כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
רציתי לרכוש מנוי לשנה למגזין דרך אתר amazon, הבעיה שאפשר לעשות זאת רק אם יש לך כתובת בארה"ב. האם אתם מכירים שיטה לעקוף את הבעיה, למשל , האם אפשר לעשות כתובת פיקטיבית בארה"ב ואז שליחה אוטו' לארץ? %%%%%%%%%%%%%%%%%%%%% % % % הבהרה: אני מתכוון לדואר hardcopy ולא לדוא"ל.% % % %%%%%%%%%%%%%%%%%%%%% אגב, מנוי כזה בארץ עולה 650 ש"ח ודרך amazon זה עולה 20 דולר (570 ש"ח הבדל!!!)
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום וחג שמח לכולם. לפני כשבועיים הזמנתי מארה"ב נגן mp3 של קריאייטיב (zen v plus) במחיר מציאה של 100 דולר (עוד 5 וחצי משלוח). הזמנתי אותו אל חבר שלי שמתגורר בשיקאגו ונמצא כרגע בארץ לתקופה קצרה. עקב מחדל בלתי מוסבר של החברה, המשלוח התעכב וחברי נאלץ להגיע לארץ בלי הנגן. מכיוון שהמחיר היה חד פעמי (כיום ניתן למצוא את אותו הדגם בערך ב-30 דולר יותר), החלטתי לא לבטל את ההזמנה ולנסות לשלוח את הנגן בחבילה בדואר. רציתי לדעת כמה , אם בכלל, יגבה ממני במכס. אני מאמין שהקופסא של הנגן לא שוקלת יותר מקילו שתיים (עם כל חוברות ההפעלה והכבלים), ושהקופסא היא ממוצעת. כמה לדעתכם יגבו ממני עבור המכס?!.....האם זה בכלל כדאי? תודה רבה, דוד.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
מצטער אם זה לא המקום הנכון פשוט לא ידעתי איפה לרשום. אני צריך לדעת מאיפה אני יכול להוריד דיסק שמיעה(זה לאוטו) ללימוד אנגלית ? תודה רבה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחותי חיה בטאיוואן ובמסגרת העבודה שלה היא צריכה לחייג הרבה לישראל. מישהו מכיר דרך טובה וזולה לעשות את זה? האם היא חייבת להצטרף לחברת תקשורת ישראלית כלשהי או שהיא יכולה לחייג עם סים מקומי? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
כל מי שאוהב אבודים בצורה מטורפת כמוני מוזמן פה לדבר איתי ועם אחרים. אבודים זאת אחת הסדרות היותר טובות שהועלו על מסך הטלוויזיה ואני מת כבר שתצא העונה השלישית את העונה הראשונה ושנייה התחלתי לראות שבארה"ב כבר הן נגמרו ותוך 8 ימים גמרתי את 2 העונות הכל בגלל שזאת סדרה מושכת ומרתקת.. אני מת על הסדרה הזאת. גם אתם אנשים יכולים לדבר פה על הסדרה ולהגיד את דעתכם ולדבר על פרקים
-
- 27 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב הסיפור רקע בידיוק השתחררתי (שבוע + ) ואחרי פרסום מסיבי של קורוחת חיי לא קיבלתי שום צלצול וכלום ידע כללי : הנדסאי בהנדסת תוכנה שירות צבאי טכנאי מנהל רשת ומה לא כל הדברים הטכניים ומצד שני תיכנות ב FLASH שפה צבאים לומדות ... אם הייתי יודע שהמצב הוא כזה הייתי חושב על קבע ... בינתיים שלחתי תקורות חיים שלי לכל אתר ברשת ולא קיבלתי כלום אני עושה משהוא לא בסדר ? מה הסוד שלכם ... ואין לי פרוטקציות לדוגמא חלק מהקורות חיים השכלה: :2005-2007 תעודת P.E (הנדסאי) בהנדסת תוכנה . לימודי הנדסאי במכללת אורט כפר סבא . :2001-2004 בגרות מלאה ותעודה טכנולוגית בתיכון אורט שפירא כפר סבא .3 מורחבות במחשבים - 15 יחידות . שירות צבאי: 2007-2008 בסיס פלמחים . טכנאי ומנהל…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש רדיו לרכב השאלה שלי היא אם אני יביא רדיו מחול (פנמה) זה יעשה לי בעיות כדי לחבר אותו לרכב פה? אני משער שזה לא קשור כי המתח שהוא מקבל בא מהמצבר וזה בכל העולם 12V אבל אני רק רוצה להיות בטוח תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.nothingtoxic.com/media/1184390405/Awesome_Russian_Ninja_Will_Destroy_You_and_Everyone_Else :lol:
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המליצו כאן לא מזמן על הופעות סטנדאפ של Pablo Francisco ראיתי את שתי ההופעות שלו והם היו הדברים הכי קורעים שראיתי! אשמח אם אנשים יוכלו להמליץ פה על סטנדאפים נוספים אבל שיהיו מצחיקים קורעים כי אני לא מכיר הרבה!!!!! אני יכול בינתיים להמליץ לכם על הסטנדאפ: Dave chappelle- For What its worth היא גם קורעת! למי יש עוד?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כל מי שקרא את הספר מבצר דיגיטלי מאת דן בראון (הוצאת מודן) כנראה ששם לב שבסוף הספר מופיעה סדרת מספרים: 52-15-121-2-33-2-933-39-100-15-3-76-107-48-8 ומתחת מצויר חץ לצד שמאל -> עכשיו, זה צופן שהמחבר כתב כדי לשעשע את הקורא אחרי שהוא ייסים לקרוא את הספר ?! או שאני עדיין אוכל סרטים מהספר, וסדרת מספרים לא קשורה נראת לי כצופן מסתורי ? ;D
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היום בבוקר נסעתי לעבודה באוטובוס. בדרך גילית שהתעודת זהות שלי לא עלי, חשבתי לעצמי שהשארתי אותה בבית. כשהגעתי לבית לא מצאתי אותה, אני משער שהיא נפלה לי מהכיס כשישבתי בתחנה או בכיסא באוטובוס (החלפתי מקומות). בדיוק יום לפני שמתי לב שהתעודת זהות שלי מכילה הרבה דברים יקרי ערך ופתחתי לעצמי עין הרע... החלק העצוב זה שבתעודה היה הרבה דברים יקרים, דבר ראשון רישיון נהיגה (הפלסטיק והנייר), אח"כ שני צקים על סך 1000 שקל כל אחד ויזה וכמובן תעודת זהות... הלקח שאני רוצה שתלמדו הוא: דבר ראשון תהיו בני אדם, אם אתם מוצאים כזה דבר, תיצרו קשר עם הבן אדם. תמיד תעמידו את עצמכם בצד השני... דבר שני אל תסתובבו עם כל כך הרבה כסף עליכם (תכננתי להפקיד אותו היום) דבר שלישי, תפרידו בין הרישיון פלסטיק ל…
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן אנשים! אני עומד להשתחרר בעוד חודש וחצי והחלטתי שבישביל התחלה הייתי רוצה ללמוד CNC,כי זה מקצוע די מוזנח,אך מבוקש מאוד בשוק היום,וזה גם יחסית רווחי להתחלה! רציתי לשאול איפה כדאי לי? אולי יש מישהו שלמד\מכיר חברים או מכרים שלמדו את זה ויכול להמליץ על מקום טוב? אני מאשדוד,לכן מומלץ שזה יהיה בסביבה. בנתיים מצאתי קורס CNC בראשון לציון,שנפתח בסוף ינואר,שזה שבוע לפני השחרור. קורס של 8 חודשים(ימי שישי בלבד,שזה מאוד נוח כי אפשר לשלב את זה עם עבודה). המלצות מישהו?? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נידבו אותי לועוד כמה לעצב את הלוגו של מסע פולין כי לא רציתי שום דבר אחר. עכשיו צריך שיהיה גם כיתוב כלשהו ואין לי מושג מה לכתוב, אז הצעות בבקשה!
-
- 28 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
סליחה על השאלה המטופשת, גוגל לא נותן תשובה ברורה, ואני לא סומך על ויקיפדיה...
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
העתקתי את ההודעה שהיא פתחה פ"תפוז": ערב טוב. כמו שאמרתי בכותרת, היום בבוקר נקראתי אל רופא היחידה שלי שאמר לי שהבדיקות דם שעשיתי חיוביות לצליאק. כמובן שאני גם נפגשת עם רופא גסטרו בשבוע הבא, אבל כרגע זה לא משנה. מה עוד- שהרופא יידע אותי שעד לפני חודש, צליאק גם היה משחרר אותי מהצבא, אבל החוקים השתנו. איך לא עלו על זה בבדיקות דם/DNA שעשו לי בגיוס? לא יודעת. ניחא. תביעות משפטיות יגיעו בהמשך. וכצפוי, יש לי הרבה שאלות.... נתחיל ברעיון שבתכל'ס הכי מלחיץ אותי- אני באמת לא יכולה יותר לאכול פיצה...? (אני יודעת שזה מפגר, אבל האוכל שאני הולכת להפסיד זה הדבר הראשון שעלה לי לראש) אני מניחה שהשאלה האמיתית היא, עד כמה זה הולך להשפיע לי עכשיו על האכילה ועל אורח החיים באופן כללי? תודה מראש.…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מי שעובר את שלב 3 מאה שקל. מומלץ להדליק רמקולים. http://www.winterrowd.com/maze1.swf
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לא מצאתי את הפורום המתאים אז אני פותח פה, בגלל שזו לא בעית חומרה, ולא בעיה חמורה לא היה כל כך אכפת לי.. מאז שיש לי ווינדוס 7, כשאני עושה PRINT SCREEN בתוך רב המשחקים אחרי שאני מדביק לצייר אני רואה מסך שחור/לבן בצייר, ודווקא יש דברים (לעיתים נדירות) כמו CALL OF DUTY BLACK OPS למשל ששם דווקא אין בעיה כזו, למישהו יש מושג מה זה יכול להיות?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
http://he.wikipedia.org/w/index.php?title=%D7%90%D7%95%D7%A4%D7%A8%D7%94_%D7%95%D7%99%D7%A0%D7%A4%D7%A8%D7%99&direction=next&oldid=626501
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היה לי חשבון בלינקדאין ומחקתי אותו כי לא השתמשתי בו יותר. כשאני מחפש את השם שלי בגוגל באנגלית מופיע שם תמונה שלי שהייתה בחשבון לינקדאין, עכשיו אין לי מושג איך אני מוחק את זה. מישהו יודע?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי לכולם(: אז ככה, קודם כל רציתי להגיד שזה תחום מאוד מעניין ולא שטחי בניגוד למה שהרבה אנשים חושבים, לא חייבים להיות אלכוהוליסטים בשביל לאהוב את זה. ועכשיו עליי, אני בכלל מגיע מתחום המחשבים (בן 22) ועובד בתחום הזה, להיות ברמן אני רוצה בשעות הערב, יהיה קשה לתת פול משמרות במצב כזה אז רציתי לשאול: מה הסיכויי למצוא מקום שיסכים להעסיק בן אדם שנותן 3 משמרות בשבוע? ואיך חברת ההשמה של זמן אמיתי? (אצלם אני עושה את הקורס) באמת מוצאים עבודה לכל אחד? ועוד שאלה קצת מצחיקונת: חברה שלי מתנגדת שאני אעבוד בתחום למרות שהוא מעניין אותי, היא מפחדת וטוענת שפול בנות יתחילו איתי שם ותמיד מתחילים עם הברמן. האמת שלא יצא לי לראות כזה דבר, בדר"כ האנשים מדברים ומכירים בינם לבין עצמם, מה הקשר לברמן?…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני שוקל לקנות , נראה לי דבר נורא מגניב.. יש כאן מישהו שרכש דבר כזה? איזה גודל מומלץ לקחת ואיזה עוד שיקולים לקחת בחשבון?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום פה אני רוצה שכל אחד יכתוב איזה חיות יש לו.... לי יש: ז'אקו (סוג של תוכי מדבר) 6 חתולים כלב דקל ארוך שער(גזע כלב) וזהו!
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נחמד, לא יותר. אבל אני יודע שיש פה חובבים של ה Weeeee, אולי חלקם כבר ראו את הסרטון. אבל בכל זאת.. ;D http://www.albinoblacksheep.com/flash/weeee.php
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-