עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. היי, אני עכשיוו סוקר את השוק לקניית אופנוע חדש, ושמתי לב שיש הבדל מחירים עצום בין מה שאופנוע אחד עולה בחו"ל לבין אותו אחד שעולה בארץ, כך למשל, הסוזוקי GS F עולה בארץ: 53,964 ש"ח לעומת זאת אותו דגם בידיוק עולה בחו"ל: 5,149.00$ כלומר 22655ש"ח כ2.5 פחות!! וכאן נכנסת לתמונה השאלה שלי: אם אני בוחר לייבא אישית את אותו דגם, מה אני צריך לקחת בחשבון ושייתווסף למחיר ובכמה, כלומר, מיסים למשל, מכ"ס וכמה ואיפה אני יכול לברר כמה אחוז מכ"ס מתווסף. עכשיוו חוץ ממכ"ס אני בטוח שיש עוד כמה מיסים ספורים שאני לא מכיר בייבוא אישי, אי לעך אשמח לקבל עזרה ועצות בקשר לייבוא אישית. פרט לזה הערות של ייתרונות\חסרונות בייבוא אישי יתקבלו בברכה!! תודה לכול העוזרים בהחלטה הקשה הזו (-:

• 9 תגובות
    • 992 צפיות
  2. Started by gbox,

בס"ד שלום רב ראיתי שיש כאן אנשים שמתענינים בסלולרי אז אני מקווה שזה בסדר לשים קישור לפורום חדש בנושא סלולרי יש שם פורמים בכל הנושאים והתחומים של הסלולרי בקיצור כדאי להיכנס : http://eryui32.amitu.net/ תהנו

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by liav12,

מן ניו יורק דאנס שאנטי יפה כזה שחייב לשמוע באוטו פתוח (לא רק)..אבל חובה אצכלם.. Ferry Corsten vs the thrillse - sublime תהנו

• 9 תגובות
    • 723 צפיות
  4. Started by Rule The Pc,

אהלן מחר בחצות יוצא הארי פוטר 6 אבל האם גם בעברית? אם לא מתי יגיע העברית? בבקשה אל תגררו את הנושא לדברים לא קשורים

• 9 תגובות
    • 783 צפיות
  5. Started by pyro_man,

טוב זה האתר שלי אני עיצבתי אותו והכל ואת רב התוכן אני מכניס לתוכו עם עוד מנהל שהוא עוזר בהכנסת חומר. התפקידים שלי באתר מנהל ראשי מעצב ואיש תכני וכתב כמובן דעתכם על האתר בהנחה שזה ASP כן?? לא להשוות לאתרים של PHP או מערכות אחרות אני רוצה השוואה לגבי אתרי ASP אחרים דעתכם הכללית על האתר על המראה והתוכן זה האתר: www.autorace.ios.st תודה

• 9 תגובות
    • 704 צפיות
  6. בערוץ 2 כמובן .. תודהה וכן אני יודע עוד נושא מוזר ;D אבל זה 'כללי' לא ..

• 9 תגובות
    • 634 צפיות
  7. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

.

• 9 תגובות
    • 756 צפיות
  8. הכל כתוב בכותרת תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. צריך המלצות למזגן לחדר קטן... 1 כוח סוס יספיק... מה אתם אומרים? הוא צריך להיות קטן ושקט... בחדר קטן מאוד (9 מטר מרובע)...

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by shuy,

אתר urban dictionary מפרסם רשימת ביטויי סלאנג בשפות שונות באנגלית. תסתכלו על הערך הבא: http://www.urbandictionary.com/define.php?term=Leave+me+in+your+mother+%28azov+oti+be-ima+shkha%29 המקור: http://news.walla.co.il/?w=/6/754132

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by gfox,

שלום איך קוראים לשיר שבפתיחה של הסופרנוס? תודה לעוזרים נ.ב יש עכשיו סופרנוס בערוץ 10

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. Started by pyro_man,

אנשים אומרים LOL על ימין ושמאל ואף אחד לא יודע ממש מה הפירוש של זה... מישהו יודע?? לא להגיד אומרים את זה שקורה משהו מצחיק או מוזר פשוט מזה אומר?? פשוט שאלתי במירק וכל אחד הפליץ משהו אחר..

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

קלטו את ה UP המטורף הזה: [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 981 צפיות
  14. Started by malcolmx9,

אני עכשיו ראיתי את הטריילר של הסרט Domino: http://www.thezreview.co.uk/comingsoon/d/domino.shtm זה נראה כסרט ממש יפה, וכתוב שתאריך היציאה שלו היה ב-12 לאוגוסט. למה הוא עדיין לא הגיע לארץ? או בעצם הוא הגיע? אם אתם יודעים איפה מקרינים אותו אז בבקשה תגידו, אני אולי אלך היום עם ידידה לראות.

• 9 תגובות
    • 834 צפיות
  15. Started by lion03,

מהו הכושר המינימאלי הדרוש להשרדות בטירונות 05?

