עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. חבר שלי גר בקריות הוא אמר שהוא שמע בומים וזה (בMSN) והיתה צפירה בעפולה אמאלה איזה לחץ אני מת פה מפחד!!! עריכה: זה שידור חי!!! אמא'לה!!

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by שוקו,

מתי: אמצע אוקטובר (אז שלא יקפא לי התחת) לכמה: 5-6 ימים מחיר: זוג סטודנטים\חיילים תפרנים (=טיסה זולה ברגע האחרון+מלונות פשוטים) מיקומים שהיתי: איטליה, ספרד,צ'כיה, צרפת. מתכנן טיול יותר ארוך בצפון אירופה באזור הולנד דנמק וכו' בהזדמנות אחרת. הונגריה גם לא אופציה סגנון: טיולי ערים ומסביב הצעות מעניינות?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

GOD DAMNIT!!!!!!!!!!!! לא יכול להסתכל על הפרצוף שלה!!! שייקחו אחת יותר נורמלית, איזה פרצוף שדורש לאטמה!!! עוד שניה את המאג אני שורף!!! :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: אתם מתכוונים להשיג דוגמניות? קחו את נאפוש.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. שלום רב אשמח לעזרה הבן שלי הקטן בטעות לחץ על איזה כפתור בשלט והטלוויזיה ננעלה מה שלא עשיתי לא עובד. אף אחד מהכפתורים בשלט פתאום לא עובד אפילו בכפתורים בצד בטלוויזיה לא מגיב היא תקועה על סמארט ולא מצליחה לראות ערוצים. מה עושים. אשמח לעזרה דחופה תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. הייתי אצל חבר שלי והוא נרשם לאתר חדש של מכירות פומביות והוא זכה במשחב נייד במחיר מאוד מאוד נמוך (2000 שקל!!) בקושי ויש משתמשים באתר הזה ואנשים כמעט ולא מציעים מחיר גבוהה יותר בכל מיני מוצרים זה הגיוני שהוא זכה בכזה מחיר נמוך?!?! או שיברחו לו עם הכסף לחו"ל?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by YarYar,

בואנה מה הם לקחו תדץ הזה... אפילו אבא שלי מתפדח להזמין גולדסטאר

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by amisha,

שלום ובוקר (או לילה לחלקנו) טוב ! עשיתי בעברי הרחוק יישור שיניים ולאחרונה השיניים זזות ואני לא מרוצה מהתוצאה כ"כ (למרות שבכללי יש שיפור) ואני פונה לאלו שעשו כבר יישור ( באיזושהי שיטה ) לקבל המלצה למישהו מנוסה וטוב . זה שזה הוצאה יקרה , זה ידוע איזור המרכז : ראשון ,חולון ,בת ים , פתח תקווה you name it ! תודה וחג שמח !!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by חן מ,

אז ככה: אתמול היה סוף סוף גשם כמו שצריך וגם היום,לפחות בצפון. בחרמון ירד ממש מעט שלג אבל זה גם משהו מה אתם אומרים?רוצים שימשיך לרדת גשם?מה המצב של הכינרת כרגע מבחינת כמות הסנטימטרים שהיא נמצאת מתחת לקו האדום? עכשיו גם שמעתי שרוצים להתפיל מים,אבל שום דבר לא יעזרור,אם לא יהיה גשם טוב במשך זמן קבוע ורצוף אנחנו באמת נישאר בלי מים ועכשיו לשאלה של הדיון:מאיפה אתם בארץ,והאם ירד גשם איפה שאתם גרים? אני אתחיל ממני:אני מחיפה,ירד אתמול גשם רציני והיום גם

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by SeeYouInHell,

מה דעתכם על המוזיקה שלו , הסגנון בכלל . מכירים עוד דומים שתפו דברו אשמח לדון בזה אני חושב שהגיע הזמן שיהיה פה נושא בלי ריבים מיותרים דרך אגב מעדיפים מזרחית? רוק? ליידי גאגא? בכיף דברו על זה אבל אל תעליבו העדפות של אחרים

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by Mozeliko,

האם המפרט שנמצא בקטגוריה של 2000 ש"ח לעבודה משרדית, נחשב כמחשב 64 ביט ? האם מומלץ להתקין מערכת הפעלה 64 ביט במקרה זה ? (ויסטה או אקספי 64 ביט) ואם לא, אז מה כן נחשב 64 ביט ?

11. ???

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by ALÞHA,

ח"ח למתורגמן.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. קיבלתי את המייל המצ"ב. זה כבר פעם שניה שאני מקבל מייל בסגנון הזה בחודשיים האחרונים. אין לי חשבון בפייפל ולא זכור לי שנרשמתי לאתר. האם אני סתם עוד אחד ששלחו לו בתקווה שהוא יפול בפח או שמישהו מתחזה אליי? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. מדובר ברמקולים X16 האלה: http://www.microlab.cn/product_detail.a ... classid=73 וזוהי הטלויזיה: http://www.sony.lv/product/tv-102-40-lc ... nicalSpecs האם ניתן לחבר אותם לטלויזיה? אם כן, אפשר לחבר פשוט עם הכבלים שמגיעים עם הסאב או שצריך מתאמים? האם מחברים רק את הסאב לטלויזיה?

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. טוב אז אני מתכנן לבנות מיני באר עליו יבוא אוסף בבקבוקים המיניאטורים שלי בליווי של תאורה. הפרוייקט כולו בנוי מפרספקט.. התאורה תהיה מנורה אולטרה סגולה באורך של מטר ועשרה אם אני לא טועה..אהה וזהו אני מקווה לעדכן פה דיי הרבה.. טוב אז הפרספקט הגיע ואבא חזר עם המצלמה אז הנה כמה תמונות ושלב ראשון.. זה האוסף בקבוקים מינאטורים שלי יש לי עוז מלאאא אבל זה העיקריים האחרים מפוזרים איפה שהוא בבית.. עוד תמונה ועוד אחת.. זה הפרספקט או חלק ממנו...(לא יכלתי להתאפק אז התחלתי לעבוד בלי לצלם את הכל..) וזה השלב הראשון כמו שאתם רואים יש לי חוסר בכלים כי אבל לקח תמלחציים אז השתמשתי בשיטה של ערבים עם אבנים זה בעיקרון החלק העליון רק שהוא הפוך כרגע.. עליו יבוא פרספקט פחות ארוך ופ…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. כמתכנת אתרים מזדמן, התבקשתי להוסיף פרסומת קופצת לאתר מסויים (לא חלון קופץ, אלא פרסומת שמופיעה בתוך הדף ומכסה את התוכן עד שלוחצים X). עוד לא נתתי תשובה, אך בכוונתי לסרב, מטעמים 'אידאולוגיים' - אני חושב שפרסומות קופצות, זזות ומהבהבות מכל סוג שהוא צריכות לעבור מן העולם, והסוג שצויין הוא אחד הגרועים לטעמי. אשתי חולקת עלי וטוענת שזה בכלל לא מפריע לאנשים וזה רק אני. היא גם הוסיפה "תשאל בפורום הזה שלך, תראה מה הם חושבים". אז הנה אני שואל: מה דעתכם על פרסומות קופצות, זזות ומהבהבות? מה דעתכם על פרסומות בכלל? האם זה לא מפריע, או שמתרגלים, או שזה דבר שצריך להעבור מן העולם? וגם: האם יש מקום למפתח אתרים לנסות להימנע מהשתתפות ביצירת פרסומות כאלה, או לפחות להביע את דעתו לממונים עליו (ב…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. אוקיי אז היום הייתי בביתן חיל הים למיונים לחובלים/צוללות (מאותר צדדי). יום כל כך מרגיז, קיבלתי את הצורה של הספסלים שם מרוב שישבנו לחכות, כל כך משעמם שם בסוף היום הודיעו לנו שמתוך 40+ אנשים, 14 התקבלו. 6 לחובלים, 8 לצוללות .. כמו שאתם יכולים להבין מהכותרת התקבלתי לצוללות. את האמת ממש התאכזבתי, רציתי כל כך להתקבל לחובלים .. אמרו לנו שבימים הקרובים נקבל זימון לגיבוש צוללות שימשך 4 ימים בבה"ד בחיפה. מישהו פה עבר את הגיבוש ? עומד לעבור את הגיבוש ? אני ממש ממש מתלבט אם ללכת או לא, אמנם התנאי שירות טובים לפי מה שהבנתי, אבל יש הבדל בין לפקד על ספינה שנמצאת מעל המים, לבין להיות בתוך צוללת דיי קטנה למשך זמן לא ידוע, מבלי לדעת מה באמת הולך בחוץ. מה אתם אומרים ? ממליצים /…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by Salwaby,

זה מעין משחק כזה חכם , המשחקים המעצבנים האלה שלוקח הרבה זמן לסיים אותם (חלק בכלל לא מסיימים ) אבל אתה לא יכול לעזוב אותו, ממכר רצח. ההוראות פשוטות נמצאות בתוך הקובץ המצורף - תהנו. ותגיבו על הצלחות בהצלחה

• 27 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. הרצתי חיפוש בגוגל והדבר היחיד שגילתי זה שהשוק פרוץ לחלוטין. משהו מכיר מקום מומלץ שעובד עם קופת חולים מכבי באזור המרכז? המדרסים של הקופה עולים 60 שקל אחרי הנחה (במקור כ430~) ויש מדרסים שלא במסגרת הקופה שיכולים לעלות 700-1500.... :s05:

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. איזה יופי! הופעה אחרונה, אחת הלהקות הטובות בתבל! איאן אנדרסון החלילן על רגל אחת, איזה גבר!!! חרא, עכשיו חייבים למצוא עבודה כדי לממן כרטיס. (אולי נמכור תמחשב.. ) http://e.walla.co.il/?w=/214/577241

• 29 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by dorviper,

תוך כמה זמן אמורים לקבל את רשיון הנהיגה עם התמונה? כי כבר יש לי את הרשיון יותר מ3 חודשים ועדיין לא קיבלתי...התקשרתי למספר שיש על רשיון הנייר ואמרו לי שם שעדיין לא התקבלה הוראה להנפיק לי רשיון עם תמונה ולפנות למשרד הרשוי הקרוב לביתי...מה יכולה להיות הסיבה לכך?

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by ishai82,

שלום לכולם שאלות אלה לא כ"כ הצלחתי.. השלם את התשובה החסרה: (1) 9,32 , _______,7 ,1,2,3,4,5,8 מה דעתך התשובה 11,12,16,10 (2) ______,2,2,4,12,16,80 תשובות: 400,120,86,24 (3) 48, _____,3,4,7,14 תשובה: 27,24,28,32 (4) _____,5,4,8,6,12,9 תשובות: 19,17,21,15 תודה מראש לכולם

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. שלום, בדקתי גם בIE וגם בFF ואיני מצליח לגשת לדף ההודעות הפרטיות, כמו כן מחקתי cookies וניסיתי ועדין איני יכול להכנס להודעות הפרטיות. אני מקבל דף ריק. האם זה קורה גם אצלכם?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by Fkl0ster,

http://www.kotaku.com/gaming/tekken/tekken-with-actual-humans-178609.php לא רע בכלל!

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by Milford Cubicle,

http://www.weebl.jolt.co.uk/anywhere.htm

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים