כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,564 דיונים בפורום זה
-
הלכתי על זה בגדול ! חסכתי והחלטתי לרכוש מחשב ! הינה לכם: אם אפשר לשים לב, קיבלתי את המחירון בחוץ לארץ , כאן אני חייב לשלם הכל כולל הכל. מהירות 4Mhz זיכרון -64Kbyte דיסקט גמיש Floppy disk - 320k אני שוקל אם לקנות מערכת הפעלה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קודם ישבתי לי וראיתי ערוץ 2, עד שפתאום ראיתי פרסומת למחשבים בערוץ הקניות. אמרתי לעצמי "יאללה, יהיה מצחיק, נהנה קצת"... ולא אכזבתי את עצמי... כנסו לכאן: (יש גם סרטון!!! זה ממש חיה, איך שהם מתלהבים מכל דבר...) http://www.21.tv/arutz/prod.aspx?channel_id=73435&channel=3 או לאופציה ל"גיימרים"(?!?!): http://www.21.tv/arutz/prod.aspx?channel_id=73436&channel=3 עכשיו תראו את המפרט: מעבד E2160, לוח 945P, זיכרון 1024 667MHZ(!!), כרטיס מסך מובנה..., כרטיס קול STEREO (וואוווו!!!), ועוד הרמקולים... עזבו עדיף שלא לדבר.. וכל זה רק במחיר מומלץ של......: 6240 שקלים!!! ועם הנחה בערוץ... 5892!!!\ ועוד עם ההנחה להיום זה יותר 2900 ומשהו... שאז זה אולי אוליייי בסדר, אבל זה לא משהו.…
-
- 85 תגובות
- 8k צפיות
-
-
מישהו יכול לפרט עליו טיפה[חומרה בעיקר ואיזה לינוקס אם לינוקס]
-
- 9 תגובות
- 932 צפיות
-
-
Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX Gigabyte GA-P35-DS3L G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ Seagate 500GB Sata II 32MB Sapphire Radeon 4850 512MB DDR3 Retail LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Black Coolermaster CM 690 Black Corsair 550VX 41A @ 12V Arctic Cooling AF12025 PWM 120mm הכל ביחד יצא לי בסביבות 4100. הזמנתי מTMS. איך ?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
http://business.il.msn.com/opinions/article.aspx?cp-documentid=10206597 כדי לקרוא את הכתבה ולהוריד את התוכנה אני מוריד עכשיו ואני אבדוק
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
יש לי ביום חמישי מבחן בהיסטוריה ואנחנו צריכים לאחת השאלות להביא המצאה מישהו יכו לתת לי דוגמה להמצאה בשנים האלו שהיא לא נורת החשמל
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
:lol: " שוטר, ששוטטרר !!! הסוטה הזה ... "משחק" עם עצמו ליד הילדים גברת, אדוני השוטר .. לא, אתם לא מבינים, אני לא סוטה, זו המקלדת החדשה שלי ..." ע - נ - ק !!!!!!!!!!!! http://www.yankodesign.com/2008/04/22/beauty-is-skin-deep-geekness-is-to-the-core/
-
- 5 תגובות
- 869 צפיות
-
-
??? מה יהיה הסוף? המצב עכשיו ממש גרוע!!!!!!!!! ויש דבר שמאוד מעצבן אותי ואני חושב שגם את כולם..... ארצות הברית שרק לפני חצי שנה היתה להם התקפת טרור מהגדולות בכל הזמנים.... שכחו כנראה מה זה ערבים.. וטרוריסטים!! כשאנחנו נכנסים לשטחים שלהם (שזו לדעתי הדרך היחידה- רק ביד חזקה הם מבינים) הם אומרים לנו לסגת... ולא רק הם אלה גם קופי הקופיף ענען מהאו"ם ........ די זה נמאס ככה אז מה לדעתכם יהיה הסוף כאן?
-
- 22 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני חש אכזבה גדולה ממשטרת ישראל. ואני לא מדבר על הדרג הבחיר, שזו קטסטרופה בפני עצמה. אני מדבר על חויית היום יום במפגש עם שוטרים. אני מוצא שבדרך כלל מדובר על סוג של ערס צעצוע שנתנו לו סמכויות לדפוק אותך ומדים. אם הוא לא היה שוטר סביר שהיה מציק לך בחוף הים או רב איתך על איזו חניה ליד רמי לוי. הישראלי המכוער בהתגלמותו הוא השוטר, אלא שכיסו את הגועל נפש בתחפושת ממלכתית. אני שואל שאלה כזו - מה אנחנו האזרחים הקטנים יכולים לעשות?
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
סניף הבית שלי, סניף הסניפים!!!! :pissed: קפצתי לשם עם חבר, במטרה לבלוס עוד ארוחת דאבל אך אבוי - "נגמר הבשר של הדאבל!" :eek2: איך דבר כזה קורה?!?!?!?! FFS!!!!!!! :pissed: בעש בעש בעש!!! בעוד הקופאית נכחדת מצחוק ואני מעולף על הריצפה, החבר הלך לקרוא לשומר... אךךך אבוי, גם שומר אין! כנראה שלקוחות מעוצבנים לפנינו העלימו אותו או משו... אחרי שחזרתי להכרה מלאה, לקחנו ת'רגליים ורצנו לסניף רב-חן בכיכר דיזנגוף. הגענו לשם בדיוק בשעת הסגירה, 22:00. מנהל הסניף לוחש ברעד "אנחנו סגורים, חבר'ה". שנינו בסרט "תקשיב ותקשיב טוב, עשינו את כללללללל הדרך מהסניף בטיילת עד לכאן, אנחנו רוצים דאבל!" "טוב נו, אמר מנהל הסניף הממושקף, שיהיה..." בעוד כל עובדי הסניף נועצים בנו מבטים זועפ…
-
- 9 תגובות
- 694 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מתכנן לנסוע בסוף החופש לפסטיבל הג'אז באילת , ואני זקוק להמלצה שלכם לאכסניות נוער טובות באילת . ( אני מתחלק חצי חצי עם חבר , אז צריך שיהיה גם מחיר טוב ). חשוב שיהיה ארוחת בוקר. דרך אגב, מישהו יודע מה המחיר הממוצע ללילה באכסניית נוער ...או בבית ספר שדה באילת? תודה.
-
- 7 תגובות
- 758 צפיות
-
-
ברצוני לקנות מסגרת דיגיטלית, אין דרישות מיוחדות כעקרון נראה לי ש7 אינטש יהיה מעולה 1GB זכרון יספיק בהחלט, יש המלצות מיוחדות יש גם אפשרות לקנות מחו"ל אם יש דגם מומלץ במיוחד תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם , אני צריך המלצה למצלמות אבטחה מחוץ לבית , מצאתי את שתי אלה : http://www.provision-isr.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=385&category_id=63&option=com_virtuemart&Itemid=18〈=en http://www.provision-isr.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=413&category_id=43&option=com_virtuemart&Itemid=18〈=en מה דעכתם ? תודה
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
בפעם ה-1000 הבנות שלי "גוררות" אותי לאילת והשביעו אותי שהפעם הן שוחות/צוללות עם דולפינים ועושות באנג'י! החלטתי שהפעם אנסה לעשות את הדברים קצת אחרת ואשמח להמלצות מיודעי דבר על מקומות בילוי מיוחדים/שונים מומלצים באילת. * ריף הדולפינים הוא all times favorite שלנו, במיוחד עכשיו כשהבנות שלי גדולות מספיק לשחות עם הדולפינים. חיכו לזה הרבה. מישהו מכיר דרך להוזיל את המחירים השערוריתיים שם? * גם ההפלגה בספינות "עתיקות", למרות הקיטש, זו חוויה חביבה מאוד לילדות, במיוחד עם ארוחת צהריים וקפיצה מהספינה ללב ים להשתכשך כשמסביב להקות של ברקודות... * IMAX היה חביב אבל נראה לי שהן מיצו אותו מזמן. * לא ממש מעניינים דברים כמו שופינג/קניונים/ספא וכדומה. * מחפשים משהו לבילוי משפחתי - א…
-
- 83 תגובות
- 11.3k צפיות
-
-
-
לכתבה המלאה... http://computers.walla.co.il/?w=/4/748112
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
יש דבר מה שמעניין אותי בנוגע למקצוע אשר יהיה רשום לי בתעודת שחרור.. אני כרגע שנה בצבא ואני עובד כללי וטוב לי ככה..הציעו לי לעשות איזה קורס סירבתי וכו' אני בכל אופן מעוניין שיהיה רשום לי מקצוע מסויים בתעודת שחרור , שאלתי היא כזאת..אם אני אהיה עובד כללי במשך שנתיים ואז יחליט לעשות איזה קורס ויתנו לי לצאת לקורס בתעודת שחרור יהיה רשום לי שהייתי למשל משק שלישות אפילו שעשיתי את זה רק שנה או אפילו פחות מתוך השלוש שנים?
-
- 50 תגובות
- 7.1k צפיות
-
-
שלום לכול חברי הפורום אז ככה אני רושם הודעה זאת ואני מקווה שתתייחסו אליה ברצינות רבה ולא כאל צחוק אז ככה אני יספר תספור בן אדם בשם נדב קליין לפני שבועיים התחתן,כול החתונה שמורה על המחשב שלהם,המחשב ניידדד,כמו כן התמונות אישיות זיכרונות הכול נשמר על מהמחשב. לפני שבוע בשבת הייתה לבנאדם תאונת דרכים קשה מאוד,וכתוצאה מכך כול מה שנמצא זה האוטו שהוא מרוסק,והבנאדם שנהרג במקום . ברכב הוא החזיק מחשב נייד של IBM אותו מחשב שנמצאים בו כול התמונות של החתונה שלו ושל איישתו. המחשב הזה נגנב מתוך הרכב כנראה אחרי התאונה .. עכשיו אני לא מכיר את הבנאדם,זה מקרה שחבר שלי ביקש שאני יעזור לו בכול דרך שהיי בפורם הזה ובעוד כמה. אני וכול מי שאני מכיר עושים את כול המאמצים למצוא לפחות רמז אל המחשב הז…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע איך אפשר להמיר כסף של PAYPAL יענו מהחשבון לכסף אמיתי לחשבון הבנק? כי יש לי שמה סכום כסף נכבד ואין לי דרך להעביר אותו. ואל תציעו לי לקנות בEBAY. תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חוקרים שואפים להזניק את המהפכה השנייה בתחום הספינטרוניקה – ולהגדיל משמעותית את נפח הזיכרון במכשירים האלקטרוניים שלנולכתבה
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
איזה שטויות כל ה"מאמרים" שלו- "המרכז לאומנות הפיתוי".כל יום אני מקבל 10 מיילים כאלה שמפוצצים לי את התיבה .הוא/הם לא מבקשים שום כסף אז אני לא יודע אם אפשר להכניס את זה לחוק הספאם. משהו בכלל שמע על ה"מכללה" שלו.מאיפה הוא/הם בכלל השיגו את המייל שלי??
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי קלטות וידיאו מהתקופה בה נהגו להכניס מעין סרט ארוז בקופסת פלסטיק למכשיר וידיאו (תקופת הטרום DVD) ולצפות בו באמצעות הטלויזיה. גמלה בליבי החלטה לישר קו עם המאה ה 21 ולהמיר את הקלטות הללו לקבצי וידאו במחשב. ניתן לעשות זאת בחנות צילום רגילה, 40 ש"ח לקלטת, 30 קלטות = 1200 ש"ח לא כולל ההתרוצצות אל החנות וממנה. שאלתי: קיים מכשיר וידאו המתחבר למחשב לצורך המרה? אין לי מכשיר טלויזיה ומכשירי הוידיאו הישנים התחברו לטלויזיה. קיים מכשיר וידיאו המתחבר למחשב? מישהו מכיר? אפשר לקבל קישור להיכן שניתן לרכוש מכשיר מעין זה? יש לו שם שאפשר לחפש ב EBAY או YAD2? תודה !
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נותרו לי 170 אירו מטיול באירופה, ואני רוצה להמיר אותם בחזרה לשקלים. לפי האל גוגל, זה אמור לצאת בערך 824 ש"ח. בדקתי בדואר ובבנק הפועלים, בדואר אומנם לא לוקחים עמלות, אבל השער קנייה שלהם(נראה לי) די נמוך ואני אקבל בסביבות ה800 ש"ח חזרה. אז... מישהו יודע איפה כדאי להמיר חזרה לשקלים? אם זה מקום פיזי ספציפי("הchange מול דיזינגוף סנטר, ליד השווארמה") אז באזור המרכז/השרון זה טוב תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-