עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by guy94,

אם נתקלתם בבעיה תאימות תוכנה עם XP אשר התוכנה דורשת ווינדוס 98 או 95 מצאתי את הפתרון, יש תוכנה שמה בישראל הוא: RioPort Audio Manager והיא עובדת אם כל סוגי הנגנים הקיימים (אני חושב) יש בה הרבה אפשריות והיא שווה..!!!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Falcon4g3,

תנסו קודם לזהות ככה... לא מצליחים? מבט ב-EXIF אולי יעזור... [attachment deleted by admin]

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by J0HNiE,

עד כמה שזה לא מעניין אבל רק כאשר שיש לך הפסקת חשמל אתה מבין עד כמה חשמל באמת משפיע על החיים שלך! אז ככה זה מתחיל אתמול בשעה 2-3 בצוהריים הכנתי לי סנווי'ץ חמוד ואז אני קולט את האור שבמטבח מתחיל להיקרע ואז אחרי כמה שניות זה נכבה סופית אמרתי לא יכול להיות! ירדתי למעטה לבדוק אם נפל המתג ולא נפל כלום! אמרמתי לעצמי אוי אוי !!! קיצר אין מה לעשות (אחותי הלכה לראות big momma's house 2 וwhen a stranger calls) ואמא שלי הלכה לעשות קניות ומתי שנפל החשמל פשוט החלטטתי לישון עד מתי שהם יבואו וככה קרה הם הגיעו הביתה עם המדפסת\סורק החדש והשלוחן למחשב וכיסא למחשב.... ואני פשוט הייתי מעוצבן כי לא היה חשמל קיצר זה כבר היה 8 בערב שהתעוררתי סופית ועליתי למלעה לדבר עם אמא שלי ואחותי וישבנו ע…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Rinkadink,

http://www.youtube.com/watch.php?v=qDf_ExrRQUU&feature=Views&page=1&t=t&f=b קצת קטעים כואבים מעולם הכדורגל.

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by avivlyaviv,

שאלה ספר מכניקה של יורם אשל הצבהוב שאלה44 עמ271. בין שתי מסות האחת של 1KG ושניה 2KG. מכווץ ב0.05M קפיץ שקבוע הקפיץ שלו 200N/M מה תיהיה מהירות הגופים לאחר שתשוחרר המערכת? (תחשבו : גוף קשור לקפיץ ומיצדו השני של הקפיץ, עוד גוף) u1 - מהירות גוף 1kg הגעתי לu1=-2*u2 הגעתי לעוד כל מני דברים אבל אני לא בטוח בהם. למישהו יש מוסג?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. אז, כמו שהכותרת אומרת, אני צריך לדעת איפה הרופאים המומחים נמצאים, ספציפית ניורולוג אמרו לי להתייצב בראשון הקרוב אצל הניורולוג בצריפין, אבל אין לי מושג איפה זה בדיוק ואיך להגיע. אני מקווה שמישהו פה הלך לרופאים המומחים העבר או פשוט יודע איפה הם נמצאים או איך לברר. חיפשתי בגוגל אבל זה לא עזר במיוחד תודה, איל

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by אנטי-פסטו,

טוב, אז אחרי שמצאתי בספרייה עותק מעלה אבק של הסרט המופתי אקסמן 2 עלו בי געגועי נוסטגליה עזים לסדרה המצויירת ששודרה בערוץ הראשון ( כל יום בשעה שלוש וחצי). מישהו יודע את מספר העונות של הסדרה המדוברת ( אני זוכר מספר עצום של פרקים כולל כמה בחלל עם חייזרים וכמה שמשלבים מסעות בזמן ) ואם יש מקור טוב לראות את כל הפרקים ברשת? חוץ מזה אין ספק שמגנטו שולט

