כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
עשיתי קורס במכללת הייטק, הערכה שווה הרבה. 2 ספרי לימוד + ספר LABS. מי שמעוניין ליצור קשר ב alonchap@gmail.com מסנגר או אימייל הספרים במצב חדש. מחיר סמלי או החלפה במשהו.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי לכולם.. אני מחפש שיר של דיכאון עצב אז יש המלצות ? בתודה
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה אני ועוד שני חברים מעוניינים להזמין חולצות מהאתר INDIEMRCH כלמני חולצות של מטאל ואלטרנטיב. העניין הוא שאנחנו הולכים להזמין איזה 15 חולצות שזה אמר באיזה 200 דולר ולהתחלק במשלוח. האם יש על דברים כאלה איזשהו מס שאני צריך לדעת עליו? תודה גיא
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני לא מצליח להתחבר לפורום דרך tapatalk, אני מחובר שם לפורומים אחרים וזה עובד כראוי, אני יכול להיכנס לאתר של הפורום כרגיל אבל אני לא מצליח להתחבר דרך האפליקציה, זה רושם שגיאה כלשהי. איך ניתן לסדר את זה?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יש משרות נחמדות שלא דורשות נסיון או תואר ? לא משהו שאחרי שלושה חודשים רוצים לעזוב מרוב תסכול/עצבים וכדו' (כגון תמיכה טלפונית). בהתעלם מהשכר ומאפיינים אחרים. יכולה להיות משרה חלקית/זמנית וכדו'.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה להזמין מוצר מ EBAY אבל אין משלוח לישראל חיפשתי אפשרות גם לקנות את המוצר מאתרים ואין משלוח לישראל למשהוא יש רעיון מה לעשות? אני רוצה לקנות את זה: http://cgi.ebay.com/Desert-Eagle-Semi-Full-Auto-Co2-Airsoft-Blowback-KWC-/120702216531 אין אפשרות לדבר אם המוכר להגיד לו שיעשה איזה טובה?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום אני רוצה לקנות מצלמה DSLR. כיוון שהמחירים בארץ בשמיים לעומת המחירים בארה"ב, חשבתי לקנות את המצלמה דרך AMazon. אם אני יקנה דרך AMazon אני יחסוך קרוב ל 1000 שקל. רציתי לשאול אם מישהו פה בפורום הזמין משהו ב AMazon, האם הוא אמין? הבנתי שיש משלוח חינם, זה כולל לישראל? וכמה זמן המשלוח? האם מומלץ לקנות מוצר יקר דרך AMazon? ושאלה חשובה, האם האתר מחזיק סחורות חדשות בלבד? כלומר זה לא יד שנייה כמו ב ebay נכון? תודה לעונים
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני ועוד 3 חברים טסים ללונדון ל12 יום בתחילת אוגוסט. אנחנו משתכנים אצל משפחה של אחד מהחברים בלונדון ככה שיש לנו שם לינה וחלק מהמזון חינם. לפני שאני שואל אני רוצה לציין שכבר ניסיתי לשאול בפורום אתר "למטייל" אבל אף אחד שם לא מתייחס, או לא יודע מה לענות לי. בכל אופן אני כבר הייתי בלונדון וגם החבר שיש לו שם משפחה ואני משער שלא יהיה לנו יותר מדיי מה לעשות בלונדון, עם כל הכבוד זו עיר יפה אבל יותר מ4 ימים בטח לא יהיה מה לעשות...אנחנו לא חובבי מוזאונים ידועים. בכל אופן אני אשמח אם תמליצו לי על מקומות נחמדים שיכולים להעביר לנו תזמן בכיף בסביבת לונדון או אפילו אם נצטרך לנסוע כמה שעות ברכבת אנחנו רוצים גם נופים גם פאבים מועדונים וכל מה שנראה לכם...רק תכתבו מה שעולה לכם לראש..אם עול…
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן. אני מעוניין לרכוש קורקינט חשמלי, ממונע. רציתי לדעת על אילו פרטים צריך להסתכל ברכישה. אני מעוניין בקורקינט שיוכל לסחוב כמו שצריך, בצורה מהירה, שלא יתבזבז יותר מידי חשמל בעת הנסיעה. ראיתי את הדגם הנל http://www.fridman.co.il/49691/xtreme-scooter בכל מקרה, אשמח לעוד הצעות ופרטים מאנשים שמבינים כאן יותר ממני בקורקינטים
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
הזמנתי מוצר מסוים מאתר אינטרנט בחו"ל, הוא יצא למשלוח ב-29/6/11. לצערי, הזמנתי אותו ללא יכולת מעקב על המשלוח ובחיוב אשראי רגיל. (לא PAYPAL) האם הגיוני, שהמשלוח יכול להתעקב במכס למשך תקופה ארוכה? התכתבתי עם השולח באימייל, והוא אמר לי שהוא לא יכול להחזיר לי את הכסף עד שהמוצר לא מגיע אליו בחזרה.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה: אתמול היה סוף סוף גשם כמו שצריך וגם היום,לפחות בצפון. בחרמון ירד ממש מעט שלג אבל זה גם משהו מה אתם אומרים?רוצים שימשיך לרדת גשם?מה המצב של הכינרת כרגע מבחינת כמות הסנטימטרים שהיא נמצאת מתחת לקו האדום? עכשיו גם שמעתי שרוצים להתפיל מים,אבל שום דבר לא יעזרור,אם לא יהיה גשם טוב במשך זמן קבוע ורצוף אנחנו באמת נישאר בלי מים ועכשיו לשאלה של הדיון:מאיפה אתם בארץ,והאם ירד גשם איפה שאתם גרים? אני אתחיל ממני:אני מחיפה,ירד אתמול גשם רציני והיום גם
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני לומד כרגע אקסס, בשלבים יותר מתקדמים וכשהעניינים מסתבכים ובנוסף אין לנו כל כך הרבה שיעורים בזה אז קצת קשה לי לחזור על החומר. אשמח לספר ללימוד, מהבסיס ועד להכי מתקדם.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שאלה שתמיד הטרידה אותי היא האם ספק הכח של המיקרו דומה לזה שיש במחשב וכמה וואטים (בערך) הוא צריך? האם הוא "ג'נרי" או ספק "אמיתי"? האם הוא פועל כמו ספק של מחשב? אשמח לאנשים רציניים שיענו לי ולא יספימו תודה
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני כנראה אתחיל ללמוד בשנה הבאה, עדיין לא עשיתי פסיכומטרי אבל בפרקי הסימולציות באנגלית אני מקבל ציון בסביבות 100 - 120 (מספיק בשביל להתקבל לאונ' אבל לא מספיק בשביל לקבל פטור מקורסים באנגלית). השאלה שלי היא כזו: מישהו יכול לתאר לי פחות או יותר מה בדיוק לומדים בקורסים האלה? רוב האנשים אומרים שצריך וכדאי להמנע מהקורסים האלה כמה שיותר. מהי תרומתם של הקורסים האלה לשיפור האנגלית אם בכלל?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אטמי אוזניים גדולות ... משהו מכיר איפה ניתן לקנות ומה כדי? ואם האלקטרוניות באמת שוות ?
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מניח שכבר רובכם שמעתם על הבעיות בחוקיותו של המכשיר המוכנה "ינשוף" שמשטרת ישראל משתמשת בו לבדיקת אלכוהול http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3424634,00.html אז סתם שאלה... נגיד ואני נעצר ביום שישי לאחר בילוי לילי...סתם בדיקה שרירותית ולא לאחר נסיעה בזיגזג ומרדף הוליוודי סוער, כמו שעושים לרוב מחוץ לאתרי בילוי ראשיים. ואז שוטר דורש ממני לעבור בדיקת אלכוהול ע"י הינשוף, יש לי זכות לסרב בטענה שהמכשיר לא חוקי ,לא מדוייק על פי מחקרים , לא עבר אישור של מכון התקנים וכו' ולכן אני חושש שהוא ירשיע אותי בניגוד למצבי האמיתי ? מה השוטר יכול לעשות לי במצב כזה חוץ מלהטעצבן ? אני יכול לקבל זימן למשפט ? אך היות ואין להם שום ראיות בעצם לכך שהייתי שיכור אני יצא זכאי, לא ? הבהרה: זו ס…
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב... אני רוצה להעביר תמונה מהמחשב לפלאפון, SE W880. הכבל USB נמצא בחדר השני, ואין לי כוח לקום מהכיסא...... אין לי במחשב דרך לשלוח את התמונה ב-BT, לדעתי. מה שחשבתי עליו זה להעביר את התמונה ללפטופ דרך הרשת, ואז להעביר מהלפטופ לפלאפון ב-BT. ללפטופ אני יכול להיכנס ב-VNC ולשלוט עליו למרות שהוא בחדר השני, אבל הבעיה היא שהוא לא דלוק.... יש איזשהו סיכוי שיש לי דרך להדליק אותו מרחוק? הוא נמצא ב"שנת חורף"... יש אולי דרך אחרת? אתר כלשהו שמאפשר לי להעלות תמונה ולשלוח אותה לפלאפון? תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
למה לאזעזל אני צריך ללכת למסיבה ולראות אנשים עם מסיכה של trollface ו-yao ming?? (מקרה אמיתי) זה פשוט פתטי; אנשים מפרסמים את החרא הזה בכל רחבי הפייסבוק, משתמשים בזה בפרסומות ויש אפילו אתרים שלמים שנועדו לזה.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
what could be done to help prevent people from eating junk food create an advertisement אני צריך לעשות איזה פרסומת או משהו אם למישהו יש רעיונות למשפטים יפים שקשורים בנושא זה ממש יעזור לי ואני יודה לו *זה לא עבודה שלמה זה רק סעיף אבל בכל זאת אני צריך שיהיה איזה משפט או משהו יפה תודה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה יופי! הופעה אחרונה, אחת הלהקות הטובות בתבל! איאן אנדרסון החלילן על רגל אחת, איזה גבר!!! חרא, עכשיו חייבים למצוא עבודה כדי לממן כרטיס. (אולי נמכור תמחשב.. ) http://e.walla.co.il/?w=/214/577241
-
- 29 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
למה לעזאזל אני רואה איזה 18 אנשים ב"מחוברים עכשיו בפורום" ??? זה אמור להיות אתר מחשבים , וכולם מגיבים פה הכי הרבה...
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתעניין בה כיוון שיש להם סניף בכפר סבא וזה מאוד קרוב למקום מגוריי. איך המחירים? ואיך השירות והאמינות? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! לכל מי שחווה הרגשה זאת.. יודע שהיא אינה נעימה בכלל.. אני מתאמן במסגרת כושר קרבי (פלמחים).. ומה שבטוח.. באימונים זה לא כואב או מציק בכלל! אז כל פגועי הגב שביננו.. מה אתם עושים? מה עזר לכם? תודה!
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-