עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Lev-UFO-Child,

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. מבקש המלצה לשרתי אחסון חינמים לאתרים. לאיחסון אתר אינטרנט, רצוי ללא פרסומות(אם יש)

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by idan1836,

אני לא מוצא תרגום לסרט נקמתו של אנג'לו (avenging angelo) בכל האינטרנט. הרצתי חיפושים ולא מצאתי כלום. מישו יכול לעזור במציאת תרגום ואם אפשר אז אתר של תרגומים גם ! תודה..

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  4. Started by mikko,

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by SeeYouInHell,

מה דעתכם על המוזיקה שלו , הסגנון בכלל . מכירים עוד דומים שתפו דברו אשמח לדון בזה אני חושב שהגיע הזמן שיהיה פה נושא בלי ריבים מיותרים דרך אגב מעדיפים מזרחית? רוק? ליידי גאגא? בכיף דברו על זה אבל אל תעליבו העדפות של אחרים

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by Keman,

http://www.tyanpsc.com/Products/ProductDetail/tabid/64/Default.aspx?id=5&data=1 בא לי אחד כזה !!!

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by Vega,

אהיה אסיר תודה למי שיוכל לפרסם או לקשר לסיכומים איכותיים לקראת הבגרות/מתכונת בהיסטוריה, פרט לסיכומים שמצויים באתר של ערוץ ההיסטוריה, או מהספר מיקוד של אורי סלומון. כרגע אני משתמש בספר המיקוד של אורי סלומון, אך כמה מורים להיסטוריה שאני מכיר אמרו שישנו חלק מהספר שהוא "מצוין" וחלק אחר שמצויות בו "טעויות קריטיות" (צטוט ישיר). אשמח אם למישהו יש אוסף אחר של סיכומים שאוכל להשוות עמם, אגב - כשאסיים את הסיכומים שלי אעלה אותם לכאן. תודה רבה, אבינועם, ואני משאר שגם עוד הרבה יודניקים סהרוריים (או סתם באופוריה שבתחילת הבגרויות).

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by Mozeliko,

האם המפרט שנמצא בקטגוריה של 2000 ש"ח לעבודה משרדית, נחשב כמחשב 64 ביט ? האם מומלץ להתקין מערכת הפעלה 64 ביט במקרה זה ? (ויסטה או אקספי 64 ביט) ואם לא, אז מה כן נחשב 64 ביט ?

9. סתכלו מה גיליתי, אני לא מבין איך זה. http://zap.co.il/ratestore.aspx?siteid=2456 יש פה דעות לגבי החנות, של הגולשים כל הגולשים נתנו 5 כוכבים מתוך 5, אבל זאפ כותבים שדירוג החנות הוא 3 ואותו דבר עם TMS: http://zap.co.il/ratestore.aspx?siteid=1344 הגולשים נותנים 5 מתוך 5 והם כותבים שהדירוג חנות הוא 2.5! תחשבו אנשים שלא רואים את התגובות, הם ישר חושבים שהחנות לא טובה! זה ממש לא בסדר!

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by napoleon45,

להלן מה כן ומה לא כ"כ עבד בפרוייקט הישראלי שעשה כותרות בינלאומיות ! https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5681547,00.html#autoplay ריספקט !

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by MishaK,

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. מישהו יודע?

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. אהלן , קניתי לפני 7 שנים G-SHOCK ב800 שקל שאני משתמש בו עד היום : אני מאוד מרוצה מקנייה , השעון לא עשה לי בעיות , הרצועה החזיקה מעמד כל מה שהחלפתי זה בטרייה פעמיים שלוש . הגיע הזמן להשתדרג , התקציב שלי הוא 1000 שקל , הנה כמה שעונים שחשבתי עליהם: 1. Sector ממשפחת M-one 2. שעון Sector ממשפחת centurion 3.dkny-NY1380 אם משהו מכיר אחד מן השעונים, או יש לו המלצה לשעונים אחרים בסגנון הזה בתקציב שלי .

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by Milford Cubicle,

טוב... אני רוצה להעביר תמונה מהמחשב לפלאפון, SE W880. הכבל USB נמצא בחדר השני, ואין לי כוח לקום מהכיסא...... אין לי במחשב דרך לשלוח את התמונה ב-BT, לדעתי. מה שחשבתי עליו זה להעביר את התמונה ללפטופ דרך הרשת, ואז להעביר מהלפטופ לפלאפון ב-BT. ללפטופ אני יכול להיכנס ב-VNC ולשלוט עליו למרות שהוא בחדר השני, אבל הבעיה היא שהוא לא דלוק.... יש איזשהו סיכוי שיש לי דרך להדליק אותו מרחוק? הוא נמצא ב"שנת חורף"... יש אולי דרך אחרת? אתר כלשהו שמאפשר לי להעלות תמונה ולשלוח אותה לפלאפון? תודה!

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by Vatos-Locos,

הקיץ נכנס וזה הזמן להדליק את המזגן וליפול על כמה שיותר סרטים, הבעיה היא שכבר חצי שנה בערך, המצב של הסרטים לפי דעתי עגום בטירוף, מעט מאוד סרטים זכו לאהדתי. אני מעדיף סרטים קלילים, בעיקר אני רואה קומיים אבל לא רק (גם איון פלוקס נחשב אצלי סרט טוב, לא פתוח לדיון). כמו שהבנתם, לא סגנון "המסור" ושאר השטויות, בקיצור ולעניין, על מה אתם ממליצים? סרטים שיצאו בחצי שנה האחרונה, עד סרטים שיצאו בזמן הקרוב. רב תודות, ונא לא לגרור את התארד לתכני ווארז למינהם (:

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by Fighter,

משפטים שאסור לומר לדודה פולניה "דודה אני לא רוצה להיות מהנדס אני רוצה להיות מלח, יש מלא כוסיות בספינה"

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by pure perfection,

חברה מתכוונת לשווק סוג חדש של צמיגים רדיאליים .מבדיקות החברה התברר שממוצע אורך החיים של צמיגים אלו הוא 38,000 ק"מ עם סטיית תקן 3,000 ק"מ. בהנחה שאורך חיי הצמיג מתפלג נורמלית ובדיקות החברה נכונות מצא : א. מהו אחוז הצמיגים שניתן לצפות שיחזיקו מעמד יותר מ - 38,000 ק"מ ? ב. מהו אחוז הצמיגים שניתן לצפות שיחזיקו מעמד לכל היותר 38,000 ק"מ? ג. החברה יצאה במסע פרסום והודיעה שתפצה בצמיג חדש , כל בעל מכונית שהצמיג שנקנה החזיק מחמד פחות מ - X ק"מ . החברה קבעה את הערך של X כך שלא תצטרך לפצוץ יותר מאשר 10% מרוכשי הצמיגים . מהו הערך X שנקבע ? ד. הסבר , אין צורך לחשב מחדש , גיצד ולאיזה כיוון ( אם בכלל ) היו משתנות תשובותיך לסעיפים א,ב ו ג לו סטיית התקן היתה 5,000 ק"מ? מישהו משועמם …

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. איפה באתר של AMD ניתן לראות אילו מארזים מתאימים ? מאושרים AMD הכוונה...

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by שוקו,

מתי: אמצע אוקטובר (אז שלא יקפא לי התחת) לכמה: 5-6 ימים מחיר: זוג סטודנטים\חיילים תפרנים (=טיסה זולה ברגע האחרון+מלונות פשוטים) מיקומים שהיתי: איטליה, ספרד,צ'כיה, צרפת. מתכנן טיול יותר ארוך בצפון אירופה באזור הולנד דנמק וכו' בהזדמנות אחרת. הונגריה גם לא אופציה סגנון: טיולי ערים ומסביב הצעות מעניינות?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by zurkin1232,

למי שקנה שם - איך היתה חווית הקניה ב-SkyPC? שמעתי עליהם ביקורות מעורבות. איך הם בהרכבת מחשב? האם הם מרכיבים בצורה מקצועית? האם הם נותנים את כל הקופסאות המקוריות והדברים שמגיעים עם הבאנדלים של המוצרים? הכי חשוב - איך השירות שלהם אחרי הקניה? איך התייחסו אליכם כשרציתם לממש אחריות? אשמח לקבל חוות דעת כנות ומפורטות. אני שוקל לקנות שם מחשב לא זול וחשוב לי לדעת שאני קונה ממקום אמין. תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. היום אני עולה למעלה(איפו ששני המחשבים שלי נמצאים) ואני שומע גשם ורואה בחדר של ההורים שלי שמהמזגן יורד גשם אני הולך לחדר מחשבים ועל כל המחשב החדש שלי יורד גשם גם כן מהמזגן מסתבר שהדוד התפוצץ למזלי כלום לא קרה למחשב חוץ משהעכבר האלחוטי שלי נהרס. אז השאלה האמיתית יש לעכברים אחריות?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by N N C,

לא מזמן עשיתי מוד למארז (אין תמונות כי אין מצלמה ואין סורק, אולי יהיה בעתיד) וכל פעם אבא שלי וחברים שלי אומרים שזה היה סתם בזבוז של זמן כי המארז שלי נמצא בשולחן שדרכו קצת קשה לראות את צידו של המארז אשר עבר שינוי תדמית רצחני, אני עניתי שעשיתי את זה בשביל הכיף אז לכן אני שואל איפה אתם שמים את המארז והאם אני המשוגע היחיד שאחריי שהשקיע במוד כמעט ולא רואים אותו

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. קיבלתי את המייל המצ"ב. זה כבר פעם שניה שאני מקבל מייל בסגנון הזה בחודשיים האחרונים. אין לי חשבון בפייפל ולא זכור לי שנרשמתי לאתר. האם אני סתם עוד אחד ששלחו לו בתקווה שהוא יפול בפח או שמישהו מתחזה אליי? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by BeBest,

שלום, אני רוצה ללחוץ כבל קואקסיאלי (כמו של הוט). ראיתי באיביי מגוון רחב של לוחצים, האם הלוחץ הזה טוב למטרה? http://www.ebay.com/itm/Coax-Coaxial-Cable-Ratchet-Plier-Crimper-0-315-0-252-0-068-HEX-0-042-SQ-/271077451823?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3f1d79a82f הרעיון הוא לחבר לקצה הכבל קונקטור זכר. ראיתי שיש כמה סוגים - TRS-59 / TRS-6 וכנראה עוד... מה אומר המספר בסוף? מה נחשב לאיכותי יותר? תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  25. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

GOD DAMNIT!!!!!!!!!!!! לא יכול להסתכל על הפרצוף שלה!!! שייקחו אחת יותר נורמלית, איזה פרצוף שדורש לאטמה!!! עוד שניה את המאג אני שורף!!! :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: אתם מתכוונים להשיג דוגמניות? קחו את נאפוש.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.