כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,653 דיונים בפורום זה
-
http://eincyclopedia.wikia.com/wiki/%D7%94%D7%90%D7%A8%D7%99_%D7%A4%D7%95%D7%98%D7%A8 ''הארי פוטר לאחר יומיים מכל עבודה אליה הצליח להתקבל, זאת משום שהטריד עובדים ושבים בשאלות כמו "רוצה לראות את הטריקים שאני יודע לעשות עם השרביט שלי?" ואף ביקש מילדים אקראיים לנסות לתפוס את הסניץ' שלו. '' LOLLLLLLL :lol: :lol: :lol: :lol:
-
- 10 תגובות
- 938 צפיות
-
-
כבלו את הכתבה הזאת בוואלה. ואני כבר שנים מנסה מנסה לנצח בטטריס !!!! חחחחחח, סתם :lol:
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחירים אצלהם הרבה יותר נמוכים מאשר בסופר פארם,אפריל וכו'... למה זה? הסחורה שלהם בכלל אורגינלית?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
נגיד וכתבתי תסריט, איך אני יכול להוציא עליו זכויות יוצרים? עורך דין והכל או שמספיק לפרסם ב"במה חדשה" למשל תחת שמי?
-
- 10 תגובות
- 846 צפיות
-
-
כל הסרטונים יוצרו ע"י davidx373. Taco Bell: [7-Eleven: Jack in the Box: Wendy's: Orchard Supply Hardware: Cho Cho San: Cheesecake Factory: Sausage Company: Best Buy: Disney Store: כל כך מצחיק, המומלצים שלי: 7-Eleven, בסט ביי, ודיסני.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם. מי היום לא רוצה לדבר עם המפורסמים הגדולים מהטלוויזיה? בשביל זה קמו אנשים ויזמו אתר שמאפשר להתכתב עם מפורסמים מכל העולם! כעת לצורך השלמת מיזם זה הם נידרשים לתורמים אפילו דולר אפילו שקל. כמובן שכל מי שתורם רשום שם כמה הטבות הוא מקבל. לפני שאתם מנפנפים את המודעה כי שמעתם שצריך לתרום, בואו תחשבו רגע על איך פייסבוק הוקם ואיפה הוא היום! אז אנא מכם בשביל כולם! עזרו לאתר להתקיים ולהתחיל את הדרך להצלחה וככול שהאתר יצליח ככה אתם תרוויחו!! זה הכתובת של האתר: http://www.indiegogo.com/projects/anyonetalk אם אפשר תפרסמו אותו כמה שיותר על מנת שיהיה אפשרות לכולם לדבר עם מפורסמים ועל מנת שאתם תרוויחו יותר!
-
- 10 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
Hubble's Largest Galaxy Portrait Offers a New High-Definition View http://hubblesite.org/newscenter/newsdesk/archive/releases/2006/10/image/a+zoom מדהים לא? הצליחו לצלם באיכות טובה, תעשו זום לפי כרצונכם. אגב, מי שרוצה לראות את חגורת אוריון ואיפה זה גלקסיית m101 אז: http://imgsrc.hubblesite.org/hu/db/2006/10/videos/a/formats/high_quicktime.mov שווה זמן הורדה. פשוט מדהים.
-
- 10 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש שמות של שירים קצביים ומהירים בטירוף כמו טראנסים מהירים וכו'... אני רוצה לשים מוזיקה כזאת בפול ווליום ולרכוב על אופני כושר (יותר נכון לא לי) ואני מתכנן שמהקצב של המוזיקה ומהווליום יהיה יותר קל לעשות את זה מהר ועם קצב בקיצור כמו ספינינג...
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אחרי שחשבתי על זה הרבה, אני מעוניין בסיום התואר לעבור לאירופה. איך לתכנן את זה? לימוד שפה - יש תואר ראשון - יש (בסיום התואר אני עובר) אזרחות - גם יש
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כל אלה שטסו באל על תענו בכנות לקחתם את האוזניות או לא?? אני הרמתי להם את האוזניות רק בשביל המזכרת (כל טיסה ני עושה את זה חח) למרות שהאוזניות ממש חראאאאא אבל לא נורא מה איתכם אתם משאירים את האוזניות או לוקחים איתכם?
-
- 10 תגובות
- 955 צפיות
-
-
מה אתם יכולים לספר לי מבחינת התרשמות אישית? ממה הכי התלהבתם? יש תוכנות שאתם ממליצים עליהם? אני מתכנן לשדרג שבוע הבא ואני חושב בכיוון של המכשיר הזה.
-
- 10 תגובות
- 780 צפיות
-
-
מכירות פומביות של 10 דקות עם כל מיני חוקים שמאריכים את הזמן... זה לא הבעיה, במקרה וזכית ומצאת במקום כלשהו את אותו מוצר עם אותן תנאים הם יחזירו לך את ההפרש ביניהם בתוספת 50% מאותו הפרש... ככה שזה נשמע אתה יכול להציע על מסטיק 1000 שקל וללכת למכות להגיד להם קניתי בחצי שקל. אז יביאו לך 999.5 בחזרה+ 499.75 (הרווחת 500 שקל). הבנתם את העיקרון של המחשבה שלי? משהו פה לא נראה לי.. מה אני לא רואה? D=
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
^^^ כמו שהכותרת אומרת...אפשר קצת מידע לגבי מסלול זה והאם כדאי ללכת לשם? תודה
-
- 10 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
אני צריך עזרה ממישהו שיודע קצת מתמטיקה.. לייתר דיוק מישהו שיודע מטריצות...ויודע מה לעשות כשנתונים לי שתיים כאלה כשבכל אחת שלושה משתנים...
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קבענו אתמול עם נציג חברת אייבורי בטלפון שהוא שומר לנו בצד מדפסת HP-3325. בחרנו באייבורי משום שהם מסרו לנו במפורש שיש במלאי את המדפסת הזו (מתוך ה3 שהתעניינו בהן), אחרי שניסו לשכנעא אותנו שלא ישמרו לנו בצד משום ש'יש מלאי גדול'. היום אמא שלי נסעה מאשדוד עד לרמת-גן, בידיעה ברורה שהיא נוסעת לקנות את הדגם הזה במחיר שננקב. כשהיא הגיעה לחנות, נאמר לה שאין יותר את המדפסת במלאי והציעו לה את המדפסת hp-3420 במחיר של 470 ש"ח לאחר הנחה מיוחדת. אמא שלי התקשרה אלי, והעבירה לי את נציג המכירות. בדיוק הגעתי הביתה ופתחתי את המחשב- זמן טוב להכנס לzap.co.il ולהשוות מחירים- מצאתי שאפשר למצוא את המדפסת ב400 שקלים עד כ500 שקלים. אמרתי את זה לנציג מכירות והוא אמר לי, ללא שום בושה על ההטרחה של נסיע…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תיכננתי לטוס חודש הבא לגרמניה, והבנתי מדודים שלי שמתחיל להיות בגרמניה ובאירופה ממש קר, ולא רצוי לטוס בעונה הזאת אלה בתחילת יוני,יולי. משהו כאן כבר טס בתקופת החורף לגרמניה\אירופה ויכול להגיד לי האם זה מומלץ? איזה בגדים רצוי לרכוש בארץ שלא יהיה קר שם?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי פרופיל 72 כבר ממזמן.... 2 שאלות: *איפה אני יכול לבדוק על מה הורידו לי פרופיל ואיך אני עושה את זה? *האם אני יכול ללכת ליחידת צלפים?
-
- 10 תגובות
- 900 צפיות
-
-
-
לאורך ההסטוריה העולם זכה לראות הרבה קבוצות כדורגל מופלאות.השאלה היא מי הן לדעתכם 5 הקבוצות הטובות מכולן. שימו לב:עליכם לבחור 5 קבוצות בדיוק,שלדעתכם היו הטובות בכל הזמנים.הצביעו ללא פחות ולא יותר מ 5 קבוצות. אני בוחר ב: מילאן 89'-90' אייאקס 95' יובנטוס 96' אייאקס 71'-73' ליברפול 77'-78' אז,מי הן ה 5 הגדולות שלכם?
-
- 10 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אבי ביטר ב"גורל שלי", שני החלקים ברצף, המשחק הטוב ביותר שתראו אי-פעם! חובה לראות לפחות פעם בחיים.
-
- 10 תגובות
- 751 צפיות
-
-
יש פה מישהו שמשתמש בגירסה הזאת? אני צריך לדעת כי אני רוצה להתקין אם יש עדיין את הבאגים אז תגידו לי אוקיי? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
למועד סוף ספטמבר. ואם לא, אז מתי בערך מתחילה ההרשמה ? תודה :]
-
- 10 תגובות
- 803 צפיות
-
-
למישהו יש מושג איפה אפשר להשיג כרטיסים למופע של רוג'ר ווטרס ב 22.6? ומישהו מהפורום מתכוון להגיע ?
-
- 10 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום האם מישהו התייצב בעבר בפני ועדה רפואית של צה"ל? כמה זמן דבר כזה לוקח? אין לי מושג מה בדיוק עושים שם חוץ מלדבר על המצב הרפואי ולדרוש הסברים וחוות דעת רפואיות. אני מניח שזה יקח 15 דקות במקרה הגרוע, אבל אם יש איזה תהליך שאני לא מודע אליו שמאריך את הסיפור, אשמח לדעת האם הוועדה הרפואית תמיד בבסיס ספציפי (כמו זה שקרוב לעזריאלי, שאני דיי בטוח ששם עושים את הבדיקות הבטחוניות), או שהיא בלשכת הגיוס הקרובה למקום המגורים? (לצערי עוד לא קיבלתי את מכתב הזימון ואני לא בטוח שאקבל אותו בזמן, ומהנסיון שלי עם המענה של צה"ל, לא סביר שאני אשיג תשובות בזמן) תודה
-
- 10 תגובות
- 26.8k צפיות
-