עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by ymss69,

קיבלנו תרגיל בלימודים (תואר ראשון במינהל עסקים) ליצור דף בפייסבוק למוצר שהיה כושל מבחינת מכירות בארץ ולמתג אותו מחדש או למוצר שהוא פרי המצאתנו והציון נקבע לפי כמות הלייקים שאתה מקבל, עכשיו המוצר לא חייב להיות של חברה ספיציפית אלא לדוגמא יכול להיות SSD שזה מוצר שהרבה חברות שונות מיצרות, או לדוגמא סטארבאקס בארץ שגם כשלה. יש למישהו רעיונות למשהו שימשוך אנשים?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. שלום, לפני כשבוע גיליתי שמוסד אקדמי (שלא נזכיר את שמו) שלח מספרי זהות + שם מלא שלי (ושל עוד אנשים שמופיעים ברשימה כלשהי) להמון אנשים שלומדים בו. למי המידע נשלח? לאנשים שנחשדו במשהו בועדת משמעת כלשהי. מדובר על כ- 30-60 אנשים. השאלה שרציתי לשאול בתכלס היא: האם זה חוקי שמוסד אקדמי מפרסם את הת"ז שלי אל מול השם שלי להרבה אנשים ללא הסכמתי? (ולא מדובר רק עלי, אלא על עוד המון אנשים חוץ ממני)? למי שנותן תשובה, אני אשמח מאד אם היא תכיל קישור לחוק הרלוונטי. ממש תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. נראה אם תצליחו לנחש את המילה החסרה ;D http://planet.nana.co.il/Spirit11/story.JPEG ומי שמכיר שלא יגלה

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. נוכחתי לשים לב לכך, שכל פעם שאני נכנס לחשבון הגוגל שלי, בין אם בשביל להעלות סירטון ליוטיוב, ובין אם להעלות תמונה ל-Picasa Web Albums, אני מקבל ספאם מגוגל בדוא"ל, שהתרחשה כניסה חדשה לחשבון שלי. איך אני נפטר מהדרעק הזה?

5. Started by aleXtazi,

http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1472600 עוד אחד חחח

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by k22,

שלום אני חושב שיש לי וירוס במחשב כל פעם אני מפרמט ואחרי פחות משבוע אני ניכנס לפיסבוק והוא לא מבקש שם משתמש וסיסמא זה וירוס ולמה זה נותן לי להכינס בלי לשאול אותי אנשים יכולים להיכנס ולצאת חופשי בביתי

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. התחלתי לימודים באוניברסיטה הפתוחה בשביל לעבור לטכניון כנראה להנדסת חשמל ולא לפיזיקה לחלק מהקורסים שאני לוקח אני צריך להשלים חלק מהחומר של 5 יחידות. השאלה אם אני ישלים רק את החלק הזה (טריגו, לוגריתמים ועוד קצת) אם עלול להיווצר מצב שאני יגיע לטכניון ויחסר לי שאר החומר של 5 יחידות. השאלה השנייה למי שמכיר את המקצוע האם הוא יודע במדוייק מה אני צריך להשלים מה-5 יחידות. עריכה: בטכניון מתחשבים בליקוי למידה? (דף נוסחאות, תוספת זמן?)

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. חברי הפורום שלום רב קיבלתי עבודה בבית הספר על תיאורית הקונספירציה לגבי פול מקרטני האם הוא חי או מת אני אשמח לכמה שיותר תגובות עם הוכחות תודה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by LazyBoy,

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. איזה מסך טלויזיה אתם ממליצים בגודל 29 אינץ

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by pssheba,

שלום, למשתמשים ביוטיוב: כאשר מישהו כותב הערה ומוסיף @ לכינוי שלי: למשל: hi @nickname מה פשר הסולמית לפני הכינוי? נדמה לי שזה מכונה tag ונתקלתי בזה גם בהוספת חברים לרשת yahoo. תודה

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. טוב אז היום אני מקבל קריאה מחבר שלי שהסידירום לא קורא לו דיסקים. דבר ראשון שחשבתי "דיסק ניקוי". הבאתי את דיסק הניקוי שלי ושמתי בכונן, שמעתי אותו מסתובב אבל זה לא זיהה את הדיסק ולא יכולתי לנגן אותו. אז שאלתי אותו אם לפתוח, אם זה יהרס, בכל מקרה הוא היה קונה חדש. פתחתי. ולא תאמינו מה מצאתי בפנים... מישהו הכניס פנימה דיסק, עם העטיפה!! בפנים היו מלא מלא חתיכות של נייר העטיפה של דיסקים של GPT (עם הפרסומת של "שומר נתונים ל120 שנה"), ועוד בונוס קטן שמצאתי הייתה חתיכת עץ, בחלקה מפוררת בתוך הסידי... כדי להוציא את הכל הייתי צריך לפרק ממש את כל הסידי לחלקיקים...

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. http://www.getit.co.il/Group/32707/395 מה פשר המחיר הזה? הבנתי שהאיכות של הרמקולים ממש מחורבנת, אבל 99 ש"ח ל 8 רמקולים, כאילו WTF? באמת מה הקאטץ?

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by darkdude,

שווה כניסה http://youtube.com/watch?v=8minCDrYaRk

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by eladh16,

שלום אני רוצה לקנות מצלמה DSLR. כיוון שהמחירים בארץ בשמיים לעומת המחירים בארה"ב, חשבתי לקנות את המצלמה דרך AMazon. אם אני יקנה דרך AMazon אני יחסוך קרוב ל 1000 שקל. רציתי לשאול אם מישהו פה בפורום הזמין משהו ב AMazon, האם הוא אמין? הבנתי שיש משלוח חינם, זה כולל לישראל? וכמה זמן המשלוח? האם מומלץ לקנות מוצר יקר דרך AMazon? ושאלה חשובה, האם האתר מחזיק סחורות חדשות בלבד? כלומר זה לא יד שנייה כמו ב ebay נכון? תודה לעונים

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by Milford Cubicle,

לא ראיתי שפתחו על זה ת'רד (או שהוא כבר נכחד), אז רק להזכיר לכולם.. הלילה, בין 2 ל-3 (או 1 ל-2? לא קריטי.. במילא כולם מעבירים לפני שהם הולכים לישון..) מעבירים את השעון שעה אחת קדימה. דוגמה מצויינת של בחרתם קדימה - קיבלתם מאחורה! מעבירים שעה קדימה, ומפסידים שעת שינה.

• 29 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. שלום, אני תכננתי להזמין כמה מוצרים מאמזון לארץ אבל אין לי ניסיון איתם - מישהו יודע אם הם שולחים דברים לארץ? אני רוצה להזמין ספר ודיסקים שלא עולים על 50 דולר, האם אפשרי להזמין משלוח בחינם במה שנקרא "super saver delivery"? מהי הדרך הכי זולה ופשוטה להובלה? אשמח לתגובות,תודה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. פשוט קורע :lol: *תודה לאיגור.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. כל כמה פעמים ביום אני מקבל הונאת אימייל קבועה מ-Euro Millions Lottery, כבייכול שאני משתתף באיזו שהיא הגרלה לוטו וזוכה בה. תמונה לדוגמא: איך אני נפתר מהספאם הזה לעזאזל?!?!

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Ameralis Zaiir,

מי שלא יודע מה זה, זה הדבר הזה שמכניסים לבית מנורה ויש שקע. אני יודע שעושים את זה ע"י שבירת מנורה, הוצאת חוט הלהט, והכנסה לתוך "נקבה" רגילה של חוט מאריך. אז אתם בטח חושבים עכשיו "למה הוא שואל הוא הרי יודע איך בונים" אז יש לי בעייה בתהליך, אני שובר מנורה, מכניס את החוטים, אבל מה, החוטים לא מספיק ארוכים, וגם אם הם היו, המנורה לא נכנסת לתוך הנקבה. ראיתי אחד בנוי ואין שם בליטה כזו ארוכה.. למישהו יש מושג מה אני עושה עכשיו? יש עוד משהו לשבור שפיספסתי?

21. שלום לכולם אני מחפש משהו כבר כמה זמן, שמעתי שיש מין משדר כזה שמחברים למצת של הרכב ומחברים אליו התקן כמו MP3 וכו' והוא כאילו משדר לרדיו של הרכב באחד מהערוצים. בגלל שיש לנו ברכב מערכת ישנה ויש בה רק רדיו אשמח לשמוע על הדבר הזה. האם מישהו נתקל? ראה? ניסה? האם אתם יכולים להפנות אותי ללינק במקום בו ניתן לרכוש את המוצר? תודה מראש! נ.ב נזכרתי עכשיו שראיתי את זה באיזה עיתון כזה של באג או משהו אני פשוט לא זוכר.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by brk2k,

ראיתי ת'ראד כזה באיזה אתר אז חשבתי לפתוח פה... כמו שאתם רואים לפי הזמן שפתחתי את הת'ראד הזה אני לא מצליח להירדם בחופש... אז חשבתי אולי אנשים פה יזרקו כמה עצות מה לעשות כדי להירדם.... (ואני לא מדבר על גלולות שינה... ;D) עצה שאני קיבלתי - "spank the monkey"....

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by Nahum2,

http://www.boardofwisdom.com/default.asp?topic=1005&start=1&search=&listowner=Public&listname=Geek אוקי אני מודה! אני חנון מחשבים!

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. אהלן חבר'ה אני ועוד שני חברים מעוניינים להזמין חולצות מהאתר INDIEMRCH כלמני חולצות של מטאל ואלטרנטיב. העניין הוא שאנחנו הולכים להזמין איזה 15 חולצות שזה אמר באיזה 200 דולר ולהתחלק במשלוח. האם יש על דברים כאלה איזשהו מס שאני צריך לדעת עליו? תודה גיא

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.