כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,687 דיונים בפורום זה
-
אני מופיע באתר של אינפקציה http://www.infectzia.net/index2.htm זה התחיל מזה שמכרות שלי החליטו שאני דומה לאחד מהלהקה ואז שלחתי מייל לאינפקציה והם הסכימו לשים את התמונה ;D
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לכל מי שמעוניין להביא את הקריוניק לארץ שיפנה ל- Pinky Cohen בפייסבוק . לתרומות לעמותה שרוצה לקדם הבאת קריוניק לארץ אפשר לתרום בביטקוין בכתובת : 19eNxxfz9ciY8rq21epr1Rh1G2nduy6n7F
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
הזמנתי מחשב נייד, ובחרתי לשלם במזומן.. לאחר יומיים הגיע נציג של KSP לביתי, עם המחשב. גישתו של נציג המכירות הייתה דוחה ומעבר לכל ביקורת, כאילו אנחנו היינו צריכים למכור לו את המחשב.. עקב התנהגותו המביישת התבטלה העסקה, הפסדתי 200 ש"ח, ולא קנו לי מחשב נייד. מישהו נתקל בתופעה הזו? נ.ב. לא הייתי נוכח כשקרה, סבתא שלי, אחותי, ואמי היו שם וזה מה שהם סיפרו. אם אני הייתי שם, הייתי מסלק אותו בעצמי, למרות שקונים *לי* את הלפטופ על חשבון אמי.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
להלן רשימת השירים בפלא שלי (Nokia 6233): שירים ישראליים איה כורם - קיץ איה כורם - שיר אהבה פשוט אייל גולן - אוהב אותך לנצח אייל גולן - בלעדייך אייל גולן - יפה שלי אייל גולן - צאי אל החלון אפרת גוש - בלי לומר מילה אפרת גוש - כמו שזה היה אפרת גוש - לראות את האור גבי שושן - אני פשוט אוהב אותך דניאל סלומון - הייתכן החלונות הגבוהים - התשמע קולי הישראלים - תזיזי ת'ישבן, תנענעי ת'תחת הראל מויאל - את באה אליי זוהר ארגוב - הפרח בגני זוהר ארגוב - מה לך ילדה חובבות ציון - רוצה בנים חובבי ציון - רוצה בנות חיים משה - נשבע חיים משה - תן לזמן ללכת יהודה לוי - רציתי ירדנה ארזי - עוד נגיע ליאור נרקיס - אוהב אותך מיכל אמדורסקי - חייל שלי מירי מסיקה - עכשיו אתה חוזר בחזרה מעיין רודיך - מסיב…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני עכשיו ביב' עם 10 יח"ל מחשבים ובמחשבה על העתיד (או העתיד הקרוב אם אני אלך לעתודה) אני רוצה ללמוד הנדסת חשמל באוניברסיטה.. זה אפשרי בלי שלמדתי 5 יחידות פיסיקה? ואם לא כמה קשה יהיה להשלים את זה?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ראיתי ת'ראד כזה באיזה אתר אז חשבתי לפתוח פה... כמו שאתם רואים לפי הזמן שפתחתי את הת'ראד הזה אני לא מצליח להירדם בחופש... אז חשבתי אולי אנשים פה יזרקו כמה עצות מה לעשות כדי להירדם.... (ואני לא מדבר על גלולות שינה... ;D) עצה שאני קיבלתי - "spank the monkey"....
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לא פעם אנו קוראים תלונות כאלו ואחרות בענין רמת השירות (או היעדרו) והיחס של אנשי פנדה מחשבים ובמיוחד המנכ"ל של החברה הזו . הסיפור התורן השבוע: http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=rl20100921_21447 מענין שתגובות מוזרות כאלו של מנכ"ל פנדה חוזרות ונשנות על פי הדיווחים שאנו קוראים. וזה כבר מעבר למה שעולה מדברי המתלוננת, שהחברה הזו מבצעת לכאורה עבירות על חוק בכך שממשיכה לשלוח דוא"ל פירסומי לאחר שנדרשה להפסיק (לדברי המתלוננת). לא יפה. באמת לא יפה. מה שבטוח - אני בפנדה לא אקנה וגם אספר לחברי ומכרי. רק בגלל היחס וההתנהגות.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי אנשים, אני רוצה לעבור לגור עם בת הזוג שלי קרוב יותר לעבודה שלי ושלה. אני עובד בגבעת שמואל והיא ברמת החייל. אני ממש לא רוצה להוציא הרבה כסף על שכירות אבל רוצה דירה נורמאלית (קצת ניגוד...) חשבתי לעבור לבני ברק, אני מגיע מרקע דתי (כיום אני לא דתי - אבל מכבד ומכיר את הדת) ככה שלא יפריע לי לגור שם. בקיצור, איך אני יכול לדעת איזה שכונה היא חרדית מאוד ואיזה שכונה היא חרדית "לייט"? איך אני יכול לדעת אם נתקבל יפה בשכונה ? אני הולך למהלך כזה רק כי אין לי ילדים ואני רק שוכר דירה ולא קונה כרגע. אשמח לעזרה תודה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
-
תסבירו לי בבקשה מה זה אורות מעומעמים ואיך אני יעשה את זה לדוגמה: נר אוו פנד אוו כול דבר אחר תסבירו לי תודה! :s05:
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אתם מכירים שת כל הסמלים האלה בשפה הסינית , אז אם מישהו מכיר איזה אתר אם תרגומים או סתם סמלים יפים? כמו:
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחפש ספר טוב בסגנון מודרני, לא משהו מדע בדיוני וכל מיני דברים מוזרים מעניין אותי ספרים בנושאי אקטואליה כאלה כמו התפתחות סין למעצמה , המלחמה הקרה. נושאים מדיניים,מלחמות וכדומה.. וחוץ מזה אפשר גם ספרים טובים על סיפורי בילוש,כמו סיפורים על המוסד על סוכנים מרגלים וכו'... קצת קשה לי להסביר למה אני מתכוון אז אני מקווה שתבינו... תודה!!