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  8. שלום, החלטתי לפתוח לזה נושא בנפרד כי בטח להרבה יש מה להגיד. הנה השאלה: אני רוצה לקנות מחשב ומשווה את המחירים בחנויות ובאינטרנט. בסופו של דבר הגעתי למצב שישנם חלקים שהם מאוד זולים בחנות אחת מאשר בשניה, וזה יוצר מצב שאם אני רוצה לקבל את כל החלקים במחירים זולים אז אני צריך לקנות בכמה חנויות כדי להרכיב את המערכת.... אז מצד אחד יש לי מערכת שאני ארכיב במחיר הכי זול שאפשר וחוסך כמה מאות שקלים מצד שני כל חילוף של חלק מקולקל אחר כך יגרום לי להצטער על כך שלא קניתי במקום אחד ואין לי מקום מסוים שיפתרו לי את הבעיות... תגיבו חבר'ה!

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Yotam Holtzman,

אני גיטריסט מתחיל אבל אני די יודע לנגן ואני רוצה לקנות את הגיטרה החשמלית הראשונה שלי (יש לי כבר אקוסטית) אבל יש כלכך הרבה דגמים ואני לא כלכך מבין בזה אני מחפש צליל כבד אבל חלק טיפה כמו של david gilmour. ממה שהבנתי עד עכשיו אני צריך לקנות גיטרה של fender, אבל אני אשמח לקבל עזרה ממישהו שמבין בזה. תודה לכל מי שעוזר!

10. Started by Viki Jimenez,

היי יש לי שאלה אני לא מבינה כל כך בכרטיס האשראי אז ככה יש לי כרטיס אשראי עכשיו המסגרת שלי הוא עד 1000₪ ואני צריכה לקנות דחוף משהו שעולה 2400₪ השאלה אם אני יכולה לקנות את המוצר בתשלומים כך שירד לי כל חודש מהחשבון אשמח לתשובה והסבר דחוף בנושא הזה תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by X_Dror,

הי, הגיע הזמן להחליף את ה- G-Shock הישן במשהו קצת יותר אלגנטי, במיוחד אחרי שאתמול הים לקח לי אותו. ראיתי שב- Ebay אפשר למצוא שעונים מעניינים, אבל אני קצת חושש מזה שבלי לראות אותם בעיניים או על היד שלי אני לא יכול להיות בטוח שזו קניה טובה, וגם עניין האחריות מדאיג אותי. משום מה התדמית של חנויות השעונים בארץ בעיני היא של חנויות יקרות מדי, שאת אותם שעונים שהם מוכרים אפשר לקנות באינטרנט במחיר הרבה יותר זול. אני מחפש חנות שעונים טובה באזור המרכז (בעדיפות לתל-אביב/רמת-גן וכו..) שלא יקרה יותר מדי. ואם למישהו יש המלצות לשעונים אלגנטיים וסולידים, אני אשמח!

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by shuy,

http://www.admhosting.net/smash/smash_my_ipod_broadband.wmv (35MB( האנשים האלה נורמאליים??

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Milford Cubicle,

משחק נחמד - http://wimp.com/reaction/ המטרה, לירות בכבשה ברגע שהיא מתחילה לזוז. אם תירו לפני שהיא התחילה לזוז, תקבלו קנס של 3 שניות. השיא שלי: (אחרי אימון של חצי דקה בערך...) [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by The-Devil,

מה הוא המספר הבא? 371852044352248824, 3655440051907792536, __________________?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. עם כן תנו המלצות לאלבןמים הטובים ביותר תודה מראש MAX PAYNE

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Milk-Inc,

אני מאחל לכל חברי הפורום חג שמח, ושתהנו מהחג! ד.א - יש משהו מיוחד שאתם עושים בחג?....

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by the_saint,

זוכרים לא מזמן את הידיעה שבישרה לכולנו שעומד לצאת DVD שיתמוך ב MPEG4 וגם ב DIVX... אז יצרתי קשר עם היצרן, חברה בשם KISS, חברה דני מאוד נחמדה והם הציאו לשלוח לי סמפל במחיר מאוד צנוע... אז רציתי לברר אם יש מישהו באתר שיהיה מעוניין לקנות את המוצר הזה בהנחה שהוא יגיע לארץ ואם יהיה לו שוק בארץ

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. נתקלתי בתמונה של האוטו הנ"ל ואני חייב פרטים על האוטו, מנוע תאוצות מחיר (אני יודע שאין לי כסף בשבילה) ועוד כול מיני פרטים שנראים לכם תודה. נ.ב עוד תמונות לא יזיקו.

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by The-Devil,

כסא חדש למחשב!!! ;D ;D ;D כן, הוא אמיתי ואפשר לקנות אותו.

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. יותר עצוב שקנו את זה.... http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2933240866&category=1469 למה לעזעזל אנשים קונים דולר מסכן ב-1.04$ ?! http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3030328731&category=376&rd=1 אם נעזוב לשנייה את זה שקנו את זה, אני לא יודע מה יותר מצחיק, זה שהוא באמת מנסה למכור את זה או התיאור... http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2934653625&category=1467&rd=1

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by benor,

אנחנו רוצים למכור את ה- Fiat Uno 94 דגם 3 דל' נפח מנוע 999 מה שאני רוצה לשאול אותכם באיזה מחיר יהיה הגיוני למכור אותה? יש קצת חלודה על הגג.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. אין פה פואנטה או שאלה, פשוט שמחה על ההרגשה הנעימה שאני חש לחיות בעידן של מחשבים ביתיים מהירים. אחרי שביטלתי את הטלוויזיה של HOT בביתי (מי צריך לשלם ל-HOT כ-3,500 ש"ח בשנה על ערוצים ריקים מתוכן ?) התחלתי לצפות בסדרות. ראיתי את כל אלו: Prison Break The Sopranos Sliders Dexter The Big Bang Theory How I Met Your Mother Breaking Bad היום הגיעה תורה של Deep Space 9 שבילדות ראיתי פרק פה, פרק שם ואז הפסיקו לשדר אותה בחינוכית 23 דווקא בפרק הכי מותח לפני ההתקפה על DS9. אז מצאתי אותה אצל חבר על DVD מכווץ לפורמט RATDVD שהוא גיבה לפני שנים כשהתוכנה עוד הייתה בפיתוח(שהופסק מאז). הפעם האחרונה שנאלצתי לפענח ככה פרקים מגיבוי, היה לי מעבד E2140 אז חשבתי שייקח לי כמה שעות לפענח קובץ 1GB ל 4…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by shynet,

שלום לכולם עוד כ-3 חודשים אני מתגייס ונותר לי זמן פנוי. חשבתי להתחיל לעבוד כפרילנסר והתחלתי לחפש באינטרנט מקומות שונים למצוא עבודות שאכן יתאימו לי. לאחר שמצאתי גיליתי שבכול האתרים השונים בשביל שאשלח קורות חיים אני צריך לשלם מנוי חודשי. באופן אישי אין לי שום בעיה לשלם מפני שאני עוד 3 חודשים מתגייס ולשלם למשל 44 שקלים בכדי לקבל תמורה גדולה יותר זה לא בדיוק הבעיה, אך לפני כן רציתי לשאול כמה שאלות כאן למנוסים. קצת עליי: מנוסה עם השפות הבאות: C#,VB .net, VB6, PHP, Javascript,CSS,HTML אציין כי בעבר הציעו לי עבודות פרילנס אך דחיתי אותן מפני שהייתי בתקופת בגרויות. 1. מה לגבי מס הכנסה (אני בן 18)? ומה עליי לבצע לפני כן? 2. איפה עליי לחפש ואיזה אתרים מומלץ? אישית אין לי …

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. יש קטע מיתרים כזה שחוזר על עצמו ברקע. משום מה הוא מוכר לי ממנגינה אחרת ששמעתי, משהו דרמטי כזה בסגנון רקוויאם לחלום תזמורתי כזה עם כינורות ומיתרים וכו'... מישהו מכיר או מוכר עם מנגינה דומה?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.