עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. היי, אני יודע שזה לא בדיוק המקום לבקש עצות מסוג שכזה, אבל חשבתי שמאחר שיש פה כמה אנשים בגיל נכבד, אולי הם יוכלו לייעץ לי. אני כעת בכיתה י', אני במגמות מדעי המחשב ופיזיקה, 5\5 ביחידות מתמטיקה אנגלית. אבל בקושי התחלנו את השנה ופיזיקה ממש קשה לי. אני לא יודע אם כדאי לי להשאר ולסבול ולשבור את הראש כל הזמן או לעבור.. לביולוגיה נגיד. השאלה כמה זה ישפיע לי לטובה בזמן תיכון וכמה זה ישפיע לרעה אחריו.

• 43 תגובות
    • 4.3k צפיות
  2. Started by Ramsses_II,

לפני כחודש הקדשתי כמה וכמה דקות למחשבה - איך מבטלים את הפיראטיות? למשל, מה רע בדיסקים של UMD, מבית ה-PSP של סוני? לאף אדם בבית אין צורב UMD. וכמשווקים קורא כזה צריך לשווק אותו כך שיהיה מובנה שהוא רק קורא. שיהיה בלתי אפשרי פיזית להעביר את תוכן הכונן לפורמט אחר. משהו שיחשבו עליו כמה חודשים, אבל אני בטוח שיימצאו פתרון. ככה, כמו שמי שלא גיימר (או לא צריך הרבה זכרון בשביל תוכנות ייעודיות) לא קונה מ"ה 64 ביט, כך מי שלא גיימר לא ייקנה את הכונן הזה. הבעיה היא שאני לא יודע כמה זה אפשרי, וזה יצריך מהפך כלל-עולמי-חומרתי-תוכנתי בשביל שזה יעבוד. אתמול עלה לי רעיון, אבל הוא נשמע ממש מגעיל, אבל אני הייתי מוכן להוציא אותו לפועל, כי בסופו של דבר, מי שקונה חוקי גם נפגע מהפיראטיות וגם, בסופ…

• 123 תגובות
    • 10.3k צפיות
  3. Started by Oztriker,

היי אנשים , היום הייתי אצל הקצין מיון לשיבוץ מחדש. אז הוא שיבץ אותי כמש''ק מטה. מישהו יודע מה עושים בתפקיד, איך היציאות ובאיזה בסיסים זה בדרך כלל?

• 0 תגובות
    • 3.1k צפיות
  4. Started by approx,

הייתי רוצה לדעת איזה גיטרה הכי טובה לתקציב הזה בעיקר מוזיקת טראש מטאל

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  5. Started by motogt,

אני צריך למצלמה 4 סוללות AA.השאלה מה ההבדל בין 1600 mAh ל2700?

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  6. אני סיימתי קורס MCDST ונהניתי. אני רוצה להמשיך ללמוד שם, ואני מתלבט בין 2 מסלולים: אני יכול לעשות את הקורס טכנאים שוב, אבל עם הסמכה של ויסטה ולא XP ומכיוון שזהו קורס במתכונת החדשה של servers 2008 ולא servers 2003, אז יש שני מסלולים: טכנאי למגזר העסקי ולמגזר הפרטי. חוץ מזה, חוזרים הרבה על החומר של ה- A+ (חומרה) ושוב מרכיבי מחשב, אולי קצת יותר משודרג ממה שאני הרכבתי. האפשרות השנייה היא להתקדם לתואר MCSA/MCSE 2008, אבל מאחר ואפילו הסמכה בסיסית של ויסטה אין לי, אני לא יודע האם מומלץ לי לעבור ישר להסמכות הרציוניות של MCSA/MCSE 2008. מה אתם אומרים? נשבר לי מזה שאנשים פה קוטלים את ג'ון ברייס בטירוף. אז נכון, יש את התארים האלה להרבה אנשים ואין להשוותם לתואר ראשון במדעי המחשב/הנדס…

• 40 תגובות
    • 4.5k צפיות
  7. Started by ExTaZi,

*****חבר'ה אני מקווה באמת שמותר לעשות את זה בפורום הזה, אם לא תגידו בבקשה לפני שאתם מוחקים***** האמת לא יודע מי יכול לגרום לי להרגיש יותר טוב במצב הזה.. אז ככה אני אוטוטו בן 22, עובד בהייטק, בצבא הייתי חודשים מועטים, והמצב החברתי שלי על הפנים.. בצבא לא עשיתי שירות מלא מכל מיני סיבות, חלקן מוצדקות וחלקן לא (אין לי קשיי הסתגלות או משהו כזה..) איך שיצאתי מהצבא ההורים לא היו הכי מרוצים שבעולם..אבל אבא אמר לי שאם אני כבר בחוץ עדיף שאני אעשה משהו מועיל.. נכנסתי לתחום ההיי טק כמה חודשים לאחר מכן, ראיתי במקום שאני נמצא בו פוטנציאל אדיר להתקדם, והתחלתי להשקיע שם את כל כולי.. מבלי לשים לב כל מה שעשיתי היה לעבוד לעבוד ועוד פעם לעבוד..כשהייתי חוזר הביתה הייתי יושב קצת במחשב ו…

• 121 תגובות
    • 10.7k צפיות
  8. Started by shoshana,

יש למישהוא מושג כמה עולה בערך לעצב אתר לעסק(קטן)?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by 125,

אני צריך שתפרשו לי את הקטע הזה לעברית ותסבירו לי מה זה אומר Underneath your clothes" There's an endless story There's the man I chose There's my territory And all the things I deserve "...For being such a good girl honey

• 10 תגובות
    • 957 צפיות
  10. אנחנו רוצים לקנות לאמא שעון יוקרתי ליום הולדת. בערך ב-5 אלף שקלים. לצערי אני לא מכיר חברות שמתמחות בשעוני יוקרה לנשים. תוצרת סין לא תתקבל בשום פנים ואופן. 100% תוצרת אירופה/יפן. אני רוצה שעון כל כך אירופאי שהוא יקלל יהודים.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by re5pect,

קודם כל אני חייב לציין שפתחתי נושא כזה בפורום צבא אחר, אבל רציתי לקבל חוות דעת מקהל שפחות מצודד בתפקידים קרביים. אני מתגייס עוד כחצי שנה. אני בן יחיד עם פרופיל 97 וקב"א 54+. התמיינתי לכמה יחידות במודיעין עד שפתאום כל המיונים הוקפאו. כשאני מתקשר לשאול בנוגע לזה אני נענה בתשובה הטיפוסית "אם אתה מתאים זה יגיע כשזה יגיע.". במיוני טיס נפלתי בירפ"א. עירעור לא עזר. במנילה אני לא רואה שום תפקיד שמעניין אותי. התקשרתי לקד"צ לשאול למה לא קיבלתי במנילה פקח טיסה, הסברתי את המצב שלי שאני בן יחיד וההורים לא יחתמו לי לקרבי וקיבלתי תשובה שאי אפשר - כי אין לי פרופיל עורפי. כל המוטיבציה שהייתה לי להתגייס לצה"ל ירדה באופן חד לגמרי. אין לי אפשרות להגיע לתפקידי עורפיים שדורשים מיונים ואני לא א…

• 21 תגובות
    • 3.4k צפיות
  12. מישהו מבין בזה? קניתי מסך מחשב שאצלי רק כמה ימים ואני לא מרוצה ממנו, רואים גרוע וגם בתמיכה הטכנית של היבואן לא עזרו לי. במקום להחליף אותו אני רוצה להחזיר אותו לחנות האם אני אקבל זיכוי כספי מלא? הם חייבו אותי בתשלום אחד לחודש הבא רק. ואמרו לי שהם יחייבו אותי ב10 אחוז מהמחיר +50 שקל משלוח אם אני מחזיר. כלומר לשלם להם 170 שקל . האם זה נכון והגיוני ? הבנתי שבקנייה דרך הרשת החוק אומר שמגיע מחיר מלא , ולמה אני צריך לשלם להם משלוח אם הוא חינם המשלוח וכתוב גם בזאפ ? חוץ מזה אם אני מחזיר להם את המסך אז הם מחזירים אותו ליבואן ומקבלים חדש לא ?

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. Started by davidreznic,

אחרי שראיתי שה X 540 נמכרים במחירי זנות שם (80$) לעומת מה שיש בארץ (החל מ 560) התחלתי לתהות... תודה לעוזרים...

