כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
שלום. הייתי שמח לשוחח עם מהנדס/סטודנט שעובד בתחום החומרה, לעזור ולהיעזר בדברים החדשים שלומדים מידי יום, וסתם בבעיות שמנסים לפתור. המסנג'ר שלי הוא 86shahar@walla.com תודה.
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
שלום! ניתקלתי באתר הבא: www.free1.co.il מה אתם חושבים עליו לשדרוג פלאפון? זה מכרז..המחירים שם ממש זולים,אתם חושבים שיש משהו חשוד פה?או סתם מכרז רגיל?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה ראשי תיבות של משהו? HARDWARE שקר כלשהו?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
הזמנתי בערך לפני 3 שבועות סרט DVD מחו"ל מהאתר YESASIA ולפיהם הוא הגיע לארץ כעבור בערך שבוע... עכישו הבעיה שלי היא שלא הייתי בבית מה-2.11.08 בגלל שסגרתי שבת בבסיס ואחר כך ביליתי במעצר צבאי היום חזרתי ושאלתי את המשפחה אם הגיע משהו.... הם אמרו שלא.. התקשרתי לסניף הקרוב לבית שלי והם אמרו שאין משהו על שמי.. הבחורה שהייתה שם שאלה אותי אם אני יודע את מספר החבילה.. אבל אין לי מושג... חשבתי שמשאירים פתק או משהו אם אף אחד לא בבית לא? מה אני עושה במצב כזה?
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש כמה שישיות בירה, אבל הבעיה שבירה נורא יקרה בהשוואה לוודקה לדוגמא. במכולת השכונתית, שישית היינקן עולה כ40 ש"ח, זה בערך חצי ליטר וודקה. מאיפה אפשר לקנות בירות רגילות (היינקן, טובורג) בזול? והאם שווה לרכוש את החבית שמוכרים בסופרים?
-
- 13 תגובות
- 7.9k צפיות
-
-
ראיתי בKSP מחיר מפוצץ לדיו למדפסת שלי (מס' 56) רק 66 ש"ח לשחור, HP מקורי. יש לי מס' מחסניות דיו בבית, לKSP אין מה לעשות איתם. האם יש מקום שמקבל את המחסניות תמורת זיכוי/החזר ?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ערב טוב. כתבתי לא מזמן בפורום משחקים שקניתי מהאתר pcgames, את המשחק red alert 3... המשחק הגיע אלי ללא ה-CD KEY. שלחתי אליהם אימייל והם טענו שזה באמת מוזר שהגיע בלי ונתנו לי מספר טלפון של הד-ארצי על מנת שיתנו לי אחד חדש... יום למחרת צלצלתי... וכמובן עם השירות המדהים בארץ, אמרו לי שיחזרו אלי ולא חזרו. צלצלתי שוב-פעם לאחר כמה ימים, ואמרו לי שיחזרו אלי שוב...[כן, אתם מנחשים נכון, שמו עלי זי*]. אחרי יום-יומיים צלצלתי אליהם שוב ואמרו שזה קשור לאטארי ושהם בחופשה עכשיו [כמה צפוי], והם יחזרו רק אחרי יום-יומיים [לא זוכרת כמה ימים בדיוק הוא אמר לי]. בקיצור, צלצלתי לאטארי והם אמרו לי שהם יעבירו את המידע לאיזה אנשים במחסנים ואז יתנו לי קוד חדש... ושוב, אף אחד לא חזר אלי. צלצלתי אליהם …
-
- 25 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
איזה אתרים? איפה? אני מדבר על תוכניות מהארץ ומחול
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
היי בקשר לשירות בצבא,יש כאן מישהו שחושב שאם הקבא של מישהו אחר היא קבא נמוכה זה הופך אותו לבן אדם "טיפש" כביכול כי הוא לא קיבל זימונים? כאילו הצבא מחשבים את כל מי שלא מקבל זימונים לבן אדם "טיפש" שלא יוכל לתרום כלום לצבא? מה הם בעצם עושים בכך? כאילו הם מנסים את כל הטובים להוציא למשהו טוב וכל הגרועים אז יאללה הם ידחפו את כל הגרועים למשהו ממש לא טוב רק בגלל שהקבא שלהם נמוכה? יעני נותנים לכל הגאונים עם הקבא הגבוה דברים טובים,וכל אלה שיש להם קבא נמוכה יותר מקבלים דברים פשוטים כמו נהג,פקיד וכו' חוץ מזה שירות בצבא משפיע לי אחרי זה על האזרחות?זאת אומרת אם אני אבוא לכל מקום עבודה\מוסדר השכלה גבוהה ישאלו אותי איפה הייתי בצבא? המקום שהייתי בו בצבא ישפיע לי איכשהו על מה שאני אלמד באונ…
-
- 290 תגובות
- 31k צפיות
-
-
היי מי בפורום הזה נוהג על משהו(הכוונה יש לו רישיון)?הרישיון הוא לאוטו או לאופנוע? אם לאוטו,כמה שיעורים עשיתם עד לטסט ואיזה טסט עברתם? כמה זמן יש לכם רישיון? טוב אותן שאלות יהיו גם לאופנוע רלוונטיות על איזו מכונית נוהגים? אם אני אתחיל ממני אז ככה: נוהג על אוטו עשיתי בכללי 100 שיעורים(בבקשה אל תצחקו),ועברתי טסט 5 יש לי רישיון 8 חודשים נוהג על מאזדה 3,ועל פיאט פונטו ספייס(אחלה אוטו) ועכשיו הכדור עובר אליכם
