עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. לא מתפרסמות בת'רד הזה . לא, סתם. אני מחפש 5 תמונות רגועות, נעימות ושנותנות הרגשה טובה ו-5 תמונות מזעזעות ומפחידות שנותנות הרגשה רעה, התמונות נחוצות בשביל מחקר שאני עושה לבגרות על התת-מודע. התמונות שנותנות הרגשה רעה לא צריכות להיות מבחילות ולא מגעילות, אלא רק לתת הרגשה רעה, והטובות- לתת הרגשה כללית טובה ונעימה. תודה מראש

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by Overclocker,

מישהו יודע במקרה מיהם היבואנים של ASUS בארץ אולי יכול לצרף גם לינק או טלפון שלהם ? לחבר שלי הלך הלוח לאחר שדרוג לא מוצלח של הביוס ..

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. איבדתי משהו ששיך לעבודה (יומן מבצעים) ואמרו לי שאני נקנס ב-400 שקל על זה. עכשיו מה שקורה זה שאני חתום על חוזה בעבודה שרשום בו קנסות וכו' אבל נדמה לי שקנסות זה דבר לא חוקי עפ"י חוק כמו הרבה דברים שרשומים בחוזה וכנראה לא חוקיים אז זה לא חוקי. בכל מקרה מישהו יכול להגיד לי בוודאות אם זה חוקי או לא? ניסיתי גם לחפש במשרד העבודה או דברים דומים ולא מצאתי. יש לציין שאם זה לא חוקי ובאמת אקנס אז אפנה לעו"ד כמובן.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Bug2000,

מה קורה חבר'ה ?! יש לי בעיה. יש ברשותי הרדיסק מדגם HITACHI 160GB שנקנה מדילר בארץ, הבעיה היא שהדיסק התפגר קצת ואני לא מצליח למצוא את הדילר הזה יותר (כנראה החליף פלאפון)... פחות או יותר יש לי גם בעיה דומה עם כרטיס מסך 6600GT של GYGABYTE. אז רציתי בצורה ידנית ללכת ליבואן ולנסות להחליף את הציוד הנ"ל, השאלה היא מי הם היבואנים של GIGABYTE ו HITACHI ?? תודה.

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  5. שלום לכולם, קודם כול אציין בבקשה, אני לא רוצה לקבל תגובות פוגעניות אני יודע שעשיתי טעות ואני רק רוצה עצות. עוד כמה חודשים אני מתגייס לצה"ל, עד עכשיו קיבלתי זימונים שונים לגאמ"א ועברתי בערך כחמישה פחות או יותר ראיונות, היו לי מבחני אישיות שאותם עברתי והגעתי לזימון לשני ראיונות. ראיון אחד עם פסיכולוגית וראיון נוסף שמורכב משאלות על עצמי וגם שאלות ידע שונות - ישר אחרי הראיון עם הפסיכולוגית ידעתי שאני לא יעבור. אני מאוד מאוד רוצה להיתקבל לגאמ"א. לפי השאלות ששאלו אותי אני מאוד מתעניין בתפקיד שמוצע בגאמ"א וגם האנשים שראיינו אותי הציגו לי את הצבא בצורה כזו שאני רוצה להתגייס בגלל שמתעסקים שמה עם דברים שאני בעיקר אוהב ובגלל הסביבה. בראיון הראשון עם הפסיכולוגית עשיתי בדיוק ההפך ממה …

• 15 תגובות
    • 32.2k צפיות
  6. אהלן, אין לי מושג איפה לכתוב את ההודעה הזו, אז אני כותב אותה פה. מצטער אם זה לא המקום. יש דיונים אשר השתתפתי בהם בעבר, ואין רצוני יותר לראותם בלינק "הראה תגובות חדשות להודעות שלי". האם יש דרך כל-שהיא לא להציג אותם יותר?

• 10 תגובות
    • 890 צפיות
  7. Started by koko0,

[אני מקווה שזה מתאים לפה] אמא שלי מזכירה והמקום שהיא עובדת בו רוצה לקנות ברקו. אל מה צריך לשים לב כשקונים? איזה חברות "לא ג'נריות" יש בתחום? [אני לא כותב מחיר כי זה מסוג המקומות שלא יגידו כמה אפשר להוציא אלא רק כן\לא] יש למישהו חנות מומלצת באזור המרכז? תודה!

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by Joli,

שלום! אני צריך המלצה לספר שמציע מבט כולל על המלחמה באירופה. עדיף שיהיה כתוב בצורה מעניינת, ולא רק את הסיפור היבש. תודה

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by ביצה קשה,

שלום,יש לי כמה חצ'קונים לא משהו רציני אבל זה מעצבן ומגעיל....,השאלה האם לפוצץ אותם או שזה יחמיר בגלל זה? כדאי לשים FACE IT וזהו? או לשתוף עם סבון? תודה

• 5 תגובות
    • 747 צפיות
  10. במקרה הזה מדובר על אבקת חלבון. הטעם בחנות היה טעים פי כמה מונים מהטעם של האבקה שהכנתי בבית. מה גם,שהצבע היה שונה לחלוטין. אם אני אלך ואדרוש שיחזירו לי את כספי,האם ע"פ החוק הם מחוייבים?

• 30 תגובות
    • 4.9k צפיות
  11. Started by imac,

ישנתי קצת צהריים ונזכרתי בסרט שראיתי לפני המון המון זמן, אני זוכר כמה דברים במעורפל.. התקופה של הסרט היא פרימטיבית, יש איזה שליט שמן מאוד והדבר שהכי הזוי שהוא הוציא איזה רגל של עוף מבושלת מהתחת שלו חחחח כןן סרט הזוי מישהו יודע למה אני מתכוון?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by orninyo,

שלום יש לי אתר שאני עובד עליו כרגע , הוא עדיין לא באויר ואני בונה אותו על לוקלהוסט. לפי מה שהבנתי ניתן לשים מודעות אדסנס על אתר שעדיין לא באויר. הבעיה היא שכשאני נרשם לשרות, אני מתבקש להכניס את שם הדומיין של האתר (שרשום על שמי אך עדיין לא בשימוש) ואז אני מקבל הודעה שההצטרפות לא אושרה מכוון שהאתר בבניה. מה אני צריך לעשות על מנת להצליח להרשם ולשים אדסנס באתר שעדיין לא באויר? (המטרה היא לשים אותם טרם העלאת האתר לאויר כדי לדעת איך לעמד אותו ביחס אליהן) תודה.

• 7 תגובות
    • 795 צפיות
  13. Started by Culandur,

היות ואני פטור מספור אני צריך לעשות עבודה למישהו יש עבודה טובה בספורט? תודה איגור

• 2 תגובות
    • 4.2k צפיות
  14. מארזים פתוחים לבדיקות חומרה. כמו Lian Li PC-T60 http://www.lian-li.com/v2/en/product/product06.php?pr_index=519&cl_index=1&sc_index=25&ss_index=134 או Cooler Master Lab http://www.daily-hardware.com/index.php?page=review&id=27 הCooler Master הזה נראה לי הכי מתאים גם בגלל המחיר וגם בגלל הנוחות. תראו איך הוא בנוי, ניתן לשלוף את הלוח תוך שנייה. מישהו מייבא דברים כאלה לארץ?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. מה המחיר הכי סביר לחדר כושר? מה אתם חושבים על "דרך הגוף" ביבנה? מישהו מכיר עוד חדרי כושר ביבנה???

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by malcolmx9,

אני עוד מעט בן 18, ואני רוצה לפתוח חשבון בבנק לנוער, שיכלול גם כרטיס אשראי צעיר. רק שאני לא ממש מבין בתחום הזה ואין לי מושג באיזה בנק לבחור. אני גר בלוד, ויש פה שני בנקים: בנק הפועלים ובנק בינלאומי. למישהו יש עצה אולי איך לבחור בנק שהכי מתאים?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. אהלן, בזמן האחרון משעמם אותי כל הסרטי זבלה "פעולה" שיש בטלויזיה, הכל נראה רע ועל הפנים.. יש איזה סרטים טובים של אמנויות לחימה שאתם מכירים? אני מדבר על סגנון the matrix - אחד הטובים שיצא לי לראות בנוגע לאמנויות לחימה. Fearless - זהו בהחלט הסרט הטוב ביותר שיצא לי לראות בסגנון הזה, ג'ט לי ענק, אם יש משהו בסגנון דומה..אני אשמח ong bak berlinuen 13 או איך שלא כותבים... וסרט קרוב שנראה טוב ויש לי אליו קצת ציפיות - street fighter. תודה לא סגנון ברוס לי ושנות ה 70..אלא עדכניים...

• 23 תגובות
    • 7.6k צפיות
  18. בזק: 98 ש"ח בזק בינלאומי: 39 ש"ח ביחד 137 ש"ח על חבילת 8MB. המחיר הוא סטנדרטי או שבאמת קיבלתי מחיר מוזל?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by idoaa,

טכנאי מחשבים ורשתות עם נסיון של כמה שנים, כמה נראה לכם שהוא יכול לדרוש לשעת עבודה כשכיר?

