כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
הממיר נכבה ונדלק בלי להפסיק כל פעם שהוא חוזר למצה הרגיל תוך שתי שניות הוא שוב נכבה וככה זה כל היום
-
- 2 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
http://www.ctrl.co.il/ctrlm/HomePageContents/movie/UpLoadfile/F3135_kofzma.mpeg *לקחת את הלינק ולטעון לחלון אקספלורר נפרד.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאלה הרת גורל אני משתגע מחיפושים אחרי המנגינה הזאת - מי שמוצא לי אותה באמת שהוא מלך העולם כולו תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משמיעים את המנגינה בפתיחה ובסוף הסדרה, מישהו מכיר?
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
יש למישהו מושג מה שם המנגינה שמתנגנת בערוצי יס סטארס כשלא משדרים?
-
- 3 תגובות
- 915 צפיות
-
-
המנהלים הגדולים רוצים עכשיו לעצב אפילו את סיגנון הכתיבה של מישתמשי הפורמים כל אחד כותב לפי האופי שלא ואילו הנהלים הגדולים והחשובים שולחים הודעות בסיגנון תכתוב בלי רווחים ממש כמו שבני האדם מקצצים לכלב את הזנב והאוזניים ומעצבים אותו לפי טעמם כך גם המנהלים החשובים רוצים לעצב את סיגנון כתיבת המשתמשים בפרומים, כדי שכולם יכתבו באותו אופן, באותו סיגנון ובאותם רווחים....... ומי שלא יעשה כך יוזהר ומי יודע מה יקרה לא בעתיד......... זה מזכיר משהוא ???? לא כן ? ציטוט: מחבר נושא D3vil@Work HWzone Team אחראי פורומים כללי הודעות: 259 Whats boot up, must crash down! רווחים בהודעות תאריך פירסום: אתמול בשעה 20:31:20 ---------------------------------------------------------------…
-
מישהו מכיר אולי ביצוע כלשהו של האינטרנציונל(יכול להיות להיות של הצבא האדום,עיבוד חדש לרוק או כל ביצוע אחר). דחוף דחוף
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
http://news.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=8&id=208990
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זה היה מהיר: אחרי עונה אחת בלבד שזכתה לנתוני רייטינג מאכזבים ולתגובות מאכזבות עוד יותר מחלק גדול מהצופים, כריס אוונס שנבחר להוביל את הגירסה החדשה של Top Gear (אחרי ששלושת המנחים הקודמים והנודעים פרשו יחדיו) הודיע על פרישה, למרות שהחזיק בחוזה לשלוש שנים. כעת נותר לראות האם ב-BBC יחליטו למצוא לו מחליף, או שמאט לבלאנק (aka ג'ואי) יהיה זה שיקח את המושכות וינסה להוביל את הקונספט המעודכן. https://goo.gl/gjxJzs
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
-
-
שלום ,אני רוצה להזמין את הסרט הזה מההוט תכף אז רציתי לדעת אם זה שווה צפייה?
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום זה באמת סרט מפחיד שיגרום לי לא לישון בלילה? או שזה סתם סוג של קומדיה מפחידה?? תודה מאת אחד שכרגע משועמם ולא נרדם....
-
- 10 תגובות
- 853 צפיות
-
-
כמו בכותרת שמישהו יסביר לי את הסיום כי הקטע היחיד שהבנתי זה שההיא מהמסור אחד, היא הממשיכה של המסור המקורי... אז מה הלך שם?
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני כמה ימים נכנסתי לאתר של המסיבה של נוקיה שתהיה בסופרלנד ב29 אני רוצה להכנס לאתר שוב אבל אני אל זוכר תכתובת ולא מצאתי מישהו מוכן להשים פה קישור לאתר ?
-
- 7 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שבת שלום ושקטה לכולם בקרוב אני מתכנן לקנות מסך LCD 22" והמחשב שלי לא משהו, די חלש..AMD64 3200@ 7800GT 2G זיכרון. עכשיו, לגלישה וקריאת טקסט אני יודע שלא תהיה לי שום בעי והכל ירוץ חלק. אבל,משחקים, לא נראה לי שאני אצליח להריץ על הרזולוציה הטבעית של המסך.. בכל אופן, השאלה שלי אם במשחקים אני אכוון את הרזולוציה על 1280X1024 לדוגמא, אזי המסך יציג עיוות מסויים? דברים יראו גדולים מדי ורחבים מדי? או שהוא יראה את הכל בסדר? נ.ב סרטים, אני אצליח להריץ בצורה חלקה? 720P..
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
כאשר טלפון נוקיה מסוג 3300, נמצא ליד המסך, והוא מצלצל, המסך מתחיל לרצד ולהשתגע. כאילו קירבו מגנט חזק. אני מניח שזה דופק תמסך, נכון? והאם זה אומר שנפלטת יותר מדי קרינה או שזה מסיבה אחרת?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע אולי איפה ניתן להשיג את המסכה והגלימה כמו שבסרט "הצעקה"? חיפשתי אבל מצאתי רק חיקויים.. יותר נכון אפילו לא דומה לדבר האמיתי. קשה לי להאמין שיש את זה בארץ . אבל אם למישהו יש מידע היכן ניתן להשיג ...
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
למי שנסע/ה במשלחות/קבוצות למסע לפולין, בשנתיים האחרונות, אשמח לשמוע דעה או התרשמות על ההכנה לפני הנסיעה: היקפה, תוכנה ותרומתה מכל היבט שהוא. כמו כן לשאלת מיון הנוסעים ובחירתם/אישורם לנסיעה אם היה כזה. אין הכוונה לפתוח בדיון על כדאיות הנסיעות או הצדקתן אלא לימוד ההתרשמות והדעה של הנוסעים בתקופה האחרונה. ה "שנתיים" זה לא קשיח, פשוט היו בשנתיים-שלוש האחרונות שינוייים במערכת ובמיוחד לפני שנה במבנה ההכנה וההדרכות שלפני המסע.
-
- 9 תגובות
- 906 צפיות
-
-
רוצים ללכת למסעדה, רק לא בטוחים אם הם סגורות או לא בגלל 9 באב... למישהו יש מושג?
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
רעיון חביב מה הן המסעדות הכי נוראיות שהייתם בהן ואתם ממליצים בכל תוקף לא להגיע לשם?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קחו כל מילה שבא לכם, תחסירו בין הגימטריה הגדולה לגימטריה הקטנה ותצמצמו את התוצאה - יוצא 9. "גרביים" 600+10+10+2+200+3 = 825 (גימטריה גדולה) 6+1+1+2+2+3 = 15 (גימטריה קטנה) 825-15=810 8+1+0 =9 "עט" 70+9 = 79 7+9 = 16 79-16 = 63 6+3 = 9 גיליתי את זה בעקבות ויכוח ביני לבין אדם דתי בעבודה. הוא הביא את ה"ידיעה" הזאת לפניי באומרו שזאת הוכחה לקיומו של האל . הגימטריה של האמת הוא קרא לזה. חייב להיות הסבר מתמטי לזה.. למישהו יש מושג ? http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%92%D7%99%D7%9E%D7%98%D7%A8%D7%99%D7%94
-
- 17 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם. כבר חודשיים שאני מחכה למשלוח מארצות הברית,ואין שום קול ועונה.. קבלתי מספר מעקב ב USPS,ולפי מה שרשום לי החבילה נשלחה. דברתי עם המוכר והוא אמר לי שרוב הסכויים שהמוצר נתקע במכס. אשמח אם מישהו יוכל להביא לי את המספר של המכס בת"א,מספר זמין,שאני יוכל לברר על החבילה.. תודה מראש והמשך שבוע מהנה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחרי שניסיתי הרבה מסרקים (3 לכל היותר), וכולם לא היו נוחים ולא נעימים ... התייעשתי ופשוט החלטתי להיות עם שיער מטולטל... יום אחד אני שתם משחק אם חפץ מסויים, ואני מגלה את המסרק האולטימטיבי! אני כבר משתמש במסרק כ-3 ימים וכבר השיער יותר חלק ... וזה גם נעים משום מה..... :ylsuper: לכל הסקרנים: http://www.pbase.com/therealmoomoo/my_new_masrek MOOMOO
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
אין לי מושג איך עשיתי את זה... שנייה אחת, לחצתי "שלח תגובה" ושנייה אחרי אני קולט את עצמי לוחץ על קישור בחדשות ומיד לוחץ "חזור". התוצאה בתמונה למטה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-