כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,556 דיונים בפורום זה
-
אממ... למי שמבין בזה : אני רוצה לדעת אם תרגמתי טוב את המספרים. כי מישהו הסביר לי איך להפוך בינארי למספרים אבל זה היה הסבר קצר מאוד ולא יודע אם ממש הבנתי.. אז הוא הסביר לי ככה: ( ואני לא יודע איך עושים חזקה במחשב חוץ מ 2 ו 3 ואז אני ישתמש ב _ ) יש לי נגיד 01 ולפי מה שהבנתי אני מתחיל מימין.. אז 1X2_0 + 0X2_1 שיוצא : 1 עוד דוגמא - 1011 אז 1X2_0 + 1X2_1 + 0X2_2 + 1X2_3 שיוצא : 11 ----- אז אם הבנתי נכון אז יופי ואם לא תקנו אותי... וגם הייתי רוצה לדעת אחרי שנגיד אני הופך את זה למספרים , אז איך אני מתרגם לאותיות ?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחר שנה ותשעה חודשי שירות אצל הדוד הירוק, הגיע הזמן לקבל באופן רשמי את דרגת ה "Semel". The power of three, שהוא בעצם... כלום, מלבד תוספת נכבדת למשכורת של כ 1.5 שקלים (אפילו ארוחת דאבל לא נותנים לי להגדיל כמו שצריך)! אני ברגע האמת, לפני ההענקה ממפקד הגף והקצין האישי - אני ביחד עם חברים טובים מהיחידה + עוד איזה בחור שקיבל דרגה באותו היום ורצה להדחף לתמונה - המשך... נחמני לא עומד בפיתוי ורואה לנכון ללטף ברכות את הדרגה הטריה, עדיין לא החלטתי אם נהנתי מזה... אני ומשק"ית הרס"ר הקשוחה (לא כ"כ קשוחה), משמאל עובד רס"ר מעכל את המתרחש...
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קצת חולני לחקות עד הסוף.. http://tom.madoka.be/stuff/funstuff/shockwave/EyeCandy.swf
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב אז קצת השתעממתי, אז החלטתי לכתוב חידה שעלתה לי בראש פתאום מלפני כמה שנים ששאלו אותי, החידה ממש ממש פשוטה, ואתם תוך שניה תעלו עליה, אבל עדיין.., זה כיף ;D והחידה היא: מה יש לנו שלא היה לאדם וחוה? 8)
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://news.walla.co.il/?w=/8/583793 ניתן להגיש בתוספת תפוחי אדמה\אורז לבחירתכם בתאבון
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לכל מי שרוצה לעשות חלון בדיסק שלו.... http://w1.270.telia.com/%7Eu27007970/ghetto.htm כבר מזמן הגעתי למסקנה שמייק הזה לא לגמרי שפויי. איך זה קשור לאתר שלו אני לא יודע
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
EP43-DS3L- 80$ E8400- 150$ 2GB 1066MHZ OCZ- 10$ (בקשר למחיר של הזכרונות, אני לא צוחק, יש כזה דבר...) סך הכל 240$=920ש"ח המחיר של מפרט כזה בKSP למשל: 1495 ש"ח. חסכון של 575 שקל עכשיו, אני יבקש מקרוב משפחה שגר באזור לקנות את הרכיבים ולשלוח אליי לארץ או פשוט להזמין מהחנות בחו"ל. לפי מה שראיתי באתר של המכס (http://62.219.95.10/taarifhistory/TaarifList.aspx?type=2&code=42&helek=16&perek=85&prat=42&seif=0000&pratmeches=0 ) אין מכס או מס כלשהוא על חלקים אלקטרונים אבל לפי מה שהבנתי יש מע"מ... אם ישלחו לי את זה(לא החנות) בדואר, כמה אצתרך לשלם למשלוח ולמע"מ או מה שצריך? כמה יעלה מע"מ אם אזמין מהחנויות בחו"ל?
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אחרי כמה קניות מאיביי החלטתי שגם אני רוצה למכור חלק מהדברים שלי שאין לי להם שימוש. כמה יעלה לי לשלוח לחו"ל חבילה עד נניח 300 גרם? לפי מה שרשום באתר של דואר ישראל זה עולה סיביבות 20 ש"ח, אך כשהלכתי לדואר כדי לשלוח מכתב פשוט במעטפה לגרמניה דרשו ממני 18 ש"ח! האם 20 ש"ח זה כל הסכום? דבר שני, מה הם הדברים הבסיסיים עליי לדעת לפני שאני מתחיל במכירות? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא מצאתי את הפורום המתאים אז אני פותח פה, בגלל שזו לא בעית חומרה, ולא בעיה חמורה לא היה כל כך אכפת לי.. מאז שיש לי ווינדוס 7, כשאני עושה PRINT SCREEN בתוך רב המשחקים אחרי שאני מדביק לצייר אני רואה מסך שחור/לבן בצייר, ודווקא יש דברים (לעיתים נדירות) כמו CALL OF DUTY BLACK OPS למשל ששם דווקא אין בעיה כזו, למישהו יש מושג מה זה יכול להיות?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נגמר לי הנהג חדש לפני שלושה חודשים ולא נשלח אלי רשיון חדש או בקשה לחידוש רשיון. האם תקין?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
יכול להכין את עצמי הכי טוב אליהם? פעם ראשונה שעשיתי אותם לא הייתי במצב טוב...ואני גם לא ממש זוכר את השאלות שהיו...איך כדאי להתכונן לזה? (מבחינת למידה אם אפשרי,שינה וכל זה...)זה פשוט הדבר שהכי קובע בצבא ואני לא רוצה להדפק בגלל זה...עד שהשגתי מבחנים חוזרים....
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בשבוע הבא ביום חמישי אני הולך לעשות מבחן(SOP), ואם אני מצליח אני עובר לשלב שאחרי ואז אני טס לUSA ... אפשר לקבל כמה טיפים ממישהו שאולי נסה פעם?
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כפי שאתם רואים יש אובך וגם ייתושים לא חסר, יש לכם פיתרון לבעיית הייתושים? קשה לי לשבת מול המחשב כי כל פעם איזה ייתוש בן זונה בא ועוקץ אותי...
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, מישהו יודע במקרה של מי הקידומת 1-222? האם זה שייך למשרדי ממשלה או משהו בסגנון? ראיתי מס' טלפון כזה במשרד הפנים ומשרד הרישוי. מה עלות השיחה לקידומת כזו? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קשית השתייה קשית השתייה היא מכשיר המשמש למציצת נוזל, בדרך כלל לצורך שתייה. הקשית היא צינור צר עשוי מפלסטיק או חומר אחד, ישר או בעל ציר אקורדיוני. אופן השימוש בקשית הוא על ידי טבילתה מצד אחד במשקה, בשעה שהצד השני בפה המשתמש. באמצאות מציצה שרירי הפה של המשתמש מורידים את לחץ האוויר שבפה, ומכריחים את המשקה לעלות בקשית. הקשיות הראשונות היו שייכות לשומרים שהשתמשו בהם בכדי לשתות בירה (ולהימנע מהקצף שנוצר עקב תסיסה). הקשית המודרנית הפכה לפטנט ב-1888. שתייה באמצעות קשית הייתה ידועה גם בעולם העתיק, ואף השימוש בקשית לילדים מוזכר כבר בפירושו של רש"י לתלמוד. ב-1888 מרווין סטון רשם פטנט על תהליך של כריכה ספיראלית לשם יצור קשיות נייר. סטון כבר ייצר באותם ימים מחזיק סיגריה מנייר, ורעיונ…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המבצע הוא- שנה ראשונה- שלושה ממירים חינם וכל החבילות ב209ש קלים חודש ראשון חינם.
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני וחברים שלי לא עשינו מדורה פשוט מרוב עצלנות אבל לפחות עשינו על האש, היה הרבה אוכל והיה כיף התחיל ב 10 הסתיים ב 2 אחרי זה היו כאילו שנשארו רעבים (איך?!) אז נסענו "לבית הפינקיק המקורי" בערך מ 2 עד 3 אחרי זה במשך 2 שעות עשינו סיבובים עם האוטו לא נסענו מהר אלה פשוט נסענו איכותי כדי להירגע היה כיף מאוד. מקווה שגם אתם נהנתם
-
- 27 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חברים אני עובד עכשיו קורס מסויים ונתבקשנו להעלות רעיון מקורי לפיצוע פיצוץ, כגון שעון עצר שהזמן נגמר מתבצע פיצוץ, אז לחשוב על מנגנון כלשהו שיהיה ממש מקורי. אשמח לשמוע את הרעיונות שלכם. תודה
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום לכולם! אני רוצה להוריד מהאלבום תמונות של חבר שלי בפייסבוק משו כמו 1000 תמונות , ברור מאליו שאני לא אוריד תמונה תמונה... יש דרך להוריד את כל התמונות בפעם אחת?? תודה מראש!! עדכון: בתגובה הבאה שלי יש שאלה נוספת...
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
העדפתי לשים פה ולא בפורום מסכים כי זה יותר יעוץ "אישי" מאשר "מקצועי" לטעמי. בקצרה - יש לי כמה אופציות למסכים על השולחן, אני לא יכול לנסות פיזית את כולם כדי לבחור אלא צריך להחליט מראש על מה אני הולך: המשאבים הנגישים: מסך 22" אחד, מסכי 19" ו17" בשפע. שימושים: תצוגה וכתיבה של מסמכים טכניים, אופיס, אאוטלוק, קצת מטלב. הגבלת מקום - עד שני מסכים על השולחן אופציות: 1. שני מסכי 19" צמודים. יתרון- הכי "גבוהים", מציגים יותר מ22" בודד. חסרון - "פס" באמצע. 2. מסך 22" בודד. יתרון - אפשר יהיה להציג חלון אחד גדול, אין הפרדה שדי מעצבנת. חסרון - נמוך יותר ופחות מקום מ2 של 19" 3. מסך 22" צמוד למסך 17" (הם באותו גובהים). נהיה קצת ארוך מידי לדעתי, היתרון ב3 חלונות במקביל לא כזה מועיל…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני כמה חודשים ואן-דאם הראה את יכולותיו..... http://youtu.be/M7FIvfx5J10 אבל מה זה לצאק נוריס ? קטן עליו, אז הוא עונה, עם קריצה לחג מולד. http://youtu.be/T-D1KVIuvjA
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-