כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,687 דיונים בפורום זה
-
כל כמה פעמים ביום אני מקבל הונאת אימייל קבועה מ-Euro Millions Lottery, כבייכול שאני משתתף באיזו שהיא הגרלה לוטו וזוכה בה. תמונה לדוגמא: איך אני נפתר מהספאם הזה לעזאזל?!?!
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קיבלנו תרגיל בלימודים (תואר ראשון במינהל עסקים) ליצור דף בפייסבוק למוצר שהיה כושל מבחינת מכירות בארץ ולמתג אותו מחדש או למוצר שהוא פרי המצאתנו והציון נקבע לפי כמות הלייקים שאתה מקבל, עכשיו המוצר לא חייב להיות של חברה ספיציפית אלא לדוגמא יכול להיות SSD שזה מוצר שהרבה חברות שונות מיצרות, או לדוגמא סטארבאקס בארץ שגם כשלה. יש למישהו רעיונות למשהו שימשוך אנשים?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חברי הפורום שלום רב קיבלתי עבודה בבית הספר על תיאורית הקונספירציה לגבי פול מקרטני האם הוא חי או מת אני אשמח לכמה שיותר תגובות עם הוכחות תודה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
לאחר שנסגר לכמה שעות קריטיות, השרות חזר לעבור חלקית, ואולי בקרוב לא נצטרך את התוכנה לכתבה: http://hwzone.co.il/פופקורן-טיים-חזר-לעבוד-חלקית/
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עד עכשיו לא הצלחתי לקבל תשובה חד-משמעית. בית החולים אסף הרופא, הכולל גם את אחד מהשערים הראשיים למחנה צריפין. מה הוא שם השער - יפו או ירושלים? זה חשוב, תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי מאיזה סיני PDA בשם Sharp Zaurus C1000 והוא שלח לי את המכשיר נתן לי TRACKING CODE ועכשיו בדקתי את הקוד באינטרנט וזה מה שראיתי(תמונה מצורפת). עכשיו יש לי כמה שאלות: 1.יכול להיות שהם רק מעכבים את המכשיר בגלל שלא משווקים אותו בארץ(ובכל שאר העולם חוץ מיפן)?(כדי לבדוק שאין טכנולוגיות שאינם מותרות בישראל) 2.אם אני צריך לשלם משהו(מכס,מסים) על מה אם אין מחיר לזה בארץ ובכלל המכשיר הוא לא חדש הוא משומש? 3.הסיני הביא לי גם :כרטיס SD 1GB ,CF WIFI,USBLAN כל אלא הם דברים שקיימים בארץ אתם חושבים שבגלל זה הם עצרו את המשלוח(ואם אני יצטרך לשלם עליהם?)? 4.על המכשיר יש לינוקס נדמה למישהו שהם יצליחו לא לדפוק את המכשיר? או יותר טוב להפעיל את זה? ;D ניסיתי להתקשר למספר שמופיע בתמונה אבל לא…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כשאני נכנס ללינק הזה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=12;action=display;threadid=2690 אני רואה את זה: אין לך גישה לחלק זה ???
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כבר הרבה זמן שאני חושב על זה, אבל רק עכשיו החלטתי לפנות למקום שבאמת יש סיכוי שיעזרו לי בו... : אני מעוניין להשיג (או לרכוש) פוסטר של חברה כלשהי, לא משנה איזה. כמובן שהמרהיבים יותר שראיתי היו שייכים לכרטיסי המסך השונים. האם מישהו יכול לספק קצה חוט?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני תכננתי להזמין כמה מוצרים מאמזון לארץ אבל אין לי ניסיון איתם - מישהו יודע אם הם שולחים דברים לארץ? אני רוצה להזמין ספר ודיסקים שלא עולים על 50 דולר, האם אפשרי להזמין משלוח בחינם במה שנקרא "super saver delivery"? מהי הדרך הכי זולה ופשוטה להובלה? אשמח לתגובות,תודה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מעדני שוקלד פרה לא עמדו לא ליד לפרה ולא ליד לשוקלד סתם מעדן עם השם של שוקלד פרה כתוב עליהם בטעם שוקלד זא אין שוקלד אולי קקאו אז שלא יעבדו עליכם
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ביום חמישי אני נפגש עם חבר שלא ראיתי שנים איפה הכי כדי לדפוק ראש? שנינו בני 20, רצוי שיהיה גם משהו טוב לאכול עריכה: ועדיף לא עוד פעם ברברוסה, בית הבירה, בראון מחפש משהו חדש
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מאוד משעמם לי כרגע ודיי נטשו אותי ואין לי מה לעשות. אז אני פה עם כמה חברים ואוכלים פיצה. ואני מקווה שעשיתי את ההודעה הראשונה ב2002
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אשמח לעזרתכם. אני מחפש סרט אקשן אמריקאי משנות תחילת ה-2000 שראיתי פעם. זכורה לי סצנה אחת, שיש כושי במספרה שמקבל חבילה משליח וכשהוא פותח אותה, המספרה מתפוצצת. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
רציתי לשאול כמה שאלות: ראשית האם לשכת התעסוקה לנוער פתוחה לפני תחילת החופש זתומרת שאני רוצה ללכת מחר ולהוציא כרטיס עובד אפשרי? והאם אפשר דרך לשכת התעסוקה לקבל עבודה? אם לא אשמח להמלצות איך לחפש בדיוק עבודה,נער בן 16 וחצי. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני בפורום הזה מעבר לחצי שנה ואני מרגיש שאתם כמו חברים שלי בבקשה תעזרו לי ותגידו לי מה לעשות אני בן 17 וחצי ואני עוד מעט צריך להתגייס בתאריך קרבי.... עכשיו אני שלחתי ללשכת גיוס אימייל שברצוני לשרת ביחדת ממר"ם שבוע לאחר האימייל ששלחתי קיבלתי מכתב ובו סירוב לבקשתי... בשל נתוני לפני כשבוע שלחתי להם עוד אימייל שאני רוצה לדעת מהם הנתונים המתבקשים ליחידה לפני כשעה קיבלתי שיחה מבחורה בשם טניה שהיא אמרה לי שהנתונים הללו חסויים ואין באפשרותה להגיד לי וכי נמצא לנכון לא לגייס אותי ליחדה הזאתי.... עכשיו ברצינות חברה יש לי בגרות מעבר למצופה כמובן מלאה אני בקיא מאוד מאוד בנושא המחשבים עכשיו מה אני יכול לעשות אני אובד עצות תאמינו לי בחיים יש לי ים קומבינות אבל בצבא אני חדש …
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ניסוי קטן של לילה: ברוב שיעמומי החלטתי לקחת את הhi-cool שנפטרתי ממנו סופסוף ואת אspier (רק הצלעות) שנפלו לידי במפגש ולשים אותם מול מפזר חום לחצי שעה לראות מה קורה, איך קורה, כמה הם מתחממים, אחרי כמה זמן הם מתקררים, בקיצור ממש שעמם לי. אז שמתי אותם ואחרי חצי שעה, בשעה 12:30, תפסתי את הspier עם האצבעות ופתאום הוא עף לי מהיד על השולחן ושבר מאורר 80ממ אחד. הסתכלתי על היד וראיתי קעקוע יפה של פסים על האצבעות שלי!!!!!!!! כוסאמק!!!!!! מסכנות: * לא להשתעמם בסיביבת מתכות ותנורים. * לא לשים שמשעמם את אמתכות ליד התנור. * לא לחכות חצי שעה. * לא לדעת בהם אחרי חצי שעה. * לא לזרוק את זה על מאוורר אחרי שכן תפסת את זה. * לא לעשות ניסויים מפגרים!!!!
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שחקתי ב COUNTER STRIKE ואז פתאום התחלתי לראות מטושטש בעין השמלאית שלי .. זה מהמחשב או שמה ??
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו בא? ואם מישהו משתתף באחד הטורנירים אז תגידו איזה. אני כנראה משתתף בתורניר של PES4. בטח יפסיד, אבל לא נורא יהיה כייף
-
- 28 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תפקידו החדש של שר ההסברה העיראקי תחת פיקודו של הדיקטטור הגדול מרדמונד כמובן! ;D
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, יום ראשון משתחרר חבר שלי מהצבא, אחרי שירות באיזשהיא יחידה מובחרת.. בעיקרון אני צריך רעיון טוב מה לקנות למתנת שחרור.. למישהו יש רעיון? חשוב לציין, שכושר וצבא זה החיים שלו. אשמח לקבל הצעות תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני חושב שיש לי וירוס במחשב כל פעם אני מפרמט ואחרי פחות משבוע אני ניכנס לפיסבוק והוא לא מבקש שם משתמש וסיסמא זה וירוס ולמה זה נותן לי להכינס בלי לשאול אותי אנשים יכולים להיכנס ולצאת חופשי בביתי
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-