עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום לכולם !! אני צריך לשלוח את המנילה עד מחר וזה דיי דחוף לי. טוב, הקטע זה אני פרופיל 72 וזה חוסם את כל יחידות החי"ר. אני בעיקרון בקטע של מחשבים, ואני עובר עכשיו כל מידי מיונים פה ושם, ואני נרשמתי לי"ג בעיצוב תכנה, ככה שקרבי אני לא חושב שאני אהיה. אבל המנילה שלי לא קשורה כמובן ליחידות ההתנדבותיות, ואני לא יודע מה לבחור ובאיזו עדיפות. את הסעיף על רצון לשרת בתפקיד לחימה אני מסמן "1". ועכשיו אני מדרג את היחידות שמוצעות לי מ1 עד 5. שריון תותחנים לוחם איסוף (מודיעין שדה) לוחם חילוץ והצלה לוחם במערך הנ"מ איפה הכי טוב, מבחינת אנשים, תפקיד מעניין, יציאות טובות, תנאים, אוכל וכו' הכיון שלי הוא: עדיפות ראשונה : נ"מ -בגלל התנאים של חיל אוויר. עדיפות שניה : לוחם איסוף (מודי…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by wooper,

היי מילדות יש לי שומות גדולות שמפריעות לי מבחינה אסטית ופוגעות לי בבטחון השיטה של הרופאים להסרה יכולה להיות כרוכה בצלקת בולטת ואם כבר אני משלם אני מעדיף להשאר ללא סימנים בולטים לכן מצאתי כל מיני שיטות טבעיות להסרה וגם רופא ששמו אילן שזמיר שמבצע את זה ללא צלקות הנה אתר עם שיטות להסרה http://easymoleremoval.net/natural-mole-removal/ משהו ניסה שיטות אלו

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Chymes,

טוב, ציוני הבגרות פורסמו והשנה אני לא מתחיל ללמוד בשום מקום. בתחנת דלק אין לי כוונה להישאר שנה ובסיום מועדפת אני עף משם. הבעיה שאני לא יודע לאן ללכת. חשבתי ללכת לתמיכה טכנית/שירות לקוחות, אבל הבנתי שזה גיהינום. מה עוד יש? מכירות אפשרי. איזה עוד אפשרויות קיימות?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שלום, אני חייל משוחרר, חיפשתי באינטרנט אבל לא מצאתי, איך אני מחשב כמה אמור לרדת לי מהמשכורת על ביטוח לאומי ומס בריאות? אני שם לב שזה משתנה בצורה לא ברורה מחודש לחודש... על החודש הזה, על משכורת של 6721.63 שקל (מתוך זה 500 בונוס ו400 מתנה לחג) ירד לי 167.04 ביטוח לאומי ו248.72 מס בריאות. הגיוני?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  5. Started by chiki boy,

http://www.hatufim.coo.co.il/? תעבירו הלאה אנשים..

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. שלום חברים. ברצוני לספר לכם מה קרה לי השובע שקניתי לוח אם מדגם Gigabyte GAEP43DS3L לאחר שהרכבתי אותו בבית לא קיבלתי תמונה על המסך ולאחר שבדקתי את הכרטיס מסך במחשב אחר אצלי ראיתי שיש תמונה וישר הסקתי שזה הלוח - אם. התקשרתי מיד לחנות אמרו לי... 1."אין מה לעשות אנחנו חייבים לבדוק במידה ולא תקין נחכה עד שיגיע מחול כי זה לוח "מיוחד" :bash:" אמרתי אוקי. כי הייתי די בטוח שהוא דפוק. הלוח היה תקין לחלוטין פשוט הספק כח שהיה במחשב היה מעעעפן בשקל וחצי כנראה שזאת הייתה הבעיה ... קניתי בנוסף ספק כח באותה חנות לקחתי את הלוח שהיה סגור באריזה - אותו אריזה כמובן ! - לא לוח חדש ברוב טיפשותי השארתי את הלוח מיום חמישי על השולחן בסלון בבית כי אמרתי שאני אתעסק בזה בסוף שבוע ככה בכ…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. זאת אומרת להתקין גרסת trial ל30 יום, ולהשאיר ללקוח את האפשרות לרכוש בעצמו רישיון חוקי או ללכת בדרכי הפשע והרשע. האם זה מכסה לטכנאי את התחת?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. אורח Gaben
    Started by אורח Gaben,

כנראה אני אלרגי למוצרי חלב, ולחלב במיוחד לגבינות כמו לאבנה, צהובה, גבינה לבנה ולרוטב עגבניות, עגבניות, לחם מסוג מסויים, קרדית האבק, אבק, דשא ניסיתי: דיקור סיני, תרופות הומאופתיות, אדים מהנגב, טיפות לפה R49 מה שעוזר לי: ספורט, מלח ים, מלח, לצאת לאוויר, ממחטות חייב עזרה! מה אתם אומרים על חדרי מלח? זה יכול לעזור או שזה בלוף? תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by napoleon45,

להלן מה כן ומה לא כ"כ עבד בפרוייקט הישראלי שעשה כותרות בינלאומיות ! https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5681547,00.html#autoplay ריספקט !

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. שלום לכם, אני חדש בנושא הקנייה מהאינטרנט בחו"ל בכלל ומאיביי בפרט. הבנתי שעל חלק מהמוצרים יש מכס, על חלק אחר יש מע"מ ולעיתים שניהם מתחברים יחד. לאחר חיפושים באינטרנט למקור שיסביר באופן ברור ונהיר על מה ומתי משלמים נתקלתי בכמה מקורות סותרים ובמקור הזה: http://62.219.95.10/misimmerukht/TaxesConc.aspx לעינייננו, קיניתי שעון ב85 דולר מאיביי(כולל משלוח, ללא משלוח הוא עולה 75 שזה בדיוק הסף) ואני מנסה להבין כמה מס אני אמור לשלם עליו. אשמח, אם תוכלו להפנות אותי לכתבה נורמלית המסבירה מתי, כמה ולמה צריך לשלם מס. תודה!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by DAN,

עכברים............

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום לכולם , לאחרונה עקב מחסור כספי כבד\ביזבוזים רבים ובעקבות הסתבכות רצינית של חבר שלי (למי שסקרן:עקב תאונה על אופנוע שבא הוא הרכיב עוד רוכב ... מה שאומר שהביטוח לא תפס ועכשיו אחרי שנתיים בערך פתאום הוא מקבל בדואר מכתב שאם הוא לא משלם 8k תוך חצי שנה הוא נכנס לכלא ... צחוק צחוק אבל זה רציני ,ההורים שלו בכלל לא יודעים על זה ורצוי שישאר כך :-X) החלטתי להתחיל (בשיתוף עם החבר כשהוא בעצם השוליה\סאנג'ר שלי) בעסקי הטכנאות מחשבים "השכונתית" בתור סתם עוד אחד בעל ידע רב בתחום בעיקר תודות לפורום הזה ובין השאר גם בעל תעודת טכנאי מחשבים של סיוון להשלמת הצד הסמכותי של העיניין , בעקבות דיונים קודמים על הנושא הבנתי שיכולות לצוץ בעיות עם מס הכנסה ושאר משרדי הממשלה שחפצים בנתח מהשלל …

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by elan22,

אני מחפש שעון מיוחד. צירפתי תמונות של איך הוא נראה. בעקרון זה שעון שסופר את הזמן על ידי כדורי מתכת כשכל דקה הוא לוקח כדור. היתה פעם חנות בתחנה המרכזית למעלה שהיה לה כזה שעון אבל שהלכתי לשם שבוע שעבר החנות כבר לא הייתה קיימת. מישהו ראה כזה שעון באיזה חנות בארץ? אני מחפש בנרות. אילן [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. אאוריקה! http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=371573&sid=127

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by gargar,

היום ראיתי מחזה מוזר נסעתי לביתי בכפר מעש (פ"ת), מלפני, במרחק של כמאה מטרים, נסע רכב כחול, של חברת השכרת הרכב Avis. הרכב פנה לפניה צדדית, אל תוך רחוב ללא מוצא ונעלם. התעלמתי מהעניין. כשהתקרבתי באיטיות לפניה (הכבישים דפוקים במקום) ראיתי שהוא חוזר... ואז ראיתי את זה... מה שנראה כמו מצלמה מעגלית מוזרה על גג הרכב. מה זה יכול להיות?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שלום לכולם, רציתי לדעת איך יכול להיות שהמחיר של כול עותק במכירה הקבוצתית שלנו לCOD 6, שעומד על 165 ש"ח, זול יותר מהמחיר של עותק בחול (60$). איך אפשר לדעת שזה אמין לגמרי? תודה לעונים, אלון

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by sniper434,

שבוע טוב לכולם. כבר חודשיים שאני מחכה למשלוח מארצות הברית,ואין שום קול ועונה.. קבלתי מספר מעקב ב USPS,ולפי מה שרשום לי החבילה נשלחה. דברתי עם המוכר והוא אמר לי שרוב הסכויים שהמוצר נתקע במכס. אשמח אם מישהו יוכל להביא לי את המספר של המכס בת"א,מספר זמין,שאני יוכל לברר על החבילה.. תודה מראש והמשך שבוע מהנה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. העתקתי את ההודעה שהיא פתחה פ"תפוז": ערב טוב. כמו שאמרתי בכותרת, היום בבוקר נקראתי אל רופא היחידה שלי שאמר לי שהבדיקות דם שעשיתי חיוביות לצליאק. כמובן שאני גם נפגשת עם רופא גסטרו בשבוע הבא, אבל כרגע זה לא משנה. מה עוד- שהרופא יידע אותי שעד לפני חודש, צליאק גם היה משחרר אותי מהצבא, אבל החוקים השתנו. איך לא עלו על זה בבדיקות דם/DNA שעשו לי בגיוס? לא יודעת. ניחא. תביעות משפטיות יגיעו בהמשך. וכצפוי, יש לי הרבה שאלות.... נתחיל ברעיון שבתכל'ס הכי מלחיץ אותי- אני באמת לא יכולה יותר לאכול פיצה...? (אני יודעת שזה מפגר, אבל האוכל שאני הולכת להפסיד זה הדבר הראשון שעלה לי לראש) אני מניחה שהשאלה האמיתית היא, עד כמה זה הולך להשפיע לי עכשיו על האכילה ועל אורח החיים באופן כללי? תודה מראש.…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. אלהן חבר'ה. מכירים את סטים? Steam . שכחתי סיסמא. חלק מתהליך שחזור הסיסמא הוא לענות על שאלה סודית ששכחתי ת'תשובה אליה (8 שנים, מי זוכר?). העניין הוא שכבר נכנסתי לחשבון הזה הרבה פעמים (לפני שנגעתי הסטים היה מתחבר אוטומאטית), אז אני מעריך שהסיסמא שמורה על אחד הקבצים בתקייה של הסטים...יש למישהו רעיון איך אני שולף ת'סיסמא? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by odg,

אהלן, אני צריך את דעתכם על החנויות הבאות (כל אחד אומר לי משהו אחר ואני כבר לא סגור מאיפה לקנות, מבחינת מחיר, שירות ואחריות): KSP Ivory TMS OMC מיחשוב הצפון נועה מחשבים לא חייב על כולם להביע דעה, רק על מי שאתם מכירים (או ממליצים על עוד חנות...)

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. היי חברים, בניתי אתר שסוקר ובודק אתרים אמינים שמהם אפשר לעשות כסף, העלתי לאתר גם סירטון וידיאו שמראה כמה כסף יש לי בחשבון: *כל כך צונזר..* אשמח לקבל תגובות ודיעות בעיקר למי שיש ניסיון בתחום

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by LazyBoy,

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by LermanIsUberCool,

כנסו לכאן, תכניסו משפט כלשהו, תקבלו את התוצאה, תכתבו אותה כאן, וננסה לפצח אותה דוגמא: ECH I LOS WON OZ

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. לדעתי אחלה פלאפון מה אתם אומרים? הייתה היום כתבה במוסף כלכלה בעיתון "ידיעות אחרונות"! הינה לינק לכתבה..... http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2887452,00.html

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Milk-Inc,

http://kipod.net/magazine/files/monkey.html השיא שלי הוא 465

דיונים חדשים בפורומים