עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by הסולידי,

מישהו קנה מחשב בחנות זו? איך השירות והאמינות? האם קיימת בעיה כמו שקראתי בפורום עם חנות אחרת שמתחילה ב- IVO...?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

בדיוק כשעברתי ל YES נזכרתי שפספסתי את הסידרה האהובה עלי (בנוסף ליצפאן...)! GOD DAMNIT! משתמשי כבלים מאוכזבים, קחו זאת בחשבון לפני שאתם עוברים...

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by guy94,

אם נתקלתם בבעיה תאימות תוכנה עם XP אשר התוכנה דורשת ווינדוס 98 או 95 מצאתי את הפתרון, יש תוכנה שמה בישראל הוא: RioPort Audio Manager והיא עובדת אם כל סוגי הנגנים הקיימים (אני חושב) יש בה הרבה אפשריות והיא שווה..!!!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שלום מאחר ואני עוסק בתקשורת נתונים ולא בתכנות (למרות שיש לי רקע, עשיתי הנדסאי תוכנה), אני שוקל לא ללמוד מדעי המחשב אלא אולי כלכלה וניהול. מישהו יכול לייעץ לי אם זה כדאי או שאני עושה טעות בבחירת המקצוע ללימודים? בעיקרון אני מתכנן לעבוד בתחום התקשורת נתונים כך שלא מדעי המחשב ולא כלכלה ממש קשורים למקצוע הזה, אבל חשבתי אולי שכלכלה וניהול ייתן לי משהו לעתיד, להתקדם לכיוון של ניהול. אני יודע שיש תואר בתקשורת נתונים בבן גוריון אבל אני לא מתכוון לעבור לשם, החלטתי ללמוד במכללת ת"א יפו. בבקשה זה חשוב לי ואני צריך להרשם בקרוב לשנה הבאה, אז עזרו לי!

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3683005,00.html

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  6. שלום אנשים, אני עוד מאט קונה אוטו ורציתי לדעת איזה אוטו הכי חיסכוני. מדובר באוטו הראשון שלי שישמש אותי בעיקר לנסיעות ארוכות וטיולים בארץ. אין לי בעיה להשקיע ברכב עד 30 אלף שאני ידע שאני מקבל תמורה מלא לכסף. אני מחפש ברכב שקודם כול יהיה חיסכוני כי אני לא אוהב לבזבז הרבה כסף על טיפולים למינהם ושיעשה כמה שפחות בעיות, קיצר שיהיה רכב אמין. אני אוהב לנהוג וכניראה אני אהיה לא מאט זמן בכבישים לכך חשוב שיהיה נוח. רצוי שיהיה אוטומט למרות שזה פחות הרלוונטי, היופי אצלי במקום האחרון אני רוצה לשלם על האיכות ופחות על היופי. גם חשוב שיהיה רכב חזק כי אני גר בחיפה ויש בעיר הזאת הרבה עליות. אני לא מוכן ללכת על יותר מ1600 סמ"ק. רק שאני רוצה יהיה חיסכוני לתחזק אותו וישתה כמה שפחות דלק. בתודה …

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by אור כהן,

שלום לכולם. כמו שאתם יודעים (או לא יודעים) אני מתכנן לקנות מחשב וציוד היקפי חדשים. הבעייה היא שאני לא יכול לקנות את שניהם ביחד, זה או זה או זה. את הרכיב השני אני אקנה 3 חודשים אחר כך. מה עדיף? אופציה א. להשאר עם המחשב ה$&!$*!@ עוד 3 חודשים ולקנות ציוד היקפי חדש במשך ה3 חודשים האלו, ואז לקנות מחשב חדש. אופציה ב. לקנות מחשב [glow=GOLD,2,300]חלומי[/glow]ולהשאר עם הציוד ההיקפי ה#&!% שלי במשך 3 חודשים על לקניית הציוד ההיקפי. מה כדאי לעשות, מה יותר חשוב?, מה בא קודם? אם אתם מעוניינים לדעת מה המפרט: מעבד: Intel Pentium 4 533 Box 2.8Ghz 1Mb Chace (שימו לב, זה לא דואל קור!!!, וגם נדיר). מחיר: 600 ש"ח לוח אם: ECS Elite Group 915-M5GL (אין לי מושג מאיפו הט…

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by HiTiT,

כותרת ?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. מישהו יודע על לינק איפה יש את המשחק ישראל לטביה היום (שבת)??\ באיזה אתר? כי אני עובד היום בערב

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by MatanFrenkel,

לא מצאתי את הפורום המתאים אז אני פותח פה, בגלל שזו לא בעית חומרה, ולא בעיה חמורה לא היה כל כך אכפת לי.. מאז שיש לי ווינדוס 7, כשאני עושה PRINT SCREEN בתוך רב המשחקים אחרי שאני מדביק לצייר אני רואה מסך שחור/לבן בצייר, ודווקא יש דברים (לעיתים נדירות) כמו CALL OF DUTY BLACK OPS למשל ששם דווקא אין בעיה כזו, למישהו יש מושג מה זה יכול להיות?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Milford Cubicle,

אוקיי תקשיבו טוב... מכירים את השיר על התיש עם הזקן ? אז התיש זאת בכלל המצאה חילונית! במקור זה בכלל שיר על רבי עם 4 תלמידים, שהוא מכה אותם במקל, בסרגל, מה שבא ליד.... http://tinyurl.com/yxy2ws :smile1:

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. מישהו יודע מה ההבדל בין מיצובושי סופר לנסרGL ל GLXI תודה

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by D-M-X,

מישהו מכיר אתר שאפשר להוריד ממנו שירים שלו או שאולי למישהו יש שירים שלו?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. http://games.flabber.nl/parkeergarage/

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. אני לא מבין בשיט בשוק ההון ולהיכנס לזה לעומק אין לי ממש זמן.... בזמן היותי בקבע חסכתי לעצמי סכום קטן של כסף ונמאס לי שרובו סתם ככה יושב בבנק, אז הייתי רוצה להשקיע חלק קטן ממנו בבורסה, הבעיה היא שאני כמעט לא מבין כלום בזה ולא יודע למי צריך לפנות ומה מו מי.... הייתי רוצה לשאול אם שווה להיכנס לשוק ההון לתווך של כמה חודשים ולהרוויח מזה כמה שקלים נוספים?? הסכום שאני מעוניין להשקיע זה בסביבות 5 אלף שח, אולי קצת יותר....

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Shmoolik,

אממ... למי שמבין בזה : אני רוצה לדעת אם תרגמתי טוב את המספרים. כי מישהו הסביר לי איך להפוך בינארי למספרים אבל זה היה הסבר קצר מאוד ולא יודע אם ממש הבנתי.. אז הוא הסביר לי ככה: ( ואני לא יודע איך עושים חזקה במחשב חוץ מ 2 ו 3 ואז אני ישתמש ב _ ) יש לי נגיד 01 ולפי מה שהבנתי אני מתחיל מימין.. אז 1X2_0 + 0X2_1 שיוצא : 1 עוד דוגמא - 1011 אז 1X2_0 + 1X2_1 + 0X2_2 + 1X2_3 שיוצא : 11 ----- אז אם הבנתי נכון אז יופי ואם לא תקנו אותי... וגם הייתי רוצה לדעת אחרי שנגיד אני הופך את זה למספרים , אז איך אני מתרגם לאותיות ?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by hitman123,

אני כרגע משרת בצבא, ועכשיו אבא שלי לא עובד כך שאני חייב למצוא עבודה. שלחתי איזה 20 קורות חיים באתרי עבודות וכל פעם שחוזרים אלי ואני אומר להם שאני עדין משרת הם מנפנפים אותי יפה ואומרים שיחזרו אלי כשאשתחרר (כן, בטח). עכשיו השאלה שלי היא האם זה מקובל ללכת לאיזה קניון ולהסתובב ולשאול אם הם צריכים עובדים ? שלא יסתכלו עלי כאילו נפלתי מהירח? יש אולי עוד דרכים חוץ מקשרים (שאין לי) למצוא עבודה בזמן צבא(לשעות הערב) ?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by ^Z^,

שלום אני מחפש את האתר של Pilot, שמייצרת מערכות מדיה (טלוויזיות, רמקולים, נגני DVD). תודה, Zzzz

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. מעניין אותי לדעת כמה שומרים את האריזות מהסיבה שאם יקרה משהו יותר נוח לשלוח אותו בחזרה עם האריזה שלו כמו כרטיסי מסך לוח וכו'

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Dr__MIKO,

שלום בדיוק סיימתי לראות את נמר דרקון קודם כל- סרט ענק! מישהו מכיר סרטים בסיגנון הזה ובסיגנון גיבור? תום

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by JCohen,

שלום לכולם. אני מחפש ספר שמדבר על מכניקת רכב: מגדשים, פילטרים וכו'...מישהו מכיר ספר כזה? מה השם? מאיפה אני יכול להשיג אותו? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  22. אחותי חיה בטאיוואן ובמסגרת העבודה שלה היא צריכה לחייג הרבה לישראל. מישהו מכיר דרך טובה וזולה לעשות את זה? האם היא חייבת להצטרף לחברת תקשורת ישראלית כלשהי או שהיא יכולה לחייג עם סים מקומי? תודה מראש

23. Started by GRiM,

מישהו חושב כמוני?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by bluemail,

מעניין אותי לדעת

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. http://www.pcworld.com/article/id,133631-page,1/article.html#

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.