כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
השאלה מופנית אל מי שכבר עבר קורס של קידום תיכון וניגש לבחינה. מה היחס בין רמת הקושי של הסימולציות שעושים בקורס (21-25) לבין הבחינה האמיתית שעשית?
-
- 11 תגובות
- 836 צפיות
-
-
בעיקרון כדי להיכנס זה עובד ככה - בהתחלה הם נתנו 100 בטא טסטרים, וכל שבוע שבועיים נותנים להם 3 "הזמנות" שהם יכולים לשלוח לאנשים אחרים כדי שגם הם יהיו טסטרים, בקיצור הגיע הזמנה לאח שלי והוא שלח לי... יש לי גם אחלה כתובת: avinoam@gmail.com. מישהו רוצה לקנות ממני כתובת? (ראיתי שבאיביי מוכרים ב-70 דולר)
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בגלל שזה הבגרות האחרונה שלי, ויש לי מגן 70 (ככה שסיכוי קטן שאני ממש ממש לא יעבור בסופי) לא למדתי בכלל עדין.. למרות שהבנתי שיהיהו לנו בוחנות סבבה בספרות. משהו יכול להגיד לי בדויק איך בנויה הבחינה? האיך היא מורכבת ועל איזה חומר בדיוק? כמובן שלשתף בסיכומים ובחומר תמיד מבורך 10X
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
העם סמסטר חורף במכללות מתחיל גם מחודש אוקטובר , כמו באונברסיטאות?
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
כל אחד(שבא לו..) שיעלה את הרקע שיש אצלו בפלאפון ואז יהיה הרבה רקעים נחמדים וטובים של אנשים מהאתר .. אני יתחיל: פלאפון:נוקיה 3120 סדרה:40 רקעהוגו רייס מאבודים..) יאללה חברה תעלו את הרקעים שלכם.. [attachment deleted by admin]
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני יודע שלא לגמרה קשור אבל זה ממש ממש חשוב לי, איך לחפש מידע בנושא? יש לי סירטון שלי נוסע באופניים, אני רוצה לערוף את הסירטון כך שיראו אותי נוסע, רק בלי האופניים. אני גם רוצה לעשות את זה בלינוקס. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
לפני חודש פתחתי תארד של עבודות שאפשר לעבוד לפני צבא וכדומה,בקיצור אין כלום באופק,בכח אדם שעבדתי בו כל עבודה זה ממש קריעת תחת,החלטתי כבר שאני ילך לעבוד עד הגיוס במקדונלדס במידה ויקבלו אותי. איך התנאים שמה?,בסל הכל ממה שהבנתי בחיפוש בגוגל המקום לא כזה גרוע,כמו כן זה תלוי יותר במנהלים,מה זה בידיוק אותם כוכבים שאיתם אתה עולה בדרגה לאט לאט?,ישלמו לי החזר מלא על נסיעות?(נגיד אני גר באופקים וכל פעם צריך לסוע לסניף ב'ש) *יש חשיבות למיקום הגאוגרפי של המקום?,למשל בתחנה המרכזית בב'ש יש לחץ,ולעומת זאת בקניון הנגב רוב הזמן הכל שמה ריק. ועכשיו לגבי הקורות חיים,הם אמרו לי תבוא לפה ותביא קורות חיים אחרי שדיברתי איתם בבוקר,נשמע חשוד משהו..בכל מקרה הנה מה שהכנתי,אפשר לשיפורים שתציעו. אשמח …
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.nrg.co.il/online/4/ART1/635/665.html תקשיבו לשני הקטעים, פשוט קורע
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
-
אני כנראה לא אסיים יב' עם בגרות מלאה.. יש לי נכשל באיזה 2,3 מקצועות ואפילו אחד מהם זה מקצוע ההרחבה שלי.. אני לפעמים רואה שחיילים באים לבית ספר לעשות בגרויות והאמת שלא יצא לי ללכת לבית ספר בכמעט חודש האחרון אז לא היה לי זמן לשאול את המורה או משהו איך עושים את זה? לעשות בגרויות אחרי הצבא אני ממש לא רוצה.. אני ממש לא בונה על הבגרויות אני עושה בשביל להגיד שיש לי למקרה ו.. אם..