• 9 תגובות
    • 878 צפיות
  16. Started by pumbatal,

קבלו את זה http://www.kwinkies.com/index.php?mode=blog&id=3555 תהנו עריכה: יכול להיות שהתמונות מזוייפות

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. שלום ב - 19 תערך הטיסה הגורלית לסין. רציתי לקבל מכם המלצות למקומות שכדאי לבקר במהלך הטיול, חנויות זולות לביגוד ואלקטרוניקה (בניתי על קניית תיק, כפכפים, ג'ינס, וטלוויזיה 21 דקה). כל המלצה תתקבל בברכה, תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 756 צפיות
  18. Started by american,

איש אחד גר בקומה העשירית. כשהוא קם בבוקר והולך לעבודה הוא יורד במעלית לקומת קרקע, וכשהוא חוזר - הוא עולה עד קומה 6 במעלית ואת שאר ארבעת הקומות הוא עושה במדרגות. השאלה - למה?

19. שלום , ההייתי רוצה שתתנו לי המלצות לסרטי מלחמה ( כמו "מעבר לקווי האויב , פרל הארבור וכו') וגם למדע בדיוני ( מלחמת העולמות ) תודה לעוזרים!! :jump:

• 9 תגובות
    • 811 צפיות
  20. הבעיה היא כזו, לפני חודש בערך עשיתי תיאוריה ואת הבדיקות לתיאוריה, כשהגעתי לבדיקת ראייה אמרתי לבודקת שאני כן צריך משקפיים (נבדקתי איזה 10 חודשים לפני כן והמידות שלי היו 0.25 בשמאל ו-0.75 בימין, אבל למרות זאת לא התחלתי לשים משקפיים) אמרתי לה את זה היא אמרה לי בוא נבדוק וזהו, היא בדקה אותי ואמרה לי שהכל תקין מה שלא נכון, ממה שאני מבין לנהיגה צריך חדות 6/12 ולא 6/6 אז אמרתי יתכן .. אתמול נבדקתי שוב בבדיקה אצל אופטימטריסט מומחה (פעם שעברה זה היה אצל רופא פרטי, אחרי בערך שנה מפעם קודמת), עכשיו המידות שלי הן 0.5 בעין שמאל ו1.25 בעין ימין. עכשיו ממה שאני יודע הראייה הכללית נקבעת לפי העין החזקה, שזה 0.5 אצלי. האם 0.5 זה בתחום של 6/12? בכל מקרה למי אני צריך לדווח, אם בכלל? מ…

• 9 תגובות
    • 976 צפיות
  21. בעיקרון אני מחפש שירים שקטים כמו השיר שציינתי בכותרת, בסגנון דומה. אם יש לכם המלצות אז בבקשה תרשמו ואני אבדוק אותם. תודה

22. שלום לכולם! אני פשוט חולה על הסרטים על כל המכוניות המשופרות! ואני מחפש עוד לינקים...יש למישהו? (לינקים עדיף לסבבה DC או טוררנט אבל אפשר גם EMULE) תודה

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by gbox,

בס"ד כתובת חדשה לגוגל www.g.co.il תהנו תודה רבה "לאורו נלך"

• 9 תגובות
    • 945 צפיות
  24. Started by Spirit Crusher,

לפני חודש הלכתי למשרד הרישוי לעשות מבחן תאוריה וכנראה שבדרך חזרה הביתה נפלה לי הת.ז. אתמול היתי צריך להתייצב בלשכת גיוס ולא מצאתי את הת.ז. ולקחתי דרכון במקום. בקרוב אני אמור לגשת לטסט ואני חייב לקחת איתי ת.ז. ולעוד כמה דברים. בכל מקרה - היום חרשתי על כל הבית חיפשתי ובדקתי בכל חור ואין... אני חייב להוציא תעודת זהות כמה שיותר מהר. חשבתי פשוט ללכת למשרד הפנים מחר בבוקר - אבל מה אני אמור להגיד להם? שאיבדתי את התעודה? שהיא נשרפה? ומה המחיר של הקנס\ תשלום על ת.ז. וכו'? תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 4.9k צפיות
  25. Started by R0ck,

הרכב הדאנס הבריטי - The Grid, שחרר בשנת 1994 את "היצור מהביצה", אחד מהקטעים שיותר השפיעו עלי באותה תקופה... הייתי בסה"כ פרח כיתה ד', כ 4 שנים לאחר ההתמכרות המוחלטת שלי לסצינת ה"יורודאנס" והאלקטרוניקה. בנוסף ל Crystal Clear ו Out of range (קטעים מוכרים נוספים מבית היוצר של The Grid), ראיתי לנכון לשתף אתכם בגירסה המלאה של Swamp Thing. למי שיש זכרון וויזואלי מוצלח, בוודאי ייזכר בקליפ של הדבר הזה, אשר כיכב ב M.T.V לא מעט. אותה ספינת חלל מעופפת דמויית גיטרה חשמלית, אותו תינוק סקרן ואותו קלידן שמתחרע כמעט לכל אורך הקליפ. משובח. http://s23.yousendit.com/d.aspx?id=33WR90IKF3WLG1NZ1QJ36JAQFM האזנה איכותית.

• 9 תגובות
    • 834 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.