עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום לכולם . אז ככה שמתי לב שבימים האחרונים האינטרנט שלי זוחל . בדקתי את המהירות דרך האתר ותראו את התוצאות . עכשיו המהירות שלי זה 2.5 מגה , ותמיד כשבדקתי מהאתר הזה אז המהירות לא הייתה מתחת ל2K . הספקית שלי זה 014 ואני מחובר דרך הוט . השאלה שלי זה למי להתקשר לספקית או להוט ? וגם איך אני יכול להוכיח להם שהאינטרנט שלי עובד לאט מהרגיל ? תודה מראש .

• 10 תגובות
    • 975 צפיות
  2. IBM THINKPED T-40 (אחד הדגמים הכי מתקדמים שיש) מעבד: פנטיום M 1500MHZ, מגה קאש (סנטרינו...) זיכרון: 512MB כונן DVD כ. מסך: R7500 מובייל, 32MB לא משותף (הזיכרון של הכרטיס בא בניפרד מהזיכרון הכללי...) 2 יציאות USB HD: 40GB חיבור למדפסת, למסך חיצוני ולTV מקום לכרטיסי הרחבה אינפרה אדום יציאת LAN כולל המטען והתיק המקורי, במצב מעולה הוא אצלי פחות מחתי שנה מחיר בארה"ב: 2000$ בארץ: בסיבות ה14000 ש"ח

• 10 תגובות
    • 773 צפיות
  3. Started by aleXtazi,

התגייסתי יום ראשון והגעתי לבטר ניצנים (טירונות 02). יום שישי יצאנו לבית ועשו לנו תדריך יציא ואמרו לנו איפה יש נקודות איסוף לבסיס אבל ברח לי מהראש. בעיקרון אני מקרית שמונה והייתי מועניין לדעת איפה יש נקודות איסוף לבסיס תודה לעוזרים!

• 10 תגובות
    • 11.7k צפיות
  4. אני מחפש פוסטר של להקת Manic Street Preachers ואם יש לשיר ספציפי אז If you tolerate this then your children will be next ופוסטר נוסף של הסרט ספרות זולה (pulp fiction) של Quentin Terentino (קוונטין טרנטינו) - מישל פייפר שוכבת על הבטן עם הראש והרגליים למעלה ומעשנת סיגריה... ועוד פוסטר של כנסיית השכל של האלבום "ידיים למעלה" של אישה בבגד ים מלא מתכוננת לקפוץ ממקפצה כזו כמו של בריכה אולימפית אבל בעצם המקצפה מחוברת לגורד שחקים (אני חושב בת"א)... האם אתם מכירים חנויות ברשת או בארץ (עדיפות ראשונה ירושלים, שניה תל אביב/חולון, שלישית רעננה) שיכולות למכור לי את הפוסטרים האלה או את קבצי התמונה אבל ברזולוציה גבוהה שתאפשר הדפסה לפוסטר? תודה רבה! אני מחפש את הפוסטרים כבר הרבה זמן... - ה…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. מודיעין שדה, טירונות 4 חודש עוד שעה [ב-7 וחצי] ביי לכולם לפחות עד החמשוש הבא ;D

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by rikus,

http://www.milkandcookies.com/link/63909/detail/ עריכה: לא יודע איך להגדיר את המשחק, מזכיר את הסגנון מודים שיש ב WARCRAFTIII שצריך לעצור קבוצות של מפלצות ע"י מגדלים בעלי כוח אש מסוים מלהגיע לסוף המבוך...?

• 10 תגובות
    • 975 צפיות
  7. Started by e.s,

אני רוצה לקנות ipod מהאתר Ebay כי שמעתי שאפשר למצוא שם המון מוצרים במחירים זולים אבל הבעיה שאף פעם לא קניתי באיביי ושמעתי שיש שם הרבה רמאים אז אם מישהו יכול למצוא לי איזה Ipod טוב בכ-600 ש"ח או פחות, ושהקניה תיהיה בטוחה אני אודה לו מאוד

8. אני בדרגת 2 כוכבים (סגן) כבר משנת 2002.... הקידום באתר יותר גרוע מצבא גרמנייה... אי אפשר להגיש בקשה חריגה לקיצור פז"מ לסרן ? נמאס :

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by eido300,

אני משתדל לעשות לפני כל ארוחה אימון קצר, האימון הוא בנוי משלוש חזרות של: סט שכיבות סמיכה דקה תרגילי בטן (בכל חזרה תרגיל אחר) וסט סקוואט אני עושה את התרגילים בחזרות בלי הפסקה ביניהם, זאת אומרת שברגע שאני גומר לעשות שכיבות סמיכה אני עובר לתרגיל בטן ומיד אחריו סקוואט וחוזר על זה. האם אני עושה טוב או שזה יכול להזיק? איזה עוד תרגילים אפשר לעשות לבטן חזה וידיים? (חשוב לציין שחדר כושר ומכשירים כאלה או אחרים זה לא אופציה כרגע) אשמח לשמוע את דעתכם בנושא.

• 10 תגובות
    • 7.5k צפיות
  10. Started by Cereal Killer,

לי ולכל מי שניגש למועד ב מחר במ"מ

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  11. אחד האתרים המוזרים שראיתי לאחרונה... http://www.sorryeverybody.com/ יש שם משהו כמו 3000 תמונות, של אנשים שמבקשים סליחה מהעולם. http://www.sorryeverybody.com/gallery/1/ והנה אחד המצחיקים משמה... ועוד אחד..

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by davidreznic,

בתחילת מרץ אנחנו אמורים לבחור מגמה שנלמד שנ הבאה (כיתה י') וחייבים לעשות בה 5 יחידות בגרות. האפשרויות הן: פיזיקה, ביולוגיה, כימיה, פסיכולוגיה+כלכלה, סוציאולוגיה+כלכלה, פסיכולוגיה+סוציאולוגיה, ספרות (אין מצב!!!), מחשבים, קולנוע-תקשורת. אני חושב שאני אבחר פיזיקה כי אני לומד את זה השנה (חמד"ע) וזה מעניין. רציתי לדעת איך אפשר להמשיך עם זה בצבא ובאוניברסיטה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by MeTaLhAmMeR,

למה לעזאזל בסופר או בחנויות אני רואה מחירים 49.99 שקל... מה הקטע עם האגורה הזאת?! אותם חנויות/סופרים/רשתות בטוחים שהם יתעשרו מאגורה למוצר?! אנשים צריכים לקנות 100 מוצרים במחיר עם 99 אגורות בשביל שחנות/סופר/רשת תרוויח מאותו המוצר... מה הבעיה פשוט לרשום מספר עגול וזהו??

• 10 תגובות
    • 760 צפיות
  14. Started by X-BLADE,

אני צריך להוכיח שאם f אינטגרבילית על [a,b] אז לכל אפסילון חיובי קיימת פונקציה g רציפה על [a,b] כך ש g(x)<=f(x) לכל x בקטע [a,b], המקיימת שהאינטגרל של f מa עד b פחות האינטגרל של g מa עד b קטן מאפסילון. עם פונקציית מדרגות זה טריוואלי אך כמובן שהיא לא רציפה... לחבר את המדרגות לא עוזר כאשר הפונקציה קעורה... יש למשהו רעיון לפונקציה רציפה כזו??? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  15. הפעם הם פשוט לועגים לנו! מה נסגר עם תורכיה?!?!? למה לא מחזירים להם?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by dimashk,

Intel Mac Mini הוצגו שני דגמים של מיני החדש. הדגם החלש: מעבד: Intel Core Solo 1.5GHz זיכרון: 512MB DDR667 (ניתן להרחבה עד 2GB) כ.מסך: Intel GMA950 64MB (משתמש בRAM) כ.קשיח: 60GB SATA (ניתן להרחבה עד 120GB) תקשורת: 1Gbit Eth. + WiFi + Bluetooth 2.0 כ.אופטי: קומבו, צורב CD - קורא DVD יציאות: 4 יציאות USB, יציאה FW, חיבור DVI, חRJ45, יציאת אודיו (תמיכה ב5.1 עם חיבור אופטי), כניסת אודיו (שהיא גם אופטית). אביזרים נוספים: שלט רחוק לFrontRow מחיר: 599$ בארה"ב הדגם החזק: מעבד: Intel Core Duo 1.66GHz זיכרון: 512MB DDR667 (ניתן להרחבה עד 2GB) כ.מסך: Intel GMA950 64MB (משתמש בRAM) כ.קשיח: 80GB SATA (ניתן להרחבה עד 120GB) תקשורת: 1Gbit Eth. + WiFi + Bluetooth 2.0 …

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. לדוגמא: Frigidaire JEEP VASELINE DISK ON KEY וכו'...

