כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,556 דיונים בפורום זה
-
מחילה אם הנושא לא במקום הנכון.. איני יודע איפה לשים את זה, מבקש להעביר לאן שצריך.. יש כל מיני תוספות לתוכנות העוזרות לעבוד עם יוטיוב ודומיו. האם קיימת תוכנה או תוספת או סקריפט שבעזרתם ניתן להוריד ערוץ שלם במלואו, ללא רכישת חבילת פרמיום? אם יותר פרטני, אני רוצה להוריד ערוץ באיכות הכי נמוכה, ולהפוך את כל התוכן לקבצי אודיו בפורמט amr.*
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
עד לשינוי הפורמט, הפורומים היו פעילים מאד ונכתבו בהם מלא הודעות מועילות. היכן אפשר למצוא את ההודעות האלה? האם אפשר לחפש בתאריכים האלה? היכן כל ההודעות *שלי* שנעלמו לי? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 3 followers
-
-
כן כן.... אני מחפש מקום לקנות את זה... אך מכיוון שאני יודע שאסור להזכיר שמות של חנויות אז תתנו לי קישור! חשוב מאד שזאת לא תהיה חנות ברשת והיא תהיה באזור המרכז חיפשתי בזאפ אבל זה לא עזר לי.... צריך את זה דחוף! תודה לעונים
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נידבו אותי לועוד כמה לעצב את הלוגו של מסע פולין כי לא רציתי שום דבר אחר. עכשיו צריך שיהיה גם כיתוב כלשהו ואין לי מושג מה לכתוב, אז הצעות בבקשה!
-
- 28 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מנוי ב-012 סמייל וברצוני לעבור לבזק בינלאומי. כמה אמורה לעלות לי החבילה אצלהם? נא לציין גם את המהירות. תודה רבה גל
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
we need peace in the midele east יבני זונות ערבים פרידמנים
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
השקם בבוקר עשיתי טסט (ראשון), הבוחן עשה לי את הקומפלס המלא של מהיר+עירוני+חנייה וכו'... ועברתי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :jump: :jump: :auto: :ylsuper: :biggthumpup: אמנם באיחור קל, כאשר לכל החברים כבר יש רישיון קרוב לשנה אבל - I'm Happy About It
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
פתרתי הכל חוץ מ-1 שהוא ניחוש. המילה שקבלתי היא "חישוב" יש עוד אנשים עם תשובות דומות/שונות?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני כבר תקופה של כמה שנים עם מקלדת ללא עברית, אבל משום מה אני לא מצליח להגיע לרמה סבירה של הקלדה עיוורת (אני גם לא מקליד יותר מידי, אולי זו הסיבה). מי יודע הקלדה עיוורת, ויכול להמליץ על שיטת למידה מוצלחת או תוכנה טובה כדי שאוכל לסגור את הפינה הזו ? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.mako.co.il/music-news/local/Article-af69f8e3d6ee921004.htm&sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=1080044444 בואו נקווה שכן ובאותו נושא, סקורפינוס גם באים לארץ להופעה אחרונה http://en.livegigs.co.il/event/1532404
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לכל מי שקיבל באן משם- לא בעיה לעקוף: תורידו דפדפן אחר(netscape) ותרשמו מחדש בשם אחר וזהו. אטימותם וטימטומם של המנהלים שם שמלקקים לבעלי החנות לא תמנע ממכם להשתתף בקהילה.גם ככה הם יקרים מדי ורמאים
-
http://computers.iol.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=4&id=386314 נראה שצריך לנקות אותן מידי פעם ...
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה קונים?? אגב חשוב מאוד......כדי לשבת ביציע של חולון שונא את מכבי
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כמו של הבחור מימין http://www2.warnerbros.com/dukesofhazzard/img/splash/DH_Splash_right_p2_off.jpg הבעיה שהשיער שלי גודל למעלה. מה צריך לעשות בשביל לעשות תספורת כזאת? והאם כל בכל סוג שיער זה אפשרי? תודה
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ממליץ לכולם לבדוק שתוכנת האנטי וירוס שלכם מעודכנת
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש רדיו לרכב השאלה שלי היא אם אני יביא רדיו מחול (פנמה) זה יעשה לי בעיות כדי לחבר אותו לרכב פה? אני משער שזה לא קשור כי המתח שהוא מקבל בא מהמצבר וזה בכל העולם 12V אבל אני רק רוצה להיות בטוח תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בס"ד אהלן חבר'ה אני מתנצל פשוט אל מצאתי מקום מתאים לנושא הזה, וגם לא מצאתי פורום "משוב" אם מנהל שיכול להעביר מוצא מקום מתאים יותר לנושא, תודה רבה לו בכל מקרה לשאלה שלי, סרט כלשהו רשום אחריו "DVDSCR" לא הבנתי אם זה סוג של איכות סרט כמו DVDRIP מה עדיף?, אם אפשר לקבל תירגום שלהם? מה הכוונה בDVDRIP וכל השאר תודה רבה לכולם תבורכו
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני תקוע בחלק האחרון של התרגיל האחרון של היום :\ השאלה היא כזו: ציוני בחינות בביסת הספר מתפלגים נורמלית. הציון הממוצע הוא 75 וסטיית התקן 15. שאלה ראשונה (שעליה עניתי נכון): מהו הציון שרבע מהציונים גדולים ממנו - והתשובה היא 85.05. והשאלה השניה (שעליה לא הצלחתי לענות) היא: מה ההסתברות שתלמיד שנבחר באקראי ציונו גבוה מהממוצע ביותר מסטיית תקן אחת. תודה רבה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה להוריד למחשב שלי סרט שניתן לצפות בו בקישור הבא: mms://live.espnevent.espn.com.edgestreams.net/mmod2008.download.akamai.com/47931/_!/033008_hou_gm1_500.wmv?auth=daEcud3craIdmavd1budAcScsc.cGbSavap-bh8qZL-c0-LN6xCxqeb9i יש למישהו רעיון איך לעשות את זה ? (לא ידעתי לאיזה פורום זה מתאים אז כתבתי כאן...) תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום מישהו שטס לחול מוכן במקרה לעשות איזה קניה כגון כרטיס מסך אני יכול לביא את הכסף והכל , מישהו מוכן לעשות כזאתי טובה? לעזור ? אולי לנוכל כמה חברי פורום לתת לך כסף למי שזה לא יהיה שנוסע לחול ותקנה לנו כמה חלקים עם במקרה אתה גם מתכנן לקנות בעצמך. (הכרטיס שאני רוצה זה 9800פרו של msi שאפשר להשיג בחול ב 193 דולר עם מישהו נוסע ומוכן לקנות לי אני יביא לי 200 דולר שיש לי כבר מוכן)
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היום בערב חזרתי אחי אימון ואני מגלה שהמחשב לא עולה לוינדוז מבדיקה ראשונית חשבתי שזה ספק כוח כי יש לי 9700פרו שצורך די הרבה... אחרי זה יתקרבתי אליו ושמעתי טאק טאק טאק ומפיסק לעבוד ואז שוב טאק טאק טאק ושוב... זה קרה כבר שלא הייתי בבית כי השארתי אותו דולק אני מעריך שההרד דיסק' שלי מת ביסורים קשים בערך בין שעה 9-11 :'( :'( :'( דרך אגב הוא היה MAXTOR D740X-6L 20GB 7200RPM אחד הטובים שהיו... לא היום מתי שקניתי לפני שחוש שנים :-X
-
הנה הכתובת: http://www.halo-game.com/images/video/halo_warthog_jump_high.mov עריכה: והנה עוד אחד לכל הסטאר וורז פאנז שיש לנו פה EnJoY
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הביאו לי דיסק של "החברים של קישקשתא" שהוא דיסק עם כל מיני קטעי פתיחה של תוכניות נוסטלגיות שהייתי ילד (וואו זה היה מזמן). כששמעתי קטעים מכל מיני תוכניות נזכרתי בתקופה שלא תחזור וחשבתי לעצמי שכשהייתי ילד הכל היה תמים וטוב וחבל שהכל נגמר.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ההורים שלי ממש לא אוהבים לקנות מהאינטרנט שלא לדבר על אתר מחו''ל! אז הבעיה שאי אפשר להשיג את המוצר הזה בארץ ואני מאד מאוד רוצה אותו!! מה לעשות? איך לשכנע אותם?? בבקשה עזרה :'(
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-