כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
אהלן קיבלתי היום מייל שהכיל את המלל הבא: Please note that this is an automatic generated email, please don't reply. Lufthansa Call Center Phone: (+1) 800 645 3880 Please find attached your Lufthansa Travel Information as PDF document. You need the Acrobat Reader to display the attached PDF-document. Please use the URL below to download and install the Acrobat Reader free of charge: http://www.adobe.com/products/acrobat/readstep2.html Corporate Headquarters: Deutsche Lufthansa Aktiengesellschaft, Köln Registration: Amtsgericht Köln HR B 2168 Chairman of the Supervisory Board: Dipl.-Ing. Dr.-Ing. E.h. Jürgen Weber Executive Board: Wolfgang Mayrhuber (Vor…
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום . יש לי מחר הפנייה ואני צריך להגיע לתל השומר -שיבא מחר בבוקר . איך אני מגיע לשם הכי מהר ובלי סיבוכים מתחנה מרכזית בתל אביב? חיפשתי קצת באינטרנט והסתבכתי עם הקווים . תודה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
לפי סדר חשיבות: 1.אחמד נאג'ין. 2.כיסא הכבוד במשחק הפתיחה של המונדיאל השמור למנכ"ל חברת צ'רלטון. 3.את הנייד. עריכה: גם את זה- ת'רד קליל עשו טובה שימרו אותו ככה... חג(חגון)שמח לכולם. יאללה הצעות:
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לא ראיתי שפתחו על זה ת'רד (או שהוא כבר נכחד), אז רק להזכיר לכולם.. הלילה, בין 2 ל-3 (או 1 ל-2? לא קריטי.. במילא כולם מעבירים לפני שהם הולכים לישון..) מעבירים את השעון שעה אחת קדימה. דוגמה מצויינת של בחרתם קדימה - קיבלתם מאחורה! מעבירים שעה קדימה, ומפסידים שעת שינה.
-
- 29 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
[לא ידעתי איפה לפתוח את האשכול, לכן העבירו אותו בבקשה למקום הנכון] יש לי מסך CRT 17" מעבד AMD 64 2GHZ 512 RAM כרטיס מסך 128M VGA כאשר אני מריץ קבצי HD אני רואה שהתמונה בעצם עשויה ממלא נקודות קטנות, אני חושב שזה ארטיפיקים אבל אני לא בטוח. יכול להיות שזה בגלל שהמחשב שלי חלש מדי? או שמא זה הכרטיס מסך? אולי המסך? העלתי תמונה אבל לא רואים את זה פה ממש טוב. האיכות של הסרטון היא 720p תודה
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה קונים את המוצר המדהים הזה, ומה מחירו בדינר ירדני או בכתרים דניים? מת על הסמיילי הזה!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, החלטתי לפתוח דיון שבו כל אחד ישים שם של שיר אהבה אחד שהוא חושב שהוא הטוב ביותר (או בין הטובים), בבקשה - אל תשימו יותר משתי שירים למשתמש. 1. תמיד אהבה - עברי לידר 2. ברית עולם - מתי כספי יומטוף.
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אתמול חשבתי על משהו נגיד מישהו נוהג שיכור[או שתוי, זה לא משנה, העיקר שהוא לא יעבור את הבדיקה של המשטרה] ועוצרת אותו ניידת ובאותו רגע שהוא יוצא מהרכב הוא לוקח בקבוק אלכוהול ומתחיל לשתות. מה השוטרים יכולים לעשות? הרי הם לא יכולים להוכיח שהוא היה שיכור כשהוא נהג, ומצד שני הוא יכול לטעון שהוא התכוון לשתות ולהרדם ברכב או משהו כזה.. מה קורה במקרה כזה? הדבר היחיד שעולה לי לראש הוא שיכולים להאשים אותו בשיבוש חקירה או משהו כזה, אבל אני בטוח שהעונש שהוא יקבל במקרה כזה יהיה משמעותית נמוך מאשר בנהיגה בשכרות..
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שמעתי ממישהו שכדאי (לא מבחינת תשלום חשמל כמובן) להשאיר את המחשב דולק הרבה וממישהו אחר שמעתי שזה לא מזיק אם מכבים ומדליקים מחשב הרבה פעמים אני בטוח שמישהו כאן יודע את התשובה...
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחי הקטן חוגג 13. לא מצאתי משהו לקנות לו. הציעו לי גיטרה, אבל זה בטח לא יעניין אותו, ויש כבר אחת בבית שסתם שוכבת, לא צריך 2. חשבתי על wii אבל אני מפחד שזה יפריע לו בלימודים. הוא גם ככה כל היום על המחשב או משחק כדורגל. אייפון זה כבר יקר מידיי. אופניים כבר יש לו. אני אשמח לשמוע הצעות. התקציב הוא בסביבות 500-1000 ש"ח. אבל אם יש משהו מעניין אין לי בעיה לחרוג (כמו wii שפסלתי).
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני חודש נרדמתי בטעות אצל אחותי במרפסת שיש לידה עץ עם עטלפי פירות. נכנסה לי מחשבה שמא ננשכתי מעטלף בשינה מבלי שהרגשתי, אז הלכתי ועשיתי חיסון נגד כלבת. מאז ועד היום היו לי כאבי ראש, מיגרנות, כאבי גרון, כאבי גב, התקפי חרדה ובשבת האחרונה היו לי דקירות באזורים שונים בגוף. הרופא משפחה אמר לי שאין לי כלום, הייתי במיון בעקבות התקף חרדה ואמרו לי שאין לי כלום. עדיין אני אוכל סרטים ולא מצליח לצאת מזה. הפסקתי ללכת לעבודה בעקבות כך. רציתי להתייעץ איתכם, לשמוע את דעתכם: מה הסיכוי שזה קרה, שננשכתי מעטלף פירות בשינה מבלי להרגיש?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ola amigos, como estats ? למגזין NATURE יש ארכיון החל משנת 1869, אני מוגבל לגישה רק משנת 2000 והלאה. :'( מישהו יכול לעזור בגישה לארכיון המלא ? תודה מראש.
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כל מי שעדיין לא שמע את הגירסה של אבריל לווין המטומטמת ל Chop Suey, שיוריד את זה עכשיו ודחוף (לא בעיה למצוא לזה מקור - **אהם** קאזהה)... בושה וחרפה לקהל המעריצים של סיסטם! ברגע ששמעתי את זה רציתי להכניס לה בוקס... אבל זה עדיין מצחיק תהנו
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי שלום לכולם ביום רביעי שבוע הבא אני מתחתן סגרתי אם החברה של שירותי הבר של האולם בסכום של 7250 שקל אלכוהול ללא הגבלה שכולל גריגוס ורד ליבל וגמסון ועוד יין ובירות וראשן וכל מיני דברים כאלה אבל מה אני חושב שזה יקר מידי כי יש לי +- 250 אורחים מה אתם אומרים לעשות עדיף לקנות אלכוהל לבד לשלם שירותי מזיגה 1500 שקל ולהביא עצמאית את האלכוהל מה שכן בשירותי הבר זה כלול שבכניסה יש 2 בחורות שמגישות שמפניה לכל אורח שבא (זה יפה אבל לא יודע כמה זה רלוונטי...) מצד שני שאני הולך לאירועים נדיר שיש גריגוס בדרך כלל זה סטולציה ואבסולט וכאלה אשמח לעזרה באקדם האפשרי כי אני מתחתן עוד 6 ימים תודה .
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי לא ידעתי איפה לפתוח את זה. בעצם אני לא בטוח שזה קשור לפורום :-X במקרה כזה אפשר לנעול. לעניין... אני מחפש צידנית חשמלית, מקרר נייד או כל אמצעי אחר שאוכל לקרר בעזרתו נוזל אל מתחת לטמפ' החדר (בלי צידניות קרח או כל דבר מתכלה אחר; אין צורך בניידות). התקציב - כמה שיותר זול, 300 מינוס. אפשרי? תודה, un|que
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אחד מהכדורסלנים הפופולריים ביותר במילניום החדש פרש ממשחק פעיל, וב-L.A Times החליטו ללוות אותו עם תצוגה נהדרת של כל הזריקות אותן עשה במהלך הקריירה שלו בין אם אתם אוהדי כדורסל אדוקים ובין אם לא – השם קובי בראיינט ככל הנראה מוכל לכם היטב. הבלאק ממבה, שהעביר את כל שנות הקריירה המקצוענית שלו באותה הקבוצה (הלוס אנג'לס לייקרס), הפך לקלע המוביל שלה בכל הזמנים וזכה בחמש טבעות אליפות ובעוד מגוון תארים אישיים וקבוצתיים, פרק ממשחק פעיל לאחר עשרים שנות משחק – וזכה כמובן למגוון מחוות מרגשות על תרומתו הגדולה לענף, ועל נאמנותו הבלתי מתפשרת. מבין כל אלו, הכי הרשים אותנו המהלך שעשו עבור השחקן באתר האינטרנט של העיתון L.A Times, כשהתבססו על הסטטיסטיקה המפורטת שאוספים בליגת ה…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מרעננה.. אני מחפש אנשים חכמים מרעננה שיהיה אפשר ללמוד מהם דברים.. חיחיחי יש כאן אנשים מרעננה?
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חברים, זמן רב שלא רשמתי פה רציתי להתייעץ בנוגע לקנייה של ערכת פוקר דרך אמאזון עם משלוח לארץ. יש לציין שמעולם לא הזמנתי מוצר משם כך שאני לא ממש יודע את המדיניות של הרכישה שם. ראיתי את הערכה הזו: https://www.amazon.com/Fat-Cat-Texas-Poker-Striped/dp/B0003I68RS/ref=sr_1_1?s=leisure-sports-games&ie=UTF8&qid=1476452318&sr=1-1&keywords=poker+set&refinements=p_n_shipping_option-bin%3A3242350011 והיא נראית לי דיי משתלמת ושווה את המחיר. השאלה היא האם החבילה עשויה להיעצר במכס מסיבות כלשהם של משקל, מחיר וכדומה? דבר נוסף, לא ראיתי שם עלות משלוח, האם זה אומר שהמשלוח הוא חינם?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאחרונה הוארו עיני לכמות גדולה של אתרי מכרזים ברשת שמציעים מגוון רחב של מוצרים. לכאורה, הדבר נראה משתלם ביותר, אתה קובע את המחיר שאתה מוכן לשלם תמורת המוצר שאתה מעוניין בו. האמת שבסופו של דבר הדבר אינו כך במציאות. בדר"כ המוצר שנמכר במרכז באותם מכירות הוא ביחידה בודדת ולכן יש רבים אשר מציעים הצעות על אותו המוצר ובכך מעלים את המחיר במהירות. נודע לי גם כן, כי יש חברות אשר מפקידות את העובדים שלהם להשתתף במכרזים ולהעלות את המחירים כמו כל גולש מן השורה ובך לרמות את המכרז ולגרום למחיר לעלות בצורה משמעותית. בסוף כל הסיפור הזה, השאלה הנשאלת, היא האם זה באמת שווה ומשתלם ? האם המחיר באמת אטרקטיבי לעומת מחיר השוק? אשמח לשמוע את דתעכם בנושא, מבלי להזכיר שמות של אתרים וחברות כמובן.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, בכל מקום אשר תפרסמו את האתר הכנתי עבורכם מכתב. כשאתם מפרסמים משהו על האתר השתמשו בו. - אין לפרסם לינקים אישיים!!!! עולם הגורל הוא שמו של משחק תפקידים ישראלי חדש, המיועד לשימושם של משתתפים רבים, ובמובנים רבים הוא מעין הצגה מקוונת. תקציר העלילה היא נבואה עתיקה על קרב נורא, שיביא את יום הדין על האנושות ויכחיד אותה. כדי למנוע את הגשמת הנבואה המציאו המדענים מכונת זמן, שבה נוסעים המשתתפים במטרה לשנות את העבר וכך למנוע מהנבואה מלהתגשם. המשחק הוא עולם מדומה, שאליו יכולים הגולשים להיכנס על ידי אימוץ של דמות המייצגת את אחד האזרחים באותו עולם. כל משתתף הוא דמות אחרת, וכל מהלך של הדמות הוא פועל יוצא של שיקול דעתו של השחקן. כללי המשחק נקבעים בידי המאסטר, במקרה זה ה…
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
משהו עשה פה קורסים בשוק ההון? או יש לו מידע על זה? אפשר לעשות מזה כסף?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
ראיתי ת'ראד כזה באיזה אתר אז חשבתי לפתוח פה... כמו שאתם רואים לפי הזמן שפתחתי את הת'ראד הזה אני לא מצליח להירדם בחופש... אז חשבתי אולי אנשים פה יזרקו כמה עצות מה לעשות כדי להירדם.... (ואני לא מדבר על גלולות שינה... ;D) עצה שאני קיבלתי - "spank the monkey"....
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, בימים האחרונים אני במגעים עם בחור מחו"ל שפרסם באיביי טפלון סלולרי של NOKIA מדגם N93 (אחד הדגמים החדשים ביותר כיום) במחיר מצחיק של 200 אירו (כולל הוצאות משלוח ומשלוח מהיר עד 48 שעות!!) המחיר היה ועדיין נראה לי חשוד למדי מפני שהמכשיר עולה בארץ באזור ה 4000K שקל.. אחרי שליחת מיילים לבחור לבירור העניין הבחור ענה לי שהוא קונה בסיטונאות ישירות מהיצרן ומוכר לכל דורש כאשר הוא הציע לתת גם הנחה על רכישה כמותית.. ביררתי איתו איך אני יכול להבטיח לי שעניין הוא לא תרמית והוא השיב לי היום שהוא מקבל תשלום רק באמצעות העברת כסף דרך WESTERN UNION כשלאחר מכן אני אשלח לו את הקבלה שאכן העברתי את הכסף אך לא אתן לו את הססמא למשוך אותו ורק אז הוא יישלח לי את המכשיר וכאשר אקבל אותו והי…
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני וחברה שלי רוצים לנסוע לחמת גדר ב 23.12.08 לחגוג חצי שנה איך אני מגיע ממגדל העמק לחמת גדר ? כולל החלפות אוטובוסים תודה על העזרה מראש אם יש מקום דומה שנהנה בו גם אני ישמח להצעות
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-