כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,564 דיונים בפורום זה
-
העכבר החדש לנשים - להיט! לחצו על התמונה על מנת להגדיל (בלי שקל תשעים). [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
יש לי עכבר מיקרוסופט אלחוטי דגם microsoft wireless mouse 8000 קניתי אותו לפני 10 חודשים באופיס דיפו. תחילה עכבר אחד לא הגיב והחלפתי באחד אחר. השני עבד בסדר פחות יותר רק שלפימים הוא זז מעצמו, וצריך להטעין אותו כל שבוע! עכשיו העכבר לא נטען בכלל! והוא לא שמיש. ומדובר בעכבר של 400 שקל!!! אני לא יכול לבוא לאופיס דיפו ולדרוש עכבר חדש ללא קבלה וללא כלום. ואם הם ישלחו אותו לתיקון הדבר ככל הנראה יעלה לי כסף. כאמור יש למוצר אחריות של 3 שנים! אז מה לעשות??
-
- 9 תגובות
- 992 צפיות
-
-
סעמק! העכבר שלי כל כך חם שאני קושי יכול להחזיק אותו. מישהו יודע באיזה טמפ' העכבר יכול לשרוד? (עכבר לוג'יטק פשוט... שכחתי את הדגם)
-
- 61 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום, יצרתי סרטון מלווה במוסיקה. איך אני יכול לדעת אם מוסיקת הליווי מוגבלת בזכויות יוצרים ? תודה
-
- 0 תגובות
- 872 צפיות
-
-
מעניין אותי אם אפשר לשפר את התוצאה (או ליתר דיוק איך משפרים תוצאה, בגלל שעובדה שטייסי ה F-16 עוברים אימוני חשיבה מפרכים כדי שפשוט יהיו חכמים יותר, הרי המוח הוא שריר לכל דבר). מתמטיקה? שינון וזכרון של מליון פרטים בהסטוריה? איזו דרך מוכחית כיעילה ביותר? עיינו כאן http://www.hayadan.org.il/wp/training-can-increase-fluid-intelligence-1206085/ חוץ מזה (בלי יותר מדי קשר), האם אדם בעל חשיבה הומאנית יכול להעשות בעל חשיבה ראלית? במשך כל החיים שלי כמעט (כ 13.5-14 שנה) הייתי הומאני לחלוטין. זוכר כל פרט עד הקטן ביותר רק משמיעה (לדוגמה בהיסטוריה), מעולה באזרחות, גאוגרפיה וכו', ואילו במתמטיקה תמיד הייתי נכשל (בגלל שמשום מה, ראיתי מספרים וישר נבהלתי). היום, אני ממש מבין את ההיגיון שבמספ…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אפשר לשים גיטרה בתאים מעל המושבים בבואינג 777(נראה לי כי זה טיסה לניו יורק)? אודה לכם מאוד אם תעזרו ובחייאת רבק אל תגיבו אם אין לכם מושג,קפיש?
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אהלן. יש לי פרופיל 64 ואני משרת במשרד הביטחון כבר תשעה חודשים. אני רוצה להעלות את הפרופיל ל 72, בגלל שאחרי השחרור זו דרישה לתפקיד אחר שאליו אני רוצה ללכת (בתוך המשרד). הבנתי שאני צריך לפנות לועדה רפואית. ומה הלאה? האם יש צורך לטריקים ושטיקים, או שפשוט אסביר להם את המצב בהגיון? הורידו לי בגלל ניתוח שעשיתי ברגל כשהייתי בן שבועיים. זה לא ממש מגביל אותי ביום-יום, ולא באמת רלוונטי לתפקיד האזרחי.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, האם יש שיטה להעלאת קבצים גדולים מ300 מגה ל DROPBOX? תדה. עריכה: אפשר דרך אפליקציה יעודית שלהם או דרך המחשב. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי סרטון שהוא על דיסק דיודי העתקתי אותו למחשב ואני רוצה לעלות אותו לאינטרנט הוא שוקל משהו כמו 700 מגה בשביל שיוכלו להוריד אותו במחשב אחר איך אני עושה זאת? תודה
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
שלום! שאלה קצת טיפשית.. מכירים את זה שמצרפים קובץ בשביל לשלוח למישהו (השאלה מופנית למי שיש GMAIL), ולפעמים הוא סתם מראה את הקובץ שרוצים לטעון, ולפעמים הוא ממש מראה את תהליך הטעינה. איך עושים שהוא יראה את תהליך הטעינה?..
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הצלחתי ליצור חיבור בין המחשב האישי שלי והטלפון הסלולרי שלי (TELIT X60) דרך WAP. ניתן לראות את קובץ ה MIDI שעל גבי המחשב במכשיר הטלפון. הכל נפלא חוץ מזה שלאחר הבחירה בקובץ, לא קורה דבר. ישנן הודעות שליחה וקריאה אבל ה MIDI לא עובר לטלפון או שהוא מוחבא איפשהו. בכל מקרה לאחר שעות של נסיונות, עדיין לא הצלחתי לשלוח קובץ MIDI לטלפון דרך המחשב שלי. אם מישהו מכיר שיטה או פתרון אחר להעלאת רינגטונים שלא דרך אתרי תשלום אלא ביצירת הרינגטון ושליחתו למכשיר, אשמח לשמוע. תודה לעוזרים. נ.ב. מדהים שכמעט שנת 2006 ואני עדיין חייב לשלם לפלאפון ע"מ לשנות צליל של מכשיר סלולרי.
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום אפשרי להעלות תיקיית שירים? או תיקיה ובתוכה עוד כמה תיקיות של שירים? אני רוצה ליצור לינק של אלבומי שירים אם כן אני ישמח להסבר ופירוט איך ואיפה? תודה
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כשאני עושה פוסט חדש איך אני יכול להכניס תמונה מהמחשב שלי?
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי בבקשה איך להעלות תמונה להודעה? אני צריך את זה כמה שיותר מהר. תודה
-
- 3 תגובות
- 484 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר אתר שאפשר להעלות אליו תמונה וממנו להוריד לנוקיה 6100 כטפט?
-
- 5 תגובות
- 918 צפיות
-
-
אהלן אז ככה... בתחילה הצטרפתי (לפני כשנתיים) לחברת פלאפון במסלול חיילים- הכולל חבילת דקות ו SMS בעלות 69 ש"ח לאחר שנה וכמה חודשים העלו לי את התשלום החודשי ל 78 ללא ידיעתי (ככה פשוט העלו) לפני כחודשיים העלו לי שוב את התשלום החודשי ל 84 והחודש האחרון העלו לי ל 91. דבר ראשון: האם מותר להם להעלות לי את התשלום החודשי עבור חבילה שרכשתי? האם אני יכול לעשות משהו בנידון? (חוץ מלעזוב את החברה מכשנגמר ההתחייבות) לקבל זיכוי? איך חברה מעלה תעריפים באמצע ההתחייבות שלי? העלאה עבור חבילה (זה לא העלאה של תריפי דקות)? סה"כ בשנתיים העלו לי את מחיר החודשי ב 22 ש"ח... אשמח להצעות ולפיתרונות אפשריים בנידון
-
- 6 תגובות
- 682 צפיות
-
-
ככה שמעתי, האם זה נכון (מה שאומר שהם ישרתו מגיל 18 עד גיל 30)?
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
השאלה דיי פשוטה, העלמת שריטות קלות מזכוכית שקופה, יש למישהו ניסיון או עצה איך ?
-
- 14 תגובות
- 18.2k צפיות
-
-
אני מנסה לבצע עסקה בפאי פאל, אני עם חשבון אישי, הכי פשוט, והמגבלה היא 3K ש"ח, אני צריך יותר כמובן. בעזרה שלהם זה נראה ממש פשוט, ככה: How can I lift my Withdrawal Limit? Question : Answer : Here's how you can lift your withdrawal limit. 1. Log in to your account. 2. Click the My Account tab. 3. Click the View Limits link next to the Balance Information. 4. Click the Lift Limits link. הבעיה היא שאין לינק כזה lift limits אני דיי חייב תשובה במהירות. אשמח גם אם מישהו שמבין בעניין של רכישת מחשבים ניידים מלנובו ארה"ב יצור איתי קשר. תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש אצלי וירוס ונכנסתי לאתר הזה: http://www.help2go.com/index.html שם הציעו לי להוריד ComboFix ולשלוח להם את הלוג, הבעיה שנראה לי שהלוג הזה מלא בפרטים שאם יגיעו לידיים הלא נכונות זה עלול לסכן את הפרטיות שלי. 1. האם התוכנה הזו אכן מוציאה לוגים עם מידע רגיש על המחשב (סיסמאות למשל)? 2. האם מישהו מכם מכיר את הפורום הזה? אפשר לסמוך עליהם? תןדה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קטע מ TechTV השמדת מידע מכונן קשיח והפתעה מעניינת שהם לא ציפו לה: http://www.oferporat.com/paltalk/pure-gold/stuff/HDSmash.avi סרטון שהכנתי על מחשב שפנטיום 1 שלי המראה את יכולותו להריץ ולעבוד עם חלונות 2000 ואקס פי. http://www.oferporat.com/paltalk/pure-gold/stuff/Pentium.wmv סרטון שעשיתי לפני נחיתת מעבורת החלל קולומביה ונציגינו אילן רמון: http://www.oferporat.com/paltalk/pure-gold/stuff/STS107.wmv צפו לדברים נוספים בעתיד.
-
- 3 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום לכולם לי ולחברים שלי נתנו לעשות עבודה, קליפ על שיר כלשהו... בעריכה... המורה לא נתן לעשות שיר לועזי, רק מהארץ, אז החלטנו לעשות קליפ על "יום שישי את יודעת" אנחנו הלכנו בסגנון של מה שהולך היום קומדיה והמורה שלנו לא אהב את הקליפ, הוא אמר שהוא מפגר ולא קשור, טוב לפחות הוא צחק ממנו. אז אנחנו עובדים על סרט מעפן עם תמונות זזות, שהמורה "יהנה" ממנו... ואת הקליפ [glow=GOLD,2,300]המעולה[/glow] הזה הבאתי ליוטיוב. באמת יצא מעולה, ומצחיק, למי שיש 6 דקות ו28 שניות להביט בסרט, זה יהיה נחמד אם אתם יכולים תדרגו אותו ותוסיפו תגובות (* אזהרה: רמת הפיגור גבוהה במיוחד ) רק רצת על השחקנים: מי שבשחור בלי הפנים זה אני, אור כהן מי שבחולצת שז"ר זה האח הקטן של חבר שלי, לירון ומי …
-
- 58 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
-
אני הואב מישהיא***** שלא אחפת לה ממני בכלל אז מה אתם אומרים חיים בזבל,לא,כן,בססה?
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-