כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
שלום אם זה לא הפורום המתאים אז סורי בקיצור השאלה בכותרת... איפה עדיף לעשות פרימיום? בקשר למחיר, לחודש אחד זה אותו דבר ומעבר לחודש אז MEGAUPLOAD יותר זול... תודה
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ולא סתם רקעים לא איכותיים ;D תודע
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה לעשות שאנחנו בני אדם עצובים ושמחים לפעמים באותו הזמן,החיים עוברים כלכך מהר שפתאום בום! אתה זקן. קיץ חורף וסתיו הכול אותו הדבר בכל עונה אתה מרגיש דומה כאילו שדבר לא משתנה,עם הזמן שמגיע והיום שאתה חולם ברקיע אתה מנסה לפתח חלומות שמחים ומיוחדים שאין עוד לאף אחד. אל תברח ואל תנסה ללכת למקום בו הכול סגור וכל הזמן בו שלכת,תחפש את האור ואולי תמצא משהו טוב. לפעמים אתה מחפש את החברים הטובים שלך אבל בעצם חלק מהם דופקים אותך,אתה רץ ממקום למקום בתקווה ששמרו לך שם מקום ואולי מישהו ירצה לחלוק איתך סוד. תמיד אתה נרגש מנסה להראות ביטחון שבעצם אתה בלב שבור לרסיסים כמו חלון שנפלו עליו טילים. לעולם אל תסתכל על העבר כי בטח שם תמצא רק חרא שאף אחד לא ירצה לראות עוד הפעם שוב ובטח שלא את המיל…
-
- 27 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת כמה גילוחים אני יכול להתגלח בסכין גילוח.? עד שהפס הכחול נשחק ?איך זה עובד...
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני יודע שאחרים חשבו על זה כבר בכל מקרה... כולם בטח רואים סרטים במחשב שמורידים... במקום ללכת לקולנוע... חשבתי לחבר וידאו לכרטיס מסך + טלויזיה ופשוט להקליט מהמחשב לקלטת וידאו הרבה יותר סבבה לראות... אחד אמר לי פעם שהוא הצליח בחיבור פשוט... יעני להקליט לקלטת מה שיש עם המסך או משהו כזה... מה אתם אומרים? אתם חושבים שזה יכול להצליח באמת? למה אני לא יודע כ"כ עם להאמין לאותו בחור, אף פעם לא ראיתי שום קלטת שהוא עשה (עם הוא עשה) עם זה יצליח זה יהיה בן זונה... כי זה סה"כ חיבור פשוט והרבה יותר כיף לראות סרט בטלויזיה מאשר במחשב...
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
מתוך המאמר: "מסורות ואמנות של הבדואים בנגב" מעת ששון בר-צבי: למאמר הקבורה המלא: http://www.snunit.k12.il/beduin/arti/mas46.html
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
מלבד לכבות את הטלפון תודה. אני רוצה תוכנה שאוכל להקליט הודעה בזמנים שאני לא אהיה זמין - "אהיה זמין בשעה כך וכך". אני לא מעוניין בתוכנה ששולחת הודעת SMS אוטומטית (חלק מהאנשים גם לא טורחים לקרוא SMS) האפשרות היחידה שכרגע אני מכיר היא לכבות את הטלפון ולהקליט משהו אבל אני לא מעוניין.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני חייב למצוא מספר של בן אדם שחייג אלי מתישהו ב3 חודשים האחרונים ממס' שמתחיל ב03 לא התקשרו אליי הרבה מאיזור חיוג 03 (אולי אפילו רק הוא) אז יהיה קל למצוא תמספר מתוך רשימת שיחות שהתקבלו השאלה היא איך אני מוציא רשימת שיחות כזאת אני באורנג' אם זה משנה
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכל המעצבים למינהם. אני חולה על משחקי מחשב וכבר הרבה זמן רוצה לבנות אתר שמוקדש לנושא. עכשיו יש לי את הזמן והכסף לעשות זאת. אז ככה: אני הולך כמובן לרשום לעצמי דומיין מסחרי co.il כהפגנת רצינות האתר יציג מספר דברים; תאריכי שחרור של משחקי מחשב מידע קצר + גלריה קטנה על משחקים חדשים. עדכונים על טלאים (patches) חדשים שיוצאים. חדשות על חברות משחקי מחשב גדולות. וכמובן חדשות על משחקים שעודנם בפיתוח. עם הזמן והחשיפה, כשהאתר יתבסס, אני מתכנן ליצור פורום איכותי שיוקדש למשחקי מחשב. אני רוצה דיונים רציניים ובוגרים, בלי כל מיני ילדונים למינהם. אני מודע שישנם שני אתרים גדולים ודומיננטיים בישראל שמוקדשים לנושא (ויגיימס וכמובן גיימר) אבל אני בטוח שהאתר החדש יהווה אלטרנטיבה קלילה ושונה.…
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום לכולם! קודם כל התפרסתה הכתבה הזו ב WALLA http://news.walla.co.il/?w=/0/1000483 השאלה שלי היא כזו: מי שעובר טסט בזמן הזה של החוק הישן, האם החוק היה תקף עליו לכל הזמן או של החוק "החדש" אותו רוצים לחדש בעוד חודש היה תקף על כולם? אפילו שמשיהו עבר טסט בזמן של החוק ה"ישן"?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעוניין להירשם לJab-Tech.com ובהרשמה תחת קטגוריה "מדינות" אין לי את א"י הקטנה שלנו...! וראיתי אנשים שהזמינון משם ואפילו יש אשכול על האתר שנפתח כאן אבל אין אצלי בהגדרות את ישראל. :-\ [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך לעשות מין עבודת חקר כזאת באנגלית על נושא שנבחר... אני וחבר שלי רוצים לעשות על צנזורה... אז קודם כל אני רוצה לבקש אם יש למישהו כאן מקורות מידע (עברית ואנגלית) שיביא בבקשה (לקחתי כבר מויקיפדיה... גם העברי וגם האנגלי...) ועוד משהו אנחנו צריכים גם שאלת מחקר אבל אני לא יודע איזה שאלה כדי לי לבחור... יש הרבה דברים מעניינים ואין לי מושג על מה להתמקד... (ככה זה תמיד אצלי... זה די מעצבן...) תודה :xyxthumbs:
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, מעניין אותי לדעת אם יש עבודות "בתחום" לנערים כמוני, מעבדות מחשבים,סלולר, משהו שקשור לזה. לא מצפה לשכר גבוה, המינימום הקבוע בחוק לנוער (איזה 18 שקל לשעה כמדומני) אם לא, מה האופציות שעומדות בפני נער לפני צבא שמחפש לעשות קצת כסף ליציאות ולתדלוק תחביב החומרה היקר הזה
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי רציתי לדעת אם שימוש ב gps שאני לרוב מפעיל ברגל מזיק? בכל זאת תחושה שהלווין מתמקד במכשיר
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.tyanpsc.com/Products/ProductDetail/tabid/64/Default.aspx?id=5&data=1 בא לי אחד כזה !!!
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אנשים, עשיתי 3 יח' במדעי המחשב ויש לי סופי של 86 או 87 והשנה אני אמור להמשיך ל5 יח', אך השנה יש לי עוד לחץ של עוד מקצועות כמו פיזיקה,ביולוגיה ומתמטיקה ושמעתי שה2 יח' האחרונות במדעי המחשב יוסיפו ללחץ עוד יותר. השאלה שלי : עד כמה משמעותי ההבדל בין 3 יח' ל5 יח' שהולכים לצבא,לאוניברסיטה? האם כדאי לפרוש ולסיים עם 3 יח' ולהשקיע במקום ה2 יח' במדעי המחשב ,בפיזיקה ובמתמטיקה? אשמח לתשובה רצינית, תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ומה המחיר לתשתית? הציעו לי באנדל של 179 ש"ח למהירות 5 מגה. אחרת עליי לשלם 96.94 רק לספק עבור 4 מגה ועדיין לא ביררתי כמה משלמים לתשתית. מה נראה לכם כדאי?
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. האם מותר למישהו שאין לו ביטוח (בכלל) לנהוג ברכב- כשבעל הרכב לידו (יש רישיון...)? 2. כמה עולה (בממוצע) ביטוח לנהג חדש? (פחות משנתיים מיום הוצאת הרישיון...)? ואיך בכלל מסתדר כל הקטע הזה היום? תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום ... מה לפני דעתכם יותר טוב מבין שני הנושאים הבאים ללימוד אקדימאי 1- מנהל עסקים וכלכלה 2- משפטים מה דעתכם מה יותר טוב אני מתלבט .... אני שואל שאלה כללית מבחינת הכל , אפשרויות עבודה וכל הדברים האלה תודה לעונים
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קיבלתי היום בועדה רפואית פרופיל 45 רציתי לדעת מה זה אומר הפרופיל הזה ? תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כל מה שתראו באתר - הכל חינם. החל מתוכנה למחשב, וכלה בבקבוק בושם. יפה, לא? http://www.bechinam.com
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-