כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
מתוך המשחק PES09, יצרתי שחקן באופצית המשחק BECOME A LEGEND והתחלתי לכתוב את העלילה בנתיים אני מפרסם לכם כאן את ארבעת החלקים הראשונים, ובהמשך אצרף חלקים נוספים חלק 1: 'יוצאים לדרך' חלק 2: 'פוטו פיניש בארץ המגף' חלק 3: 'גרנדה ויולה' חלק 4: 'חלום צרפתי' מקווה שתהנו, ושלא תשכחו להגיב
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
וואלה אני לא יודע מה לעשות עכשיו... אני לבד פה בארץ תיאורית יש לי אבא חורג אבל אני לא רשום כבנו אמא שלי בחו"ל אין לי פה משפחה עכשיו סיימתי 3 שנים בצבא סיימתי עוד כמה חודשים בקבע ראשוני אחרי זה העיפו אותי כי לא היה לי 12 שנות לימוד עכשיו נישארתי פה בלי שנות לימוד בלי עבודה נורמלית מה דעתכם המדינה הצבא הקרן להכוונת חיילים משחוררים יכולים לאזור לי?? :-\ :-\ :-\ אני כבר שבוע נח בבית לפחות אני עוד אם כסף יושב על המשכורת הצבאית האחרונה שלי שגם היא ניגמרת אחרי ששילמתי על הבית ועל כל השירותים הנילווים... :-\
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
??? עידכון: ה-GMAIL שוב עובד.
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם.. אז ככה אני בן 16 והחופש אני רוצה לשים לעצמי למטרה ממש להתחזק ולהיכנס לכושר רציני אני ישמח אם מישהו יוכל לעזור... אז ככה אני די שחיף אבל בכושר סבבה אני משחק בקבוצת כדורגל ואני ממש רוצה להתחזק לקראת העונה הבאה.. למישהו יש הצעות איזה תוכניות אימונים כדאי לעשות בחופש? אני רוצה להיות בכושר מעולה וגם להתחזק (אני משחק חלוץ) ואם יש גם משהו כזה אני רוצה תרגילים שיעזרו לגדילה אני כרגע בתקופה שאני גובה המון כל חודש כמעט סנטימטר אני כרגע 172 אבל ממש כל הזמן זה משתנה אז אם יש משהו שיכול לעזור אני יודה לכם.. תודה..
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הקיץ נכנס וזה הזמן להדליק את המזגן וליפול על כמה שיותר סרטים, הבעיה היא שכבר חצי שנה בערך, המצב של הסרטים לפי דעתי עגום בטירוף, מעט מאוד סרטים זכו לאהדתי. אני מעדיף סרטים קלילים, בעיקר אני רואה קומיים אבל לא רק (גם איון פלוקס נחשב אצלי סרט טוב, לא פתוח לדיון). כמו שהבנתם, לא סגנון "המסור" ושאר השטויות, בקיצור ולעניין, על מה אתם ממליצים? סרטים שיצאו בחצי שנה האחרונה, עד סרטים שיצאו בזמן הקרוב. רב תודות, ונא לא לגרור את התארד לתכני ווארז למינהם (:
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי מאיזה סיני PDA בשם Sharp Zaurus C1000 והוא שלח לי את המכשיר נתן לי TRACKING CODE ועכשיו בדקתי את הקוד באינטרנט וזה מה שראיתי(תמונה מצורפת). עכשיו יש לי כמה שאלות: 1.יכול להיות שהם רק מעכבים את המכשיר בגלל שלא משווקים אותו בארץ(ובכל שאר העולם חוץ מיפן)?(כדי לבדוק שאין טכנולוגיות שאינם מותרות בישראל) 2.אם אני צריך לשלם משהו(מכס,מסים) על מה אם אין מחיר לזה בארץ ובכלל המכשיר הוא לא חדש הוא משומש? 3.הסיני הביא לי גם :כרטיס SD 1GB ,CF WIFI,USBLAN כל אלא הם דברים שקיימים בארץ אתם חושבים שבגלל זה הם עצרו את המשלוח(ואם אני יצטרך לשלם עליהם?)? 4.על המכשיר יש לינוקס נדמה למישהו שהם יצליחו לא לדפוק את המכשיר? או יותר טוב להפעיל את זה? ;D ניסיתי להתקשר למספר שמופיע בתמונה אבל לא…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני בפורום הזה מעבר לחצי שנה ואני מרגיש שאתם כמו חברים שלי בבקשה תעזרו לי ותגידו לי מה לעשות אני בן 17 וחצי ואני עוד מעט צריך להתגייס בתאריך קרבי.... עכשיו אני שלחתי ללשכת גיוס אימייל שברצוני לשרת ביחדת ממר"ם שבוע לאחר האימייל ששלחתי קיבלתי מכתב ובו סירוב לבקשתי... בשל נתוני לפני כשבוע שלחתי להם עוד אימייל שאני רוצה לדעת מהם הנתונים המתבקשים ליחידה לפני כשעה קיבלתי שיחה מבחורה בשם טניה שהיא אמרה לי שהנתונים הללו חסויים ואין באפשרותה להגיד לי וכי נמצא לנכון לא לגייס אותי ליחדה הזאתי.... עכשיו ברצינות חברה יש לי בגרות מעבר למצופה כמובן מלאה אני בקיא מאוד מאוד בנושא המחשבים עכשיו מה אני יכול לעשות אני אובד עצות תאמינו לי בחיים יש לי ים קומבינות אבל בצבא אני חדש …
