עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום לכולם. אני גר בהוד השרון ומתכנן לקנות מחשב למשחקים בתקציב של כ 3500 ש"ח. איפה המקום הכי טוב באזור הזה לרכוש את המחשב? אני צריך התקנה, משלם במזומן ומוכן לנסוע קצת אם זה שווה את המחיר... תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  2. אני זוכר שיש איזה מספר קצר כזה (כמו *42) שאחרי שמחייגים אותו אז אומרים לך את המספר שממנו חייגת. כמובן שאני מדבר על בזק בלבד. מה המספר הזה? תודה

• 4 תגובות
    • 25.8k צפיות
  3. מישהו אולי יודע את הסיבה לכך שמקלדת נומרית נראית כך: 9 8 7 6 5 4 3 2 1 ומקלדת של טלפון סטנדרטי נראית כך: 3 2 1 6 5 4 9 8 7 (נתעלם כרגע מהמקשים הנוספים כולל הספרה "0") * השאלה אולי תיראה לכם קטנונית אבל אותי זה מעניין!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by asaf20,

א.אני מאוד מעריך את האתר ואנשים פה ב.פרסמתי הודעה בנושא מסויים שהוא לא חוקי (ככה התברר לי מכם) אז רציתי להגיד תודה לאלה שכן ניסנו לעזור במיוחד לאלה שנתנו שמות של תוכנות וקישורים (למרות שתוך דקה הורידו אותם המנהלים) ג.חבל על התגובות שבעצם תקפו ולא עזרו או הסבירו ... ונעלו את הנושא שאי אפשר להגיב.. סיימתי עכשיו שירות של 3 שנים + בתור סמ"ב בכפיר בגדוד חרוב לא ילד ואני לא משחק משחקים ובטח שלא לעקוף מנגנונים שקבע האחראי משום מה. לא מבין במחשבים יותר מידי.. ד.בינינו אני בטוח לפחות 95% מהגולשים פה לא כל תוכנה אצלהם היא חוקית או לא מורידים שיר/סרט /משחק וכו'... זה אסור בפורום אפשר להגיד את זה נורמלי ולא חייב לנעול את הנושא..(ומי שאכפת לו לעזור יכול לשלוח בהודעה פרטית..)

5. Started by neogod,

מישהו יודע באיזה שעה מתחילה הוהפעה ב16/10 וכמה עולה כרטיס ??? ואיפה ניתן להזמין /לקנות (חוץ מהקופות בהיכל נוקיה) ?

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  6. Started by Vaz,

מישהו יודע מה האימל שלהם לשירות לקוחות ?! או מכירות או כל האלה שמתקשרים אליך שאתה רוצה לעזוב ? אין באתר שלהם אף אימל שום כלום. רק טופס פניה דרך האתר שלא עובד ! הם מעצבנים אותי לאללה אני לקוח שלהם כבר שנתיים , במגה וחצי ב29 שקל לחודש ללא התחייבות , ושנה שעברה איך שנגמרה שנה פתאום אני רואה שחייבו אותי ב50 שקל , והתקשרתי והתעצבנתי עליהם והם התנצלו ושינו לי לעוד שנה בלי התחייבות ב29 שקל ועכשיו עוד פעם אני רואה שחייבו אותי ב50 שקל לחודש הבא. כאילו מה חושבים שאנשים מטומטמים ? באיזו זכות גובים ממני יותר כסף בלי להודיע. ועוד בזמן האחרון האינטנרט שלהם כזה גרוע שאני חושב על לעבור לחברה אחרת בכלל. אני לא מחוייב להם לכלום אז למה לא להתקשר לשאול איזה מסלול אני רוצה ? למה לחייב א…

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  7. Started by Immaculate,

שלום, רק רציתי להציג את עצמי. קוראים לי שאול, גר בת"א, בן 27. עבדתי קצת בתור טכנאי מחשבים, ועכשיו אני עושה קורס תשתיות (MCSE). חשבתי שיהיה מועיל אם אני אגלוש בפורומים שבאתר הזה, סתם כדי לקבל פיסות מידע שלא הייתי מקבל בשום דרך אחרת... ידע כללי שכזה הוא מה שמבדיל בין טכנאי טוב לטכנאי מעולה אז בעצם מה שבאתי לשאול זה, אילו פורומים כאן הם היותר פעילים? יש מלא פורומים ואני לא יודע לאן להכנס כדי להיות "בעניינים"... מה שמעניין אותי זה מערכות הפעלה, חומרה, פתרון בעיות... ראיתי כמה פורומים שנופלים לקטגוריות האלה אבל בתור משתמש חדש אני לא יודע אילו הם הפעילים ובאילו יש הודעה חדשה כל שלושה ימים... גם, איפה הפורום ה"קהילתי" של המשתמשים הוותיקים? זה פה במקרה? זהו, אני מניח אז היי ל…

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  8. Started by Boxster,

חדש פה. שמי עדן אני בן 15 מהישוב בני ע"יש והנה המחשב שלי: Intel C2D E6750 Motherboard Chipset Intel Lakeport-G i945GC System Memory 1GB NVIDIA GEFORCE 8500GT Disk Drive 250GB WD LED 12CMF 400 W REAL EZCOOL אני בימים הקרובים משדרג את הכרטיס מסך + זיכרון ויש לי עדיין כמה התלבטויות וזהו...

