עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by DAVIDD,

אני ממליץ ממש אבל ממש ממש ממש בחום על הסרט הבא: Бой с тенью קצת מידע Год выхода: 2005 Жанр: Боевик Режиссер: Алексей Сидоров В ролях: Денис Никифоров, Елена Панова, Андрей Панин, Джон Эймос, Александр Кузнецов, Дмитрий Шевченко, Иван Макаревич, Сергей Безруков О фильме: Артем Колчин был одним из многих, но он хотел славы. И он выбрал свой путь: он стал боксером. Теперь Артем претендент на чемпионский титул, боец, известный по всему миру, Большая Белая Надежда. Но главный бой в его жизни пошел не так, как он ожидал... Теперь ему предстоит решать свои проблемы вне ринга. У него всего три дня, чтобы расквитаться с теми, кто его предал, защитить любимую женщину…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  2. ללא ספק הסרט הטוב של הקיץ, לאחר ההצלחה של שני הסרטים הקודמים בסדרה, JASON BOURNE חוזר אלינו והפעם עליון מעל כולם כמו קודם, תצפו לתהפוכה בעלילה כשני אנשים לא צפויים יעזרו לו להחזיר את זהותו ולגלות מי הוא בעצם, סרט מומלץ בחום!!!!

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by udicol,

הייתי בסרט הזה השבוע , בסינימטיב באוניברסיטה , והיה שם משהוא מוזר לחלוטין . הסטודנטים הביאו איתם אורז , עיתונים ומים . כל הזמן הוציאו הערות ביניים באנגלית כמו - Borring Borring , Ass Hole , Slut .... ועוד ועוד הכל מתוכנן . כשהזוג התחתנו בסרט , החל הקהל לזרוק אורז אחד על השני . כשהקריין התחיל עם מילותיו החלו לזרוק עיתונים אחד על השני . מפעם לפעם ירדו סטודנטים לבמה והחלו רוקדים . מדובר במחזמר משנות ה-70 והוא כל כך מצליח עד שמקירינים אותו עד היום . החברה מדקלמים את השירים ויודעים כל פרט קטן והם מתכוננים לכל דבר בסרט .

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by דנדן,

נתקלתי בזה בטעות, ת'אמת נחמד, באמת שלא שמתי לב לדברים האלה כשראיתי את הסרט

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by kinggil,

לפני דקות אחדות סיימתי לראות אותו במגוון הסרטים של ''HOT'' אני חייב לציין שזה סרט טוב ונחמד, אני אישית מאוד אהבתי את השחקן הזה ''ריי''. אשמח לשמוע את דעתכם על הסרט, אגב הוא סרט בן שנה, אבל יש הרגשה שפשוט רצו לגמור את הסרט ולא השקיעו יותר מזה

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by R0ck,

:lol:

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by pwntigo,

http://wampoon.com/the_best_laugh_in_the_world הייתי חייב לפרסם את זה

• 27 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. היי, אני חושב על להתחיל ליצור סרטונים על המשחק GTA 4, אז אני מתחיל לעשות דיונים בקרב כמה פורומים ישראלים/אמריקאיים, ככה שאני אדע מה הכיוון שרוב הקהל שלי יאהב, אז אני חושב על סרטונים קצרים יחסית, עם מדי פעם עלילה קטנה (?), שתתן רקע על הסרטון. אז קודם כל, הסרטון שאני אראה פה, נהנתם לצפות בו? אם לא, מה היה חסר בסרטון (בכלליות)? האם אתם רוצים לראות בעתיד עוד סרטונים בסגנון? קישור לסרטון: http://www.putlocker.com/file/4B08F128B8F5FEEB

• 5 תגובות
    • 861 צפיות
  9. Started by BlackBird71,

אז קודם כל לסרטון: אז הדבר ההזויי הזה צולם ב2006 ורק שבוע שעבר עלה לרשת (מצאנו אותו אי שם בכונן של 4 טרה) היה שווה? אם כן תפרגנו בSUBSCRIBE או לייק ואפילו הפצה קטנה בפייסבוק תגובות לא "אלימות" היתקבלו בברכה גמר חתימה טובה!

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. http://www.transbuddha.com/mediaHolder.php?id=2353 היתי בטוח שזה אמיתי,עד שהראו את השמן על המיטה שיש לו מלא ברזלים בראש

• 43 תגובות
    • 3.4k צפיות
  11. Started by 125,

:lol: http://youtube.com/watch?v=dsd9CCfR1dY

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  12. חבר שלח לי את הסרטון במסנג'ר, הצלחתי לראות 5 שניות לפי שכמעט והקאתי על המקלדת (עד להקטע של "הגלידה"). לא יודע למה אני מפרסם את זה פה, קצת משעמם לי... אזהרה: לא לצפות בזמן שאתם אוכלים או אם יש לכם קיבה ממש ממש רגישה וגם לא ליד האמא http://www.vewgle.com/showthread.php?t=6457&page=1 זה ממשיך לקשר לעמוד השני, תחזרו לעמוד הראשון.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Moty_p,

• 3 תגובות
    • 857 צפיות
  14. Started by BURTON,

לא יודע מה איתכם אבל אותי זה קרע מצחוק http://punkassblog.com/2006/06/29/i-may-be-broke-and-unemployed-but-at-least-i-aint-her

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by shapin,

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  16. Started by stone cold,

טוב כרגיל אין לי טעם לפתוח טלוויזיה אז החלטתי לפתוח דיון על סרטונים מצחיקים שכל אחד ישלוף את שלו הראשון שלי זה סרטון של Whose Line is it Anyway http://www.youtube.com/watch?v=zvpo24-Nzl4&feature=related

• 21 תגובות
    • 7.7k צפיות
  17. אם הצטברו לכם חוויות מתסכלות מאיזה סרט שראיתם הגעתם לת'רד הנכון. אם אהבתם איזשהו סרט במיוחד הגעתם לת'רד הנכון. אם אתם סתם אוהבים קולנוע ולראות סרטים טובים הגעתם לת'רד הנכון. ובכן נתחיל מהרשימה השחורה שלי: 1. מקום ראשון בכבוד מגיע ל"קווין ופרי קורעים את איביזה". במילה אחת- טראומה. 2. ירח דבש מטורף+אחי איפה האוטו- בהחלט היו חזק בתמונה על המקום הראשון אבל הצילה אותם העובדה שהם לא הגיעו ממש לקרוסליים של קווין ופרי בטמטום גסות ועוד שלל ירקות שבני נוער חרמנים אוהבים. 3. קנגורו ג'ק- דביליזם במלוא מובן המילה 4. אמריקן פאי 3 - הראשון הצחיק אותי. בשני בקושי צחקתי. השלישי היה פשוט מלא בחרא)תרתי משמע( 5. servin sara. אין הערות עכשיו לרשימת הסרטים המומלצים שלי ואלה שאהבתי במיוחד 1. …

• 42 תגובות
    • 3.6k צפיות
  18. אז אילו סרטים טובים ראיתם לאו דווקא בזמן האחרון, מצידי שיהיו אפילו בשחור לבן.. סרטים ששבו את ליבכם בזמן האחרון התחלתי להתעניין ממש בכל הקטע של הסרטים, אז אם תזרמו עם זה זה יכול לעזור לי נורא, לא הייתי רוצה לפספס קלאסיקה קולנועית או משהו בסגנון רק משום שלא ידעתי על הקיום שלה ;D אז בוא נראה, הסרטים שעולים לי עכשיו לראש הם להציל את טוראי ראיין, וממנטו. מי שלא מכיר את הראשון צריך להתבייש סרט על מלחמת העולם השנייה, הוא אורך בערך 3 שעות, אבל מרוב הנאה אתם לא תאמינו איך הזמן טס. ממנטו הוא הפחות מוכר מבין השניים, אבל הוא לא פחות טוב. הסיפור מסובך לאללה, זה מן סיפור מסתורין/מותחן פסיכולוגי, מסופר שם על אדם שאנסו ורצחו את אשתו ושאיבד את הזכרון לטווח קצר, ולא מסוגל ליצור זכ…

• 58 תגובות
    • 4.5k צפיות
  19. Started by demonshlomo,

מה הסרט הכי מפחיד שראיתם? אני השתנתי מ THE RING וTHE EXORCIST! מפחיד רצח!!!

• 61 תגובות
    • 4.5k צפיות
  20. שלי טוב יש לי טונות של סרטים שהקלטתי והורדתי... מהיר ועצבני-הכל . אמריקן פאי-הכל. כל הפחדים כולם. משימה בלתי אפשרית3. מת לחיות 4 שם קוד דג חרב. אושנ 12. אייס ונטורה (אין לי מושג אם זה 1 או 2). טוב זהו נראה לי... (סביר להניח שכשאני אחפש בספריית וידאו אצלי בבית אני אמצא עוד כמה)

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. הכותרת אומרת הכול... תודה מראש! ביי ביי

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  22. Started by ilanb0,

נדבק לי למחשב anti spyware של מקאפי שהתווסף כנראה בזמן שהילדים שלי הורידו איזה תכנה מהאינטרנט. הדרעק הזה מאט לי את פעולת המחשב. לא מצליח להסיר אותו מ"הוספה והסרה של תכניות" כאשר מקליק עליו, וגם לא כאשר אני מאתחל את המחשב ל"מצב בטוח". מה עושים?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Ash Binary,

פירקתי את מכונת הכביסה כדיי לטפל בנזילה. עכשו הנזילה היתה הרבה שנים והמכונה עבדה (המכונה מייצור 1993), עד שלפניי כמה ימים עפה טיפה למקום הלא נכון וקיצרה את החשמל, פירקתי כדיי לבדוק, ורק אז ראיתי שיש בעיה.... המשטח התחתון של המכונה עשוי ממה שנראה כמו פלדה מגולוונת - זה חומר טוב לא פח, ורואים שיש לו צבע שנראה כמו גילוון כלשהוא יש עליו המון חלודה על פני כל השטח שלו כמעט קניתי hammerite quita oxido ושמתי לפי ההוראות פעם ראשונה, שניה, יש כמה אזורים קטנים שבהם הוא אכן אכל את החלודה ורואים צבע נקי טוב של מתכת בהירה, אבל ברוב המקומות עדיין יש שכבה עמידה של חלודה אם מה ניתן להוריד אותה חוץ מזה (ובלי לפגוע בעובי של המתכת שעדיין לא החלידה)

• 5 תגובות
    • 10k צפיות
  24. Started by raiman1,

הורדתי אתמול איזה סרט וגיליתי שיש בו כתוביות מובנות (ברוסית נראה לי...) איך אפשר להסיר אותם? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 6.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.