כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
שלום, אם אני לא בפורום הנכון, אני מצטער (אפשר להעביר את הנושא). לעניין: אני מתכנון לקנות מחשב מאחת החניות באינטרנט אבל המעבדה יושבת בראשון לציון ואני גר בירושלים. אפשר לשלוח את המחשב דרך חברות חיצוניות תמורת 70 שקל. על המחשב אני מקבל 3 שנים אחריות מינימום. השאלה שלי היא כזאת: האם אתם משתמשים הרבה באחריות יצרן/חנות? שווה להשקיע את המשלוח הזה כל פעם מחדש כשהמחשב יתקלקל (אם וכאשר)? או אולי להוסיף חמש מאות שקל ולקנות קרוב? בתודה הטופיק! דרך אגב, המחשב הוא http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1510
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי, אני והחברים מהצוות חשבנו לארגן איזה יום תרבות יום ראשון עוד שבוע וקצת (יום לפני ערב פסח) וללכת להתנדב באיזה ארגון במרכז שעוסק בחלוקת אוכל לנזקקים. למישהו יש המלצות? ביקורות אם למישהו יצא לעשות גם יהיה מאוד נחמד תודה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ראיתי בפורום של גיימר: http://members.tripod.com/%7Emrpuzuzu/plan.html
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב יש לי שאלה ומשום שאני יודע שיש פה כמה שחזקים בתחום הזה בחרתי לשאול אותה פה בזמן האחרון שמעתי ש"שתיקת הכבשים" ממש טוב, ואני מעוניין לראות אותו, אבל הבעיה היא שאני יודע שיש סרטים לפניו ואחריו, ובשביל לקבל את החוויה המלאה הייתי רוצה לדעת באיזה סדר עליי לראות אותם בשביל לקבל את ההנאה הגדולה ביותר- וכמובן להבין הכל. בנוסף אני רוצה לציין, שאני רואה את שאר הסרטים משום ששמעתי ששתיקת הכבשים טוב מאוד, והוא העיקר בכל העניין, כלומר, אם אין הכרח מבחינה עלילתית לראות את שאר הסרטים - מה טוב. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, אנו מזמינים אותך להשתתף במחקר העוסק בציפיות של לקוחות חברות הסלולר בישראל מחברות אלו בנוגע ליחסי הציבור באינטרנט בכלל וברשתות החברתיות והפייסבוק בפרט. המחקר נעשה במסגרת סמינריון-יחסי ציבור בעידן הדיגיטלי במכללה האקדמית עמק יזרעאל במגמה מדעי החברה והתקשורת.תשובותיך יספקו לנו הצצה חשובה אל עולמם של חברות הסלולר ויחסי הציבור שלהם ויתרמו רבות למחקר בתחום. עם זאת, אינך חייב לענות על השאלון. אם התחלת וההשתתפות במחקר גורמת לך לסבל או פוגעת ברגשותיך תוכל להפסיק בכל שלב. הנתונים שיאספו הם חסויים ויהיו גלויים רק לעורכי המחקר.חשוב לציין שאין תשובות נכונות או לא נכונות. לחיצה על כפתור 'המשך' משמעותה שקראת את הפרטים לעיל והינך מביע הסכמה להשתתף במחקר. http://goo.gl/forms/gm…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שימו כאן את כול הסרטונים שלא מכירים כול כך ומצחיקים...... אולי יסגרו בכלל ת'ת'רד הזה אבל למי איכפת
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תסבירו לי בבקשה מה זה אורות מעומעמים ואיך אני יעשה את זה לדוגמה: נר אוו פנד אוו כול דבר אחר תסבירו לי תודה! :s05:
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי חבר'ה אני מחפש מכונת גילוח איכותית, חשבתי על החדשות של פיליפס אבל לא שמתי לא מה ההבדלים כל כך בין כל דגם, מה גם שקראתי בהמון מקומות שהג'ל מאוד יקר והופך את הכל ללא משתלם. יש למישהו המלצות לדגם מסוים? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, הגיעה אליי הזמנה של שני אייפודים , אזניות סנהזייר וcaseים . לפי מה שהבנתי , המכס עלה על החבילה. האם ניתן לברר דרך הרשת , כמה יעלה לשחרר את החבילה ? חיפשתי בגוגל , ולא מצאתי כלום . מישהו יכול לעזור לי בנושא? תודה , אסף.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בוקר טוב ושבוע נפלא! עוד מאט אני גדל בעוד שנה, והופך להיות בן 24. אני מחפש בר\מסעדה שקט יחסית שאפשר לחגוג בו יום הולדת. מיקום גיאוגרפי: מרכז הארץ, אם נטיעה קטנה לתל אביב. הדרישות שלי מהמקום, זה כמו שאמרתי שיהיה שקט יחסית, בסופו של דבר אם אני רוצה לשמוע מוזיקה אני יכול להדליק את המערכת בבית, לבר אני בא לדבר עם אנשים באווירה כיפית. לא יקר. עובד עד מאוחר. והכי חשוב שיהיה אפשר להגיע למקום בלי בעיה בתח"צ (אוטובוס\מונית שירות). [עריכה] - שכחתי לציין. אנחנו לא ניהיה 500 איש. סך הכל בסביבות 10 אנשים. ככה שמקומות שניתן לסגור למינימום 20\30\50 איש - לא מתאימים. זה הכל. אשמח לשמוע לעצתכם!
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
החידון של הזון חוזר אחרי הפסקה קצרה, והפעם אנחנו מגרילים עכבר גיימינג Razer Naga לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%97%d7%99%d7%93%d7%95%d7%9f-%d7%a9%d7%9c-%d7%94%d7%96%d7%95%d7%9f-49-%d7%a4%d7%a8%d7%a1-%d7%a2%d7%9b%d7%91%d7%a8-%d7%92%d7%99%d7%99%d7%9e%d7%99%d7%a0%d7%92-razer-naga/
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני לא מכיר את החנות הזאת אבל ראיתי מחשב ממש זול ושווה בוואלה שופס שמסופק ע"י החנות.. http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IWWellPC_HInew3 מחיר ממש טוב 1250 לאחר הנחה ולאחר הובלה... אז אני רוצה חוות דעת על החנות ... תודה מראש לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הארועים בצפון .... אובכן, קרה מה שקרה בצפון. לכאורה, תנאים אופטימליים לניסוי על אמת. "רק" שני טילי קרקע - קרקע (עם ובלי מרכאות) עשו את מעופם לכיוון הארץ. מה שאמור לטפל בסוג האיום הזה היא מערכת "קלע דוד", או בשמה הקודם "שרביט הקסמים". המערכת מבצעית מזה זמן מה, כלומר עברה את כל השלבים עד להיותה כזאת. אממה, ככל הנראה, תוך כדי הירוט התברר שאין איום על הארץ. נו, מילא. אז הופעלה השמדה עצמית למיירטים של המערכת. אכן, שברים של מיירט אחד נפלו בשטחי מדינת ישראל. אבל, וזה האבל הגדול, המיירט השני נעלם. או יותר נכון, לא יודעים מה היה לו. איננו. לא שברים ולא טיל ולא כלום. בעיה. בעיה גדולה.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפשת את השיר קמלינקה קאמלינקה, אין לי מושג פשוט איך לרשום את זה. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש באופן דחוף טכנאי מחשבים ביהוד. המחיר לא חשוב כרגע - הבעיה דחופה וחייבים לסדר אותה. אני צריך טכנאי מנוסה, אחראי, מקצוען, שיודע מה הוא עושה ואינו נרקומן. הנקודה האחרונה חשובה במיוחד, על היתר (נסיון, אחראיות, מקצועיות וכו') אני מוכן להתפשר. אם אתם מכירים כזה, אשמח לשמוע. תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום, אני משתמש ב-System Mechanic כדי לנקות את המחשב שלי מזבל. בסריקה, כברירת מחדל, הוא מוצא גם קבצי GID ומציע להסירם, הוא מצא אצלי קבצי GID בתיקייה שבה מותקנים הדרייברים של ה-Sound Blaster... אני מפחד להסירם כדי לא לפגוע בהתקנת הדרייברים... ברצוני לדעת מה זה קובץ GID ולמה הוא טוב? (אם בכלל...) תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
-
יש לי דיסקמן שמשתמש (זולל) בסוללות aa רגילות. אני רוצה לקנות זוג (או רביעיה תלוי המחיר) של סוללות איכותיות ומטען פשוט. (אין לי מובנה בדיסקמן) בקשר לסוללות : איזה סוג איזה מטען איזה מחיר. בי. (kom, אני מאמין שאתה מבין קצת בזה)
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הפורום כנראה יסגר היום בערב, מקסימום מחר, אני רק צריך שהיא תראה את זה קודם וכרגע אני באי וודאיות. אני אכתוב פה שוב כאשר אחזור מביה"ס. אם למישהו יש עוד משהו יפה לכתוב יש עוד זמן!
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אשמח לקבל תדריך מלא כייצד עלי להתנתק מפלאפון בדרך המהירה ביותר. אשמח אם זה לא יהיה טלפונית, נמאס לי כבר מהם בטלפון. הבנתי שיש מרכז באשדוד [יש המון] אפשר כתובת ספציפית איפה ממוקם המרכז ששם אני מגיע מבקש להתנתק ומנתקים אותי? לבקש אישור ניתוק? אם נותנים דבר כזה בכלל. מה לעשות אם יאמר לי שלא היתה פניה ממני לניתוק, או כל דבר שיחזיק אותי? ואיך אני יודע מתי לבטל את הוראת הקבע? החשבונית יוצאת כל חודש 22 החיוב נעשה ב 7 כל תחילת חודש. אם אני אתנתק החודש, איך אני מבטל את הוראת הקבע ככה שהם יקבלו את המגיע להם על החודש שלא יהיו לי בעיות עם העו"ד שלהם? * אין התחייבות למכשירים, אין התחייבות לחבילות, יש אך ורק דמ"ש [דמי שימוש] שלא מסכימים להוריד לי - "כי יש שימוש בפלאפונים, לא רואה סיבה …
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מתכוון להזמין משם אוזניות.. מה דעתכם? מקום אמין?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים, אני סטודנט להנדסת תעשייה וניהול. מבקש רעיונות לבחירת מוצר קיים, איך הייתם משדרגים את המוצר? מה הייתם משנים? מה הייתם מוסיפים/מורידים? רק על תחשבו על כיסא סטודנט .. זה צריך להיות משהו קל וקולע. רעיונות ...
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
טוב אחרי שיטוט של יותר מדי זמן נשברתי, אני מחפש לדעת ממתי חלה חובת הליווי ברכב לתקופה של שישה חודשים. אשמח אם מישהו ייתן לי תשובה, משום מה בשום מקום לא רשום מתי הדבר אמור להכנס לתוקף.
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-