עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Natan_Rozen,

אני מודה ומתוודא, אני לא יודע לשחק ששבש... :-\ :-X HELP ME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איך משחקים ששבש חברים? תסבירו לי בבקשה. קבעתי עם חברים לשחק ששבש ואני הולך למות אם הם מגלים שאני לא יודע ששבש :o :o

• 65 תגובות
    • 4.8k צפיות
  2. למה אני לא יכול לשלוח הודעות בפרטי? תודה.

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  3. אני מכיר כבר את <צונזר> ומחפש אתר אחר במיוחד אחד אם קישורים לביטורנט והרבה.

• 4 תגובות
    • 942 צפיות
  4. כמו באופני ה BMX. לבטל את גלגול הפדלים לאחור.

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  5. Started by chenrp,

שלום, יש לי בעיה בשחזור ססמא לאתר odnoklassniki.ru בכל פעם שאני ממלא את האימייל ואת ה CAPTCHA, האתר כותב לי שהאפשרות לא זמינה ואני צריך לנסות מאוחר יותר. ניסיתי למחוק קוקיס, ואף ממחשב אחר. אשמח לעזרה. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. שלום , אתמול הייתי בחנות מחשבים בעיר שלי (כפר סבא) הלכתי לקנות הארדיסק WD 80GB , באותה הזדמנות אבי גם רצה לשדרג את הלוח שלו ואת המעבד שלו ואמרתי לו שלא כדאי כאן וכל השטויות שכולנו יודעים. המחיר של ההארדיסק היה סביר , אבל החלטתי שאני ישאל את המוכרת(שד"א מהתרשמותי היא מבינה טוב מאוד בחומרה) מה לגבי מעבדי AMD , שאלתי אותה למה הם לא משווקים מעבדי AMD , והיא לא היססה וישר ענתה לי "כי זה זבל" בטון כזה מוחץ... התחלתי קצת להתווכח איתה ואז שאלתי אותה למה AMD זה זבל... היא ענתה שהם מתחממים וגם הם לא משווקים את המעבדים עם הגופי קירור האמיתיים וגם בגלל שהם נותנים אחריות שנה אז זה אומר שאם יש אחריות שנה אז הרכיב הוא רכיב לא אמין... ככה גם לגבי EPOX ואביט וכל שאר החברות המוכרות... בגל…

• 31 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. יש כאן מרחיבי אלק' ? מה אתם אומרים שיהיה ? ניראה לכם יהיה מימושים של פליפ לופים בעזרת שערים ?

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  8. ובמיוחד לכל צוות ההנהלה והחדשות ושאר הפירות למינהם. :] שנה טובה!

• 41 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by sagi_10,

ששלום אני מחפש חנות בארץ שמוכרת מצת לנתרן למי שלא יודע מה זה זה בעצם מצת שמשמש כמצית בתנאי שטח קשים כמו חושך,גשם וכ"ו... אניי חיפשתי בכל אתרו בכל חנות בטבריה ולא מצאתי כלום...אם מישהו מכיר חנות שיתן לי כתובת או אתר זה אמור להראות ככה : http://cgi.ebay.com/VINTAGE-AUTOMATIC-LIGHTER-COLEMAN-200A-RED-LANTERN-NEW_W0QQitemZ260033491329QQihZ016QQcategoryZ106993QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem אבל אני לא יכול להזמין מאיבי...בגלל זה אני צריך את זה מהארץ תודה רבה לעזורים

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  10. Started by pure perfection,

שלום , יש לי טלוויזיה של Masimo שהשלט שלה התקלל . רכשתי שלט אוניברסלי של Sigma אבל בעלון המצורף אין קודים ל Masimo . ניסתי סריקה ידנית בסוף הצלחתי להגיע לקוד שהזיז כמה דברים אבל לא כמו שצריך והייתה החלפה בין הכפתורים למשל כפתור 0 הנמיך אל הווליום . איך אפשר לסדר את זה או האם למישהו יש קוד אחר ? כי תכלס חברת מסימו אי אפשר למצוא באינטרנט כי זה מוצר מדבקה כנראה . תודה

• 5 תגובות
    • 84.4k צפיות
  11. איך קוראים לקובייה עם התיבול (בזיליקום וכד') ואיזה חברה מייצרת את הקופסא עם הקוביות האלה?

12. Started by papoose,

מי שעשה בגרות בספורט איזה מבחנים יש? כמה ה עובר וכמה זה מצטיין בכל אחד? תודה

• 22 תגובות
    • 7.1k צפיות
  13. כל קיץ אותו סיפור, חבורה של נמלים ג'ינג'יות מסתערת על הבית קומות שלנו, כל דבר אכיל שלא במקרר נאכל על ידם, מס' פעמים יצא לי לאכול עוגה או לפצח גרעיני נמלים. אך היום, הגיעו מים עד נפש! המעשה הגרוע מכל נעשה! אין דרך חזרה! היום החוצפניות אכלו לי חצי מגש פיצה!!! יש לי מזל שלא נגסתי בזה עד שהגעתי לחדר ואז ראיתי אותן. עכשיו אני רעב ועצבי, וחסר אונים!!! מה לעשות? ההורים לא עושים ריסוס ואין לי איך להעיף אותם! לא רוצה לשים כל דבר במקרר, זה סיוט! יש איזה ספריי טוב שאפשר לרסס במטבח ולשלוח את כל הנמלים לעולם הבא?

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. אם הוריו (כל משפחותו בעצם) של חייל בשירות סדיר מהגרים למדינה אחרת. איך כל העניין מתנהל? בשום פנים ואופן אני לא מתכוון להיות פה חייל בודד. האם צה"ל יעשה בעיות כלשהן? אני לא מתכוון לשרת (ידוע מראש) בשום תפקיד סודי, קרבי או משהו חשוב אחר. סך הכל ג'ובניק בחיל האוויר. אם מישהו יודע בוודאות לגבי העניין הזה אני אשמח לעזרה. בלי ספקולציות בבקשה.

• 37 תגובות
    • 5.6k צפיות
  15. זאת כבר הפעם הרביעית שלי, שבה אני מנסה לפרסם בכתבה על פרס מוצר השנה ב-Ynet תגובת התנגדות להמשך הענקת הפרס, שכוללת כמה עובדות על מוצרים שזכו בפרס ולא היו אמורים לזכות בו כלל, וכן על הפרס עצמו, והתגובה שלי נדחית כל הזמן ואיננה מתפרסמת. התגובה שאני מנסה לפרסם ב-Ynet ואשר נדחית כל פעם מחדש, נמצאת בקובץ המצורף. ברצוני לפרסם את התגובה הזו באותה הכתבה הנ"ל, על מנת ליידע את קוראי Ynet מה משמעותו של הפרס, ולמה אסור לקנות מוצרים שזכו בפרס זה, ולמה צריך דחוף להפסיק עם הענקת הפרס, מאחר והפרס נועד לעודד תרבות צריכה בארץ, וכי החברות קונות בתשלום את הזכיות שלהן בפרס (מכאן שרק חברות מפורסמות זוכות בפרס, ומעולם לא נצפו יצרנים קטנים ובלתי ידועים לציבור שזכו בפרס (כל זאת בנוסף לעובדה, ש-90%…

• 0 תגובות
    • 913 צפיות
  16. פתאום מהיום אני רואה פרסומות בעברית, ואפילו בין שיר לשיר הם רושמים בעברית במקום "Next" - "מייד" כאשר מודיעים בכתוביות מה השיר הבא. הורסים את הערוץ ! עוד יתחילו לתרגם לי את השמות של הזמרים והשירים לעברית.. עדכון: הם שידרו עכשיו שיר של אסף אמדורסקי - איפה את היום. דיי! מספיק! שישאירו את העברית לערוץ 24 האומלל.

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. שלום שמעתי לא אחת על חנויות ספורט שיש בהם ציוד בסיסי או פחות בסיסי כמו הליכון עם מצלמה שקולטת את התנועות רגל ואז אפשר לנתח את התנועה של הרגל ולבחור נעל בהתאם - יש כאלה שהרגל בריצה נוטה פנימה יש כאלה שהחוצה יש כאלה שישר יחסית כיוון שיש לי בעיה בכף הרגל(קשת גבוהה) וכאבים מתחת לברך אני רוצה להשקיע קודם כל בנעל ספורט שבאמת מתאימה לי ע"פ הדברים הספציפיים בקיצור - מישהו מכיר חנות עם ציוד כזה או אחר שאפשר לרכוש בה נעלי ספורט באזור המרכז(פ"ת-ר"ג-ת"א) ? צוות איכותי שמבין ויידע לתת לי מענה לשאלות - בונוס תודה מראש

• 12 תגובות
    • 11.8k צפיות
  18. Started by lipa,

דבר ראשון להבהיר , אני לא שוביניסט ואני הייתי הולך לטכנאית ראיתי את התרד "האם יש נשים בפורום" שיש נשים טכנאיות מחשבים פשוט יש סוגי עבודות "לא נשיים" כמו מוסכניקית או שיפוצים , שאפילו אם יש נשים במקצועות הללו שאלה האם "גברים" יפנו אליהם ?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by almonime,

נתקלתם בתמונה מצחיקה או מעלת חיוך וגיחוך ? אל תשמרו לעצמכם. צריך גם דאחקות בחיים. עוד דבר קטן, אל תזהמו את הת'רד הזה בחרטא וספאם. תודה.

• 271 תגובות
    • 27.3k צפיות
  20. Started by Zeev86,

מדי שנה מתקיים טקס יום השואה הבינלאומי במדינות אירופה. תמיד כשאני שומע על זה, אני שואל את עצמי: אם חלק ממדינות אירופה מוכנות לציין את יום השואה, למה אנחנו, בישראל, לא מציינים את יום הניצחון של בעלות הברית על גרמניה הנאצית? יותר מדהים זה, שלפני מספר שנים הועלה הרעיון הזה לחברי הכנסת, אבל הם סירבו כי כנראה שזה לא מעניין כאן אף אחד. מה דעתכם? האם זה בסדר שבחול מציינים את הארוע הנורא שקרה לנו במלחמת העולם השניה, אבל אנחנו מצידנו זוכרים רק את הצרות שלנו מהתקופה ההיא?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by papoose,

איך הם? או בחברת מחשבים בשם "גאיה"?

22. יאללה תזרימו רעיונות מה אפשר לקנות או לעשות או להכין... הוא בא מתחום המוזיקה אם זה משנה משהו. ולא, התקציב לא מאפשר קוניגזג

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by com,

קודם כל... לא פעם ראיתי בדף של ציוני המגן קוד של 006? מה הוא אומר? הגשה לבגרות בלי מגן? (למרות שממקורות רשמיים שמעתי שאי אפשר לגשת בלי ציון מגן - הבנתי שזה לא תמיד ככה בתכלס..) יש לי מורה שמתנכלת אלי.. ממש ככה.. והיא מגישה אותי לבגרות עוד שבוע. ולא בא לי להדפק מהמגן שהיא תיתן לי. יש אפשרות לגשת בלי מגן לבגרות? (מבחינתי עם הרבה רעש וציצולים מצד ההורים) ואם לא - אז הבנתי שיש אפשרות אחרי בגרות לשלוח מכתב של התנכלות מצד המורה, אם ההפרש משמעותי בין המגן לבגרות גם יש איזשהוא סיכוי לביטול המגן. האם זה נכון? זה חשוב לי ולא ממש בא לי לסבול עוד מהמורה הזו יותר ממה שהיא כבר העבירה אותי

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. האם הספר מתאים לכולם או שצריך לדעת משו לפני זה?? השאלתי מחבר שלי את המהדורה השניה רק לראות איך זה וראיתי שהוא משתמש במלא מושגים ולא מסביר אותם .. במהדורה האחרונה זה שונה???

• 5 תגובות
    • 952 צפיות
  25. השאלה בכותרת.. ומה זה אומר עלי? אפשר לדעת מה הקבה שלי לפי זה? כי שמעתי שאם שולחים את זה אז כנראה שהקבה גבוהה. למרות שאני מטיל ספק.

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים