כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
אהלן אני משתמש בפייר פוקס של מוזילה ורוב האתר כולל YNET אינם תומכים כמו שצריך בדפדפן אז חשבתי יאללה נשלח להם אימייל נראה אם זה ישנה להם משהו ותראו אחרי איזה 5 שעות בערך הם השיבו לי... שלום רב, אנו מודים לך על פנייתך והצעתך. כפי שציינת, נכון להיום אתר ynet תומך באופן מלא בדפדפנים מסוג אינטרנט אקספלורר בלבד. תמיכה במגוון של דפדפנים על-גבי מערכות הפעלה שונות, לנוכח מורכבות ממשק המשתמש והיקפי הפיתוח באתר, מחייבים הקצאת משאבים עצומים לבדיקות ולאבטחת איכות. אנו מעדיפים להשקיע משאבים אלה בנתיבים אחרים, כמו שיפור התכנים באתר והעשרתם, או יישומים חדשים למשתמש. כאמור, כתוצאה ממדיניות זו, התמיכה בדפדפנים אחרים, מלבד אקספלורר, ובמערכות הפעלה אחרות מלבד חלונות, הנה חלקית. על אף המאמצ…
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים . טוב אז כמו שכתוב בכותרת עבדו עליי במשכורת במשך 3 חודשים והבן זונה (הזה שמעסיק אותי) כל הזמן אמר לי שהוא יסדר לי את זה. עכשיו הוא בכלל לא עונה לי בטלפון והיגעתי למסקנה שצריך לתבוע את אמאמא של המניאק. אז ככה יש לי את כל ההוכחות ואין לי בעיה לנצח בזה, הבעיה היא שאין לי מושג לאן אני צריך לפנות. תודה מראש .
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כיוון שאף אחד אחר לא טרח לאחל לי מזל טוב (פרט ל-DOOM MAN - תודה,מעריך את זה ) אז אני יאחל לעצמי ! אז הנה: מזל טוב אור בלה בלה בלה...
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מתוך המאמר: "מסורות ואמנות של הבדואים בנגב" מעת ששון בר-צבי: למאמר הקבורה המלא: http://www.snunit.k12.il/beduin/arti/mas46.html
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם... בזמן האחרון אני רוצה לקנות מחשב חדש למטרה אחת ויחידה, משחקים! בכל מקרה... פתאום עלה רעיון במוחי. למה לקנות מחשב שזה סתם בלאגן(מסכים כחולים, אוברקלוק בלאגן ) שאפשר לקנות איזה קונסולה חדשה.... עכשיו אין לי מושג בקונסלות אולי תעזרו לי אז יש לי כמה שאלות... 1.אפשר לחבר את המכשיר למסך מחשב? 2. איזה קונסולה הכי טובה במבחינה גראפית ? 3. בקונסולות הגרפיקה יותר טובה מבמחשב PC חדש (לדוגמא אחד בעל R9700P חדש דנדש ???) ? 4. איזה הכי עדיפה פה בארץ? מאיפה אני יכול להשיג משחקים ל-X BOX נגיד ??? 5. אפשר לצרוב את הדיסקים עם צורב רגיל??? 6. ה-PS2 ה-X-BOX ו-הGAMECUBE מתפקדים גם כ -דיייי וייי דיייייייי (כמו נאור ציון) ??? בקיצור שווה קניין ? בבקשה תנסו לעזור לי…
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי שלום לכולם, אני מקווה שההודעה חוקית פשוט מעניין אותי לדעת בכמה אני יכול למכור את הLogitech G5 שלי, הוא במצב ממש טוב וראיתי עדיין ניתן למצוא אותו חדש בחלק מהחנויות באזור ה300 ש"ח. מה דעתכם? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מורה דתיה בבית ספר, ואני חושד היא חובשת פאה, מישהו יודע איך אני יכול להיות בטוח?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אני רוצה לעשות חבילת HOT מלאה (אינטרנט + טלוויזיה + טלפון). מישהו כאן עשה את זה? אם כן, כמה אתם משלמים? על איזו חבילה? אני רוצה להגיע מוכן ולדעת עד כמה אפשר להתמקח איתם לגבי המחיר.. תודה
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב זה לא נישמע כמו עוד סיפור עלילה מהWWE כמו הסיפור של וינס מקמאן שבטח לוגם שמפניה באיזה חור עד שיופיע מיחדש הסיפור על קריס כניראה אמיתי וזה מה שהיה כתוב - http://www.wwe.com/shows/ecw/superstars/chrisbenoit/articles/benoitupdate וזה הרגשה מוזרה איך לעזזל אפשר ביכלל להרגיש עצב על רוצח שמת?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אבל רציני לא בצחוק... בבקשה תסבירו לי מהתחלה ועד הסוף...כולל איך קוראים לרוח.... אני ממש לא מאמין בזה....אבל אני בהתערבות עם חברים שבטוחים שזה אמיתי...
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חברה'ס; מחר אני מתכנן טיול לכרמיאל, ואין לי מושג איזה מסעדות טובות יש באזור, יש לכם המלצות?...מסעדת בשר טובה? או מסעדת פירות ים? או מסעדה אותנטית?....הכל יתקבל בברכה. תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ואם אפשר לקבל לינק/מס' טלפון
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בהמשך לשאר הדיוניים שנפתחו ב 24 השעות האחרונות !
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני בן 13 ויש לי שאלה איך אתם משלמים ומשדרגים את המחשבים שלכם?? (כרטיסי מסך מעבדים וכו' בשווי אלפיי אלפים ) אני אישית לא עומד בקצב יש לי amd athlon xp-m 1900+ mmx 3now 1 6ghz 512 mb ram geforce fx 5200 קניתי אותו לפני שנתיים והייתי מרוצה ממנו (הוא עלה לי במחיר מבצע 2000 שקל) כרגע אני רוצה לקנות ת'גיפורס 6 ב-1000 שקל (שכחתי ת'שם המדיוק שלו) ולפני כמה ימים ראיתי שיצא NVIDIA GeForce 7800 GTX הבנתי שהוא עולה 600 דולר (משוגעים) משחקים כמו Doom 3 Half-Life 2 Far Cry The Chronicles of Riddick - Escape From Butcher Bay Brothers In Arms Medal of Honor Pacific Assault פועלים אצלי אבל על LOW בגרפיקה חרא
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום, יש לי חבר שיצר תוכנה בVB שקוראת כל כמה דק' שינויי מערכת מהאתר של ביה"ס שלנו. יש לציין כי שינויי המערכת נמצאים במערכת Schooly וכל אחד באינטרנט יכול לראות אותם, בלי הגבלה ובלי צורך להתחבר אפילו. השאלה היא ככה: אם הוא מפעיל את התוכנה על המחשב שלו, והיא נכנסת לאתר כל 5 דק', כדי לקרוא אם השתנה שם משהו, האם החברה (Schooly), יכולה לתבוע/להגיש נגדו תלונה באופן חוקי במשטרה? האם זה לא נחשב איסוף מידע על משתמשים באינטרנט? בנוסף, אם הוא יעשה שהיא תבדוק כל רבע שעה או אפילו חצי שעה, האם גם אז יוכלו להגיש נגדו תביעה/תלונה? לפי מה שהוא הסביר לי, התוכנה נכנסת לאתר בדיוק כמו שאני נכנס אליו ידני ובודק. (זאת אומרת לא רואים שהוא משתמש בתוכנה, זה כאילו הוא גלש לבד) האם החברה יכולה לתבוע …
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ביום חמישי אני נפגש עם חבר שלא ראיתי שנים איפה הכי כדי לדפוק ראש? שנינו בני 20, רצוי שיהיה גם משהו טוב לאכול עריכה: ועדיף לא עוד פעם ברברוסה, בית הבירה, בראון מחפש משהו חדש
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הייתם קונים עכשיו מחשב ? משהו בסדר גודל של 8-10K למחשב בלי ציוד היפקי כמובן.. המרוץ הזה לא נגמר ... אבל מצד שני לשמוע שהוא יהיה חזק כמו האולטרה עושה משהו.. אותודבר היה עם הgts ו הgtx הישנים לפני שהגיעו הG92 ... בדילמה רצינית אשמח לקבל חוות דעת
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ראיתי המלצה לאתר http://pandora.com/ נכנסתי, זה רדיו אינטרנט, אתה רושם את השם של הזמר (נתתי מישהו מה זה לא מוכר) הוא הכיר אותו (אין לי מושג איך), היה לו את כל הדיסקים שלו בקיצור הוא מתחיל להשמיע אותו, ועוד אומנים אחרים בסגנון, אתה מסמן אהבת את השיר או לא ככה הוא מוצא את הסגנון שלך במוזיקה מה שהוא מדהים בלי סוף מבחר שירים באיכות מעולה לא יאומן
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חלקנו זוכרים את המערכת הזו כאילו היא שוחררה אתמול, אך חלק גדול מאד מהמשתמשים היום בחלונות לא יודעים מאיפה הכל התחיל ומקבלים את תוכנות הווינדוס השונות שיוצאות כל כמה שנים כאילו זה היה ככה מאז ומתמיד.. אז אחסוך במילים כי הסרטון הבא מצליח להמחיש בצורה הטובה ביותר איך כל הדברים הטריוויאלים האלו התקבלו פעם בפה פעור וממש היה מדובר בפריצת דרך. תהנו : ואם כבר בהסטוריה עסקינן - אז יש עוד סרטונים הזויים לא פחות : עצוב? מצחיק?? קשה להחליט..
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי לפני איזה שנה בחנות ביג PC באשדוד, ועכשיו אני לא מצליח יותר למצוא אותה(לא את הטלפון והאתר לא מתחבר). מישהו יודע מה קרה לה? אם היא שינתה את השם או האתר או פשטה ת'רגל?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
*קודם כל, עלי להבהיר שאני שואל שאלה מוזרה ולא-קשורה זו בשם e-r-a-n, אשר חיבור האינטרנט שלו מנותק* ערן צריך להוריד מדבקה מאוטו, אבל היא לא מתקלפת בקלות. יש איזה חומר שיכול להקל על המלאכה? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת כמה גילוחים אני יכול להתגלח בסכין גילוח.? עד שהפס הכחול נשחק ?איך זה עובד...
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://youtube.com/watch?v=HQZvhSGgG0o
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-