• 10 תגובות
    • 3k צפיות
  18. שלום לכולם, עבר כבר כמעט 8 שנים מאז שנגעתי במתמטיקה והגיע היום שאני צריך לחזור לזה, אני רוצה לשפר את ה3 יח"ל ל5 יח"ל רציתי לקבל ממכם המלצה לספרי לימוד בעלי הסברים עשירים ובנוסף ספרים לתרגול.. אני מתכנן לגשת למועד הב' הקרוב 12.7 ואני חייב להתחיל ממשהו.. אני מעוניין לגשת לתוכנית החדשה. אז איזה ספרים מומלצים ? האם יש אתרי לימוד מומלצים? האם יש לכם טיפים מאיפה ואיך להתחיל? תודה מראש בן.

• 10 תגובות
    • 33.1k צפיות
  19. Started by com,

http://news.walla.co.il/?w=//415801

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. אני טס לעבוד בארה"ב בקניונים בתקווה להשאר שם for good.כדאי לעשות ביטוח בארץ? כאילו לא חבל על 2 דולר ליום,נגיד אם יקרה לי משהו פעם ב3 חודשיים כול הכסף שהשקעתי על הביטוח הזה אני יכול לכסות באותו הרגע(אם יקרה משהו בכלל) בלי עין הרע !!

• 10 תגובות
    • 937 צפיות
  21. Started by uzi_sch,

יש מכירה מוקדמת באינטרנט של הפסל של ALTAIR מהמשחק ASSASSIN'S CREED. גובה הפסל 30 סנטימטר, מהתאריך 15.11.2007 במחיר של 45 יורו (30 פאונד באנגליה). *זה אשכרה עולה יותר מהמשחק, נבלות! תמונה: http://shop.ubi.com/prod/screenshots/altair_zoom.jpg לינק לקניה: http://shop.ubi.com/Prod_ExtDesc.asp?catalogid=622&id=18 יש מכירה מוקדמת גם לצעצוע בגובה 7 אינץ' וגם לצעצוע בגובה 12 אינץ'. למכירים ותמונות לחצו כאן: http://www.google.com/products?q=assassin%27s+creed+figure&hl=en&show=dd ;Dאתם כבר יודעים מה לקנות לי ליום הולדת בדצמבר! ;D

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by lev-27,

מפרט: AMD Athlon XP-M 2400+ Ultra low voltage (מעבד Barton המקורי צרך 65W, גרסת Mobile הרגילה 45W, הגרסה המיוחדת הזאת הושקה בסוף חיי התושבת וצורכת 35W בלבד) + Arctic Cooler (אחלה גוף קירור שקט לחלוטין) לוח אם Abit Nforce 2 - אחלה לוח אם, מעולה ל-OC. זיכרון 512X2 DDR1 במהירות 400MHZ (סה"כ 1GB) כרטיס מסך Ati Radeon 1650Pro (הריץ בזמנו את Oblivion על הגדרות בינוניות גבוהות) כונן קשיח חדש 160GB 7200RPM באחריות ב-KSP ספק ThermalTake 400W. אין צורב מארז ישן כמה שווה? זה יכול להיות אחלה מחשב לצבא או להורדות. הכל תקין נבדק תחת עומס רב. מעבד בעל פוטנציאל OC אדיר (מי שזוכר את ה-Athlon XP-M).

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by desheh,

לכל מי שהבין ;D

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. הבגרות מתחילה ב 12:00. טיפים \טריקים?

• 10 תגובות
    • 4.5k צפיות
  25. שלום, המשתמש סטים הישן שלי נעול על המייל של 012 שקיבלתי לפני כחודשיים התנתקתי מהם ושכחתי לשנות את המייל בסטים עכשיו שאני מנסה להתחבר הסטים גארד מבקש להכניס את הקוד שנשלח למייל ואין לי אותו כמובן יש מצב ש 012 יתנו לי להיכנס למייל לכמה דקות ? במטרה להוציא את הקוד שישלח ולאשר החלפת מייל או שאני צריך להצטרפך אליהם מחדש ? יש למישהו פתרון אחר ? עריכה: נוספה תמונה [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 3.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.