עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by xTz,

מאיזה סכום לוקחים את זה? האם זה רק על סוג מסוים של מוצרים? איך זה הולך אם אני שולח חבילה לחו"ל? גם שם לוקחים בצורה דומה? תודה לכם.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by rikus,

אחד הדברים הגאוניים יותר שיצאו.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by sniper434,

שבוע טוב לכולם. כבר חודשיים שאני מחכה למשלוח מארצות הברית,ואין שום קול ועונה.. קבלתי מספר מעקב ב USPS,ולפי מה שרשום לי החבילה נשלחה. דברתי עם המוכר והוא אמר לי שרוב הסכויים שהמוצר נתקע במכס. אשמח אם מישהו יוכל להביא לי את המספר של המכס בת"א,מספר זמין,שאני יוכל לברר על החבילה.. תודה מראש והמשך שבוע מהנה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by HoT-DoG,

שלום לכולם! אני קונה בקרוב טלוויזיה 21" ורציתי חוות דעת ראיתי אצל המון אנשים את הJVC והLG מהדיוטי ב200$ היום יש את ה HUNDAY ב150$ הבדל לא קטן אז רציתי לדעת איך היונדאי? או שכבר עדיף להוסיף 50 $ תודה לכולם!!!

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by tsvika,

המליצו כאן לא מזמן על הופעות סטנדאפ של Pablo Francisco ראיתי את שתי ההופעות שלו והם היו הדברים הכי קורעים שראיתי! אשמח אם אנשים יוכלו להמליץ פה על סטנדאפים נוספים אבל שיהיו מצחיקים קורעים כי אני לא מכיר הרבה!!!!! אני יכול בינתיים להמליץ לכם על הסטנדאפ: Dave chappelle- For What its worth היא גם קורעת! למי יש עוד?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Z^2 +4Z+1 לפי החישובים שלי זה יוצא i שורש 12+-(-2) אני טועה או צודק כי יש לי כאן פיתרון אחר תודה.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by LazyBoy,

http://video.google.com/videosearch?q=hot+girls+making+out

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by D-M-X,

מישהו מכיר אתר שאפשר להוריד ממנו שירים שלו או שאולי למישהו יש שירים שלו?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Spiderpaz,

יש לי אחות בת יותר מ20 שנה באנגליה והיא לומדת ביזנס. היא קיבלה פטור על סמך שהיא דתייה, היא לא חרדית אבל גם לא חילונית. בחיים שלה היא לא עבדה בשבת אוכלת כשר עושה צום וכולי ואני בן 13 ואני רוצה ללמוד באוניברסיטת לומה-לינדה בUS משהו כזה, אבל אני לא רוצה להיות משתמט! אי לא בדיוק ספורטיבי (שמנמן) והראש עובד יותר טוב מזוג הפולקע שלי ויש מצב אני אביא יותר תועלת למדינה בתור סטנלי פישר הבא\סטיבן הוקינג אבל אני חייב לדעת האם אני אחשב כמשתמט כי אני רוצה שקט בראש ובלב (טכנית רק במוח :nutty: )

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

בדיוק כשעברתי ל YES נזכרתי שפספסתי את הסידרה האהובה עלי (בנוסף ליצפאן...)! GOD DAMNIT! משתמשי כבלים מאוכזבים, קחו זאת בחשבון לפני שאתם עוברים...

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by dr computer,

http://planet.nana.co.il/mili1010/mvhankatan.htm

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. טלויזיה של LG דגם RT-21CA22E ככה היא נראית: http://planet.nana.co.il/jw666/TV.JPG

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by GuyG,

שלום לכם, לא יודע אם זה המקום המתאים כאן לפתוח את הנושא (אם לא אז מנהלים תעבירו בבקשה את הנושא הזה לפורום המתאים) קניתי מחשב חדש, המפרט הבא: עכשיו, קיבלתי רק 3 דרייברים: של הלוח אם, של הכ. מסך ושל הצורב. אני לא אמור לקבל דרייברים של המעבד, הדיסק קשיח, הזכרון?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Mesatla,

פותח חשבון בנק - באיזה בנק לפתוח? אני רוצה להיות עם הבנק הכי פחות ASSHOLIE שיש.. יש הצעות?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Kurt,

למה בword העתקת טקסט ללוח (Ctrl+C) לא נחשבת פעולה שניתן לבטל אותה(Ctrl+Z)? טובי המוחות מרטו שיערותיהם אז אל תתאמצו אפילו ;D

