרונה התחילו בעיות. מפרסמים דרך החשבון שלי על הקיר שלי פרסומות כמו סרטון לוהט של בר רפאלי ושאר ירקות. האם זה וירוס שיש לי במחשב? כי עשיתי סריקות ואין לי וירוסים....האם אפשר להגדיר בפייסבוק שלא יפיץ דרכי דברים? זה נורא מעצבן לראות בפרופיל שלי שיצאו דברים דרכי
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
להפועל אין גביע!!!!!!!!!! ולמכבי חיפה יש אליפות! אז לכל המתלהבים... זוכרים מה שאמרתי... מה לעשות, זהו גורלם של שחצנים. אבל אני מבין אותם, לנצח את מכבי חיפה, ועוד הפועל ת"א, כנראה שאנחנו באמת גדולים עליהם וכל ניצחון שלהם פעם ב-7 שנים עלינו ועוד בפנדלים משמח אותם לפחות כמו תואר אליפות או גביע. אז הנה, אני חגגתי עד אור הבוקר אליפות ביום ראשון, אוהדי הפועל לכו לים אין לכם מה לבוא יותר למשחקים חכו עד העונה הבאה. ובפעם הבאה שתבואו לעצבן אוהדים אחרים סתם ככה בשביל הכיף, תיזכרו מה קרה השנה. תרשו לי בהזדמנות זו לברך את הקבוצה שלי, מכבי חיפה, על זכייתה ה-8 באליפות המדינה, מספר 3 ב-4 שנים. ורק שנמשיך ככה...! תודה לכם ושבוע טוב !!!
-
- 9 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום, אחרי הקניה של המחשב החדש נשארו לי מלא חלקים שאין בהם צורך, כי החלפתי כמעט מחשב שלם, אז החלטתי למכור אותם לבחור שאני תמיד מוכר לו. הבעיה היא שהפעם הוא מציע לי מחיר שנראה לי ממש נמוך (2500 ש"ח) וזה באמת נראה לי חתיכת מחיר נמוך. אז הנה רשימת החלקים שיש לי למכור, אני רוצה שתגידו לי אם המחיר שהוא נתן (זה מחיר מזומן) באמת נמוך או שזה ראלי לחלקים האלו. תודה. Pentuim 4E 2.8G 478 + Fan Amd K6-3 500Mhz (as i remmember) + Fan Gigabyte GA-8S655FX-L Gigabyte GA-5AX 1024Mb Samsung (512X2) 128Mb Spektek+64Mb Spektek (133/100 Mhz, as far as i know) Ati Radeon 9500 (non pro) - 128MB Ati Radeon 8500 (without fan) - 128MB Maxtor 40G (ATA) model D740X-6L Thermaltake - 420APD(DUAL…
-
- 9 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום חברים, כמו שרובכם יודעים (או לא) אני מתגייס בעוד מספר חודשים לצה"ל,ומאז גיל 13 בערך לא יצאתי מהארץ אני וחברים שלי רוצים לארגן טיול לאנשהו, וקשה לנו להחליט מה אנחנו רוצים,בינתיים החלטנו שאם נוסעים למלון כלשהו בחול,זה יהיה "הכול כלול" וחוץ מזה עוד כלום לא סגור אז למישהו יש המלצות על סוכנויות טובות? אם כדאי ללכת להפלגה? או פשוט לקנות דיל בסוכנות ולטוס? תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 761 צפיות
-
-
קבעו לי פגישה להיום ולא הגעתי אליה, התקשרו אליי ואמרו לי שאני לא יעבור את התחקיר. שאלתי אם אני יעבור תחקיר אחרי הגיוס והבחורה אמרה לי "אני לא יודעת, אולי אם יגייסו אותך לאותו מקום" דיברתי עם חבר שהתגייס למודיעין והוא סיפר לי שיש לו כמה חברים שם שעברו תחקיר רק אחרי הגיוס כי בדיוק כמוני הם לא עשו לפני, בגלל זה מה שאותה בחורה אמרה לי נשמע לי מוזר מאוד. עכשיו השאלה שלי האם היא סתם בילבלה לי את המוח, או שיש סיכוי שאני מגיע מחר לבקו"ם, ואומרים לי שאני לא מתגייס למודיעין שדה בגלל שלא עשיתי תחקיר.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש תרגילים נטו לחזה שמשלבים עבודה עם משקולות יד, אין לי מיטה ייעודית לזה, אני מודע לחשיבות של שכיבות סמיכה, זה לא בא במקום! אשמח לעצות
-
- 9 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
http://metacafe.co.il/watch/344858/praaaaaank/ חח חחחח כול אחד חייב לעשות את זה
-
- 9 תגובות
- 873 צפיות
-
-
זה קרה עכשיו שוב ! כבר יומיים זה ככה ! הפסקות חשמל קטנות כאלה לשניה, המחשב עוג פעם עשה restart חברת חשמל ה*** ***** @!# עוד משהו סובל מהחרטא הזה ? אני מת-אביב ומכיר עוד מישהו מרעננה עם זה....
-
- 9 תגובות
- 998 צפיות
-
-
משהו קטן: מתי מופיע דגש קל במילה? כמו כן, במילה : ת??ש????????אר(כל שאר הניקוד לא רלוונטי){ת' עם חיריק חסר ודגש קל בראש מילה}{ש' עם קמץ ודגש חזק} אני לא מבין מדוע לש' יש דגש חזק, ואז בעצם המילה היא: תששאר, כשה(ש') הראשונה היא עם שווא נח וסוגרת הברה. בקיצור- למה לש' יש דגש חזק?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הטרדה מינית? עקב מקרים שנתקלתי בהם לאחרונה, זאת הדעה שלי http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2430424 תהיתי לדעת אם יש עוד אנשים שחושבים כמוני, ובכלל, מה הדעה שלכם באופן כללי.. אם נתקלתם במקרה כזה פה ושם.. אשמח לתגובות
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
HELP!! מה לבחור ...תקציב עד 2K ;D אני יודע שזה מפגר,אבל חברה אמרה תבחר אני קונה... הצעות בבקשה?! תחום:מחשבים\גאדג'טים!
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה היום הלכתי לקיי אס פי בגעש לאחר שהצורב די וי די שלי מת 4120b הגעתי לשם נכנסתי ישר למעבדה נתתי לבחור את הכונן תוך דקה הוא אמר שהוא לא תקין וביקש מהמכסנאי לתת לו אחד חדש! אחרי שלא נמצא כונן שחור במלאי הטכנאי החליף את המגירה מהצורב התקול לחדש כדי שיהיה לי כונן שחור כמו שצריך . בכל מקרה יאמר לזכותם שהוא החליף לי בלי לעשות בעיות ותוך 10 דקות יצאתי עם כונן חדש תקין ושחור! אני חושב שזה יפה מאד גם מבחינת זמנים שלא מייבשים אותך שבוע עד שיגיע חדש או שטות כזאת וגם שבאים לקראתך ומחליפים לך את את הצבע! אומנם זה שטויות לעשות אבל לא בכל מקום היו עושים את זה! לכן אני מאד מבסוט מהשרות בניגוד לכל מה שקראתי פה תמיד שיש להם אחלה מחירים חרא שרות! אז זהו שלא! קיי אס פי עלו והצליח…
-
- 9 תגובות
- 980 צפיות
-
-
אני וחברים שלי תכננו לטוס לפני צבא לתאילנד ואז באו עוד שני חברים שלי ושכנעו את חלקנו לטוס איתם לאמסטרדם.. עכשיו כשאני חושב על אמסטרדם אני לא יודע כמה אני מתלהב. לאן עדיף? מי שהיה באמסטרדם או תאילנד אני אשמח לשמוע איך היה ומה דעתכם בכללי
-
- 9 תגובות
- 4.5k צפיות
-