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ההצתה החימום חיל הרגלים חיל האויר כך הגיע לקיצו עוד סוף שבוע.
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כל מי שעדיין לא שמע את הגירסה של אבריל לווין המטומטמת ל Chop Suey, שיוריד את זה עכשיו ודחוף (לא בעיה למצוא לזה מקור - **אהם** קאזהה)... בושה וחרפה לקהל המעריצים של סיסטם! ברגע ששמעתי את זה רציתי להכניס לה בוקס... אבל זה עדיין מצחיק תהנו
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
ראיתי המלצה לאתר http://pandora.com/ נכנסתי, זה רדיו אינטרנט, אתה רושם את השם של הזמר (נתתי מישהו מה זה לא מוכר) הוא הכיר אותו (אין לי מושג איך), היה לו את כל הדיסקים שלו בקיצור הוא מתחיל להשמיע אותו, ועוד אומנים אחרים בסגנון, אתה מסמן אהבת את השיר או לא ככה הוא מוצא את הסגנון שלך במוזיקה מה שהוא מדהים בלי סוף מבחר שירים באיכות מעולה לא יאומן
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לא ראיתי שפתחו על זה ת'רד (או שהוא כבר נכחד), אז רק להזכיר לכולם.. הלילה, בין 2 ל-3 (או 1 ל-2? לא קריטי.. במילא כולם מעבירים לפני שהם הולכים לישון..) מעבירים את השעון שעה אחת קדימה. דוגמה מצויינת של בחרתם קדימה - קיבלתם מאחורה! מעבירים שעה קדימה, ומפסידים שעת שינה.
-
- 29 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, בימים האחרונים אני במגעים עם בחור מחו"ל שפרסם באיביי טפלון סלולרי של NOKIA מדגם N93 (אחד הדגמים החדשים ביותר כיום) במחיר מצחיק של 200 אירו (כולל הוצאות משלוח ומשלוח מהיר עד 48 שעות!!) המחיר היה ועדיין נראה לי חשוד למדי מפני שהמכשיר עולה בארץ באזור ה 4000K שקל.. אחרי שליחת מיילים לבחור לבירור העניין הבחור ענה לי שהוא קונה בסיטונאות ישירות מהיצרן ומוכר לכל דורש כאשר הוא הציע לתת גם הנחה על רכישה כמותית.. ביררתי איתו איך אני יכול להבטיח לי שעניין הוא לא תרמית והוא השיב לי היום שהוא מקבל תשלום רק באמצעות העברת כסף דרך WESTERN UNION כשלאחר מכן אני אשלח לו את הקבלה שאכן העברתי את הכסף אך לא אתן לו את הססמא למשוך אותו ורק אז הוא יישלח לי את המכשיר וכאשר אקבל אותו והי…
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
:'( הכל בגלל קצב ה Upload העלוב שיש לנו בארץ הקודש לך תסביר להם את העניין (וזה לא שלא ניסיתי ) היתה התחשבות אבל היום זה נגמר, לא עוד הורדה ב- 180 kb נגמרה החגיגה. הצעות יתקבלו בברכה... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום לכולם. אני מחפש לקנות אופניים חשמליים אבל בגלל מכת הגניבות שיש בערים הגדולות אני רוצה למצוא קודם מנעול טוב. השאלה שלי אם קיים מנעול מסויים שנועל את הפדלים. יש משהו כזה שמתאים לכל זוג אופניים? (כי ראיתי כמה זוגות אופניים מיוחדות שבאים עם מנגנון נעילה של הפדלים אבל זה מיוחד רק לדגם הספיצי הזה) תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני בן 13 ויש לי שאלה איך אתם משלמים ומשדרגים את המחשבים שלכם?? (כרטיסי מסך מעבדים וכו' בשווי אלפיי אלפים ) אני אישית לא עומד בקצב יש לי amd athlon xp-m 1900+ mmx 3now 1 6ghz 512 mb ram geforce fx 5200 קניתי אותו לפני שנתיים והייתי מרוצה ממנו (הוא עלה לי במחיר מבצע 2000 שקל) כרגע אני רוצה לקנות ת'גיפורס 6 ב-1000 שקל (שכחתי ת'שם המדיוק שלו) ולפני כמה ימים ראיתי שיצא NVIDIA GeForce 7800 GTX הבנתי שהוא עולה 600 דולר (משוגעים) משחקים כמו Doom 3 Half-Life 2 Far Cry The Chronicles of Riddick - Escape From Butcher Bay Brothers In Arms Medal of Honor Pacific Assault פועלים אצלי אבל על LOW בגרפיקה חרא
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
(במנגינה של יונתן הקטן) המחשב מטומטם- אז נזרוק אותו לים אותו אנחנו ננפץ או נתלה אותו על עץ! אז יאללה בוא נעיף את המחשב לחיזבאללה, ונתקע אותו במזבלה, כי הוא דפוק, ומעצבן, ועלוב שלא ייאמן!
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-