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הייתי אצל חבר שלי והוא נרשם לאתר חדש של מכירות פומביות והוא זכה במשחב נייד במחיר מאוד מאוד נמוך (2000 שקל!!) בקושי ויש משתמשים באתר הזה ואנשים כמעט ולא מציעים מחיר גבוהה יותר בכל מיני מוצרים זה הגיוני שהוא זכה בכזה מחיר נמוך?!?! או שיברחו לו עם הכסף לחו"ל?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למישהו יש את המיקוד בהיסטוריה 2007 קיץ חלק ב' שמעתי שהודלפו המיקודים ....? וגם אם יש לכם בספרות ועוד כמה מקצועות אז שתפו...
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
כל דבר אלקטרוני שווה שיש שם ואין פה, או ששם עולה גרושים... יחסית לארץ וחיפשתי ברשת ולא מצאתי, כמה עולה כרטיסי מסך מבוססי 6800GT שמיוצרים בגרמניה, מה המחיר הזול ביותר לכרטיס שם? ואם אפשר גם לינק.
-
- 27 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הספר האלקטרוני החדש : http://www.youtube.com/watch?v=KTuG5Wotok8&feature=player_embedded 1,399 ש"ח.. לדעתי קצת יקר...
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוכב כמעט כל יום בלילה על אופניים ובקיץ יש המון ברחשים באוויר שנכנסים לי לפה ולעיניים תוך כדי רכיבה. יש מה לעשות נגד זה? לפחות טיפ בעניין העיניים?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חברה מי זוכרים את השירים שלו היה מאוד פופלארי בשנות ה90 במיוחד בצבא !! הוא היה שר עם הרבה גסויות ! נדמה זה היה נקרא סטלבט ועם יש גם למישהו גם את עידן יהושע בבקשה עזרתכם מאיפה להשיג /להוריד אפילו בהודעה פרטית ! תודה וערב טוב !
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא יודע כמה זה BEST כי יש מצחיק יותר ויש מצחיק פחות, אבל בכל מקרה, תהנו. תוספות יתקבלו בצחוקים וזיקוקים. http://www.collegehumor.com/video:1927354
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. בזמן האחרון התחלתי ללכת לחדר כושר (בערך שבועיים). אני מתאמן בנתיים בלי תוכנית אימונים . המדריך אמר לי איך צריך לעבוד על כל מכשיר בשביל לא לעשות נזק. עכשיו אני מתאמן קצת להכנס לכושר ואחרי החופש אני נרשם למכון אחר ושם כבר אני יעשה תוכנית. היום יצאתי מהמקלחת ושמתי לב לשלושה חתכים מוזרים על הגב (ממש באמצע) . יש כאלה חתכים לחבר שלי שהיה נמוך וגבה(נהיה גבוה) מהר מידי אז נמתח לו העור . ומה שיש לי נראה בדיוק כמו אצלו(למרות שאצלי זה רק 3 ואצלו זה על כל הגב) . הקטע הוא שגם אני הייתי די נמוך ורק בשנה האחרונה ממש גבהתי , אבל לי לא היו שום חתכים . אני חושד שזה בגלל הכפיפות בטן שעשיתי . למישהו עוד יש את זה ? וחוץ מזה שזה מכוער זה משפיע על משהו ? זה ייעלם מתישהו ? ומה לעשות עכשיו …
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי,אם שיטור קהילתי פונה אליי בטענה שעל הדלקת אש בפרסיה בשבת אני אקבל קנס! אז מה הקנס שאני אמור לקבל? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שניהם בערך באותו המחיר.... PS3 או XBOX עדיין לא הוחלט אבל זה לא משנה..... הם עולים סביב ה350 דולר.... כרטיס מסך GTX 570 400 דולר..... עכשיו אני חושב מה הקטע שהכרטיס מסך עולה כ"כ הרבה? הרי לא עדיף לקנות קונסולה בשביל משחקים?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/706/369.html?utm_source=mivzakimnet&utm_medium=xhtml&utm_campaign=mivzakimnet אייזיק אסימוב מפורש.. "מסקנות ראשוניות מהתקרית מלמדות כי לא נעשתה טעות אנוש"
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
חבר שלי בלהקה די חדשה, והם מחפשים אנשים שמבינים במוזיקה להגיד להם איפה להשתפר (במוזיקה עצמה, לא בקליפ). אין לי מושג איפה אפשר לחפש אנשים כאלה, זה היה נראה לי המקום הראשון לחפש...
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אהיה אסיר תודה למי שיוכל לפרסם או לקשר לסיכומים איכותיים לקראת הבגרות/מתכונת בהיסטוריה, פרט לסיכומים שמצויים באתר של ערוץ ההיסטוריה, או מהספר מיקוד של אורי סלומון. כרגע אני משתמש בספר המיקוד של אורי סלומון, אך כמה מורים להיסטוריה שאני מכיר אמרו שישנו חלק מהספר שהוא "מצוין" וחלק אחר שמצויות בו "טעויות קריטיות" (צטוט ישיר). אשמח אם למישהו יש אוסף אחר של סיכומים שאוכל להשוות עמם, אגב - כשאסיים את הסיכומים שלי אעלה אותם לכאן. תודה רבה, אבינועם, ואני משאר שגם עוד הרבה יודניקים סהרוריים (או סתם באופוריה שבתחילת הבגרויות).
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נו מה קורה איתם? מצאו יבואן? תגידו, EIM לא היבואנים שלהם במקרה?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נכנסתי לתומי לאתר של זד מחשבים וראיתי באחד מהמחשבים שם עם E4300. נותנים שם קישור לביקורת לו - הביקורת של Hwzone לX6800 ! http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=949836
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכל המעצבים למינהם. אני חולה על משחקי מחשב וכבר הרבה זמן רוצה לבנות אתר שמוקדש לנושא. עכשיו יש לי את הזמן והכסף לעשות זאת. אז ככה: אני הולך כמובן לרשום לעצמי דומיין מסחרי co.il כהפגנת רצינות האתר יציג מספר דברים; תאריכי שחרור של משחקי מחשב מידע קצר + גלריה קטנה על משחקים חדשים. עדכונים על טלאים (patches) חדשים שיוצאים. חדשות על חברות משחקי מחשב גדולות. וכמובן חדשות על משחקים שעודנם בפיתוח. עם הזמן והחשיפה, כשהאתר יתבסס, אני מתכנן ליצור פורום איכותי שיוקדש למשחקי מחשב. אני רוצה דיונים רציניים ובוגרים, בלי כל מיני ילדונים למינהם. אני מודע שישנם שני אתרים גדולים ודומיננטיים בישראל שמוקדשים לנושא (ויגיימס וכמובן גיימר) אבל אני בטוח שהאתר החדש יהווה אלטרנטיבה קלילה ושונה.…
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קראו נשפכתי פה חצי שעה ערבי נסע לתורכיה ולא נזהר במקלחת, כאשר נפל הסבון הוא התכופף להרים אותו, ובא תורכי מאחור ודפק אותו. מבואס הלך אל הקאדי ושאל לעצתו, אמר לו הקאדי: תן לי 2000 $ אתפלל והכל יבוא על מקומו בשלום. חשב הערבי אולי אלך ואשאל גם לעצת הכומר? אמר לו הכומר: תן לי 1000 $ אתפלל והכל יבוא על מקומו בשלום. חשב הערבי הרב היהודי נמצא קרוב אולי אשאל גם לעצתו? אמר לו הרב: לך ותביא בקבוק ערק, קצת פיסטוקים קצת בוטנים, קצת בייגלך, ואני אתפלל והכל יבוא על מקומו בשלום. שאל הערבי: איך זה שהקאדי בקש 2000 $, והכומר 1000 $, ואילו אתה הרב הסתפקת רק בבקבוק ומעט חטיפים. ענה לו הרב: ככה זה נהוג אצלנו היהודים, כשדופקים ערבי, אנחנו פותחים שולחן.
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-