כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
שלום חברה'! אז בעיה היא כזאת: אני בתחילת החודש הזמנתי משם 3 פריטים בסה"כ 200 ש"ח ועד עכשיו לא בוצע חיוב על אשראי וכמובן המשלוח לא מגיע. אני מנסה לתפוס אותם בכל הטלפונים שיש שם באתר אולי כבר 3 ימים, אבל תמיד מגיע לתא קולי. למישהו כבר קרה כך? כדי אולי להתקשר לחברת אשראי ולבטל את החיוב אם יהיה? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כותרת...
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם גולשים יקרים, אני מעוניין להציע לכם אתר חדש שישנה לכם את הרגלי הגלישה שלכם. לאתר קוראים ימבוק והאתר מרכז את האתרים הגדולים בארץ ובחו"ל בשביל הנוחיות שלכם. באתר הושקע כסף רב ככה שזה לא אתר חובבני ואתר רציני ביותר. האתר נותן לכם לבנות את הימבוק האישי שלכם וגם אני בטוח שהימבוק הראשי ישרת כול אחד. מי שחובב אתרי חו"ל יוכל להשתמש גם בימבוק חו"ל וליצור לעצמו ימבוק אישי. באתר יש אינדקס רחב בנושא אתר זה. מקווה שתהנו: *צונזר עקב פרסום* יום מהנה לכולנו והמשך גלישה נעימה. בבקשה ביקורת!
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי היום דיו למדפסת שלי באופיס דיפו, ונמאס לי כבר לשלם 300 שקל לדיו. יש איזשהם אתרים מומלצים או חנויות זולות בארץ לדיו למדפסת? תודה מראש,
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חשבתי לאחרונה ללכת ללמוד בחו"ל , הבעיה היא שאין לי שמץ איך מתייחסים לתואר אקדמי זר כאן בארץ. אם מישהו מבין בנושא אשמח לקבל תשובות, עצות והמלצות !! תודה
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם , לאחרונה עקב מחסור כספי כבד\ביזבוזים רבים ובעקבות הסתבכות רצינית של חבר שלי (למי שסקרן:עקב תאונה על אופנוע שבא הוא הרכיב עוד רוכב ... מה שאומר שהביטוח לא תפס ועכשיו אחרי שנתיים בערך פתאום הוא מקבל בדואר מכתב שאם הוא לא משלם 8k תוך חצי שנה הוא נכנס לכלא ... צחוק צחוק אבל זה רציני ,ההורים שלו בכלל לא יודעים על זה ורצוי שישאר כך :-X) החלטתי להתחיל (בשיתוף עם החבר כשהוא בעצם השוליה\סאנג'ר שלי) בעסקי הטכנאות מחשבים "השכונתית" בתור סתם עוד אחד בעל ידע רב בתחום בעיקר תודות לפורום הזה ובין השאר גם בעל תעודת טכנאי מחשבים של סיוון להשלמת הצד הסמכותי של העיניין , בעקבות דיונים קודמים על הנושא הבנתי שיכולות לצוץ בעיות עם מס הכנסה ושאר משרדי הממשלה שחפצים בנתח מהשלל …
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחת החברות המעניינות ביותר לדעתי, מת על העיצוב שלהם והמפרטים. קבלו את הטופ שבטופ של Alienware , חוות דעתכם בבקשה על המפרט הנ"ל, הייתי מעוניין להזמינו http://www.alienware.com/product_detail_pages/Area-51_ALX/area-51_specs.aspx?SysCode=PC-AREA51-ALX-R6&SubCode=SKU-DEFAULT#pdp-nav נא להיזהר עם הריר על המקלדת בבקשה..
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יודע מאיפה אני יכול להשכיר רכב פאר כאילו כמו מרצידס במוו וכאלה ?? איזה חברות נותנות את זה בארץ??
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.shin1.co.il/id/show_user.php?userid=370255&pg=1 כנסו! ( יש הפתעה בסוף!)
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, לפני כחודשיים חניתי בירושלים במקום בו המדרכה היתה בעבר בצבע כחול לבן וצבעו אותה באפור (אני מניח שהעריה צבעה). הבעיה היא שלמרות שהמדרכה הייתה בצבע אפור- שבו מותר לחנות, עדיין היה תמרור בתחילת המדרכה שאומר שאין לחנות במקום פרט לתו חניה. זה 2 דברים שסותרים אחד את השני. בקיצור, בבוקר כשקמתי ראיתי שיש לי דו"ח על החלון, צילמתי את המקום ויש לי תמונות יש סיכוי שאני אערער ויבטלו לי את הדו"ח? לפי מה שנראה לי, העריה ביטלה את הדרישה לתו חניה במקום ופשוט שכחה להסיר גם את התמרור... אודה לעזרתכם בנושא. (שימו לב שאחרי התמרור המדרכה היא כבר בצבע אפור!) http://www.img-il.com/image.php?file=l5mnkzllzknt.jpg http://www.img-il.com/image.php?file=qym1mnqm0gzm.jpg http://www…
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
דרך אלרט פיי, ושאר אתרי הפרסומות? אם כן, כמה זמן לקח לכם להרוויח וכמה, והאם יש לכם referals?
