עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. סתם נכנסתי לאתר כדי לראות מה חדש, ומסתבר שלכבוד הביקורת ה- 900 (!!) שלו הם העלו 2 סירטונים של פיספוסים. זה מתחיל חלש אבל אח"כ זה נהייה קורע. השטויות שיוצאות לו מהפה...אני אישית בכיתי מצחוק: (תתחילו עם הוידאו השמאלי) http://www.3dgameman.com/content/view/11445/103/ מקווה שתהנו HF

2. Started by yousux,

כמובן שהסקר הזה נכלל לצורכי השאלה. אני מתערב שלפחות 75% ממי שיענה, יענה כן.

3. מצאתי את זה באתר של רשת , מי שפיספס ... Click Here

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by The Ghost,

מישהו יכול להגיד לי איך עושים אינגרל לפונקציה הזאת: e-2x(x2-x)

• 22 תגובות
    • 3k צפיות
  5. החברה שהימרה על עתיד וירטואלי ושינתה את שמה לשם כך, עוצרת את פיתוח התוכן לפלטפורמת Horizon Worlds בסביבת המציאות המדומה. במקום מיליארדי משתמשים שחיים ועובדים באוואטרים תלת-ממדיים, החברה מתמודדת עם הפסדים כבדים, עולמות דיגיטליים נטושים, ומעבירה את כובד המשקל לבינה מלאכותית ולפלטפורמה מבוססת סמארטפוןלכתבה

6. Started by musari,

20 דרכים לדעת שאתה אלכוהוליסט 1. הולך עם חברים לבית קפה הם שותים קפה ואתה שואל אם יש XL עם קרח 2. אתה שותה 3 ליטר מים ביום שבת בבוקר. 3. כשחבר שלך רב עם מישהו ושובר עליו בקבוק וודקה אתה כועס עליו כי זה בזבוז של וודקה טובה. 4. אתה מפנטז על אלכוהול לחיטוי 95%. 5. אתה אשכרה שתית אלכוהול לחיטוי 95%. 6. אתה מלמד רוסים בפארק איך לשתות. 7. לפני מסיבה אתה מסתובב ליד אנשים שאתה לא מכיר רק כדיי לבדוק אם נשארה להם קצת וודקה. 8. אתה מביא וודקה בבקבוק לבית הספר. 9. אתה שם דאודורנט רק כדיי להריח את מעט האלכוהול שיש בו. 11. רופאים גילו שרידים של דם במחזור האלכוהול שלך 12.אתה מפסיד בויכוח לחפצים דוממים 13.אתה צריך לאחוז בדשא כדי לא ליפול מכדור הארץ 14.העבודה מפריעה לך לשתות 15.נראה לך ש…

• 31 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by b-or,

סוף סוף.. נקווה שגם AXN בדרך.. אגו ערוץ ממש סבבה אבל ממש ממש.. גם תוכניות רכב (כולל 2 עונות בו-זמנית של טופגיר), גם תוכניות גיימרים.. וגם תוכניות גברים.. :אהמ:אהמ: וביננו.. אני מקווה שאחי הקטן ירדם לפני 11 קיצר.. מומלץ אפיק 26 ביס.. (במקום GAMEONE)

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  8. זה לצורך ניסוי,לא משנה לי מה זה ישדר אני צריך שזה ישדר לי אות בין 25 ל-45 מגה הרץ מישהו מכיר משהו דומה זה יכול להיות אפילו שלט של מכוניות צעצוע תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  9. Started by genia,

איך מכריעים בסוגייה?

• 18 תגובות
    • 60.9k צפיות
  10. שלום לכולם, יש לי שתי מחשבים בבית, הראשון הוא : Core 2 Due E8400 3Ghz 4Gb DDR2 800Mhz Radeon HD 6850 1GB Thermaltek 600W המפרט השני הוא : Athlon II x4 Quad Core 645 3.1Ghz 4Gb DDR3 1333Mhz Radeon HD 6850 1GB Thermaltek 450W שתי המפרטים עם לוחות אם פשוטים יחסית, לא יהיה שום OC לשתיהם אותו כרטיס המסך... יש לי מסך FHD LED 24' של סמסונג, איזה מפרט אדיף ועד כמה... כרגע אני משתמש במפרט הראשון ואני מרוצה... השאלה אם יש טעם להחליף לשני או שלא יהיה יותר מידי אבדל ? אני משחק ומשתמש במחשב בFHD

• 3 תגובות
    • 894 צפיות
  11. מצאתי בבית חצוצרה של אבא שלי ואני רוצה למכור אותה. הדגם הוא yamaha t100s אבא שלי אמר שהיא שווה די הרבה ויצאו רק כמה כאלה. מישהו יכול להביא לי קצת יותר מידע? כמה היא שווה באמת ואיפה כדאי לפרסם אותה..? תודה

• 3 תגובות
    • 957 צפיות
  12. Started by aviran9111,

שמתי לב שמשום מה המערכת שלכם לא מזהה מערכת הפעלה של מיקרוסופט מעל XP ומזהה את VISTA ו-7 בתור NT (וידוע שהם כאלה אבל בחייאת..). למה זה קורה?

13. Started by Culandur,

http://www.wam.umd.edu/~serey/gross.html

• 57 תגובות
    • 5.2k צפיות
  14. היי, אני מחפש לעשות קורס מקצועי קצר דרך העבודה, שמעתי על מכללת סלע, אשמח לעוד המלצות למכללות בסגנון. בעקרון אני מתעסק עם בתכנות C\C++. תודה!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by dino,

אולי מישהו יודע מי היבואן של Creative? פשוט מצאתי באתר שלהם את ה-Creative Inspire 5500Digital, הם תומכים Dolby Digital ו-Dloby Pro Logic ועולים חצי מה-5700, אז בחישוב מהיר הם עולים בערך 1300ש"ח, וזו מערכת 5.1, ולדעתי במחיר כזה זו אחלה מערכת, והיא מגיעה גם עם שלט רחוק, הנה תמונה: אני רוצה לשאול את היבואן למה אין אותם בארץ, נראה לי שהם אחלה רמקולים. והנה צילום מסך מאיזו סקירה של הביצועים הכללים של המערכת, היא מקבלת ציונים מאוד גבוהים באתרי חומרה.

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by BuzzUKO,

היי, יש לי 8 הזמנות ל-Inbox של גוגל, כל הקודם זוכה. מוזמנים לשלוח לי הודעה פרטית עם כתובת הדוא"ל אם אתם לא רוצים לכתוב כאן. הדוא"ל חייב להיות ג'ימייל, זה לא עובד עם חשבונות אחרים וגם לא עם Google Apps. יאיר.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by mrraz,

עוד 3 שבועות אני נוסע לניו יורק חשבתי להביא GTX470 יש למישהו רעיונות מה כדאי להביא בתחום חומרת משחקים / תקשורת / כללי ?

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  18. Started by Lost Spirit,

יש דבר כזה? :-X ליתר דיוק, ברצוני לרכוש גיטרה קלאסית. [כמו שניתן להבין, אינני אשקלוני, אך אני מהסביבה ולאשדוד קצת קשה להגיע (אם אני לא טועה יש שם את כלי זמר)]

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by Kukishin,

בלי להיכנס בכלל לוויכוח פוליטי כזה או אחר אני רוצה להעלות שאלה. בעיר מגורי עבד אירגון V15 כפי שפעילי מפלגת העבודה סיפרו לי - כמו מכונה משומנת. לא אכפת לי עשכיו שמאל או ימין, האם להביא ארגון מחוץ למדינת ישראל שיפעל למען מטרות פוליטיות של צד מסויים עם כל הכסף הרב שיש לארגון זה - האם זה לא פאק באמינות כלפי מדינת ישראל?

• 26 תגובות
    • 5.7k צפיות
  20. Started by UltraWaveMUSA,

אל תתיחסו אלי... לא ישנתי בקושי. בא לי במוזה פתאומית היום אז קבלו : *בקולות רקע לאחר הפסקה קצרה לימודים, אימונים הלחץ פה גובר הים פלטה איך על זה נתגבר? מסתכל רואה גלשן נשען על קיר עד מתי עוד בנות בים רוצה להכיר - אבל קר יותר מידי אין לי גלים [*הים פלטה] אז אני כותב שירים מתי יהיה פה גל [*הים פלטה] רוצה לתפוס פינה, צינור להשתחרר מהמוטל אי אה יאי יאי, נמאס! סדרו לי פה גל, אני מבואס! אי אה יאי יאי, נמאס הים פלטה כבר חודש – כוס עמק ערס! תחזית אומרת ים פלטה עד השבוע הבא החופים שלנו מסריחים, זיהום, אני חולה, מרגיש רע! אנשים בשביל פוזה נכנסים אל הגלישה חושבים זה יעזור להם להשיג בים בחורה אי אה יאי יאי, נמאס! סדרו לי פה גל, אני מבואס! אי אה יאי יאי, נמאס תפסיקו להפריע לגלוש פוז…

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by udicol,

מי אמר שפורטל Start שווה משהוא? ובכן שימו לב ל-"מומלצים" בעניין מחשבים...

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  22. השביתה בבתי הספר התיכוניים ובמוסדות להשכלה גבוהה ממשיכה יום נוסף. ארגון המורים העל-יסודיים ישבית את הלימודים גם הבוקר (יום ה') ו-650 אלף תלמידי כיתות ז'-י"ב ימשיכו את חופשת הפסח הארוכה. עם זאת מיום שישי יתחדשו הלימודים עד שני, לקראת טקסי יום הזכרון לשואה ולגבורה. במקביל, הודיעו נציגי ארגוני הסטודנטים כי השביתה במוסדות להשכלה גבוהה תימשך. איזה באסה צריכים לחזור מחר לפחות היו עושים גשר ליום ראשון :'( מקור:http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3386910,00.html

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by alon7,

אני מצטער, אני יודע שזה לא המקום אבל חיפשתי בכל מקום ולא הבנתי איך שולחים הודעה פרטית?

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  24. Started by AnoxiA,

אוקי, 6 שנים חלפו מאז הבר מצווה שלי ומאז לא נגעתי בהם..אבל פתאום..לאדע מה קרה. בקיצור מישהו יכול לרענן את זיכרוני בבקשה ולהסביר לי איך להניח תפילין? מי שלא יכול להסביר לי אני מבקש בלי תגובות מיותרות, את הדעות שלכם תשאירו לעצמכם. תודה יהב.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by שוקו,

טוב לא בטוח שזה קשור לפה, אבל לא ראיתי פורום יותר מתאים לזה. כידוע סרטים רבים מופצים ברזולוציות שונות, איך זה קורה? האם גוזרים את השוליים או שמותחים? לדוג' ראיתי סרט בHOT שהוא ביחס של 3:4 או 4:5 שזה מסך "ריבוע", קיימים גם סרטים ב16:10, 16:9, ו1:2.21 שזה הכי רחב. כשמצלמים סרט אז מצלמים ברזולוציה הכי רחבה, ואז גוזרים את הקצוות ומותחים, או שהגרסאות המאוד רחבות מותחים אותם\גוזרים את החלקים למעלה? איפה בעצם העיוותים\איבוד מידע? תודה

• 3 תגובות
    • 879 צפיות

דיונים חדשים בפורומים