כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
מי אמר שזה כרטיס מסך? ;D אומרים שזה מאד ידידותי למשתמש... הוספתי עכשיו: הורידו את התמונה מהשרת כפי שאתם רואים והחליפו אותה בסמל של טום, שממנו לקחתי את זה.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התחלתי בזמן האחרון לחפש לי פלאפון חדש וכחלק ממסע החיפוש לפלאפון והמחיר המושלם סיירתי בפרומים של פוקט כשהגעתי פתאום לסרטון הבא הסרטון לכעורה בה לבדוק את את חוזקו של המוטורולה e1000, הניסוי המדעי מתרחש כניראה באיזה ב"ס בארץ כאשר שני סטלנים זורקים את הפלאפון ממרומי הקומה השלישית למטה לריצפה... אל עבר מתוקי (!! !!!) , לאחר הפעם השלישית שהם קוראים לסטלן הזה מלמטה מתוקי התחלתי כבר לתהות על מהות הכינוי הזה שהוא קיבל... לא לקח הרבה זמן עד שהבנתי כמה השם הזה תפור עליו ! פשוט נשפכתי על הריצפה מאיך שהוא מדבר ממש כאילו הוא לקוח מאיזה סדרת מצויירת מדובבת ... אם אני יצליח להזכר בכל התוכניות שראיתי כשהיתי קטן אולי גם אני יזכר של איזה דמות הקול הזה דומה...אני בטוח שהקול הזה מוכר לי…
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן הבקשה בכותרת, לקראת הלימודים מישהו אולי מכיר אתר או חומר בעברית לרענן את הראש בנושאים הללו?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
המליצו כאן לא מזמן על הופעות סטנדאפ של Pablo Francisco ראיתי את שתי ההופעות שלו והם היו הדברים הכי קורעים שראיתי! אשמח אם אנשים יוכלו להמליץ פה על סטנדאפים נוספים אבל שיהיו מצחיקים קורעים כי אני לא מכיר הרבה!!!!! אני יכול בינתיים להמליץ לכם על הסטנדאפ: Dave chappelle- For What its worth היא גם קורעת! למי יש עוד?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הנה השאלות אבל לפני זה אני צריך לדעת איפה כל אחד גר צפון מרכז או דרם ומה קבוצת גיל 0-13 13-18 18-21 21-31 31+ ומין הנה השאלות: 1. כמה פעמיים בחודש את קונה באיטרנט א.1-2 ב.3-4 ג5-7 ד.8-10 ה.11-15 ו.15+ 2. האם אתה קונה מאתרים אשר לא ממוקמים בארץ א. כן ב. לא 3. האם אתה קונה מאתרים מחול אשר לא עושים משלוחים בארץ ומשתמש בשרותים כמו mustop ? א. כן משתמש בmustop ב. לא, הם עושים משלוחים לארץ ג. אחר (הסבר) 4. האם היתה מעדיף לקבל 25% פחות כאשר היתה קונה באתרים מחול אבל היתה מאבד את האחריות! ? א. כן ב. לא ג. אם המחיר גדול מ1000 שקל אז לא ד. אם המחיר קטן מ1000 שקל אז כן 5. באיזה סוג קניה את משתמש ברוב הזמן א. מכרז ב. קניה קבוצתית ג. קניה יחידנית 6. האם היתה קונה מוצרים משומשים באינטר…
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אתמול הזמנתי את ה- ARCTIC COOLING SILENCER 1 וכבר היום הוא הגיע ...אני בהלם!!! וחוצמזה שהם נתנו לי שירות מעולה באי מייל לגבי מלא שאלות ששאלתי אותם. מעניין אותי לדעת אם אנשים נתקלו בשירות דומה?
