כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,653 דיונים בפורום זה
-
קניתי מחשב חדש לפני חודשיים אבל בכל זאת סתם שאלה כי אני רואה שכל אחד קונה במחיר אחר תנסו לחשוב ותגידו באמת-בכמה צריך לקנות מחשב?
-
- 9 תגובות
- 662 צפיות
-
-
תעזרו לי בבקשה אני צריך המלצה לחנויות זולות לרכיבי חומרה וגם אני צריך עזרה בייבוא מחו"ל: איך עושים את זה? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.abcdefghijklmnopqrstuvwxyzabcdefghijklmnopqrstuvwxyzabcdefghijk.com/ תוכלו להירשם שם ולקבל את כתובת האמייל הארוכה ביותר...
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ביום שני, בעזרת השם, אני טס לארה''ב. אני אשהה קצת בבולטימור במדינת מרילנד, בוושינגטון מעט וגם קצת בניו-יורק. מה כדאי ומשתלם לקנות בארה''ב? וכמה כסף כדאי לקחת בשביל זה?! תודה ושבת שלום לכולם
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
שלום חברים מישהו מכיר אתר ללימוד תאוריה בחינם??? כל האתרים גובים 15 שקלים לחודש שזה מעצבן אותי מעצבן אותי גם העובדה שאני בן 27 שרק עכשיו החליט להוציא רשיון על אוטו מכריחים אותי אני לא רוצה יחי האופנועים!!!!!!!
-
- 9 תגובות
- 10.9k צפיות
-
-
זה נכון שאם יש הפרש הגדול מ-30 בין ציון ההגשה לציון הבגרות הציון הסופי נקבע ע"י ציון הבגרות? לדוגמא: נגיד מגישים אותך על 60 בהסטוריה והוצאת בבגרות 95 זה אומר שהסופי הוא 95? ואם זה נכון זה תקף לגבי כל המקצועות? תודה
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
משהו יודע מאיזה פרק צולמה התמונה הבאה? רב תודות! [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 766 צפיות
-
-
מה הקטע של הדואר הזה? אני מניח שזה ספאם,אבל מה הקטע? לא מפרסם שום דבר ולא כלום,היא רוצה שאני ישיב - ככה היא מקבלת רשות להספים אותי עוד? מה הCATCH פה? Hello Dear, My Name is Adeline Ogah I hope this mail finds you well & healthy and i hope we can established a relationship since we are meeting for the first time,i have gone through fasting and prayers asking God to lead me to a trust worthy person who will help me with this transaction and it interests me to contact you aftter my prayers for an assistance to help me transfer this Sum of 10.7 Million USA dollars my father deposited in a bank here in Cote d'Ivore before he was assasinated.i like honesty,trust,love,truth,…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כפי שכתבתי בכותרת. כרגע יש לי את השעון הזה - http://images.hifishop.cz/Orig_big/casio_str-111-1b.jpg אחרי פחות מ6 שנים איתו (מסוף 2002), כיברת דרך, באש ובמים. חשבתי להחליף אותו באחד אחר. צריך שעון, אלגנטי-ספורט. סיירתי בזאפ, מצאתי המון דגמים אבל זה לא עוזר לי כל כך. השעון ירכש מכאן או מהדיוטי פרי. לגבי הרצועה, אני עדיין מתלבט אם עדיף לי גומי קשיח או מתכת. בכל מקרה, הצעות יתקבלו בברכה.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קרבות לייזר כמו שמשחק בארני ב"how i met your mother" יש בארץ ? תמונה להמחשה:
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
על סמך מה אתם בוחרים מקצוע? האם מדובר בשכר, אפשרויות תעסוקה, יוקרה? אני למשל לא יודע מה אני רוצה. בחרתי ללכת על כלכלה כי תמיד יש עבודה בתחום. אני רק מקווה שמקצוע יבש כמו כלכלה לא יגרום לי לזרוק את עצמי מתחת לגלגלים של משאית. איך אתם בחרתם?
-
- 9 תגובות
- 889 צפיות
-
-
-
מישהו יכול לתת לי את המילים האמיתיות של השיר Get Low? תודה.
-
שלום, שנים רבות נכנסתי ל http://thepiratebay.org באין מפריע. השבוע קיבלתי את המסך "אני לא רובוט" הרצ"ב. לא קיימת תיבת סימון לציין ש "אני לא רובוט" ובמילים אחרות: נחסמה גישתי לאתר. האם זה בגלל הרחבה כלשהי בכרום שלי? זה קורה לכולם? מישהו יכול להסביר לי פשר התופעה ואיך להתגבר עליה? תודה
-
- 9 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אני צריך לערוך סרט במסגרת מגמת תקשורת ואני צריך איזה שיר כזה שיש בו 10-20 שניות של מוזיקה נחמדה לעריכה אבל בלי מילים(רק 10-20 שניות...) כאילו ,אני צריך עד 20 שניות ראשונות או אחרונות לא משנה מתי.. שיראו יענתו את השמות של מי שמציג ... אז אם אתם מכירים משהו עם קצב נחמד כזה(לא טראנס.) ,משהו כזה משולב אולי עם תופים מגניב כזה אז אני אשמח..
-
- 9 תגובות
- 788 צפיות
-
-
איפה הוא נמצא? והאם זה בעיה להחליף אותו לבד?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לכם איזה משהו להציע? המשחק היפני ההוא נסגר (האתר), ובמילא כולם כמעט סיימו אותו. תביאו קצת דברים מעניינים. עמרי ומור - באמא שלכם תשאירו את הת'רד קצת פתוח. משמעמם לי...
-
- 9 תגובות
- 885 צפיות
-
-
היום הייתי בפגישה במכללת נס, והם הציעו לי כזה דבר: 17 וחצי לקורס MCSA עם השלמה לMCITP. עכשיו הקורס הקרוב שיפתח הוא קורס יום, ושם מכניסים גם CCNA, ובקורס ערב הCCNA לא יהיה כלול. אבל היא אאמרה לי שאם אני נרשם לקורס יום (הקרוב יותר - מתחיל סוף החודש) ומבקש להעבירו לקורס ערב - כשאני יסיים את הMCSA MCITP אני יתחיל קורס CCNA. הקטע שבCCNA מלמדים רק את החומר הנלמד למבחן והמחיר לא כלול במבחן וצריך לשלם עוד איזה 300 ש"ח בשביל המבחן. הCCNA הוא 160 שעות, זה אורך הקורס באמת? משהו כאן מסריח לי. אלכס טורובסקי תכתוב לנו את פנינך...
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
צריך המלצות למזגן לחדר קטן... 1 כוח סוס יספיק... מה אתם אומרים? הוא צריך להיות קטן ושקט... בחדר קטן מאוד (9 מטר מרובע)...
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לומד טכאני PC ונחתו עלי עם בוחן, אני צריך לדעת שלושה הבדלים בין ממשק - IDE לממשק SCASI, בגדול אני יודע שממשק - SCASI יכול להכיל 8 התקנים לעומת - IDE, - SCASI יקר מ- IDE וכו', יש מצב לעזרה?
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מזמין לא מעט באיביי וכבר נכוותי פעם עם משלוח של משהו יחסית קטן דרך דואר השליחים לשהם שצריך לשלם נוסף למשלוח באיביי עוד איזה 200 שקל לדואר על זה שהם הביאו לי את זה הביתה עכשיו אני מעוניין לקנות איזה זוג נעליים ה 75$ +25 דולר משלוח UPS Worldwide SaverSM השאלה היא האם שוב אני אחוייב בסכום הדמיוני של משלוח דואר אשמח אם מישהו יעשה סדר בבלאגן...
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכם, לפני כחצי שנה פירסמתי כאן שאלון (hwzone.co.il/community/threads/523726) במסגרת אחת מתוך שני עבודות מחקר לתואר בפסיכולוגיה שאשתי עושה באו"פ. זכיתי להענות מרשימה מהפורום, המדגם ייצג בצורה מיטבית את מה שניסינו להראות וגם הציון על העבודה שיקף זאת (95). כעת נותרה לה רק עבודה אחת בשביל להיות זכאית לתואר, ואני מצרף את השאלון השני בתקווה לשחזר את ההצלחה השאלון הוא אמריקאי, אשמח ל-5 דקות מזמנכם, תודה רבה. https://docs.google.com/forms/d/1F0odinawkZK27m0rhmqoyi-GZwtDbTgVONPucev-WIA/viewform - - - תגובה אוחדה: - - - נ.ב. חלק מהשאלות הן בנושאי ידע כללי, המטרה היא לבחון את הידע שלכם והביטחון בתשובה בשליפה מהמותן, אז אין צורך להעזר בויקיפדיה ודומיהם, זאת לא תחרות טריו…
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אהלן..... תגידו אחרי שמסיימים י"ב.... איך מקבלים את התעודת בגרות? אחרי כמה זמן? מה רשום בה?
-
- 9 תגובות
- 14.6k צפיות
-