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. אלהן חבר'ה. מכירים את סטים? Steam . שכחתי סיסמא. חלק מתהליך שחזור הסיסמא הוא לענות על שאלה סודית ששכחתי ת'תשובה אליה (8 שנים, מי זוכר?). העניין הוא שכבר נכנסתי לחשבון הזה הרבה פעמים (לפני שנגעתי הסטים היה מתחבר אוטומאטית), אז אני מעריך שהסיסמא שמורה על אחד הקבצים בתקייה של הסטים...יש למישהו רעיון איך אני שולף ת'סיסמא? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. אני לא יכול לומר לכם מה עשיתי בצבא, אבל את חבר שלי שהיה ברמה נמוכה יותר, זימנו לצו 8(שנינו משוחררים) בשעה 1:30 בלילה. יש דבר כזה צו 8 מידי? אמרו לו תבוא עכשיו, יש לך שעה להגיע... עכשיו אני מפחד(אני בתקופת מבחנים) שיקראו לי לצו 8...? מה אומר החוק?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by davidreznic,

אחרי שראיתי שה X 540 נמכרים במחירי זנות שם (80$) לעומת מה שיש בארץ (החל מ 560) התחלתי לתהות... תודה לעוזרים...

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. יש אתר שהזמנתי ממנו משהו אבל הם גם רוצים תמונה של הכרטיס אשראי שאיתו ביצעתי את ההזמנה - את החלק האחורי והקדמי שלו (מעלים את התמונה דרך האתר שלהם) וגם אח"כ לשלוח להם את זה בפקס. הינה האתר: http://www.bhphotovideo.com/ יש לציין שכבר הבאתי להם את המספרים של הכרטיס אשראי והם לא "חוגגים עליו", אבל אני בכל זאת רוצה להיות בטוח שלא ימצאו את התמונה איכשהו באתר שלהם. אז זה נראה לכם בטוח?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by arik677,

לכל מי שקיבל באן משם- לא בעיה לעקוף: תורידו דפדפן אחר(netscape) ותרשמו מחדש בשם אחר וזהו. אטימותם וטימטומם של המנהלים שם שמלקקים לבעלי החנות לא תמנע ממכם להשתתף בקהילה.גם ככה הם יקרים מדי ורמאים

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. אני לא מבין בשיט בשוק ההון ולהיכנס לזה לעומק אין לי ממש זמן.... בזמן היותי בקבע חסכתי לעצמי סכום קטן של כסף ונמאס לי שרובו סתם ככה יושב בבנק, אז הייתי רוצה להשקיע חלק קטן ממנו בבורסה, הבעיה היא שאני כמעט לא מבין כלום בזה ולא יודע למי צריך לפנות ומה מו מי.... הייתי רוצה לשאול אם שווה להיכנס לשוק ההון לתווך של כמה חודשים ולהרוויח מזה כמה שקלים נוספים?? הסכום שאני מעוניין להשקיע זה בסביבות 5 אלף שח, אולי קצת יותר....

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by TaMiRn2,

אני מנגן בערך ארבעה חודשים יש לי איבנז אי אקס כשאני מחליף פיקאפים עם הסוויטצ' אפשר לשים לב שהסוויטצ' דפוק ושצריך לשחק איתו טיפה כדי שיוכלו לשמוע אם אני מחליף פיקאפ אני מעוניין להחליף את הסוויטצ' (וגם את מתג ווליום והטון הם גם טיפ טיפה דפוקים הזדמנות להחליף גם..) איך אני עושה את זה? הגיטרה זה -האמבקר סינגל באמצע והאמבקר ההוראות האלא מתאימות? http://www.shredguitars.com/showthread.php?t=31910 ואיך אני בכלל מגיע אלייהם? אני צריך להוריד את הפיקגארד? (חשוב להדגיש שאני מעוניין לעשות את זה בעצמי... אם אתה רוצה לעשות משהו בצורה טובה עשה זאת בעצמך..) ורציתי לדעת גם מה זה FOOTSWITCH להלן http://accessories.musiciansfriend.com/product/Boss-FS6-Footswitch?sku=421384 ואיך הוא בדיוק …

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by omrij,

מישהו (משועמם) התחיל מWINDOWS 1.0 ועבר דרך (כמעט) כל הגרסאות של WINDOWS עד ל7 http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4041679,00.html

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  24. Started by AviraM13,

שלום חברים ,אז היום החלטתי לשתף אותכם באתר שמצאתי ,כולו אווטרים והנה אני ישים את אלה בענייני המחשבים: -זה שלי אז לא להעתיק! יש גם של משחקים אבל הם משהו בסביבות ה-1000 אווטרים,אז לא היה לי כח לשים את כולם. הנה האתר: לחצו כאן בכדי להכנס לאתר תהנו לכם.

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. אני כבר תקופה של כמה שנים עם מקלדת ללא עברית, אבל משום מה אני לא מצליח להגיע לרמה סבירה של הקלדה עיוורת (אני גם לא מקליד יותר מידי, אולי זו הסיבה). מי יודע הקלדה עיוורת, ויכול להמליץ על שיטת למידה מוצלחת או תוכנה טובה כדי שאוכל לסגור את הפינה הזו ? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים