כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
אני כמעט בטוח שאין מי שלא ראה את הפרסומת החדשה של צביקה פיק, שבמילה אחת ניתן לתאר כשפל חדש. לא רק שהפרסומת עצמה מאוד טיפשית, גם צביקה פיק נראה כל כך, אבל כל כך מגוחך ופתטי בפרסומת הזאת שלא נותר אלא לשאול: עד כדי כך המצב הכלכלי קשה? אולי תלווה קצת כסף מהבנות, אבל למה להדרדר לכזה שפל מדרגה. אין מילים פשוט. כל פעם שאני רואה את זה בטלוויזיה פשוט בא לי לרחם על בן אדם.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, יש לי מזגן עילי של אלקטרה, בקיץ הוא פועל רצוף כל זמן שאני בחדר. הבעיה שפעם ב-10 דקות נניח, הוא גורם להפרעה רגעית בחשמל, אני הבנתי מהטכנאי מזגנים שזה קשור להפעלה מחדש של המדחס או משהו בסגנון. ההפרעה מהצד שלי נראת בצפצוף של האל-פסקים (פחות מפריע לי) ורעש של פיצוץ מהרמקולים - שזה מה שקריטי לי. אני משתדל לשים את הווליום במחשב על 100 אחוז בשביל שהווליום ברמקולים יהיה מינימלי, ככה הרעש של הבום פחות רציני, אם הווליום של הרמקולים על חצי מהעוצמה, הרעש חזק מאוד. לטכנאי מזגנים לא היה פתרון, הוא אומר שגם אצלו יש את אותה תופעה וזה לא מפריע לו. לחשמלאי לא היה פתרון - ההארקה תקינה. חיברתי מייצב מתח של ADVICE (וניסיתי גם אל-פסק שלהם) לרמקולים או למזגן (בנפרד כמובן), זה לא עזר. המזג…
-
- 19 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שאלה בנושאי טלויזיה: אז ככה, יש לי זוג שכנים מאוד מאוד חביב, שמשתמשים בטלויזיה 29 רגילה, עם חיבור לכבלים, אנלוגי. (בלי ממיר דיגיטלי של הוט, רק באמצעות ההיפרבנד.) והם מרוצים וטובי לב. הם רואים את כל הערוצים הבסיסים, ערוץ 2, ערוץ 1, ספורט5, ערוץ 3, ערוץ 4 (סרטים) 10, וכו וכו וכו. אתמול, הם אמרו לי, שאיכשהוא, פתאום "נעלמו" להם כל הערוצים. אז הלכתי אלהם לבדוק מה קרה.. הכבל מחובר, הכל תקין. שאני סורק את התדרים והערוצים שם - מופיעים רק חלק קטן מהערוצים! לא עזר כמה סרקתי, וניסיתי, ושעות חיפשתי, מופיע רק בערך 7 ערוצים מהכבלים. (אגב, זה ערוצי כבלים, כמו הערוץ הראשון שמראה את ה"לוח שידורים", ככה שאין סיכוי שבעצם מחובר לשם אנטנה ולא כבלים של ממש) בא עוד חבר שמבין בכל השטויות האלו, ג…
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך עזרה כללית ממי שמבין קצת לעומק בכל נושא החשמל. יש לי בעית אדמה (באנגלית נקרא Ground Loop) שגורם להפרעות באודיו (זמזום \ רעש סטטי) ובתמונה (פסים עולים לאורך התמונה). זה מתבטא בחיבור Composite (חיבור RCA) מכרטיס טלוויזיה לממיר HD של הוט. חשוב לציין שהכבל לא ישן ובמצב טוב, וגם ניסיתי אחד נוסף והבעיה נשארה. ניסיתי גם כבל SCART ל-S-VIDEO ואותה הבעיה גם שם. ניסיתי לשחק מעט עם הכניסות ואין שינוי כל כך - מה שכן, כשאני נוגע בחיבורי הקול של הקומפוסייט שמתחברים לממיר עם הידיים אפשר לשמוע את אותו הזמזום (כלומר בעיות הארקה אאל"ט). יש עצות?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הסדרה ה''שמיניה'' (המיועדת ללקוחות חברת הכבלים HOT) הסתיימה היום אחרי 2 עונות! יום דיכאון! הפרק היה מאוד יפה אבל לא הבנתי את הסוף? איה חזרה להיות בת 10 או שנשארה להיות בת 15 בשביל אדם?! בכל מקרה אם היא נשארה בת 15 וניני (יונתן) הפך בחזרה לילד בן 10 הוא יכסח לה ת'צורה כי זה לא פייר! ומה הסיפור על טדי (עמוס) ודגנית,מה הם יתחתנו? והדבר הכי מותח: האם הם ישנו בלילה באותה מיטה? (המבין יבין). הסיפור של מיקה ואבי היה קצת רדוד ולא מותח בגרוש,והאם אבי בונה על הX1800XT,זה מה שהכי מותח. בכל מקרה,הקלטתי לכם את הקליפ בעזרת יכולת הTVOUT של הכרטיס שלי,מצטער על האיכות הגרועה כי כדי להעלות לאינרטנט שצריך שזה ישקול מעט,בכל מקרה תהנו. http://planet.nana.co.il/ron_50/8.wpl
-
- 49 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
הפרק יעסוק בג'ולייט, הבלונדינית מהאחרים ויהו שם פלאשבקים שלה... אולי סופסוף יבינו משהו על האחרים אבל 3 חודשים זה מוגזם :s05:
-
- 14 תגובות
- 735 צפיות
-
-
מה אתם חושבים על הפרק? אני כבר שנים לא ראיתי southpark, וממש נהנתי מהפרק בעיקר בגלל כל הקטעים המשולבים מהמשחק.
-
- 48 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
ראיתי את הפרי סקרינר וזה גדול מי כבר ראה? ובאסה שיש עכשיו איזושהי תקופה באמריקה שאפילו את הישרדות מפסיקים לכמה זמן.. :-\
-
האם זה הגיוני שקינג פיסי מוכרת את ה990x של אינטל בהפרש של 750 ש"ח מTMS? בשניהם מדובר על אותו מעבד בגרסאת הTRAY חיפשתי לראות אולי יש איזה אותיות קטנות או איזה משהו שונה אבל לא מאצתי שiם שוני בין ה-2. אולי אני מפספס משהו? הליק מ-TMS http://tms.co.il/product/10166 הלינק מ-KingPC http://king-pc.co.il/items/45865-Intel-Core-Extreme-i7-990X-6-X-3-46GHz-12MB-LGA1366-TRAY-%D7%90%D7%99%D7%A0%D7%98%D7%9C
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, שמתי לב להפרשי מחירים של 700-1000 ש"ח בין מפרטים זהים בין חנויות כמו (KSP איבורי) לבין חנויות אחרות. המחירים ב- KSP ואיבורי הם באופן עקבי זולים ב- 30% ממפרטים זהים של חנויות אחרות. מישהו מוכן בבקשה את פשר ההפרש, איך יכול להיות הפרש כזה בין הצעות מחיר של חנויות שונות. יתכן שחנויות אלה מוכרים מוצרים מסדרות ייצור דפוקות\מוצרים מחודשים וכו' תודה
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
שלום, הכנתי מפרט מסויים של מחשב. בדקתי באתר של זיגזג את מחירו ויצא 4260 ש"ח במזומן (ללא מסך). בחנויות אחרות המחיר מאוד קרוב לזה. אותו מפרט בדיוק באייבורי עולה 3700 (ללא מסך). איך אפשר להסביר את ההפרש של יותר מ- 500 ש"ח? אילו חנויות נוספות מומלצות? האם בהפרש כזה הייתם רוכשים באייבורי או בכל זאת בזיגזג? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נניח ואני והמעסיק סיכמנו שאני אעבוד מחר ופיתאום שעות ספורות לפני התחלת המשמרת הוא אומר לי שאין היום עבודה בגלל שיש צימצום בעובדים ולכן הוא מבטל לי את המשמרת. אני עובד לפי פרוייקטים ולא קבוע. אם המעסיק הפר את ההסכם מה הזכויות שלי כאן?
-
- 5 תגובות
- 761 צפיות
-
-
לפרסם תוכנות ? או קראקים לתוכנות? מה העונשים...מהקל לכבד וכו'...תודה אני צריך כמה שיותר מידע (סתם בשביל לדעת ולהזהיר אנשים =]) האם זה קשור לאתרים? או רק לפורומים? או גם וגם...
-
- 4 תגובות
- 499 צפיות
-
-
פשיטה על חוות השרתים של TPB, http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=247259&blogcode=4117770 לפי מה שראיתי באתר, הם ממשיכים לפעול.
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
כחובב של CSI MIAMI יש את הפתיח החזק הזה , שתמיד אהבתי ולאחרונה התחלתי לשמוע מיידן , אז נתקלתי בשיר הזה THE NUMBER OF THE BEAST ובום ! ידעתי שאני מכיר את זה אז קיצר CSI MIAMI לקחו את זה מהשיר הזה?
-
- 4 תגובות
- 869 צפיות
-
-
מישהו הבין מה הם רוצים? http://server3.uploadit.org/files/huber69-downloadincreasebrightness.jpg
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עדכון בפרופילים הנתמכים במסגרת טכנולוגיית ה-XMP 3.0 חושפת לנו ביצועים מרשימים במיוחד שטרם אומתו עם השקות מצד ספקיות הזכרונות עצמןלכתבה
-
- 2 תגובות
- 333 צפיות
- 2 followers
-
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 238 צפיות
- 1 follower
-
-
-
אתמול הזדמן לי אתר שלא ידעתי עליו אשר הניב לי תוצאות מוזרות מאד {בחלקם} איני יודע על אמינות האתר וטיב דבריו אבל אם הוא מהימן אז הנתונים באמת מפתיעים... האתר הוא http://clients.futuremark.com/peacekeeper/results.action?key=6Nvb שבודק כביכול איזה דפדפן יהיה הכי טוב למשתמש.... עד לבדיקה הייתי בטוח שכרום הוא הכי קל ומהיר אבל אחרי השוואה לפי נתוני האתר האקספלורר 9 היה כפול או יותר קצת ופיירפוקס היה כמעט כפול מהאקספלורר... מה אתם אומרים
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה עברתי לגור בדירה שכורה בת"א, יחד עם שותפה. כרגע יש בדירה כבלים (HOT). לשותפה שיש בדירה יש חיבור לאינטרנט דרך חיבור קווי למודם של הוט. המודם נמצא בחדרה. אני מעוניין ליצור חיבור אינטרנט גם בשביל עצמי. מהו הפתרון הכי טוב (כאשר הפרמטר העיקרי הוא המחיר) לדעתכם ולידיעתכם? נק ההנחה כרגע היא "הפרדת רשויות". אני מעוניין בקו אינטרנט נפרד מהשותפה. האם אפשר בכלל לעשות משהו כזה על אותו "קו" של HOT? תודה
-
- 12 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
-
;D http://www.cs.umd.edu/users/meou/Flashes/WINRG/WINRG.html מצחיק ? אני לא יודע אם לצחוק או לבכות ,
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מצטער מאוד אם כבר פרסמו, אני עכשיו מצאתי את זה.
-
- 10 תגובות
- 902 צפיות
-