-
- 164 תגובות
- 12.7k צפיות
-
-
אני צריך למצוא מידע על קבורה הודית והמאפיינים שלה תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מעניין אם הוא גם עושה ספונג'ה: http://www.gametrailers.com/player/usermovies/292485.html
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
מישהו הצליח לקלוט את האירוניה? http://enthusiast.hardocp.com/news.html?news=MzYzOTUsLCxoZW50aHVzaWFzdCwsLDE=
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
אחד האתרים היותר מעניינים לטעמי ברשת בתחום החומרה/גדג'טים פירסם את נבחריו לשנת 2008: http://www.trustedreviews.com/notebooks/review/2008/11/25/TrustedReviews-Awards-2008/p1
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3629068,00.html
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
קיצר, נתקלתי במשהו באינטרנט, ואני לא יכול להבין כבר שעה איך זה הגיוני!! אשמח להסבר ממישהו חכם.. בקשה אם למישהו יש אסבר הגיוני... וזה לא טריק או משהו, כי גם אשכרה לקחתי דף וחתכתי וזה נכון... באמת יש חור איכשהו..
-
- 7 תגובות
- 981 צפיות
-
-
קיבלתי לפני כמה דקות מייל מבאג על המבצע הבא http://www.blackfriday.co.il/black-friday_nl.jpg שימו לב למבצע על המשחקי PC וקונסולות. קונים אחד ומקבלים את השני ב-70% הנחה(כמובן הזול מביניהם). זה מאוד משתלם גם בקונסולות כי יוצא בעצם שמחיר של משחק שני ששווה 400 ש"ח עכשיו שווה ל120 ש"ח(יוצא 520 לשני משחקים => 260 למשחק, כמעט כמו הזמנה מחו"ל). אני אקפוץ יום שישי לראות אם אני אמצא משהו משתלם. (כתוב למעלה שהחנויות(ברבים) יהיו פתוחות מ08:00 ככה שאני מניח שהמבצע יהיה קיים בכל הסניפים ולא רק בדיוטי פרי(ששמה יש איזה מבצע נוסף))
-
- 417 תגובות
- 65.7k צפיות
-
-
Clarkson Island כול מי שראה את הפרק החדש בטח כבר ראה חלק קטן:
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איזה גירסה היא באיכות צפייה והשמיעה הכי טובה: Rambo.IV.2008.WP.XviD-THS Rambo.R5.XViD-BaLD Rambo.IV.R5-DvDRip.xvid.mp3-ART Rambo.2008.DVDRip.XviD-FLAiTE Rambo.PROPER.DVDRip.XviD.AC3.iNT-DEViSE אם אפשר פירוט מדוע זה יהיה טוב.. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
-
אני צריך אתר טוב (מומלץ שיהיה חינמי) שיש בו סמיילים וסרטוני פלאש. או אתר של סמיילים בלבד או סירטוני פלאש בלבד, כעיקרון אני רוצה שתציעו גם זה וגם זה.
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
העתקתי את ההודעה שהיא פתחה פ"תפוז": ערב טוב. כמו שאמרתי בכותרת, היום בבוקר נקראתי אל רופא היחידה שלי שאמר לי שהבדיקות דם שעשיתי חיוביות לצליאק. כמובן שאני גם נפגשת עם רופא גסטרו בשבוע הבא, אבל כרגע זה לא משנה. מה עוד- שהרופא יידע אותי שעד לפני חודש, צליאק גם היה משחרר אותי מהצבא, אבל החוקים השתנו. איך לא עלו על זה בבדיקות דם/DNA שעשו לי בגיוס? לא יודעת. ניחא. תביעות משפטיות יגיעו בהמשך. וכצפוי, יש לי הרבה שאלות.... נתחיל ברעיון שבתכל'ס הכי מלחיץ אותי- אני באמת לא יכולה יותר לאכול פיצה...? (אני יודעת שזה מפגר, אבל האוכל שאני הולכת להפסיד זה הדבר הראשון שעלה לי לראש) אני מניחה שהשאלה האמיתית היא, עד כמה זה הולך להשפיע לי עכשיו על האכילה ועל אורח החיים באופן כללי? תודה מראש.…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רציתי לשאול עם יש לי 3 יחידות במתמטיקה אני יכול להתקבל לטייס קרבי?( חייל האויר) ומה זה קב"א? ומה זה דפ"ר?
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.skypc.co.il/pl_product~28300~8~0.htm מחיר הכרטיס:829 ש"ח משלוח:620 ש"ח סה"כ:1449 ש"ח :lol: אם יש פה מישהו שקשור אליהם שיגיד להם לתקן
-
- 4 תגובות
- 823 צפיות
-