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. היי, אני מוכר נטבוק למישהו אחר וברצוני לדעת האם יש אפשרות להעביר את האחריות אליו. כתוב בדף הקבלה וזה לא מובן לי למה:"האחריות לסחורה אישית לקונה ואינה ניתנת להעברה". מישהו יכול להבהיר את העניין? זה נראה לי מוזר שאסור להעביר אחריות?

• 35 תגובות
    • 14.6k צפיות
  21. המשך להודעה קודמת שלי בנוגע לשיפור ממוצע בגרויות. התגובות בהודעה הקודמת עזרו מאוד, אבל עכשיו נתקלתי בהתלבטות חדשה בנוגע לשיפור ממוצע הבגרויות שעומד על 86. יש לי אפשרות לעשות כל את המקצועות מחדש בקיץ הנוכחי, ברמת יחידות רגילה: ספרות, לשון (בלי חיבור), אנגלית F, היסטוריה א' ו-ב', אזרחות, תנ"ך, סוציולוגיה ופסיכולוגיה. בתיכון היו לי ארבעה חודשים ללמוד לכל הבגרויות האלה, בקושי למדתי להן ועדיין קיבלתי 70+. אז הפעם בשלושה חודשים שיש לי, אני מתכוון לשבת 8 שעות כל יום ואני בטוח שהציונים יהיו מינימום 85. אפשרות אחרת היא פשוט להפוך את שלושת מקצועות החובה שבכותרת למוגברים, וכך אני משיג את אותה התוצאה. אני לא מכיר את רמת הקושי של היסטוריה, ספרות ותנ"ך ברמת 5 יח', אז אני צריך לשמוע ממי…

• 8 תגובות
    • 8.3k צפיות
  22. Started by VoliSuS,

אהלן אני בן 17.5 ואני הולך היום לשמה לראיון רציתי רק לשאול משו קטן\ אם אין לי פנקס עובד בכל זאת ייקבלו אותי?? ראיתי באתר שלהם שצריכים להביא אבל חבר שלי אמר לי שזה סתם שוק שמה ולא שמים על זה זין ויש אצלנו ראיונות כל יום רביעי ואין לי כוח לחכות עוד שבוע למה זה סיפור ארוך עם אמא שלי וזה קיצר מישו שעובד\עבד שמה הם מקפידים על זה??

• 18 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. Started by EagleX2,

שלום רציתי לדעת אם מישהו יכול לתת לי מידע מקוצר ומסוכם בעברית על מטריקס 1 2 כמה תאוריות דרך אגב חבר שלי טוען שהעולם האמיתי זה בעצם עוד מטריקס וזה בעצם מטריקס בתוך מטריקס זה נכון?

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  24. Started by realmagic,

היי, אני יודע שזה לא הכי מקובל, אבל זכור לי שיש המון כפר-סבאים בפורום... אני מחפש דירת שלושה חדרים בכפר סבא, אז אם מישהו יודע על איזה דירה (רצוי במזרח העיר) - אני אשמח אם תשלחו לי בהודעה אישית. ניסיתי homeless וניסיתי מד"ס אבל פשוט אין פירסום של דירות באינטרנט... :-[ תודרבה! זהר.

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  25. Started by 3emi,

כבר תקופה שאני רוצה להוציא כמה דברים בעניין אבל אין לי את היכולת לבטא הכל בצורה השלמה, אז כל פעם נמנעתי ועדיין כנראה שאני לא מספיק במקום לבטא הכל כמו שצריך אבל צריך להגיד משהו שיהיה. אני בא במגע יומיומי עם הציבור החרדי בתחום העבודה שלי כבר כמה שנים. מדובר בציבור שאפשר להכניס אותו לקטגוריה העצובה של נכה וחולה צורות הפעולה ההתנהגות והדיבור שמופיעות אצל החרדים יעוררו עצב וסלידה אצל כל אדם בריא בתחום החינוך ההורים לא פחות ואף יותר גרועים מהילדים אי אפשר לגשת להורה ולדבר איתו כמו בוגר היות ורואים תגובות זהות לאלו של הילדים, מדובר באוכלוסיה שסגורה בעולם צר ומצומצם, מקדשת את העוני והבערות. ועוד מתוך החולי שבו היא נמצאת חושבת עצמה לפסגת הקיום הראוי בעיוורונה ומנסה להנהיג. האוכלו…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים