עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Ibrow-Now,

נו מה קורה איתם? מצאו יבואן? תגידו, EIM לא היבואנים שלהם במקרה?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. שבת שלום אנשים! קיבלתי מחשב נייד,ואני מתלבט אם לקחת אותו איתי לבסיס או לא אינטרנט לא יהיה לי עליו בשלב זה,כי לטענת ההורים שלי אינטרנט סלולארי נייד מייקר את העסק(גלישה אלחוטית אולי תתאפשר לי בתחנות מרכזיות וכו') המחשב ישמש אותי למשחקים,וגם לסרטים בזמן הפנוי מבחינת זמן פנוי...הזמן הפנוי העיקרי שלי הוא בסיום הסיום בסביבות השעה 18:00,וכמובן גם בין הארוחות עד כמה כדאי לי לקחת את המחשב?האם הסיכוי שיגנבו אותו גבוה?

• 48 תגובות
    • 6.5k צפיות
  3. אנחנו רוצים לקחת הערב אוכל בטייק אווי להרבה אנשים (באזור ת"א\ר"ג), משהו שאפשר להתחלק בו בקלות (אנחנו רוצים פשוט להביא הרבה אוכל, לא שכל אחד יזמין מנה משלו). למישהו יש רעיון למשהו שאינו אוכל אסייתי או פיצה?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Viper2K2,

והאם זה זה - מחשב כף יד מתוצרת PALMדגם 515 M או שיש יותר חדשים? ממולץ לקנות אותו? ממני, VIPER2K2

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by PeaS,

hi ppl! im here from the biggest internet cafe in the world! it has over 800 pc's i ordered most of the compoments for my new comp, it should arrive in few days. it's really fun here, this is my second day here in NYC. i watched cnn, i saw what goes in israel. thats it, i just wanted to say hi. i have 15 minutes left here, i think i will read one of the new articles.. i'll beback in a week, bye...

• 0 תגובות
    • 876 צפיות
  6. Started by CrossFire,

שלום, אחרי שאני חוזר מהביה"ס ואוכל אני מרגיש עייף והולך לישון, ושמעתי שבחדשות אומרים שעדיף לא לישון בצהרים, אפילו שאני עייף (בעקבות הכתבה ששודרה אתמול-יום שבת). רציתי לדעת האם מבחינה בריאותית האם עדיף לישון בצהרים או לא?

• 32 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by chichy,

מממ.... אל תתאכזבו אבל תראו מה גיליתי היום חיחיח

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  8. האתר שלהם לא עובד http://pandas.co.il/

• 1 תגובה
    • 7.9k צפיות
  9. אני ואמא שלי עבוודיי עצות מה לקנות ליום הולדת 50 לאבא ??? אולי יש לכם כמה עצות מעניינות? תודה ושנה טובה.

• 23 תגובות
    • 4.1k צפיות
  10. Started by d1v,

שלום לכולם,אני מחפש כיסא נוח לישובה ממושכת מול המחשב בתקציב של כ 500 בערך,לא כ"כ מוגבל..ידיות מרופדות אם יש..תודה מראש

• 3 תגובות
    • 986 צפיות
  11. Started by mostwanted,

בגלל שנתפתח תרד "למה אני שונא את החורף" פתחתי את הסקר הזה לדעת מה אתם מעדיפים? נ.ב רק קיץ וחורף אסור להגיד סתיו או אביב

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  12. Started by ariel-ro,

שלום! רציתי לכתוב כמה תגובות בZAP וראיתי שצריך משתמש, אז אמרתי אני אעשה לי משתמש. הכנסתי את הפרטים שצריך(אימייל סיסמא שם פרטי ומשפחה) לחצתי על הרשמה וזה חזר לי לדף של ההרשמה. כל הפרטים היו רק הסיסמא לא. החלפתי סיסמא ושוב אותה בעיה. החלפתי אימייל ועדיין זה חוזר למסך של ההרשמה. ניסיתי בכל מקרה להיכנס אבל זה אומר שאין כזה משתמש. האם לעוד מישהו הייתה/יש את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  13. Started by Googleness,

מישהו מתמש או מכיר שירות של גיבוי אונליין? אני לא מחפש גישה של 24/7 או לאחסן את כל הקבצים שלי שם רק שיהיה לי גיבוי כלשהו שאני יכול לזרוק את כל הקבצים שלי (בלי הגבלת נפח) למקרה מצער שהדיסק חיצוני מתפגר או שיו טיוב מחליט להעלים לי את הסרטונים שלי וכולי כPLAN B. בכל מקרה שמעתי על כל מיני שירותים וממה שראיתי השם החם זה CrashPlan, מישהו מכיר או השתמש? קראתי גם שהרבה אתרים מציעים תוכנית גיבוי למחשב אחד או תוכנית גיבוי ממספר מחשבים, מעניין אותי איך הם יודעים? האם מדובר בתוכנה שפשוט משכפלת קבצים מתיקיות על המחשב או שזה כמו Google Drive שאני יכול לזרוק לשם קבצים בלי בעיה? בכלל אני אישית מעדיף אם יש גישה לFTP זה מקל על העבודה או שיהיה לשירות תוכנה ייעודית כלשהי שאני לא אהיה תלוי בד…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. שלום שלום, אז אחרי מעל לעשור של חברות "סמויה" בפורום, הגיע הזמן לשתף קצת. רציתי להכיר לכם מיזם חברתי שאני שותף לו, ועשוי לעניין לא מעט אנשים כאן בפורום. בשורה אחת - אנחנו מהווים בית ליזמים וסטארט-אפיסטים, מספקים את כל הכלים הדרושים לצורך הקמת עסק, ואפילו מעבר. מעבר לכך, אנחנו מקיימים אירועים חברתיים שונים אשר פונים לכלל הקהילה וכולכם מוזמנים להשתתף - בין היתר, הרצאות פתוחות מידי שבוע! פרטים נוספים עלינו, תוכלו למצוא בעלון המצורף כאן בתחתית השרשור. אציין שהמתחם קיים כחודשיים, וכבר נמצאים בו מעל ל-25 יזמים אשר מנהלים ומפתחים את העסקים שלהם (חלקם אף בעלי משקיעים ולקוחות משלמים!) על בסיס יומי היישר מהמתחם שלנו. כמו כן, המיזם כולו מתבצע בהתנדבות מלאה וללא מטרות רווח, על…

• 0 תגובות
    • 826 צפיות
  15. Started by infer73,

טוב ככה, מצאנו היום חתול רחוב אחרי שכבר שלושה ימים שמענו אותו מיילל ברחוב והיום הבאנו אותו אחותי משום מה רוצה לקרוא לו ג'ייסון ואני חייב שם חלופי כי זה חרא של שם חתול קטן וחמוד, בן כשלושה שבועות, מה שאומר שקבענו את היומולדת שלו ב11 לספטמבר (כמו החתול האחר שלי,רק שהחתול האחר גם נולד ב2001,קוראים לו טיטו אגב) וחתול שחור כולו,קצת מפחיד אבל זה יפה דווקא טוב תזרקו הצעות

• 62 תגובות
    • 2.8k צפיות
  16. Started by Shasoosh,

או שאני מפספס פה משהו או שכולם סתם מעצבנים. מאיפה הגיעה התופעה הזאת שכל בנאדם שני, על כל דיון, רושם תגובה עם המילה "מעקב". לקבל עדכון שהדיון מתעדכן? זה העניין? מעבר לזה שזה מטנף את הדיון ולדיון עם 30 תגובות יש רק 2 רלוונטיות, יש כפתור שנקרא "ליידע" ששולח מייל ברגע שהדיון מתעדכן כאילו הגבת.

17. Started by חן מ,

היי אזה אתרי טורנטים טובים אתם מכירים? ואפשר לקבל הזמנה לאיזשהו אתר של טורנטים? תודה

• 2 תגובות
    • 4.4k צפיות
  18. .האם הסטרימרים שנמכרים באיביי וכו' יש יכולת התקנת פופקורן טיים עליהם כי בסמארט TV לא ניתן ? אשמח לתשובות מידע אישי (לא ניחושים) שישלחו למייל HOLYO1953@GMAIL.COM תודה !

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  19. כפי שכתוב, החבר חונך דירה חדשה, אז לכבוד הדירה הדשה החלטתי לקנות לו משהו צנוע. התקציב: 50 ש"ח. הוא אוהב אופנועים ובחורות (שרוף בעיקר על פלייבוי). חשבתי לקנות לו חולצת פלייבוי, איפה אפשר להשיג? ועד הדרך, תנו המלצות שעולה לכם לראש. תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by 1nstall,

היי ברצוני לשנות קצת את פרטיי בICQ ומיכייון שיש לי את אותו ציור כבר הרבה זמן (שנתיים נידמה לי) החלטתי לשנות אותו, אני מחפש כל מיני אתרים או סתם ציורים שאתם מכירים שאני יכול להשים שם. תודה מראש Install ד"א זה הציור שיש לי כרגע: .· · . ´ ` ´‾`·. .·´‾`: '·. `·. .·´ .·' `:--·´ `·--:´ ;´`; `·. ' ' .·´ ; ; ;`·-·´; (‾' '‾)

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  21. Started by Fistuk1,

עכבר סקסי, סרטון אנימציה מצחיק על עכבר ששר שיר לגבינה: http://www.vch.co.il/video-396.html

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  22. Started by MatanFrenkel,

אני מחפש את הסוגים של ה High - end ז"א ב700-800 ש"ח אם יש משהו שעולה יותר אבל שווה משמעותית אז תציעו בבקשה ריצה על מדרכות בעיקר ופחות שטח.. תודה מראש

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. בנסיוני לעשות משהו עם הדבק מגע (לא מה שאתם חושבים ) הדבק נדבק לי על האצבע ואין לי מושג איך להוציא אותו לא יוצא יש לכם דרכים?

• 13 תגובות
    • 13.5k צפיות
  24. Started by יונדב,

כל מה שתראו באתר - הכל חינם. החל מתוכנה למחשב, וכלה בבקבוק בושם. יפה, לא? http://www.bechinam.com

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים