עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by amilo,

כמו בכותרת שמישהו יסביר לי את הסיום כי הקטע היחיד שהבנתי זה שההיא מהמסור אחד, היא הממשיכה של המסור המקורי... אז מה הלך שם?

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. לפני כמה ימים נכנסתי לאתר של המסיבה של נוקיה שתהיה בסופרלנד ב29 אני רוצה להכנס לאתר שוב אבל אני אל זוכר תכתובת ולא מצאתי מישהו מוכן להשים פה קישור לאתר ?

• 7 תגובות
    • 706 צפיות
  3. Started by whitiger19,

שבת שלום ושקטה לכולם בקרוב אני מתכנן לקנות מסך LCD 22" והמחשב שלי לא משהו, די חלש..AMD64 3200@ 7800GT 2G זיכרון. עכשיו, לגלישה וקריאת טקסט אני יודע שלא תהיה לי שום בעי והכל ירוץ חלק. אבל,משחקים, לא נראה לי שאני אצליח להריץ על הרזולוציה הטבעית של המסך.. בכל אופן, השאלה שלי אם במשחקים אני אכוון את הרזולוציה על 1280X1024 לדוגמא, אזי המסך יציג עיוות מסויים? דברים יראו גדולים מדי ורחבים מדי? או שהוא יראה את הכל בסדר? נ.ב סרטים, אני אצליח להריץ בצורה חלקה? 720P..

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  4. Started by Wood-Elf,

כאשר טלפון נוקיה מסוג 3300, נמצא ליד המסך, והוא מצלצל, המסך מתחיל לרצד ולהשתגע. כאילו קירבו מגנט חזק. אני מניח שזה דופק תמסך, נכון? והאם זה אומר שנפלטת יותר מדי קרינה או שזה מסיבה אחרת?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. מישהו יודע אולי איפה ניתן להשיג את המסכה והגלימה כמו שבסרט "הצעקה"? חיפשתי אבל מצאתי רק חיקויים.. יותר נכון אפילו לא דומה לדבר האמיתי. קשה לי להאמין שיש את זה בארץ . אבל אם למישהו יש מידע היכן ניתן להשיג ...

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by Old Cat,

למי שנסע/ה במשלחות/קבוצות למסע לפולין, בשנתיים האחרונות, אשמח לשמוע דעה או התרשמות על ההכנה לפני הנסיעה: היקפה, תוכנה ותרומתה מכל היבט שהוא. כמו כן לשאלת מיון הנוסעים ובחירתם/אישורם לנסיעה אם היה כזה. אין הכוונה לפתוח בדיון על כדאיות הנסיעות או הצדקתן אלא לימוד ההתרשמות והדעה של הנוסעים בתקופה האחרונה. ה "שנתיים" זה לא קשיח, פשוט היו בשנתיים-שלוש האחרונות שינוייים במערכת ובמיוחד לפני שנה במבנה ההכנה וההדרכות שלפני המסע.

7. Started by malcolmx9,

רוצים ללכת למסעדה, רק לא בטוחים אם הם סגורות או לא בגלל 9 באב... למישהו יש מושג?

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  8. Started by NiTRo37,

רעיון חביב מה הן המסעדות הכי נוראיות שהייתם בהן ואתם ממליצים בכל תוקף לא להגיע לשם?

9. Started by coldplay,

קחו כל מילה שבא לכם, תחסירו בין הגימטריה הגדולה לגימטריה הקטנה ותצמצמו את התוצאה - יוצא 9. "גרביים" 600+10+10+2+200+3 = 825 (גימטריה גדולה) 6+1+1+2+2+3 = 15 (גימטריה קטנה) 825-15=810 8+1+0 =9 "עט" 70+9 = 79 7+9 = 16 79-16 = 63 6+3 = 9 גיליתי את זה בעקבות ויכוח ביני לבין אדם דתי בעבודה. הוא הביא את ה"ידיעה" הזאת לפניי באומרו שזאת הוכחה לקיומו של האל . הגימטריה של האמת הוא קרא לזה. חייב להיות הסבר מתמטי לזה.. למישהו יש מושג ? http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%92%D7%99%D7%9E%D7%98%D7%A8%D7%99%D7%94

• 17 תגובות
    • 4.5k צפיות
  10. Started by sniper434,

שבוע טוב לכולם. כבר חודשיים שאני מחכה למשלוח מארצות הברית,ואין שום קול ועונה.. קבלתי מספר מעקב ב USPS,ולפי מה שרשום לי החבילה נשלחה. דברתי עם המוכר והוא אמר לי שרוב הסכויים שהמוצר נתקע במכס. אשמח אם מישהו יוכל להביא לי את המספר של המכס בת"א,מספר זמין,שאני יוכל לברר על החבילה.. תודה מראש והמשך שבוע מהנה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Moo^Moo,

אחרי שניסיתי הרבה מסרקים (3 לכל היותר), וכולם לא היו נוחים ולא נעימים ... התייעשתי ופשוט החלטתי להיות עם שיער מטולטל... יום אחד אני שתם משחק אם חפץ מסויים, ואני מגלה את המסרק האולטימטיבי! אני כבר משתמש במסרק כ-3 ימים וכבר השיער יותר חלק ... וזה גם נעים משום מה..... :ylsuper: לכל הסקרנים: http://www.pbase.com/therealmoomoo/my_new_masrek MOOMOO

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by IG,

איפה אני יכול להוריד אותם?

• 11 תגובות
    • 995 צפיות
  13. Started by IlanF,

אין לי מושג איך עשיתי את זה... שנייה אחת, לחצתי "שלח תגובה" ושנייה אחרי אני קולט את עצמי לוחץ על קישור בחדשות ומיד לוחץ "חזור". התוצאה בתמונה למטה [attachment deleted by admin]

14. תפסיקו להתבכיין. המקום שנקבע הוא קניון לב המפרץ. מי שמתכוון לבוא, שירשום, ויעזור להחליט על תאריך... מי שלא מוכן להזיז את עצמו יותר מ-50 מטר מהבית, שלא יעשה טובות!

• 75 תגובות
    • 5.8k צפיות
  15. Started by KoM,

לי, ול-DNA יש בעייה חמורה עם התאריך ה-12\12... לכן לא נוכל להגיע אלה אם נעביר אותו... הצעות...

• 20 תגובות
    • 3.4k צפיות
  16. Started by KoM,

ה-25\2... שעה 12 ? בעזריאלי ליד המקדונלדס... טעים ?

• 128 תגובות
    • 9.9k צפיות
  17. Started by Milford Cubicle,

תאריך: 13/12 (יום חמישי, בדיוק בעוד שבוע מהיום). המקום: קניון לב המפרץ, ליד חיפה. שעה: בסביבות 14:00.

• 100 תגובות
    • 12.5k צפיות
  18. Started by Milford Cubicle,

כאן...

• 97 תגובות
    • 13k צפיות
  19. פרטים סופיים על המפגש: זמן - מחר, יום שני 25/2, בשעה 13:00.. מקום מפגש - קניון עזריאלי בת"א, סניף מקדונלדס (בקומה השניה). מה יהיה ? קודם כל ניפגש.. אח"כ נאכל.. ;D ואז יהיו הפתעות רבות! נעשה הגרלות על מספר גדול של פריטים, כולל מאווררים שקופים לחלוטין של Enermax, ועוד... יהיו גם נציגים של מספר יבואנים בארץ, אשר יתנו לנו ולכם מספר סקופים בלעדיים! חשוב מאוד שהם יראו שקהילת אנשי החומרה בארץ גדולה ומשגשגת, כדי שנוכל סוף סוף להשפיע על היבואנים בארץ! השתתפותכם חשובה! כדי שנוכל להעריך בערך כמה אנשים הולכים להגיע, אנא הצביעו בסקר הבא... תודה, צוות HWzone.

• 107 תגובות
    • 11.3k צפיות
  20. Started by x-boy_24,

חברה מה הקטע של המפלצת מלוך נס יש למישהו כתבות או מישהו יודע משהו ומה משארים אם זה אמיתי או לא תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 979 צפיות
  21. כרגע היתה כתבה בערוץ 2 על המפעל של אינטל בקריית גט .. מישהו ראה ? עוד מעט היא תעלה לאתר אז אני ישים לינק מי שלא זוכר היתה גם כתבה באתר .. http://hwzone.co.il/news/1214942223/84526/

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5147946,00.html#autoplay

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  23. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=402249.0 בלי הסבר בלי כלום סתם נעלו אשכול מתוך שעמום ביזיון

• 5 תגובות
    • 655 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.