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הורדתי טורנט (חוקי) השוקל לא מעט, אך כשהוא הגיע ל-99.9%, הוא שווק חיים למרות שיש לו אלפי משתפים. מה יכולה להיות הסיבה לכך, והאם עדיף למצוא טורנט אחר (חוקי כמובן) במקומו?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כל התצפיות שלי (מתעדכן קבוע): http://www.scale-forum.com/forum/viewtopic.php?t=30576 בעמוד הראשון כאן יש רק תמונות מהפלאפון (חוץ מהפרארי כמובן), בהמשך הנושא כל התמונות הן מהמצלמה.
-
- 183 תגובות
- 33.5k צפיות
-
-
השוואתי קצת מחירים מול חנויות, ושמתי לב שהמחירים ברשת זולים משמעותית מול החנויות, השאלה היא האם יש סיכוי שזה בשמים מזוייפים או אפילו מדוללים?? לדוגמא: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=385860 הבושם הזה עכשיו ב"מבצע" בסופר פארם והוא עולה 200 שקל, כשפה הוא עולה רק 150.
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
אז ככה, עברתי לאחרונה טסט על אופנוע וקיבלתי את הרישיון שלי. היום הייתי בשלושה פיצריות והשארתי פרטים ואמרו לי שיחזרו אלי שהבוס יהיה שם. לא נתנו לי שום פרטים על כמה כסף מקבלים לשעה ואם כל הטיפים הולכים אלי. אשמח אם מישהו עם ניסיון או ידע בעניין יגיב ויאמר אם כדאי ואם יש לו עוד מידע. תודה.
-
- 19 תגובות
- 11.3k צפיות
-
-
מממ.. יש לי את המדפסת HP 4500 Wireless. אני רוצה שההדפסה תהייה ב-2 צידי הדף ושיהיה בעברית, קצת הסתבכתי עם העניין ואני מעדיף שלשאול כאן במקום לבזבז סתם דיו. תודה לעוזרים...
-
- 3 תגובות
- 967 צפיות
-
-
-
אני היחיד בנהריה או שיש עוד כמה? ;D 8) ??? : :-[ :-X :-/ :-* :'( :smoke: :saint: :AR15: :asthanos:
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אם מישהו כבר שם לב לזה וכתב בפורומים על זה אז סורי. הרצתי לפני יומיים חיפוש למילה FAILURE ונחשו מה האתר מספר 1 ברשימה איך לא "Biography of President George W. Bush" הייתי בשוק שזה קרה לא שאני לא מסכים עם גוגל אבל זה פשוט הדהים אותי. מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
http://video.google.com/videoplay?docid=-3851426890212250833 !!!come on lets do it
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קבעו לי ראיון ב-012 שבוע הבא, למוקד התמיכה הטכנית הרגילה. לפי מה שהבנתי מהמראיינת, שכר+בונוסים בממוצע הוא 24 לשעה, וזה נראה לי קצת מופרך לפי מה ששמעתי עד עכשיו. אז מישהו יכול לשפוך קצת אור לגביהם? תכלס, אם אני עובד שישי+שבת ועוד 4 ימים בשבוע, מה המשכורת הממוצעת שאני אקבל? היום אני עובד ב-HD עם 4500 שקל ברוטו (א-ה) והסעות הלוך חזור לבית. לא בטוח אם כדאי לוותר על המשרה לטובת 012 או לא...
-
- 58 תגובות
- 9.8k צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם אני לא מצליח לפתוח קובץ DVR ,איך ניתן לפתוח כזה קובץ ?זה קובץ של סרטוון מסוים תודה לעוזרים !
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-