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Dark_Phantom,

נסעתי לעבודה למשמרת הלילה בנטוויז'ן. כשהתקרבתי עם המונית לצומת מקסים בחיפה היה לפנינו ג'יפ שראיתי משהו עף ממנו. לא ייחסתי לזה חשיבות באותו רגע. כשהתקרבתי לחפץ שהיה על הכביש הזדעזעתי. אדם גוסס שכב לפניי. יצאתי מהמונית והזעקנו אמבולנס מהג'יפ נשמעו צרחות אדירות של בחורה ועוד גבר יצא מהג'יפ והסתכל כל האדם שמוטל הכביש. מצבו היה אנוש. פרפורי גסיסה. כשראיתי שאין עוד משהו שנותר לעשות נכנסתי למונית והמשכתי לעבודה. אדם נהרג, 2 משפחות נהרסו- שלו ושל הנהגת שהרגה. היות והייתי שם אני יכול להגיד לכם שאשמה כנראה שלו- הוא קפץ לאמצע הנתיב לא במעבר חצייה ומי שגר בחיפה יודע כמה מהר נוסעים שם. אבל בכביש אין צודק ולא צודק. יש אנשים חיים ויש מתים. זה השורה התחתונה.לראות את המוות מול העינ…

• 25 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. Started by J S Bach,

ואשכרה אנשים חושבים שיש להם קול לשיר, הוא באמת לא שמע את הזיופים האימים שלו??!?!?!?!?! איך הוא לא התבייש לשים את זה בYOUTUBE???? :anim-jjd: ENJOY! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח :jump1: :alcoholic:

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  16. בקלטת או בדיוידי

17. Started by HeaT-SinK,

כשקונים דומיין ישראלי ניתן לבצע זאת דרך אתר איגוד האינטרנט (הבחירה הנבונה - http://isoc.org.il/) או דרך רשם מוסמך. איך אני יכול לקנות דומיין עם סיומת COM דרך איגוד האינטרנט (העולמי?) - אני מכיר את אתר GoDaddy אבל הוא רשם מוסמך לדומיינים

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  18. יש כתובת מסויימת שאני מעוניין לתבוע בעלות בתשלום עלייה או אם זה אפשרי אפילו בחינם השאלה איך עושים את זה?, תודה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. חבר'ה, קיבלתי שיעורי בית די מזוויעים ויש כמה סעיפים שאני לא יודע איך לעשות. אני צריך לקבוע אם המספרים הבאים הם רציונאליים או לא ולהוכיח את זה: R(2)- 3R(3) Log2(3) R- שורש 3R - שורש שלישי לוג בבסיס 2, של 3. תודה רבה רבה מראש לכל העוזרים. אודה לכם אם תצרפו הסבר כדי שאוכל להבין.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by YOAV28,

שלום האם זה חוקי מבחינת רפידשר לקנות חשבונות ממישהו אחר ? תודה יואב

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by shuy,

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by achiya1,

אני בדיכאון לגמרי קניתי חולצה לא מזמן והיא כבר קיבלה כתם בולט שלא יורד בכביסה . ניסיתי הכל חוץ מאקונומיקה כמובן וזה לא עוזר.. אני אפילו חושב שניקוי יבש לא יעזור . מכירים טיפים טובים להורדת כתם עקשןןןןן במקרה? והחולצה עלתה די הרבה ככה שהיא שווה תהשקעה מבחינתי.. תודה לכל העוזרים מראש

• 4 תגובות
    • 783 צפיות
  23. Started by Shasoosh,

קניתי אצלם עכבר לפני שנה בערך, מאז כל כמה ימים הם שולחים לי זבל לתיבה על קופונים ומבצעים ועוד ועוד דברים שממש ממש לא מעניינים אותי. לינק להסרה אין ומיילים ששלחתי אליהם בנושא לא זכו לתגובה. שלחתי גם ל sales וגם דרך תיבת שירות הלקוחות שיש להם באתר. גם ל yuval@noacomp.co.il וגם ל service@noacomp.co.il חנות מחשבים שאמורה לכבד את עצמה. לי ממש ירד מהם. כאילו מה, הגענו למצב שאי אפשר לתת את האימייל גם כדי לבצע רכישה? אני באמת צריך להטריח את עצמי כדי להקים עוד פילטר במיוחד בשבילם? מעצבן.

• 29 תגובות
    • 2.9k צפיות
  24. אני נכנס לפרופילים של חברים. בצד שמאל, מתחת לתמונה, רשום, לדוגמא שיש 100 תמונות, אבל כאשר אני נכנס רואים רק 75. כנ"ל לגבי כולם. אצל מישהו רשום 26, רואים רק 5. מה הקטע?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Director,

שלום לכולם , משהוא מכיר את החנות Comp4u? ( או אם יש לה סניפים..?) משהוא קנה משם פעם ? המלצות , דברים לא טובים ? תודה !

• 4 תגובות
    • 896 צפיות

דיונים חדשים בפורומים