כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש שעון מיוחד. צירפתי תמונות של איך הוא נראה. בעקרון זה שעון שסופר את הזמן על ידי כדורי מתכת כשכל דקה הוא לוקח כדור. היתה פעם חנות בתחנה המרכזית למעלה שהיה לה כזה שעון אבל שהלכתי לשם שבוע שעבר החנות כבר לא הייתה קיימת. מישהו ראה כזה שעון באיזה חנות בארץ? אני מחפש בנרות. אילן [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כמה שיותר מידע עליו..פשוט עננקי מה זה http://img232.imageshack.us/my.php?image=picture243jo9.jpg
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. ברשותי מכונת גילוח פיליפס HQ7350 נטענת ולאחרונה יש איתה בעייה: מכונת הגילוח הזו מגיעה עם מטען שאמור לשמש גם כשנאי להפעלת המכונה ממנו במקום מהסוללה במקרה והיא מתרוקנת בזמן הגילוח (מהירות סיבוב המנוע יורדת באמצע הגילוח), היות והמכונה לא הגיעה עם כבל שנאי נפרד מהמטען שלה, אך כתוב שאפשר להשתמש בה עם שנאי. עד לאחרונה, כאשר הסוללה הייתה מתחילה להתרוקן בעת הגילוח והייתי מתגלח כאשר היא מחוברת עם המטען לחשמל, המנוע היה מסתובב במהירותו האופטימאלית (בהשוואה לכאשר היא לא הייתה מחוברת שאז הוא היה מסתובב לאט יותר, כיוון שהסוללה מתרוקנת). בתקופה האחרונה, נוכחתי לשים לב לכך שכאשר הסוללה מתרוקנת ומהירות המנוע יורדת, כאשר אני מנסה להתגלח כאשר המכונה מחוברת עם המטען לחשמל, אין שיפור ב…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כנראה אני אלרגי למוצרי חלב, ולחלב במיוחד לגבינות כמו לאבנה, צהובה, גבינה לבנה ולרוטב עגבניות, עגבניות, לחם מסוג מסויים, קרדית האבק, אבק, דשא ניסיתי: דיקור סיני, תרופות הומאופתיות, אדים מהנגב, טיפות לפה R49 מה שעוזר לי: ספורט, מלח ים, מלח, לצאת לאוויר, ממחטות חייב עזרה! מה אתם אומרים על חדרי מלח? זה יכול לעזור או שזה בלוף? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זאת המכונית (8880 למי שמכיר): 45 ס"מ קצה לקצה וזאת כל הערכה (יש אפשרות לבנות שני דגמים, במציאות הF1 הרבה יותר יפה) http://gerkens.miscstuff.de/galshow.php?verz=8880&titel=8880%20-%20Supercar יש לי בבית שלט רחוק 2 ערוצים עם 2 SERVOים (מילה שלמדתי היום- זה המנועים הקטנים של השלט) SERVO אחד חיברתי למנגנון של ההגה במכונית, לקח לי שעתיים וחצי להוציא את הכסא, לבנות מקום יציב למנוע ולחבר את הלגו למנוע עם דבק חם (הרבה). בסוף יצא ממש טוב, פועל חלק ויפה. עכשיו נשארתי עם עוד SERVO אחד ואני רוצה להוסיף למכונית מנוע (אני יאלץ להסיר את הV8 היפה שיש עכשיו ). אני חושב על מנוע חשמלי כי אני לא עושה את זה כדי להתחרות או משהו, זה סתם לכיף ואולי לקנות מנוע דלק יהיה מה שנקרא "…
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לכל מי שרוצה לעשות חלון בדיסק שלו.... http://w1.270.telia.com/%7Eu27007970/ghetto.htm כבר מזמן הגעתי למסקנה שמייק הזה לא לגמרי שפויי. איך זה קשור לאתר שלו אני לא יודע
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מנסה להכנס ולא מצליחה, זה מה שאני מקבלת: "חשבונך זמנית לא זמין עקב עבודות תחזוקה. הוא אמור להיות זמין שוב בעוד מספר שעות.אנו מתנצלים,על אי הנוחות הזמנית" ידידות שלי כן מצליחות להכנס, למישהו יש את המייל שלהם?? תודה על העזרה.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Lemonade Tripod Triple Cripple Shortbus QuadCoNoMo TRICYCLE 3-legged Chiuaua DEFECTERON 1/4 Missing Inside Hectoron Rejecteron Phuckitron Plusteron Defective Inside tri-plegic Triple Layer Taco StrikeThree Oddcore Subopteron PartialPart Refurbium Unobtainium Faileron Tripletripe Hindenburg A Year Late And 3 Billion Dollars Short Triceraflopped Brokealona Tritanic Rotten-to-the-Core Athlon - Millennium Edition Oopseron - Black Edition Subprimeron 64 - Bailout Edition Athlon 48 Barcelona 4000+/-1000 T_R_I_P_L_U_S_T_E_R_O_N OPTEROFF Triple whopper LIMPDICKTERON OneOfTheseCoresIsNotLikeTheOthers 3CoresAndABadOne OnceTwiceThreeTimesAFailure ProofOfYield RubADubDud TriPhuctYa S…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קצת צחוק לא יזיק בתקופה הזאת בדיחה מה-1 לאפריל דיי חביבה ענו על שאלון קצר שיתן לכם פירוט משעשע על העתיד לגביי מצב חיי האהבה והמין שלכם מיועד לשני המינים וממש מצחיק כנסו ותהנו הערה חשובה! ההודעה המופיעה בסוף היא בגדר הומור בלבד אין לייחס לה חשיבות אין בה כל אמת בשום דבר ! אבל עדיין מצחיק
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
העתקתי את ההודעה שהיא פתחה פ"תפוז": ערב טוב. כמו שאמרתי בכותרת, היום בבוקר נקראתי אל רופא היחידה שלי שאמר לי שהבדיקות דם שעשיתי חיוביות לצליאק. כמובן שאני גם נפגשת עם רופא גסטרו בשבוע הבא, אבל כרגע זה לא משנה. מה עוד- שהרופא יידע אותי שעד לפני חודש, צליאק גם היה משחרר אותי מהצבא, אבל החוקים השתנו. איך לא עלו על זה בבדיקות דם/DNA שעשו לי בגיוס? לא יודעת. ניחא. תביעות משפטיות יגיעו בהמשך. וכצפוי, יש לי הרבה שאלות.... נתחיל ברעיון שבתכל'ס הכי מלחיץ אותי- אני באמת לא יכולה יותר לאכול פיצה...? (אני יודעת שזה מפגר, אבל האוכל שאני הולכת להפסיד זה הדבר הראשון שעלה לי לראש) אני מניחה שהשאלה האמיתית היא, עד כמה זה הולך להשפיע לי עכשיו על האכילה ועל אורח החיים באופן כללי? תודה מראש.…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אתמול ניסיתי להתנתק מ 012 (מפני חשד לחסימת פורטים) אחרי שנגמרה לי תקופת ההתחייבות, ועברתי מסכת יסורים. לכן אני ממליץ לכל לא להתחבר לחברה זו! הסיפור הוא (קצת ארוך, אבל מנסה להמחיש את הסבל): לפני כשנה התחברתי ל 012 במהירות 1.5Mb ב 39 ש"ח לחודש, יומיים לפני סיום ההתחייבות רציתי להודיעה שאיני מעוניין להמשיך את השירות שנה נוספת. התקשרתי ב 9:00 בבוקר לשירות לקוחות ואחרי 12 דקות ענו לי (דבר מאוד מרגיז בהמתנה הוא ש 012 בחרו לשים מנגינה שנקטעת בפיתאומיות ואז יש שקט למספר שניות - דבר שגורם לממתין לחשוב שאולי ענו לו, תהליך זה חוזר כל כחצי דקה) הודעתי לשרות הלקוחות שתקופת ההתחייבות שלי נגמרת וביקשתי להתנתק ולא הסכמתי לפרט סיבה, הועברתי לשימור לקוחות. אחרי כעשר דקות נוספות ענו לי וחזר…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נודע לי שהיו קשיים לאחרונה בחנות זאת מאז הפיצול מ-FOXPC . השאלה היא ,האם נכון לעכשיו,בטוח יחסית לרכוש מחשב חדש באתר TMS.co.il ? או שעדיף לחכות עד שיתבהר המצב \לרכוש במקום אחר?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תסבירו לי בבקשה מה זה אורות מעומעמים ואיך אני יעשה את זה לדוגמה: נר אוו פנד אוו כול דבר אחר תסבירו לי תודה! :s05:
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המספר שלי הוא 0.75 ואני רוצה לקנות עדשות ראייה אז חשבתי לקנות עדשות ראייה כחולות כמה עולה דבר כזה?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זאת אומרת להתקין גרסת trial ל30 יום, ולהשאיר ללקוח את האפשרות לרכוש בעצמו רישיון חוקי או ללכת בדרכי הפשע והרשע. האם זה מכסה לטכנאי את התחת?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=kYvZnTFpip0 אחד הסרטונים היותר מצחיקים שראיתי... מקווה שלא פורסם עדיין :-X
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הפרסומת החדשה של פוקס אם אני לא טועה שיעל בר זוהב כאילו רבה עם חבר שלה והזמן הולך אחורה.. מכירים ? בבקשה, יש ברקע שיר ממש ממש יפה והייתי שמח לקבל שם שלו תודה לכולכם מראש..
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני זוכר שפעם ערוץ 3 היה ערוץ חביב והיו לו תוכניות כמו נשואים + ועוד תוכניות מענינות ותיראו מה יש היום- שפץ ביתך - פזילה לצדדים -מאוד ישן וגם אז בינוני שפץ ביתך - כאב של גברים -מאוד ישן וגם אז בינוני שפץ ביתך - הכנסת הנשמה לחיה -מאוד ישן וגם אז בינוני ככה זה בחיים - בוא נדבר על סקס, הנרי -משעמם ככה זה בחיים - היא באמת יוצאת עם וולט? -משעמם ככה זה בחיים - אנחנו משפחה -משעמם וויל וגרייס 2 - זרעי המחלוקת -רק למעצבי שער ובנות וויל וגרייס 2 - חבר שלי לשעבר שב -רק למעצבי שער ובנות וויל וגרייס 2 - בבית החולים -רק למעצבי שער ובנות אנג`ל 4 - מצב יסוד -משעמם אנג`ל 4 - הקזינו תמיד מרוויח -משעמם אנג`ל 4 - להשתרך לעבר בית לחם -משעמם בוסטון ליגל - מנ…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.stillfree.com/wmv/Marc_Ecko_Tagging_AirForceOne.wmv
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם המכוניות הבאות שוות משהו בימינו?? מה בערך מחירם בשוק כרגע? ואם דרוש לשפר אותם אז במה וכמה זה אמור לעלות? אני מדבר על מכוניו בעיקר אמריקיות בסגנון של: http://images.google.co.il/imgres?imgurl=www.americanautosdirectory.co.uk/aboutus/images/442_1.jpg&imgrefurl=http://www.americanautosdirectory.co.uk/aboutus/ourcars.htm&h=170&w=300&prev=/images%3Fq%3Damerican%2Bcars%2B%26svnum%3D10%26hl%3Diw%26lr%3D%26ie%3DUTF-8%26oe%3DUTF-8 המכוניות משנות ה70+- לדוגמה ראיתי את הסרט מהיר ועצבני ושמה בסוף הסרט רואים אותו בסגנון הזה עם איזושהיא בליטה על המנוע (שדרך אגב אני אשמח אם מישהו יסביר לי מזה) וביצועיה די לא מאכזבים.. הקיצור אשמח לשמוע את דעתכם בקשר לשאלותיי.. 8)
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תראו איך השתטות רגילה יכולה להגמר http://rapidshare.com/files/90168831/he_is_alive-sent.wmv
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום מישהו שטס לחול מוכן במקרה לעשות איזה קניה כגון כרטיס מסך אני יכול לביא את הכסף והכל , מישהו מוכן לעשות כזאתי טובה? לעזור ? אולי לנוכל כמה חברי פורום לתת לך כסף למי שזה לא יהיה שנוסע לחול ותקנה לנו כמה חלקים עם במקרה אתה גם מתכנן לקנות בעצמך. (הכרטיס שאני רוצה זה 9800פרו של msi שאפשר להשיג בחול ב 193 דולר עם מישהו נוסע ומוכן לקנות לי אני יביא לי 200 דולר שיש לי כבר מוכן)
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כרגע חזרתי מהבקום עם תעודת השיחרור! סיימתי את דרכי בצבאית! 13 חודשי שירות! ואפילו פטור ממילואים!
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן האם ניתן לשתף סרטונים שמוצגים לי בפייסבוק (שאנשים אחבים "אהבו" או שיתפו) בוואצפ עם מישהו או בקבוצת וואצפ?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, איש אחד שאבא שלי עובד איתו, הביא לי את המנחשב שלו לתיקון. ביצעתי את הדברים הבאים: 1. גיבוי הקבצים שהיו על ההארדיסק 2. פירמוט והתקנה מחדש של חלונות 98* 3. מצאתי את כל הדרייברים של הלוח (לקח לי דיי הרבה זמן) 4. התקנתי את הדרייברים 5. שמתי עוד בורג ליציאה למסך (הכרטיס מסך מובנה על הלוח) 6. התקנתי אופיס 2000* 7. התקנתי כמה תוכנות קטנות 8. התקנתי worms armageddon* 9. את כל ביצעתי בלי עכבר!! (יש לו רק יציאת סריאל במחשב) *חוקיותם מוטלת בספק, if you know what I mean... כל הסיפור לקח לי שלוש שעות בערך (המחשב ישן). אני מתכוון לנפח קצת את כל העסק ("כרטיס מסך שלך התפרק לגמרי...", "הייתה תקלה חמורה מאוד בווינדוס ,לקח לי הרבה זמן..."). מה אתם חושבים שאני צריך לקחת על כל זה? 20…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-