עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by intel suck,

אני צריך להחליט לאיפה אני ילך להתנדב השנה אז יש לי ספריה שזה הכי קל עזרה לנכים קשישים ילדים עם פיגור שכלי עזרה לילדים קטנים עם ש"ב מועדוניות וכו' לאן הייתם מציעים לי ללכת? בכל זאת אני צריך לעשות 60 שעות

• 10 תגובות
    • 827 צפיות
  2. Started by e-Pit@m,

באיזה תאריכים? כמה עולים כרטיסים? ומי אמור להיות שם?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by Delapro,

יש לי שאלה קטנה בקשר לאינטרנט. כרגע אני מתכוון להתנתק מהוט מטלויזיה ואינטרנט ולהתחבר ליס לטלויזיה ואינטרנט. יש לי טלפון מבזק והבעיה היא שאני רוצה להתנתק מבזק. השאלה היא אם אני אתחבר לאינטרנט בADSL האם יחייבו אותי על הקו או רק על התשתית ? עכשיו מחייבים אותי 40 שקל כל חודש רק על זה יש קו.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by HuGeMouTh,

http://www.techpowerup.com/116872/Newegg.com_Botchup_Sends_Several_Core_i7_Demo_Boxes_to_Customers.html בהתחלה אמרו שזה DEMO BOX אבל מבדיקה מעמיקה ניראה שזה לא, האנגלית ממש נוראית. ניראה כאילו מדובר בזיוף

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by toniviner,

הסיפור הזה ענק מכל הבחינות אז זה יותר מהודעה אחת. *The Difference Between Men and Women* Let's say a guy named Fred is attracted to a woman named Martha. He asks her out to a movie; she accepts; they have a pretty good time. A few nights later he asks her out to dinner, and again they enjoy themselves. They continue to see each other regularly, and after a while neither one of them is seeing anybody else. And then, one evening when they're driving home, a thought occurs to Martha, and, without really thinking, she says it aloud: "Do you realize that, as of tonight, we've been seeing each other for exactly six months?" And then, there is silence in the car. To Martha, it s…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by BarVaZ,

סימתי להוריד את כל השירים שאי פעם נוצרו ע"י הלהקה אולי הכי גדולה אי פעם The beatles לקח לי מעל 8 שעות בשלושה ימים אבל שמעתי הכל =] עם מישהו רוצה את זה זה שוקל 3.5 ג'יגה ואני יעלה את זה לטורנט ליץ' מחר או מחרותיים אבל חוץ מזה יש כאן עוד מישהו שמקשיב קצת לחיפושיות? ועם כן איזה שיר אתם הכי אוהבים שלהם? שלי Sgt Peppers Lonely Hearts Club Band תודה שהקשתם לחפירות שלי =]

• 10 תגובות
    • 871 צפיות
  7. Started by Lost Spirit,

זה היה אמור להשתחרר עוד אתמול ב3-4 לפנות בוקר. מה קורה עם זה? גם יוריקה לא יצא :-\ *שימו לב לא דיברתי על ווארז אלא בסך הכל על סידרה*

• 10 תגובות
    • 872 צפיות
  8. Started by Ewingum,

"It is ridiculous claiming that video games influence children. For instance, if Pac-man affected kids born in the eighties, we should by now have a bunch of teenagers who run around in darkened rooms and eat pills while listening to monotonous electronic music."

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Diablo,

:smoke:

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. שלום לכולם, נקדים מראש ונגיד שעשיתי כבר חיפוש כי אני גם זכרתי שיש מליון ת'רדים עם המלצות אבל מצאתי רק בודדים וגם הם לא סייעו לי. אז ככה, אני מעוניין באתר מארה"ב שיש בו בלוקי-מים למערכת קירור מים. לגבי היצרנים, אני מעוניין בבלוקים של לפחות אחת מהחברות הללו: Swiftech,DangerDen,PolarFlo. תודה לכל העוזרים, עמית

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. מסתבר שדן מרחסין שיקר לכולכם- תחת תפקיד שליח האתר לטייוואן (איך כותבים אותך, מדינה (?) ארורה?) הוא בעצם נסע להשתתף בניסוי סודי באירופה. מצד אחד של מאיץ החלקיקים עמד יוסי בניון, בצד השני דן מרחסין. הם נתקעו אחד בשני במהירות מדהימה ויצרו את שחקן נבחרת קרואטיה, לוקה מודריץ' התוצאה, לפניכם- (זה לא עובר משהו בתמונות, האמת, תשתדלו לראות יותר כדורגל =)) עוד תמונות גילוי נאות, לא פגשתי את ד.מ, שליח האתר לטאייוואן ומתת האל לאנושות כמה שנים טובות. מצד שני, גם את יוסי בניון לא.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלומות, שאלה מהירה ובלתי מזיקה יש לי אליכם: מהו האינטגרל של sqrt(ax) (שורש ax)?

• 10 תגובות
    • 969 צפיות
  13. אני מתכון למשחקים בקופסאות, לא משחקים שמורידים....

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. יש הצעות? אם מישהו מכיר סרט כמו CLICK זה גם יהיה טוב

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by waizman,

אני נוסע מחר לטבריה ;D (חוף דוגית למי שמתעניין) ל 5-7 ימים של מסיבות :dazzler1:, ים :jarswim:, שמש, :bigglasses: , ובחורות :gorgeous: . רק רציתי להגיד לכם שלום לפני שאני נוסע... :auto: נקווה שיהיה כיף, וסבבה. אז להתראות בעוד כמה ימים. כאן סלאמת עשאפי, עזה...

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אתמול ב6 וחצי, חבר של אמא שלי נהג, אמא שלי קדימה אני אחותי הקטנה ואח לי הקטן נסענו מאחורה. היינו בדיוק בכיוון לעשות בדיקת עיניים לרישיון נהיגה. החבר לא נתן זכות קדימה בצומת, ואישה שנהגב בכ70 קמ"ש נכנס בנו, בדלת השמאלית מאחורה. אני ישבתי צד ימין, כנראה הראש שלי עף ימינה, נחתכה לי הגבה לאורך כמעט לגמריי הכל היה דם. תוך שניות התאספו איזה 50 איש. האמבולנס לכך אותי לנהריה, בדרך הוא אמר לי שיש לי חתך עצבני שם. בסוף הגעתי למחלקת עיניים, 20 הרדמות מקומיות, ואז תפרו מבפנים ואז מבחוץ. למזלי העין לא נפגעה, ואני מקווה שלא תישאר צלקת רצינית. לחבר של אמא שלי ישללו תרישיון כנראה לשנה, ואז הוא יצטרך לעשות טסט מחדש וגם לשלם קנס, כי הוא היה בשנתיים תנאי.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by ToMeRv32,

אני גולש עכשיו דרך האפליקציה בiPhone, וזה הרבה יותר נוח מאשר מהדפדפן! ממליץ לנסות למי שלא מכיר

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. יצא ל T.I. בתחילת החודש אלבום חדש שנקרא : T.I.P. VS. T.I. , שמעתי אותו , ואני חושב שזה אלבום גדול !!! מעניין אותי - מה אתם חושבים עליו? http://www.youtube.com/user/TIvsTIP

• 10 תגובות
    • 695 צפיות
  19. זה אחרי הסצינה הזאת של הקרב http://youtube.com/watch?v=h2SqUEvtVyI אני לא מוצא את זה ביוטוב.....למישהו יש לינק לסצינה הזאת? זה דחוףףףףףףף...תודה

• 10 תגובות
    • 989 צפיות
  20. Started by The_MG,

טוב שלום, אני לומד אכשיו בביה''ס גדול מאוד בצפון אכשיו לפני 1/2 שנה עברתי מביה''ס קטן (200 ילדים בכל ביה''ס 1-2 כיתות בכל שיכבה או איך שלא כותבים את זה) (כיתות ז-י'ב) אכשיו אני לומד בביהס שרק בשיכבה שלי יש 230 ילדים בבית ספר ממש אין לא לומדים אבל ממש (בחדש) ואני רוצה שתהיה לי בגרות טובה ולא סתם משו. לא מסלקים אף אחד כשבביהס הישן סילקו כ 3 ילדים בחצי שנה. יש לי אפשרות לחזור לביה''ס הישן אבל זה גם עולה ממש הרבה 2000שח בלי הסעות שזה ההורים שלי עובדים 5ק''מ משם. הבעיה שלי היא שאני רוצה ללמוד מחשבים ובביה''ס הזה(הישן) המגמה ממש חלשה ובביה''ס החדש היא ממש חזקה אבל מה זה עוזר לי אם שום מורה לא זוכר אותי ואפילו לא זוכר את כל הילדים שלומדים שם כבר 2שנים אין לי מושג מה לעשות בביה''…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום רב. אח שלי עוד חודש בדיוק מתגייס לצה"ל. מאחר ואני סיימתי לפני 8 חודש את השירות, הוא הגיע אלי עם שאלה שאני לא יכול לענות אליה. מבקש עזרה ממי שמתמצא בתחום. רקע: אח שלי למד לטבחות בתדמור כולל י"ג ועבד התמחות בכמה מקומות. היו לו בעיות רפואיות (קצת פיזיות, קצת פסיכולוגיות) שטופלו ברובם לפני די הרבה זמן. הוא ממש רוצה (ודי צריך) שבשירות יעשה את תפקידו כטבח. אבל בצו ראשון בגלל שהוא לא ניפח את הבעיות שהיו/קיימות עדיין, הביאו לו פרופיל 97 וקב"ע די נורמלית (לא יודע כמה בדיוק אבל כך זה נראה). בסופו של דבר הוא קיבל גיוס לכפיר. השאלה: באיזה דרך אפשר להעביר אותו ליחידה/תפקיד מתאים בתור טבח. האם להוריד לו פרופיל (דרך מי ואיך?) או קב"ע? האם לעמוד על שלו ולא לעשות טירונות בכפיר ואז לה…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by Guarding angel,

http://youtube.com/watch?v=qP1kbp1LlPA&search=half%20life%202%20mentos

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by [NOS],

http://www.dumpalink.com/media/1137066374/Owned_So_Hard_It_Hurts :lol: LOL LOL LOL עריכה: עוד משהו, ארוך אבל מצחיק http://www.dumpalink.com/media/1124623073/Real_Life_Grand_Theft_Auto

• 10 תגובות
    • 943 צפיות
  24. .תודה , לורד יאבל השלישי .

• 10 תגובות
    • 973 צפיות
  25. שני סרטים, שני משחקים, שני כוסיות, מצאו את ההבדלים: את מי אתם מעדיפים? הרחיבו, פרטו ותנו דוגמאות.

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.