עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by cleric,

מסתבר שהוא חרא לא קטן, מצחיק ככל שיהיה, יש גבול : http://www.dailymail.co.uk/pages/live/articles/news/news.html?in_article_id=415871&in_page_id=1770

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by Dror Arasheven,

שאלת נייוב . אם אני שולח אי מייל מאתר של וואלה . יש אפשרות לאתר את ה IP ?? ואתרים כמו זה הם שומרים אימלים שנשלחו ממנו ונמחקו ע"י המשתמש ?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  3. Started by TicTacToe,

שלום חשבתי לאחרונה ללכת ללמוד בחו"ל , הבעיה היא שאין לי שמץ איך מתייחסים לתואר אקדמי זר כאן בארץ. אם מישהו מבין בנושא אשמח לקבל תשובות, עצות והמלצות !! תודה

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by Djx,

;D לא יודע מאיזה משחק זה או איזה סרט אבל זה ממש מגניב http://www.gamewallpapers.com/widescreen/wallpaper_whiplash_1152x768_01.jpg

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

בדיוק כשעברתי ל YES נזכרתי שפספסתי את הסידרה האהובה עלי (בנוסף ליצפאן...)! GOD DAMNIT! משתמשי כבלים מאוכזבים, קחו זאת בחשבון לפני שאתם עוברים...

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by KapiSH,

קיים אתר שמאפשר לעשות את מה ש-NeoTrace ו-VisualRoute עושות?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by Sex$Booster2007,

מי שלא רואה\אוהב WWE נא לא להגיב בכלל!!!! הייתי רוצה להמליץ מאוד על SUMMERSLAM 2007, אחד מהחוויות הכי טובות ומהקרבות הטובים ביותר שנראו!!!! אבל הדבר הכי משמח זה לא מה שקרה שם, אלא מה שעתיד לקרות ב16 ספטמבר 2007!!!! ספוילר אלוהים חוזר!!!!!!! UNDERTAKER THE PHENOM חוזר!!!!!! לUNFORGIVEN לעשות צדק עם מארק הנרי, ואני מתפלל לכך שהוא יביס אותו תבוסה קשה קשה קשה קשה מאוד, תשתחוו לאלוהים היחידי שקיים בעולם זה UNDERTAKER!!!!!

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. בקיצור זה הסיפור אחרי איבחון פסיכודקקטי יצא שאני זכאי למבחן מותאם בלשון. אז היום באתי שאלתי את המורה שלי איזה חומר יורד אחרי שאתה מקבל מקבל מותאם והיא אמרה שאך ורק תורת ההגה יורד כאילו גזרות ותופעות לא אמורות לרדת גם<? גם בגלל שיש בהם ניקוד וזה כול המטרה של מבחן מותאם וגם כי קשה לדעת את הגזרות ללא תורת ההגה.. בקיצור השאלה היא איזה חומר צריך לדעת למבחן מותאם

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. אתמול הזמנתי את ה- ARCTIC COOLING SILENCER 1 וכבר היום הוא הגיע ...אני בהלם!!! וחוצמזה שהם נתנו לי שירות מעולה באי מייל לגבי מלא שאלות ששאלתי אותם. מעניין אותי לדעת אם אנשים נתקלו בשירות דומה?

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by Los,

אהלן אתמול בשעות הלילה הזמנתי WII דרך EBAY ,המוכר [לצערי] היה ישראלי וכנראה גם רמאי,מאחר והיום קמתי בבוקר וכול המכירות שלו שהתחילו אתמול [PS3/XBOX/WII] נמחקו,ואת הWII כבר 12 אנשים קנו מאתמול בערב [המכירה עמדה כמה שעות], אני יודע שזה היה טיפשי מצידי להשקיע סכום של 150 דולר על מוכר בלי עבר במכירות וכו',הוא גם לא עונה לי להודעות,האם עדיף לעשות עכשיו משהו?

11. Started by AvalonX,

מה דעתכם עליו ? אני לא יודע אם כל העובדות פה נכונות אבל עדין עשה לי טוב לקרוא את זה כי יש פה הרבה דברים שפשוט לא מעלים נגד טענות של השמאל והפלסטינים. אנא, קרא. זה ייקח ממך לא יותר מדקה וחצי לקרוא! 1. ישראל היתה למדינה ב - 1312 לפנה"ס, אלפיים שנים - לפני קום האיסלאם. 2. פליטים ערבים בישראל החלו להזדהות כפלשתינאים ב-1967 , שני עשורים - אחרי הקמת מדינת ישראל המודרנית. 3. לאחר כיבוש הארץ ב- 1272 לפנה"ס, היהודים שלטו בארץ אלף שנים והיתה להם נוכחות רצופה בה במשך3,300 ! שנים. 4. השליטה הערבית היחידה לאחר הכיבוש ב- 635 לפנה"סנמשכה רק 22 שנה. 5. במשך יותר מ- 3,300 שנים ירושלים היתה הבירה היהודית. ירושלים מעולם לא היתה בירתה של ישות ערבית או מוסלמית. אפילו הירדנים, כשהם כ…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by huhxd,

שלום לכולם, אז ככה, אני בכיתה יב' וכמו שאתם יודעים יש בגרות בע"פ. בחרתי לעשות על חומרת המחשבים והתפתחותה בשנים האחרונות. אני צריך כמה שיותר כתבות שמדברות בעניין (כמובן באנגלית). אשמח לכל עזרה שהיא. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by imac,

הבנתי שאם מתחייבים לשנתיים מקבלים מסך LCD 17 של LG במחיר זול ביותר (מישהו יכול להגיד בכמה? אני לא זוכר כל כך..) ועוד שאלה, אני ב 012 כבר בערך 2-3 שנים.. אם אני אתחייב לשנתיים גם אני אהיה זכאי למבצע הזה ? תודה מראש

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. אני מעוניין להזמין מוצר מסוים מחנות שממוקמת בגרמניה. היא עושה משלוחים באירופה בלבד. האם מישהו מכיר שירות משלוחים עם כתובת פיקטיבית כסגנון מסטופ כדי לקבל את המוצר לארץ? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  15. אהלן , לאחרונה אני נתקל בתופעה די מעצבנת שבה כל פעם שאני מתלדק המתדלק לוקח לי שקל שניים על כל תידלוק , אפילו לא בשעות הלילה. מישהו יודע את החוק בנוגע לזה? בלינק הזה : http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3135282,00.html כתוב שעל כל ליטר שנכנס לי לאוטו בעזרתו של המתדלק גובים ממני 11 אגורות , אז למה לוקחים ממני עוד כסף בלי קשר ל11 אגורות האלה? אם כבר שיקחו רק בשעות הלילה , אבל לוקחים ממני גם בשעות היום. אני צריך להגיד משו למתדלק? וסתם עוד מקרה , פעם אחת תדלקתי בלילה ב50 שקל , והמתדלק הזרים לאוטו כמות דלק ששווה רק ל47.5 שקל , כלומר 2.5 על 50 שקל. זה יוצר 5% ! כן , אני יודע שזה נשמע רע , להתלונן ככה על כולה 2.5 שקל , אבל שעושים לך את זה כל הזמן זה ממש מעצבן. אז מישהו יכו…

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by -yooy-,

אוהבים את ג'סטין !?!? http://www.youtube.com/watch?v=9gav8zsR8KY

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by The-Devil,

כסא חדש למחשב!!! ;D ;D ;D כן, הוא אמיתי ואפשר לקנות אותו.

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by TaMiRn2,

אני מנגן בערך ארבעה חודשים יש לי איבנז אי אקס כשאני מחליף פיקאפים עם הסוויטצ' אפשר לשים לב שהסוויטצ' דפוק ושצריך לשחק איתו טיפה כדי שיוכלו לשמוע אם אני מחליף פיקאפ אני מעוניין להחליף את הסוויטצ' (וגם את מתג ווליום והטון הם גם טיפ טיפה דפוקים הזדמנות להחליף גם..) איך אני עושה את זה? הגיטרה זה -האמבקר סינגל באמצע והאמבקר ההוראות האלא מתאימות? http://www.shredguitars.com/showthread.php?t=31910 ואיך אני בכלל מגיע אלייהם? אני צריך להוריד את הפיקגארד? (חשוב להדגיש שאני מעוניין לעשות את זה בעצמי... אם אתה רוצה לעשות משהו בצורה טובה עשה זאת בעצמך..) ורציתי לדעת גם מה זה FOOTSWITCH להלן http://accessories.musiciansfriend.com/product/Boss-FS6-Footswitch?sku=421384 ואיך הוא בדיוק …

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by adis50,

אני מתכנן לקנות בKSP הם זולים ורוב החברים שלי קנו משם והם מרוצים עכישו בכל הפורום לא מצאתי תגובה חיובית על החנויות שלהם וגם כל התגובות השלישליות הם לא מפורטות אלא רק "אל תקנה בKSP" אז אשמח לשמוע חוות דעת רצינית ומפורטת עליהם תודה ויום טוב

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. נרשמתי לאתר של טרקלין חשמל וראיתי שמבקשים שם תעודת זהות על מנת להירשם. רציתי להירשם לאתר סתם על מנת לבדוק משהו ולכן נתתי פרטים בדויים. האתר אמר לי שהת.ז שלי לא תקינה. כשניסיתי להכניס את ה ת.ז זהות שלי עם ספרה אחרונה שגויה (פעם ספרה אחת למעלה ופעם ספרה אחת למטה) האתר גם לא נתן לי להירשם ואמר שהת.ז שגויה. רק כאשר הזנתי את התעודת זהות האמיתית שלי יכולתי להירשם לאתר. שמישהו יסביר לי את זה כי לי זה נראה מאוד מאוד מוזר

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by desert,

האם כבל סריאלי יכול לשחרר SIM חסום או קוד PUK?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by MDK,

ראיתי אותו בקולנוע והוא ממש יפה...מומלץ לכל חובבי הסרטים של אל פאצ'ינו... כל הזמן אתה מופתע מהתרחשות האירועים, אתה לא מצפה לזה והסוף היה טוב...מעין מותחן פסיכולוגי בתור אחד שלא רואה ולא אוהב סרטים בסגנון הזה אני מציע לכם בחום...

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by Rob Halford,

כנסו למנוע החיפוש www.google.com וכתבו בשורת החיפוש "go to hell" עם המרכאות ואז תלחצו על I'm feeling lucky מחכה לכם הפתעה

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by puNani,

נו? יצא נורמאלי? ;D

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by Ran B,

טוב אז קצת השתעממתי, אז החלטתי לכתוב חידה שעלתה לי בראש פתאום מלפני כמה שנים ששאלו אותי, החידה ממש ממש פשוטה, ואתם תוך שניה תעלו עליה, אבל עדיין.., זה כיף ;D והחידה היא: מה יש לנו שלא היה לאדם וחוה? 8)

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים