כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
אין שום קשר בין שני הדברים"..... מה בא קודם? הזרע או האדם?
-
- 10 תגובות
- 958 צפיות
-
-
חכה מנהל יקר, אל תנעל עדיין :-\ הדיון נפתח על טהרת ההומור והחוקים הם פשוטים כל משתמש ייתן את החיקוי הכי טוב שלו למשתמש אחר בין אם זה בסגנון הכתיבה או בתוכן ההודעות והמנצח יהיה זה שיגרוף את מספר הLOLים הגדול ביותר בהצלחה לכולם!
-
- 10 תגובות
- 929 צפיות
-
-
חברה יש לי מחר טיול שנתי איזה קלאסה תשתפו חוויות שהיו לכם בטיולים השנתיים צחוקים כל מיני למי שיש להציע רעיונות מה אפשר לעשות גם בנושא צחוקים וכאלה בטיול שתפו אותי דרך אגב עם זה חשוב אז כיתה ח'
-
- 10 תגובות
- 825 צפיות
-
-
-
לא יודע, אןלי זאת השעה, אבל אני מסתכל בדיוק באיביי (הזמנתי איזה משהו לעצמי) , ובדף הראשון מופיע IPOD ב TOP TEN MOST WANTED (היה אמור להתפרסם ב-5 בבוקר, אבל משום מה זה לא הצליח) אז הקלקתי, (סתם בשביל לראות, לא שאני רוצה אייפוד, לי בכלל יש H120 של אייריבר..) ומיינתי לפי מחיר ואני רואה שם עשרות (אולי מאות) מכירות של אייפודים שונים, חדשים, במחיר התחלתי של 0.1$ שנסגרות עוד 20 שעות כולן בערך וכאילו, אף אחד לא הציע עליהם שום דבר רק להציע ולזכות, יש פשוט אינסוף מכירות אבל המשלוח הוא רק לארה"ב וקנדה קניתי לעצמי משהו אחר די בזול בפומבית שם, מרוצה מהמחיר, מהקניה, מהמוכר, מהמשלוח והכל.. מישהו יכול להסביר את התופעה הזאת של ה IPODS ? ולא תגידו שמי שמוכר זה סתם נוכלים, זה חנ…
-
- 10 תגובות
- 795 צפיות
-
-
למישהו יש מושג איפה אפשר להשיג כרטיסים למופע של רוג'ר ווטרס ב 22.6? ומישהו מהפורום מתכוון להגיע ?
-
- 10 תגובות
- 645 צפיות
-
-
-
מישהו היה בהפנינג של גיימר היום?. מישהו השתתף בתחרויות? מישהו השתתף בתחרות מודינג? עם הייתם שתפו איך היה! אני הייתי פעם ראשונה והיה מאוד נחמד לדעתי, אבל התגובות קשות על האירוע הזה (חוץ משלי) ! תגובות!
-
- 10 תגובות
- 781 צפיות
-
-
-
http://www.websense-media.co.il/bezeq_300506/default.asp?ToolId=8C11J5&gid=wallamegain מאוד מענין למה יש לזה מפרט מוצר מאוד מרשים אבל את החלק החשוב לא היזכרו, גודלו ....לפחות רשמו שהזיכרון מבית סמסונג .. בצד שמאל למטה יש את המפרט התכני .....
-
- 10 תגובות
- 970 צפיות
-
-
-
איזה באסה לא למדתי טוב השנה אז שולחים אותי לפנימייה יעני לא שולחים אני גם רוצה בשביל העתיד שלי .. טיפה מתבאס למה להיות רק שישי שבת בבית בלי חברים וזה .... יש פה עוד מישהו אולי שהיה בפניימייה יסביר לי קצת איך הולך שם הפנימייה שאני הולך להיות בא (עוד לא בטוח למה אני צריך לעבור מבחנים )בחיפה את השם לא ממש זוכר משהו אולפנות הגליל לא יודע אהה ויש לי יומלדות עוד חודש תציאו רעינות למה לבקש ... אהה ואני עולה לכיתה ט'
-
- 10 תגובות
- 827 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ניפתח האתר הישראלי הרשמי לסדרה המצולחת www.prisonbreak.co.il אתם מוזמנים לבקר...
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
העיתון "לה מונד": רוכב האופניים לאנס ארמסטרונג הודה בשימוש בסמים ממריצים 21:34 23.06.2006 רוכב האופניים לאנס ארמסטרונג, הודה בשימוש בהורמון EPO הממריץ את מחזור הדם. כך העיד לאחרונה פרנקי אנדרו, חברו לשעבר לקבוצה של ארמסטרונג, בפני בית משפט בדאלאס. מדיווח של העיתון הצרפתי "לה מונד" עולה שאנדרו העיד כי בשנת 1996, שמע את ארמסטרונג מודה בשימוש בהורמון וכן בשימוש בהורמוני גדילה, קורטיזון, סטרואידים וטסטוסטרון. ארמסטרונג עצמו הכחיש את הדברים.
-
- 10 תגובות
- 689 צפיות
-
-
היום אני הולך להוציא ת.ז. ויש לי כמה שאלות: מה אני צריך להביא איתי חוץ מהדף הזה שקיבלתי בדאור חתום ? אם אני רוצה לעבוד ויש לי כבר ת.ז. עדין אני צריך להוציא כרטיס עובד? או לא? אני שואל פה כי באתר שלהם במוקד הטלפוני שלהם קיבלתי תשובות דפוקות =\ ושלא נדבר שבלחץ אני שומע את האישה במוקד הטלפוני. תודה מראש על העזרה =]
-
- 10 תגובות
- 707 צפיות
-
-
תנו לי בבקשה המלצות לטראנסים ודאנסים מלודיים
-
- 10 תגובות
- 796 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3268912,00.html למי שלא מבין זה איכות חראה הם באמת חושבים שאנשים שקונים סרטים באיכות שאני אפילו לא מוכן ליראות בחינם יקנו סרטים אם לא יהיה פירטיות? למעשה אני מעדיף אפילו ליראות כוכב נולד או אודטה מאשר ליראות סרטים באיכות כזות -טוב זה היה הגזמה
-
- 10 תגובות
- 872 צפיות
-
-
-
http://youtube.com/watch?v=qP1kbp1LlPA&search=half%20life%202%20mentos
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הוא היינץ קלוגר ? היה היום כתבה בידיעות אחרונות על כל מני מפורסמים ששינו את שמם בארץ... למשל מאיה בוסקיאלה היתה מרב בוסקיאלה, יעקב אילון היה יעקב פאידה וכו'....
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://mslworld.egged.co.il/msl/WebForms/wfrmMain.aspx?mode=start זה לוח של כל הקווים...הקטע שב FF הוא לא עובד ובIE האנטי פופ אפ חוסם אותו ואי אפשר להשתמש כבר ניסית הכל!!! מישהו יכול לעזור?
-
- 10 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום כולם!! ;D אני מחפש שם של סרט ישן. אז ככה מה שאני זוכר שהסרט הוא עם ואן דאם,ויש את גיבור הסרט שאם אני זוכר נכון קוראים לו ג'ייסון,אבא של ג'ייסון מאמן קראטה או משהו כזה וואן דאם שבר לו תרגל. ג'ייסון בנו רוצה לנקום בואן דם ומקבל השראה מברוס לי שבא לו בחלום ,ברוס לי מאמן אותו וכל זה ובסוף יש את הקרב הסופי של גייסון נגד ואן דם. זה כל מה שאני זוכר אז בבקשה חבר'ה אם מישהו זוכר את שם הסרט שיגיד. תודה רבה דרך אגב בהצלחה מחר לכולם בבגרות!!
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
רציתי לדעת אם קיימות תוכנות של פרטי אדם כמו מספר טלפון רחוב וכו'.. וגם אם התוכנות האלו בכלל חוקיות. תודה
-
- 10 תגובות
- 854 צפיות
-