כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,564 דיונים בפורום זה
-
-
שלום, אני רוצה לשאול אותכם מה אפשר לעשות עם שכנים שמוציאים לי אתה מוח. הם גרים מעלי, הם משפחה דתיה (? לובשים כיפות לא יודע מה זה אומר) יש להם 500 ילדים (לא, באמת יש להם איזה 4-5 ילדים, אף פעם לא יצא לי לספור) אני בכלל לא יודע איך גם גרים בדירה של 3 חדרים. כל היום בערך מהבוקר עד הלילה הם עושים רעש בילתי נסבל, מזיזים רהיטים כל הזמן!! וזה עושה את הרעש המגעיל הזה של חריקה על הרצפה. אני לא יודע מה לעשות, ניסיתי לדבר איתם (זה היה די מזמן) יותר מפעם אחת, והם התנצלו וזהו ואז זה נמשך, אין לי כוח לדבר איתם יותר כי זה לא עוזר. לפעמים עוברות לי מחשבות בראש איך אני לקוח גרזן ותוקע אותו בראש של כל אחד מהילדים שלהם (ככה נהייהים פסיכופטיים לא?). ניסיתי להדליק מוזיקה בכל רעם וגם זה לא עזר…
-
- 35 תגובות
- 16.8k צפיות
-
-
אז השמעתי להם את זה https://www.youtube.com/watch?v=xpxd3pZAVHI
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אופנועים התורכיה! מישהו יודע מהם הדרישות בתורכיה להשכרת אופנוע? האם רשיון רגיל תופס כמו ביוון?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אז אני בן 18 רבתי עם אמא שלי ריב רציני לגבי לימודים וזה ובקיצור היא לא מעונינת יותר שאני יחיה בבית ואני צריך לקחת שכירות היא מקבלת עלי כול חודש 1800 שקל ואמרה שתעביר לי אותם לחשבון לשכר דירה. עכשיו מה אני עושה מפה? אני עוד תלמיד בעיקרון ועובד בעבודה זמנית כמלצר אבל אני לא מקבל על זה הרבה איך הולך כול התהליך של השכרת דירה, תשלומים וזה אני אמור להעדכן במשרד הפנים שאני עברתי לגור לבד או איפה? בקיצור כול מידע שתביאו לי עכשיו בנושא יעזור לי תודה
-
- 21 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אני מתחיל לשכור דירה השבוע יש לי שאלה לגבי הבנה של סעיף מסויים. אחד הסעיפים... חובת השוכר : "משך כל תקופת השכירות לתקן או להחליף על חשבונו , תוך פרק זמן סבר ולפי העניין,כך חלק של המושכר ו\או אביזר שייפגם או יתקלקל שלא מחמת בלאי סביר. לא יעשה כן רשאי המשכיר לבצע כל תיקון או החלפה כאמור במקום השוכר, ועל חשבונו של השוכר. מה אתם מבנים מהפסקה הזו?
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חבר מתחתן ואנחנו רוצים להכשיר טוקסידו כל החברה , איפה יש כזה בארץ ואם מישהו יודע מחירים אז בכלל יהיה מצויין. תודה
-
- 1 תגובה
- 3.7k צפיות
-
-
שלום אני מחפש השכרת מפוח ומסור באזור חיפה קריות טבעון. ממה שחיפשתי בגוגל מצאתי 1 רלוונטי שמשכיר ב200 שקל ליום סופש 600 שקל וזה רק למסור כן? לא נורמאלי המחירים ולא דיברנו על דלק בכלל. יש מקום שמשכיר במחיר הגיוני?? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מנוי בחדר כושר מסויים. משלם הרבה כסף על המנוי ועל האימונים. לאחרונה התגלה לי שניתן לשכור לוקרים לשנה במחיר של כמה מאות שקלים. כלומר... כמות גדולה של הלוקרים במלתחות תפוסים למרות שכמות האנשים שמתמשים במלתחות היא הרבה יותר קטנה. עד כה הכל בסדר. הבעיה היא... שאם נניח יש חדר שכולו ריק ואין בו אף אחד, אני חושש להחליף בגדים על אחד הספסלים כי מישהו שיש לו לוקר שם שמשלם עליו עלול לבוא ותווצר סיטואציה לא נעימה שבה הוא מרגיש שהוא יכול לפנות אותי מהספסל בגלל שאין לי לוקר שם. לרוב אנשים נחמדים, אבל תמיד יש איזה ברברי שעיר שחושב שהוא מלך ושכח שרק לפני 70 שנה כמעט השמידו אותנו ועוד 70 שנה ייסמו את העבודה. כלומר מלבד חוקיי נירבירג הלא כתובים לספסלים, הח…
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
לחברה שלי יש יום הולדת בקרוב ורציתי להשכיר ליום ההולדת שלה לימוזינה,רציתי לדעת כמה זה יעלה לי?
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
מישהו יודע מאיפה אני יכול להשכיר רכב פאר כאילו כמו מרצידס במוו וכאלה ?? איזה חברות נותנות את זה בארץ??
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יודע אולי מקום באנגליה שאפשר לשכור רכב ספורט בשביל נהיגה במסלול? (לפני כמה שנים מישהו בפורום אמר שהוא עשה את זה)
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני טס לגרמניה עוד שלושה שבועות והבנתי שיש מקומות שאפשר להשכיר רכבי ספורט בשביל נהיגה במסלול. מישהו מכיר דבר כזה בגרמניה?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי חברים, רציתי לדעת האם הגודל "כניסה" של התיבת דואר שמשכירים מדואר ישראל גדול יותר מהגודל של התיבות הסטנדרטיות בבתים. למה אני שואל: יוצא לי להזמין הרבה מוצרים בEBAY כמו לדוגמא dock של אייפון שלא נכנס בתיבה אצלי בבית, למרות שברור כי יש בתיבה נפח לחבילה הזאת. חשבתי אולי אם אני אשכיר תיבה בדואר ישראל אז לא יהיה בעיה להכניס את את החבילות הקטנות שבד"כ לא נכנסות בתיבה רגילה בבית. ואז אני אחסוך לעצמי את העמידה המתישה בתור לקבלת החבילה. בבקשה יגיב רק מי שקיימת ברשותו תיבה כזאת. תתפלאו אבל גם במודיעין של דואר ישראל לא ידעו לענות לי על ההשאלה והפנו אותי לסניף הדואר הקרוב. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי שקיבלה את האחריות על פלטפורמת המחשוב הזעירה שהגתה וטיפחה יצרנית השבבים - אסוס תנסה להפוך את המותג שלה לשם נרדף עבור גיימינג מתקדם באריזה קטנהלכתבה
-
- 1 תגובה
- 388 צפיות
- 2 followers
-
-
סגן נשיא באפליקציית המסרים המיידיים מבית פייסבוק מאשר כי פרסומים מסחריים יחלו להופיע בה, שנים אחרי שקיבלנו אזהרות ממנה בעניין לכתבה
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
- 4 followers
-
-
http://www.planethalflife.com/features/articles/sigg04/index.shtm
-
- 13 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אז כמו ישראלי טוב, וכמו ירושלמי טוב, קצת שלג ועולה לי חיוך על הפנים. הפעם, השלג כבד ממה שציפיתי. כבד כמו זה שזכור לי משנת 2000 אתם מוזמנים לחלוק חוויות וכמובן תמונות של הבית והסביבה מושלגת תמונה מהחלון: לעת שעה זאת, השלג ממשיך לרדת בקצב מכובד
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
רוב הזמן היה ברד אבל שעתיים כבר יורד רק שלג! רציף, רך נעים ומכסה. שמיכת לובן עוטה את רחובות ירושלים הדרומית כרגע! שימו תמונות מי שיכול! הברד(שימו לב לכדורים): מבט לשמיים:
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אני צריך את השלט הנגיש הבעיה שזה עולה 5000 שקל אתם מכירים מישהו שיכול לתרום לי? זה הפרטים של השלט הנגיש https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid01FSf4XJEc7zozS6jHPL2feKC4o8pRw5Wn647amQVzhKBeibZdjK87z5t9bGsX97cl&id=100000381096494
-
- 0 תגובות
- 341 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אפשר לקנות כזה שלט למחשב שמתחבר דרך USB בנפרד , בלי המשחק. אם כן אז איפה ? כמה עולה ? או אפילו אתר אינטרנט שמישהו ראה שם את המוצר (בארץ). תודה.
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום חברים לאחר קריאה בגלובס איבורי מחשבים עוברת יד , והשליטה בה תעבור ככול הנראה לחברת פרימיום של האחים עופר שרוצים להכנס לתחום . (אשר ממתינים לאישור ממונה על ההגבלים ) http://www.globes.co.il/news/article.aspx?QUID=1055,U1296075335103&did=1000618559 מיכאל
-
- 13 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
היי, אני מקווה שזה המקום, או שיש מישבו שיכול לעזור לי. יש לי חברה עם אתר אינטרנט שיווקי, שעובד בחול. אחד מהמתחרים שלי פרסם עלי ידיעה שלילית ב YHAOO ANSWES, וזה דפק אותי לגמרי, ופגע לי בעסק. אבל עכשיו, חצי שנה אחרי, בלי שום ידיעה נוספת, גוגל משלים בחיפוש SCAM בגדול. בטח יש איזה פתרון, ישיר או עקיף (מישהו שיציף את גוגל עם תוכנות כאלו או אחרות) תודה, זה ממש פוגע לי בעסק (שבאמת ובתמים חוקי לגמרי)
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
לא מזמן סיימתי בגרות חורף בהצלחה 4 יחידות , ועכשיו אני רוצה להשלים ל5 יחידות ולעשות בגרות קייץ .. יש כל מיני קורסים לזה כמו לחמן וכו , רציתי לדעת אם יש פה משהוא שיש לו נסיון בזה ואם הם ממליצים משהוא מסויים ..
-
- 34 תגובות
- 5.1k צפיות
-