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  9. מעברון של MTV מלפני הרבה הרבה שנים (1994 בערך, הערוץ היה אמריקאי וטוב), יכול להיות שהרבה לא זוכרים לכן כדאי לראות http://www.youtube.com/watch?v=CQYE_2GV7Iw&feature=related תיראו הכל :biglaugh: :biglaugh:

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Axel Foley,

מישהו יודע מהם המיסים על רסיבר לקולנוע ביתי?

11. ויכול לתרגם לי מספר משפטים ברמה ממש קשה?. אפנה אליו בפרטי!. תודה.

• 34 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. Started by חן מ,

,חג שמח קיבלתי בדואר זימון ליום מיון תעסוקתי. רשום שם שזה משהו חדשני כדי להתאים את מה שהמתגייס יודע לצרכים של הצבא,ואחרי יום זה ישלחו לי באינטרנט שאלון העדפות שאותו אני אצטרך למלא בצורה מסויימת. השאלה שלי היא האם צריך בכלל להתכונן למבחנים האלו?האם אלו מבחנים פסיכוטכניים כמו בצו הראשון שצרריך להוכיח ידע במתמטיקה ובלשון ובאנגלית וכו'? או שאלו מבחנים של דינמיקה ותנועה קבוצתית וכו'? אני ממש חייב לדעת,כי מה זה לא בא לי שוב להתכונן למבחנים המעצבנים האלו ושוב לא להצליח בהם תודה

• 0 תגובות
    • 890 צפיות
  13. אני בחיפוש של חברת נעליים צרפתית עכשיו מה שידוע לי שזינאדין זידאן השחקן כדורגל לבש אותן אני לא יודע אם זה בפירסומת או בחיים הפרטיים אבל מה שכן גיליתי שהלוגו של החברה הוא תרגול או משהו דמוי תרנגול והיא חברה צרפתית\ארופאית וכמובן שהשחקן לבש אותם. אני עוד כמה ימים בפראג והייתי מעוניין לרכוש אותם שם.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by alexbmw,

הקרטינג בפולג פתוח היום ? ואם כן באיזה שעות ?

• 7 תגובות
    • 759 צפיות
  15. Started by pelor,

אהלן, אני מחפש חנות אמינה ולא יקרה לקנות מחשב חדש. רציתי לשאול אתכם על כמה חנויות. קודם כל KSP, שמעתי מכל מני מקורות שהם לא הכי אמינים בחלקים שלהם, מה אתם חושבים עליהם? אשמח לשמוע מאנשים עם נסיון ישיר או עקיף איתם. ואייבורי הבנתי שגם לא ממש אמינים... אם אתם חושבים שלא כדאי לקנות באף אחת מהן, אתם מכירים אולי חנויות אמינות ולא יקרות בירושלים?

• 4 תגובות
    • 739 צפיות
  16. Started by Born2Kill,

http://www.youtube.com/watch?v=W7SdJX6gYpA לכל חובבי היפנים והאופנועים, סירטון מהמם על הג'יקסר 1000 החדש!! ;D תהנו! (מומלץ לשים על פול ווליום).

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  17. Started by ag43,

קיבלתי הרגע לפלאפון את ההודעה הנ"ל: congratulations, your phone number won 800,000 in the GLOBAL GSM LOTTO,your money is ready to be paid to you. for details,contact mr.taylor xxxx@ymail.com ההודעה היא מGLOBAL. ממתי הספאם הPHISHING הגיע לפלאפון?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Dark Respect,

איך חברה מסוימת, למשל הוט, מחליטים שמספר מסוים הוא זהב או כסף? יש להם אלגוריתם שהם בודקים במחשב, או שזה נתון לשיקול דעתו של המוקדן? הייתי רוצה לדעת כי אני הולך לשנות את מספר הטלפון שלי.

• 4 תגובות
    • 910 צפיות
  19. Started by ariel-ro,

שלום! רציתי לשאול אם מישהו התנסה עם החנות MDK למצלמות דיגטליות? אני רוצה לקנות את המצלמה פנסוניק TZ5 בהתחלה חשבתי לקנות עם אחריות יבואן רשמי, שהוא יורוקום. אבל יש חוסר ליורוקום וכבר שבועיים אני מנסה להשיג ואין. אז ראיתי את המצלמה הזאת באתר של MDK התקשרתי אליהם והם נשמעים מקצוענים, מישהו קנה מהם? ואם החנות הזאת לא טובה, יש המלצה לחנות אחרת? תודה מראש, אריאל

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  20. Started by Toxin II,

האא הייתי חייב לשתף את החוויה המוזרה\מבהילה הזו. נסעתי לתומי ברחובות ירושלים, על כביש 4 מסלולי [שנוהגים בו די מהר] הגעתי לחלק בעליה, שם לקחתי תאוצה די רצינית [הייתי על 80-100 קמ"ש, לא זוכר בדיוק], כאשר בסוף העלייה ישנה צומת ורמזור. היה לי רמזור ירוק, אז הגברתי מהירות קלות לכיוון הרמזור כי הוא עמד להתחלף. בדיוק ברגע בו הגעתי לרמזור, רכב שעמד בנתיב שמשאלי [נתיב פנייה שמאלה], החליט שהוא חותך לנתיב שלי וממשיך ישר. הגעתי אליו במהירות של איזה 90-95 קמ"ש בדיוק כשהוא נכנס לנתיב שלי, כשהוא על 5 קמ"ש לכל היותר. בלימה בסיטואציה הנתונה, בהתייחס לעובדה שהוא עשה את המעבר לנתיב בערך חצי שניה לפני שהגעתי אליו, הייתה גורמת לי להכנס בו בעוצמה מטורפת. למזלי, במקום לבלום, באינסטיקנט מוחלט, ש…

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  21. יש לי איזה ויקוח עם חבר שלי על שטח שלך ושל המדינה! נניח ויש לי איזה חלקת אדמה שהמדינה רוצה אותה למטרת כביש או ארכוליוגיה וכדומה.. והאדמה היא שלי בתבוא או איך שזה נקרא.. המדינה יכולה לקחת לי גם ובמידה ואני לא רוצה בין עם זה בתשלום או לא?? אשמח לקבל גם את התשובה בתור הוכחה מאיפו שהוא...

• 10 תגובות
    • 5.4k צפיות
  22. Started by psychuil,

החלטתי שהגיע הזמן שיהיה לי שעון טיפה יותר מכובד מהקאסיו הנאמן. וכשהייתי באיזו חנות, צד את עיני Seiko SNAB35. תמונה: http://e-watch.tw.rakuten-static.com/SNAB35J1-2.jpg אז השאלה היא האם מישהו מכיר עוד שעונים בטווח מחיר של עד 1600 ש"ח, ויכול להמליץ. ומעבר לזה, האם הסייקו הספציפי הזה יהיה קניה טובה?

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  23. Started by sir f,

חשבתי לפתוח נושא כזה כבר במשך חודש, פשוט התעצלתי לחפש אם כבר עשו אחד כזה. אז עכשיו עשיתי חיפוש ואני פותח את הנושא. אני אבקש בקשה שכבר ביקשו פה: או כל דבר מטומטם דומה אז איזה באסה זה כש...

• 85 תגובות
    • 9.6k צפיות
  24. אני מחפש משאבת בירה כמו שיש במסיבות קולג' בחול. יש כאלו בארץ? אם לא אז אולי יש דברים מגניבים אחרים כמו זה?

• 10 תגובות
    • 3.9k צפיות
  25. Started by iakovl,

רציתי לשתף בחוויה חיובית שהייתה לי היום באיבורי ביום שני האחרון קניתי לעצמי כונן חיצוני Seagate FreeAgent USB 2.0 500gb שעלה לי 305 ש"ח. אבל לצערי ביום חמישי כשחיברתי אותו אחרי כמה דקות הוא החליט למות . היום קפצתי לחיפה בשביל לממש את האחריות (בגלל זה חשוב אחריות טובה וארוכה אנשים) אחרי שחיכתי שעה בתור (כן, יש לאיבורי תור של אנשים למעבדה משעה 9 בבוקר) הטכנאי הנחמד חיבר את הכונן, ראה שאין מה לעשות. לקח אותו איתו לבדוק במלאי וחזר אלי עם הטענה שאין לו אחד כזה כרגע במלאי אמרתי לו בצורה נורמלית שלא אכפת לי ואני צריך אחסון אחרי התיעצות קטנה ומהירה יחסית שהוא עשה עם מישהו בICQ (ככה הם מדברים אחד עם השני) הוא שוב הלך וחזר הפעם עם WD My Book Home Edition 500GB http://www.wdc.com/en…

• 23 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים