עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by desert,

בוב מרלי והווילרס , הסיפור . אנו זוכרים את הגאוניות והחדשנות שנתנה המוזיקה של בוב מרלי לעולם ; מוזיקה שנפרסה שני עשורים אל העבר אך עדין נשארה נצחית ואונברסלית . בוב מרלי והווילרס עשו את דרכם אל תוך עשויות חיינו. הסופרלטיבים , אולי , באים בקלות כאשר מדברים על בוב מרלי והווילר`ס ועל המוזיקה שלהם. מרלי עצמו כונה " הסופרסטאר של העולם השלישי " , " נביא הר`סטה " , בעל חזון , ואמן מהפכני . הם לא היו למרות זאת , ריקים מתוכן . הוא היה אחד הזמרים הכרזמטים והמעיזים ביותר של זמננו. הקרירה של בוב מרלי, באופן יוצא דופן , נפרסת אל העבר כבר יותר מעשרים שנה. במהלך אותה תקופה הסגנון המתפתח של מרלי כבש כל אספקט במוזיקה הג`מיקנית העולה, מסקה דרך רגיי בן זמננו. צמיחה זו ,כמובן , השתקפה היטב ב…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Weihenstephan,

איך אני יכול לקבל הזמנה לטורנטליץ' אני לא מכיר אף חבר שיש לו ויכול לשלוח הזמנה..

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  3. Started by eladbu,

אז הנהתמונה שאחי הקטן שלח לי! איזה חיים טובים למי שלא מזהה זה הבחור שתקלט באולימפידה טיאסטו! [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by d-undertaker,

כמה שיותר מידע עליו..פשוט עננקי מה זה http://img232.imageshack.us/my.php?image=picture243jo9.jpg

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Sex$Booster2007,

מי שלא רואה\אוהב WWE נא לא להגיב בכלל!!!! הייתי רוצה להמליץ מאוד על SUMMERSLAM 2007, אחד מהחוויות הכי טובות ומהקרבות הטובים ביותר שנראו!!!! אבל הדבר הכי משמח זה לא מה שקרה שם, אלא מה שעתיד לקרות ב16 ספטמבר 2007!!!! ספוילר אלוהים חוזר!!!!!!! UNDERTAKER THE PHENOM חוזר!!!!!! לUNFORGIVEN לעשות צדק עם מארק הנרי, ואני מתפלל לכך שהוא יביס אותו תבוסה קשה קשה קשה קשה מאוד, תשתחוו לאלוהים היחידי שקיים בעולם זה UNDERTAKER!!!!!

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. אהלן חברים, יש באתר eventim מתאר מאוד לא ברור לי(מעולם לא הייתי בבלומפילד) איפה אפשר לשבת בהופעה: [TABLE=class: selectionList results assortmentList, width: 721] [TR=class: lastDiscountLevelRow] [/TR] [TR=class: lastDiscountLevelRow] [TD=class: single-rowspan first catNumber, align: center]4[/TD] [TD=class: single-rowspan priceCategory]ZONE B[/TD] [TD=class: single-rowspan discountLevel]רגיל + דמי טיפול[/TD] [TD=class: single-rowspan price]335.00 ש"ח [/TD] [TD=class: single-rowspan tixxSelect, colspan: 2]12345678[/TD] [TD=class: last shoppingCartBtn] [/TD] [/TR] [TR=class: lastDiscountLevelRow] [TD=class: single-rowspan first catNumber, align: center]5[/TD…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  7. היי אנשים. הבוקר נתקלתי בחדשה חשובה אודות מסחור חמור שנוצר במדא במלאי מנות דם. מחסור הגורם לקשיים באספקת הדם לבתי החולים. קשיים אלה עלולים להביא לפגיעה של ממש בפעילות הרפואה השוטפת ולדחיית ניתוחים. המחסור קיים במנות דם מכל הסוגים, ובמיוחד במנות דם מסוג O וכל הסוגים בעלי Rh שלילי. כרגע לפי הנתונים באתר מד"א ישנן 341 מנות בלבד מסוג O!!! (ניתן לראות את מפלס הדם באתר של מד"א בעמודה השמאלית). בשל המחסור הקיים, מבקשים בשירותי הדם של מד"א מהציבור לבוא ולתרום דם באתרי ההתרמה המתפרסמים מידי יום באתר האינטרנט של מד"א. הרשימה נמצאת כאן ומעודכנת על בסיס קבוע. היות ואוכלוסיית היעד של אתר זה בכלל ופורומים אלה בפרט מורכבת בעיקר מבחורים וגברים דיי צעירים אנו בדיוק קהל היעד הטוב המת…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. כן כן, החופש הגיע ודי משעמם לי, אז... לדעתי, הפלישה בלהציל את טוראי ראיין (אני לא בטוח אם זה נורמדי או אוהיו) ופרק הבאסטון באחים לנשק

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by klayton,

What the Americans think about British accents Hilarious!

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. תהיה מחר שביתה או לא?

11. Started by qpalzm,

http://he.wikipedia.org/w/index.php?title=%D7%90%D7%95%D7%A4%D7%A8%D7%94_%D7%95%D7%99%D7%A0%D7%A4%D7%A8%D7%99&direction=next&oldid=626501

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by kira,

טוב הסיפור רקע בידיוק השתחררתי (שבוע + ) ואחרי פרסום מסיבי של קורוחת חיי לא קיבלתי שום צלצול וכלום ידע כללי : הנדסאי בהנדסת תוכנה שירות צבאי טכנאי מנהל רשת ומה לא כל הדברים הטכניים ומצד שני תיכנות ב FLASH שפה צבאים לומדות ... אם הייתי יודע שהמצב הוא כזה הייתי חושב על קבע ... בינתיים שלחתי תקורות חיים שלי לכל אתר ברשת ולא קיבלתי כלום אני עושה משהוא לא בסדר ? מה הסוד שלכם ... ואין לי פרוטקציות לדוגמא חלק מהקורות חיים השכלה: :2005-2007 תעודת P.E (הנדסאי) בהנדסת תוכנה . לימודי הנדסאי במכללת אורט כפר סבא . :2001-2004 בגרות מלאה ותעודה טכנולוגית בתיכון אורט שפירא כפר סבא .3 מורחבות במחשבים - 15 יחידות . שירות צבאי: 2007-2008 בסיס פלמחים . טכנאי ומנהל…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Nahum2,

דרוש לי STRING עם כל ה אותיות והספרות בשפה הערבית שנהוגה בארץ האם מישהו יכול לעזור לי ליצור אחד?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. לפני כחודש הזמנתי ארנק, זאת הייתה הרכישה הראשונה שלי. מחיר המשלוח לא היה מפורט, והוא הביא לי אותו במייל, אבל בזמן הרכישה שכחתי להכניס אותו, אז אמרתי לו והוא אמר לי לשלוח לו את זה דרך פייפל, שלחתי, והוא אמר שהוא ישלח לי את החבילה עוד באותו יום. לאחר כ3 שבועות שלחתי לו מייל ששואל מה עם החבילה, ואם יש לו מס' סידורי שלה שאפשר לעקוב אחריה, הוא שלח לי בתגובה שהוא לא שלח לי בכלל את החבילה כי לא שילמתי על המשלוח, התעצבני, ושלחתי לו צילומים של הקבלות בPayPal, והוא אמר שהוא יעבור על זה, עברו כשבועיים והוא לא עונה לשני מיילים ששלחתי מאז... חיפשתי טלפון שלו ולא מצאתי בעמוד של Ebay. מה אפשר לעשות? אפשר לדווח לEbay/Paypal ולקבל את הכסף חזרה? :-\

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלום, כבר שנים שאני כל פעם קונה כיסאות זולים מ- ACE או הום סנטר משהו כמו 200-300 שקל והם תמיד לא הכי נוחים \ שוקעים \ מתפוררים. החלטתי לחפש כיסא שישרת אותי לזמן הארוך וגם יספק לי תמיכה טובה ובריאה לגב משום שאני אבלה את רוב היום עליו. התקציב הוא עד סביבות ה- 1000 ש"ח (אבל גם בפחות לא יזיק). תודה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  16. שלום חברים. ברצוני לספר לכם מה קרה לי השובע שקניתי לוח אם מדגם Gigabyte GAEP43DS3L לאחר שהרכבתי אותו בבית לא קיבלתי תמונה על המסך ולאחר שבדקתי את הכרטיס מסך במחשב אחר אצלי ראיתי שיש תמונה וישר הסקתי שזה הלוח - אם. התקשרתי מיד לחנות אמרו לי... 1."אין מה לעשות אנחנו חייבים לבדוק במידה ולא תקין נחכה עד שיגיע מחול כי זה לוח "מיוחד" :bash:" אמרתי אוקי. כי הייתי די בטוח שהוא דפוק. הלוח היה תקין לחלוטין פשוט הספק כח שהיה במחשב היה מעעעפן בשקל וחצי כנראה שזאת הייתה הבעיה ... קניתי בנוסף ספק כח באותה חנות לקחתי את הלוח שהיה סגור באריזה - אותו אריזה כמובן ! - לא לוח חדש ברוב טיפשותי השארתי את הלוח מיום חמישי על השולחן בסלון בבית כי אמרתי שאני אתעסק בזה בסוף שבוע ככה בכ…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. לפני כמה חודשים ואן-דאם הראה את יכולותיו..... http://youtu.be/M7FIvfx5J10 אבל מה זה לצאק נוריס ? קטן עליו, אז הוא עונה, עם קריצה לחג מולד. http://youtu.be/T-D1KVIuvjA

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. סילווסטר סטאלון חוזר אל נעליו של המתאגרף האנדרדוג האהוב בפעם השביעית, כעת כמורה הדרך והמנטור של מתאגרף צעיר שהוא בנו של אחד ממתחריו הגדולים לכתבה: http://hwzone.co.il/צפו-רוקי-בלבואה-חוזר-אל-האקרנים-הפעם-ב/

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by UltraWaveMUSA,

תמיד אני שומע על כל מיני מוצרי חשמל חדשים עם פונקציות מוזרות וחדשות - סתם נגיד מקרר שמכין קפה וכל מיני חרטות כאלו - מוצרי הייטק חדשים מישהו יודע איפה אולי אפשר לקנות דברים כאלו בישראל? אני מדבר על כל מוצרי החשמל - מקררים, מכונות כביסה, הכול... תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by oba3k,

חוץ מהסמויה וRESCUE ME יש עוד משהו?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. איך מתקדם התרגום של אחד מגיבורי הקומיקס הביזאריים ביותר אי פעם אל עולם הקולנוע? אתם מוזמנים לשפוט בעצמכם לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/צפו-בטריילר-המודלף-לסרט-deadpool/

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Chevy,

עיצוב חדש 8)

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. קרב (וירטואלי) אלים במיוחד עם דוב הצליח לעשות את מה שדמויות אקסצנטריות של מיליונרים לא, והעניק לשחקן את הפסלון המוזהב הראשון בקריירה שלו בטקס ה-88 של פרסי האקדמיה שיחת השבוע ברשת האינטרנט הגיעה לסיומה יחד עם טקס פרסי האוסקר לשנת 2016 – והבשורה הגדולה היא שלאונרדו דיקפריו זכה סוף כל סוף בפרס שהיה חסר לו ובפרס שרבים האמינו כי היה זכאי ואמור לקבל כבר מזמן. כצפוי, תפקידו הראשי בלהיט הקולנועי 'האיש שנולד מחדש' (The Revenant) זיכה אותו בפרס היוקרתי ביותר של התעשייה, כאשר גם במאי הסרט אלחנדו גונזלס איניאריטו זכה בפרס הבמאי הטוב ביותר ושיחזר הישג היסטורי משנות הארבעים של המאה הקודמת, כשזכה פעמיים ברצף בתואר הנכסף. סרט הדרמה-פעולה שכבר גרף מעל ל-400 מיליון דולר בקופות (ו…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by daniel0089,

שלום, יש לי בבית אזעקה כבר הרבה זמן שאני רוצה לתכנת אותה מחדש כי אני לא יודע מה הסיסמא שלה עכשיו.. הדגם הוא: AV-GAD EasyLoader AV-701 אשמח אם מישהו ימצא לי מדריך איך לתכנת את האזעקה מחדש ולשים איזה קוד שאני רוצה. (משום מה בסטטוס עליה יש מנורה ירוקה אבל ב-alarm לא מופיע כלום וגם אף פעם לא הופעלה האזעקה בבית.. אני כבר גר פה 8 שנים) תודה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים