עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום רב, אני מעוניין לבצע הסמכה של מיקרוספט של טכנאי PC האם אפשר לעשות רק את ההסמכה ללא הקורס? ולשלם רק על הבחינה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. יש כאן מישהו שיכול לעזור?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by Lanzar,

http://www.collegehumor.com/video:1922186 לא יודע אם היה או לא, נתקלתי בזה אמרתי נשתף

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by maazg,

שלום, אני מעוניין לקנות אחד מהכסאות האלה: 1) ווקסמן F15 מחיר : 635 2) צרעה C3 מחיר 800 3) צרעה C2 מחיר 585 מה דעתכם? תודה

• 11 תגובות
    • 3.1k צפיות
  5. Started by Milford Cubicle,

אנשים בלי חיים http://www.snunit.k12.il/kodesh/ מי לעזאזל כתב את כל זה ?! עריכה: למי שלא שם לב - יש שם את כל התנ"ך !

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by Milford Cubicle,

במהלך שנת 2004 תציג BMW את סידרה 6 החדשה שלה (התבוסס על ה-Z9 הנוכחית..). ה-M6 תכלול מנוע V10 בנפח 5 ליטרים, תספק 500 כ"ס ב-8000 סל"ד, והיא תהיה מהירה יותר מהמרצדס SL55AMG. כלומר, 0-100 קמ"ש בפחות מ-4.6 שניות, ומהירות מקסימלית מעל 300 קמ"ש (שתוגבל ל-250.. אותו הסכם עם פרארי...). סידרה 6 הישנה, וה-Z9 מקור: MotoCar

• 80 תגובות
    • 9.1k צפיות
  7. Started by yanivsk,

מי שהוא יכול לנחש מה זה ? תשובה תבוא בהמשך אם לא תדעו OK תיקנתי

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by DarkMoh,

נשמע לי כפרויקט מעניין שיכול למשוך קהל איכותי. כרגע אני לא מצליח למצוא פורום כזה, מישהו מכיר פורום בסגנון או מעוניין בפורום כזה?

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  9. לא להתיחס להודעות שפורסמו לפני העריכה (יום רביעי, 14.10.09 שעה 17:34)! SKY מוכנים להביא HD4670 ככרטיס חליפי, ללא תוספת תשלום. במקרה כזה האחריות על הכרטיס החליפי נשארת האחריות של הכרטיס הקודם (נישארו כ 9 חודשים), או בקיצור לממש אחריות. כמו כן הם יכולים לתת לנו זיכוי על הכרטיס (לפי מה שהבנתי הסדר עם היבואן החדש) + הנחה נוספת ושנקנה כרטיס חדש במחיר מוזל עם אחריות מלאה. הכל סודר כמו שצריך ובלי בעיות, מתנצל בפני החנות ובפני חברי הפורום על אי ההבנה.

• 5 תגובות
    • 735 צפיות
  10. Started by Yehudaa,

זוהר שמות וארא : פתח רבי אבא ואמר כי אז אהפוך אל העמים שפה ברורה לקרוא כולם בשם ה' לעבדו שכם אחד.וכתיב והיה ה' למלך..ביום ההוא יהיה ה' אחד ושמו אחד. רבי יוסי ורבי חיא היו הולכים בדרך.אמר רבי יוסי לרבי חיא מדוע אתה שותק ?,הרי הדרך לא נתקן אלא בדברי התורה. התעלף רבי חיא ובכה ,פתח ואמר "ותהי שרי עקרה אין לה ולד" אוי על זה אוי על אותו זמן שהולידה הגר את ישמעאל (אבי אומות ערב) אמר לו רבי יוסי מדוע ? והרי הולידה אחר כך והיה לה בן גזע קדוש. אמר לו אתה רואה ואני ראיתי, וכך שמעתי מפיו של רבי שמעון דבר ובכיתי. אמר לו מה הוא? אמר לו אוי על אותו זמן, שמפני ששרה היתעכבה כתוב "ותאמר שרי אל אברם...בוא נא אל שפחתי .." ועל כן עמדה השעה להגר לרשת את שרה גבירתה ,והיה לה בן מאברהם . ואברהם…

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by LazyBoy,

קטע הורס http://www.dumpalink.com/media/1116958595/Real_Life_vs._The_Internet עריכה: למי שרוצה יש גם גרסה באיכות טובה יותר: http://www.jengajam.com/r/RvB-NYC2

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by The Dom,

אני רוצה להתחיל לרכב. אין לי מושג מה מחיר סביר לאופניים, אבל כמה שצריך אני אשלם (בגדר ה"סביר"). אני צריך אופניים גבוהות (אני מטר 87) למתחילים, אבל לא אופניים "ג'נריות" מגעילות שרואים בחנויות צעצועים זולות. משהו מחברה אמינה, שיהיה יפה גם כן, נוח , ועמיד. תודה

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Amir c,

ממש מומלץ עכשיו סיימתי לראות אותו ואני מצטער שלא הלכתי לקולנוע לראות אותו שם ממש שווה לשלם בשביל לראות אותו סרט מממשששש יפה מומלץ אולי הסוף קצת צפוי אבל דברים שבמהלך הסרט ממש לא צפויים ! עוד מישהו ראה ?

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by mostwanted,

בגלל שנתפתח תרד "למה אני שונא את החורף" פתחתי את הסקר הזה לדעת מה אתם מעדיפים? נ.ב רק קיץ וחורף אסור להגיד סתיו או אביב

• 5 תגובות
    • 699 צפיות
  15. Started by musari,

שאני נוסע ברכב הגוף שלי מקבל את התאוצה של הרכב כי זה שאני יושב ברכב גורם לי להאיץ בגלל הרכב שמאיץ אבל מעניין שאם יש זבוב באוטו שאין מגע בינו לבין הגוף של הרכב הוא לא נידבק לשמשה האחורית?

• 12 תגובות
    • 947 צפיות
  16. Started by benor,

מישהו שגר באיזור מישור החוף הרגיש בשעה האחרונה בוומים - על קוליים ?

• 7 תגובות
    • 762 צפיות
  17. Started by MDK,

היי מישהו כאן מכיר ואוהב אותם? הם מופיעים מחרתיים בברבי בת"א...מוזר, כל החברים שנמצאים (שלא התגייסו עדיין) או שלא מכירים או שלא אוהבים.

• 14 תגובות
    • 905 צפיות
  18. Started by RTTW,

היי אנשים קיבלתי פלאפון חדש... מדובר בחברה לא מוכרת בארץ מסין... מדובר בפלאפון בעל מערכת הפעלה וינדוז XP מוביל... רק לא ידוע לי מה הגירסה... וזאת גירסה מסורסת של מערכת ההפעלה קיצר המכשיר של חברת LEADY דגם GT6107 המכשיר בעל מצלמה 2 מגה פיקסל, שני מקומות לשני סים קארדים, מסך גדול QVGA, חריץ הרכבה, מסך מגע, רמקולים שפשוט אין חזקים בטירוף, המכשיר שקיבלתי תומך בשלוש שפות סינית-אנגלית-ערבית אגב תגידו שכחתי להוסיף את השאלות חח מה אפשר להתקין על פלאפון שכזה? תוכנות-משחקים וכו... מאיפה? איך אפשר לדעת מה המפרט שלו כי אין אליו כלום באנגלית... ואני לא מכיר אתר שמתרגם סינית לאנגלית

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  19. Started by kinggil,

חג חנוכה שמח

• 9 תגובות
    • 646 צפיות
  20. יש לי שנתיים נסיון בתור טכנאי מחשבים בארגון די גדול, אני מחפש עכשיו משרה חלקית. מישהו מכיר אתרים טובים לשליחת קורות חיים? חוץ מrunner, all jobs ו-jobmaster חח תודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. הסרט נקמה בוערת עם דנזל וושינגטון פשוט סרט מעולה...ממש אהבתי אותו... ולמעוניינים הנה תקצירמי שלא רוצה תקציר שלא יירד למטה ויקרא) לקרייסי (וושינגטון) אין הרבה סיבות לקום בבוקר. מאז שעזב את המארינס. לאחר קריירה שהתאפיינה בבעיות מזג, הוא יושב בבית ולא ממש עושה כלום. טלפון מחבר (ווקן) מסדר לו עבודה במקסיקו. מכת החטיפות שרצה בערים הגדולות, מצריכה את עשירי הערים לשכור שומרי ראש כדי להגן על ילדיהם. קרייסי מוצא את עצמו שומר על פיטה (פאנינג). מה שמתחיל כמשימת בייבי סיטר מעצבנת עבור החייל הזועף, הופך אט אט לחברות אמת למרות הבדלי הגילאים. כשפיטה נחטפת, קרייסי לא מצליח למנוע את המבוכה ואף נפצע במהלך ניסיון ההגנה על הילדה. כשהוא מתוסכל בבתי חולים, חברו הטוב בא כדי לחלץ אותו מבית החו…

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by Born2Kill,

http://www.keshet-tv.com/yazpan/LobbyVideo.aspx?MediaID=26098&CatID=0&Level3=3830 הבנאדם הזה ממש גדול.... ובקשר ל-KKK שיידרסו אמן. מי שזה לא פועל לו, שיילך לתוכניות ויילחץ על הסירטון "יהודים הם כמו ג'וקים".

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  23. בשבוע הבא ביום חמישי אני הולך לעשות מבחן(SOP), ואם אני מצליח אני עובר לשלב שאחרי ואז אני טס לUSA ... אפשר לקבל כמה טיפים ממישהו שאולי נסה פעם?

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. אני מחפש עבודה ללא דיפלומה או תואר(אבל כן מוכן לעבור הכשרה מהמעסיקים אם צריך..). הכיוונים פחות משנים לי, אני כרגע סטודנט ומחפש לשלב עבודה. מה שבאמת חשוב לי שתהיה עבודה עם סביבה יותר..נגיד את זה מפותחת וידידותית..הכוונה בלי דפ"רים ערסים ומנהלים אפסים למיניהם שחובבים משחקי כבוד. אני מוכן לסבול הרבה דברים אבל אין סבלנות לזה. אני אשמח אם מישהו יודע על עבודות כאלה מלבד חברות תקשורת\בנק שעליהם כבר אני יודע אך מחפש עוד דברים כדי לדעת מה הכי מתאים מביניהם. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  25. Started by sagi_10,

???

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים