כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,704 דיונים בפורום זה
-
מדובר בחנות שכונתית בבעלות פרטית. יש לי זיכוי בסך 200 שקל בחנות הספיציפית הזאת וסיכמתי עם המוכר שזה ישמש כדמי קדימה. סיכמנו על המיפרט והוא היה צריך לחזור אליי עם תשובה לגבי כרטיס מסך מסויים שרציתי ולא היה לו במלאי. הלכתי למילואים וחשבתי שהוא מתעכב עם התשובה בגלל שמדובר היה בכרטיס יקר שאינו נפוץ. כשחזרתי מהמילואים התקשרתי לחנות לברר את פשר העיכוב,אולם מענה אוטומטי הודיע לי שהקו נותק. הגעתי לחנות ולתדהמתי התברר לי שהשלט הוחלף והבעלים התחלפו. הבעלים הנוכחיים לא שיתפו פעולה והתנערו לחלוטין מהעניין. בדרך לא דרך הצלחתי להגיע לכתובתו ולמספר הטלפון של בעל החנות אולם הוא התנער מהעניין ואמר לי שזאת הבעייה שלי שלא ניצלתי בזמן את הזיכוי וכרגע אחרי שהוא כבר סגר את החנות אין לו שום כו…
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היום עשיתי מבחן.המבחן תאוריה הראשון שעשיתי וטעיתי ב6 שאלות מתוך 5 מותרות. אחת השאלות בהן טעיתי היא כזאת:איזה מכלי הרכב המופיעים בתמונה אינו חונה כשורה? זאת השאלה ובתמונה מתחת מוצגות שתי מכוניות צמודות למעבר חציה.אחת לפני ואחת אחרי. אבל!המכוניות חונות על יד מדרכה עם אבני שפה הצבועות באדום לבן-מה שאוסר על חניה של כלי רכב בכל מקרה. אני מין הסתם סימנתי שאף אחד מהרכבים אינו חונה כשורה.אבל לפי המבחן התשובה היא שהרכב שלפני מעבר החציה אינו חונה כשורה. מה שנכון אם לא כוללים את אבני השפה הצבועות אדום לבן. אני מתכוון לערער מחר על זה.מה דעתכם?
-
- 15 תגובות
- 7.8k צפיות
-
-
-
לילה טוב, יש לי את הרקע הזה: http://wallpaperstock.net/announcement_wallpapers_8012_1440x900_1.html אני מחפשת משהו מקורי לרשום בתוך השלט. משהו שקשור למחשבים. בהתחלה סתם חשבתי שזה יהיה נחמד לרשום את השם שלי אבל זה נראה לי "פשוט" מידי. אשמח לרעיונות...[רציניים....]. תודה.
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
מדובר במבצע הנוכחי (לאורך דצמבר?) בצומת ספרים. התקנון: https://www.booknetshop.co.il/page.asp?id=190000 1. לפי השורה הראשונה בתקנון קיבלתי רושם שהאתר תקף רק בקנייה מהאתר. נכון? לא נכון? 2. תקף רק על המבחר (המאוד מצומצם) של 'רבי מכר' שמופיעים באתר (https://www.booknetshop.co.il/bestseller.asp), או שיש עוד משהו? יש רשימה מלאה איפהשהו? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כולם יודעים שספקיות האינטרנט לא נותנות כתובות ip לאוכפי חוק כלשהם. כולם גם אומרים שאוכפי חוק לא יחפשו את אלה שמורידים אלא את אלה שמשתפים. אז איך זה שבכתבה הבאה ידעה ההתאחדות על הבחור מבית שמש הוריד סרטים ? ואיך זה שתפסו בחור שלא שיתף אלא בסכ"ה הוריד ? אשמח לשמוע תשובות http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=83639&pid=1
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש כבר כמה שעות הת המשפט מהקומדי סטור (יש גם שיר כזה): לקח נושא תמים ועשה אותו פושע תעזרו לי בבקשה, אני משתגע.
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
נדפק לי סופית המכשיר N95 שקניתי לפני שנה בשחור....עכשיו אני לי כסף לקנות חדש אז אולי יש איזה מבצע בסלקום שנותנים מכשיר ומפזרים תשלומים?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
התווכחתי אם חבר מה שם הסיגרייה הזאת ( אנחנו לא מעשנים סתם ויכוח דפוק חח) http://hotimg21.fotki.com/a/79_181/133_66/sigaret.jpg נקסט כחול ארוך ( הוא טוען שלא קיים ארוך ) נקסט כחול
-
- 4 תגובות
- 921 צפיות
-
-
אני מחפש שרת איחסון לאתר תדמיתי. אני צריך שהוא: 1. יהיה מהארץ 2. יתמוך בASP ומסד נתונים של מייקרוסופט (DB) 3. העלאת FTP נפח של כמה מאות מגה - ג'יגה. אשמח להצעות...
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
איך המחשב יודע מה השעה ? נגיד וכיביתי את המחשב ל כמה ימים ונגיד והוא לא מחובר לרשת איך הוא יודעה כמה שעות עברו מאז שהוא כובה ואיך הוא יודעה מה השעה לאחר כמה זמן ?
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי קניתי אוטו ומצב המרכב שלו דיי טוב יש כמה מכות קטנות שצריכות בונדו מעבר לזה אני רוצה לצבוע את הרכב בשחור(מה שמחייב עבודת פחחות טובה מאוד) מוסך לא בא בחשבון כי הוא רוצה 3 אלף שקל אז חשבתי לעשות את זה בעצמי יש למישהו מושג כמה עולה פח צבע לאוטו של נגיד 3 ליטר וצפוי שקוף בערך 3 ליטר? חשבתי לעשות שחור מאט ועליו ציפוי מבריק זה יצא שחור מבריק אגב , מה לגבי פח בונדו מה המחירים ?
-
- 35 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
רציתי לעשות OverClocking לכרטיס מסך ונתנו תתוכנה במדריך אבל רשום קובץ לא קיים .. קישור לתוכנה : http://hwzone.co.il/downloads/index.php?act=view&id=39 קישור למדריך עצמו : http://hwzone.co.il/guides/oc_vga/2/ תתקנו בבקשה .. טנקס
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
בשעה טובה, קיבלתי צו ראשון. מסתבר, שזה לא ראשון שהם שלחו אליי, כנראה נעלם בדואר או משהו (מצוין עליו "התראה לפני מעצר :s05: ). בכל אופן, בתוך המכתב, הגיע רק צו ההתיצבות, בלי השאלון הרפואי מצאתי את הטופס, באיכות מגעילה ביותר, באתר של צה"ל: http://www.aka.idf.il/giyus/general/?CatID=23065 יש אולי משהו באיכות יותר טובה? כי זה די מעצבן לשבת ולמלא דבר כזה. לא לחוץ לי לקבל משהו אחר, מקסימום אני יסבול 3 דקות וימלא בזה, אבל יהיה נחמד למצוא משהו אחר. ולבסוף, מחיפוש קצר גיליתי שכבר חרשו על הנושא הזה פה, אבל בכל זאת, טיפים יתקבלו בברכה .
-
- 0 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
-
היי ח'ברה זה נושא רציני , אני מבקש רק מי שיש לו נסיון או משהו לעזור שיכתוב...תודה. איך מתמודדים עם דחייה של בחורה ? הייתי בדייט עם בחורה ולא היה קליק וממש נעלבתי כזה. אני מרגיש דחוי וזאת הרגשה כואבת להיות דחוי. אף פעם לא הרגשתי משהו כזה בחיים שלי. אני בן 23 - תכף 24 , ואני ביישן כזה עם בנות. זה לא שאני מכוער , או חנון או משהו. הבנות היחידות אבל שהייתי איתם בקשר בחיים היו מהתיכון , או מהצבא או ממקומות עבודה. כלומר בחורות שקודם הכרנו פיזית כמה חודשים ורובן התחילו איתי ראשונות כי אני ביישן. אבל אני תכף בן 24 ובתכלס אף פעם לא הזמנתי בחורה לדייט או משהו. אפילו שנגיד בנות נתנו לי טלפונים התביישתי להתקשר. כאילו אני חי כזה בבועה שלי , וככה אני גם לא נותן לעצמי להפגע. וגם לרוב הבנ…
-
- 48 תגובות
- 9.2k צפיות
-
-
1. אם מציעים לך הלוואה, אמור שבדיוק עכשיו הכרזת על פשיטת רגל ואתה ממש צריך את הכסף. 2. אם שואלים אותך: "איך אתה מרגיש היום?" תגיד: "אני כל כך שמח ששאלת, כי לאף אחד היום לא אכפת ויש לי את כל הצרות הללו. הכלב שלי מת, חברה שלי נפרדה ממני..." 3. )זה טוב בשביל הגברים( נערת הטלמרקטינג: "היי, שמי ויקי ואני מדברת מטעם חברת "___". אתה (בהטעמה חרמנית): "מה את לובשת?" 4. אם החברה מנקה שטיחים תשאל: "האם אתם יכולים להסיר כתמי דם?... כתמי דם של עזים?... ומה עם דם אנוש?" 5. אמור "לא" שוב ושוב. תשתדל להדגיש כל "לא" ואמור זאת באותו קצב ובקול מונוטוני. זה ממש כיף אם אתה מסוגל לעשות זאת עד שמנתקים לך. 6. אחרי שנערת הטלמרקטינג מסיימת את שיחת השכנוע שלה תבקש ממנה להינשא לך. כשהיא תתחיל להתבלב…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אתמול נתקלתי ב YOUTUBE בסדרה ממש מצחיקה של סרטונים על שוטר מפגר. (לא מפגר מבחינת עלבון, מפגר מבחינת המחלה, פיגור שכלי וזה כנראה מה שיש לו\תסמונת דאון) בקיצור, ממליץ בחום לראות הנה הפרק המועדף עליי:
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אחת השאלות שיש לי לפתור בתור שיעורי בית באלגוריתמים היא כזאת: נתונה מטריצה M בגודל n על n של מספרים שלמים ושונים אחד מהשני צריך למצוא איבר שהאיברים שמעליו, מתחתיו ומצדדיו קטנים ממנו במילים אחרות, צריך למצוא m[i, j] כך ש: m[i,j] > m[i+1, j], m[i-1,j], m[i,j+1], m[i,j-1] זה קל, הבעייה היא שאני צריך לפתור את זה בסיבוכיות O(n) שימו לב - אני לא מבקש פתרון, רק שתגידו לי אם זה אפשרי ואני אשמח אם יענו על השאלה אנשים שלמדו יותר משיעור או 2 במחשבים בבית הספר על אלגוריתמים... אל תשכחו שזו מטריצה - יש n² איברים בכל מקרה, יש לי 2 הוכחות שזה בלתי אפשרי, אבל יכול להיות שאני טועה בהוכחות האלה, למרות שזה לא נראה לי, אני אחכה ואראה אם יש צורך בכלל לתת את ההוכחות שלי תודה איל
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יודע איך נראה השירות של נהגים מבצעיים ביחידת שלדג, שעברו טירונות 02? איך ניתן להתקבל ליחידה בתור נהג מבצעי? האם הם 'טועמים' שטח? 'אוכלים' טבילת אש? אילו אימונים הם עוברים ביחידה? האם רשאיים לקחת נשק הביתה? אשמח לשמוע פרטים.
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
מכירים את זה שאתם רוצים לצאת מהבית, ולא יודעים איך לאכסן את כל הגאדג'טים שלכם בכיסים? ובכלל.. כל הדברים שאתם צריכים איתכם, מפתחות, ארנק, פלאפון, אוזניות, אייפוד (או D2, או כל נגן אחר שהוא fuck the system and be different) חשבתי לקנות תיק צד קטן, ולשים בו הכל. מישהו מכיר מקום במרכז לתיקים נורמלים? הבנתי שלPURE יש תיקים יפים, אבל שהם יקרים ממש, מישהו יודע מה סדר המחירים שם?
-
- 40 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
-
אהלן אהלן, אני רוצה לקנות מכונה שהיעוד המיידי שלה הוא קיצוץ זקן ושיער מהאף, שתיהיה נטענת ואמינה. אם היא מסוגלת להתמודד עם תספורות ראש - יתרון גדול. אני לא רוצה להוציא על זה יותר מ 100$ ולא משנה לי קניה בארץ או מאתר בחו"ל שמקבל פייפאל, יש למישהו הצעות?
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-
יש לי מחר שמה ראיון עבודה בNETVISION ואין לי מושג קלוש על המקום הזה. כתובת:מרכז אומגה, מת"מ חיפה תודה
-
- 52 תגובות
- 15.8k צפיות
-
-
היי לא הרבה יוצא לי מהידע והקישורים שיש לי במחשבים קצת תיקונים פה ושם משפחה וכאלה קצת מודינג , אבל מעבר לזה לא ממש יוצא.. לכן חשבתי להתחיל לתקן מחשבים בבתים לבוא לקחת לעשות תיקונים למחשבים מקולקלים לשדרג וכאלה .. פה בעיר יש שני חנויות מחשבים בילבד ושניהם גנבים לדוגמא: אחד מהם רצה למכור לי AGP X1650 ב480 שקל (מה שאומר שעם מחיר זול אני אוכל להצליח) מלבד כרטיסי ביקור ומחירים זולים במיוחד יש טיפים מסוימים להצלחה ולפירסום?
-
- 54 תגובות
- 7.2k צפיות
-