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי לפני יומיים את הפלאפון SAMSUNG F480. אני לא מבין גדול בנושא של פלאפונים (לפחות לא בדור החדש) אז פניתי לכאן בשביל שאלה. איך אני יכול להוריד משחקים לפלאפון? (ללא תשלום) הרצתי חיפוש בגוגל, ולפי מה שהבנתי אני צריך להוריד איזה תוכנה לפלאפון דרכה אני אוכל להוריד את המשחקים לפלאפון? (זאת אומרת, לא להעביר את המשחקים כמו שירים ותמונות - התוכנה שמקבלים עם הפלאפון). אשמח להסבר קצר מה עושים ואיך. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היו ימיים... היום אני לא מצליח להסתדר עם טרה-בייט !!!
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
של אוטו/אופנוע? הכוונה כשהוא לא מחובר לרכב, איך אפשר לטעון אותו?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בסרט בסצינות של House Of Pain מתנגנים שני שירים ברגע של המועדון, את השיר הראשון מביניהם אני מחפש. אני יודע שלשני קוראים Blood Is Pure וזה איזה שיר טכנו, לפניו יש שיר עם מילים שנשמע כמו ראפ מהיר כזה. מישהו יודע את השם?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לשמור דברים בביוס וזה חוזר תמיד לאפשריות שהיו לפני השמירה( כאילו לא שמר מלחתחילה ) אני חושב שזה הבעיה בבטריה של הביוס....היא התרוקנה...... יש מצב שזאת הבעיה ואם כן כמה עולה בטריה כזאת ואם אפשר למצוא בכל חנות מחשבים? תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אני ב 1000 מגה בפרטנר משלם 110 ש''ח בחודש.התקשרתי אליהם בקשתי להוריד את המחיר אומרים לי אין פחות מ 110. מה לעשות? 1 לאיים עליהם בהתנתקות? 2 לבקש מנהל? 3 אין מה לעשות זה המחיר? כי זכור לי שיש פה אנשים ב 1000 מגה שכן משלם 80-90 אבל לא 110. תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום עשיתי את כל הבדיקות של הצו הראשון וקבלתי הזמנה נוספת להתייצבות לוועדה רפואית השאלה שלי היא אם את כולם מזמינים לשם? ואם לא, אז את מי כן?.. ולמה מזמינים? תפרטו כמה שאפשר בבקשה
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב שמעו התאריך גיוס שלי הוא ב3 לדצמבר כלומר עוד 46 ימים. בנתיים אמא שלי רוצה שאני אחזור לארה"ב גם כי היא מתגעגעת אלי וגם בגלל שיש סיכוי שאני לא אראה את סבתא שלי אם אני אתגייס ולא אבוא לבקר. עכשיו אבא שלי כבר הזמין לי כרטיס טיסה ל24 החודש הזה!! כלומר אם אני טס אני אשאר בארה"ב רק לחודש כי אני צריך לחזור שבוע לפני לעשות קניות לצבא. עכשיו לפני כמה ימים רבתי עם אבא שלי ואתמול דיברנו והכל הסתדר (או לפחות אני מקווה..) ולפני כמה ימים שרבנו הוא גם אמר לי תחשוב אל לא לחזור לעשות צבא ובאמת חשבתי על זה כי אם זה ימשיך ככה אין לי ממש מקום אחר להיות בו מתי שאני בשירות.. אבל מכיוון שהכל הסתדר אז זה בסדר אבל במקום לא לחזור חשבתי אולי לדחות את הגיוס עד למרץ ככה אולי הדברים ישתנו קצת. ועכ…
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
הרצתי חיפוש בגוגל והדבר היחיד שגילתי זה שהשוק פרוץ לחלוטין. משהו מכיר מקום מומלץ שעובד עם קופת חולים מכבי באזור המרכז? המדרסים של הקופה עולים 60 שקל אחרי הנחה (במקור כ430~) ויש מדרסים שלא במסגרת הקופה שיכולים לעלות 700-1500.... :s05:
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב אז ככה, הגיע החופש המבורך והגיע הזמן לשינוי רציני בחדר שלי. אני רוצה לעשות כמה שיותר DIY כאלה בשביל לחסוך כסף ( ) אחרי שאני יחליט לאן כל דבר הולך אני יוסיף איזה LCD חמוד או משהו... אני אשמח לתמונות של חדרים מגניבים... (עברתי על כל הת'רד של החדרים ולא ממצאתי איזה משהו שאני ממש ממש מתלהב ממנו ) תמונות בהמשך... תודה רבה!
-
- 29 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
? אבל לא מה שקונים ב100 שקל בכפר כאסם... אלה יותר משהו כזה http://www.kapowwe.com/Merchant2/merchant.mvc?Screen=PROD&Product_Code=airsoft-combo-ca-m4&Category_Code=classicarmy עם כדורי ברזל אז יש חנות או מישהו בארץ שמוכרים את זה?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אח שלי בכיתה י' והוא בן 16,הוא רוצה לדעת כמה פרופיל הוא צריך ומה יוכל לעזור לו עכשיו בשנתיים הקרובות כדי להתקבל כטייס בחייל האוויר. תודה לעוזרים
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש שירים כמו של ENIGMA ובוב מרלי וכאלה שירים של סטלה ולפתוח את הבוקר בכיף. מישהו מכיר עוד זמרים/להקות עם סגנון מוזיקה כזה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-