עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by OmriF,

מישהו מכיר אתרים מחו"ל שיש בהם מחירים משתלמים לחומרה פלוס אפשרות למשלוח לארץ?

• 10 תגובות
    • 925 צפיות
  2. Started by orelzion,

היום מייקרוסופט שיחררה את bing, מנוע החיפוש המדובר שלה. בעיקרון הוא מספק חווית חיפוש הרבה יותר נוחה מבעבר, אבל הוא עובד באופן מיטבי רק באנגלית, הגירסה העברית שלו לא נראית שונה בהרבה מlive. מי ניסה? למי יש חוויות שימוש? יאללה לשתף

• 10 תגובות
    • 920 צפיות
  3. Started by gfox,

שלום בזמן האחרון משודר קליפ בMTV שנקרא(אם אני לא טועה כמובן) THE WORLD IS MY ואני לא יודע את שם האומן\ים מישהו יודע אולי ? תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. למה יש שם קטגוריות ? זה ממש שינוי מיותר. מי שלא מכיר את הפורומים יכול ללחוץ על כפתור הפורומים, ולקבל את הרשימה כולה מחולקת לקטגוריות. זה סתם מונע דפדוף זריז במקומות שמעניינים.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Ovid,

שלום, מישהו יודע אם אני צריך לשלם מכס/מע"מ על ספר אם הוא עולה פחות מ50 דולר (כולל המשלוח)? כמו כן, מישהו יכול להמליץ על מקומות להזמין מהם ספרים? אני מכיר Amazon ו Bookdepository אבל לפי הידוע לאמזון אין אפשרות לשלוח לישראל.

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. אני קונה גיטרה ראשונה... המוכר בחנות ניסה לדחוף לי אלברטו מנציני... ואז איזה בחור נחמד פשוט הציל אותי ואמר לי שהיא טובה רק כחומר לל"ג בעומר... צריך המלצה לקלאסית יש לי כ 600-800 ש"ח לגיטרה + כל מה שמסביב (אני רוצה לקנות את הספר ד"ר גיטרה... איזה נרתיק נוח ככה מפרט וסט מייתרים ספייר) תודה.

• 10 תגובות
    • 848 צפיות
  7. Started by Southpark,

ניפתח האתר הישראלי הרשמי לסדרה המצולחת www.prisonbreak.co.il אתם מוזמנים לבקר...

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by yot,

תקראו ושךחלףכגעי נאדי (9:44 PM) : תגיד מתי יגיעו וניס לארץ? 69~YotaM (9:44 PM) : שלשום נאדי (9:44 PM) : הגיעו?!! נאדי (9:44 PM) : =-O 69~YotaM (9:44 PM) : כן אבל קניתי את כולם נאדי (9:44 PM) : מה'זתארמת?1 כמה קנית? 69~YotaM (9:45 PM) : 35 69~YotaM (9:45 PM) : לעסק שאני בונה נאדי (9:45 PM) : למה?!?!! איהז עסק? 69~YotaM (9:45 PM) : עסק ייצור גבינות מיובשות נאדי (9:45 PM) : אתה צוחק עליי? למה צריך דותן בשביל זה? 69~YotaM (9:46 PM) : כל העניין הזה עם המכונות לאדע בדיוק... 69~YotaM (9:46 PM) : יש להם שמה עסק דיי ענק נאדי (9:46 PM) : מי זה להם? כמה יצא לך מחיר למעבד ? 69~YotaM (9:46 PM) : בערך 800 שקל פר יחידה 69~YotaM (9:47 PM) : אמרו לי שזה קשור לגודל החור בגב…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by KoM,

אני מחפש מקום לקמפינג של לילה אחד, ליד מקור מים, באיזור של החוף הצפוני\ נהר הירדן\ כנרת (רק אם אתם מכירים מקום שהוא יחסית מבודד לחלוטין, לא בא לי להיות עם עוד אלפים.) יש צורך בגישה למכוניות ועדיף שיהיו קרובות ככל האפשר למקום, ואין צורך במקלחות סמודרות\שירותים או דברים כאלה, אשמח להמלצות...

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Syrex,

מישהו יכול לאשר את העניין? טנקס אין אדבנס.

• 10 תגובות
    • 790 צפיות
  11. אולר שנותן את התמורה לכסף. תודה לעונים.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Born2Kill,

זה נראה כמו גדוד נגד גדוד, יאללה מיום ליום הנוער מתדרדר בצורה לא רגילה... :-\ http://www.metacafe.co.il/watch/231884/israeli_hooligans/

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שעון מד דופק למי שיש וממליץ תודה

• 10 תגובות
    • 681 צפיות
  14. Started by Black_eagle,

שלום. יש לי בעיה קטנה עם התכונה PC SUITE החדשה וניהול ספר הטלפונים. אני עדכנתי את הספר טלפונים דרך המחשב. אבל כש אני עושה לעדכן את הטלפון הוא פשוט לא מבצע כלום. אני בודק בטלפון ואין שינוי. האם מישהו מכיר את הבעיה ויודע מה לעשות במקרה כזה? תודה

• 10 תגובות
    • 832 צפיות
  15. Started by SMSM,

הודעה מהאתר שלהם - "מחירי הזיכרונות משתנים בימים האחרונים מיום ליום ובמגמת עליה חדה.מחירי הזיכרונות יאושרו סופית טלפונית ע"י נציגי החברה או ישונו בהתאם למחיר המעודכן , עימכם הסליחה. " אז בשביל מה לעזאזל אתם מחזיקים את האתר ? המלאי לא מעודכן - המחירים לא מעודכנים - התמונות מזיגזג - פשוט תשלחו אנשים לראות באתרים אחרים - ובסוף תחליטו כמה לחייב ....

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  16. אני מרגיש קצת טיפש, אבל הזמנתי אחת כזאת: ועכשיו שהיא הגיעה, אני מוצא שאני אמור להתקין את כבל החשמל בעצמי(!). אני בקושי יודע לעשות סולדר.. אז אם יש מישהו פה שיודע - האם זה משהו פשוט, או שאני צריך להזמין חשמלאי? ומה בדיוק הוא אמור לעשות? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 7.2k צפיות
  17. מסע לפולין - תקציר מהיר. אז ככה: הסיבה להעדרותי מהפורומים/חדשות/ניהול האתר במשך שמונת הימים האחרונים היא מסע שכבתי לפולין. את המסע הזה התחלתי ללא הרבה יותר מידי ציפיות כי ככה אני, לא ציפיתי שאני אעבור איזהשהו שינוי גדול כמו שאכן קרה לי. לקחתי לעצמי יום יום באשר הוא וחייתי את הרגע, הדבר היחידי שנתתי עליו את הדעת והיה קשור בעתיד הוא מתי ההשקמה מחר בבוקר ומתי אוכלים (וכמו שאתם רואים גם זה היה עתיד קרוב מאוד). לפני כמה שעות בודדות חזרתי מפולין והינה רשמים מהירים (בקרוב יומן מסע מלא): יום שני למסע - מחנה ההעבודה וההשמדה "מיידאנק". אני מגיע לשדה ענקי בדיוק כמו באגדות רק שלשם שינוי נמצא עליו מחנה גרמני-נאצי ענקי בגודלו, סיפורים שלמים יש סביב המחנה הזה ועל חוסר יעילותו (תאי גזים …

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

תודה [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 879 צפיות
  19. Started by pavlo,

E8600 @ 4.5 GHZ Tri-SLI Evga GTX 280 And it Keeps going פשוט תראו את הוידאו... לינק למכירה ב EBAY למעוניינים (2500$) http://cgi.ebay.com/CUSTOM-Gaming-PC-E8600-4-5Ghz-Tri-SLI-GTX-280s_W0QQitemZ220294215641QQcmdZViewItem?hash=item220294215641&_trkparms=72%3A1205%7C39%3A1%7C66%3A2%7C65%3A12%7C240%3A1318&_trksid=p3286.c0.m14 תגובות ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. היי בן-דוד שלי שלח עכשיו במסנג'ר בקשה שאני אכין לו דיסקים של שירים של מהיר ועצבני1\2 וNFSU אני מכיר רק את ACT A FOOL. זקוק להמלצה של שירים דומים או באותו סיגנון. תודה מראש Install

• 10 תגובות
    • 821 צפיות
  21. אהלן אני לא זוכר מי אבל נראה לי מזדה עשתה פרסומת בעיתון שמי שקונה מכונית שלה מקבל מכונית מיני כזאת היא עם מנוע רגיל ויש לה מזגן ורדיו הכל נורמלי רק שהיא קטנה לילדים כזה והיא פתוחה זה ממש איכות הייתי קונה רק את המכונית הקטנה בלבד! מי יכול לעזור לי ולהגיד של מי המכונית הזאת?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by redti,

התחלתי לעבוד קצת על השיעורי בית לפני שיהיה יותר מדי ומאוחר מדי.. אני באמצע תרגיל גיאומטרי שהגעתי לשלב שתיכון במשולש שווה למחצית הבסיס(שזו הצלע שהתיכון חוצה גם) ואני זוכר שניתן להסיק מיזה משהו אבל אני לא זוכר מה

• 10 תגובות
    • 932 צפיות
  23. יאללה מי צולל הכי עמוק תתחילו!!!!! 10- 20- 40- < יש פה את נמו!! 60- פששש איזה לחץ!! 70- פששש וזה בלי חליפת צלילה אה!!! 80- עברה דקה !!!!! 90- שיוווו כמה מדוזות! 100-מטר פשש מספר עגול! רגע מי פה? 101- לא להפסיק 120- דג חשמל 180- אני ממשיך לא רואה בעיינים!! 200- איזה לחץ!!!!!! 300- חחח עלתי תקצב צלילה שיווווו כמה סלעים!! 400- עכשיו שאני חושב על זה אני עם ג`ינס!!! 500- פשוט עצרתי לנוח! 600- ממשיכים לרדת 700- מה קשור קוף באמצע הים? 800- למי יש פיתה? 900- שיווו איך שבא לי עוגה!!! זהו זאת הקרקעית איך היה כייף אה??

• 10 תגובות
    • 923 צפיות
  24. Started by elixvx,

היי, אני בשלבי מיון סופיים למסלול הנ"ל. (יש לי סיווג ביטחוני שבוע הבא) רצי לדעת ם יש פה מישהו שאולי נמצר\עבר את המסלול או מכיר מישהו כזה ויכול לתת עליו קצת מידע. (כאן או בפרטי) כמובן במסגרת בטחון מידע. כמובן שאני יודע שהמסלול הוא טר"צשל לימוד ערבית וא"ח האזנות. אבל איך זה בתכלס? מעניין? שווה? מרגישים שאשכרה עושים משהו? איך התנאים? תודב לעוזרים

• 10 תגובות
    • 17.9k צפיות
  25. Started by DeeKay,

בהמשך לנושא הזה. אשמח לחוות דעת של מישהו שהזמין מ-eBay ארצה.

• 10 תגובות
    • 806 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.