-
-
קבלתי את הרישיון הרגיל לפני חודש ולרישיון נהג חדש שלי יש עדיין תוקף אז זה אומר שאני לא נהג חדש ?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
פתרתי הכל חוץ מ-1 שהוא ניחוש. המילה שקבלתי היא "חישוב" יש עוד אנשים עם תשובות דומות/שונות?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אפשרי לשלוח הודעות פרטיות ב TWITTER ? ואם כן איך שולחים הודעה פרטית למישהו ?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני הולך ללמוד מדעי המחשב במכללת ת"א-יפו (B.Sc.) האם שווה לעשות אותו עם התמחות במשהו? הנה מסלולי הלימוד שלהם: *מדעי המחשב (B.Sc.) *מדעי המחשב בצירוף חטיבה וניהול (B.Sc.) *מדעי המחשב בצירוף חטיבה בביואינפורמטיקה (B.Sc.) *מדעי המחשב עם התמחות בתקשורת ואינטרנט (B.Sc.) *מדעי המחשב עם התמחות בבינה מלאכותית (B.Sc.) *מדעי המחשב וכלכלה וניהול (B.A) האם ההתמחויות האלה גוזלות שעות נוספות? או שזה על חשבון קורסים בסיסים ואז בעצם נכנסים ליותר מדי תחומים ולא לומדים את הבסיס כמו שצריך? אשמח לכל פיסת מידע שתעזור תודה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הרבה אנשים שואלים אותי אם שון פול עשה תאונה ואומרים לי שהוא צמח... אמת/שקר?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הבחור מתופף בקצב של 170-180 דפיקות לדקה, זה פשוט כשרון! http://ynetrock.tripod.com/afromule.wmv 8)
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו זוכר את הסקאדים?? את האזעקות ונחש צפע ???? ובכן יש בשבילכם סרטון של חייל אמריקאי מצלם 2 עירקים בלילה עושים חיים..... ממש חוויה משעשעת לצופה חובה לראות.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חברים, יש לי בימים הקרובים יום מיון בצ׳ק פוינט למשרת תמיכה טכנית. אני מגיע מרקע אחר, לכן אני מתחיל עם משרה בסיסית ואתקדם לאט ובטוח ליעד שהצבתי לעצמי. בכל אופן, נאמר לי שיהיה לי מבחן unseen באנגלית, מבחן מעשי, ראיון מקצועי, ראיון עם משאבי אנוש. שלחו לי חומר למידה: Networking Fundamentals OSI Model Subnetting Basic Routing Basic Linux VMware כאמור, אני לא מגיע מהתחום וחלק מהדברים חדשים לי. בקורות החיים שלי רשום בדיוק מאיזה רקע אני מגיע, אז אני מאמין שהם קראו את זה ובכל זאת החליטו לזמן אותי ליום מיונים. מישהו כאן היה ביום מיונים כזה בצ׳ק פוינט או יודע מה עושים שם פחות או יותר? אני רוצה להגיע הכי מוכן שאני יכול. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3557473,00.html
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.dumpalink.com/media/1128244993 בהצלחה
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אנשים (: דוד שלי נוסע לארה"ב עוד כמה זמן, וכבר הרבה זמן שאני מעוניין לקנות שעון חדש וטוב ככה שלקנות אחד מארה"ב יכול להיות רעיון טוב. אני מעוניין בשעון שישמש אותי גם לתקופת הצבא (למרות שיש לי עוד כשנה, בערך ), ולעוד הרבה שנים לאחר מכן, לכן ממה שראיתי אני כבר דיי נעול על G-Shock, השאלה רק איזה דגם. לא אכפת לי להשקיע בשעון הזה מפני שהוא באמת הולך להישאר איתי תקופה ארוכה מאוד. אחד השעונים שממש אהבתי כשבדקתי את האתר של G-Shock הוא הדגם הזה: G7710-1 - http://www.gshock.com/resource/images/products/lrg/G7710-1_medium.png אבל אחר כך ראיתי שגם יש מיני סידרה של שעונים חדשים שהם יותר ספציפיים לצבא, כגון... DW5600MS-1 - http://www.gshock.com/resource/images/products/lrg/DW…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה קורה? טוב אז הכנתי חלק מהעבודה באנגלית ואני צריך להראות למורה מחר נראה לי איך התקדמתי... בקיצור, אני לא בטוח אם ההדגשות וכל החרטא הזה הופכים את החלק של העבודה שהבאתי לכם למצועצע מידי או מציק... מי שיש לו דקה פנויה שבבקשה אם בא לו יציץ בעבודה. *כאן היה קישור :-) עכשיו הוא לא פה .* עריכה : הינה ערכתי את העבודה קצת עכשיו מה שמודגש קשור! http://rapidshare.de/files/6824348/____ae_________-_____.doc.html תודה מראש לעוזרים.
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני תקוע בחלק האחרון של התרגיל האחרון של היום :\ השאלה היא כזו: ציוני בחינות בביסת הספר מתפלגים נורמלית. הציון הממוצע הוא 75 וסטיית התקן 15. שאלה ראשונה (שעליה עניתי נכון): מהו הציון שרבע מהציונים גדולים ממנו - והתשובה היא 85.05. והשאלה השניה (שעליה לא הצלחתי לענות) היא: מה ההסתברות שתלמיד שנבחר באקראי ציונו גבוה מהממוצע ביותר מסטיית תקן אחת. תודה רבה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היום הלכתי לתומי לזרוק זבל, ועל הצפרדע היה מונח המחשב הבא: Compaq Presario 715 EA http://www.notebook-pcs.com/244.html אני בספק רב, אם הוא בכלל עובד. וגם החומרה שלו מאוד ישנה אבל בכ"ז יהיה מעניין לבדוק. חוץ מלא מעט אבק שיש עליו, הוא נראה שלם. יש בתוכו סוללה, ככל הנראה היא תקולה/ריקה (14.8V). ניסיתי להדליק את המחשב, ואין תגובה. אני צריך להשיג בשבילו שנאי, שעובד במתח 19V DC בהספק של 3.16A מאיפה אני יכול להשיג דבר כזה? כל הספקי כח שיש לי בבית, עובדים על מתח של 12V גג. יש משהו מיוחד שאפשר לעשות עם מחשב נייד? עם המסך שלו וכד' (בהנחה והוא עובד) תודה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אנשים אני צריך קצת עזרה אם יש פה מישהו אם נסיון דומה או שמתמצא במשפטים בקיצור לפני כמה חודשים התחלתי לעבוד בחברה גדולה בתחום הסלולאר במוקד טלפוני וכאשר נכנסתי לעבודה כמובן הם רצו שאני אתחייב לשנה כאשר אם אפר את ההתחייבות צריך להחזיר את שווי הקורס שעברתי 2500 ש"ח בקיצור כמובן שלא החזקתי שנה העבודה הזאת נוראית לא ממליץ לאף אחד להכנס לשם הכסף יחסית גדול אבל זה בגלל שעות מטורפות בכל אופן חזרה לנושא כאשר עזבתי כמובן קיזזו לי מהתלוש שכר האחרון את ה"ערך של הקורס" (הם לא קוראים לזה קנס חלילה) ורציתי לדעת האם הנושא הזה חוקי ומותר להם לעשות זאת ? במטרה כמובן לגשת לתביעה אחרי הכל זה 2500 ש"ח בשביל חייל משוחרר זה לא צחוק מה אתם אומרים יש לי סיכוי לקבל את הכסף חזרה?
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום שלום. כמו ת'רד הגיטרות שהיה פה לא מזמן, החלטתי לפתוח ת'רד לבאסיסטים שיש פה, לראות מי מנגן. לנושא העיקרי- אני מתחיל ללמוד, והתקציב שלי הוא בערך 1.5K. בעקרון בחלילית הבאסים לא שווים ממש לפי דעתי, אבל בכלי זמר (http://www.kley-zemer.co.il/category/ibanez-bass_page) דווקא תפסתי עין על שלושה של איבנז (IBANEZ GSR-200 ו- IBANEZ RD-300 שאלו ההתלבטות שלי, וIBANEZ SRX300 שאולי אני אוכל להשיג בפחות מ1.5K). בעקרון אמרו לי שאם אני יכול להשיג את הSRX300 כדאי לקחת אותו, אבל אני לא רוצה להתקע על הצליל המטאליסטי והכבד שלו, כי אולי אני גם ארצה לנסות פאנק (הסגנון העיקרי שאני מתכוון לנגן הוא רוק אלטרנטיב\פרוגרסיב, רוק בכללי). כן, ברור לי שאני אצטרך ללכת ולבדוק כל אחד, אבל אם למישהו…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם. שאלה בפניכם, הקדמה: אני עובד באבטחה. היום [קצת באיחור] קיבלתי את המשכורת של חודש יוני. עפ"י החישוב שלי היה מגיע לי X שקלים, (לצרוך העיניין כמה אלפים) וקיבלתי 200 שקלים פחות ממה שמגיע לי. המנהל של החברה, יצא לי לראות אותו פעם אחת, אין לי מושג מה השם המלא שלו, כי אני עובד דרך "קבלן" בנאדם שמקשר בנינו, ואם זה לא מספיק יש בנינו עוד בנאדם, שהוא כבר חבר שלי, והוא נותן בפועל את הכסף. סיבוך. סרטוט: מנהל -> קבלן -> חבר שאירגן אותי (ומביא לי את הכסף) -> אני. אם זה לא מספיק - החברת אבטחה הזו לא רשומה בשום מקום, וממה שהבנתי למעסיק אין תעודות וכו'. כשקיבלתי משכורת כמו שצריך, לא היתה לי בעיה עם כל הקומבינות האלה, אבל כשגיליתי שחסר לי 200 שקלים מהמשכורת,…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאור כל המהומה סביב אתרי השיתוף שהיתה כאן לאחרונה? כי משום מה הEMULE פשוט לא מוריד כלום אצלי ווממש כבר ניסיתי הכל(החלפתי גרסאות שונות וניסיתי כל מיני הגדרות) מקווה שהשאלה שלי היא בתחום ה"חוקי" ולא עברתי על אי אילו מחוקי הפורום...
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-